Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2017 21:29 - Тайното оръжие на Българите за Васильов ден,дадено от Извънземните,което Хитлер търсеше в България,после руснаците,сега и американците и всички други...
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4554 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 04.01.2017 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извънземните въоръжиха нашите Предци с безотказно действащото лично и колективно защитно средство–последна дума на тогавашната отбранителна езотерична пси–енергетична техника,което замаскираха за пред непосветените душмани на Българите като безобидна дрянова суровакница,защото от древни времена Великомъченическият Български народ бе заобиколен и в перманентен плен от дъхащи ненавист,омраза и смърт вътрешни и външни врагове към привидно беззащитните Българи,като към съпридружителната техническа документация на оръжието суровакница Извънземните,които са Българските Вездесъщи и Всемогъщи Богове Демиурзи,добавиха и долната инструкция за работа с оръжието,която ви разсекретяваме заедно с нашия ръководител на днешния ни екип и именник на патерица Свети Васил Левски:  
 
image

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН=ДЕН на Син (потомък) на Ешуа и Мат Диана 

ИМЕННИК НА ПАТЕРИЦА=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара  Жреческо-сурвакарско прорицание на Каргонските сурвакари на Васильов ден в Ямбол през 1956 година и на 01 – 02.01.2017 година 


Кацнали са,Василе,
два гълъба,Василе,
на връх клонче,Василе,
да ти носят,Василе,
ключовете,Василе,
да отключиш,Василе,
тежки порти,Василе,
да отвориш,Василе,
тъмни изби,Василе,
да наточиш,Василе,
руйно вино,Василе,
да нагостиш,Василе,
скъпи гости,Василе!
Ай наздраве,Василе,
и за твойта Майчица!


Въоръжени с тази песен и суровакница в ръка,тръгвахме на Васильовден (който тогава беше на 14 януари) с братовчед ми Паун като паднеше мрака,из тесните околни улички на нашата махала на бедните македонски бежанци в култовия Ямболски Български жречески борческия квартал Каргона.
Нашият сурвакарски тандем се водеше от братовчед ми,който много ги разбираше тия работи,защото брат му 4–5 години по–голям от нас,го беше вече посветил в майсторлъка на ритуала и знаеше хватките,пък и думите на песента ги знаеше пак той и ги запяваше пръв,а аз заподирчвах след него.
 
Бяхме нахлули гумени шушони и галоши върху дебелите вълнени чорапи и затова газехме смело из дълбоката снежна киша на неразчистените партини,които братовчед ми подбираше умишлено като признак на още непосетени къщи и стопани от сурвакарите,които по принцип бяха от по–големите от нас момчета и въобще не се церемоняха с конкуренцията и пазеха ревностно територията на сурвакарските си "ловни" полета!
Братовчед ми като ведущ разбирач на нещата беше проучил и кои са къщите на баш Василевците,ама там и не можехме и да припарим,имаше голяма шетня около тях!
 
Дълго обикаляхме по сокаците,пеехме и тропахме,тропахме и пеехме,но рядко ни се усмихваше късмета да ни отворят и подадат нещо от къщите–немотията на бедните македонски бежанци бе по тежка от традицията,а и по–големите трудно оставяха непосетена и непритарашена къща!
Все пак след 2–3 дълги часа на обикаляне,пеене и голямо мръзнене,щото галошите се оказваха все спукани и ръкавиците скъсани,бяхме посъбрали в торбичката шепа орехи и няколко ябълки,малко ошав и две кравайчета!
Имаше и някаква монета от една баба,която братовчеда авторитетно прибра да я види на другия ден каква е и ако можем да си я разделим!

Беше Васильовден 1956 година–преди 61 години,аз нямах още седем години, братовчед ми беше с половин година по–малък от мен,но много ги разбираше нещата и затова бе станеникът,а пък аз бях и башът,и куйрукчията–сиреч първият и последният!

СУРВАКАРСКИ ТАНДЕМ=Кан (Жреци) и Саре на Богиня Мат и Иса от Тракия

СТАНЕНИК=
Кан (Жрец) на Иса и Диана
шефът на коледарско–сурвакарската куда 

БАШ=Бог Ешуа – военният командир на кудата 

КУДА=Кан (Жреци) на Диана

коледарска бойна единица,възникнала преди 2000 години в Първосвещения Божи град Ямбол като гвардейска рота на новородените деца–близнаци Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена на 24 и 25 декември 33 година от новата ера,съставена от жречески потомци на Българските Богове

Много важни неща сме правили едно време без да ги разбираме–сега не ги правим вече,но затова пък вече разбрахме за какво е било всичко–ще обясним и на вас с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
   
 
ВСИЧКО Е БИЛО за=ВСИТШКО Е БИЛО за=БИЛО е за Бокиня Диана и Исуш 


Чудна работа–сега след толкова години,се сещам за един факт,който тогава не съм и помислял,че съществува!

По него време всяка къща и двор из махалата си имаше задължително куче-ние бяхме краен квартал и от крайните ни къщи почваше полето и нивите.
То и през деня не можеше да се влезе в чуждия двор от кучетата,които пък през нощта бяха отвързани–как тъй сме влизали и обикаляли в онази сурвакарска снежна нощ по чуждите дворове и къщи,без да си изпатим от кучетата!

И сега правя верния извод,че песовете не са ни нападали,защото през тази свещена нощ сме били въоръжени,дори и да не сме го осъзнавали тогава,със страшното и неотразимо всепобеждаващо оръжие,което Извънземните са ни завещали от дълбока древност като свещен племенен опознаваем и защитен атрибут,и което оръжие, въпреки нашето невежие и непознаване,е държало на почетна дистанция от нас кучетата,които много добре са били запознати не с неговата груба възпираща физическа сила и мощ,а с неговата финна невидима,но неопредолима енергийна защита и сакрална неприкосновеност на приносителят му!
Двамата с братовчеда бяхме въоръжени единствено с крехки дрянови сурвакници или суровачки,въпреки че на мен като баш на сурвакарската куда се е полагала дори истинска сабя,и именно тия суровакници с невидимата си функция и сила,са държали на почетно разстояние от нас злите песове и са ги възпирали да не ни съдерат гащите като нахални нарушители на охраняваната от тях територия,която ние си позволявахме невежи и невинни да нарушаваме!
Тогава някой и да ни беше разкрил навремето истината за това тайно оръжие на Извънземните,с което те са въоръжили единствено Българите,нямаше нито да го разберем,нито да му обърним внимание и повярваме,защото не му е било дошло още времето!
Сега дойде проектното по график време за разкриване на тайната на това оръжие–невинната и правеща се на слаба и крехка СУРВАКНИЦА.

Оказа се,че суровакницата е жречески жезъл и атрибут на феноменните Древни Българи,и силата ѝ се крие в нейното име,което е парола за връзка с Извънземните, които се отзовават винаги и непременно веднага на повика на посветения приносител, който ги извика при нужда по име от деанаграмираната парола,което ви показваме: 
 
СУРОВАКНИЦА=Сар Бок Иса=Цар Бог Иса

СУРОВАКНИЦА=
Кан и Цар от Бог Иса=Кайсер (император) от Бог Иса 

По–пълното и прецизно диференциране на името на жреческия жезъл–оръжие разкрива цялото му устройство и увеличава още мощта му!

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Бог Исус от Тракия=Бог Кристос

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Сар Иса и Бокиня Диана–
точните параметри на толкова страшните Извънземни,дето светът се плаши толкова от тях,а хич не му пука от Боговете Исус и Мария,без да знае,че Те са и Извънземните,която идентичност ние упорито ви разкриваме в последно време! 


В името на жезъла се съдържа и родовата характеристика на Българските жреци,както и на позналите се от тяхното племе:

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Кан (Жрец) и Сар от Иса и Богиня Диана – 
Кан и Цар на Исус и Богиня Диана

Другото сродно наименование на вълшебния жезъл–оръжие е СУРОВАЧКА,което ни води пак до същия сакрален пантеон:

СУРОВАЧКА=СУРОВАТШКА=
Бог Исуш от Тракия=Бог Кристош

СУРОВАЧКА=СУРОВАТШКА=Шар Иса и Бокиня Диана
 
 

Учудващо малко е официалната информация във Википедия за този най–емблематичен Български фолклорен свещен атрибут,да не говорим в академичните среди,но ние се задоволяваме и с малкото,щото го преекспонираме в изобилен плод и урожай,както правим сега!

"Сурвачка или сурвакница (остар. сурукница) е украсена дрянова пръчка, с която по стар Български обичай хората взаимно се „сурвакат“ на Нова година, като леко се удрят по гърбовете с пожелания за здраве, щастие, берекет и т.н."


СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=СУР КАН ИТ СА=
Сар Кан Иса Диана=Кан на Сар Иса и Диана =Кан (Жрец) на Цар Иса и Диана
отново и отново се документира категорично,че сурвакницата е специален сакро–функционален атрибут на древните феноменни жреци,като уточняваме че

ДРУГИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА,ОСВЕН БЪЛГАРИТЕ,НЯМА,

или по друг начин казано:

ВСИЧКИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С БЪЛГАРСКИ ФЕНОМЕНЕН ПРОЗХОД И КОРЕН !


Горният постулат,който е непоклатим и непреодолим,документира,че няма "древношумерски","древноегипетски","древногръцки","древноримски","древноиндийски",
"древнотракийски","древноиндиански","древноафрикански"... жреци и всякакви други ЖРЕЦИ,освен ДРЕВН–ОБЪЛГАРСКИ или БЪЛГАРСКИ ЖРЕЦИ,
или казано пак по другия начин:

ВСИЧКИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА СА САМО БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО САМО ТЕ СА ПОТОМСТВЕНАТА ФЕНОМЕННА КАСТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ–ДЕМИУРЗИ!

Този свещен закон е съставен и наложен като върховен от Авторът му–СъДемиург, оставил визитката си в наименованието на свещения Български жречески атрибут–суровакница и жезъл:

СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=Исус от Тракия

СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=КРИСТОС=Христос

абе мъти се тя една работа тука с Исус,дето бил Христос,пък никой не знае какво значи това име,пък ние го изкарваме,че бил Исус от Тракия,ама ще си каже Той скоро тайната!– това спонтанно възклицание и прорицание избликна от нас още на първи януари 2015 година,когато подготвяхме долния постинг–подложка и оригинал,от който римейк е днешният: 
 
 
Каква мистична тайна и сила се крие в оръжието на извънземните,които те ни оставиха за суровакница?
bezistena.blog.bg/history/2017/01/02/.1327212 

АБЕ МЪТИ СЕ ТЯ ЕДНА РАБОТА,АМА...=от Бог Тати Иса и Богиня Диана Мат Мария


И сега следва задължителното тържествено церемониално преклонение:преклонение през нашите пресвяти Предци,Жреците от Бялото Братство на Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена 

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД=Братя Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа !

ШАПКИ ДОЛУ И СЕ ПРЕКЛОНЕТЕ ПРЕД=ПРЕД Бокиня Диана и Исуш Бълкарина Дуло= 

пред родоначалниците на Дуло,на Българите и на цялото човочество!

ТЪРЖЕСТВЕНО ЦЕРЕМОНИАЛНО ПРЕКЛОНЕНИЕ пред=
пред Бълкари от Дуло на Цар Исуж и Богиня Матара

"Дряновата сурвачка или украсената дрянова пръчка,се изработва като клонките ѝ се свиват във формата на полукръг.Украсата се състои в усукани разноцветни конци, прежда или вълна,нанизани пуканки,сушени сливи,червени чушки и ябълки,малки кравайчета,панделки,варак и парички."

Разсекретените народни описателни обяснения и дефиниции на суровачката ни документират,че тя е свещеният атрибут–жезъл на Жреците–Царе,които задължително са Братя от свещеното потомствено родословие на Българските Богове Исус и Великата Богиня Майка в техните различни аватарни проявления:

ДРЯНОВА СУРОВАЧКА=ДРЯНОВА СУРОВАТШКА=
Братя Кан (Жреци) и Шаре от Иса и Богиня Диана

УКРАСЕНА ДРЯНОВА ПРЪЧКА=УКРАСЕНА ДРЯНОВА ПРЪТШКА=
Барки (Българи) Кан (Жреци) и Шаре,Братя от Иса и Богиня Диана
 

Същата информация ни носи в код и научното латинско (ЛАТИНСКИ–Български жречески херметичен език) наименование на дряна:

CORNUS=Кан (Жрец) Сар=Кан Цар=Кайсер (император)
Жрец и Цар,който е Император

ЛАТИНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на
Кан (Жреци) от Дуло на Иса 


Употребен за направа на суровачката като атрибут,латинското наименование на дряна документира,че този атрибут–суровачката,е жреческо–царски жезъл и легитимира приносителят му като Жрец и Цар,и то задължително Българин от Божия свещен род!

Същата информация се съдържа и в лингва–тъждеството ДРЯН=CORNUS:

ДРЯН CORNUS=
Род на Кан и Сар–
с дряна се обозначава Рода на Българските Жреци и Царе 
 
Също толкова категоричен документ,свидетелстващ,че дрянът и суровакницата са материалът и атрибутът на Жреците(Кан) на Исус и Мария,е и научното латинско име на обикновения дрян,от който се правят суровакниците;CORNUS MAS–обикновен дрян:

CORNUS MAS=
Кан на Исус и Мария=Жрец на Исус и Мария
обикновен дрян–материалът,от който се изработва свещения жречески атрибут–жезъл на Жреците на Исус и Мария

Орнаментиката на народната украса на суровакницата също е обстойна съпридружителна документация на вълшебния атрибут!

РАЗНОЦВЕТНИ КОНЦИ=Кан (Жрец) и Цар на Исуз и Богиня Диана

ВЪЛНЕНИ КОНЦИ=ВЪЛНЕНИ КОНТСИ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса

ПРЕЖДА=Братя от Ежуа=Братя от Исус

НАНИЗАНИ ПУКАНКИ=Кан (Жрец) на Бок Иза

СУШЕНИ СЛИВИ=
Исуш Слав (Змей)

ЧЕРВЕНА ЧУШКА=ЧЕРВЕНА ТШУШКА=Кан (Жрец) и Цар на Богиня Диана и Ешуш

ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА=ТШЕРВЕНА ЯБЪЛКА=Бълкари от Богиня Диана и Ешуа


КРАВАЙЧЕ=КРАВАЙТШЕ=
Ешуа и Диана Барк–потомци на Исус и Богиня Диана

Щом атрибутът на сурвакаря е жречески,значи и сурвакарят е Жрец,което значи,че всичко което говори и казва сурвакарят,е всъщност жреческо нареждане,наричане, гадаене, прорицание и предричане,сказание и по–точно иносказание;сурвакарят–жрец казва едно нещо в прав текст,а е вложил в него с кода на Свещения шифър секретна свещена информация за Българските Богове и Българите,която може да се разсекрети единствено от Български Посветени,притежаващи ключа на кода!
Което свещенодействие сега правим ние за да разсекретим за нас и вас–потомци на Исус и Мария,вложената за нас и вас от Дедите ни информация в долното популярно нареждане:

Сурва,сурва година!
Весела година!
Пълен клас на нива,
жълт мамул на леса,
червено грозде на лоза,
жълта дюла в градина!
Пълна кесия с пари!
Сурва сурва година,
до година със здраве,
до година, до амина!

Вижте и се възхищавайте какво ни разпореждат Посветените ни Деди да знаем и да пазим,за да имаме пророцаваните ползи и блага,но най–вече за да съхраним вложената свещена информация в жреческата песен–нареждане за Българските Богове и родовата ни памет! 

СУРВА СУРВА ГОДИНА=
Сар Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Диана

ВЕСЕЛА ГОДИНА=Година на Бог Иса Ел (Змей)

ПЪЛЕН КЛАС НА НИВА=Класа на Павел  –
класа,курса,учениците на Свети Павел,все негови феноменни генетични потомци 
 
ЖЪЛТ МАМУЛ=Дуло от МаМа и Ежуа Ел=Дуло от Мария Магдалена и Исус Ел (Змей) 

ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ=Чар Бог Исус  от Тракия

ЖЪЛТА ДЮЛЯ В ГРАДИНА=
Богиня Диана и Ежуа Ел от Тракия Дуло=
Богиня Диана и Исус Змея,основатели на Дуло в Тракия

ПЪЛНА КЕСИЯ С ПАРИ=
Бог Исус Бълкарина=Бог Исус е Българин!

Сурвакарското нареждане е строго обвързано със суеверното условие за придобиване на здраве и плодородие,което е гаранция за спазването и съхранението на празничния обряд,с което се гарантира и съхранението и преносът до наши дни на вложената секретна информация в ритуала !

Друга словесна жреческа "ФЛАШКА" е долното сурвакарско=жреческо послание:

СУРВА,СУРВА ГОДИНА!
ДА Е ЯКА ГЪРБИНА!
ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО,
ПАК ДОГОДИНА!
АМИН!
   
СУРВА СУРВА ГОДИНА=
Сар Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Диана=
 

ДА Е ЯКА ГЪРБИНА=Барг (Българин) Кан (Жрец) на Диана –

поредната визитка на Българите,народът от Жреците на Мария Магдалена

ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО=
по/с Бог Изуж Вер (Змей) и Богиня Диана

 

ФЛАШКА=Ешуа Балка=Балки на Ешуа–
информационен носител на секретна инфо за Исус Българина и Българите от Неговия народ

ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ за=
за Мария и Бог Исус Дуло=
за Дуло на Мария и Бог ИсусТолкова много Български Богове и Техни потомци сред Българите има,толкова много благословение от Тях и технология за това има,пък ние и хабер си нямаме от това!

ХАБЕР СИ НЯМАМЕ ОТ=
Иса и Бохиня Мат Мария 
 
 
И защото казахме,че суровакницата е неотразимо и непобедимо оръжие,ето и с какво джепане стреля и бълва огън тя: 

ДЖЕПАНЕ=Богиня Диана и Ежуа

СУРОВАКНИЦАТА БЪЛВА ОГЪН=ОГЪН от Любов на Цар Иса и Бокиня Диана

СУРОВАКНИЦАТА БЪЛВА ОГЪН=ОГЪН от Любов Кан (Жреци) на Цар Иса и Богиня Диана 
 
СУРОВАКНИЦАТА БЪЛВА ОГЪН=Любов от Гена на Цар Иса и Богиня Диана  
 

СУРОВАКНИЦАТА БЪЛВА ОГЪН
от=от Гена на Павел,Кан (Жрец) и Цар на Иса и Богиня Диана 
 
НЕОТРАЗИМО ОРЪЖИЕ=ОРЪЖИЕ на Иза и Матара 

НЕПОБЕДИМО ОРЪЖИЕ=
Бог Ежуа и Богиня МадараАНДОН ДАСКАЛОВ - "СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА"

Вижте безприкословното приложение на Свещения шифър в съставянето на името на народния бард и култовия сурвакарски поздрав и прорицание:

АНДОН=Диана

АНДОН ДАСКАЛОВ=Кан (Жрец) ог Дуло на Богиня Диана и Иса

СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА=Богиня Диана и Исус Българина

СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА=
Богиня Диана и Исус са Българи!


Проумявате ли,какво ви казва и как ви благославя всяко сурвакарско прорицание!
А животът ни е нафрашкан с такива свещени послания,имплантирани чрез езика ни!

Нека сега да разсекретим и сурвакарско–коледарската жреческа песен,която ние–двете премръзнали трако–македончета и ние от това жреческо тесто,пеехме и благославяхме в студената януарска нощ с нея каргонските плебеи – обезпаметени и смачкани от немотия и невежие крипто–жреци,за да дадем и ние скромният си принос към бездънната Българска езическа сакрална фолклористика!

СКРОМЕН ПРИНОС на=ПРИНОС на Кан (Жреци) на Мария и Исус

БЕЗДЪННИ=
Богиня Диана и Иза

Без предисловие и подготвителна овертюра,жреческото нареждане веднага ни съобщава вече станалата факт Коледна блага вест за раждането на Божият син,и ни уведомява в задъхан възторжен речитатив в лек полухерметичен стил,за това,че
 
Кацнали са,Василе,
два гълъба,Василе,
на връх клонче,Василе,
да ти носят,Василе,
ключовете,Василе!

Жрецът–текстописец и композитор на празничния сурвакарски речитатив го е съставил в този задъхано–възторжен стил,защото с него ни съобщава благата вест,и то удивителната блага вест,че се е родил не само Божият син,ами са се родили наведнъж  
ДВА БОЖИ СИНА,ДВАМА БРАТЯ–БЛИЗНАКА НА ИСУС И МАРИЯ МАГДЕАЛЕНА,
които той е херметизирал метафорично–алегорично като ДВАТА ГЪЛЪБА,кацнали на ВРЪХ КЛОНЧЕ!

РАЖДАНЕТО НА БОЖИЯТ СИН=РАЖДАНЕТО НА СИНА на Богиня Диана и Ежуа

Кацането на двата гълъба на връх клонче ни съобщава кога са се появили на бял свят двамата Братя–близнаци на Исус е Мария Магдалена:

НА ВРЪХ КЛОНЧЕ=НА ВРЪХ КЛОНТШЕ=
НА ВРЪХ Колета на Ешуа=НА ВРЪХ Коледа на Ешуа

на връх Коледа,която официално се води като акта и времето на раждане на Бог Исус или Ешуа,както е едно от основните му херметизирани имена и псевдоними.

С това жреческо съобщение Ямболските сурвакари–жречески потомци уточняват,че близнаците на Исус и Мария са се родили на връх празника Коледа,който фиксира времето на раждането на Павел няколко минути преди полунощ на 24 декември Бъдни вечер 33 година,и на Петър няколко минути след това вече на 25 декември–Коледа 
Същите стихове ни съобщават още и кои са тия два гълъба,кацнали на връх клончето:

ДВА ГЪЛЪБА КАЦНАЛИ НА ВРЪХ КЛОНЧЕ=ДВА ГЪЛЪБА КАТСНАЛИ НА ВРЪХ КЛОНТШЕ=
Два Блиснака от Дуло на Бох Ешуа Гала (Змей) от Тракия –
Два Близнака на Бог Исус Змея от Тракия,които са родоначалниците на новоепохалната генерация на Дуло 

Съобщението,че на връх Коледа кацат двата гълъба,е директна алюзийна препратка към Новозаветната сакрална митология,че върху бременната Мария (която е Мария Магдалена) е слязъл Святият Дух,представян метафорично под формата на гълъб,и Който вдъхва живот на плода в утробата на Мария за раждането на Сина и.
В Святата Нощ на 24/25 декември 33 година,върху бременната Мария Магдалена слиза два пъти Святият Дух,за да даде живот на двата сина на Исус и Мария–Павел и Петър,и затова в сурвакарската песен на Васильовден,която пеехме двамата с братовчед ми премръзнали и треперещи сред притихналите зли дворни кучета,която песен пееха и всички други Каргонски Български сурвакари,се пееше за ДВА ГЪЛЪБА!

Това свръхсекретно съобщение фактически беше и благата вест,и то удивителната блага вест,двойната блага вест,която се съобщава на очакващото Спасителя човечество в Коледната нощ!

Разсекретяването на израза за двойната блага вест разтръбява коя е благата вест!

ДВОЙНАТА БЛАГА ВЕСТ=
Две Деса 
Балги (Българи) на Богиня Диана 
 


По–нататък жреческият речетатив ни благовества,че именно тия два Сина на Исус и Мария Магдалена ще ни донесат ключовете,с които ще отключим тежките порти,зад които са заключени в тъмните изби поробените и обезпаметени Българи,и Божието познание и скритата истина за Българите,които са народ,произхождащ от Жреците на Исус и Мария чрез двамата ѝм сина:

ДА ОТКЛЮЧИШ ТЕЖКИ ПОРТИ=
ДА ОТКЛЮЧИШ (освободиш) Кан (Жреци) и Братя от Диана и Ежуа
да освободи Българите,потомци на Исус и Мария Магдалена

Двамата Братя–двата гълъба,ще освободят Божият народ от геноцидното робство, метафоризирано като израза ТЪМНИ ИЗБИ!

ТЪМНИ ИЗБИ=Иза и Богиня Мат 

Изразът ТЪМНИ ИЗБИ е натоварен в случая и с функциите на символично скривалище на родовата памет на Българите и скритата ѝм истинска величава история 

ТЪМНИ ИЗБИ
сейф за=сейф за Иза и Богиня Мат

Призивът към Васил да нагости скъпите гости,е послание към Българите да отворят сетивата и душите си за да посрещнат както пратениците на Бог Исус,така и да познаят и приемат и самия Бог!

СКЪП ГОСТ=ГОСТА Бок Иса

СКЪПИ ГОСТИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус
сурвакарите–жреци

Последният призив на жреца–сурвакар към домакина е за неговата майчица,в която дума са скрити отново Вездесъщите Български Богове:

МАЙЧИЦА=МАЙТШИТСА=Мат Диана и Исуш

Това е сурвакарското послание,което разнасяхме сред ямболии в студената януарска нощ преди 60 години през 1956 година,стискайки с вкочанени примръзнали пръсти сурвакничките,без и да подозираме,че от тогава ни е било поверено това мощно и несъкрушимо крехко и нежно жреческо оръжие и сме били орисани с мисията един ден да го въведем на въоръжение сред всички Българи–жречески потомци,което Божие поръчение изълняваме сега!

ОРИСАН С МИСИЯ=
Син на Исус и Мария
децата,потомците на Исус и Мария Магдалена

БЕЗ И ДА ПОДОЗИРАМЕ за=за Бог Изуз и Богиня Диана Матара

МОЩНО И НЕСЪКРУШИМО ОРЪЖИЕ=МОШТНО И НЕСЪКРУШИМО ОРЪЖИЕ на=

ОРЪЖИЕ на Кан (Жрец) от Сина на Ешуш и Мат Мария

генетичен потомък на първожреца Павел,сина на Исус и Мария Магдалена

Запомнете,феноменни потомци на Боговете Исус и Майка Мария Магдалена:
Вашето мощно и несъкрушимо оръжие е нежната суровакничка,мистичната финна мартеничка – другият вълшебен свръхестествен Български Божи атрибут,всички народни,класически и модерни музикални инструменти и Боговдъхновените песни и ритмичните танци,чрез които се отключват свръхестествените ви наследствени феномени!
Този оръжеен арсенал е основното въоръжение на непобедимата Българска армия на Дионисиус,пред която се свеждат всички оръжия и бойни знамена и се отварят всички крепости и всички армии и народи преминават в добрволен плен на Божията армия,и в която съвсем скоро време всички вие ще бъдете възторжени доброволци,защото пълководецът ДИОНИСИУС е синкретизираният образ на двамата Всемогъщи Български Богове,Властелините на Всемира и Света–Диана и Исус!

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус  
 
СВЯТ=Иса и Богиня Диана=Исус и Богиня Диана

ВСЕМИР=
Бог Иса и Мария=Бог Исус и Мария  
 
НАШИТЕ БОЙНИ ЗНАМЕНА И ОРЪЖИЯ
са=са НАШИТЕ Бог Изуж и Мария 
  

Ето сега и други секретни исторически документи,разкриващи тайната на Българската суровакница: 
  image
 

Откъс от постинга ни

"Рептилите Светци и злодеи от Дуло,управляващи сега света.Херметичният символ на Дуло–лилията–знакът на светците и на проститутките . част 4"  
bezistena.blog.bg/history/2016/02/28/reptilite-svetci-i-zlodei-ot-dulo-upravliavashti-sega-sveta-.1433703 1

в който доказваме,че култовият висш исторически жречески атрибут на върховната жреческо–имперска власт–кадуцеят,е Българската суровакница,и разсекретяваме тайната му:


Ето и кадуцеят,който е експортното име и марка на сурвакницата–жреческият Български свещен атрибут,и вижте какво означава в различните му имена–кадуце́й,caduceus (лат), или σκῆπτρον(скиптрон) и керикион (гръц):

image

КАДУЦЕЙ=Кан (Жрец) на Диана и Иса

КАДУЦЕУС=Кан (Жрец) на Диана и Исус=Кан (Жрец) на Дионисиус

СКИПТРОН=СКИПТЪР=
Бог Иса от Тракия

Ето какво означава и името керикион на жезъла,което гърците взаимстват от топоним в Гърция,без обаче да знаят въобще какво означава неговото име!

КЕРИКИОН=КЕРКИОН=Каркуна=Каргуна
култовият Български жречески войнушки квартал на Ямбол,от който тръгват легализираните конспиративни маскарадни традиции на жреческите посланици,куриери и свръзки между посветените Българи от Бялото братство,титуловани като кукери.

КУКЕРИ=КУКЕРИ +Н (кодировъчен назал)=Каркуна=Керикион 
 
Вижте и самият израз взаимстват как ни показва с лека деанаграмна чупка,от кои взаимстваме и имената,и...,и живота,и всичко:

ВЗАИМСТВАМЕ от=
от Бог Исуз и Богиня Диана МаМа=от Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена 


Друго експортно наименование на сурвакницата ни в качеството ѝ на жречески атрибут и на надежден тубус за съхранение на секретни документи при разселническите командировки на тракийските племена на Запад,е жезълът на Бог Ермес,който веднага възстановяваме на мястото му на трона на праведните жреци и владетели от Дуло:

ЖЕЗЪЛ на БОГ ЕРМЕС=ЖЕЗЪЛ на БОГ Иса и Мария 

МЯСТОТО ИМ НА ТРОНА= на Тати Иса и Мат Мария

ЕКСПОРТНО НАИМЕНОВАНИЕ от=от Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Матара

ЖРЕЧЕСКИ АТРИБУТ на=на Кан (Жрец),Брат от Диана и Жар Исуш

ТУБУС=
Богиня Диана и Иса  
 

image
  
Бог Ермес с кадуцей–освен че жезълът на този езически бог е 100 % Българската  сурвакница,но и името му толкова подозрително прилича,прочетено отзад напред,на имената на Българските Богове Исус и Мария,че въобще няма начин Ермес да е синкретизираният образ и символ на някои други,освен на Тях–на Исус и Мария!

ЕРМЕС< >СЕМРЕ=СЕ МЕР=Иса и Мария 

Ето защо кадуцеят толкова поразително прилича на нашата сурвакница,и не само на нея,ами и на двамата влюбени Български Богове Исус и Мария със змийската календарна династична хералдическа символика на Дуло,уплели се във вечна любовна прегръдка в неразривна серпентина,от която сме всички Българи на света и другите племена,ашладисани и култивирани от нас с Тяхния свещен феноменен ген!

Сега ще ви представим още информация за този атрибутен символ от висш ранг за Българските Богове и тяхното феноменно жреческо потомство–Българите,като ще ползваме руския сайт www.gnozis.info/
 


Кадуцей – древний индийский символ.Позднее он стал символом медицины
На западе кадуцей – жезл Ермеса,бога алхимии, представляющий собой золотой жезл, обвитый двумя змеями,символами двух подлежащих интеграции противоположностей, как,например,серы и ртуть,тепла и влаги, духа и материи.Они нейтрализуют друг друга в интегративном золоте жезла.

Задължително правиме корекцията,че кадуцея не е индийски символ,а е Български, видно от документа "индийски"!

ИНДИЙСКИ СИМВОЛ от=СИМВОЛ от Кан (Жреци) на Диана и Иса

Кадуцей - это основной дуализм существования, которы должен быть интегрирован в единство камня мудрости или Эликсира жизни.Поэтому кадуцей является символом равновесия,которое достигается через объединение противоположностей. Символически он может представлять внутренний конфликт биологических и духовных сил.

Това бяха езотеричните философски разсъждения и метафорична дъвка и литературно–поетическа гимнастика за акъла,а ето каква е истината за кадуцея,който вече знаем какво е,и сега погледнат от друг кодировъчен ъгъл : 
 
ЗЛАТЕН ЖЕЗЪЛ С ДВЕ ЗМИИ=ЖЕЗЪЛ на Богиня Диана и Исуз Змей Дуло
жезъл на Българските Богове,Родоначалници на Дуло  
 
ЗЛАТЕН ЖЕЗЪЛ С ДВЕ ЗМИИ=ЖЕЗЪЛ на Дуло от Богиня Диана и Исуз Змей
жезъл и атрибутен секретен документ на Българите,жреческите генетични потомци на Боговете Демиурзи от Дуло
 
СИМВОЛ НА МЕДИЦИНАТА=СИМВОЛ на Иса и Мат Диана   

image

Гермес,(Ермес) один из богов Олимпа,был известен в Эгейском мире Средиземноморского региона еще во II тысячелетии до нашей эры. 

Ермес,или Мария и Иса,наистина са от Олимп,обаче от истинския Олимп,който намираме след малката му анаграмна козметика:

ОЛИМП=ИМПОЛ=Ямпол=Ямбол

Ермес подарил Аполон лиру из панциря черепахи,а Аполлон дал ему взамен ореховую трость,которая имела волшебное свойство прекращать споры и мирить врагов. 

Двата атрибута указват кои са жреците–приносители на жезъла

ЧЕРУПКА НА КОСТЕНУРКА=ТШЕРУПКА НА КОСТЕНУРКА=
Кан (Жрец) и Шар на Бокиня Диана и Иса от Тракия

ОРЕХОВА ТОЯЖКА=
Кан (Жрец) на Бог Ежуа от Трахия

Когда Ермес бросил ее между двумя борющимися змеями, они тотчас перестали кусаться и дружно обвились вокруг трости, склонив головы друг к другу. 
Так появился кодуцей, с которым Ермес никогда не расставался. Кодуцей пережил древность в виде посоха,употребляемого епископами греческой церкви. 

Ермес оказывал помощь богам и героям, и обратившимся к нему простым смертным. Он оберегал стада простых пастухов, сопровождал путников, давал силу и ловкость атлетам, быстроту ног бегунам, помогал купцам получать прибыль. Вообще любой усердный работник мог получить от него поддержку. 

image
 
Кадуцей из книги: Израэль Регардье. Древо жизни 

Вижте двете змии–монарси с короните на главите,които са Демиурзите на световете и на Дървото на живота,което символизира в книгата кадуцеят–сурвакница,какво са обградили на върха,на апотеоза на творението и Любовта си–една птичка!
Тази птичка е Първосвещеният Божи потомък и Първожрец,от когото е линията и родословието на златната династична линия на Дуло,от която е Божият Син, Спасителят:

ПТИЧКА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО( родословно) на Ежуа и Богиня Диана


Кадуцей носят все посланники как знак мира и защиты,и он является главным их атрибутом. 

ЗНАК ЗА МИР=КАН ЗИЗ МИР=Кан (Жрец) на Изуз и Мария


Его носят египетский Анубис; греко-римский Ермес,в руках которого он означает здоровье и юность; финикийский Ваал и иногда Изида и Иштар. Это прут золотой, трехсоставный богатства и счастья.
Предполагалось,что он и есть тот жезл,который поддерживает символы Солнца и Луны. 
 
АНУБИС=Бог Иса
ИЗИДА=Иза и Диана
ИШТАР=
Шар (Царица) на Диана

Кадуцеят е жезълът,който е символът на Слънцето и на Луната,ни казва херметичната езотерика,в която висша макрокосмическа езическа символика Посветените ни Деди са имплантирали Българските Богове–Демиурзите Отец Исус и Богинята Майка.
 
Кадуцей может иметь форму шара, увенчанного рогами, - это финикийский и хиттский солярный символ. Кадуцей является астрономическим символом Ермеса (Меркурия).

Ето и как са се обозначили в кълбото с рога Българите–жреците на финикийците:

КЪЛБО С РОГА=Българи,Кан (Жреци) на Иса

ФИНИКИЙЦИ=ФИНИКИЙТСИ=
Бокиня Диана и Иса=Кан (Жреци) на Диана и Иса  


Това бе краткия сакрален генезис на толкова странното и непознато име на кадуцея–нашата скромничка и кротка невинна суровакница,която е страшното оръжие,което Извънземните дадоха на Българите за вечно ползване,и което оръжие търсеха всякакви нашественици и завоеватели на Свещената Българска райска земя–юдейо=данаи,византийци,гърци,кръстоносци,турци,руснаци,германци,Хитлер,Сталин,НАТО...,
всички тайни служби и венни разузнавания на всички народи и държави,оглавявани от заговорниците срещу Българите,за да завладеят с него Обетованата земя и Земния Рай–България,забравили трайно,че ние сме Свещеният феноменен Божи народ и че за България важи Божията превенция: 
 
image

Само гледайте и се дивете,какви имена,понятия и тайни ви се разкриват и си правете сметката,щом Отгоре ви се разкриват такива Божии тайни,какви важни събития са започнали и предстоят!
 
Гледайте и проумявайте чии са тия имена и събития:


СТРАННИ И НЕПОЗНАТИ ИМЕНА на=на Исуз и Богиня Матара Диана

ВАЖНИ СЪБИТИЯ=
Бог Исуж и Богиня Диана

Виждате ли?
Проумявате ли!


Ще спрем вниманието ви специално върху иконата ДОСТОЙНО ЕСТЬ,която сме включили в клипа със сурвакарското прорицание,защото в тази висша Българска Православна сакралия е вграден и се съхранява на най–видно место аудио–визуалния и словесен свръхсекретен документ за децата на Исус и Мария Магдалена,от които е и днешният ни светейши ръководител на екипа и именник – Свети Васил Левски!  

image 
 

Наименованието на култовата Българска Православна светиня е химнът и едноименната чудотворна икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ.

ИКОНА=КАОИН=Кан
Жрец преживе,в последствие Светец в другото измерение

Официалната православна християнска митология и историография има своето задължително каноническо обяснение за името на химна и иконата,което можете сами да си прочетете от много места–ние ще разкрием истинските послания,вложени от Посветеният Български съставител и на химна,и на иконата.

Православните богослови и теолози ни разправят историята на химна и иконата според захаросаните религиозни съчинения на юдо=данайо=византийско=гръцката църковна(инквизиионна) дезиформационно–манипулационна система,чиято задача от създаването ѝ от 6 век досега,е да преследва,унищожава,цензурира и фалшифицира чрез измамата на псевдо–Исусовата религия "Християнство" Свещената Българска история и памет на народа на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,съставен от Техни генетични потомци и последователи.
 
Този номер не минава вече пред всепроникващият и разкриващ всички тайни на света Свещен шифър на Българския език,пред който се отварят всички заключени врати, сейфове и архиви,и който транформира манипулираната информация в Истина,и с който и сега осветяваме и разкодираме тайната на ДОСТОЙНО ЕСТЬ !

Не случайно ви показваме в клипа със жреческо–сурвакарското прорицание чудотворната икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ,защото в нея е вградена както тайната на двойната блага вест,в която ви посветихме малко по–горе чрез разкриване на истинските исторически персонажи,които се крият метафоризирани зад двата гълъба:
братята–близнаци Павел и Петър,децата на Исус и Мария Магдалена,но също така в тази икона е кодирана и тройната блага вест–изобразена е и дъщерята на Исус и Мария Магдалена!  

В иконата на Богородица ДОСТОЙНО ЕСТЬ са избразени трите деца на Исус и Мария Магдалена,които ние ви показахме в постинга ни
Трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени в България,са Светата Троица–висшата тайна и епохална сакралия на Българите.

Щастливата Майка Мария Магдалена,която е последното аватарно проявление на Съ–Демиурга Великата Богиня Майка,държи на ръце дъщеричката си–сестрата Синтия на двамата братя–близнаци Павел и Петър.
Ангелските криле на раменете ѝм насочва посветения изледовател към двата гълъба от Ямболското жреческо–сурвакарско речитативно послание,които вече категорично разконспирирахме като братята–близнаци Павел и Петър. 

Така трите деца на Мария Магдалена,над които щастливият гладко обръснат да не боде на децата си Татко Исус–погрешно изобразен с брада,е разперил грижовно ръце с умилителния самодоволен възглас:
–Татювото семе!,
съставят СВЕТАТА ТРОИЦА на Българите,от която Света Троица е планетарният владетелски династичен род Дуло,от чиито изродени кланове и родове са всички повече или по–малко оцапани съвременни политически и държавни глави на всички народи,от която Света Троица е и Българският духовен разсад и интелектуален прогресивен елит на всички племена, както и феноменната половина от Българския народ! 

Това свръхсекретно видео–послание е придружено с автентичният документ от небесния ЕСГРАОН,указващ в шифър в режим на тотален геноцид и цензура,че това са децата на Исус и Мария Магдалена!
Този документ е скрит на най–скритото и тайно место на иконата на Божието свещено семейство!

Вижте внимателно снимката на иконата от постинга ни и от сурвакарския ни клип,на тях,както и на другите иконографски композиции по темата,над децата и Мария Магдалена има надпис ДОСТОЙНО ЕСТЬ.
Това е секретният документ,скрит на най–явното място,което е и най–тайното място,и свидетелстващ безапелационно,че на иконата са изобразени децата на Исус и Мария Магдалена,който сега разсекретяваме по Тяхната воля и разпореждане!

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=ДОСТОЙ НО ЕС ТЬ=ДЕСОТО ИСО ТИН=
Десата на Иса и Тиана=Децата на Иса и Диана
Децата на Исус и Диана,колективен административен документ от Божията канцелария и ЕСГРАОН,удостоверяващ,че на семейния групов портрет на иконата,са увековечени Децата на Исус и Мария Магдалена !

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Децата на Иса и Диана
сестрата Синтия и двамата близнаци Павел и Петър 

Секретният документ ни казва още,че това момиченче в ръцете на щастливата майка,е Детето на Исус и Мария Магдалена,кодирана като Диана:

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана

За да не стане някоя грешка,вгледайте се обстойно и обследвайте детето в ръцете на Майката за полова принадлежност!
На тази икона,както и на всички други икони ДОСТОЙНО ЕСТЬ,детето е изобрзявано с най–характерните за момиченце,а не за момченце,миловидни нежни и финни типични детски момичешки черти!

Тази икона установява и разнася навсякъде сред Българите тройната блага вест,че Бог Исус и Богиня Майка Мария имат три деца,които дадоха в жертвено служение на Българите и всички човеци,и че от тия деца призлиза подновеният и преосветен Новозоветен Български феноменен династичен Божи род Дуло и народ.
Същата инфрмация е вложена и в химна ДОСТОЙНО ЕСТЬ,на който вторият стих указва,че децата на иконата,които са децата на Исус и Мария Магдалена,са Жреци,основоположниците на земно–небесния жреческо–светейши състав.

Достойно ест
яко воистину блажити...
 

ЯКО ВОИСТИНУ БЛАЖИТИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуж и Богиня Диана – 
Канове от рода Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

В израза Честнейшую Херувим,независимо как го обясняват по канона,нашите Святи високопросветени Деди са кодирали отново инфрмацията за Божията Свята Троица–децата на Исус и Мария:

ЧЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=ТШЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=
Тетса на Ешуш и Бохиня Мария=
Теца на Ешуш и Бохиня Мария=
Деца на Исус и Бохиня Мария
 


Тука ХЕРУВИМ е лесноразпознаваемата анаграма на Бохиня Мария,а в небесните чинове СЕРАФИМИ откриваме Бог Иса и Мария!

ХЕРУВИМ=Бохиня Мария 

СЕРАФИМ=
Бог Иса и Мария

Херметичният жречески химн и благовестник ДОСТОЙНО ЕСТЬ служи за опознавателна парола между Посветените Българи от Исусово–Марииния династичен род,намиращи се в перманентен режим на конспирация и цензурен контрол и наблюдение от душманите на Божия народ.
Затова е и най–често пееният и почитан православен химн на църковните служби и на Българите в робство!

Затова и документите свидетелстват,че ДОСТОЙНО ЕСТЬ е любимата църковна песен на Апостола Васил Левски,сега Свети Васил Левски!  
 
Защото Васил Левски е посветен чрез истинската ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ от пра- - прадядо си Паисий чрез Посветения си родственик Г.Сава Раковски,че той е Първосвещеният законен династичен потомък на рода Дуло на Българските владетели от Исус и Мария Магдалена,той е апотеозът и висшата еманация на Божият дълговековен генетичен проект и на Божието родословие от Дуло,и той е Духовният водач на поробените Българи за него време и на всички народи,както и че е продължителят на генетичната първосвещена родова верига на Исус и Мария Магдалена!

За това в спомените си членовете на тайните революционни комитети документират, че където и да отиде,Апостолът първо отивал в черковата,целувал ръка на свещеника и се включвал в службата.
След това запявал ДОСТОЙНО ЕСТЬ с Божественият си глас.
Всички затихвали и го слушали със сълзи в очите в захлас.
След службата провеждал сбирката на комитета.
Което означава,че Божият потомък се е легитимирал пред членовете на тайните комитети,че той е Първосвещеният Божи династичен жреческо–царски потомък,комуто те дължат безприкословно доверие,подчинение и вярност до гроб.

ПОДЧИНЕНИЕ на=на Богиня Диана и Ешуа

Всички членове на тайните революционни комитети,които Левски е изграждал из всички бивши територии на поробена България,са били от потомци от Божията династия Дуло,които Левски е издирвал по Секретния списък на Исусовото родословие от първосвещени потомци,и ги е преосвещавал и посвещавал в тайната на свещеният ѝм произход,правейки ги така вярни до гроб съзаклятници!

СЕКРЕТЕН СПИСЪК на=на Кан (Жрец) от Сина на Бог Исус от Тракия
генетични потомци на Павел

СВЕЩЕН ПРОИЗХОД
от=СВЕШТЕН ПРОЗХОД от=ПРОИЗХОД от Богиня Диана и Исуш

СЪЗАКЛЯТНИЦИ=Кан (Жреци) от Дуло от Сина на Исуз и Диана

Свръхсекретният списък с Исусовото многоразклонено родословие е предаден на Паисий от баща му–Ерусалимският патриарх Хрисант (за когото говорихме по–подробно в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 2),и е основната част на истинската ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,който списък Паисий разнася по цяла Европа,чийто владетелски,политически и интелектулен елит е от този род и списък,и чийто дванайсти преписвач–поп Стойко Владиславов,който е от същото родословие, предава на фанариотско–турската полиция Паисий,за да стане ръководител на преследвачите на Българите от списъка и шеф на екипа от фалшификаторите–преписвачи,манипулирали истинската ИСТОРИЯ до безобидния и безконкретен менте вариант–пълен фалшификат,който вече повече от век и половина ни пробутват за Историята на Паисий!
След гнусното си дело попът–предател и Юда,осребрява предателството си с висока служба за себе си като епископ Софроний Врачански в анти–Българската инквизиционна институция "Гръцка църква",която е духовната геноцидна полиция на турските поробители,и с уредени на висши политически и административни постове при султана и гръцката църква свои потомци още много поколения!
Чрез тайното общество на Българските посветени от Всемирното Бяло Братство, списъкът достига до Раковски,който издирва по него Васил Иванов Кунчев и го посвещава в свещения му произход,като Братята активират феноменните жречески способности на Васил и го въвеждат в тайните на мегалитната светилищна мрежа и система,благодарение на което Левски осъществява необяснимата си и досега за непосветените свръхестествена феноменна дейност на невидим и неуловим фантом! 

Интензивният и екстремален обучителен процес на посвещаване на Левски и въвеждането му в практическо владение на свръхестествените феноменни технологии, е организиран от Раковски и се провежда от 28 април до края на месец август 1867 година.

За целта Раковски органиизира група от тридесетина Българи феноменни психо–енергетици,всички посветени съзаклятници–побратими от продължената генеалогия на Списъка на Паисий,които под ръководството на посветеният Панайот Хитов влизат в България през Дунава при Тутракан и при възможна максимална секретност се насочват към основните мегалитни светилищни комплекси на Стара планина конкретно в района на Котел и най–вече след това основно в мега–светилищната каскадна система Карандила над Сливен,където провеждат практическото обучение на Левски и посвещаването му в Първожречески сан с всички произтичащи от това негови функции.
Целта на посещението на четата на Панайот Хитов в България остава в пълна тайна както за гръко–турската полицейска машина по него време,така и за съвременните изследователи на живота и делото на Апостола на Свободата,една част от които вършат това в качеството си на полицейски копои на заговорниците срещу Българите и враговете на Божия народ,които не са престанали да дирят и преследват Свещеното Исусово родословие и до днес!

Официалното мнение и заключение и до сега за мисията на четата на Панайот Хитов с участието на Левски като неин знаменосец,е че
"...с четата си Хитов се отправя към Стара планина и прекарва известно време в района на Котел и Сливен.Четата му няма за цел да вдига въстание,а да осъществи революционен марш,за да агитира Българското население.През август 1867 г.заедно със своята чета и с четата на Филип Тотю, Хитов се отправя към Сърбия по билото на Стара планина"

Официлните историци и полицейски служби са пропуснали да добавят,че за да могат да осъществят замисъла на своя "революционен агитационен марш" по върховете и най–скритите затънтени места на Балкана,далеч от всякакви Българи,които е трябвало уж да агитират,с четата постоянно се е движела ПТС(подвижна телевизионна станция) на Канал –1 на БНТ с високопроходима транспортна техника и модерна за времето си HD–снимачна техника с постоянна спътникова Интернет връзка за директно заснимане и транслиране на мероприятията на революционния марш към очакващото новините пред телевизионните и компютърните екрани Българско население,както и по дънещите денонощно народна музика и важни местни съобщения радиоточки по селата... 

"Абсурдни небивалици и нелепи фентази писания с претенции от нас уж за историческа достоверност от висше академично ниво!" – ще кажете вие,и с пълно право!
Не по–малко абсурдни от официалната историческа версия,която ни пробутваха досега за мисията на четата на Панайот Хитов,но с разликата,че ние си признаваме за научно–фантастичния хумористичен сарказъм!

САРКАЗЪМ=Кан (Жреци) на Исуз и Мария
характерен иносказателен повествователен стил на Жреците на Исус и Мария Магдалена

Тази си Първожреческа посветеност и Божествени гени и феномени Васил Левски предаде по наследствен естествен път на сина си Петър Дънов,който бе и другата основна задача на секретната мисия на четата на Панайот Хитов и Левски и за която ви просветихме в постингите ни 

Левски,синът му Дънов и истината за каракачаните–най–древните Българи и съхранени феноменни жреци,потомци на Орфей,предпоследният аватар на Богът Демиург–част2
bezistena.blog.bg/history/2016/07/17/levski-sinyt-mu-dynov-i-istinata-za-karakachanite-nai-drevni.1465169

Защо скрива правнукът на Левски–Николай Хайтов,информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов!Първи урок по телепортация за Дънов.
bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083


Когато Петър порастна,баща му вече в качеството си на Свети Левски по естествен за светците и свръхестествен за нас път,активира феноменните свойства на сина си,който пък ги препредаде на своите пет сина Георги Димитров,Влайчо от Коньово,Петър Димков,Михаел Айванхов и Димитър Димитров–Факира Мити,и две дъщери Преподобна Стойна и Ванга,които пък продължиха святата Божия линия към Спасителят.

Тази огнена информация ни разкри Свети Паисий,към който се присъединиха и неговите пра–потомци Светии–настоящият именник Васил Левски и синът му Петър Дънов,които са част от днешния екип на БЕЗИСТЕНА.


Приятели,къдете и да живеете в България,в различните етнографски фолкларни области и райони,сетете се за тия традиции и сакрална ритуална документация,и подложете специфичната обрядна терминология на преводача на Дешифриращата програма на Свещения шифър,за да придобете паролите за достъп към Божието познание и Божият промоционален свят,заложени в тях от вашите и нашите пресвяти Деди за нас и нашето просвещение в Божествения ни произход и статут и за нашето Спасение в днешно време!
 
СЕТИ СЕ за=за Диана и Исус=за Дионисиус 
 

                       
                         НАЗДРАВЕ НА ИМЕННИЦИТЕ! 


НАЗДРАВЕ НА ИМЕННИЦИТЕ
от=от Исуз и Богиня Матара Диана
 

екип на bezistena и именникът Свети Васил Левски  

ИСД с Любов! Гласувай:
12
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
02.01.2017 21:30
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Слушай, romanticgirl25, пускаме ...
03.01.2017 14:14
Слушай,romanticgirl25,пускаме ти коментарите,защото все пак си излезнала от оковите на догмите на псевдо–Исусовата анти–българска църква,чието истинско име е полицейско–инквизационна доктрина и институция за геноцид на генетичните деца на Исус и Мария Магдалена,от които са читавите Българи,от които среден мелез си и ти!

И виж и чуй какво:

Защото си влезнала в нашата сакрална територия която е под егидата на Святият Дух,знай,че ако до 20 часа днес в режим на редакция не си отстраниш обръщението към нас и квалификациите за Божията информация като за "глупости" и мерзкото си поведение,ще те изтрием ние и ще публикуваме копирана информация от коментарите ти без квалификациите все пак за информация на читателите ни,като няма да пропуснем да те поставим на мястото ти,но за да не се захванат с тебе Светиите ни,нищо че се криеш в анонимност–за тях скрито–покрито няма и много боляло казват някои,те благославяме искрено и пожелаваме да се корегираш с добро без последици за тебе!
цитирай
3. bezistena - Въпреки предупреждението ни да си корегира тона в коментарите си,romanticgirl25 не го направи,
04.01.2017 00:20
поради което премахваме на анонимката обидите,но понеже нямаме време да се занимаваме с нея,я оставяме на грижите на Светейшите ни съекипници!

romanticgirl25
В книгата Бабата на Исус, Анна, Св. Анна е направила ченълинг с една жена и и разказва цялата истина. Исус е бил пратен с мисията да ни научи как да се обичаме. Цялото му семейство и приятели е било от бялото братство, което владеело медитации, които могат да те преместват където искаш. Бащата на Исус в следващия живот е бил Граф Сен Жермен. Обиколил е вс енергиийни центрове на света с Исус, включително Лемурия, Англия, Индия, Тайланд, Египет, където казват че вс пирамиди са строени със силата на мисълта. Вътре хората са се обучавали на тайни практики, да се научат да спират сърцето си, да издържат на болката, да обучават душата си, да не се страхуват и др.Прочетете. казва се и че в Библията е грешно написано и променено че е бил сам, както и учениците му. Те вс са били със семействата си, за да се подкрепят. Мария Магдалена е била пламъка близнак на Исус. Той казва че никога в живота си не е искал да бъде обожествяван. Искал да го наричме наш брат. Все още не знам дали всичко е вярно. Но със сигурност никой тогава а и повечето хора сега не са готови да се научат на обичта която той искал да ги научи.
цитирай
4. bezistena - romanticgirl25 - И да. . . в к...
04.01.2017 00:22
romanticgirl25 -

И да...в книгата пише, че Св. Анна е била жрица и е могла да запазва младостта си, живяла над 400 години, ако не и повече. Тя разказва че почитали египетските богове, Изида, Хор и др. Я разкажи повече за светците рептили че ми стана смешно и интересно. Не се ли увличаш?
цитирай
5. bezistena - romanticgirl25
04.01.2017 00:24
И последно– двамата с Исус нямат биологически деца, така е премислено и имат 3 осиновени деца! Исус няма нищо общо с България!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5141862
Постинги: 1549
Коментари: 2888
Гласове: 30978
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!