Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2016 21:00 - Протестен митинг на потомците на изкланите тракийски бежанци в нароченото за поробване и заколение село Бояново!Защо Перата и Динко не говориха на митинга!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3802 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 27.11.2016 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сто хиляди отидоха на концерта на Слави в София уж да се запишат в редиците на защитниците на България,а в същия ден ние триста Българи–Ямболии,вече започнахме битката за България в Бояново!Само триста души,обаче вижте какви!

Бояново е село в Югоизточна България в община Елхово,област Ямбол,на 25 км от Ямбол
В близост до селото има казарми и гарнизон от соц времето

Счита се, че село Бояново е основано през 1796 г., когато жителите на съседните две села Мурсатлий и Демирджелий започнали да строят къщи в землището му.
За име на селото остава Мурсатлий,то наброява 19 къщи и към 200 жители. Причините за обединяване на двете села са няколко. На първо място се счита, че хората се защитавали по лесно от честите нападения на кърджалиите, които по тогавашното време са грабели на поразия.Освен това, на новото място имало изобилие от вода. Третата причина, която има най-много привърженици е, че по този начин хората избягали от чумата налетяла двете села.

Името Мурсатлий има дълга история–казва земляческата етимология.

И сега почваме ние нашата будителско–просветна работа за себепознаването на Българите като свещен феноменен Божи народ,с каквато мисия сме натоварени екипа ни във взаимна светейша небесно–земна и рационална окултна синергитнична творческа колегия чрез 

Свещения шифър който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061и всички други документи от блога ни 

Името Мурсатлий има дълга история.По време на османската власт около 1550 г в днешната местност "Аи дере", която се намира на 2 км източно от селото по посока на с. Жребино,старото име на което село е Башатлий,където турците са имали конезавод.Там се отглеждали и развъждали прочутите за тогавашното време масърски атове или египетски жребци.Името на селото води началото си от името на конезавода-Масъртаглий.
С течение на времето то се е променило в Мурсатлий.
През 1931 г. между Елхово и Ямбол е построена ЖП линия и Мурсатлий се сдобива с гара, кръстена на инженера, построил ЖП станцията — Гара Бояново. Когато през 1934 г. излиза закон за преименуването на всички селища с турски имена, учителският колектив на селото решава да поиска от комисията селото да приеме името на гарата. И така от 1934 г. селото се нарича Бояново.

Тия първосигнални опростачени десакрализирани етимоложки обяснение на името са за непосветените и за легендаризиране и легализирането на имената за да мине номера пред тоталната цензура на перманентните душмани на Божия народ,които са всички правителства на България след Освобождението до сега,и се съхрани вложената в тях секретна информация!

А секретната информация в имената разсекретена гласи:

МУРСАТЛИЙ=МУР СА ТЛИЙ=Дуло на Иса и Мария–
селото е на потомци на древни Български жречески родове от Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

ДЕМИРДЖЕЛИЙ=Мадара Диана и Ежуа Ел (Змей)
селото е кръстено по имената на Българските Богове с Тяхната най–древно позната животинска хералдическа символика змия,змей,дракон и всички 12 синонима на змей в Българския език,която е конспиративната херметечна жреческа хералдика на Божия генетичен династичен род Дуло

Ел,Змия,Змей,Ламя,Селен,Слав,Дракон,Хидра,Вер,Хала,Гала,Кала

ДЕМИРДЖЕЛИЙ=Дуло на Ежуа и Мадара
селото е заселено с потомци на древни Български жречески родове от Дуло на Българските Богове Исус и Мария


ЖРЕБИНО=Ж БЕР=Ежуа Бер=Ежуа Вер (Змей)

БАШАТЛИЙ=БА ША ТЛИЙ=Дуло от Бог Ешуа

БОЯНОВО=
БО ВО=Бог и Богиня–Боговете Демиурзи

В първите години след Освобождението от османска власт са дошли 8-10 семейства от Лозенград,които били наречени "лозенградлии".През 1913 г. след Балканската война,населението на селото се увеличава с около 40 семейства, бежанци от Одрин но от страх,че турците ще продължат настъплението си,те се настаняват в околностите на град Сливен.
Турците спират на старата граница и побягналото население се завръща в Бояново. Третият прираст датира от 1925-1926 г., когато в Бояново идват около 30 семейства от Гюмюрджийско (Гърция), които получават от държавата жилища и по 35 дка обработваема земя.


Тогава управниците ни са давали на Българските недоклани и спасили се Български бежанци земя,а сега тази свещена пропита с кръвта,потта и семето на Дедите ни земя се подготвя за дивите азиатски и африкански племена и бонус с подарък Българите за жертвен им курбан на ислямистите!

Ето кои са днешните управници на Ямболска област,първосвещената Райска зема и територия и Божие сърце и зеница,за коята Господ Бог Отец Исус Демиургът преди 4000 години в аватарния си образ на Орфеус повели в прав текст превенцията и я тури за гранична предупредителна табела ––

image

  ––– след което строго погранично предупреждение се стреля вече от Горе без предупреждение!

Та ето кои са днешните управници на Ямболска област :

Област Ямбол–областен управител от ГЕРБ !
Община Елхово с кмет Петър Киров ГЕРБ !
Кметство Бояново с кмет Кръстьо Драганов – БСП !

Какво ще кажете,а кава пъстра палитра,на която основният фон и най–силната боя е от ГЕРБ–бившата препоядисана БКП и БСП – партията ГЕРБ,която сега унищожава България,ведно с евродепутатите на БСП,с чиито гласове е приета поробващата европейските народи европейска деректива за интензивно нашествие на ислямистите в ЕС.
С тях са гласували и евродепутатите на ДПС,но ние тях не ги броиме, защото те са откритата пета колония на ислямистка Турция и на нашествениците,с което ДПС и ДОСТ не само се гордеят,ами най–нагло и предизвикателно работят за превземането на България от ислямистите

–– форумни дефиниции за едните и другите и всички другите,всички все от едно змийско котило,за което пишем постоянно и разплитаме кълбото змийско и змейско от изродените кастови династи от Дуло :

...Въобще нямам намерение да ги деля на бивши и настоящи крадци, пардон - управляващи. И предните бяха бивши комунисти и сегашните до един са бивши членове на БКП.
Да виждаш осъдени?
А какви обещания бяха....помниш ли?

...А пък все не мога да разбера, що тоз народ им се връзват на политиците и се дели зорлем на гербери и червени.
За тоз народ и едните са мащеха, и другите.
Те си се противопоставят на паричен принцип - преди едните се хранеха добре, сега другите им взеха коматя от ръката и те се хранят добре. Затуй са като кучето и котката. Има защо.
Ама тоз народ що име се връзва и той тъй се дели и хука един друг?
Нали сите сме и ще сме еднакво гладни. За нас комат - йок.




В това опърпано осиромашало сега ямболско село,някогашна бивша соц и национална гордост и стожер от ранга и статута на град,няколко будни местни младежи викнаха на помощ Българите от Ямбол и страната да им помогнат срещу готвеното им безпардонно заколение от местни и национални продажни управници,хваната в здравите клещи и примки на заговорниците срещу Българите поради техни различни,най–често престъпни и парични причини.

Публикуваме ви преработения първоначално цензуриран филм с пълен запис на краткия емоционален митинг с непрофесионални,но истински и силни проникновени слова от ораторите
 +


Тотална цензура на протестния митинг в село Бояново против ислямистите  

Нарочно оставяме това заглавие на филма за митинга,въпреки че възстановихме и пуснахме звука,но ни отнеха най–силното фоново песенно въздействие на култовия ни паралелен национален химн Моя страна,моя България,която пък ние като за компесация ще ви предложим веднага след филма за митинга да си пуснете сами и да звучи колкото вие пожелаете! 
  
Това заглавие на филма ни има и друг смисъл на правия му текст:
–– на митинга имаше оператори и представители на поне десет тв канала –БНТ,БТВ,Нова...,и много други медийни групи–вижте само каква снимачна техника е наобиколила нашия скромен снимачен екип с аматьорска техника,и които през цялото време снимаха,после правиха разни интервюта. 

–– обаче! 

Ако някой някъде види по централните медии да излъчват запис не на целия митинг,както ние го излъчваме на 100% едно към едно,ами дори само част от от силните изказвания с повече от две смислени изречения едно след друго,от които да стане ясно какви са исканията на протестиращите,то нека ни се обади за да поднесем официалните ни извинения в същия пост и ги похвалим! 
Обаче няма да видите–те бяха там,за да не научите вие за какво се борят пожертваните бояновци и ямболци.  
 
На това ние казваме тотална перфидна манипулативна медийна цензура! 
 
А ако видите някой от тия медийни корифеи да прави изследвания и коментари подобни на нашите,то дайте му нашите координати да си вземе половината от нашия "хонорар"–половината от нашите мизерни инженерни пенсии,с които живеем и работим за нашата страна,нашата България,и сме безкрайно горди и щастливи от това!

 
МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ 
 
И като допълнителен бонус за вас и за нас,от Горе ни спускат декодиран документа, вложен в заглавието на песента,както и кой е творческият композиторски колектив на песента! 
 
 
МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ=
Иса и Мат Мария са Българи 

 
И щом Исус и Мария Магдалена,Боговете Демиурзи са Българи,то Те задължително имат пръст в създаването на тази сакрална Българска песен и дирекнто и индеректно чрез своите небесно–земни потомци.
Вече знаете от предишните ни статии,че Емил е син на феномена Мити,който пък е четвъртият най–малък син на феноменния си баща Петър Дънов,който пък е син на Българската икона и светиня и саможертвен свръх феномен Васил Левски, първосвещеният продължител на златната генеалогична династична линия на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена!  

Вижте –––––
Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски. 
bezistena.blog.bg/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882

   image
  
Актьорът и Българин с голяма душа и пламенен дух Кольо Пехливанов откри митинга със силни и жестоки слова за истината за случващото се в България и с прокламацията ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!,в чиято сакрална херметична семантика се крие трансепохалната тайна на Българския род и човешката цивилизация,че Боговете Демиурзи са Българи!,и която тайна Те за пореден път ви разкриват за вашето екстремално просвещение: 
 
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ=Богиня Диана и Ежуа са Българи !!!
 
ДЕМИУРЗИ=
Иза и Мадара 

image
 
Организаторите и ораторите на митинга в Бояново–саможертвени чисти и смели Българи,предадени от безчестните политици–родопредатели на заговорниците срещу Българите,но поемащи вече спасението и живота и бъдещето на децата си и България в своите ръце! 

image

Кръстьо Драганов,кмет на село Бояново,с внимателно автоцензурирано административно маркиране и регистрация пред присъстващите,колкото сякаш да отбие номера,вместо с искрени и пламенни слова на разтревожен пастир и водач за съдбата на селското си стадо,да ги увери,че ще ги защищава с всички свои сили от набезите на вълците и идващата напаст..! 

Имах чувството,кмете,че са те сплашили с нещо младите спонтанни инициатори и организатори–буйни глави на протеста и насила са те закарали вързан на митинга и на трибуната! 
Две думи от сърце не каза да ги успокоиш и защитиш поверните ти административно  съселяни и стадо и ги поведеш в протест срещу управниците,които ще ти напълнят селото с ислямисти и т.н. след това!  

Примерно като твоя колега и достоен Българин кметът на Панагюрище,който им разката словесно мамицата на изродените български политици накипрени зад него и със смръзнали сополи от громящите му изобличителни слова,начело с Плевнелиев! 
 


Речта на кмета на Панагюрище Никола Белишки за Предателството днес и Турското робство която взриви България 

Виждаш ли,кмете,какво прави един истински Български кмет,истински Българин,който защищава не само повереното му администратимно население,ами и каузата, Българщината и бъдещето на целия Български народ,въпреки че е от ГЕРБ,или пък защото е точно от ГЕРБ?!

Или викаш,кмете,правителството с тази сега отявлена анти–Българска политика е на ГЕРБ,областният управител е на ГЕРБ,общинският ти шеф кметът на Елхово е от ГЕРБ,пък ти си от БСП – и хлябът и ножът най–вече е в ръцете им,не можеш да мърдаш,а?
Пък и ГЕРБ,и БСП,и СДС и всякакви други пимбяни политически партии,са все от един и същи змиярник и една и съща партия със смъртоносни метастази,стиснала Българския народ! 
Прав си,кмете,и всеки избира дали да предаде народа си или да се бори че и да умре за народа си,и да живее мъртъв в живота или да бъде жив в смъртта,както пожела големият Ямболски Български поет–революционер и голям Български Дух Васил Карагьозов,с който си роднина!  
 
Викаш че не знаеш кой е Васил Карагьозов и че сте били роднини ли?
Васил Карагьозов е един култов соц идол от Ямбол,саможертвен поет и революционер, убит от душманите на Българите през фашистко време 1925 година,и чийто бюст паментик бе  разположен  в парка в Ямбол точно до фонтана със сакралната скулптурна композиция на трите деца на Исус и Мария Магдалена,които са родоначалниците на новоепохалната генерация на Дуло.
 
През времето на най–голямото разделение на Българския народ в зората на псевдо–демокрацията,когато по коварна директива от централно место в България се проведе смяната на имената и премахването  на символите на тоталитарната комунистическа власт,аз в качеството си на най–радикален представител на СДС във Временния изпълком на община и област Ямбол,участвах най–активно в отстраняването на бюста на този Българин и оскверняване на паметта му! 
След време след просвещаването ми и проумяване на скрити и манипулирани истини от кукловодите ни,търча в покаяние да търся прошка за престъпния си скверен акт  от родствениците му и лично от Светеца Васил Карагьозов,който ни разкрива свещения си жертвен произход и род: 

ВАСИЛ КАРАГЬОЗОВ=Кан (Жрец) от Бог Исуз Българина
династичен саможертвен потомък на Бог Исус Българина,сега Свети Васил Карагьозов 

С този Бългин и Светец си родственик,Кръстьо,както и аз и ние от екипа ни,и ето родовото ти досие,да го знаеш и си правиш сметката кой вариант на живота си да избереш в идващите страховити епични времена за тебе и всички Българи! 
 
КРЪСТЮ ДРАГАНОВ=Бог Иса Драгона от Тракия
ти,Кръстьо,си от свещената Божия жреческа династия на Господ Бог Исус Христос от Тракия и носиш Неговата кръв и феноменни гени и херметичната му рептилска династична хералдика  
 
По–добре жив в смъртта,отколкото мъртъв в живота!   

Такива работи ми,братовчеде,и ще те запитам,пък ти не ми отговаряй,или пък ще имаш и ти някаква обществена или друга файдица от нашествениците–зер от продънения бюджет на разпердушинената България и от ЕС заговорниците срещу Българите, организирали последният решителен (и фатален за тях!) кръстоносно–ислямистки поход срещу Божия Български народ,разрешават и дават на българските управници да заделят стотици милиони уж за емигрантите,а то повечето пари отиват по низходящи сметки за купуването на душите на българските продажни управници да продадат рода и народа си и земята на предците и дедите си,които предци скоро ще им дирят сметка лично в статута си на безпристрастни действащи Светии!
 
Ето пак горещата препоръка на Боговете и Светиите ни към нас,към мен,към теб,в тия величави епични времена!
 
По–добре жив в смъртта,отколкото мъртъв в живота!  
 
 
Защото виж къде пристигат хората,отивайки при смъртта: 
 
СМЪРТ=Иса и Матара 
 
ЖИВ В СМЪРТТА
при=при Бог Исуж и Богиня Матара Диана–
което означава вече реално безсмъртен и вечно млад и жив! 
 
БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧНО ЖИВИ
при=ВЕТШНО ЖИВИ при=при Бог Ежуш и Богиня Диана   
  
Ето,Кръстьо и вие Българи,кои организират според тайната доктрина на Богомилите–саможертвеното Българско Божие жреческо съсловие,тия драматични епични времена! 
 
ЕПИЧНИ ВРЕМЕНА=ЕПИТШНИ ВРЕМЕНА=Бог Ешуа и Богиня Матара 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от
Исуз и Матара Диана 
 
Аз,екипът ни и Светиите ни,Кръстьо,вярваме,че ти ще избереш достойната позиция на осъзнаващ се Божи потомък и грижовен пастир на повереното ти Божие стадо!  

Амин!
 
По–добре жив в смъртта,отколкото мъртъв в живота!
  
image
 
По–добре жив в смъртта,отколкото мъртъв в живота!  

image
 
Изобличителната реч на инициатора и организатора на митинга инж.Калоян Желязков, който обвини българските политици,че предават България на ордите на чуждите диви нашественици и Българите на затриване  

– Заедно можем всичко!
– Можем само обединени!–
прокламира Калоян,и думите му минаха и отминаха и на никой от заговорниците срещу Българите и управниците не му пука и ни най–малко от тия заклинанания,нито ще ви накарат да се обедините и едините поединично и заедно,ако не бяхме да запечатаме тия крилати изрази–указания и молитвени мантри за спасението ни и ви ги преведем! 
 
ЗАЕДНО с=с Иза и Диана

ЗАЕДНО МОЖЕМ с=с Исуж и Богиня МаМа Диана=с Исуж и Богиня Диана Мария Магдалена 
 

МОЖЕМ САМО ОБЕДИНЕНИ с=
с Исуж и Богиня Диана МаМаМа=с Исуж и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 
 

МОЛИТВЕНИ МАНТРИ ЗА СПАСЕНИЕ=ЗА
Дуло на Богиня Мат Мария и Бог Исус–молитви за връзка с Българските Богове Исус и Мария Магделена за спасение на Българите от Техния свещен род Дуло 

image
 
Следва покъртителна и разтърсваща душите поетично–епична елегийна изповед на големия Български Дух,актьорът и душеопипвач Кольо Пехливанов

image

Българийо, Майко!
Недялко Йорданов

Българийо, Майко, докрай унизена,
какво да ти кажа в най-трудния час?
Продадохме Теб, наша Майко свещена,
на тези, които нехаят за нас.

Нещастна играчка на чужди амбиции,
безумни водачи въртят те на шиш.
Летят върху тебе хищните птици
и ти като жертвено зайче мълчиш.

Защо се уплаши? Защо се наведе?
Настъпват жестоки и яростни дни.
А ний, синовете ти, злобни и бледи,
един срещу друг водим жалки войни.

Българийо, Майко, нещастна невеста,
прости на децата си, слабите, днес!
Такава е твоята участ злочеста –
и в бъдния век да живееш без чест. 
 

 
БЪЛГАРИЙО МАЙКО СВЕЩЕНА= БЪЛГАРИЙО МАЙКО СВЕШТЕНА=
БЪЛГАРИЙО на Исуш и Богиня Майка Диана 
 
БЪЛГАРИЙО МАЙКО СВЕЩЕНА= БЪЛГАРИЙО МАЙКО СВЕШТЕНА=
БЪЛГАРИЙО на Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Мат  
 
ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ВОДИМ ВОЙНИ децата на=
децата на Бог Исуш от Тракия и Богиня Мадара Диана 
 
ЖИВЕЕМ БЕЗ ЧЕСТ=ЖИВЕЕМ БЕЗ
Исуш и Диана   
 
image
 
Студентът по право Цветан Ревански заяви,че Българите можем да търпим много– крадливи политици без морални ценности,безпаричие,бедност,мизерия и разруха на държавата,но никога няма да предадем земята си! 
 
МИЗЕРИЯ без=без Мария и Иза 

НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ ЗЕМЯТА СИ от=от
Тати Исуз и Богиня Диана Мат Мария

Младият Българин заяви,че Българите искаме да живеем с мир и спокойствие!

ДА ЖИВЕЕМ С МИР с=с Исуж и Богиня Мад Мария 

ДА ЖИВЕЕМ С МИР И СПОКОЙСТВИЕ=ДА ЖИВЕЕМ С
Богиня Матара и Бок Исус

ЦВЕТАН=Иса и Богиня Диана


Цветан декларира,че ако не спре заселването с нашественици по мирен начин,ще стане по другия!
А ако държавниците ни не се вслушат в нашите искания,тогава ще стане страшно за нас и за тях!


ПО МИРЕН НАЧИН=ПО МИРЕН НАТШИН=Богиня Матара и Ешуа–
единственият начин по който ще стане е с директната и открита помощ на Българските Богове!

Знайте и го запомнете: 
 
Единственият начин по който ще стане е с директната и открита помощ на Българските Богове и с всички възможни средства по мирен начин! 
 
ПО МИРЕН НАЧИН=ПО МИРЕН НАТШИН=
Богиня Матара и Ешуа 

– И тогава нека Бог да ни е на помощ!–призова Цветан,което трябаше да правят всички,а само той го стори в условен и безнадежден символичен начин и в акт на отчаяние,и завърши с прокламацията :

– Да живее България!  
 
А за да не бъде неговият безнадежден акт на символично обръщане към Бог само черен психотронен признак на сигурно погибление и затриване на Българите,веднага от Горе ни пращат верната позивна прокламация и просба към Боговете ни,с която Те веднага ще ни се притекат на помощ в индивидуален и колективен план:
 
БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ=БОГ ДА НИ Е НА ПОМОШТ=Богиня Мат Диана и Бог Ешуа 

НЕКА БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ на=на Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Бог Ешуа
–на Българите,които сме жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена

НЕКА БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ с=с
Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Бог Ешуа
на помощ ще са ни цялото Небесно светейшо войнство,което е само от наши святи предци от жреческия Божи род Дуло,преминали в Божия свят на вечния живот във временно невидим режим Стелт

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ=Богиня Диана и Ежуа са Българи!!!  
 
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ=Българи на Богиня Диана и Ежуа  

 

image
 
Пламенното изказване на Красимира Колева–млада майка и истинска смела Българка от Ямбол,загрижена за съдбата и бъдещето на децата си и България и повела шепата хора за сега в битката за спасението ни!
Поклон и хвала ти,Красимира,потомка на безстрашните тракийски амазонки и феноменните Божии жрици!
Господ Бог Исус Христос и Света Богородица бдят над тебе и дома ти в твоята свята битка за Българския род!
Благословена си в твоята жертвена мисия!  
 
Красимира е мъжкото момиче–амазонка,Българката от постинга ни 

Един отчаян Българин от Ямбол,бежанец в Родината си,който не очаква вече помощ срещу нашествениците дори от Марс и едно мъжко момиче–амазонка!
bezistena.blog.bg/history/2016/10/22/edin-otchaian-bylgarin-ot-iambol-bejanec-v-rodinata-si-koito.1484290 , 

която  която бе активирана от Горе да организира в социалните мрежи протеста срещу заселването на мигранти

КРАСИМИРА КОЛЕВА=Кан (Жрица) на Мария и Иса Бълкарина –
генетична потомка на Исус и Мария Магдалена от Тяхната първосвещена династична линия Дуло,съхранена в най–чиста форма и степен сред Ямболци!  
 
ЧИСТА ФОРМА=ТШИСТА ФОРМА=
Исуш и Богиня Матара Диана

image
+  
image
+
image+
image 
+
image
 




По време на митинга и словата на ораторите идваха различни послания от Главните кукловоди и организатори от Горе,които ви разсекретяваме.

image

Вижте какво внушиха Боговете ни на това чистичко и красиво мургаво момиченце да напише на скромното плакатче БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ !!! ,за да ни съобщят чрез този кодиран документ,на кои е село Бояново и кои са Българите!

                       БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!

БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ=Бог Иза и Богиня Диана са Българи
БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ=Българи на Бог Иза и Богиня Диана

Българите в Бояново са свещеният народ на Боговете Демиурзи!

Контра–плакатът и всеотдайната работа на българските управници–мекерета продажни от всички партии,е 

БОЯНОВО И БЪЛГАРИЯ НЕ СА ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Повече за кои работят българските продажници вижте в нашия блог с повече от 630 монографични статии,в които разкриваме удивителния цивилизационен статут на Българите и тайната на нашия род и перманентен геноцид връз нас,организиран от заговорниците срещу Българите за нашето окончателно затриване чрез тия глобалистични коварни ислямски нашествия,което обаче няма да се случи,защото ще се случват епични прекрасни неща за Българите и човечеството с главни действащи лица Българите–– България––Тракия––Ямбол! 
 
Благословени сме,Ямболии и Българи!
  
На господарите на света–които са господарите на нашите господари,и които им дават торбата с парите да затриват Българите и християните по света,им е бедна фантазията и жална им майка съвсем скоро,какво са им подготвили Истинските Всемогъщи Господари на световете–Нашият Господ Бог Исус и Света Богородица!

image  
 

+
image


image +
+
image+
image
 
Ще разсекретимм и посланието на култовото черешово топче–свръхсекретното и всемогъщо оръжие,което бяха инсталирали на площада на Бояново по време на митинга тия Ямболски артелеристи от безсмъртния дивизион на Боримечката ! 
 
ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ на=на Чар Бог Ешуш и Богиня Диан
а–САЩ,НАТО,ЕС,Доган,Израел,Русия...,турци,гърци,сърби...ислямисти и джахадисти, Българо убийци вътрешни предатели и външни душмани наши,и всички останали заговорници срещу Българите и Свещената ни земя–гледайте и си правете сметката по безбройните документи,какво ви чака ако посегнете на Българите–Свещения Божи народ!
Само това черешово топче ще ви разкатае мамицата и жална ви майка тогава! 

БОРИМЕЧКАТА=БОРИМЕТШКАТА=Кан (Жрец) на Ешуа и Богиня Матара Диана
 

ДИВИЗИОН на=на Диана и Бог Иза 
 
БЕЗСМЪРТЕН ДИВИЗИОН на=ДИВИЗИОН на Богиня Матара и Исуз  
 
БЕЗСМЪРТЕН ДИВИЗИОН на=на
Сина на Богиня Матара Диана и Бог Исуз–  
Божият Син,Спасителят на Българите и човешкия род
  
image
 
С безсмъртния дивизион и всепобеждаващото черешово топче бе и един здрав атлетичен Българин в жълтата енергийна обвивка,за който ще ви кажем накрая кой е.  
 
В същото време,докато Ямболци декларираха готовността си да защитават земята и живота си от нашествениците,министърката Бъчварова съвсем близо край тях се кефеше,че готовите да защитават България и Българите от главорезите,са били само 300 души !


Чуйте и презрете!

www.24chasa.bg/novini/article/5841804
   

Министър Бъчварова за Бояново: От 300 протестиращи 30 са били от селото !

Браво!

Защо тази жена,сложена там да се грижи за сигурността на Българите,сякаш прави всичко възможно Българите да се затрият и Райската земя България да бъде на безкултурните вторично цивилизационно подивели племена?
   
image

В отговор на министърката Бъчварова,която умира от кеф,че в Бояново са били само 300 човека–истински Българи,и която ще бъде щастлива в България да има колкото може по–малко истински Българи,ще ви дадем една култова емблематична библейска история,която в прав текст има страшна сила,обаче в скритата и истинска езотерична част има огромна радост за истинските 300 Българи и Българки от днешния протест,за които другите спящи сега Българи,българи и анти–българи скоро ще пищят за помощ към тях! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Гедеон и неговите триста мъже

Било едно време.

ВИЖДАШ ли какво става тук? Това са бойците на Израил. Мъжете са се навели да пият вода. Близо до тях е застанал съдията Гедеон. Той наблюдава как те пият.

Вгледай се внимателно в различните начини, по които мъжете пият. Някои съвсем са доближили лицата си до водата. Но един боец поднася с ръце водата до устата си, така че да може да вижда какво става наоколо. Това е важно, защото Йехова казал на Гедеон да подбере само мъжете, които се оглеждат, докато пият. Останалите, казал Бог, трябва да бъдат изпратени вкъщи. Нека да видим защо.

Израилтяните пак били изпаднали в беда, защото не се подчинили на Йехова. Хората от Мадиам ги надвили и започнали да ги угнетяват. Затова израилтяните викнали за помощ към Йехова и той чул виковете им.

Йехова казал на Гедеон да свика войска, и Гедеон събрал общо 32 000 бойци. Но срещу Израил имало войска от 135 000 души. Въпреки това Йехова казал на Гедеон: „Твърде много са ти хората.“ Защо му казал това?

Защото ако израилтяните биха спечелили войната, те можели да си помислят, че са победили със собствени сили. Можели да си помислят, че не са имали нужда от помощта на Йехова, за да победят. Затова Йехова казал на Гедеон: „Кажи на всеки, който се страхува, да си върви вкъщи.“ Гедеон им казал, и 22 000 от бойците му си отишли. Той останал само с 10 000 души да се бие срещу всичките тези 135 000 войници.

Но виж ти! Йехова казал: „Все още са ти твърде много хората.“ Затова наредил на Гедеон да заведе мъжете да пият от този поток и после да изпрати по домовете им всички, които се навеждали съвсем близо до водата, за да пият. „Ще ти дам победата само с тия 300 мъже, които постоянно се оглеждаха, докато пиеха“ — обещал Йехова.

Настанало времето на битката. Гедеон разделил своите 300 души на три групи. Той дал на всеки по един рог и по едно гърне с горящ факел в него. Било към полунощ, когато те наобиколили стана на вражеските войници. И тогава, по едно и също време, всички надули роговете, счупили гърнетата и извикали: „На Йехова меча и на Гедеон!“ Вражеските войници се събудили и много се объркали и изплашили. Те се втурнали да бягат,и така израилтяните спечелили битката. 

Библия Съдии, от 6 до 8 глава.
–––––––––––––––––––––––––––––––––


И сега ви разкриваме както вече сте свикнали в нашия блог поредната епохална тайна за Българите!

Знайте,всички старозаветни и новозаветни билейски документи, манипулирани като еврейски и древно гръцки,са 100 % изконна Българска сакрална закодирана родова–историческа документация,касаеща само Българите и само Българите,за събития състояли се само по земите на сегашна България на Балканите,като тази документация е фалшифицирана и приписана и вменена на евреите за тяхна история,които завалии и хабер си нямат от зашифрованите послания в тях със Свещения шифър на Българския език,за който ви просвещаваме в нашия блог 

Повече инфо за тия трансепохални тайни,които разкриваме ,ще намерите във всички наши постинги,а сега ви ракриваме тайната на този култов сюжет.
Той веднъж разкрива,че толкова непознатият и страшен за евреите и юдо–византийското християнството,което е псевдо–Исусово анти–Българска полицейска доктрина на инквизицията в перманентния геноцид срещу Българите,върховен Бог Йехова,чието име вече хилядолетия търсят евреи и всякакви религиозни корифеи и милиони искрено вярващи и искрено лъгани хора,може да се узнае и познае единствено чрез Свещения Български Сътворенчески език и неговия Свещен шифър,и това име е на Българският Бог,Който е Богът Демиург,познаваем само на Български ето така:


ЙЕХОВА=ВОЙЕАХ=БОЕЙАХ=Бох – Бох или Бог,
Който Господ Бог Отец Исус Демиургът е Българин–за най–големия ужас и страх на душманите ни и за нашето спасение и нов живот на Българите като универсални Духовни и управленчески скорошни господари на всички народи!


Колко е чудесно и прекрасно,чак не е за вярване,а!
Ама ще стане,и то съвсем скоро,и не само защото е пророкувано от Божиите пълномощници на Земята Светиите Петър Дънов и малката му дъщеря Света Ванга,ами защото това е по трансепохалния Божи проект –драматицация "Българите и човешката цивилизация!

Вижте сега и основното конкретно кодирано послание на този сюжет–само 300 души мъже победили всичките 135 000 врагове!
Разбира се,че 300 обикновени бойци,както и да пият и да не пият вода,въобще не могат да победят 135 000 противници,колкото и силно да викат и чупят гърнета!
Могат,само ако са специални мъже със статута,който разсекретяваме: 
 
Веднъж тази култова сакрална бройка за ужас на Бъчварова е според нейните броячи точно бройката на днешните истински Българи в Бояново,и втори път вижте всички вие 300 истински мъже и жени и вие други истински Българи,на Кои ги разконспирира безапелационно Свещения шифър,че са тия триста мъже! 


ТРИСТА МЪЖЕ от=от Исуж и Матара Диана

херметичните имена и образи на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,Чиито последни аватарни проявления преди 2000 години са Исус Христос и Мария Магдалена,от чийто ген и кръв феноменни родови потомци сме ние Истинските Българи и Българки

И когато прибавим и Божествените Ямболки и Български жени,вижте Кой е отгледан в техното жертвено потомство за тия 2000 години постоянен геноцид връз Българите!

ТРИСТА МЪЖЕ И ЖЕНИ=Сина на Ежуж и Матара Диана–
Божият Син,човешкият Син,Спасителят на света и човешкия род,обещан ни от Исус преди две хиляди години и отледан в екстремалните тежки условия на 100 човешки святи Български поколения на Първосвещената златна Божия генеалогия и родова линия Дуло и дошъл вече на света в подготовката на Съдния скорошен ден за всички нас!
И ако някой иска религия,да ходи при поповете,които днес,и вчера,и въобще през всички тия скръбни времена въобще ги няма при пищящия и обезумяващ от страх и ужас народ–затова и днес никой с право не се сети за тях на митинга,и което е най–тъжното,заради недостойните попове не се сетиха хората и за Исус и Богородица да ги призоват на помощ!
При нас религия няма и грам,защото нашите Богове са истинските и Всемогъщите, реални,рационални и Вездесъщи Богове!
Най–хубавото е,че тия наши Богове са постоянно с нас около нас с всемогъщото небесно Светейшество и вече поеха защитата ни открито и гледайте отсега нататък какви чудеса прекрасни ще ни се случват на нас Българите,и какви чудеса на другия полюс ще видят и изживеят мерзавците заговорници анти–българи!

И още на един секретен документ разчупваме печатите–документът скрит в бойния вик –
На Йехова меча и на Гедеон!
 

НА ЙЕХОВА МЕЧА И НА ГЕДЕОН=НА ЙЕХОВА МЕТША И НА ГЕДЕОН=
Гена на Ешуа и Бохиня Мат Диана

Българите от свещения Ген на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,ще спечелят битката с душманите на Българите и ще спасят свещения Божи Български народ и човечеството! 

Отново им казваме на господарите на света–които са господарите на нашите господари,и които им дават торбата с парите да затриват Българите и християните по света,че им е бедна фантазията и жална им майка съвсем скоро,какво са им подготвили Истинските Всемогъщи Господари на световете–Нашият Господ Бог Исус и Света Богородица! 
 
image
image
 
Казахме ви,че сред безсмъртния дивизион и всепобеждаващото черешово топче бе и един здрав атлетичен Българин в жълтата енергийна капсулова обвивка,за който ще ви кажем кой е.  
 
image
 
Този същият Българин,който трябваше задължително да бъде сред ораторите на трибуната и удостоен с ппризнанието и почестите на протестиращите,бе същият на тази снимка с жълтия лимб,който съвсем не е случаен.
Този здрав и атлетичен Българин бе Перата.
Завършилият право юрист Българин Петър Низамов!
 
ПЕТЪР НИЗАМОВ=Бог Иза и Богиня Матара
феноменен генетичен династичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жреческо–царски род Дуло,активиран в тези епични времена за саможертвен факел на Българите и пример за непобедим Български борчески Дух!  
Затова е и светейшият му лимб ореол,който все повече ще се изпълва със святост и феноменна Божия сила,защото той е потомък на висши Български жреци,сега Светии, които са ден и нощ негова постоянна гвардейска рота и защита,щото никой да не го нарани от мерзавците,тръгнали да затриват Свещения Български Божи народ! 
Затова е и твоята жреческа–светейша енергийна капсула и ареал от първата снимка, защото това е твоят непробиваем защитен енергиен екран,спуснат от Святият Дух връз тебе!  
Вече си легализиран от Боговете ни чрез нас!


Поклон,Братко Петре!

Поклон и давай с нас и с Българите,защото това ни е мисията,да водим Българите в битката ни за оцеляване от душманите ни и да победим! 
Аз те просветих,активирах и благослових за нов живот дори в малкото ни време на срещатата ни на митинга и знай,че силата ти ще се преумножава с всяко ново просвещение от нашия блог и от нашето постоянно дистанционно окултно съпричастие към теб! 
 
Знай постоянно,че Исус и Мария те обичат и бдят с цялото си войнство над тебе, любимите ти хора,дома ти и свещеното ни дело!  

Амин!
 
Имам въпрос към инициатора и организатора на протеста Калоян:

–Калояне,защо Петър не бе сред почетните гости и оратори на митинга!
Защо не му бе дадена думата да насърчи и вдъхнови и местните и гостите?
Бях заплехосан в снимането на митинга и не очаквах толкова бързото му приключване, като си бях оставил памет в техниката да заснема и изказването на Перата,за когото въобще не бях допуснал,че като присъстващ на митинга няма да бъде допуснат до трибуната? 
Защо така,бе Приятелю млад? 
Искате помощ от цяла България,а този изстрадал и доказал се Българин на крака ви дойде и никой не му даде думата,да не говорим за нужното уважение!  
Ако знаех че така ще приключи митинга,щях да накарам хората да извикат Петър да говори на микрофона или ако не му дадете микрофона,да викам заедно с него за да го чуят хората !

Че какъв по силен оратор и заразяващ пример от него–завършил юрист и правист, защищаващ се блестящо от гоненията на изродените българи от анти–Българския хелзински комитет и цялата пасмина соросоиди–антиБългари,истински Българин, стъпил вече в жаравата на нестинарския саможертвен огън на Българщината и Българската свещена кауза,можете да намерите за каузата си,която гарантирам ви,че въобще няма да можете конкретно за Бояново да защитите,без да потърсите искрено и отчаяно Божията помощ!  

image
 
И Динко дойде на митинга.
 
Защо никой не покани този смел и достоен млад мъж,голям Българин с голямо сърце страдащо и пулсиращо със затихващия болестен ритъм на Българската душа и с несломим Български дух,да говори пред митинга и зарази хората с нешколуваният си изказ и простодушие,но с искрена и силна емоционалност и чистота,ами само да го ползват хората в разговор в тесен кръг и за снимков звезден партьор "за спомен", както тука стори съпругата ми Ирина? 

ДИНКО=
КОН ДИ=Кан (Жрец) на Диана

Поклон и хвала ти за Българския непобедим Дух,Динко!
С една кръв и порода сме с тебе и Петър!
Исус и Мария Магдалена,Която е истинката Богородица,Любимата и Съпругата на Исус,те обичат и постоянно са до теб с небесното Светейшество,защото им си Тяхно любимо генетично саможертветно дете от същия свещен Техен феноменен жречески род!  

Бъди благословен и давай с нас и истинските Българи,водени от Боговете ни !

Значи вижте,и депутатът от БСП Мерджанов от Елхово се мерна на митинга,обаче той наистина няма нито моралното,нито каквото и да е друго право да говори пред хората,докато не изкара пред цяла България съпартийците си евродепутати,които са  подкрепили директивата на ЕС за масирано вкарване на ислямски нашественици в България и Европа,за катарзисно покаяние за греховете им и оттегляне на подписите им,защото те ако не го направят доброволно,от Горе ще ги принудят заедно с Мерджанов и сие компания от БСП и цялата политическа смърдяща паплач от смъртни партийни метастази,впили се във Великомъченическия Български род (язък им,че са все от свещения Божи род и те!!!),на показно образцово покаяние съвсем скоро!

– Дръж,Мерджанов,един малък,но безценен спасителен пояс не за кожата ти,ами най–вече за душата ти!

МЕРДЖАНОВ=Богиня Мадара и Ежуа  

Ако не ти дойде акъла в главата с горкото покаяние,кофти работа ще знаеш!

image
 
И защото нищо в целия спектакъл на протестния митинг в Бояново не е случайно,както и в епичните драматични събития в България,Европа и по целия свят,затова и всички реплики,плакати,лозунги,крилати фрази и силни ораторси слова и композицийни сюжети, са по специален сценарий и режисура от Сценаристите от Горе,и са вменени,вдъхнати и наложени от невидимите все още Божии кукловоди и манипулатори на нас хората–марионетките,затова вижте и поредното Божие кодирано послание,което се съдържа в този голям животновъдски отчаян лозунг на изпроводяк от село Бояново,който Ръководителите ни от Горе внушиха на представители от жреческата Божия гилдия, които сега ние просвещаваме,че са такива!


ИСКАМЕ ДА СМЕ ФЕРМЕРИ В БЪЛГАРИЯ=ИСКАМЕ Богиня Мадара Мария и Бог Иса Българина
 
ИСКАМЕ ДА СМЕ ФЕРМЕРИ В БЪЛГАРИЯ=
Българи,Кан (Жреци) и Саре на Бог Иса и Богиня Диана Мама Мария





И задължително след така образцово проведения митинг,ще ви кажем:

Въобще не можете да защитите Бояново,хората му,Ямбол и цяла България по този образцов начин!

Защото казвате,с мирни средства не ставало ли?
Нищо подобно–само с мирни средства става,но не по този начин,по който проведохте вчера митинга!

Бездуховници и невярващи хора,не познаващи дори Християнските официални идоли Господ Бог Исус Христос и Света Богородица,и непризовали ги нито веднъж в началото на митинга,по време на митинга или в края му,със кръст,с дума,с отчаяна искрена молитва на помощ в най–трудните и фатални времена,когато в България душманите ни вкарват организирано и вече съвсем нагло открито без да се крият ислямистки пълчища и командоси главорези с вика Аллах акбар!–Бог Е велик!,без да знаят че това е Българският Бог Демиург Отец Исус и без въбще да спазват законите му,такива бездуховни и невярващи хора и въпреки искрения им патриотизъм и родолюбие,са обречени на погибление!

Затова ви казахме по–горе,че заради бездуховието ви и заради поповете,които днес,и вчера,и въобще през всички тия скръбни времена въобще ги няма при пищящия и обезумяващ от страх и ужас народ,затова и днес никой не се сети за тях на митинга,и което е най–тъжното и страшното,заради недостойните попове не се сетихте и вие достойните истински Българи,(които в никакъв случай не сте безБожници) за Исус и Богородица да ги призовете на помощ!  

Много е страшно!
 
Много е страшно,каквото предстои,и много е величаво и прекрасно,което предстои за позналите и потърсилите Боговете ни без капка религия,но с цялата истина,защото Те са Истината! 

ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Диана


Чуйте нашата молитва на края на репортажа ни,която отправихме с Ирина към Исус и Мария от наше и ваше име –– най–съкровената тайнствена и важна молитва на Богомилите,които са Всемирното Бяло Братство – Отче наш!,тази молитва и скритите в нея Богове ще спасят само тези,които искрено потърсят с нея и с всички други разсекретени молитви и призивни формули и пароли от нашия блог, Всемогъщите Български Богове Господари и Властелини на Световете! 

ОТЧЕ НАШ=НАШИ Диана и Ешуа

ОТЧЕ НАШ=
Диана и Ешуш–и конкретно Мария Магдалена и Исус

ОТЧЕ НАШ

Отче наш,
Който си на небесата!
Да се свети Твоето име;
да дойде Твоето царство;
да бъде Твоята воля както
на небето,така и на Земята!
Насъщния ни хляб дай ни днес
и прости нам дълговете ни,
както и ние прощаваме
на длъжниците си;
и не ни въвеждай в изкушение,
но избави ни от лукавия.
Защото Твое е царството
и силата,и славата вовеки.

Амин!
 

Да живее България и ще живее!

Амин!

От Горе ни казаха да ви кажем,че ни гарантират,че скоро всички ще викате към Боговете ни и в официалният им познат манипулиран формат,и все по–често и вярно с истинските им имена,на които ви учим извън всякакви фалшиви догматични канони, рамки и окови!

Ама ще викате така,както се вика към земните ни Майка и Татко от сърце и с Любов,и ще плачете,както се плаче пред Майка и Татко–горко,сърцераздирателно, отчаяно осополявени,и ще се тръшкате и ревете и ще се късате от рев и плач, защото само на Тях можете да се оплачете и се надявате на помощ,защото Те–Майка и Татко,винаги помагат на нуждаещите им се деца! 

И не само ще викате към Тях и им ревете,ами и все повече ще започнете да живеете по Техните правила и закони,за да могат да ви чуват! 
 
Защото каква е файдата ако викате,а никой ви не чува!



Ето и краят на митинга,който е вече една истинска жива връзка с Боговете ни чрез музиката и хората!
  
 


–за ваша информация ще ви уведомим,че в целия работен обем на предния ни постинг 

Двете Ямболски амазонки Свети Димитър със сестра си близначката Свети Георги в помощ на отчаяните подхвърлени от управниците им на заколение Българи! 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/26/dvete-iambolski-amazonki-sveti-dimityr-sys-sestra-si-bliznac.1485116 

сме направили важни съществени редакционни допълнения,които е хубаво да видите


екип на bezistena със закрилниците на Българския народ Свети Васил Левски,Свети Петър Дънов,Свети Васил Карагьозов и Вси Светии



ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
30.10.2016 21:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Много силен текст, адаш!
30.10.2016 21:43
Да стресне лъжепатриотите, а останалите да ги видят и да не се заблуждават!
И аз така смятам, че под форма на демократи ни управляват , вече 27 години, най- долните фракции от бившата БКП
Нагаждачи, некадърници, подлеци, предатели.....
Които и родителите си ще предадат за интересите си!
И оттам и България!

Успех, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Благодаря, Адаш! Делото ни е общо ...
30.10.2016 23:58
Благодаря,Адаш!
Делото ни е общо и успехът ни е общ на всички истински Българи,и наградата ни ще бъде несънувана!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678029
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!