Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2016 21:07 - Тайните на световната конспирация:чии агенти са циганите и какво търсят в България и най–вече в Ямбол между светилищата Боровец и Кабиле!Къде крият царя си?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5345 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 30.04.2020 01:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Циганите си нямат държава, нямат си правителство, премиери и президентни, нямат легенди и митология, нямат учебници и документални архиви, нямат и писана родова и етносна история, но имат съхранен някъде в етносната им народопсихология и колективна Душа един съкровен спомен, блян и мечта за един техен вълшебен Цар, който техен владетел бил техен създател, грижовен и любящ Баща, при който те имали и хляб, и всичко друго, и много Любов от Него, и живеели с Него като в Рая,и който Баща заминал нанякъде за дълго време и им обещал, че непременно ще се върне пак при тях, затова да не го забравят и да го чакат!

https://www.youtube.com/watch?v=h8wzIAKPybY
Той е Цар


Той е Цар, Цар и Господар!
Той винаги ще бъде с мен.

Скоро ще се върне,
няма да остави,
няма да забрави
Своите чада!

Не съм сам,Исус е с мен –
Той винаги ще бъде с мен!

Скоро ще се върне,
няма да остави,
няма да забрави
Своите чада!

Във дни на глад и дни на скръб
Той винаги ще бъде с мен. 

Скоро ще се върне,
няма да остави,
няма да забрави
Своите чада!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
– Няма да остави, няма да забрави своите чеда! – пеят циганите – Християни с вяра и упование в Исус, нашият Господ Бог, защото те друго си нямат, без и да подозират, че този Бог е Българин, че с Него постоянно е Богородица, която истинската е Великата Богиня Майка Диана, чието последно новоепохално аватарно проявление е Мария Магдалена, без да си имат и на представа, колко близко в България са Те със цялото си Светейшество!
Това Светейшество,в което има и техни святи предци Светии–цигани,генетични Български жречески посявки и импланти сред циганите,както сред всички тракийски племена,с които е заселен целия свят,и които са култивирани,облагодарявани и цивилизовани от Българските цивилизатори,чийто Родоначалник и Доаен през Новата ера е Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,който е всички т.нар. "Римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол (33–333), преминал в светейшо служение като Свети Павел през 333 година досега, който е и истинският Сеяч от най–важната и фундаментална свръхсекретна Новозаветна притча Семето и Сеяча,и като такъв той е оплодил и имплантирал във всички племена по света,както и в тракийското племе цигани,свещеният Божи Български феноменен жречески ген,което е направил с много Любов.

Поради огромната Любов,с която Павел е заплодил и циганския етнос и е оставил саможертвените си потомци от Българския династичен Божи род Дуло сред циганите за техни Духовни и интелектуални водачи и управници и цивилизатори през вековете при най–екстремни и тежки условия на живот сред циганското племе,затова и циганите пеят постоянно за Любов и правят Любов,за да съхранят циганския етнос и свещения Божи Български ген сред него,както и тайната на името на Павел в неговия анаграмен еквивалент–Любов! 

ПАВЕЛ=ЛАПЕВ=Люпов=Любов
 
Затова сред циганите се проявяват във висша степен феноменните Божии качества на Първожрецът Павел,начиная с песенно–музикалните и танцовите му дарби и качества,сексуалната им неограниченост и разплод,и след които следват феноменните му жречески екстрасенсни параметри на гадатели,врачки,лечители и универсални феномени,най–често насочили дарбите си в неправилната черно–енергийна посока и област поради непосветеността им.

Защото Павел е заплодил и циганския етнос и е оставил саможертвените си потомци от Българския династичен Божи род Дуло сред циганите за техни Духовни и интелектуални водачи и управници и цивилизатори през вековете под постоянният му контрол и надзор,затова той е съставил и наложил името на висшия цигански съдебен и управнически орган–циганският съд (романо крис),който в България се нарича мешере, който се управлява от чери башиите–водачите на катуна,съставил е и всички други съпровождащи циганите документи. 
 
МЕШАРЕ=МАРЕ ЕШ=Мария и Ешуа

РОМАНО КРИС=
Мария Сар Кан=Кан (Жреци) и Саре на Мария
съставът на циганския съд е от циганската аристокрация,която се състои само от династични генетични потомци на Българския жречески елит на Мария Магдалена чрез Първородният ѝ син Павел.
 
ЧЕРИ БАШИИ=Царе от Бог Ешуа=Шречи на Бог=Жреци на Бог 
 
КАТУН=
КАН ТУ=Кан (Жреци) на Диана 
 

И още веднъж вижте цигани и проумейте разсекретената тайна на мешарето! 


 
МЕШАРЕ=МАРЕ ЕШ=Мария и Ешуа




Ето и основните възлови послания в песента,документиращи,че циганите във всички техни песни пеят в неведение за Българските Богове :

НЯМА ДА ОСТАВИ=
Иса и Богиня Мат Диана

НЯМА ДА ЗАБРАВИ=Бог Иза и Богиня Мадара

ЧЕДА=Ешуа и Диана

СВОИ ЧЕДА=Богиня Диана и Исуш


Хвала ви и благословени сте,Братя и Сестри цигани,приели нашият Господ Бог Отец Исус за свой Бог,Спасител и Господар на живота ви,защото носите от неговите и на Мария Магдалена свещени феноменни гени,имплантирани у вашия племенен елит в голямо количество от техните генетични потомци–Българските жреци! 

ЦИГАНИ=ТСИГАНИ=Гена на Диана и Иса

ЦИКАНИ / ЦИКОЙНА 
(нем)=ТСИКОЙНА=Кан на Диана и Иса 

РОМИ=
Мария


ПЛЕМЕНЕН ЕЛИТ=ЕЛИТ от Ямбол=Дуло от Ямбол 

В началото на 9 век в Тракия са се заселили атсинкани заедно с павликяните от Мала Азия,подгонени от геноцида на византийците,които са изродените българо–юдейски династи,оставени великодушно от Българите техни династични родственици да живеят и правят поразии срещу България и целия свят.

ПАВЛИКЯНИ=ПАВЕЛ КЯНИ=КЯН ПАВЕЛ=Кан (Жреци) на Павел

АТСИНКАНИ=
КАН ИС ТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана
тракийско чаргарско племе по името на Българските му жреци от генеалогията на Павел,сред което племе се съхранява и развива и закалява в най–тежките за живот екстремални условия свещеният Български имплант и Божи ген!

Не съм сам,Исус е с мен–
Той винаги ще бъде с мен!

Скоро ще се върне,
няма да остави,
няма да забрави
Своите чада!
 

Че как ще ви забрави Исус и Мария с Него,изляли и вложили и във вашето племе своя свещен феноменен ген,заради който ви има още на белия свят,а не са ви затрили вече като несполучлив изроден генно–инженерен продукт!

Скоро ще имате голяма несънувана,само пеяна в мъките ви със сълзи лелеяна мечта–подарък,лично от Него и Мария–ще бъдете просветени чрез нашия Техен блог и 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,

и ще познаете истинските Исус и Богородица–Мария Магдалена,с Които ще пеете и танцувате заедно и с Техните Вси Светии и с нас в циганското гето в Ямбол,и гетото Рай ще стане,и чудеса ще стават,които и ние не можем да ви опишем,защото могат само да се изживеят! 

Пейте и танцувайте и благославяйте Исус и Мария,и Българите,които ще спасим ония от вас,които познаете Боговете ни чрез нас и заживеете по Техните правила и закони на Любовта!
Това важи и за всички племена и за Б/българите също!

И чуйте,Българи и българи,за какво първо пеят и се обръщат с плач към Господа ни вярващите цигани–ония,които обличат чистите си дрешки в неделя сутрин и отиват в скромните салони–църкви или на улицата директно,за да извикат към Исус и да изплачат мъкатата си,циганите които не крадат,не лъжат и не източват социалната система,не убиват Българите и не мародерстват връз нас,подкокоросвани от Сорос и управниците ни душмани на народа Български: 

– Във дни на глад и дни на скръб Той винаги ще бъде с мен! 

Колко малко искат в молитвите и в песните си вярващите цигани – християни!
Циганите пеят и отправят зов към Исус само за парче хляб.

За какво молите вие Исус, ако въобще Го молите – за колата, за апартамента, за парите в банката, за почивката ви на олайняненото ни море или в Гърция, за мафиотския ви бизнес, заченат с окраденото от народа Български, за благосъстоянието ви в чужбина,в която забягнахте немили – недраги и оставихте Родината си в ръцете на заговорниците срещу Българите и мафиотите да ни ръфат и унищожават в тотален геноцид! 

Знаете ли, колко покаяли се цигани ще бъдат първи преди вас!

Заедно с ония репресирани от управниците и заговорниците срещу Божия народ бедни, но горди високоинтелигентни и образовани Българи със сринат социален статус и разрушено здраве и прекършен живец и Дух,които мрат без пари за храна и лекарства в студените си жилища и ровят в тъмното в кофите за боклук заедно с циганите,но във вродена благородна гордост не се редят сред тумбите оскотели цигани за социални подаяния и помощи извън законите,и не посягат на чуждото и не сквернят Душите си!  

Знаете ли, колко покаяли се Българи ще бъдат първи преди вас, българи!
 
 
 
Ще ви разсекретим "илюминатските" (илюминати–конспиративните Български съзаклятници от Дуло по целия свят) послания,вложени в комиксовите кадри и сюжети на клипа на песента.

image

БОГ ТЕ ОБИЧА=Богиня Диана и Бог Ешуа 
 
Българските Богове–Демиурзи ви обичат,Българи и цигани,които ги откриете и приемете за ваши Богове,Спасители и Господари на живота ви!  

ДЕМИУРЗИ=Мадара и Иза  

ДА ПРИЕМЕТЕ ЗА ВАШИ СПАСИТЕЛИ=СПАСИТЕЛИТЕ
Богиня Матара и Бог Изуш


image

С тия евангелски новозаветни култови Исусови цитати ви демонстрираме разкодирването и разсекретяването на свръхсекретния новоепохален документ– Еванглието,който процес провеждат Боговете ни чрез Свещеният шифър,и ви просвещават и подготвят за Явяването Си! 

ИСТИНА ИСТИНА ВИ КАЗВАМ за=ИСТИНА ВИ КАЗВАМ за Иса и Диана
защото Истината Са Те ––

ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Тиана=Иса и Диана
 
НЯКОЙ ПАЗИ МОЕТО УЧЕНИЕ=
Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Изуш –
Българите от Божието жреческо родословие
 

НЯМА ДА ВИДИ СМЪРТ ДО ВЕКА с=с
Бок Тати Иса и Богиня Диана Мат Мария – проумейте това послание на Боговете ни,разбираемо само на Свещения Български Сътворетчески език само чрез Свещения шифър,и пожелайте да не видите смърт по досегашното устройство на човешкия живот,а да получите Живот вечен чрез Боговете ни!

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана 


Защото които не проумяват тия разбираеми Божии послания,категорично точни и ясни като 1 + 1 = 2 в тия демонстрации,и достигнали до тях,скоро в екстремален режим ще им стане жална и горка им майката,което означава че ги очакват много тежки ударни катарзисни преживявания за да се смачкат и омекнат коравите им и безчувствени души,или да бъдат бракувани,ако са тотално увредени! 
 
КАТАРЗИС=КРИСТОЗ=Исуз от Тракия 

ДЕМОНСТРАЦИЯ
от=от
Диана Матара и Исус  
 
Отново ви съветваме и подканяме настойчиво,насаме в къщи да вземете тетрадка и химикал или да седнете пред компютъра в пишеща програма,и да почнете да пишете каквито и да ви попаднат (каквито ви изпратят Отгоре!) думи и изрази,и с помощта на Свещеният шифър да ги разшифровате и разкодирвате и да откривате Българските Богове,Които заради това ще започнат да ви разкриват неподозирани тайни и да ви въздигат и просвещават на все по–високи нива в Божието и човешкото познание и даряват с Техните екстри и промоции за позналите ги и търсещите ги! 

След като възхитени се уверите насаме във вълшебството и вседействието на Вълшебното Божие Слово и Шифър,вземете която и да е тема от областта на вашето познание и житейската ви мъдрост или въобще от целия живот,и почнете да разсекретявате вложените в нея кодирани послания и да ги публикувате в медийното пространство за просвещението и насърчението на другите Б/българи!
Ще бъдете първоначално силно смутени,ако продължите обаче,ще бъдете възхитени и удивени,и ако продължите ще бъдете богато възнаградени и наградени с и немечтани и въобще непредставяни и във въображението ви промоции и награди!

Ония,които не го направят доброволно с желание и с Любов,Те ще ги заставят насила, като ги прекарат през всичките кръгове на Ада за принудителното им пречистване и ремонт,които ще им стъжнят живота! 

СТЪЖНЯВАНЕ от=от Богиня Диана и Исуж  

СТЪЖНЯВАНЕ от=от
ВЕЖИСТЕНА=от БЕЖИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА–
стъжняване на живота на хората от жреците от Безистена,който е Първосвещения Божи Сътворенчески храм в Първопрестолния Божи град и център на време–пространствения континиум–Олимп,Олимб,Имбол,Ямбол,които жреци са Светии в другото измерение  
 
Затова и единственият син на Левски–Петър Дънов,и малката дъщеря на Дънов–Ванга, прорицаха преживе със статута си на най–големите съвременни пророци на Земята,че скоро време всички хора от всички народи и племена ще учат ревностно и отчаяно Свещения Български език,за да имат достъп до Боговете ни,сиреч до всяка следваща глътка въздух,шепа вода и до всеки следващ миг живот,защото и синонимът на живота и Господарите на живота,са Боговете ни,откриваеми,познаваеми и умилостивявани единствено окултно чрез Свещения Български език и неговия Шифър!
 
ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза  


ВЪЗДУХ=Духа на Бог Иза=Дихание от Бог Иза 
  
ШЕПА ВОДА=Ешуа и Богиня Диана=Бог Ешуа и Богиня Диана

И още веднъж!

ЖИВОТ=
Ежуа и Богиня Диана 

 

image

ЩЕ МЕ ПОТЪРСИТЕ=Исуш и Богиня Матара Диана

ЩЕ МЕ НАМЕРИТЕ=ШТЕ МЕ НАМЕРИТЕ=
Ешуа и Диана Мат Мария  
 
ДА ВЪЗЛЮБИШ БЛИЖНИЯ СИ КАКТО СЕБЕ СИ=ДА ВЪЗЛЮБИШ БЛИЖНИЯ СИ КАКТО
Бог Исус

image

АЗ СЪМ ПЪТЯТ=Исуз и Богиня Мат Диана 

ИСТИНА=Иса и Диана

АЗ СЪМ ИСТИНАТА=Сина на Исуз и Мат Диана

ХОДИ СЕ ПРИ ОТЦА ЧРЕЗ МЕН=ХОДИ СЕ ПРИ ОТЦА с Изуш и Мария,


като титулът Отец е друга фундаментална новоепохална тайна,носеща информация за Българските Богове Демиурзи и е вложена в култовата универсална общохристиянска молитва Отче наш,съставена от Богомилите,които са читавите праведни и святи генетични династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло,преследвани яростно от псевдо–Исусовата анти–Българска юдо–византийска църква и инквизационно–полицейска институция Християнство 
 
ОТЕЦ=Диана и Иса

ОТЧЕ НАШ=
Диана и Ешуш

image


повече инфо за Християнството вижте в блога ни с парола "безистена и Християнство" и

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045 ,  

а ние ще приключим със съкретната документация от тази прекрасна циганска християнска песен с най–важното послание в нея–посланието на Отец и на Майка ни за обещаният от Тях Спасител,чието херметично име е кодирано в долния кадър :

image

JESUS=ДЖИСЪС=
Сина на Диана и Исуж – 
Божият Син,Човешкият Син,генетичният потомък на Исус и Мария Магдалена, отгледан,закален и селектиран в генеалогията и реалити съдбата на 100 съхранили чистотата и светостта си поколения от златната линия на Божия династичен род Дуло при крайно екстремален геноциден режим на живот,който Божи Син е обещаният ни Спасител на Българите и на Света! 

Предлагаме ви една от  многобройните конспиративни теории за произхода и статута на циганите,която нашият Приятел zahariada е взел по всяка вероятност от руски сайт и прекарал през компютърния преводач,и която не можем да ви предложим в оригинал, тъй като адресът не отваря.
Ние ще направем само няколко разшифровки връз нея. 

Неразгадаема мистерия на циганите
http://zahariada.blog.bg/history/2015/04/03/nerazgadaema-misteriia-na-ciganite.1351249

МИСТЕРИЯТА НА ЦИГАНИТЕ=ЦИГАНИТЕ НА Иса и Матара Диана–
един от многото експериментални генно–инженерни проекти и културни био–продукти от цивилизоването на поредното тракийско племе цигани от синтетичните биороботи – андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с които ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

МИСТЕРИЯТА НА ЦИГАНИТЕ=
Генът на Исуц и Матара Диана–
криеният от циганите и преследван от юдео–византийците и заговорниците срещу Българите и децата на Исус сред всички племена,свещен ген на Исус и Мария Магдалена,имплантиран сред циганския етнос *
 
  Те се страхуваха и презрян, полудя с песните си и мразя да дойде при тях за помощ и депортиран масово от различни страни. Ги Envy за богатство и за способността да се избегнат преките щети, те се наричат несравними художници и крадци, те могат да живеят навсякъде и във всяка страна в света не се чувствам им. Ние говорим за ромите – древен, отличителни и почти мистични хора, начин на живот, традиции и самата цел на която е заобиколена от неразгадаеми мистерии и неразрешените загадки!

МИСТИЧНИ ХОРА=МИСТИТШНИ ХОРА=ХОРА от Исуш и Мат Диана 

С лека историци ръчни и археолози, се наблюдава постоянно догма, според която ромите – потомци на жителите на древна Индия, включително прочутите арийци, чистотата на които така препоръчват Хитлер, като в същото време унищожава стотици хиляди роми.Според учените, по някое време в Индия са били такива климатични, геополитически, икономически и социални условия, които принудиха ромите да напуснат домовете си и отиде във вечния околосветско пътешествие.

Подобна съдба на цял един народ не е нещо изключително в исторически план – тя се повтаря и номадите от степите, и юдеите, и скандинавските народи. Но ако всички от тях, освен може би, че на евреите, почти напълно изчезнали, или са били асимилирани в тези етнически групи, които са обитавали от древни времена за нови имигранти територия, ромите продължават да заемат специално място, запазване на неразбираем за други традиции и обичаи.

Има дори и теорията на “Gypsy световната конспирация”, в който се посочва, че ромите – един вид “тайните специални агенти”, изпратени преди много време до всички краища на света, за да събере някаква вълшебна информация, тайно знание и злато! Според неговата идея на тази теория е много полезна, защото тя обяснява много от загадките, които по някакъв начин са свързани с представителите на ромската нация. 



Разсекретяваме от този пасаж кои са авторите на циганската световна конспирация и кои са специалните тайни агенти на циганите: 
 
ДЖИПСИ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ=СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ на Богиня Диана и Исуж

ДЖИПСИ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ=СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ на
БЕЖИСТЕНА –конспирацията на Българските жреци,чието жреческа колегия е от Безистена, Първосвещеният Божи храм в Ямбол 
 
Ето и херметичната сакрална етимология на официалният международен термин конспирация,която указва с категоричен легализиран документ,кои са главните световни конспиратори!   

КОНСПИРАЦИЯ на=на КОН  ЦАРИ  П  ИСА=на Кан (Жреци) Царе на Бог Иса
Българите от Всемирното Бяло Братство в земния и Божия свят,главни режисори и ръководители на трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация



По–надолу следва някаква версия за обяснение на страстта към златото у циганите и други предположения за тяхната мисия на специални агенти,шпиони и командоси за проникване до секретната информация на човешкото познание и тайни и богатствата на Боговете и на планетата,но ние ще ви разсекретим кои са тия богатства и коя е тяхната тайна,поради която обикалят целия свят,за да дойдат в Европа,Балканите, България,най–вече Тракия и най–точно в Ямбол.  

Вече много пъти сме ви разкривали пост–Сътворенческата тайна на производството от Боговете на всички тракийски племена,съставени от синтетични биороботи,в биопрограмата на които е заложен на първо место извечния спомен за Земния Рай и Обетованата земя и неутолимия копнеж–повеля и стремеж да се завърнат в Рая.
А Земният Рай и Обетована земя са България и Тракия,доказвано от Боговете ни от многобройните документи,които те ви представят в нашия блог!

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

РАЙСКА ЗЕМЯ на=на Кан (Жреци) на Исуз и Мария  
 
ИЗВЕЧЕН КОПНЕЖ
към=ИЗВЕТШЕН КОПНЕЖ към=КОПНЕЖ към Богиня Диана и Изуш 

ИЗВЕЧЕН КОПНЕЖ към=ИЗВЕТШЕН КОПНЕЖ към=КОПНЕЖ към БЕЗИСТЕНА 
 
КОПНЕЖ към=към Бок Ежуа 

СТРЕМЕЖ
към=към Исуж и Матара 
 

Ето и кои са шпионите,агентите и командосите,които разконспирирани вземаме на отчет и безусловна служба на Българите от Всемирното Бяло Братство :

ШПИОНИ на=на Бог Ешуа
 
АГЕНТИ=Ген на Диана=Ган (Кан,Жреци) на Диана 
 
КОМАНДОСИ на=на Майка Диана и Иса  
 


Ето и каква секретна информация събират циганите и по–точно тайното им жреческо общество: 

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Исус от Тракия и Богиня Матара 
 

СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=СЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Тракия на Исус и Богиня Матара  
 

Затова и циганите в България са заселили така масово Тракия и двата централни града в центъра на Рая–Ямбол и Сливен,а в Ямбол са плътно по северо–западния склон !!! на изкуствения мегалитен светилищен комплекс хълма Боровец,на който е истинското лобно место на Исус и с което ви запознахме в блога ни в постинга ни 

Пътуваме с машината на времето за експеримента с разпъването на кръста и операцията по Възкресението на Исус–Господарят на Извънземните,идващи скоро! 
bezistena.blog.bg/history/2016/05/02/pytuvame-s-mashinata-na-vremeto-za-eksperimenta-s-razpyvanet.1448866 
 

Ние турихме три възклицателни на локализациятя на циганския квартал в Ямбол–северо–западния склон !!! на изкуствения мегалитен светилищен комплекс Боровец, защото няма такова чудо по света–циганите,тия пословично топлолюбиви Слънчеви поклоници,да се заселят по северозападния сенчест склон и страна на хълм,при положение,че никой не им е пречил през годините да се заселят на другите абсолютно свободни и достатъчно отдалечени от Българските квартали южни и източни страни на комплекса,обилно изложени на южното Слънце и стопляни щедро от него!   
 
Я вижте махалите на циганите в Сливен–само огряните места от Слънцето с изглед директно на юго–изток към Кабиле,Боровец и Ямбол,каквото слънчево изложение имат всички цигански обиталища и катуни в България!

image

Абсолютно свободните юго–западен,южен,юго–източен и източен слънчеви огряни и удобни за оптимално живеене склонове на хълма Боровец,по които ако бяха рекли циганите да се заселят преди време,а и сега при абдикиралата ни умишлено държава,никой не би мъгъл да ги спре!

А те са се настанили по най–безрасъден начин на студения му сенчест северозападен склон и подножие да бият клинци в студа и да не могат да се разголят за онова тяхно свещенодействие за естествения прираст на циганския етнос!

Абсурден избор,съпоставим с предположението,че от ООН предложат на циганите да си изберат свободно терен из цялата Земя за създаване на самостоятелна циганска държава,както на евреите им дадоха псевдо–свещената земя Палестина и Израел,и циганите единодушно и доброволно решат да се заселят на Северния полюс!

Циганите са се настанили по най–безрасъден начин за непосветените на студения сенчест северозападен склон и подножие на хълма Боровец и наистина бият клинци в студа,защото вече опоскаха всички дървета на свещения хълм в животоспасителни набези,пък преди 60 години хълмът никога преди това не е бил с растителност,за да могат циганите да берат и режат от него дърва за огрев,обаче :

image 

Обаче!
Обаче на това место ямболските цигани са най–близко и с лице обърнати към Централния Първосвещен енергиен комплекс на планетатта Земя и на Вселенския времепространствен континиум–изкуствения мегалитен светилищен комплекс Кабиле и Зайчи връх,който е на по–малко от 4–5 километра в права визуална линия северозападно от циганската махала в Ямбол и циганските черно (бели?) жреци–психотронници имат пряка енергийна връзка със Светилищния комплекс Кабиле, необходима за техните обрядни пси–енергетични операции,както и не допускат Българите до най–важния и мощен енергиен лъч и поток на планетата–лъчът от Централния планетарен енергиен ресивер и акумулатор Кабиле към комплекса Боровец–югоизточния енергиен лъч и поток!

След като разсекретихме секретната информация,която събират циганите,и по–точно тяхното черно–бяло жреческо съсловие в Ямбол,сега лесно ще разберем и кое е това тайно знание и циганско злато,златото на ромите,което те търсят според статията!

ТАЙНО ЗНАНИЕ на/за=на/за Диана и Иза


Продължаваме със компютърния превод на статията за циганите:


Неговата лудост жажда за злато, самите роми обясни своите древни вярвания и обичаи, и околната нарича просто алчността. В действителност, това е трудно да отговаря на действителните циганин или циганин, където ще има изобилие от златни бижута. Но повече злато е в домовете на ромите, на която представители на други националности, като правило, входът е поръчал. Налице е силна мнение, че златото за ромите са готови да отидете на всички, дори и за най-тежките престъпления. Многобройни истории за ромските просяци, които използват хипноза за крадци, моментално ще изпразва джобовете и чантите на бароните, натоварени със злато и пари, придобити чрез престъпление, известен буквално всеки. Ето защо, просто човек на улицата, обикновено се опитва да избегне хора в пъстри парцали, окачени с цветни декорации и златни зъби.


Следва да се отбележи, че човечеството, независимо от тяхната националност и вяра, винаги иска да притежава злато. Но ромите връзка с този благороден метал има и неразривната връзка със своите древни вярвания и традиции на предците си, които представляват жизнена необходимост за съществуването на нацията. Злато за роми – е не само и не толкова материалната стойност като средство за духовно единение с слънцето. Вярвания и традиции на ромите – много затворено и непознатото сфера, достъпни само за посветените. И злато играе в него, може би императивни роля. И за да се постигне основната цел, както знаем, всичко добро …

Но кой може да знае истинските намерения на ромите? Може да се окаже, че истинската цел на ромите – да събере всичкото злато на света, така че, например, да се възползват от планетарния господство, за да се осигури бъдещето на народа си, или просто да избягат в случай на глобална катастрофа?"–


задава въпрос без отговор авторът,чийто отговор знаем и ви разкриваме и на вас само ние!


Ето и тайната на езотеричната страна на циганското злато,златото на ромите:

ЦИГАНСКО ЗЛАТО=ТСИГАНСКО ЗЛАТО=Кан (Жрец) от Дуло,Син от Гена на Исус и Диана – 
това е жреческият потомък от златната династична линия от генетичната посявка на Цар Авитохол–Първожрецът и Император на Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира – Павел,посят и имплантиран в циганския етнос,за който казва статията,че е средството за духовно единение със Слънцето–сиреч с Господ Бог Исус,а ние добавяме и за реална връзка с Божия свят.  
 
ЗЛАТО НА РОМИТЕ=Дуло на Иза и Матара
циганската аристокрация,съставена само от генетични потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена по линия на Павел


Не ни стига работният обем на постинга и затова няма да оцветяваме в синьо компютърния превод,а ще го поставяме в кавички
:

 "Също така е известно, за невероятна способност на ромите да се адаптира към всякакви климатични условия, тяхното изумително имунитет, способността за оцеляване в нечовешки условия и значително отличава тези хора от тълпата. Рома почти не ходя на лекари на традиционната медицина, предпочитайки да се възстанови от заболявания, които са много редки гости в дома си, собствените си народни средства. Запознайте се с настинки цигански почти невъзможно! Добре известен исторически факт: през Средновековието, когато Чума безмилостно косят една трета от населението на Европа, процентът на смъртност сред ромите е оскъдна. Това не означава, че ромите не се разболяват и умират, но тяхната устойчивост към вируси и патогенни бактерии е поразителен дори професорите по медицина! Е, как да не вярваме в теорията на “супершпионин” провежда веднъж специално обучение или достъп до по-високи правомощия!

Същата адаптивността и оцеляването покаже цигани в социалната сфера. Те лесно се вкореняват в християнския свят, и в мюсюлманските страни, както и сред последователите на други религии. Изглежда, че те са малко притеснен за геополитическата обстановка в света като цяло, и на политическата ситуация в страната и по-специално. Политическа система, социалната йерархия, религиозна догма – всичко ромите по-спокойно, продължавайки своя пациент, педантичен и упорит придържане към постигането на добре известни само на тях заветната цел (добре известна само на тях заветна цел! ) "  

ЗАВЕТНА ЦЕЛ=ЗАВЕТНА ТСЕЛ=Дуло от Богиня Диана и Исуз

ЗАВЕТНА ЦЕЛ=ЗАВЕТНА ТСЕЛ=Дуло от ВЕЗИСТЕНА=Дуло от
БЕЗИСТЕНА 

"Всичко това, взето заедно, играе с цигани жестока шега. Доброволното им изолация, репутацията скромен приемане на правилата за съвместно съществуване води до объркване и раздразнение сред местното население. И най-вече на местното население и властите плашеха тяхната склонност към магьосничество и магия способности. Ето защо ромите са много сериозни преследвания от древни времена и те приписват всички смъртни грехове, а дори и такси във връзка с неземна тъмните сили. В историята на ромите много наистина трагични страници и тази тъжна книга е написана по никакъв начин до края …"

ТРАГИЧНИ СТРАНИЦИ за народа на=за народа на Цар Исуш от Трагия и Диана 

"На магическите способности на хората от ромски произход е легендарен. Някои от тях изглеждат просто фантастично, а някои са по някакви особени причини да. Фактът, че толкова много роми притежават основите на хипноза, е съвсем очевидно. Но хипноза сам не може да се обясни нещо забележително въздействие, че ромските повечето хора.Възможно е, че едни и същи ритуали и обреди, че те наистина на базата на тайно знание на магията и свръхестествени явления. Не е случайно, че сред магьосници и екстрасенси толкова голям процент роми представители на ИТ."

ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Исус от Тракия=Син на Кристос

Е
КСТРАСЕНСИ=Кан (Жреци,Жрици) на Сар Исус и Диана –– 
––– виждате ли,църковни отци,каноници и догматици,кои анатемосвате и преследвате в безпросветното си невежие и религиозен фанатизъм–преследвате генетичните чисти феноменни потомци на Християнския Бог и идоли,на Които се кланяте на грешен адрес! 

"Твърде много са магически способности на ромите с справедлива стойност на скептицизъм. Подобно, всичко това – шарлатанство, алувиално антураж, предназначени само за красива измамата прикритие и да вземат пари от гейзери. Но ние знаем малко за това какво се случва зад затворените врати на ромски жилища. Може би там наистина ангажира някои магически действия, преследващи някаква друга, съвсем различна цел?
Ромската общност, въпреки добрата воля и способността да се приспособява към всякакви условия, остава много лично, и от това – не е ясно.
Какво става, ако ромите наистина са тайни агенти, изпратени преди хиляди години, за да се събере по-високи знания и информация, че в скоро време ще направи невалидни всички настоящи стойности? Ако е така, циганите – гениални тайните агенти вършат работата си перфектно!"   
 
На този тревожен въпрос–чии агенти и шпиони,че и дори диверсанти (вършещи зулуми връз Българите) са циганите,отговорихме изчерпателно по–горе,както и във всички наши статии за Джордж Сорос–изроденият сегашен главатар на циганите от българо–циганско–юдейския клан на Дуло,информация за който ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Сорос",както и в поста ни  
 
Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите? bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278  
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=uBVvaNRhEqY

Брат Мечо 2015 - Исус Христос е Светлина    

Чуйте тази чувствена циганска балада–хваление и отчаян зов към Исус и нека всеки за себе си прецени и си даде сметка как е търсил до сега Исус!
 
БРАТ МЕЧО=БРАТ МЕТШО=БРАТ от Мат и Ешуа 

БРАТ МЕЧО=БРАТ МЕТШО=Ешуа и Богиня Матара Диана 
  
 

https://www.youtube.com/watch?v=-2MWlB_Z67w  
ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЪМ ТВОЙ
 
ЩЕ СЕ РАДВАМ=ШТЕ СЕ РАДВАМ=Исуш и Богиня Матара Диана 
 


Сега Б/Българи и цигани, спрете задъхания си бяг през житейските екстремуми и се вслушайте в изповедта на един феноменен Българин сред циганите, и ако душата ви звънне и отрони сълза Духът ви, значи сте от прихваналият се качествен Божи експериментален имплант и филиз с всички шансове за изпитите на Съдния Ден!

https://www.youtube.com/watch?v=f0rySAYrzUk

Брат Мечо 2015 - Бог е Казал

Предлагаме ви за предварително четиво

Произход и история на циганите в България
https://avangardisco.wordpress.com/2007/12/06/произход-и-история-на-циганите-в-бълга/ 

едно отлично монографично изследване за циганите и богата и интересна форумна коментарна информация,върху която статия ще проведем обстойно отделно изследване
 
 
В специално разследване в друг пост ще ви разкрием тайната на прословутият емблематичен блок 20 в циганската махала в Ямбол, който кметът инж.Георги Славов разруши в епична химерна битка с циганията на циганите,което бе офиицалният повод пред непосветената публика за разрушаването на жилищния блок. 

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/119797

image
В Ямбол бойкотират такса смет заради блок 20
 
БЛОК 20=БЛОК ДВАЙСТИ=БЛОК на Дете на Бог Иса
 

БЛОК 20=БЛОК ДВАЙСТИ=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

БЛОК 20=БЛОК ДВАДЕСЕТИ=БЛОК на
Дете на Иса и Богиня Диана
 
Блок 20 бе убежище и приют на последният жертвен Български династичен потомък от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена сред тракийското племе и етнос цигани, генетичният феноменен първожрец и цар на циганите в целия свят,чието родословие е преследвано в постоянен геноцид през вековете в Азия,Африка,Америка и Европа с последна локация в България –– Тракия –– Ямбол –– циганската махала –– Блок 20 
 

https://www.youtube.com/watch?v=h3mR9pFPp2I
отечествен фронт и Мартин Карбовски за блок 20 Ямбол 

Филмът на Карбовски завършва така:

 "... в блок 20 между другото живеят и деца..."  ,

в което съобщение в анаграмен код е скрита информацията,че в блок 20 в най–отвратителни и мизерни условия между другите цигани живее свитата на децата (потомците) от обкръжението на Българския първожрец от Божия род Дуло сред циганския етнос  : 
 
МЕЖДУ ДРУГОТО ЖИВЕЯТ И ДЕЦА на=МЕЖДУ ДРУГИТЕ са Деца на Богиня Диана и Ежуа
 
МЕЖДУ ДРУГОТО ЖИВЕЯТ И ДЕТСА на=МЕЖДУ ДРУГИТЕ ЖИВЕЕ и
Дете на Диана и Иса–
законният първожрец от Дуло на тракийското племе цигани от свещенатга генеалогия на Исус и Мария Магдалена
  
Това е отговорът на директния въпрос на заглавието "Къде циганите крият своя първожрец и цар от Дуло?"

image 
descendedfromculture.dir.bg/_files/t5_5181932.jpg

БЛОК 20=БЛОК ДВАЙСТИ=БЛОК на Дете на Бог Иса
 
БЛОК 20 на=БЛОК ДВАЙСТИ на=на Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

БЛОК 20 на=БЛОК ДВАДЕСЕТИ на=БЛОК на Дете на Иса и Богиня Диана   

 
https://www.youtube.com/watch?v=VA_dLmhuaaI

Мечо "ХРИСТИЯНИНО"  

 
ХРИСТИЯНИНО от=от Иса от Трахия 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И сега ви съветваме да оставите за час всички ежедневни проблеми и страхотиите на днешния тревожен ден и заедно с филма на нашия генетичен и духовен сърдечен брат просветител и кръстник в Христа – Благовест Белев,да станете съпричастие на неизживявани от вас интимни отношения с Боговете ни и да потърсите със сърцето си Господ Бог Исус заедно с песните на циганите християни–евангелисти от Сливен, които са читавата част от циганския етнос,и чиито искрени отчаяни молитви Той чува директно,въпреки че и те още не Го познават Кой е истинският и че постоянното Му Сътворенческо местообиталище е на 23 километра югоизточно от Сливен–на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол!   

https://www.youtube.com/watch?v=ZuHla8Th1Hs
Хваление 2013 - ЦБ"Ел Ханаан" Сливен 
 
БХТВ гостува и засне това невероятно хваление в Църква на Бога Ел Ханаан - Сливен с пастор Сашо Василев.
Кратко слово от п-р Сашо Василев и благословени мигове с хвалебните химни прославящи Името на Царя на Царете - Исус Христос в църквата. 
 
САШО=Исуш
 
САШО ВАСИЛЕВ=
Бог Исуш Слав (Змей) 
 
image

11:40 мин

Бог дойде и ме намери и ме заведе у дома!
Той намери дом за мен за да не ходя вече сам...

image

БОГ ДОЙДЕ И МЕ НАМЕРИ И ЗАВЕДЕ У ДОМА=У ДОМА на Бог Тати Иза и Богиня Диана Мама Мария

image

ТОЙ НАМЕРИ ДОМ ЗА МЕН ЗА ДА НЕ ХОДЯ ВЕЧЕ САМ 

НАМЕРИ ДОМ ЗА МЕН=Иза и Диана Мама Мария  


НЕ СЪМ САМ,защото с мене са=защото с мене са Исус и МаМа (Мария Магдалена) 

image

13:00 мин

БОГ Е У ДОМА БЕЗ СЪМНЕНИЕ=
Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  и Бог Изус 
 
image

16:16 мин:  
                       Бог е добър,милостта му е вечна! 

image

16:16 мин:

Бог е добър,милостта му е вечна!
Бог е добър,милостта му е вечна!
Бог е добър,милостта му е вечна!  
 
image

16:30 мин

Вижте,Българки и българки,тия циганки колко по–одухотворени и по–красиви и по– благородно аристократични са от много от вас!
Защото всички те от хвалението,до една!–са кръстени със Святият дух и сега и винаги когато пеят за Исус,са в плен и в помазанието (обладанието) на Святият Дух !

ТИ СИ ДО МЕН=ТЕ СА ДО МЕН=Иса и Мат Диана  

СЪБУЖДАМ СЕ СУТРИН,ТИ СИ ДО МЕН=
СЪБУЖДАМ СЕ СУТРИН
Иса и Мат Диана са до мен!
  
image

20:00 мин  

Изтъканият от Любов,Вяра и Ревност към Исус и в постоянното присъствие на Святия Дух,генетичен Божи жречески потомък Благовест,изповядва с песен: 

– Аз ще пея за Любовта Ти,
аз ще пея за милостта ти,
аз ще пея за Тебе,Боже мой! 
 
image

Велик е нашият Бог и Цар !

image

Велик е нашият Бог и Цар !

ВЕЛИК Е НАШИЯ БОГ И ТСАР=
Бълкари са Богиня Диана и Исуш 
 
Голяма работа и чисти Божии души сте,Братя и Сестри цигани,приели Христа! 
Поклон и благословение от нас с Любов!
Пример и образец за подражание за много Българи,християни само по традиция и по празниците,и истински молители и посредници пред Исус и за безБожниците българи! 
 
Колко от вас са казали от сърце и на висок глас пред другите,или дори само насаме на Исус,в храма Божий или у дома :

–Обичам Те,Исусе,обичам те Исусе–Боже мой !


image
 
Обичам Те,Исусе,обичам те Исусе–Боже мой!  

ОБИЧАМ ТЕ БОЖЕ МОЙ=
Бог Ежуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 

image
 
– Обичам Те,Исусе,обичам те Исусе–Боже мой! 

Колко от Българските свещеници,пленници горки и заблудени на юдо–византийския лицемерен и псевдо–Исусов канон,догматика и схоластика,са изповядвали Любов към Исус и Богородица пред миряните си с такъв плам и чувсто,с всеотдайност и с възторжена обич с песен,като пастор Сашо?   
 
Като извисеният Благовест Белев ––––

image

20:00 мин  

––– Като извисеният и благословен,изтъкан от Любов,Вяра и Ревност към Исус и в постоянното присъствие на Святия Дух генетичен Божи жречески потомък Благовест, продуцент на БХТВ,който изповядва с песен: 

– Аз ще пея за Любовта Ти,
аз ще пея за милостта ти,
аз ще пея за Тебе,Боже мой!   
   
Ще приключим нашето задъхано импресийно разследване за циганската конспирация и паралелно хваление на Българските Богове,с изпълнения на култовите цигански християнски евангелски хвалители и певчески проповедници Яшарка и Илия Панов .


https://www.youtube.com/watch?v=gwX6j0d4uYc&start_radio=1&list=RDgwX6j0d4uYc&t=4
Яшарка - Помазваш Ти Нозете Ми

ЯШАРКА=ШАР КЯА + Н (кодировъчен назал)=ШАР КАЯН=Шар и Кан (Жрица)  
 
ПОМАЗВА НОЗЕТЕ МИ=Бог Изуз и Богиня Мама Диана 




https://www.youtube.com/watch?v=Z2DwV3TQ30w

Свят е Бог   Илия Панов 2009

ИЛИЯ ПАНОВ=ПАВИЛИЯН=ПАВИЛ – ИЯН (кодировъчен назал)=ПАВИЛ=Павел– феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена чрез генеалогията на Сина им Павел

СВЯТ Е БОГ=
Иса Бог и Диана Богиня=Бог Иса и Богиня Диана


https://www.youtube.com/watch?v=70nvPjq-_vc
Илия Панов Аз няма да умра, но ще живея

АЗ НЯМА ДА УМРА с=с Иза и Мад Мария

ЩЕ ЖИВЕЯ с=ШТЕ ЖИВЕЯ с=с Богиня Диана и Ижуш

ЩЕ ЖИВЕЯ с=ШТЕ ЖИВЕЯ с=с ВЕЖИШТЕНА=с БЕЗИСТЕНА



Даваме отговор и на въпроса,защо циганите не ходят въобще в Българската православна църква?
– Как си ги представяте циганите да ходят и търсят Господа в православната църква, където свещеника в плашещите черни дрехи мънка монотонните юдо–византийски безсърдечни професионално–рутинни словонареждания,без помазанието на Святият дух,които и Българите не разбираме,пък и да разберем,въобще не могат да проникнат в душата и сърцето и на най–искрения православен вярващ,каквито сме всички ние от нашия екип кръстени в Светото православие,но сме кръстени и в Евангелското протестанство и със Святият дух,която Божия промоция липсва в Православието!
 
Те циганите–горки деца на песента,ритъма,танца и на Любовта,които ги водят при Боговете ни,и да ги вържиш със синджир,няма да стоят в православния храм Божи!
Ние от нашия екип ходим по всички храмове,защото сме друга работа и сме посветени в тайните на Светото Българско православие!

– Много религия ли,казвате?

– Никаква религия няма при нашите истински Български Богове–Те са реални и рационални–просто ги извеждаме от всички християнски деноминации и останалите религии,където Те са се разпръснали и имплантирали в кодирана информация за Себе си чрез Свещения Шифър на Свещения Български език,за да бъдат достатъчно дълго време невидими за нашите обикновени сатива и възприятия за времето на трансепохалния драматичен проект Българите и човешката цивилизация,за да бъдат през цялото това време плътно до нас –Техните любими деца,на една ръка,на една целувка и на една въздишка разстояние!



https://www.youtube.com/watch?v=h8wzIAKPybY
Те са Царе и Господари!


Скоро ще се върнат,
няма да оставят,
няма да забравят
Своите чада


image

  JESUS=ДЖИСЪС=Сина на Диана и Исуж – Спасителят, 
Който казва на всички цигани до един,че само Той и Българите са Съдниците и Спасителите на циганите и на циганския етнос колективно по технологията на нашите документи!
екип на и Свети Павел,Родоначалникът на световната жреческа владетелска династия Дуло,разкрил ни тайната и на своите потомци,дадени в жертвено служение за дълги скръбни векове на циганите и на всички Българи по света и човеците
ИСД с Любов и песен!!  






Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.11.2016 21:34
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677791
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44110
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!