Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2016 12:04 - Свръхестените рационални явявания и превенции на Свети Димитър Списаревски и номерата на Димо Димов циганина,типичен анти–българин грантаджия соросоид!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3442 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 31.12.2016 01:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В една от фейсбук групите,в които публикуваме нашите документи за феноменните свръхестествени реални паранормални проявленя на феноменните Българи –
СТРОГО СЕКРЕТНО НЛО ИЗВЪНЗЕМНИ КОНСПИРАЦИИ БОГ ВСЕЛЕНА ТАЙНИ И ЗАГАДКИ,
 
под публикацията ни на адрес 
www.facebook.com/groups/wewebg/permalink/1044803942309269/  –––––

" Свети Стефан,който братовчед му Юстин I,българо–юдеин от Флавиите и изродения клан на Дуло,хвърли жив в горящия Безистен,за да броди сега с машината на времето."

– Знаете ли колко Стефановци–великомъченици натвориха със злодеянията си душманите на Святия Божи Български народ за 1500 години от 518 година досега!–ни запита Свети Стефан
Мен например братовчед ми Юстин ме хвърли жив в горящият Безистен,когато византийците го подпалиха за пръв път по време на успешния кървав вероломен преврат на изродените ми братовчеди от Българската висша имперска школа за династичните потомци на Исус и Мария Магдалена във Византионес,когато на 9 юли през 518 година бяха дошли уж на поклонение в Първосвещения храм в столицата Ямбол,а вечерта убиха Първожреца и Император на Свещената Българска империя – Анастасий I и извършиха този злодейски акт с последвалото първо византийско робство на България за времето от 518 до 681 година–най–старателно скриваната от историците фалшификатори тайна на Българската история,от който акт последва разпадането на Свещената Българска империя,процеси предтавяни досега като "разпад на Римската империя" !

Аз бях дякона на Безистена.
От него момент до сега съм Свети Стефан.
Скоро през 2018 г ще се навършат точно 1500 години от тия епични и трагични за Българите и за цялото човечество събития,а вие нашите феноменни потомци знаете отлично,че на годишнините на такива големи кръгли периоди стават задължително важни световни събития и процеси и генерални промени,запланувани по графика на Божия проект,по който ние работим стриктно !,

bezistena.blog.bg/history/2016/12/27/sveti-stefan-koito-bratovched-mu-iustin-i-bylgaro-iudein-ot-.1499287



се завърза следният коментарен диалог между циганина Димо Димов и Българина Станислав Тихчев,който предлагаме на вниманието ви на фона на Българските свещени песни и Божествената вътрешна духовна и душевна и външна физическа красота и хубост на Българите,за да ви продемонстрираме похвата и хватките на информационна медийна манипулационна анти–Българска пропаганда,използвани от типичен образец на кух безинтелигентен грантаджия соросоид или византиолог или какъвто и да е,дефениран като анти–българин!
 
 

плейлиста:
Нелина - Българийо, ти майко свята, 2016
 
Христо Косашки - Балканска земя, 2015
 

image
 
Красива и достолепна аристократична Българка,Божествена феноменна жреческа потомка,жрица на песента и Любовта! 

БЪЛГАРИО ТИ МАЙКО СВЯТА на=БЪЛГАРИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Иса




image

–– според профилната му снимка и провокативното му нагло анти–Българско поведение,Димо Димов е циганин,който:

Работи в Facebook

Изучавал gradjansko pravo в/във Варненски Свободен Университет "Черноризец Храбър"

Учил в СОУ "Васил Левски"

Местожителство - Berlin, Germany

Необвързан  
 



Представяме ви и Българина Станислав Тихчев: 
 

image
image

Това е профилната снимка и фон на страницата на Българина Станислав
 
image
 

Циганинът Dimo Dimov започна със спуснатата на нискоинтелигентните грантаджии и анти–Български провокатори дежурна психо–диагноза за новити Български изследователи на тайната Българска история: 


Dimo Dimov


Ти нормален ли си до 681 България я няма на картата!!!
Имало е траки,даки,славяни,а преди това е римската империя нова история ли пишеш!!!



Станислав Тихчев 


Коя карта бре ?



Dimo Dimov 

На света,плюс това свети Стефан има византийски произход,агио Стефанос....
 


Станислав Тихчев


Дай да я видим тая карта , от кога е , нашите прадеди къде са били тогава ?
 


Dimo Dimov

Четете и ходете повече по света за да знаете незнам кой е писал тая история но истината е такава!!!
 


Станислав Тихчев


Дай де кое да четем , къде е картата и на кого е ?
 

инж. Иван Дунчев

Димо,остави Българите да си оправяме фалшифицираната история,която истинска Българска история е фундаментът,надстройката и постройката–сиреч всичкото,на цялата човешка история и цивилизация!
Ти,видно от профила ти,си циганин,затова влез в нашия блог и се просвети със статиите ни за многострадалния тракийски цигански етнос,чиято скрита трагична история нашият екип разкрива с много Любов!

За начало виж поста ни
Тайните на световната конспирация:чии агенти са циганите и какво търсят в България и най–вече в Ямбол между светилищата Боровец и Кабиле!Къде крият царя си?
bezistena.blog.bg/history/2016/11/17/tainite-na-svetovnata-konspiraciia-chii-agenti-sa-ciganite-i.1490986

… И един приятелски съвет от загриженост към теб,не от уважение–не се джаскай така безумно в огъня на свещената Българска Божия езотерика и скрита история,че Светиите ни от Горе хич не си поплюват с хулителите на Божия Български народ и служителите им!
 


Станислав Тихчев


Тракийски цигански етнос , ново двайсе ....
Циганите у нас са два вида -етиопци и индийци , тоест дошли от там , кви траки кви пет лева ...
 


Dimo Dimov

Така е всяка държава си я пише както и е угодно например в Гръцката пише че Никифор е починал от старост но всички знаем истината че е обезглавен от Крум край Ахелой!!!
 


Станислав Тихчев


Само дето историята на нашата държава отдавна не се пише от нас .И така кога ще видим тая карта , дето посочва къдe са българите ???
 


Dimo Dimov

Незнаеш кои са траките значи,да не те питам кой е Траян???




Станислав Тихчев

Мен ли питаш , айде след картата да ми задаваш въпроси , че вече си мисля че четеш по кристално кълбо ?
 


Dimo Dimov

Не познаваш историята по добре от мен , друг е въпроса че се преправя,най достоверните писания са в Ватикана и нямам кристални кълбета!!!
 


Станислав Тихчев


Тоест и картата е там ?



Dimo Dimov 


Малко уроци по Българска история , най малкия син на Кубрат създава България, историята с колчана стрели всеки я знае ,предимство на Аспарух е било че е говерел старославянски език майка му е била славянка ,след преминаването на Дунав,успява да обедени трите вида племена - анти,венеди,славини,и другите населяващи територията на днешна България .....и т.н 681г.знаем откаде идва Аспарух и какви племена са живели преди него,а преди това след разпада на Римската империя от Набезите на Хуните и завладяване на териториите от Византия....а преди това има и др....а за траките сигурно и за Спартак не си чувал ...това е на кратко за по подробно ще ми отнеме много писане ...а и първата Българска Столица е Плиска...и децата го знаят...че се преправя е вярно но има факти които не могат да се подправят....



Станислав Тихчев

Така пише в учебниците само дето нищо не е създал , а е върнал стари наши земи в лоното на империята .Но това е дълга тема но карта все още не виждам ...??
 


Dimo Dimov


Каква карта кои наши земи ?
 


Станислав Тихчев


Карта бе твоята карта с истинската история дето говориш , ти бързо забравяш ли какво ?



Dimo Dimov


Не си ме разбрал явно в какъв смисал карта,световна карта
А иначе има карти!!!

––демонстрираме ви наглия хлъзгав и лукав византийски празнословен "научен" стил на бягане от отговор на подхвърляните лъжи и провокации,на позорно бягане от темата,в която е оборен категорично,към друга тема,абсолютно несвързана  с началната тема,на папагалски повтаряни исторически фалшификации за Българите и на нищонеказване и уникално тъпоумие,разсейване и нулев интелект на циганина Димо–менторски стил характерен и познат от анти–Българската историческа школа на душманите на Българите,властваща и сега в Българската историческа наука!



Dimo Dimov


Знаеш ли каде е Болград
И кои са монголците!!!
 


Станислав Тихчев


Аз знам че има всякакви карти и кво от това , хич не значи че показват нещо със смисъл. И кво общо има Болград ?
 


Станислав Тихчев

Кво за монголците пък сега , ние не сме монголци за да ме интересува , ти монголец ли си ?
 


Dimo Dimov


За прабългарите българите са мулти микс от различни етноси,траки,славяни,прабългари,византийци!!!
Неми е ясно на къкав език е написано това през 518 всички знаем кога се появила нашета писменост през 9век от Солунските братя Кирил и Методий ,А-алфа,В-бета,Г-гама,D-делта и.т.н...
 
И кой е написал история-Славяобългарска!!!
 


Станислав Тихчев

И това на коя карта е отбелязано , още не съм я видял ?
 


Станислав Тихчев 

Българите имат точно 1 % микс и то в наши дни , абсолютно чиста нация , според днк изследвания , та значи и траки и другите "етноси " са измислица или става реч все за българи )))



Dimo Dimov

Няма нито една чиста нация на земята човечеството е в постоянно движение десетки хиляди години!!!
 


Станислав Тихчев 


Това са си твои фантазии , днк тестовете казват друго ))))
 


Dimo Dimov


Браво на вас ,няма траки,няма славяни,има само българи,нямало е робства,византийски,турски, нямало е смесени бракове,бесарабски българи,арменци,помаци,и.т.н. браво на тестовете ние сме арийци ......
 


Станислав Тихчев


Точно така , славяни , траки и византийци са един и същ народ , а турци и българи смесени бракове не са имали .
   
А помаците са българи с мюслюманска вяра , бесарабските българи са си българи не различен народ .А арменците идват по земите ни далеч по късно от времената за които говорим за траки и славяни ...
 


Dimo Dimov


Прабългарите са били ловци,използвали са коне и често са сменяли териториите били са номади,славяните са били коренни жители обработвали са земята били са земеделци и са си стояли на задниците....не си измисляйте фантазии,прабългарите идват отАлтай....
 


Станислав Тихчев


Това са абсолютни глупости , българите просто са заемали доста големи земи , нашата империя е била обширна . Днес това са редица държави , като Сърбия , Русия , Полша и прочие . А доказателства за тия лъжи в учебника няма ))))
  
Скоро тая менте история отива на боклука където и е мястото
 


Dimo Dimov


Славяните са били руси със сини очи,или зелени,прабългарите с гарвано черна коса и тъмни очи смесели са се двата вида още преди повече от 10века!!! И стига с това ДНК....
 

Станислав Тихчев 

И как разбра какви са били славяните , баба ти сигурно ти е разправяла , като те изгаряли мъртвите според същата "наука " ?
Черни коси нямат прабългарите споко , червени и кестеняви )))
 
Руси със сини очи са северните народи , явно те са били славяните и коренни жители на Балканите ? Ти луд ли си нещо ? Я намери един славянски цар в картата на света дето имаш ?
А славяни / българи е това - що е славяни , помните че "църквата " имала претенция за богослужебни езици .Та "славяните " тоест българите в днешните "славянски" страни , щото те сите са един народ искали просто да ползват своят и така се отделили и славяни вече е понятие което касае само нас , а не православните копти примерно ...Тоест славят Бог с песнопения на своят език = славяни На гръцки Волгарус - българин , Волга Рус ? ))))
 


Dimo Dimov


Не е Волга Рус ами е Вулгарус и те нямат Б неказват България,нямат ъ ,Вулгария,сега по твойта логика всички руснаци са Българи!!!
 


Dimo Dimov

Имат 24 знака в азбуката говоря и чета перфектно на Гръцки е един от седемте езика които владея!!!
 


Станислав Тихчев

Естествено че са българи , Иван Грозни е български болярин . И просто създава нова държава като обединява княжествата в земята с име Рос или Рус и става Россия )))
Иначе да немат Б , и за това е волгарос, а то е Болга Рос , царството на цар Болг и от там Болга днес е Волга ))))
 


Dimo Dimov

Децата на Кубрат са били 7 братята на Аспарух са поели на запад в Днешна Сърбия и т.н.


Станислав Тихчев 

Поели са да си върнат земите , които ромляните ни взеха , скоро ще стане и факт ...Бъди спокоен ))))
 


Dimo Dimov


Преди Рим, Е Бил Македонски,и други,Перси, много други са били....няма как да стане факт една лъжа!!!
 


Станислав Тихчев


Кви перси и кви македонци , Македония са само българи а персите и тях ние сме владяли , с тях сме рода ))))
 


Dimo Dimov


Браво целия свят нали
 


Станислав Тихчев


Ами не целият , само дето и японците твръдят че сме им създали държава )))
 


Dimo Dimov


Браво на теб истински националист но истината е друга....!!!лека вечер.
 


Станислав Тихчев


Истината е такава каквато е , така и не видях картата , която доказва че моята версия не е вярна ???
 


Станислав Тихчев


А иначе Франсоа Митеран казва че българите са в основата на цивилизацията !
Не аз , требе да е български националист нещо ???
И е прав,нашите прадеди в земята днес наричана Русия,създават първата държава в света ))))
Според арабите имаме държава от 50 000г преди новата ера , и те требе да са националисти нали ?
 


Dimo Dimov

30 000г.пр.н.е има хора на планетата и живота започва от Африка нещо пак си объркал...
 


Станислав Тихчев


Започва в африка твоят живот може би,щото намериха в Гърция,хомосапиенс на 400 000 г
В пещерата Петралон на Халкидическия полуостров е открит вероятно най-стария скелет на човек, който досега е бил намиран в Европа.
Според предварителните данни се смята, че той е на около 400 хиляди години. Всички находки по света на хора са със стотици хиляди години по стари от намерените в Африка
 


инж. Иван Дунчев

"Станислав Тихчев : Започва в Африка твоят живот може би , щото намериха в Гърция хомосапиенс на 400 000г " ––

Браво!
И само дето трябва да се допълни,че целият Халкидически полуостров,както и цяла днешна Гърция,както и целият Балкански полуостров преди да дойдат юдо=данайските=гръцкити пиратски разбойнически племена от Африка на Балканите в средата на 1 хилядолетие пр.Хр.,са били изконни Български земи и владения –което ще рече,че човешкият живот е започнал (по–точно е създаден експериментално от Боговете Творци) на Балканите,още по–точно на територията на днешна България,и най–точно в Тракия,която е същинският Сътворенчески Земен Рай!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 

Която идея е основната нишка на горния коментар на Станислав Тихчев, което означава,че всички човешки племена са създадени в Тракия, което означава,че и предците на циганите,от които е и Димо Димов,са произведени в Тракия–сиреч са тракийци,и юдейо–данаите=гърците,и турките,и всички човешки племена са тракийски нефеноменни безкултурни племена,които тракийски племена са разселвани по целия свят от тяхната племенна феноменна аристокрация –Българите,които са техните Духовни водачи и обгрижвачи,които имат мисията и задачата да ги култивират и цивилизоват по новите им заселнически места по абсолютно целия свят!!!,,или казано най–точно да ги правят "от маймуни хора", и най–често са успявали,като най–некачествените експериментнални генно–инженерни продукти са циганското тракийско племе,юдейско=данайското=гръцкото и турското тракийско племе,в които Божественият Български феноменен имплант е развит в най–изродена и уродлива форма!
 


инж. Иван Дунчев


Станиславе,ти го остави циганина Димо,който няма нищо лошо,че е циганин,но лошото е,че е циганин соросоиден грантаджия и черно–енергиен психотроник.
Повече не му обръщай внимание,нали виждаш,че е кух плъзгав плазмодий–провокатор антибългарски,и влез в нашия блог и се просвети за тия фундаментални Сътворенчески тайни за Божественото цивилизаторско величие на Българите,от които си и ти чист феноменен филиз!

Почни от Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 ,

после виж и документите за създаването на човека в Тракия–

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

А ти Димо,въпреки че си циганин,и ти имаш шанс за спасението на нещастната си душа чрез нашите Богове–Демиурзи,Които можеш да познаеш в блога ни.
Благославяме те и тебе,дано с добро да познаеш Боговете ни и да спреш да сееш дежурните исторически лъжи за Божествените Българи,с които си напомпан на свръх ниско интелектуално ниво,защото иначе нашите Светии,които са живи и реални Божии служители,ти викат че жална ти майка...  
 


Dimo Dimov 


Предците ми не са цигани Г-н инженер ,но това е друга тема ....не ме познавате и започвате с обидите жалко че сте инженер ...говорим за цивилизациии,в Гърция е потъналата Атлантида...а предшественици на Българите са много други култури и цивилизации...Даките кои са,Траките кои са и стига глупости дори шибания Гугал контролиран от ЦРУ преправя нещата данни те ги има и не можете да преправите нещата,а си дойдохме на думата за Гърция сигурно и нея сме създали!!! 
 
––– нищо не е създавал Димо Димов,защото той не е е Българин и никакви култури не е създавал,нито има право да се приобщава и присламчва към Свещения Български език и да говори от името на Българите! 



Dimo Dimov


Не съм соросоиден и черноенергиен не знаете нищо вие малоумни инженери!!!



инж. Иван Дунчев 


Каквито и да са предците ти,те абсолютно не са Българи, защото чистите Българи са Божествено красиви и по душа,и по външен вид и феноменно интелигентни и недостижими за тебе!

НЕДОСТИЖИМИ=Исуж и Мат Диана

Димо,тези "обиди" са спасителен лек за тебе,защото за това твое нагло циганско провокативно поведение срещу Свещения Божи Български народ,пак ти казваме,че ако Светиите ни те подпукат,спуканата ти е работата,както ще бъде спукана на всички анти–българи и душмани на Божествения Български феноменен народ! 
И слушай,черно душо циганска,защото има и много бели и чисти цигански души,както ви показваме в постинга ни за Ямболските коледари и за циганите–евангелисти,за които и култури и цивилизации да попиташ в нагла ехидност,Българите ли са ги създали,знай,че всички те и цялата човешка цивилизация Българите сме ги създали,и скоро с Боговете ни ще ревизираме и осчетоводиме в един трансепохален акт и процес,наречен Съдния ден,всички човеци и племена,които са наш генно–инженерен продукт,и там вече безпристрастното светейшо ОТК има последната дума,кои са издържали и преминават в по–горен клас,кои отиват за вечен брак и претопяване!

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана 




Станислав Тихчев 


Какво за даките , кои са според тебе ? И ква атлантида и кви гръци , и ок нека е имало Атлантида , само дето те са врагове на гърците ?Според тях самите ? 
 
 

Станислав Тихчев 


Дунчев а твоите неща като чета ми мирише на католицизъм и икуменизъм , много свободни съчинения нещо ...
А католицизма няма нищо общо с Учението на изписваният като Иисус ...
 
МИРИШЕ на=на Мария и на Ешуа  –
все повече ще почва да ти мирише на Мария и Исус,Станиславе!
Харесваш ни като здрав Български дух,трябва ти просвещение,затова пак ти казваме–влизай в блога ни–чети,пък после пак ще се срещнем!



Станислав Тихчев 


Няма никаво значение ни Диана ни Богородица ....Християнин е този който спазва "десетте Божи заповеди" и печата на договора Съботният ден , щото те не са заповеди а договор .
Исус е достъпен на всяко място по всяко време- с молитвата ,според самият него в Библията и той е посредника с Твореца , Божият Отец и те това е ....Богородица е обикновенна жена .... 
 
 ––– И една добавка в режим на редакция за етносния произход на Димо: 
 

Dimo Dimov

Циганите г-н Дунчев идват от Индия ,прокудени и прокълнати от Бог да нямат Страна след кражба ...и.т.н мисля че сте наясно Аз съм Български гражданин роден в България служил и работил за нея както предци те ми деди,прадеди,прадядо ми е служил и воювал за България в няколко войни бил е фелдфебел в Кавалерията...
Християнин съм,етноса който се крие толкова години се нарича Рудари,произхода му е от даките,в Бг се спекулира и поддържа един фарс десетки години през комунизма всички бяха българи,през демокрацията всички ги слагат под общ знаменател!!!Наричат ги с какви ли не измислени прякори копанари,защото са праеили копанки,корита от дърво,люнгари,защото са изработвали дървени лъжици,но тези хора не са цигани не знаят и не говорят циганси език православни християни са майчиният им език е арумьнски и са по земите на България хиляди години ....когато империята на Даките попада в Ръцете на Римската са били роби и са работили в мините като рудари ,били са едни от най смелите войни Македонски ги е наемал ...историята я има има ги навдякъде в Ееропа има и саксонски рудари в Гърция живеят от хиляолетия,тази истина също ще излезе наяве както още по сериозни за целият свят....,

Адмирации за Станислав и  " ..Християнин е този който спазва "десетте Божи заповеди" и за " Исус е достъпен на всяко място по всяко време- с молитвата"!
А Кой е Исус,Коя е Диана или Богородица–Те сами ще ти кажат като почнеш да четеш и проумяваш Техните просветителски лекции в Техния блог http://bezistena.blog.bg/ 

Абсолютно верно и задължително е спазването на Божиите заповеди,висшата над които е Божията заповед за Всемирната Любов,Братство и Мир,но само това не стига,за да придобиеш Божествен статут–задължително трябва да познаеш истинските Български Богове,като обезателно трябва да си от Техния феноменен жречески род!  
   
ЗАПОВЕДИ на=на Бог Иза и Богиня Диана




И две чудесни послания от фотогалерията от профила на Българина Станислав:

image
   
ХРИСТО БОТЕВ от=от Богиня Диана и Бог Иса от Трахия   

РЕВОЛЮЦИЯ НЕЗАБАВНА И ОТЧАЯНА с=РЕВОЛЮЦИЯ с
Бог Езуш и Богиня Диана
  image
 
ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ=
Кан (Жрец) и Светес на Богиня Матара и Бог Иса– 
реален и рационален действащ светец от момента на геройската му саможертвена смърт на 20 декември 1943 в защита на свещената земя на България,свалил две американски летящи крепости,натоварени със смъртоносни бомби за софиянци,във втората от които се врязва с таран,привършил боеприпасите на изтребителя си 
 
През 1955 година Димитър Списаревски или по–точно Свети Димитър Списаревски се представя на своя боен другар бившия капитан Крум Юрумов в негово заведение в Париж  и провеждат разговор.Юрумов е потресен от срещата и чак на смъртното си легло я споделя.
След повече от тридесет години след смъртта му,през седемдесетте години на миналия век Свети Димитър Списаревски се представя на племенника си Георги Списаревски–син на сестра му Антоанета Списаревска в годините и вида му от времето на саможертвения му акт,като му заръча да носи поздрави на майка си,и който случай описва подробно племенникът му. 
 
През началото на 70–те години на миналия век Георги е млад хидро–инженер за четири години в Египет на строителството на к
олосалния язовир Ел-Насър.
На 2 ноември 1975 година младият Български инженер на шумно тържище в Кайро сред навалица от чалми и арабски търговци се среща очи в очи
с млад 25-годишен европеец.
Непознатият млад мъж го заговарва на перфектен английски език за банални неща за непознати хора,когато Георги изведнъж почва да осъзнава,че този човек той е виждал някъде и му е до болка познат.
Тогава внезапно непознатият млад мъж го придърпва към себе си и на кристално чист български език му прошепва:
– Поздрави майка си,(сестрата на Димитър Списаревски) ще се видим някога отново,синко!

Георги е втрещен,не знае какво да мисли,в съзнанието му изплува старата черно-бяла снимка,от която поручик Димитър Списаревски усмихнато се вглежда някъде отвъд,като че от другия свят. 

Димитър Спирасевски не само като че ли се вглежда някъде от другия свят–той е наистина в другия свят,свръзка между Божия свят,който е другият свят,и света на човеците,защото е Светец,като в двата случая е получил разрешение да се представи пред близките си,за да се документират тия събития като свидетелства за реалността на Божият свят и светиите.


Вижте още по тази тема в 

ТАЙНИЯТ ЖИВОТ НА ПОРУЧИК СПИСАРЕВСКИ 
www.litclub.bg/library/nbpr/kazarov/tainiat.html

СВЕЩЕНА ЗЕМЯ на=СВЕШТЕНА ЗЕМЯ на=ЗЕМЯ на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕНА ЗЕМЯ на=СВЕШТЕНА ЗЕМЯ на=ЗЕМЯ на ВЕШИСТЕНА=ЗЕМЯ на БЕЗИСТЕНА 
Сътворенческата Божия земя,на която е Първосвещеният Божи храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол=Имбол=Импол=Олимп 
  

ДРУГИЯ СВЯТ=Тракия на Иса и Богиня Диана 

БОЖИЯ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана 
 
 
В режим на редакция добавяме коментарът на George Jelev под публикация на постинга ни във фейсбук–групата  
ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ!ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО !!! 



George Jelev

През 50-те години Младогвардеецът Олег Кошевой се среща с автора на „Млада гвардия“ и му е обяснил някои неточности.Особеното е било,че Олег е бил доста млад.
При освобождаването на Париж, млад щатски боец избързва пред бойния ред, дори ротния му се скарва за това, но той заявява, че всичко му е познато, тъй като е живял там и става за присмех на войниците.
Но след бойните действия ротният проверява случая и научава, че е имало такова момче, което починало младо...
Знам и БГ случай в село, където сержант и трима войника се срещат с подобен случай...



инж. Иван Дунчев 


От време на време Отгоре ни демонстрират всякакви паранормални свръхестествени случаи,за да демонстрират реалността на Божия свят и поддържат жива вярата ни в Боговете,както и да ни подготвят за предстоящите епични събития и процеси по Явяването им!


Виждаш ли,Димо Димов,колко са сложни и епично завързани нещата в Българската сакрална езотерика и че въобще не са за твоя бездуховен и безинтелектуален нисш статут,пък ти се опитваш да се бъзикаш с феноменните свръхинтелигентни Българи и се пъхаш между шамарите на светиите ни–виждаш ли и проумяваш ли реалния Български светец Димитър Списаревски,който колкото е благ с роднините си и праведниците,толкова може да е суров и възмездяващ с душманите на Българите!

Тази превенция се отнася не само до циганина Димо Димов или каккъвто и да е по безфеноменен и бездуховен синтетичен тракийски етносен произход той,но и за българи,юдеи,гърци,турци,руснаци,американци и каквито и да са други анти–българи и душмани на Свещения Божи народ–Българите!
 
ШАМАРИ на=на ША и МАРИ=на Ешуа и Мария
 
МЕЖДУ ШАМАРИТЕ на=на
Ежуш и Диана Мат Мария 
 

екип на bezistena и свети Димитър Списаревски


ИСД 
с Любов и песен!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.12.2016 12:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727510
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44373
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!