Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2016 22:53 - Как се събраха всичките 144 000 Вси Светии или Извънземните от Апокалипсиса в зала Диана в Ямбол на митинга и какви чудеса правеха с Българите!Част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2416 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 01.12.2016 02:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вижте,Българи и Българки,българи и българки,какво се случи на митинга в зала Диана в Ямбол  на 27 ноември,на който бяха всичките 144 000 Светии,дефинирани и като Извънземни от непосветените,и се стягайте всички за решителния поход към България,Тракия и  Първосвещения Божи град и Храм и за епичните събития и процеси за Спасението ни и Освобождението от душманите ни!
  
image
Митингът–концерт бе под егидата и организацията на Свети Васил Левски с прякото му участие,което ще видите и усетите в заснетите филми на това емоционално мероприятие на събудените Българи,за което ще ни помогне

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни
,

и с чиято помощ стартираме разсекретяването на посланията Свише с дешифриране на избраната дата и место за провеждане на това Божие мероприятие–27 ноември, Ямбол:  
 
27 НОЕМВРИ=ДВАДЕСЕТ И СЕДМИ НОЕМВРИ=Бог Отец Иса и Богиня Диана Мад Мария 
 
ДВАДЕСЕТ И СЕДМИ НОЕМВРИ ЯМБОЛ=
Бог Отец Иса и Богиня Диана Мат Мария от Ямбол
 


Митинг–концерт със Свети Левски в зала Диана в Ямбол срещу ислямистите 27.11.2016
 


Митинг–концерт срещу ислямизацията на България в зала Диана Ямбол 27.11.16  
 
image
Мила Родино,ти си Земен Рай! 

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 

image 

От Ямбол,който е същият Божи град Олимп,закодиран така от нашите Предци за да се съхрани в херметичност свещеното име и тайната на Божия първосътворенчески град, център,дом и постоянно местообиталище във Време–пространствения континиум,се започна Раят на Милата ни Родина и на света и на нещата преди времената, документирано в 661 наши монографични документални статии...

От Ямбол се почва сега!  
 
ОТ ЯМБОЛ СЕ ПОЧВА=Богиня Диана и Бог Исуш от ЯМБОЛ




Митинг–концерт в зала Диана Ямбол срещу емигрантите нашественици  27.11.2016  

image

Всички Ямболии–знаменосци и войводи,защото сме потомци на Жреци и Светии Божии,защото от нашия Ямболски жречески корен от Каргонските вуйнишки родове е и култовата знаменоска Райна Княгиня!  

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672



Митинг-концерт в зала Диана в Ямбол срещу ислямизирането на България
 
Аз съм замислял,организирал и водил десетки и десетки политически събрания,митинги, протестни шествия и демонстрации,законни и незаконни блокажи и окупации,вдигал съм много синдикални законни и незаконни стачки,бил съм на висши национални политически и синдикални позиции в стачните комитети и в ръководенето на двете Общонационални генерални политическо–синдикални стачки срещу Луканов и Виденов, преживял съм много силни емоции и на двата полюса,и въпреки че тогава милиони хвърчахме на крилете на обещаваните ни сини мечти и свръх–демократичните юдо–византийски коварни обещания и лъжи на западняшката сган,и се чувствахме силни и могъщи с техните обещания и подкукоросвания,никога дори и пред многодесетохилядни митинги не съм почувствал такава дива първична радост и увереност в собствените им сили на самоспасяващи се и възкръстващи Българи,както по време на този чуден и много необикновен,че дори и мистичен митинг в залата на Богинята Диана,сякаш Тя бе в залата и го водеше,и затова не се въздържах и в минута 4:45 възкликнах спонтанно и виках към публиката :"Знаете ли,каква сила сме,какво чудо сме с песен,с танц,с познание и с вик към нашите Богове!" 

Сякаш Те бяха в залата?
 
Те бяха сред нас!

И Те ме накараха да викна пак в 8:50 мин :
–Гледайте бе,гледайте бе–къде отивате срещу Божия Български народ бе,мерзавци и мекерета анти–български! – за да могат сега да подадът на тия мерзавци и мекерета за пореден път спасителните пояси и въжета,анаграмно осукани от тия презрителни квалификации към изродените българи и предатели на Българския народ! 
 
МЕКЕРЕ=Кан (Жреци) от Мария–
изродени генетични потомци на Мария Магдалена,предаващи народа и рода си според ролите си в Божия сценарий.Сценарият на Мария Магдалена. 
 
МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от
Богиня Матара и Исуз–
изродени генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,предаващи народа и рода си според ролите си в Божия сценарий.Сценарият на Исус и Мария Магдалена. 
  


А залата ехтеше:

– Бъл–га–ри,Ю–на–ци!

– Бъл–га–ри,Ю–на–ци!  

– Бъл–га–ри,Ю–на–ци!  

– Ям–бол–ци,Ю–на–ци!

ЯМБОЛЦИ=ЯМБОЛТСИ=Диана и Иса от Ямбол
 
ЯМБОЛЦИ=ЯМБОЛТСИ=
Ямболии на Диана и Иса

Вси Светии са Българи,все наши святи Предци,все от корена на Ямболци – Юнаци!
Вси Българи–феноменни Божии жречески потомци,възкръстващи,познаващи се, обожествяващи се истински потомци Божии,богове скоро истински и с главно Б!

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана

–Българин да се наричам,първа радост с гордост е за мене!–
пееха младите Българи,и не предполагаха въобще,каква свещена тайна има в тия пламенни слова!

Българите–предишните святи и праведни Господари на всички народи и държави, обединени в Свещената Българска империя,(33 г–518 г) фалшифицирана от заговорниците срещу Българите като "Римската" империя,Духовните водачи и интелектуалният прогресивен борчески елит на всички племена и народи,установили за 5 века Божието царство на Любовта,Братството и Мира над всички народи и над цялата Земя!

image

Съвсем скоро пак Свещена Българска империя!

Преизобилна информация за тия скрити доскоро от нас епични процеси и събития и скрита история–във всички наши 661 пространни импресийни статии,диктувани ни директно от Българските ни Богове Демиурзи–Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години на Исус Христос и Мария Магдалена

Преди да прозвучи химнът,младите хора възпламениха пълната зала с култовият  възглас БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!,чиято посланическа тайна ще ви разкрием за пореден път,и с песенната декларация,че Българин да се наричам,първа радост е за мене!
  
 
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ=БЪЛГАРИ ЮНАТСИ=Диана и Иса Българина
трансепохалната тайна и възторжена радостна вест,че Боговете Демиурзи са Българи!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ=БЪЛГАРИ ЮНАТСИ=БЪЛГАРИ на Диана и Иса  
трансепохалната тайна и блага радостна вест,че Българите сме феноменният свещен потомствен народ на Диана и Исус,Които са Христос и Мария Магдалена,които документи се потвърждават и от долните сакрални дешифровки: 

БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧ(ТШ)АМ=Исуш и Мадара Диана са Българи
 
БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ=
Българи на Исуш и Мадара Диана 
  

 
 

Нека заедно да привестваме и поздравим Динко за голямата му и безстрашна Българска Душа,отворена простонародно и простосърдечно към тревогите и страховете и актуалния фатален проблем за Българите–нашествениците!
  image

10.20 мин
 
image


–Ето го и Динко! Викайте за Динко!

ДИНКО ВЪЛЕВ=КОН ДИ ВЪВЕЛ=Кан (Жрец) на Диана от Павел
генетичен потомък на Българските Богове от династията Дуло на Павел,негов директен вдъхновител и закрилник

Направих уговорка с Динко да го извикаме спонтанно от публиката да говори на сцената–той се съгласи веднага и каза че ще стои близо до сцената и като го заскандираме,веднага ще се качи на микрофоните,обаче задъханата възторжена динамика на озвучения с песни и музика и пламенни изказвания следваха едни връз други и до свършването на митинговата част нямаше и секунда празен и свободен миг,за да почнем да викаме "спонтанно"няколкото уговорили се човека и да могат да ни чуят околните и залата да подеме подканата! 
 
Чудно– на този митинг организаторите му,които бяха същите организатори и на митинга в Бояново,не дадоха думата на Динко,дошъл им користно и безкористно на крака за вдъхновяването и насърчаването на хората!
Нешколуваният му,но искрен простонароден и истински изказ и стил,е тъкмо за такива митингови емоционални насърчения на хората ! 

Чудна работа–що ли ни мирише на Слави Трифонов!

Чуваме,че наказателният отряд на управляващата каста–НАПС и данъчните,са подгонили Динко с обвинения за данъчни измами и престъпления–което е "законово" обстрелване на лидерите на надигащите главите си Българи,за да се разправят поотделно с тях и смачкат Духа им! 
 
ЗАКОНОВО
от/срещу=от/срещу Кан (Жреци) на Бог Иза 

Вижте бе,мерзавци,на Кои имате да плащате данъци за кражбите ви за милиарди връз Българския народ и участието ви в заговора срещу Българите за изтреблението и затриването на Божия народ за тия 27 години време на безвремие и пладнешки грабежи и беззакония и геноцид на Многострадалния Български народ! 
  
БЕЗВРЕМИЕ без=без Бог Иза и Богиня Мария 
 
БЕЗЗАКОНИЕ без=без Бок Изуз=без Кан (Жреци) на Бог Изуз

ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ
от=от българи,кан (жреци) от Богиня Диана и Ежуш изродените черни генетични потомци от Дуло
 
ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ върху=върху Българи,Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ежуш 
–върху праведните генетични Божии потомци от Дуло,натикани на дъното на социалния статус

 
ГЕНОЦИД
върху=върху Гена на Иса и Диана


НАПС=Бог Иса
 
ДАНЪЦИ
върху народа на=върху народа на Диана и Иса

ДАНЪЧНИ АГЕНТИ=АГЕНТИ на Диана и Иса–
които пишат и подготвят данъците с лихвите върху всички човешки дългове и сметки

БИРНИЦИ=БИРНИТСИ=Братя от Иса
събирачите на данъци от бедните за благоденствието на богатите и властимащите

 
И ако досега данъчните агенти или бирници смъкваха кожата от гърба на народа,а вашта кожа оставяха да лояса хубаво в данъчен комфорт,то сега вече е ваш ред да почнете да си плащате данъците и сметките на неподкупните бирници! 
 
БИРНИЦИ=БИРНИТСИ=
Братя от Иса
Българските жреци и светии Божии,събирачите на дължимото от човеците  
 
НЕПОДКУПНИ БИРНИЦИ=НЕПОДКУПНИ БИРНИТСИ=
Кан (Жреци) Братя от Бог Иса и Богиня Диана



Всичко това го пише в данъчните регистри и книги на Акаши! 
 
ДАНЪЧНИ РЕГИСТРИ на=РЕГИСТРИ на Диана и Ешуа
  

АКАШИ=Кая
(скално светилище,храм) на Ешуа

АКАШИ=Кан (Жреци) на Ешуа 
 


И малко екшън Супермен емоции от социалната мрежа на Фейсбук по адрес на Динко:  

СУПЕРМЕН=Бог Иса и Мария

ЕКШЪН=КЪН ЕШ=Кан (Жреци) на Ешуа 

  image
Дис ис Ямбулллл ! Го бак Търки !!!! Динко ще ни пази от ордите ! 
 
Вие се бъзикате с Динко във социалните мрежи,компютърни хайдути и революционери, ама никой от вас няма дупце да излезе срещу обединените ни душмани и се жертва за Българите и каузата ни Българска като простоватия и наивно–искрен народен Динко,чиято награда пред олтаря на България е несъизмерима по величина и стойност с вашата,което ви дефинира и като анти–българи соросоиди!
 
Защо не дойдохте поне 5–6 хиляди души в зала Диана,бе ямболци заспали,пътуващи в тъпо овчедушие към сахланта!
Заради дългокраките топкохвърлячи баскетболисти,поради които унищожиха всички спортове в Ямбол,тъпчите залата до козирката и си чешите страстите,а за това мероприятие за единение на Българите за вашето лично спасение от заколението,което ви готвят обединените ни душмани,без разлика крадци и експлоататори богаташи и господари ли сте сега или сте експлоатирана рая,се скатавате другите да вадят кестените от огъня! 

ВАДИ КЕСТЕНИ ОТ ОГЪНЯ=Кан (Жрец) от Гена на Тати Иса и Богиня Диана

Младите и нешколувани организатори се възрадваха на пълната зала,защото когато насърчавахме Калоян вечерта преди митинга с думите : "Не се се притеснявай, Калояне–ще има ли хора,няма ли да има много хора–щом възлагаме на Исус и Богородица,Те и Светиите си знаят работата и всичко ще бъде по Божия план!Благославяме те и те оставяме в Божиите ръце и помощ!",младият наш колега–инженер,ни сподели със зле прикрито притеснение:
–Не се притеснявам за хората! И двама да има ще сме благодарни,че са там. Другите да му мислят!
 
И добре,че нашите Организатори Свише,които възложиха на младите инициатори това родолюбиво дело,доведоха 2000 души в зала Диана в земното ни измерение,между които и до които разположиха в залата още всички 144 000 Светии от Божията светейша армия на Вси Светии от оперативния Божи план за нашето време, публикуван в Откровение 7:4,според който план в свръхсекретна кодировка чрез Свещеният шифър авторът на този документ (в други наши документи сме ви разкрили,че той е синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,сега Свети Павел) ни съобщава :
 
" И чух числото на подпечатаните,сто и четиридесет и четири хиляди подпечатани от всичките племена на израилтяните”  
 
Истинската характеристика и параметри на тия 144 000 Светии,за които на всички е ясно,че те ще бъдат свидетелите и съдебните заседатели на Съдният Ден и управленческият елит на идващото Божие царство на Земята,установено чрез Българите по Божиите закони,разшифровани са:  
 
ВСИТШКИТЕ ПЛЕМЕНА НА ИЗРАЕЛ=Кан (Жреци) Заре от Дуло на Богиня Диана и Исуш от Ямбол
тия 144 000 Светии,които ще бъдат свидетелите,съдебните заседатели и управленческият елит на Божието царство на Земята,всички са все наши Предци–жреци от свещения Български Божи феноменен род Дуло,заченат,развиван и управляван перманентно в Първопрестолния роден град и местообиталище на Боговете –Олимп, който знаете вече,че е Олимб,и по–малко от вас знаят,че е анаграмният му прототип и оригинал Имбол,също и Иамбол,който най–вече е Ямбол,в който Ямбол е Центърът на Времепространственият континиум на всички Божии измерения и светове!

Всичките 144 000 Свети бяха в залата,която е проектирана по идеен проект и Божествена архитектурно–строителна технология на Кръстницата ѝ Богиня Диана точно за този митинг–концерт и предстоящите епични епохални събития!

Свойствата и характеристиките на Време–пространственият континиум позволяват във взаимно–съвместимите му пространства и измерения да съжителстват безпрепятствено един на/до/в други различните светове и жители,което бе демонстрирано пред екипа ни в зала Диана на 27 ноември,и ни бе възложено да го съобщим и на вас.
Този небивал ентусиазъм,възторг и емоци в залата бяха възбудени от светейшите ни гости!

Ето още разсекретени документи за този светейши екип: 
 
144 000 СВЕТИИ=СТО ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ СВЕТИИ=
СВЕТИИ от
Хан (Кан,Жреци) Друиди и Чаре от Дуло от Отец Исуш и Диана 

Светиите са дефинирани и жигосани още и с квалификацията "подпечатани",който документ,на който чупим поредния печат според прогнозната технология за разсекретяване на тайните на Новия завет,в превод ни съобщава от кои са създадени,легализирани и лицензирани с тази свещена жига светиите:   

ПОДПЕЧАТАНИ от=ПОДПЕТШАТАНИ от=от Богиня Диана и Бог Тати Ешуа


Още шифровани документи за тези 144 000 Светии имат сектата на Свидетелите на Йехова,които ги наричат „небесна надежда” за най–извесените хора,а за другите хора те са „земна надежда”. 
 
НЕБЕСНА НЕДЕЖДА=Деса на Богиня Диана и Ежуа
деца,святи и праведни потомци на Българските Богове Демиурзи 
 
ЗЕМНА НАДЕЖДА на=на Изуж и Мад Диана 
 
СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА=Хан (Кан,Жреци) от Дуло от Бог Иса и Богиня Диана 
 
СЕКТА=К ЕС ТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана
 
едно от безбройните подразделения и разклонения на Българите от жреческата каста на Българските Богове,разпръснати и имплантирани сред всички племена и народи,които Боговете ни активират и събират сега в тия Последни времена чрез Тяхната истинска Библия,която пишем сега заедно с вас в реалити екстремална драматизация,един стих от която днес пишем и с този постинг,и с катастрофиралият самолет с бразилския футболен отбор Чапекоензе,който реалити сюжет и Новобиблейски стих– послание,ще ви разсекретим в отделен пост.

КАСТА=СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана

СЮЖЕТ от=от Диана и Исуж=от Дионисиуж 

ЕКСТРЕМАЛНА ДРАМАТИЗАЦИЯ
от/с участието на=
от/с участието на Кан (Жреци) Царе от Дуло на Исуз и Диана Мат Мария–
Небесното светейшество и всички ние с вас,които се познаем 

Ето и кои участваме и пишиме новата Истинска Библия на Българите и на човечеството,както ни казаха Боговете ни чрез Тяхните говорители сред човеците Петър Дънов и неговата малка дъщеря Ванга: 
 
ИСТИНСКАТА БИБЛИЯ=Кан (Жреци) от Любовта на Диана и Исус


Този пророчески документ от Откровение (Апокалипсис) е смачкващо страшен и плашещ за религиозните люде и най–вече за управленческите и богаташките елити на народите и особено за ония от попската каста с нечисти съвести,които хем са при Господа Бога с единия крак по служба и професионална длъжностна характеристика,хем са с другия крак и деяния при рогатия,измислен за гузните им съвести,та затова този върховен свръхсекретен Новозаветен документ е канон и непреодолима и незаобиколима догма в Християнството,и ще трябва сега да се проумява в истинския му прочит от всички, регистрирани от заговорниците срещу Българите и християните и бялата раса за изтребление,за да могат да се спасят от тоталният геноциден план!
Хич не е лесно и никак не е трудно–само няколко думички изказани искрено на глас: 

– Татко Исусе и Майко Марийо,обичам Ви!

И защото думата ни беше за Динко от Ямбол,ето какво писа днес за него във Фейса един истински и доста радикален Българин,който иначе е много точен в оценките си :

ДУМАТА НИ БЕШЕ ЗА=Изуш и Богиня Мат Диана

Mitko Stanchev

Динко е достоен да оглави Военно министерство !
Или поне шеф на Военно - полеви съд !
Той е достоен Българин, а не презрян слуга, каквито за жалост са управляващите в момента.
Фир БОЛГ !  
 
ВОЕННО МИНИСТЕРСТВО на=на
Братя от Исус и Богиня Матара 
 
Ето и какво означава името на митологичният Българския духовен водач и първи цар на келтите Фир Болг : 
 
ФИР БОЛГ=Ф БОЛГИР=Бох Болгир=Бог Е Българин!

Ето и още един Негов активиран генетичен денастичен потомък,непреклонен Българин! 

МИТКО СТАНЧЕВ=Кан (Жрец) от Исуш и Богиня Мат Диана


Динко няма претенции за министерско кресло и прави всичко от Любов към Българския народ,в който се е врекъл и задействал вече жертвено и необратимо,и заради нормалния и резонен човешки стремеж за слава,която е естествено следствие и е полагаема за жертващите се за благородната Българска кауза!
 
Вижте,българи с малко б и ниски чела,за да крият гузния ви поглед,Българската Душа не се мери по габарити с цензова интелигентност и паркетна стилистика,а по вместимостта ѝ колко Любородие и Саможертва за Българите и каузата ни може да поеме,съхрани и преумножи и даде за другите!
 
Ще разсекретим и внушените на автора слова под дружеския геройски шарж на Динко:


Дис ис Ямбулллл ! Го бак Търки !!!! Динко ще ни пази от ордите! 
 

ДИС ИС ЯМБУЛ=ДИ СИС ЯМБУЛ=Диана и Исус от ЯМБУЛ

ДИС ИС ЯМБУЛ=ДИ СИС ЯМБУЛ=ЯМБУЛ на
Диана и Исус  
 
ТЪРКИ=
ТРЪКИ=Траки
нискокултурно нееволюирало тракийско племе от синтетичните биороботи,произведени по метафизичната технология и алхимичните материали на глава 2 от Битие,с които ви запознахме с нашите две статии,които ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и нашествието на роботите",тръгнали да се връщат и завладяват Сътворенческата развойна база Тракия,където са ги изработили и заселили в Азия Българските Богове и Техните генетични деца и истински човеци– Българите!
 
ЩЕ НИ ПАЗИ=ШТЕ НИ ПАЗИ=Богиня Диана и Изуш  
 
ЩЕ НИ ПАЗИ=ШТЕ НИ ПАЗИ=
ПЕЗИШТЕНА=БЕЗИСТЕНА 



  
Жрицата Валя Балканска и откриване на митинга–концерт срещу ислямизацията на Ямбол и България ! Ямбол зала Диана !

 
Мила Родино,ти си Земен Рай! 
 
Мила Родино,ти си ЗЕМЕН РАЙ=Мила Родино ти си на Иза и Мария,

защото ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария  
 
И защото въпреки настойчивата уважителна молба на организаторите на митинга–концерт към сливенския владика Йоаникий и цялото църковно свещеническо тяло на Ямболската епархия,владиката не само отказал категогорично без основание да присъства и благослови народното начинание за самоспасение,но и забранил с типична догматична юдо–византийщина и лукавщина,че митингът бил от политическа партия,и на всички свещеници да не посмяват да се мяркат на митинга,затова аз с подпечатан картбланш и утвърдени пълномощия лично от Исус и Мария,благослових митинга–концерт в 5:05 минута на филма от Тяхно име като Възложители и Продуценти на мероприятието на Ямболии!  
 
КАРТБЛАНШ от=от
Диана и Ешуа Бълкарина
документ издаден лично от Българските Богове и с Техните подписи,упълномощаващ приносителят му да върши всичко от Тяхно име и всички да му се подчиняват!

image

Митинга произнесе категоричното народно Ямболско "Не!" на политическите партии и политиците–продажници и мафиоти и благословение за Ямболци и Българите и борбата ни за Спасението ни,от присъствъщите Вси Светии в залата в многоизмерните взаимно–съвместими пространства на Време–пространствения континиум,чийто Сътворенчески център е в България––Тракия,която е Раят на Земята––Ямбол,който е Първопрестолният Божи град––Безистена,който е Първосвещеният Божи светилищен храм!

Вси Светии бяха водени от Исус и Богородица,Която истинската е Мария Магдалена


Само светваме недостойните за Великомъченическата Света Българска Православна църква нейни бездуховници и чиновници в раса,че те са набелязани от заговорниците срещу Българите и ислямистите първи да им хвръкнат килимявките заедно с главите,(справка мъченическите съдби на православните свещеници в Сирия и държавите от целия арабски и африкански свят в ръцете на ислямистите) за което никой от изоставеното от тях стадо няма да тъжи!
 
В потвърждение на разкрития от нас план на заговорниците срещу Светата Българска Православна църква и вяра и против православните духовници,е приетата резолюция на ЕС,с която обявяват източно–славянското православие (без гръцкото юдо–византийско православие) за опасна религия и предприемат крути мерки за затриването му,като физическото ликвидиране на православните свещеници,въпреки духовната им нищета и невиновно онаследено невежие,е една от първите запланувани операции на главорезите ислямисти в тази кампания,които са преките подизпълнители на мокрите поръчки на заговорниците срещу Българите и бялата християнска раса в големи мащаби !
   
Основното митингово послание на жрицата Балканска извън култовите ѝ песни,бе прокламацията –заръка

САМО ЗАЕДНО ВИНАГИ !,

в която е имплантирано херметичното послание с кои само да бъдем заедно винаги : 
 
САМО ЗАЕДНО ВИНАГИ с=с Исуз и Богиня Мад 

Ето и жреческите кръстнически титули на певицата: 

БАЛКАНСКА=
Кан (Жрица) на Иса Балк (Българин)
  
Истинското име на певицата е Фейме Кестебекова,което ни носи родовата информация за нейния жречески Божествен произход:
 
ФЕЙМЕ=Богиня Ма=Богиня Майка
 
КЕСТЕБЕКОВА=
Кан (Жрица) от Бок Иса и Богиня Диана 




Митинг–концерт срещу политическата мафия и ислямизацията на България!Зала Диана Ямбол 
 
Чуйте,български омърсени политици,дефинирани от народа като мафия,категоричната присъда на младите и образовани интелигентни Българи за вас:

–Смърт! Смърт! Смърт!

Можете ли да си представите,какво означава тази спонтанна и натрупана само за 25 години квалификация и присъда за вас от млади хора,които нямат спомен от годините преди вас!
Ами каква ненавист и презрение си изработихте у нас по–старите поколения,които живяхме и пазим спомените от преди тия злокобни години и събития,и които вие–мерзавци и мекерета,окрадохте и водите умишлено към погибление и затриване!
Давате ли си сметка,каква черна унищожителна омраза акумулирахте у търпеливите и толерантни към нечестивите си господари и експлоататори и към чуждите натрапници дори,Българи!

–Смърт! Смърт! Смърт!

зоват директно и страшно младите хора на България,на родителите на които ограбихте труда, социалния статус и живота най–нагло и безцеремонно открито като разбойници–кърджалии и еничери,заедно с и купени и подтиквани от западните ви господари евро–гейски толерасти и соросоиди–антибългари,а на тях–младите,пречупихте крилете, мечтите и бъдещето и прокудихте немили–недраги да се скитат далеч от Родината си и от родителите си,и да се вплитат в черни енергийни спирали и карми заради вас с клетвите си! 

Ако не чувате,скоро ще почнете да чувате писъка на нещастните ви паднали души и низши духове,обезумяващи от ужас,знаещи много добре какво ги очаква стопаните им скоро време в катраня!

Боговете ни ви дават последен шанс за спасение,като ви дават за просвещение превенциите в нашия Техен блог,за да можете при желание (ако нямате доброволно желание да се спасите,Те ще ви принудят много болезнено,без да се спасите накрая!) да се покаете и разкаете и върнете с лихвите всичките универсални богатства,които ограбихте разбойнически от Българите и сега в съзаклятие с душманите ни ни затривате и подменяте организирано с безкултурни зомбирани първично и вторично подивели човешки същества,за да си прикриети следите и не ви се търси сметка!   
Че как ще се скриете от всевиждащото око и свръхмодерната техника на Боговете ни, записваща и мислите ви и всяка дума и действие върху неизтриваем хард–диск,от момента на раждането на всеки до деня на преминаването му в другото измерение !

 image
 
Много е страшно това прокълнаване "смърт,смърт,смърт!",което младите Българи изрекоха връз вас,подтиквани лично от Свети Васил Левски,който е и главен невидим,но рационален и реален подизпълнител,продуцент,вдъхновител и организатор на митинга и го водеше с екипа си в невидимо,но силно осезаемо за просветените Души присъствие!   

image

И пак той ви хвърля мощен спасителен пояс с тази прокоба до деветото ви бъдещо коляно,като я разсекретява и трансформира със Свещения шифър,чрез който ви просвещаваме в блога ни,и ви го предоставя веднага дори преди разработката на постинга ни за митинга,докато не е станало съвсем късно!

СМЪРТ=С МЪРТ=Иса и Матера–

ПРОКЪЛНАВАНЕ СМЪРТ СМЪРТ от=от Бълкари на Исус и
Богиня Диана Матара Мария 

Изборът ви,душмани на Българите,сега е личен,скоро никой няма да ви пита въобще!
 
И още спасителни за вас въжета от горните импресийни документи,в които сте дефинирани като умърсени политици и мерзавци,и към които Българите имат една огромна и страшна ненавист и омраза!
 
УМЪРСЕНИ ПОЛИТИЦИ на=ПОЛИТИЦИ на Мария и Иса
българските династични Божии потомци,импланти сред всички племена,на които са раздадени черните злодейски роли 
 
МЕРЗАВЦИ от=МЕРЗАВТСИ от=от
Исуз и Богиня Матара
 
НЕНАВИСТ
от народа на=от народа на Богиня Диана и Иса

ОМРАЗА
от народа на=от народа на Мария и Иза 

И ако и тия директни вече в прав текст предупреждения от Боговете ни не ги проумявате,то знайте,че ви е спукана работата! 

СПУКАНА ВИ Е РАБОТАТА от=от Кан (Жреци) Братя от Бог Иса и Богиня Диана –
от Жреците и Светиите от Всемирното Бяло Братство,генетичните святи потомци на Боговете Демиурзи,които управляват Божиите светове и земното измерение 

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ е на=е на Изуз и Мат Мария



Ужасите на ислямизацията в Европа и България!Митинг–концерт в зала Диана Ямбол 

–Нашите предци ще се обърнат в гробовете си!–заяви студентът по право Цветан Ревански,

image
обвинявайки полтиците за предателството към България да вкарват жадни за Българска плът и кръв главорези и разюздани нерези на животинско ниво,подучвани от Сорос и сие евро и американо – антиБългарски заговорници

–България за Българите,бежанците вън!
–декларира Петя Георгиева и заклейми правителството на ГЕРБ и продажните политици,загробили България с редица перфидно подготвени планирани нормативни документи на държавно и европейско ниво,и разказа за нашествениците в Харманли,които не пожела да квалифицира дори като животни,камо ли за хора!

Залата отвърна с позорящи викове и освиркания и мощната клетвена прокламация:

– Сърце,душа за България!

Която митингова огнена жертвена декларация разсекретяваме веднага,за да сте просветени в кои се вричаме и какво ни обещават с нея за пореден път Боговете ни!

СЪРЦЕ ДУША ЗА БЪЛГАРИЯ=ЗА Диана и Цар Исуш Българина

СЪРЦЕ ДУША ЗА БЪЛГАРИЯ=
Сина на Диана и Цар Изуш Българина
Божият Син,дългоочакваният и лелеян Човешки Син,Спасителят на Българите и на света,генетичен чист династичен потомък от 100 поредни праведни святи поколения на Исус Христос и Мария Магдалена ,които са последните аватарни проявление на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Които по сътворенчески статут Са Българи,създали и ръководещи света от Рая на Земята : България –– Тракия –– Ямбол!  
 
Нашият екип изразяваме категорично несъгласие с крайното емоционално метафорично зловещо предложение на ораторката Георгиева за екстрадация на нашествениците в Черно море на картонена лодка,като уточняваме,че екстрадацията е задължителна,но не на картонени лодки,а на нормални плавателни съдове,с които след като ги кръстим с познанието за истинските Български Богове и ги преосветим и благословим да станат хора,да се върнат по живо–по здраво по родните си места, където Боговете Демиурзи ги насадиха пост–Сътворенчески,след като ги бяха произвели в производствената развойна база в Тракия–същинският Земен Рай!


Вижте как завършва филмът–предупреждение от Петя Георгиева :

image
 
Филмът завършва със съобщението Очаквайте скоро ЗАЩО ???,в което главният продуцент и режисьор на мероприятието Свети Васил Левски е въвел посланието да очакваме скоро Българските Богове,кодирани във въпроса ЗАЩО С ТРИ ПИТАНКИ –като кодировъчният номер с повече питанки е негов любим познат ни илюминатски конспиративен шифровъчен чалъм от черното му тефтерче с надписът Народе???? 
 
НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОДЕ на Исуш от Тракия и Богиня Диана
 

ЗАЩО=ЗАШТО=Изуш и Диана

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ЗАЩО=ОЧАКВАЙТЕ СКОРО Изуш и Диана

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ЗАЩО С ТРИ ПИТАНКИ=
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
Сина на Богиня Диана и Изуш от Тракия–
очаквайте скоро Синът на Боговете Демиурзи,Спасителят на Българите и човешкия род и света,както са ни обещали Исус и Мария Магдалена.

Отговаряме и уточняваме колко скоро ще дойде Спасителят,Божият Син :
 
– Спасителят ще дойде съвсем скоро!

Спасителят е вече отдавна сред Българите и ще се яви облечен в сила и власт с цялата Божия небесна армия и войнство? 
 
ИДВА СЪВСЕМ СКОРО=Сина на Бок Исус и Богиня Мадара–Спасителят

ИДВА БОЖИЯТА НЕБЕСНА АРМИЯ=ИДВА
Бог Исуж и Богинята Матара 
 
image

Нали виждате рептилските лапи и нокти на заговорниците срещу Българите–просветените от вас вече от нашия просветителски курс веднага са наясно,че това са изродените династи от Българската Божия династия Дуло,които са управниците на всички съвременни народи и държави,и чийто хералдически календарен животински титул и символ е змия,змей,дракон от 12 –те синонима на змей,змия! 

Преизобилна информация за злодейския заговор и план на душманите на Българите вижте в нашия блог с парола на търсачката на Гугъл "безистена и заговорниците", "безистена и нашествениците" 

image


Вижте и някои постове от тази тематична серия:

Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България,Ердоган.Част1 
bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866

Официален документ на обединените българо–юдейски заговорници срещу Българите подготвя масовото потурчване на Европейц
bezistena.blog.bg/history/2015/11/26/oficialen-dokument-na-obedinenite-bylgaro-iudeiski-zagovorni.1410125 
 




Позор за управниците!Митинг–концерт срещу ислямизацията на България!Зала Диана Ямбол 

Филмът показва пъкленият заговор и план на българо–юдейските ционистко–фашистко–комунистическо–псевдодемократични заговорници срещу Българите за поробване и изтребление на Българите и бялата християнска раса,който план е в напреднала фаза на изпълнение,и за който план вече и слепите прогледнаха,че събитията и процесите в Европа не са случайност и глупост на юдейските евро–лидери,а са злодейски чудовищен и безмилостен реален и перфидно и детайлно организиран престъпен акт и процеси! 

Всички тия мерзавци от указаната категория : българо–юдейските ционистко–фашистко–комунистическо–псевдодемократични заговорници,са изродени в различни степени династи от Българската Божия династия Дуло,управляващи всички народи и държави,които сега в съзаклятие са предприели последния решителен щурм ва–банк за унищожението на Божия Български народ!
И което няма да стане,защото ще се намесят вече открито Боговете ни и Спасителят–Техният Син,вярвате или не вярвате,искате или не искате,и Българите ще възстановим в раз световното си господство и управление над всички народи и страни по Божиите закони!
Амин!

Прекрасно е,нали!
Затова пак Амин!–Да бъде,Ще бъде!
 
За които скорошни епични събития и процеси Те ни просвещават в Техния наш блог на bezistena .

ЩЕ БЪДЕ=
Ешуа и Богиня Диана 

Благословени сте,Ямболии Българи и Българки,бедна и нища е фантазията ни и свръхмечтите ни приказни дори,за чудесата които предстоят с главни действащи лица ние,тука!  

image

Злодеите си вършат злодейския план,а ние ви просвещаваме все повече с всеки демонстративен акт и всички реалити събития в тайните на Свещения шифър и вездесъщието му в света,за да се познаете чрез него,че сте Божии феноменни потомци,което е задължителното условие за вашето спасение!  
 
Ето затова разсекретяваме имената на поредните живи актьори и топонимията във филма за съпротивата на румънските патриоти:  
 
ЙОНУТ САБАО=Диана и Бог Иса=Богиня Диана и Иса 

град АРДУД=град на Друиди – 
документ указващ,че Българските жреци–друиди са построили този град

област САТУ МАРЕ=област на Иса и Матара 
 
квартал МИДАРАС=квартал на Мадара и Иса

кмета АВРАМ=кмет от Богиня Мария 
  image
 
Ето кои защитават нашите собствени семейства според декларацията на румънците: 
 
СОБСТВЕНИ СЕМЕЙСТВА на=СЕМЕЙСТВА на Бог Исус и Богиня Диана 

СЕМЕЙСТВАТА се защитават от=се защитават от Исус и Богиня Мат Диана
 


МИРИШЕ ни на Слави Трифонов!

Че какво лошо има с целия този патриотичен плам и огън и извисен Български Дух! 


Чудно,защо все повече ни замирисва на Слави Трифонов?
И когато ни замирисва на Слави Трифонов има ли нещо лошо в това,че всички  оакани и посрани политици и управници скочиха в хор срещу него,или щом мерзавците хулят някой,значи той е добро нещо като тяхна антитеза и алтернатива!
Защо все повече ни се струва,че ни замирисва на Прототипите на осезателните глаголи мирише и замирисва?   
 
МИРИШЕ на=на Мария и Ешуа 
 
ЗАМИРИСВА на=на
Бог Исуз и Мария



Давайте нататък към част 2,щом ни замирисва на Исус и Мария! 
 
И споделяйте тези Божии документи по всички
възможни канали на социалните мрежи и медийните
канали и трасета,за да достигнат те до максимално
повече Българи и пресъхнали за Жива вода Български
Души,които очакват изнемощели и скършени Спасение,
защото само с нашите Богове е личното ни и общо Спасение!!

Бъдете благословени,Българи,Исус и Мария ви обичат!!



екип на bezistena и всичките Извънземни от 144 000–те Вси Светии,заедно с Исус и Мария 
 

ИСД с Любов!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
30.11.2016 22:55
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,
на несъществени и безстойностни елементарни коментари,
защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или
оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678249
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!