Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 21:56 - Извънземните Бог високо и Цар далеко в помощ на Българите срещу нашествениците и последният етап на кръстоносно–ислямския поход за затриването ни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2261 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.10.2016 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как да извикаме на помощ на готвения за заколение Български народ Бога,който е високо,и Царят,който е далеко с прословутата на пръв поглед чернопсихотронна безкрилата смачкваща духа и психиката фраза "Бог високо,цар далеко!" 
 
За да извикаш някой на помощ в труден момент,е необходимо да знаеш първо кой е той и името му,както задължително и какъв е точният му адрес.

В Българската фолклорна и разговорна сакралия и пантеон има една култова поговорка ли,пословица или назидателница,с ярък песимистичен черен обезкуражаващ заряд, която се употребява при безизходни ситуации,когато няма възможност някой да ти помогне,и която директно ти казва,че си свършил,защото Бог,който и да е той,и царят,който да е и той,са и високо и далеко и нямаш никакъв шанс да те чуят и ти обърнат внимание,без да става и на въпрос дори,че не знаеш въобще точните им имена и адреси! 
 
Толкова много нуждаещи се и толкова много викащи на всички посоки към тях–кой ще те чуе в тази тарапана,още повече,че всички викат към грешните имена и адреси! 
 
Знаете вече,какво следва–ще публикуваме нашите фундаментални статии за

Свещения шифър,за който ви просвещаваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
и всички други документи от блога ни, 

 
и ще разсекретим със Шифъра имената,параметрите и координатите на Богът и Царят,към които викаме за помощ,и които са засекретени със същият този шифър. 
 
 
Бог високо,цар далеко! 
 

БОГ ВИСОКО=БОГ е
Бок Иса 
толкова непознатият,тайнствен,мистичен,страшен и необясним Бог,който за едни е Дух,за други е "някаква сила","огън","светлина","енергия","любов",всякакви други метафорично–алегорични художествени комбинации и сравнения,за някои е пренебрежително колебаещата се безлична формулировка "има нещо...",а за много е категоричната дефиниция "измислица!",се оказа,както при всички други безброй разсекретени от нас документи,че е Бог Исус,Който се открива и разпознава единствено чрез Свещеният Сътворенчески Български език посредством неговият Свещен шифър,защото е Българин и цялата безкрайна информация за Него е съставена на Свещения Български език и закодирана за наши дни чрез шифърът му!
 
 
Вече знаем кой е истинският Бог и знаем името му,и можем да го помолим да помогне на изстрадалия Български народ,като ни даде един цар,който да се грижи за поданиците си и ни защити от завладяващите страната ни нашественици,които сегашните ни царе и управници вкарват нарочно в България със заклятие с всички други царе управници!.
Бог,Който е Бог Исус Българинът,и с когото вече можем да влезем във връзка,веднага се отзова на молитвата ни молба,и ни вика,че вече знаем как става хватката със засекретените досега имена и документи,и затова сами да си изберем по същите формули какъвто цар ние желаем от тия царе,дето са "цар далеко"! 
 
Ние веднага се заехме с тази работа и не след дълго на трона на върха на властта на управлението на Българите поставихме материализираният от долното метафизично и алхимично лингва уравнение цар!
 
ЦАР ДАЛЕКО=ЦАР ДАЛЕ КО=Цар и Кан от Дуло – Цар и Кан (Жрец) от Дуло  
 
Мина ден,два,седмица и месец мина от коронясването на Царя Кан на трона на управлението на Българското царство,който сам си материализирахме с вълшебната лингва формула,обаче уж Царят Кан ходи по южната ни граница и разни други царе води за контрол и селфита със себе си,и огради строи и гарантира че всичко е Окей!,и 180 милиона евро чопна от ЕС,пък те бежанците с майки и деца,маскирани като нахакани натренирани напръщели за бяла християнска плът и кръв ислямисти–командоси,от 1000 бройки на денонощие,започнаха по 3000 души според последните данни на денонощие да влизат в разградената умишлено държава от предните туркофили,юдофили,русофили,американофили,геофили и всякакви други фили и Българофоби царе!

 
Опря още повече калъчката до шията и ятаганът до кокъла,и ние отново в молитва към Бог,който е високо и е Българският Бог Исус,викаме и пищим горко: 
 
– Бог Исусе,ние ли се молихме накриво,или ти криво ни разбра–та този Цар и Жрец, дето ни посъветва да си направим и коронясаме самички,той по лош от другите,Отче наш Господ Бог Исусе!
И цар,и жрец е от твоя свещен династичен род Дуло–ето,досието му е изправно,пък той вече и без да се крие и притеснява от това,помага открито на нашествениците да влизат през границата ни,че и ги заселва с всички екстри,дето нашия беден народец въобще ги няма,из цялата страна!
Ще ни погуби твоя цар и жрец,Господи!Какво да правим,Боже наш Български Исусе? 
 
–Ще правите ами,като сте решили лингва уравнението грешно,я си го проверете още веднъж!
 
Гледаме ние–лявата страна на уравнението правилна,дясната му страна вярна и тъждествена–няма грешка.За всеки случай го решихме отново: 
 
ЦАР ДАЛЕКО=ЦАР ДАЛЕ КО=Цар и Кан от Дуло –

 
и турихме да управлява новия цар–жрец от новото решение,пък той пак същият,че и по–голям боклук от предния!
Викаме пак към Господа,пък той мълчи и не ни отговаря!

Наложи се да се разровим из двете ни начални статии с правилата за работа със Свещения шифър нещо да не сме пропуснали и по едно време Крисо–отговорникът по снабдяването с тебеширите и цветните боички и пастелите по постингите ни,се плесна по челото и вика:
–Екип,че ние не сме боядисали дясната част на равенството,бе!
–Е,кво толкова–решението е верно иначе!
–Да,ама нали основното правило беше,че когато разсекретиме титулите на Божиите служители царе и канове–жреци от неговата династия в дясната страна на равенството, те трябва да са с червен цвят щом са от читавите и праведни святи Божии потомци и израстъци и разклонения,а ако са от изродените династи дуловци с черните отрицателни роли–ги оставяме силно туширани с черен цвят!
Ние си произведохме черни царе и черни жреци да ни управляват и те ни бастисаха, защото такава им е задачата по Божията драматизация!

БАСТИСВАНЕ на народа на=на народа на Бог Исус и Богиня Диана

БАСТИСАНИ
потомци на=потомци на Богиня Диана и Исус 
 
БАСТИСАНИ  жреци от=жреци от БЕСИСТЕНА
жреците и потомците им от Първосвещения Божи храм на Земята Безистена в Първопрестолния им град Олимп,Олимб,Имбол,Ямбол

Толкова просто било,ама нали бързахме,че зорът на Българите все по–голям ставаше!
Крисо вече беше нащракал новото решение на новия цар и кан и му удари червената боя.

ЦАР ДАЛЕКО=ЦАР ДАЛЕ КО=Цар и Кан от Дуло


 
Народа и ние викнахме Ура! и Да живей! и царят жрец,вече боядисан в червено и облечен в червена мантия–знак,че е от положителния спектър на Божиите династи, направо от банкета тръгна за южната граница с новия царски хеликоптер да спира и гони нашествениците,като се закани люто да накаже и качи на ешафота каналджии, митничари и граничари полицаи,дето вкарвали за пари нашествениците,като нямаше време да отиде дори до храма Безистена да запали ритуалната свещ за интронацията, което свеущенослужение и ние в радостта си и шумотевицата забравихме,най–вече защото царят жрец ни обеща,че не за 800 дни ще ни оправи,ами за 8,защото няма вече никакво време!! 

 Мина ден,два,седмица и още един ден,станаха осемте дена,за които царят жрец щеше да изгони всички неканени пришълци от България и да минира границите,та пиле да не може да префръкне насам,...месец мина от коронясването на Царя Кан на трона на управлението на Българското царство,който сам си материализирахме с вълшебната лингва формула и бядисахме с червено по правилата,обаче уж Царят Кан ходи по южната ни граница и разни други царе води за контрол и селфита със себе си,и огради строи и гарантира че всичко е Окей!,и оше 180 милиона евро чопна от ЕС,пък те бежанците с майки и деца,маскирани като нахакани натренирани напръщели за бяла християнска плът и кръв ислямисти–командоси,от 3000 бройки на денонощие,започнаха по 5–6000 души според последните данни на денонощие да влизат в разградената умишлено държава от предните
туркофили,юдофили,гръкофили,русофили,американофили и еврофили и гейофили всякакви други фили и Българофоби царе!

Динко и Перата викат ние ще отидем да видим кво става,да не са го пленили нашия цар и кан амуджите,че останахме ептен без пазач този път! 
 
На другия ден Динко и Перата се връщат с АТВ–тата,а след тях като синджир роби навързани със свински опашки всички министри от царския кабинет,царят кан ги води най–отпред!
 
Разтърчахме се,снимки,видеата,радостни викове и тръгнахме да хвърляме царя кан нагоре на ръце за успешната акция срещу продажните министри,дето рода,вярата и народа ни продадоха,ама се ъснахме...
Той цярят кан и той вързан със свинската опашка!
–Що бе,Динко,викаме,пък той вика на Перата :"Снимай,снимай и пращай на хелзинския комитет,да му еба майката "! и отиде и би един шут на нашия административно–духовен вожд по гъза под червената мантия и разправя:  
–Отиваме ние на границата,пък този мерзавец с тайфата си министри и министърки все от юдовото коляно ибългарски мекерета яде и пие и чалга и ориенталски кючеци с тарторите на нашествениците играе и парите от ЕС уж за границата и лагерите им раздава,да си купуват калъчки и ятагани техните хора,дето нахлуват в нашата земя,за да трепят Българите!
 
–Защо,Бе Господи,Отче наш Исусе,какво пак объркахме,уравнението е точно и без грешка решено–нали тоз боклук е от Твоите хора от нашата читава червена родова династична линия!–тръшнахме се ние в отчаяние пак на земята и рев до Бога,Който знаем вече ние и вие Кой е,и Му показваме формулата с още по–големи букви! 
 
ЦАР ДАЛЕКО=Цар и Кан от Дуло  
 
–Защото–този път Отец ни Исус веднага се отзова на зова ни–защото в това лингва математическо уравнение от две различни словесни събираеми не важи правилото за тъждествена размяна на местата им,както е при сумирането на две числа–
примерно 2 + 8 = 8 + 2,защото при този висш комплект набор от титулите на моят династичен потомствен род Дуло първа водеща и върховна е духовната титла Кан, Жрец,което означава,че Моят пълномощник сред хората,поставен да ги води и управлява,първо е Духовен лидер,Духовен водач–свят и праведен жрец за връзка на хората с Мен и Божият свят,феноменен оператор за творене на свръхестествени духовни и материални блага за хората по светилищата,техен надзорник и законотворец и съдник,просветител,лечител и обгрижвач,пастир на стадото ми,а чак след това,но в неразривна и взаимно съвместима връзка,е Цар–административен управник и шеф на изпълнителната власт в царството му,чиято справедливост,неподкупност и непродажност се гарантират от святостта,праведността и чистотата на жреческият му статут! 
 
Това са такива владетели и управници,Канове и Царе на Българите,каквито бяха всички Български Канове и владетели и управници до кървавия чудовищен военен преврат на българо–юдеина от Дуло Борис Първи,за които през последните десетина години благодарение на независимите исторически изследователи родолюбци и патриоти,излизат лавина документи,че всички Канове (Жреци) и целокупният ни Български народ са били ревностни искрени чисти и праведни Исусово–Богородични последователи преди престъпния акт на "покръстването",и са изповядвали като изконен автохтонен народ на Тракия и Балканите,истинското ранно християнство,което е езичеството–Учението за Любовта,Братството и Мира,още от 1 век,покръстени лично от Апостол Павел,Свети Павел,което е точно езичеството на Исус и Богородица,която е Мария Магдалена,с феноменните познания и практики и живот по Божиите закони,която истина като задълбахме през вековете с всепроникващия Свещен шифър,стигнахме до Явяването на Исус Христос през трийсетте години на 1 век в Тракия,Българският му произход и автохтонният ни в Тракия Сътворенчески статут на Българите на култиватори и цивилизатори на всички племена! 

Така както вие сте съставили уравнението,при което дясната му част с разшифрованите висши титули започва първо с административната длъжност Цар,а след това следва Жреческият титул Кан,давате всъщност властта на мои династични потомци от Дуло,които по принцип са в преходната област между + и ,което означава между читавите и праведни святи Божии потомци и изродените династи дуловци с черните отрицателни роли,и които династи при различни условия и обстоятелства могат да се проявят трайно и в положителната,и в отрицателната зона,като последното се и случва най–често,за да разплачат поверените им народи и царства! 

Живият христоматиен пример за тава разкрачено нестабилно положение на тия династи от пространството на междинното преходно състояние,който избрахме за пример за днешната реалити драматизация и за пример на всички династи от Дуло,които управляват всички народи и държави,са династите от Дуло от нейния българо–юдейски клан бащата Цар Борис III и синът му цар Симеон II !
 
Българо–юдеинът Цар Борис III,ревностен православен християнин и Цар на Българите в един от най–трудните периоди на след–Освобожденска България на епични страховити и сложни тежки международни условия по време на Втората световна война,никога не предаде народа си Български и не само с риск за живота си,а осъзнато саможертвено с цената на живота си,спаси Българския народ от активно въвеждане и участие във войната на страната на една от воюващите помежду си крипто–юдейски империи–тези на българо–юдеина Хитлер и на българо–юдеина Сталин,заради което преживе и посмъртно спечели искрената и дълбока Любов и признателност на целия Български народ,не падна мъртъв в живота,а стана жив в смъртта,поради което получи веднага след мъченическата си смърт обещаваната за тези случаи награда от Отец ни и Майка ни и премина веднага в Светейши ранг и служение на едни от най–високите позиции в небесната йерархия на реален и рационален действителен действащ Светия– Свети Цар Борис III ,закрилник на Българи и юдеи,и по–точно на израелтяните,читавата част на тракийското племе евреи.

–повече инфо за израелтяните в блога ни с парола на търсачката "безистена и израелтяни"
 
ЖИВ В СМЪРТТА
при=при Бог Исуж и Богиня Матара Диана
 
ПОСМЪРТНО
при=при Иса и Богиня Матара 

Неговият син Симеон Борисов го очаквахме като Месия и спасение за унищожаваната България и подложените вече на явно изтребление Българи! 
Дотогава в политическо изгнание в чужбина Симеон се изявяваше като болеещ и загрижен за Българите некоронуван техен цар и мнозинството от Българите го мечтаехме и желаехме за такъв цар,достоен син на баща си и справедлив и грижовен владетел на Българите! 

ИЗГНАНИЕ за=за
ГЕН НА ИЗА=за Гена на Иза

Симеон живееше с нашите въжделения и надежди,и ни обеща,че ще ни оправи за 800 дни.
Избрахме го не само заради това обещание,което бе реално изпълнимо,но най–вече заради огромната Любов на народа ни към баща му и граденият дълги години образ на Симеон като Месия за Българите,желан дотогава искрено и от него самият,както и заради Божествената мистика и неизживяният от повечето сантимент и упование да имаме истински цар за управник! 
Ако тогава бяхме съставяли разсекретените досиета и документи на Българските политици и персонажи,неговите документи в дясната част на лингва–математическото уравнение щеше да бъде с възможтно най–ярко червената боя за най–праведните и читави Божии потомци династи от Дуло!

Няма да говорим какво се случи и за причините.
Симеон ни разката мамицата за много по–малко време от 800 дни!
Мерзавецът и недостоен син на баща си и най–вече за свещената Божия феноменна Българска кръв Симеон Борисов,не по–малко ревностен православен християнин от баща си,предаде великомъченическия Български народ,както никой друг негов владетел не беше го предавал от времето на изчадието юдово и адово Борис I,защото предаде и продаде Любовта,последните надежди и вярата в Божиите месии и последните съпротивителни инстинкти и сили и всичкото на народа си,когото Господ Бог бе положил в негово подчинение и закрила безусловно,а той избра да бъде първо цар и властник,без да избере Първосвещеничеството на жреческия си статут и сан пред царския и да царува в праведност,и затова предаде Господа за човешки светски преходни смъртни съблазни!
 
Повече спасение за българо–юдеина Симеон Борисов на този свят няма!
Спасява го единствено обстоятелството,че той бе послушна безволева марионетка от генетичните династични потомци на Исус и Мария Магдалена,от ония експериментални генно–инженерни продукти с междинен и недостатъчен процент свещен феноменен Божи имплант в генералните планове на Боговете в трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация,които от Горе ползват за черните роли и "мръсни" поръчки връз Българите и народите им,както може още единствено да го спаси на Земята познанието и пълното разкаяние пред Българските Богове и Свещеният им Български народ с помощта на Техния наш блог! 
 
МРЪСНИ без=без Мария и Иса 

–Така че,ни каза Исус,обстоятелството,че сте ги декорирали с червеният положителен цвят на праведните Дуловци,не е гаранция,че даден Божи династ,положил за водещ на първо место царско–светския си властнически титул и статут на цар пред Жреческия, както вие подредихте грешно решението на уравнението,няма в даден момент да тръгне в грешната черна посока на родоотстъпничеството и нарушаване на Божиите закони и оскверни свещената Божия кръв,като използва Божествените си феномени за черни лоши дела връз хората и народа си! 
Така се израждаха и постъпваха в различни степени всички последващи владетели на България след изчадието юдово и адово Борис I,които нямаха вече в титулния си коплект въобще титлата Кан,Жрец,а управляваха Българите само със царския си статут и титул цар с административен потенциал,без да могат да ползват за благото на народа си потенциала на Моите Божествени жречески феномени,на които бяха носители в различни степени.
Затова само смененете местата на оцветените в червено Цар и Жреца Кан  от досегашното им междинно нестабилно критично равновесие,в обратната последователност–винаги Първо Кан,и после Цар,чиято праведност се гарантира и произлиза от Първосвещеническият му статут!–завърши указанията си Исус и ни написа верното уравнение: 
 
ЦАР ДАЛЕКО=ЦАР ДАЛЕ КО=Цар Дуло Кан=Цар и Кан от Дуло=Кан и Цар от Дуло,

с пояснението кои са в междинно нестабилно критично равновесие:  
 
МЕЖДИННО РАВНОВЕСИЕ без=без Бог Исуж и Богиня Мадара 

МЕЖДИННО НЕСТАБИЛНО КРИТИЧНО РАВНОВЕСИЕ=
РАВНОВЕСИЕ за
Кан (Жреци) и Чаре от Дуло на Бог Исуж и Богиня Матара Диана
положението на Българските династи от Дуло с недостатъчно количество и процент и нужната чистота Божествен феноменен генно–инженерен имплант 


–Така по тия правила Ти Си съставил и императорската синкретична сдвоена титла Кесар,Кайсер,Кайзер,нали,Господи?–се провикна някой от нас от името на екипа ни,и написа уравнението с големи букви на монитора: 
 
КЕСАР=КАЙСЕР=КАЙЗЕР=КАЙ ЗЕР=Кан и Зар – Кан (Жрец) и Цар 

 –Точно така,синко мой!–насърчи го Исус и го помилва по лицето бащински,и нашият човек засия цял от Бащината Божия похвала и ласка,а Исус ни остави сами да си дорешим днешните просветителски лигва примери и задачки и отиде да подготвят с Мария и екипа им светейши драматурзи и сценаристи епилога и финала на тази толкова дълга и за техните стандарти транспространствена епична театрална постановка и драматизация Българите и човешката цивилизация!

СИНКО МОЙ на=на Кан (Жрец) на Иса и Ма (Ма–Богинята Майка,Ма–Мария) 

НАШ ЧОВЕК на=НАШ ТШОВЕК на=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

ЗАСИЯ=Исуз

СИЯНИЕ=Иса

СИЯЕ=Иса

СИЯЕЩИ=СИЯЕШТИ=Диана и Исуш=Дионисиуш 

синкретичният мистериозен образ на Боговете Демиурзи

МИСТЕРИОЗЕН ОБРАЗ на=ОБРАЗ на Исуз и Матара
 
ДА СИ ДОРЕШИМ с=с Исуш и Мадара Диана 


ДА СИ ДОРЕШИМ
задачките за=задачките за Исуш и Мадара Диана  

СВЕТЕЙШИ ДРАМАТУРЗИ=ДРАМАТУРЗИ на Богиня Диана и Исуш

СВЕТЕЙШИ ДРАМАТУРЗИ=ДРАМАТУРЗИ от ВЕЗИСТЕНА=ДРАМАТУРЗИ от БЕЗИСТЕНА

ДРАМАТУРЗИ=Матара Диана и Иза

И защото в решаването на постоянно изпращаните ни от Горе безбройни думи и изрази,чакащи нетърпеливо реда си за  разшифроването и освобождаването им от многовековната здрава хватка на хипер анаграмната магия на Свещения шифър,щяхме да забравим да сложим Кана–Жрец пред Царя при новото конструиране на Кана Цар от Дуло,който най–после да ни помогне и спаси от нашествениците,нека му запишем и заковем метафизичната формула и структура от алхимичните вълшебни елементи на Свещеното Българско Сътворенческо Слово,които дойдоха днес с култовият израз
Бог високо,Цар далеко:


ЦАР ДАЛЕКО=Кан и Цар от Дуло=Кайсер от Дуло–
свят и праведен Кан и Цар от Божият род Дуло,който е Кесар,Кайзер–Императорът на Свещената Българска империя,която Боговете ни Демиурзи възстановяват над цялата Земя чрез Божият Син–Спасителят на Българите и човечеството 
 
БЕЗБРОЙНИ ДУМИ от=от Бог Из и Богиня Мадара


плейлиста:
1.Потресаващо въздействащо изпълнение на холандски хор на  Болен ми лежи Миле Попйорданов.
2.George Baker Selection - Una paloma blanca

Вижте в
Пророчествата за днешните драматични събития в песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" и защо холандците я пеят в църквите си вцепенени и ужасени
 
bezistena.blog.bg/history/2015/11/24/prorochestvata-za-dneshnite-dramatichni-sybitiia-v-pesenta-q.1409487  ,

как с тази песен ни предупреждават от Бялото Братство на холандските Българи за юдовия адов план на изродените династи от Дуло,като ни съобщават пророчески на висшето херметично ниво с песимистичния черен сценарий на тази култова Българска песен,какво са ни замислили заговорниците срещу Българите!
 
Нашите Богове лично ни уведомяват с тази песен–кодирано послание,че Черното братство на клана Дуло вече осъществява геноцидният план за тоталното унищожение на Българите–чистите династи от Бялото Братство,които са духовният и интелектуален буден борчески и революционен прогресивен елит,елемент,живец и двигател на всички човешки племена,и конкретно на европейските племена и най–вече за Българския народ,като в този случай на изпълнение на песента от холандските Българи предупреждението касае тяхната съдба и заколение,което са планирали българо–юдеите от изродения черен клан на Божията династия Дуло чрез ислямското нашествие в България и Европа! 
 
Разбира се,че после в плейлиста следва спасителният сценарий с Белият гълъб,който е езотеричният Български символ на Святият Божи Дух и спасението на Българите!
 
Ще дадем кратко разяснение на някои основни моменти от постинга ни по–горе:

Защо нарекохме нашествието в България,Европа и целия свят кръстоносно–ислямски поход? 
 
Защото основните идеолози и организатори на чудовищната война срещу свещения Божи Български род по целия свят,от който са съставени всички духовно–интелектуални прогресивни елите на всички народи,са кръстоносци от емблематичните "образцови" християнски държави в света–протестантска и католическа САЩ, католическата и протестантска Западна Европа,най–гнусното и коварно анти–Исусово анти–Българско юдо–византийско гръцко фанариотско православие,православна Русия до Освобождението,болшевишка атеистична православна Русия на СССР,сегашна пост–съветска православна Русия на олигарсите,продължаващи да държат в робство и потисничество Българския духовен интелектуален прогресивен имплант и елит в руската империя и да заиграват с Ердоган и в общият коварен сценарий на западняците за подгонване и насочване на ислямистките пълчища към Европа и Балгария! 
 
Зад кулисите и извън прожекторите на офиицалната световна политика и конфронтация и патаклама,лидерите и кукловодите на всички тия християнски псевдо–Исусови държави,които всички до един са от изродените кланове на Българската Божия династия Дуло,са в обща съзаклятническа договорка срещу Българите и България!
   
Всички те са от генеалогията на изродените династи от Дуло,създали епохалната чудовищна измама Християнство,което е псевдо–Исусова и псевдо–Мариина анти–Българска религиозна полицейско–инквизационна фалшификация и доктрина за геноцид на Българите и цензура и манипулация на истината за Българите и за истинското Божие учение–Учението на Любовта,Братството и Мира! 
 
Ето истината от разсекретената генерал–щабна карта на предишните и сегашни християнски кръстоносци,коя е перманентната крайна висша цел №1 на всичките им походи и на сегашният кръстоносен поход,който ще тури кръста на кръста на фалшивата псевдо–Исусова религия и на всички религии по света!

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=ПОХОД срещу Исус от Тракия

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=ПОХОД срещу Тракия на Исус  

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Бохиня Диана и Исус от Тракия 

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус от Тракия
срещу Българите,феноменния жречески народ от потомци на Исус и Мария Магдалена  

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Тракия на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 


Горещо ви препоръчваме отново и отново нашите статии по темата с парола на търсачката "безистена и юдо–християнството",както и конкретно поста ни 

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045


Сегашният кръстоносен поход,който ще тури кръста на кръста на фалшивата псевдо–Исусова религия и на всички религии по света,както пророкуват най–големите съвременни пророци на света–Свети Петър Дънов и малката му дъщеря Света Ванга,че скоро (сега),всички досегашни религии на света ще бъдат премахнати от раз,в България ще бъсе написана новата истинска Библия,и на света ще се установи най–древното и първо учение на Земята–Учението на разума,на което те във вдъхновен творчески колектив с Боговете ни пишат сега в блога им bezistena.blog.bg/history/ главите в новата Библия със заглавие Любов,което е анаграмата на Библия!  

УЧЕНИЕ НА РАЗУМА=УЧЕНИЕ НА Мария и Иза
учението за Любовта,Братството и Мира и живот по Божиите закони и свръхестествените феноменни технологии и практики

БИБЛИЯ=ЛИБЯБ=Любов
– Бог е Любов!

А относно тъждествеността между Кан,Хан и Ган,и значението на свещения титул Кан=Хан=Ган,който означава Жрец на скално светилище,производно от Кая–Скала, вижте повече инфо в нашия блог в Нета,като въведете в търсачката на Гугъл таговата парола "безистена и Кан",както и тази следваща подробна сакрална етимология от статията ни 

Проф. Пламен Павлов: Кръвен данък не се дава при съжителство, а в робство!Махат едното мекере–министър,ще сложат друг не толкова будала,и още по–коварно мекере!
bezistena.blog.bg/history/2016/10/25/.1425825

В много от нашите обстойни документи сме давали дешифровката на тази спорна титла на Българските владетели,който титул Декодиращата програма на Свещения шифър веднага деанаграмира в истинския му сакрален семантичен статут като Кан,което ще рече Жрец на Бог Исус по формулата на следното лингва–уравнение:

КАНАСЮВИГИ=КАН АСЮ ВИГИ=
Кан (Жрец) на Иса Виг=Кан (Жрец) на Бог Иса

Кан на Бог Исус


Тази титулна херметична сигнатура се среща в същата или в подобни комбинации във всички древни Български документи,които са задължително засекретени по правилата на жреческия Свещен шифър,в който ви просвещаваме. 
 
КАНАСЮВИГИ=КАН ИСА ВОГ=КАН ИСА БОГ=Кан (Жрец) на Бог Иса–
Кан (Жрец) на Бог Исус 


КАНАСЮВИГИ=Кан (Жрец) на Бог Иса
– Кан,Жрец на Бог Исус


Това е най-елементарната зашифровка от Свещения Български жречески език,която Българските посветени зашифровчици създават за христоматиен лесно разбираем пример от потомците им в днешно време,когато ключът на кода бъде даден Отгоре!

КАН – титла на Жрец,Първожрец от Исусовата свещена родова владетелска династия Дуло,която произлиза от наименованието на скала,скално светилище КАЯ,което в херметичния Български жречески език се записва със сиглата К,която в комбинация със съпроводителната Ъ се произнася с носовка като

КЪ=КЪН=КЪАН

Владетелското Жреческо херметично име примерно на КРУМ е първоразрядната анаграмна комбинация от името на Богородица,която е Мария Магдалена,и на жреческата титла Кан,съответно като 

КРУМ=К МУР=Кая Мария=Кан (Жрица) на МАРИЯ=Кан(Жрец) на Мария–
Жрец на Мария Магдалена,която е и Богородица,която не е майка на Исус,който е Господ Бог Отец Демиурга,а е последното аватарно проявление на Великата Богиня Майка,Майката на неговите три деца от новоепохалното им аватарно явяване пред Българите в Тракия преди 2000 години,с които деца полагат началото на новоепохалната генерация Дуло

Всички Български Канове,които знаем,започвайки от Кан Атила=Кан Дуло,...Кан Кубрад,чийто франкски херметичен анаграмен титул е Дакобер–последният меровингов крал на Франките,изконна Българска имперска провинция,убит при кървав преврат през 679 г от майордомът му–заговорник и съзаклятник,подкупен от съюзените римския папа и византийски превратаджии в България,взели властта от 518 г и прогонени през 681г от спасилият се от килърите син на Франкския крал Дакобер(който е същият Кобрат)–принц Сихибер,анаграмната зашифровка на Исберих, освободил България през 681 г като Кан Исперих,или Кан (Жрец) Аспарух–всички тия Канове са Исусово–Мариини потомци и Първожреци,което е най-преследваната и старателно укривана с перманентен геноцид тайна на Българите от враговете ни!

МАЙОРДОМ=МАЙОР МОД=Мария Мад=Мад Мария–Майка Мария
административна висша длъжност при двора на меровинговия крал,движещ административните и военните дела на кралството,докато Първожрецът – крал се занимава само със жреческото феноменно свръхестествено обслужване на народа си
Задължително от династичната каста на Българските Богове  

ДАКОБЕР=КОБЕРАД=КОБРЕД=КОБРАД=Кан (Жрец) Брат–
Жрец от Всемирното Бяло Братство,който е Крал и Първожрец,се занимава само с Духовното ръководство и обгрижване на тракийските племена из цяла Европа и по–на изток от нея,останали без централната жреческа власт и ръководстно от Свещената Метрополия България ро време на първото старателно скривано византийско робство на България,(518–681) затова оставил много следи навсякъде из Евразия.

МЕРОВИНГ=МЕРО ВИНГ=Мария Вигин=Мария Богиня=Богиня Мария (Аве Мария)

КЛОВИС МЕРОВИНГ=Иса Балка (Българин) и Богиня Мария

Боговете на основателя на кралския род на МЕРОВИНГИ–те,който
"бил дошъл през 5–6 век със свитата и народа си някъде от Югоизточно Европа",
за да не кажат историците–фалшификатори,че е дошъл от България след преврата, извършен от  византийците–изродените български династи от Дуло от неговото разклонение сред юдео=данаите(гърците),завладели Българския трон и дошли на власт през 518 година.

image 
Свети Аспарух–Принц Сихибер с герба на древния Ямбол,който е гербът на Цар Шишман,посочен в древните документи като владетел на Ямбол и България!

КАН АСПАРУХ=Кан (Жрец ) на Иса Барх (Българин)

КАН АСПАРУХ=
Кан и Сар от Бох=Кан (Жрец) и Цар от Бох 

Я го вижте,Българи,феноменни генетични потомци от широко,дълбоко,високо и мощно разклонената генеалогия на Жрецът Аспарух,какъв е нашият Пра–Отец!
Бил кривокрак и нисък дебел грозен черникаво–жълто–мургав азиатски монголоид,с мръсни и сплъстени коси и стърчащи редки зъби като амуджите–нашественици,бил див и безкултурен чаргар,ядящ сурово месо и спящ и размножаващ се по конете и добитъка като животните,дошъл от дивите азиатски степи от изток...както ни го описват Аспарух и народа му досега с най–грозни и отблъскващи краски официалните автори на Българската история – нашите най–големи врагове и душмани юдо–византийските фанариоти,които владеят и управляват във безчестие целия свят от векове! 
 
Нали видяхте вече с очите си документите и автентичния му видеофайл,който той лично ни предостави,кой е и какъв е нашият ПраОтец,нашият Аспарух,завърнал се да освободи поробената България (518–681) от Запад,от Българската имперска провинция Франкорум (Франки на Мария=Фарки на Мария=Барки на Мария) !
 
Най–великолепният,най–красивият,най–сияйният,най–високият и най–стройният,най–синеокият,най–белият и най–русокос ариец,(Арии=Раии=Раи=Рай) най–феноменният,най–духовният и най–културният и най–интелигентният,най–извисеният,най–най...,най–Божественият,и от тогава до сега действащ рационален истински в плът,Дух и кръв реален Светец,закрилник на Българите в трудния ни екстремален живот на ръба на оцеляването заради процеса на нашето трансепохално закаляване...,в Аспарух всичко е най–от всички тогавашни хора на Земята,най..., каквито сме неговите генетични феноменни потомци истинските Българи,които сега заговорниците ни са тръгнали да ни затриват! 
 
Ще затриете Божият народ ли!



Кан Аспарух е Първожрец,свят династичен потомък от първородната Първосвещена родова линия на Исус и Мария Магдалена,основателите на Българския владетелски род Дуло 
 
Първожрецът Кан (Жрец) Крум е от неговата свещена родова линия.

Управлението сред 681 година на законният Свещен Първороден Исусов владетелски клан се прекъсва от Отце и Родопредателят,вероломецът изверг Борис I .  
 
–– още инфо за значението на титула Кан,вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Кан,Кая",а ние ви разсекретяваме и значението на непонятния досега титул Канас,Канос,Княз  

 
КАНАС=КАНОС=КНЯЗ=КАН АС=КАН СА=Кан на Иса–Кан/Жрец на Исус

КАНЗАС=КАН ЗАС=Кан (Жрец) на Исуз

сакралната етимология примерно на индианското име на този американски щат и град,заради разкриването сега на тайната на което заговорниците срещу България горчиво ще съжаляват,че не са затрили сега това име и цялата индианска топонимия,(както затриха повече от 100 милиона индиаци) която е съставена по имената на Българските Богове от Свещената им именна матрица по правилата на Свещеният шифър от Българските жреци култиватори и цивилизатори на индианците,водени от Първожрецът Авитохол, същият "митологичен" Кан и Цар  Авитохол от Именника на Българските Канове,живял 300 години(33 г–333 г),който е Първородният син на Исус и Мария Магдалена Павел,който е също всички т.нар. "римски императори" от Нерон,Тит Флавий Веспасиан,...,до Диоклециан включително,имплантирал за това време свещеното Божие феноменно жреческо Българско семе сред всички тракийски племена по света,с които е заселен пост–Сътворенчески,и присъединил ги към Свещената Българска империя (33 г–518г),след 333 година преминал временно в Божието измерение като Свети Павел, Шефът на Небесното светейшество и Покровител на Българите от неговото новоепохално династично потомство Дуло.


Научили вече истинските имена и адрес на истинските Богове–Българските, Властелините и Господарите на Световете,нека да благодарим с признателност на нашите премъдри Предци,съставителите на Свещените кодирани послания в нашия език и бит и в целия ни живот,и да извикаме пак към Тях с тази поредна мантра и парола да ни пазят и закрилят при страшните славни времена на Последното време!

                               
Бог високо,цар далеко! 
 

БОГ ВИСОКО=БОГ е Бок Иса ! 
 
ЦАР ДАЛЕКО=Кан и Цар от Дуло=Кайсер от Дуло   
 
 

Колко познати и близко около нас се оказаха
Боговете и Царете ни–Жреци,нали! 





И защото животът е такъв–страшното и трагичното вървят с радостното и щастливото, тъжното със смешното,ще ви публикуваме един сюжет за размисъл върху една още по–малка и безпомощна марионетка от нас,които сме кукли на конци в ръцете на Кукловодите–нашите Богове!  

image

От руски сайт ни поканиха да им разсекретим съобщението на страшни Извънземни, които щели да кацнат на Земята след 278 дни,че какво да предприемат в Русия нашите хора,за което ще ви информираме отделно,та от многото документи от сайта,това малко феноменче,което демонстрира левитация–сиреч е от нашата гилдия на феноменните крипто–Българи в някогашната изконна Българска земя,сега Русия,ни изпрати едно кодирано описателно–обяснително съобщение,което много ни изкефи,и за да видите и вие този наш агент–разведчик и секретен радио–телеграфист,го постнахме и за вас! 
 
Жречето ни каза на окултен телепатичен език,че виси пред оградата,ама за да не събуди подозрение у не спящия враг и цензурата,се прави,че виси на оградата!
Та ни вика:

– Аз вися на оградата. Превеждайте!

И ние ви превеждаме кодираното съобщение:   

АЗ ВИСЯ НА ОГРАДАТА=Исуз от Драгия и Богиня Диана 
 
ДЕТЕ ВИСИ НА ОГРАДАТА=ДЕТЕ на
Иса от Тракия и Богиня Диана 

Та друг път като видите някой да виси на или пред оградата,да знаете какво иска да ви каже с код на нашия език!



екип на bezistena и свети Аспарух 
 

ИСД с Любов!



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
25.10.2016 21:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658615
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!