Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2016 21:18 - Свети Стефан,който братовчед му Юстин I,българо–юдеин от Флавиите и изродения клан на Дуло,хвърли жив в горящия Безистен,за да броди сега с машината на времето.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2059 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.12.2016 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През годините,в които сме заедно,проведохме редица разследвания с които разконспирирахме и възтановихме истинския Български произход и статут на някои от знаковите християнски светии–Павел,Георги,Димитър,Стефан,Игнат и много други,които се оказаха все генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи и Сътворци на света от тяхната новоепохална генерация Дуло,посята от Тях при последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена.

Родоначалник на всички тия светии е Павел–Първородният син на Исус и Мария Магдалена,роден на 24 декември –Бъдни вечер 33 година от н.е.в 23:50 часа в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,който е Павел е Флавий (Плави,Павел)–родоначалник на жреческо–имперската фамилия Флавии,която е конспиративната херметична индексация на новоепохалната Българска Божия жреческа династия Дуло,от която са всички т.нар. "римски" императори на Римската империя,която е исторически фалшифицираната Свещена Българска империя,владяла в мир и Любов по Божиите закони и феноменни свръхестествени практики целия свят от 33 г.н.е.до 518 година. Павел е всички "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, защото е и истинският Цар Авитохол (33 г–333 г),живял 300 години според Именникът на Българските Канове и в качеството си на култовият Сеяч от евангелската новозаветна притча Семето и Сеячът,посял Божието семе сред всички племена по света и имплатирал така и ашладисал Свещения Божи феноменен жречески ген у всички народи за техен духовен интелектуален и управленчески елит,преминал през 333 година в Божие светейшо служение като Свети Павел,Шефът на транспространственото правителство и власти на абсолютните монарси–Боговете Демиурзи,неговите и  нашите Родители .  

В познатият ни римейк формат на много от нашите документи днес ще ви припомним странната мистична и феноменна история на именника Свети Стефан,с която в лична изповед той самият ще ни разкрие тайната си и ще честити на именниците,като ги просвети за истината за името и светейшата му особа.  –Какво ще правим сега,свети Стефане,при цялата тази комплицирана ситуация?Помагай!Каква стана тя сега?

Императорът не те е преследвал–напротив,закрилял те е,тълпата въобще не те е размазала с камъни,ами е пеела с теб хвалебствени песни за новородените деца-близнаци на Боговете Царе и Императори Исус и Мария Магдалена и сте извивали кръшни Български тракийски хора и буйни ръченици около Безистена в Ямбол?
Ти си водил всички тия тържества,а?

Свети Стефан се подсмихна скромно и засия – кеф му беше след толкова време някои да му разкрият истинските заслуги към щастливото Божие семейство тогава.
–Ти затова си изографисван на всичките икони с толкова красиви,чисти и елегантно фини дрехи!–продължихме ние да радваме светеца,но реакцията му беше неочаквана за нас:
–Хайде сега да не се обиждаме!Вие за какъв ме мислите,че ще се обличам с женски дрехи!С тия работи майтап не бива!
 –Що бе,бай Стефане–прощавай,свети Стефане,защо женски дрехи казваш че носиш по иконите?Тези дрехи на тебе по иконите женски ли са?– недоумявахме искрено ние,а 
Свети Стефан се ухили и каза:
– Ама вие наистина ли вярвахте,че на иконите съм изобразен аз,или по-точно мъж?
Че то и най-непосветения ще познае,че на всички икони и фрески уж от мое име е изобразена ЖЕНА!

–?!?!

–Какво се цъклите!–вече съвсем развеселен светията се забавляваше с нас,гледайки опулените ни физиномии–жена са ви пробутали фалшификаторите,но и те не знаят!

–!?!?

–Когато през 16 век гонителите на Българския свещен Божи ген съчиняваха фалшификата за Апостол Павел,за да не се знае,че е син на Исус и Мария и е родоначалникът на Българската Божия жреческо–императорска фамилия на Флавиите,коиото са същата Българска династия Дуло,те измислиха и сърцераздирателната история за мъченика Стефан като жертва и на Павел,и я лансираха уж като каноничен документ.
Тогава Българските Посветени измислиха оригинално противодействие на измамата и по широко разклонената мрежа на зографите– иконописци по всички земи пуснаха псевдо-образа на псевдо-светеца Стефан,представен със 100% характерните антропологични характеристики на жена,със 100% женски дрехи и атрибути!
Такъв иконографски образ създадоха на Стефан,че откъдето и да го погледне човек,
все жена да види!
Красива,нежна,миловидна,крехка,слаба,елегантна,показно женствена!
И като я гледа човек,да почне да се пита и да разсъждава това мъж ли е,жена ли е?
И като се убеди,че е жена и ако е от нашите–Посветените,по обратния път ще стигне до замисъла на Главният зограф–Господ Бог Отец Исус Българина и Неговият син– Свети Павел,и от там до фалшификацията със свети Стефан,със Савел–Павел и Император Флавий! 

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=Бог Иза Българина

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=
Българин,Ган (Хан,Кан,Жрец) на Бог Иза

Та затова и фалшификаторите не знаят за тази свещена жертвена фалшификция на Посветените ви Деди-да ѝм простят адашите ми за подвеждането,но то името ни си е пак свято-като всички имена по Родителите ни Исус и Мария Магдалена!

–Ами тогава,Стефане,и ти си измислен,не си светия,а?
–Я да ми върнете святия титул!–сопна се Светията.–Знаете ли колко Стефановци–великомъченици натвориха със злодеянията си душманите на Святия Божи Български народ за 1500 години от 518 година досега!
Мен например братовчед ми Юстин ме хвърли жив в горящият Безистен,когато византийците го подпалиха за пръв път по време на успешния кървав вероломен преврат на изродените ми братовчеди от Българската висша имперска школа за династичните потомци на Исус и Мария Магдалена във Византионес,когато на 9 юли през 518 година бяха дошли уж на поклонение в Първосвещения храм в столицата Ямбол,а вечерта убиха Първожреца и Император на Свещената Българска империя – Анастасий I и извършиха този злодейски акт с последвалото първо византийско робство на България за времето от 518 до 681 година–най–старателно скриваната от историците фалшификатори тайна на Българската история,от който акт последва разпадането на Свещената Българска империя,процеси предтавяни досега като "разпад на Римската империя" ! 
 
Аз бях дякона на Безистена. 
От него момент до сега съм Свети Стефан.
 
Скоро през 2018 ще се навършат точно 1500 години от тия епични и трагични за Българите и за цялото човечество събития,а вие нашите феноменни потомци знаете отлично,че на  годишнините на такива големи кръгли периоди стават задължително важни световни събития и процеси и генерални промени,запланувани по графика на Божия проект,по който ние работим стриктно !


ДЯКОН=ДЯ КОН=Диана Кан=Кан (Жрец) на Диана – Жрец на Диана

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=
ВИЗАСТЕН=БИЗЕСТЕН –
център за обучение и просвещение на генетични потомци от широкоразклонената династична родова мрежа на Исус и Мария Магдалена.
Кръстен задължително на Първосвещеното Божие светилище–храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол!

ВИЗАНТИОНЕС по – късно известен като Константинопол,Стамбул,сега Истанбул 

СТАМБУЛ=
Иса и Диана от Ямбул –
Исус и Мария Магдалена от Ямбул,едно от чието древни имена е Дамполис,от което анаграмна комбинация е Стамбул: 

ДАМПОЛИС=
СДАМПОЛ=Стамбул=Истамбул 
 
–Че тогава ти,Свети Стефане,не си пял и играл хора и ръченици около Безистена, повел коледарските куди три дни и три нощи при раждането на Близнаците Павел и Петър на 24 и 25 декември 33 година,както ни разправяше по–горе! – рекохме и ние да се похвалим с логическите си познания и разсъждения за законите на времето.
Светията се усмихна и каза,че машината на времето,с която сега е дошъл от VI век при нас,има и задна скорост и за да бъдел на инженерното ни образование и ниво, добави:
–Конструирана е да се движи във всички посоки на време-пространството!
През 518 година аз бях командирован за планетарните тържества през 33 година послучай епохалното събитие раждането на близнаците Павел и Петър.
Водех тържествата три дни и три нощи до 27 декември,моята датна шифрована визитка.
Междувпрочем всички светии пътуват до тази дестинация,вашия екип го пращаме засега по други места.  

Адашът на нашите Стефановци стана от бюрото с централния компютър,на който досега пишеше тези неща,и каза,че прави последния подарък за адашите си в България,като ѝм съобщава още едно скривалище на святото ѝм име – това на Византия и на Византион!

ВИЗАНТИЯ=
ВИЗАНТИОН=ЗТЕВАН=СТЕФАН

Свети Стефан ни заръча да разсекретим за вас технологията на летене с машината на времето за да почнете да се подготвяте и вие и ни напомни да ви покажем колко явно било,че той не е избразяван на нарочените за негови икони и фрески и обеща да ни разкрие другия път коя е тази красива фина жена,представяна за него няколко века. 

Хванахме се в кръг за ръце и след кратката песенна молитва–послание Часовникът бие към спящите още хора,от адашът и сродникът му и сега светец Стефан Воронов, святият човек влезе в машината и замина при многобройните си подопечни съименици да ги просвети с нашия общ постинг в тайната на името СТЕФАН...   
  
 
 
плейлиста:
Стефан Воронов              Часовникът бие 
Стефан Данаилов и Vйronique Jannot - Comon sava (1983)

Ние пък с удоволствие изпълняваме заръката му да преведем другите документи с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни !


И най-напред ще ви преведем толкова ясното и директно послание – предупреждение
от включилия се в екипа ни Български Исусов аристократичен Бард Воронов от Българския интелектуален и духовен елит от Дуло в тракийското племе руснаци

СТЕФАН ВОРОНОВ от=от Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Диана


ЧАСОВНИКЪТ БИЕ=
Бок Исуш и Богиня Диана


Колко хора безгрижно спят!
–Дан! Дан!


ДАН=Диана

Колко безгрижно спите!

Чувате ли  – Дан,Дан! 

Чувате ли –
 Диана ! Диана !Чувате ли,Диана ви казва:

– Да не изтървете машината на времето!


МАШИНА НА ВРЕМЕТО=
Ешуа и Богиня Мат Мария Това бе откъс от общият ни със свети Стефан синергитичен постинг от миналогодишните Стефанови именни ден.
 
По–натък ви предлагаме пълния комплект разсекретени документи за тайната на свети Стефан и значението на неговото култово име,които сме публикували в нашите пространни документални постинги 

Самопризнанията на Свети Стефан кой е и откъде е и лекцията му какво означава и твоето име–част1
bezistena.blog.bg/history/2014/12/27/samopriznaniiata-na-sveti-stefan-koi-e-i-otkyde-e-i-lekciiat.1325987

Пътешествията на Свети Стефан във времето и истината за името му–част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/12/27/.1325996 
 

Честит имен ден на Баща ми Стефан–действащ Светец и служител в още съвсем малко време невидимата небесна светейша институция!

image

Честит имен ден и на феноменния ни жречески син Стефан! 

Честит имен ден на всички Стефановци и на просветените Българи!екип на bezistena и Свети Павел и генетичните му потомци Свети Стефан,Свети Стефан Воронов и Свети Стефан Дунчев,Баща миИСД и всички гости с Любов и песни! 
 
Гласувай:
11
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
27.12.2016 21:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5316678
Постинги: 1568
Коментари: 2924
Гласове: 31789
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!