Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2016 22:50 - Разсекретените послания на Извънземните от Атлантида,което ни изпратиха с японския символ на 2016 година на връх Бъдни вечер.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2861 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.12.2016 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Почти изтича настоящата 2016 година,и затова в празничната нощ ще ви разсекретим кодираните послания на Извънземните от Атлантида,които ни изпратиха Те с японския символ на 2016 година,като ще въведем зашифрованата информация в 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

като правим дежурното уточнение,че т.нар. Извънземни" пишем винаги с главна буква и задължителната почит и уважение,защото Те са Българските Богове–Демиурзи! 


「炎と森のカーニバル」


Най–много жители на Джапан–Страната на изгряващото слънце,в гласуване в традиционното общонационално допитване,избраха йероглифът (канджи) – кин,който означава злато,за символ на отминаващата 2016 година. 

ДЖАПАН=
Богиня Диана и Ежуа
прекрасното име на тази бивша Българска имперска провинция,дадено от Българските ѝ кръстници по херметичната анаграмна комбинация от имената на Българските Богове

КАНДЖИ=КАН Д ЖИ=
Кан (Жреци) на Диана и Ежуа 
по–долу ще изследваме какво означава това име на йероглифите,които йероглифи при елементарен прочит отзад напред прокламират с възторг,че са съставени от Българите,културтрегерите и цивилизаторите на китайци и японци
 
ЙЕРОГЛИФ = ФИЛГОРЕЙ=Филгори=Болгери

А ето и защо злато е злато и защо е внушен на японците за годишен канджи–символ:  

ЗЛАТО=Дуло от Иза
 –
златната династична линия на Българския Божи род Дуло,която е символ на най–благородния метал,както и на най–голямото зло на човечеството,произтичащо от този метал и от неговите притежатели–управниците на всички народи,династи от Божия род Дуло

image
  
Йероглифът кин бе изрисуван на голям лист от традиционна японска хартия с размери 150 на 130 сантиметра от  Сейхан Мори – настоятел на будисткия храм – Кийомидзу-дера (Храм на чистата вода ) в древната японска столица Киото.

СЕЙХАН МОРИ=ХАН ЕСЙ МОРИ=Хан (Кан,Жрец) на Иса и Мария
жречески династичен потомък от Българските генно–инженерни феноменни импланти и ашладиски сред това тракийско племе 
 
КИЙОМИДЗУ  ДЕРА=Кан (Жреци) на Иза и Мадара Диана
манастир за генетични потомци на Българските цивилизатори на японците по тия места 

МАНАСТИР за потомци на=за потоци на Иса и Матара 

ХРАМ НА ЧИСТА ВОДА=ХРАМ на ВОДА от Диана и Исуш=ХРАМ на ВОДА от Дионисиуш
по името на Българските Богове,Патрони и Кръстници на Българската цивилизаторска армия на Дионисиус на японското тракийско племе 
 

От Българските Жреци на Богиня Диана,Чието последно аватарно проявление е Мария Магдалена,е и името на древната свещена Българска столица на тази Българска имперска провинция: 

КИОТО=Кан (Жреци) на Диана=Кая (скално светилище) на Диана 

Сейхан Мори е главният инициатор на традиционните конкурси за определяне на графичния символ на годината.
За калиграфското изписване на канджи– йероглифите 76-годишният монах използва голяма четка с дължина 33 сантиметра.
  
 
Разсекретяваме и посланието,закодирано в това атрибутно шифровано послание:
 
ДЪЛЖИНА 33 САНТИМЕТРА=ДЪЛЖИНА ТРИДЕСЕТ И ТРИ САНТИМЕТРА=
Друид от Рода Дуло,Син на Исуж и Матара Диана

оригинално прорицание и прокламация за очаквания ив Япония,и в Китай,и по целия свят Божи син,синът на Исус и Мария Магдалена–Спасителят,селектиран в продължение на 2000 години през екстремалния реалити живот на 100 праведни поколения негови предци, съхранили светостта и чистотата на Божията свещена кръв на златната генетична верига на Дуло!

ДЪЛЖИНА 33 САНТИМЕТРА=ДЪЛЖИНА ТРИДЕСЕТ И ТРИ САНТИМЕТРА=
Друид от Рода Дуло,Син на Сина на Ежуа и Матара Диана –
индексация на жреческия статут на посветения японец 

Самата церемония  по правило се проведе в двора на храма пред обективите на многобройни телевизионни и фотокореспонденти и пред многолюдна тълпа.

ЦЕРЕМОНИЯ за=ТСЕРЕМОНИЯ за=за
Иса и Диана Мария=за Иса и Матара

"Изборът на йероглифа "кин" е свързан с големи промени в японската финансова система,повишаване на заплатите на японците и надеждите им за олимпийско злато на игрите през 2020 година в Токио"–е алибито на символът за 2016 за пред непосветените, но за нас той ни казва в превод,че това е титулът на Българските жреци,цивилизовали под водачеството на Първожрецът и Император Авитохол (33 г–333 г) цяла Азия и присъединили я към Свещената Българска империя в началото на 2 век.

КИН=Кан

Жрец,Българин,генетичен потомък на Българските Богове

Цар Авитохол е първородният син близнак на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е всички т.нар. "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,и който в качеството си на Сеячът от фундаменталната новозаветна притча Семето и Сеячът, засява свещеното феноменно генно Божие семе сред всички азиатски и всички племена по света,заплождайки ги и имплантирайки ги с феноменния Български жречески ген,като създава жреческите им управленчески династии и духовен интелектуален елит за тяхното цивилизоване и ги присъединява към Свещената Българска империя (33 г – 518 г)
   
Обявяването на канджи знака и символ на годината по традиция се осъществява на 12-ия ден от 12-ия месец,като листът с изрисувания на него йероглиф се излага до последната минута на 31 декември за всенародно разглеждане в храма.  

image
  
Ще ви разсекретим посланията и от другите годишни канджи символи,а вие се наслаждавайте и възхищавайте (а ние ще си караме по ямболския жаргон и ще се кефим) на прекрасните първоразрядни херметични анаграми,с които Българските цивилизатори и съставители на японския и китайския езици са съставили възловите и категорийни важни понятия и думи и са ги нафрашкали до козирката със свещените Божии Български кодирани слова,която кодировъчна технология е позната като санскрит!  
САНСКРИТ = ТИРКСНАС=Трак Исус=Исус от Тракия=Кристос  

КАНДЖИ СИМВОЛИ=
Кан (Жреци) на Диана и Исуж от Ямбол=Кан (Жреци) на Дионижиус от Ямбол

image
 
С общо 129,647 гласа през 2015 г избрания канджи е 安 ( Yasu ), която буквално означава  "сигурност" или "мир", и се свързва с проблемите на мира и сигурността,като има връзка с известна рисунка на японския хуморист Yasumura – 安心 し て 下 さ い, 穿 い て ま す よ

МИР=Мария


YASU=Ису=Иса

СИГУРНОСТ=Исус от Трагия=Гристос

МИР и СИГУРНОСТ=Мария и Исус от Трагия=Мария и Гристос 

YASUMURA=ИАСУМУРА=
ИАСУ МУРА=ИСА МУРУА=Иса и Мария 

На второ и трето място са съответно канджи 爆 (Баку), което означава "експлозия" и канджи 戦 (Ikusa или сен),което означава "война" и намекват за конфликти, свързани с ислямската държава.

БАКУ=Бок/Бокиня

IKUSA=
Кан (Жрец) на Иса

СЕН=
Иса


Следните канджи с най-много гласове бяха 結 (musubu ketsu) – договор за съюз, 五 (itsu), 賞 (Шо) – премия,промоция,и друг канджи пак за премия,победа–勝 (Шо ).
 
MUSUBU KETSU=Богиня Майка Диана и Исус

ITSU=Диана и Иса 
 
ДОГОВОР ЗА СЪЮЗ с=с Богиня Диана и Зар Исуз 
 
ШО=Ешуа

ПРЕМИЯ=
Богиня Мария

ПОБЕДА=
Бог и Богиня Диана

ПРОМОЦИЯ=ПРОМОТСИЯ=Иса и Богиня Матара


image
 
Канджи на годината 2014 беше 税 (ZEI, данък), в ясна препратка към увеличение на данъците защото тогава японското потребление нарасна от 5% до 8% през април 2014 година.  

ZEI=Иза 

ДАНЪК
към=към Кан (Жреци) на Диана 

На второ място тогава е избрана канджи 熱 ( netsu или atsui), което означава "треска" и би могъл да бъде свързан с финансова кризата 
 
NETSU=
Диана и Иса

ATSUI=Диана и Иса 
 
ТРЕСКА
(болестно състояние) без=без Иса от Тракия 

От 15 до 31 декември 2014 г. в храма Кийомидзу-дера бе проведена временна изложба на различни канджи на годината от периода 1995-2014, за да празнуват двадесетата годишнина на тази красива церемония. 
 
КИЙОМИДЗУ ДЕРА=Кан (Жреци) на Иза и Мадара Диана 

image
 
Канджи на 2013 г. беше 輪 ,който означава "пръстен" или "окръжност" и се отнася за олимпийските кръгове,емблемата на Олимпийските игри,които ще се проведат в Токио през 2020. 
 
ПРЪСТЕН И ОКРЪЖНОСТ=Кан (Жрец) и Жар,Брат от Диана и Исус
култиваторът и цивилизаторът на Япония,Цар Авитохол,Павел 
 
ТОКИО=КИОТО=Кан (Жрец) на Диана
да не се чудят японците,защо,аджеба,навремето еди кой си там японски император, който винаги и задължително е Български жречески династ,бил сменил името на столицата от Киото на Токио!
Ами за да се продемонстрира сега тази лингва анаграмна кодировъчна техника и магия на Българските жреци!
 
image
 
Тази канджи е 金 , което означава пак злато и се мотивира с аргументът,че на Олимпийските игри тази година Япония спечели много златни медали.
Споменава се също така и друга причина за избора на тази канджи – Нобеловата
награда за медицина за  Shinya Yamanaka  
 
 
SHINYA YAMANAKA=Кан (Жрец) на Ешуа и Ма (Богиня Майка)  

МОТИВИРА СЕ С=Богиня Матара и Исус

НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА=Богиня Диана и Иза Болгарина 

НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МЕДИЦИНА
по името на=по името на Богиня Мад Диана и Изуц
image

Символът на 2011 г бе Kizuna,който означава за японците "примка,връзка",разбирана като връзката,която образуват помежду си хората. 

KUZANA=КУН УЗА=Кан (Жрец) на Иза

ВРЪЗКА И ПРИМКА КОЯТО ОБРАЗУВАТ ПОМЕЖДУ СИ ХОРАТА на=
КОЯТО ОБРАЗУВАТ
Барки Кан (Жреци) на Бокиня Мат Мария и Бог Исуж от Трахия


 
Да разсекретим информацията съдържаща се във Википедия по тази тема:

bg.wikipedia.org/wiki/Канджи


Канджи (на японски език: 漢字 kanji) представляват китайски йероглифи, които се използват в модерната японска писмена система,заедно с арабските цифри и латинската азбука (позната като романизация на японския или ромаджи). 

РОМАДЖИ=Мадара и Ежуа 

Японският термин канджи буквално означава "букви на династията Хан", по чието време на царуване китайските знаци са стандартизирани за първи път.
За непосветените това е поредното първосигнално идиотско семантично обяснение за бавно–развиващи се лековерници,с абсолютно анонимна безстойностна стойност,за да не се допускат търсещите истината изследователи да анализират истинската сакрална етимология на свещената дума канджи,а за посветените–за нас и вас,означава 
 
КАНДЖИ=КАН Д ЖИ=Кан (Жреци) на Диана и Ежуа –
Жреците на Диана и Исус,които жреци са Техни генетични потомци,Българи–генно–инженерните имплантатори,културтрегерите и цивилизаторите на китайци и японци, тяхната Българска династична Божествена феноменна каста и аристокрация,от която са и династите от Хан=Кан–Жрец!
   
image
 
Неизвестно е по какъв начин китайските йероглифи попадат в Япония, макар че в днешни дни за общоприета се счита версията за това, че първите китайски текстове са внесени в страната от будистки монаси от корейското царство Пекче през 5 век.
Особено разпространение на канджи датира от времето, в което царува императрица Свико (593-628 г.), когато дипломатическите връзки между Китай и Япония започват да се затвърждават, а с това и необходимостта от владеенето на класически китайски език става и все-по осезаема. 
 
Как попадат в Япония йероглифите е неизвестно за манипулаторите и фалшификаторите на Българската история,върху която лежи цялата световна история,но за нас вече скрито–покрито няма,защото от Горе всичко ни разкриват в необятен информационенн потоп,с който ви заливаме и навръх Бъдни вечер! 
 
Ето на Кой е кръстено това корейско царство Пекче : 
 
ПЕКЧЕ=ПЕК ЧЕ=Бок Ечуа=Бок Ешуа

Ето и кои са разпостранителите на тази сакрална Българска херметична жреческа писменост,които не са промъкващи се по тъмните доби скитащи дрипави монаси,а са управляващите отделните Български имперски провинции жреци–консули и проконсули от Българската династия Дуло,обменящи опит и познания с цялото си великолепие и официални пълномощия при всенародни празници и тържества! 
 
БУДИСТКИ МОНАСИ=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мат Диана    

Да разсекретим и необяснимата до сега висша административна терминология на консулите и проконсулите,преписвана дасега на никога не съществувалата римска империя,която е фалшифицираната Свещена Българска империя,владяла целия свят от 33 г.сл.Хр.до 518 година : 

КОНСУЛИ=Кан (Жреци) на Иса Ел (Змей)
където Ел,Змей,е календарната херметична хералдическа символика на Българските Богове Демиурзи и на Тяхната потомствена династия Дуло,съставена от Змей,Змия и всички 12 рептилски синонма от Блъгарския език,поради което цяла Япония,Китай,Корея, Индия и цяла Азия са нафрашкани във всички сфери на митологичната им история и на съвременния им живот,със огнедишащи хвъркати Български змейове,лами,дракони и темподобни рептилоиди страховити! 


Ел,Ламя,Змия,Змей,Дракон,Хидра,Слав,Вер,Селен,Хала,Кала,Гала  


ПРОКОНСУЛИ=
Болкари на Иса  
 

От тия Български династи е и японската императрица Свико : 

СВИКО=С ВИКО=ИС ВОК=Иса Бок=Бок Иса    
 
Макар и по начало канджи да са същите знаци, които са използвани за изписване и на китайския език, между съвременният облик на системата канджи и този на хандзи (знаците, използвани в Китай) се наблюдават и някои съществени различия. Това се дължи отчасти на наличието на канджи, създадени в Япония (вместо взаимствани директно от китайския език), както и на факта, че някои китайски знаци са получили малко или много по-различно значение от това, с което са използвани в Китай.

Канджи,ханджи –– кан ли е бил Българският Първожрец и владетел или хан–фонетичната причина,заради която се водят безсмислени и изтощителни епични научни спорове и битки в България,и които форми заедно с ган,са абсолютно тъждествени и еднакви! 

ГАН=ХАН=КАН=Кан 
– Жрец 

От друга страна,причина за несъответствието между знаците, използвани в съвременен Китай и Япония, е и опростяването на някои знаци в Япония (наречени по-късно "шинжитай"), както и опростяването на голям брой от традиционните йероглифи в КНР през средата на XX век (или т.нар. опростен китайски), които играят ролята на стандартна писменост в Китай. Основна разлика помежду опростяванията в Китай и Япония е, че последното се отнася за значително по-малък кръг от йероглифи и само по себе си е по-консервативно по отношение на използваните техники за опростяване. В резултат от това, много японци срещат трудности при разпознаването на йероглифи, написани на опростен китайски език.
  
ШИНЖИТАЙ=ТЙАН ИЖИШ=Диана и Ежиш=Дионижиуш=Дионисиус

image

Рисунка на съставяне на канджи от Yōshū Chikanobu, 1897

YOSHU CHIKANOBU=Кан (Жрец) от Бог Ешуш 

Общият брой на канджи символите не може да бъде точно определен, тъй като на практика всеки един китайски йероглиф автоматично е част от писмената система и на японския език (с изключение на опростените йероглифи, въведени в КНР през миналия век). По-известните речници на японския език съдържат около 50 000 знака, но в същото време, най-новите речници, издадени в Китай след 2000 г. съдържат над 100 000 знака,много от които с дублиращо значение и/или представляват различни форми на един и същи знак.
Голяма част от тези знаци обаче не се използват често нито в Китай, нито в Япония. В съвременният японски език честа употреба намират едва две-три хиляди символа, които, заедно с тези, които също се употребяват, макар и значително по-рядко, наброяват не повече от 13 000 знака.

Поредният документ за Българският произход на японската култура и език се обобщава от универсалната формулировка японски език:  

ЯПОНСКИ ЕЗИК от=от КИН ПОК ИСЕЗ=от Кан (Жреци) на Бок Исуз 

Джойо канджи (常用漢字 jouyou kanji), в буквален превод "често използвани китайски знаци" е списък от 2 136 китайски знака, които се изучават от японските ученици в гимназията. Смята се, че всеки човек, който познава знаците от този списък, е напълно грамотен и може да чете вестници и книги, написани на японски, без да изпитва затруднения.

ДЖОЙ=Диана и Ежуа

Освен посочените в този списък повече от  две хиляди знака, японците използват често още близо хиляда, най-вече при изписването на собствени имена, както и имена на населени места, природни обекти и т.н.,за които допълваме,че те са безкраен архивен фонд и непресъхващ информационен извор на Свещена Българска информация за Българските Богове и Техните генетични потомци – феноменните Български жреци, изградили прекрасната китайска,японска,азиатска и въобще цялата световна култура и цивилизация.


Освен кодираните послания,имплантирани в езика на японците,от Горе винаги използват всяка възможност за да изпратят чрез генетичните потомци на Българските цивилизатори поредните илюминатски комиксови послания,които ви учиме да откривате и разчитате с инструментариума на Свещения шифър,и които ще разсекретим демонстративно сега заедно в първата мистична песен от плейлиста ни,понятна вече не само за посветените:  
 ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария
 
image

Тази врата и свещи ни символизира порталите между пространствата и измеренията, през които оперират само Българските жреци и техните генетични потомци,от които са и тези музиканти от популярната японска група SEKAI NO OWARI,което име в превод означава Канове,Жреци на Исус Змея:
 
SEKAI NO OWARI=Кан (Жреци) на Иса Вер (Змей)  

ВРАТА И СВЕЩИ=ВРАТА И СВЕШТИ=Братя/Барди от Богиня Диана и Исуш 
Музикантите от групата са потомци на Българските жреци от Бялото Братство, цивилизовали японците
 
ВРАТА И СВЕЩИ=ВРАТА И СВЕШТИ=Братя/Барди от ВЕШИСТЕНА=Братя/Барди от БЕЗИСТЕНА
Музикантите от групата са потомци на Българските жреци от Бялото Братство,чийто генезис води началото си от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол 

image

Ето и разсекретеното послание,което ни пише инструменталното трио тъпан,акордеон и големия sousaphone: 
 
ТЪПАН АКОРДЕОН SOUSAPHONE=
Богиня Диана Дракон Исус Бох=Богиня Диана и
Бох Исус Дракона 

image

Към бандата се присъединиха и трима басиста и двама тромпетиста,за да ни напишат поредния кодиран досега документ:  

ТРИМА БАСИСТА=Богиня Матара Диана и Исус 
 
ДВАМА ТРОМПЕТИСТА=
Богиня Диана Мат Мария и Бог Тати Иса 
 
image

В отворената врата в измеренията нашия герой го очаква руса жена с диадема,която е екскурзовод и водач през пространствените заграждения : 
 
РУСА ЖЕНА С ДИАДЕМА=Жриса на Иса и Мад Диана

ЕКСКУРЗОВОД от=Кан (Жрец) от Бог Исуж Дракона 

Жрец,Светия от драконовата династия Дуло на Българския Бог Исус

Приключваме с поредните разсекретени документи,разкриващи цивилизационното феноменно величие на на Пресвятите ни Деди и Родители,за да публикуваме римейкови документи за същността на днешния и утрешния празнични дни.


 
екип на bezistena и организаторите на тържествените ритуали за рожденните си дни Свети Павел и Свети Петър


ИСД с Любов и песен!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676407
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!