Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 22:51 - България ще бъде заселена с нашественици ислямисти от Азия и Африка–хвърля черни прокоби заместник-деканът на Геологогеографския факултет на СУ!Няма да стане!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5661 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 25.10.2016 00:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На някой още да не му е ясно,че глобалните процеси на войни в Изтока и ислямистките нашественици в Европа и в България се извършват според пъкления план на световните заговорници срещу Българите за унищожение на Българския етнос с безбройни перфидно и подробно разработени детайли? 

"Глобално се случва едно презаселване на Европа с хора от Африка и Азия. Моята прогноза е, че това е бъдещето на Европа, включително и на България. За съжаление, това е един глобален процес, който е много интензивен и мащабен.
Демографският вакуум се запълва само по 2 начина - или свръхраждаемост, което няма как да очакваме нито в Европа, нито в България, или свръхимиграция. И това многократно се е случвало в историята"–

твърди категорично и безалтернативно отчайващо и съсипващо колективната и индивидуалната защитна имунна духовна система на Българите от висотата на академичната катедра заместник-деканът на Геологогеографския факултет на Софийския университет и писател Георги Бърдаров в публикацията на  Блиц

Експерт изнесе стряскащи данни за демографската ситуация в страната.
Учен от СУ огласи печалната участ на България: Гледката е апокалиптична, презаселването на Европа с хора от Африка и Азия няма да ни отмине 
www.blitz.bg/news/article/456331#toggleComment 


В Нета има разнопосочни коментари по темата,като ще публикуваме някои от тях и на место ще разсекретяваме основните послания,вложени в тях с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
 


 

 
Dimitar Nekov · Мениджър Екип на Алианц България АД

За нещастие това не е естествен, но планомерен процес !!!
Хората бяха умишлено прогонени от цели райони чрез два метода - безработица и безнаказан мангалски терор - тоест ДОРИ хората да се опитат да си изкарват прехраната и да живеят в тия райони,циганските бандити чрез кражби, грабежи и безчинства не им позволяват !!!

И не - заселването на т.нар. "мигранти" не е "бъдеще" за България, а ще бъде окончателното и унищожение.
Дори сега има траен и умишлен процес на етническа подмяна на населението - около 3.5 милиарда се харчат ежегодно за развъждането на циганската отвратителна сган, представете си какво ще се случи, ако ни напълнят и с талибански диваци и ни заставят и тях да храним и развъждаме !!!
Не са бъдеще и за Европа, защото като цяло повечето европейски държави си имат предостатъчно население.

За нас спасението е само едно - незабавно да започне провеждането на НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА - точно обратната на сегашната - спонсориране на ОБРАЗОВАНА раждаемост, внос на "мигранти" - но не диваци, а българи - от Бесарабия, Македония, западни покрайнини, Русия, връщане на поне част от емигриралите Българи (половината етнически Българи извън България да привлечем и държавата дори ще се препълни), инвестиции в ДЕЙСТВАЩА ИКОНОМИКА, а не в цигански помощи, ред, сигурност в държавата чрез безжалостно прилагане на законите и смазване със сила на престъпността като цяло и основно етническата (циганска) престъпност.
Наличните сега в държавата диваци (цигани, "мигранти") да бъдат поставени в такова положение, че ИЛИ да спазват законите и да се ограничи размножаването им, ИЛИ да напуснат държавата, което е по-добрият вариант.

България може да бъде спасена - все още - исторически сме изпадали и в по-тежко положение - но това няма как да стане, докато управляващите национални предатели не бъдат свалени, съдени и осъдени за геноцидът срещу собствения си народ !!! 
И не трябва да обръщаме какво ни "съветват" от Брюксел и Вашингтон - ако сме ПОСЛУШНИ, скоро с нас ще е СВЪРШЕНО !!!
 
БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНА от=от Сина на Богиня Мад Диана и Бог Исус Българина
България може и ще бъде спасена само от Спасителят–Синът на Богинята Майка Диана,чието аватарно новоепохално проявление е Мария Магдалена,и Господ Бог Отец Исус Демиургът,чието навоепохално аватарно проявление е Христос (Исус Трахия),и Които са Българи

БРЮКСЕЛ=Иса Бълкария

ВАШИНГТОН=Богиня Диана и Ешуа

ГЕНОЦИД върху=върху
Гена на Иса и Диана

С НАС Е СВЪРШЕНО
без=без Сина на Шар Бог Исус–без Спасителят


*** 
Заселването на Европа с азиатци и африканци било глобален процес? Ало, и глобалните процеси се правят от хора! На кого е изгодно, това се попитайте!  
 

***
Глобалните процеси се управляват от глобалистите. Те имат силата и парите да разбъркат умовете на хората, да ги противопоставят, да започнат война, революция или междуособици. Желанието им е породено от уродливото желание да бъдат Бог.
Според тех Той е такъв, прави всичко за кеф или за експеримент. Ако имаше вярващи хора в този свят до сега щяха да са Му ги изпратили за запознанство.


***
Глупости! В1900 г. като сме били 2 млн. да не би България да се е затрила!Ще се затрие, ако се нъпълни хора от друг свят! Да не би всички държави да са над 7 млн. или пък да са плътно населени - ами Казахстан, Канада,САЩ, - МАРШ ТАМ на пришълците!!!

Марш!
Марш от България! 
МАРШ=МАР Ш=Мария и Ешуа 
 
МАРШ от БЪЛГАРИЯ=Мария и Ешуа от БЪЛГАРИЯ 

МАРШ от БЪЛГАРИЯ=Мария и Ешуа са БЪЛГАРИ !!!

МАРШ от БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ е на Мария и Ешуа  
 
МАРШ от БЪЛГАРИЯ=
БЪЛГАРИ на Мария и Ешуа
Българите сме Божият народ,народът на Исус и Мария Магдалена,Които са последното аватарно проявление на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,които са Българи  и са наченали Сътворяването на света и на човеците от земите на тогавашна и сегашна България в Тракия! 

Все пропускаме да ви попитаме сещате ли се защо по нашите земи се откриват при археологическите разкопки най–много от целия свят от малките култови обрядни фигурки на Великата Богиня Майка? 
Ами отговорът го знаете вече!


***
И КАКВО-ДА СЕ ПРИМИРЯВАМЕ ЛИ АБЕ БАЧО,КЬДЕ Е ПОЛТИКАТА НИ ЗА ДАВАНЕ ГРАЖДАНСТВО НА ВСИЧКИ ЕТНИЧЕСКИ БЬЛГАРИ ОТ УКРАИНА ,МАКЕДОНИЯ ,РУМЬНИЯ И Т Н И Т Н. СЕГА ГЛЕДАТ ДА НИ НАПЬЛНЯТ С ЧЕРНИ И АРАБИ И АФГАНЦИ. ТУИ ЛИ Е ОПРАВЯНЕТО НА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА? АИДЕ НЕ НИ УСПОКОЯВАИ--ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ДОСЕГА ;;БЬЛГАРИ;; УПРАВЛЕНЦИ.


***
Не е въпросът в бройката, а в качеството. По-добре 2 милиона население, от които 90% Българи и 50% хора под 40 години, отколкото 7 милиона, но от тях над милион цигани, които удвояват бройката си на всеки 20 години !!! Проблемът идва от етническата подмяна на населението и емиграцията на младите хора - тия два процеса трябва да бъдат пресечени.


Vlady Zahariev · Bishop George Ahr / St Thomas Aquinas

Простак недоучен и недоклатен,защо не пуснеш жена си и дъщеря си на тарамбуките,за да повишат раждаемостта на маймуните у нас,срам ме е !
Такива ГЕРБерски дебили напълниха страната ни с цигани,араби и негри !
ГЛАСУВАЙТЕ за ГЕРБ,ако искате да я няма България час по-скоро !!!


Gram Mozzak

Това е толкова нормално и логично, че повече няма накъде. Българите се оказаха изключително глупави хора, които на няколко пъти отказват да се съобразяват със законите на геополитиката и за това заплащат кошмарна цена. Да станем съюзници в ЕС и НАТО с най-големите ни врагове ще е последния пирон в ковчега на България. Естествено "съюзниците" ни унищожиха промишлеността на Бъгария и принуждават православното население да напусне и да търси другаде препитание, а после ще подменят етноса на територията за да няма Русия опора тук. Това е толкова елементарно като 2+2 и беше ясно от самото начало. 


Врабче 

Драги българи от чужбина,върнете се в България! 
Другари ,българи,които сте все още в България,не напускайте Родината! 
Драги български жени,не се притеснявайте и не се страхувайте да раждате повече бели български деца! 
Не правете аборти,не пийте противозачатъчни,не кръшкайте! 

Зная,другари българи,че положението ще става все по-зле.
Но не бива да се отчайваме.

Нека да се покаем и да поискаме прошка за нашите грехове пред Бога,да отидем в Църковният Божий Храм,да се помолим за спасението на нашият изстрадал български народ!

Свети преподобни Иван Рилски Чудотворец да се моли на Бога за нас,и да помага на изстрадала България! 

АМИН! 




коментарът на нашият екип под публикацията:

Пфу! Мурзавец и черно–психотронник родоотстъпник,който (не "когото",а "който", защото е бездуховник !) издържаме с нашите мизерни пари за да ни обработва академично,че сме свършили вече като Български етнос и само нашественици на доцивилизационно ниво щели да ни оправят демографията!
Вижте в действие чудовищният план на заговорниците срещу Българите,който изпълняват без да се прикриват дори вече душманите ни–този "писател",който ни увещава да приемем нашествениците,защото те щели да спасят България,като ни обрича и предрича неминуемата смърт,е заместник-деканът на Геологогеографския факултет на Софийския университет и писател Георги Бърдаров,който сега така възпитава децата ни,и те клетите студенти вече са умряли в страха си и в духа си,готови мъртви души като този чернопсихотроник!  

Боже,колко вълци с и вече без овчи кожи и без бяло брашно
по кървавите пасти за маскировка,си внедрил сред своя народ!


Всички възлови места,постове и лостове на всички нива на държавата ни са в ръцете на заговорниците срещу Божия Български народ–американофили,туркофили,юдофили,русофили и всякакви други фили и соросоиди,но не и Българофили,които не са предвидили само,и въобще не знаят,че Боговете Демиурзи са Българи и вече открито вземат народа си многострадален в Своята защита–процес,за които Те ни просвещават с повече от 630 статии в блога ни,и с една от които за предателите и анти–българите ви просвещаваме сега,

Виктор Орбан–българо цигански юдейски династ от Дуло,спасител на Европа или коварен гробокопач за България от щаба на заговорниците срещу Българите? 
bezistena.blog.bg/history/2016/10/03/viktor-orban-bylgaro-ciganski-iudeiski-dinast-ot-dulo-spasit.1480278 ,

за да ползваме фоновата песен "Предател и враг" за поздрав и предупреждение към предателите и враговете на Българите,завладели всички позиции в държавата ни и в света,и не подозиращи какво ги очаква скоро на Съдния ден! 

www.youtube.com/watch
– пуснете песента "предател и враг",а ние ще ви разкрием кои са Съдиите на Съдния ден! 


СЪДИИ=Иса и Диана 

ОСЪДЕНИ от=от Иса и Диана

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на
Иса и Диана 


Щом ще има съдии и съдебен процес–изрично подчертаваме–за всички до един,без изключение,задължително ще има със Съдиите и съдебни заседатели!
 
Нека видим какво пише на опознавателните им баджове!   
 
Първо на всички баджове по принцип пише от Кои сме всичките: 
 
БАДЖОВЕ=Богиня Диана и Бог Ежуа,

и после конкретно пише кои са заседателите!  
 
ЗАСЕДАТЕЛИ=Дуло от Диана и Исуз=Дуло от Дионисиус
Светиите от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,Които са и синкретизираният образ на Дионисиус,и които Светии–заседатели задължително всички до един са Българи 

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ=ЗАСЕДАТЕЛИ на Иса и Богиня Диана  


Сега от Светейшата канцелария ни съобщават и Кой ще е главният Съдебен заседател на трансепохалния процеси на Съдния ден : 
 
СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ=Сина от Дуло на Бог Тати (Отец) Исуз
Божият Син,Спасителят
 

Как ли реагират  душманите на Българския народ,когато тия директни от ясни по–ясни и разбираеми документи и предупреждения от Боговете ни стигат до тях!
 

За тази си родоотстъпническа анти–Българска пропаганда и манипулация този зам.декан при нормално правителство и обществена реакция трябва веднага да бъде уволнен от поста си независимо от всякакви академични автономии –той учи младите Българи на пораженчество и родопредателство! 

 В отделен постинг в блога ни ще му подадем един спасителен пояс от категорията "мерзавец",за да опита с него да се спаси!  

                          Вече в този обещан постинг по–долу му хвърляме пояса 

 
предател и враг    Цар Лъв
Back In Black         AC/DC 
 

Чрез песента на  AC/DC –  Back In Blac,Българският Бог ( Back in Black) предупреждава всички врагове, които векове досега са геноцидирали Неговият свят народ,да спрат вече с геноцида и издевателствата над децата и народа Му,защото Бог вече прекратява екстремалния закалителен период на Българите и поема вече защитата ни и горко им на душманите на неговия Български народ! 

BACK IN BLACK=Бок Балк – Бог е Българин
BACK IN BLACK=Балки,Кан (Жреци) на Бог–Българи от жреческата Божия каста

Връщам Се в черното.
Връщам Се невидим!
Нямаше ме много време,
радвам Се да се върна.
Да,до сега бездействах,
но вече Се задействах!
Продължавам да гледам към небето,
защото това ме прави щастлив.
Забрави за смъртта –
Аз Съм безсмъртен!
Имам девет котешки
живота и очии ги използвам
всичките постоянно!

Защото Се върнах!
Да,върнах Се!
Е,върнах Се!
Да,върнах Се!
Върнах Се обратно.
Върнах Се в черното.
Да,върнах Се в тъмнината невидим!
Защото Се върнах на пътя
водя групата-небесната армия!
Никой няма да Ме обвинява.
Затова Ме виж сега –
Аз просто представям Моят план.
Не рискувай – махни се от пътя Ми!
Защото Се върнах.
Да, върнах Се!
Е,върнах Се!
Да, върнах Се.
Върнах Се обратно.
Върнах Се невидим!
Бърнах Се!Върнах Се!
Back in Black – Богът на Българите!




Тази статия и по–точно академичният информационен стил на професора,е типичен христоматиен пример за демонстрация на един от характерните гьобелсови префинени методи на манипулация на Българите от позициите уж на академична обективност и безпристрастност,като върху реални общопознати вече и неоспорими статистически данни –тия за икономическо–социалния и демографския срив на страната ни,които се ползват като алиби и атестация за авторитетност, добронамереност и истинност на автора,се вмъкват страшни чернопсихотронни внушения и най–мрачни пророкувания и врачувания за неминуемия крах и затриване на Българския етнос,който е добре познат юдо–византийски психологичен метод и технология за тотални поражения  върху нарочения на заколение враг,народ!
 
Най–ярък пример за такъв ловък черно–психотронен шаманизъм "ала" психотронника Кашпировски в България,е упорито лансираният многолик рептил доцент Иво Христов, инфо за който ще намерите в блога ни с парола на търсачката "безистена и доц. Иво Христов".

ШАМАНИЗЪМ=Изуш и Ма.Ма.=Исуш и Мария Магдалена
феноменни практики на потомци на Исус и Мария Магдалена

КАШПИРОВСКИ=Барк (българин) Кан (жрец черен) от Бог Исуш 

Не му се хващайте и плашете на номерата на доцента – него вече сме го разконспирирали и неутрализирали по денихилиращата черните енергии технология на Свещения шифър! 
 
ИВО ХРИСТОВ=Иво от Бог Иса от Трахия
което е и неговият последен шанс за спасение,както и за зам.деканът на Геологогеографския факултет титулът му мерзавец,който му лепнахме в началото, освен че е позорящ и разконспириращ,е при декодиране и проумяване и влизане в правия път мощно спасително средство по формулата:  

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Богиня Матара и Исуз
генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,на когото (вече не на "който",а като на одухотворен предмет и субект–когото!) Те са възложили черните лоши негативни роли в многоактовата пиеса Българите и човешката цивилизация,и за което Те ни възложиха да го посветим и благословим да се познае и осъзнае с добро,защото от Горе имат и кофти начин за вразумяването на всеки!  

ЗА ВРАЗУМЯВАНЕТО от=от Бог Изуз и Богиня Матара 
 
ДА СЕ ПОЗНАЕ че е от=че е от Богиня Диана и Исуз 

ДА СЕ ПОЗНАЕ че е от=че е от ПЕЗИСТЕНА=че е от БЕЗИСТЕНА–
Първосвещеният Божи храм в Първопрестолния Божи град Олимп,който е Олимб,Имбол,Ямбол
   

 
 
По публикуваните гневни коментарни реакции на Българите под статията в Блиц става ясно,че високоинтелектуалните Българи вече са прогледнали за истината и оттука нататък все повече Българи ще се осъзнаят и прогледнат и все по–трудно ще им става на душманите ни да ни варят като краставата жаба на бавния огън в тенджерата и че това е гаранция,че скоро краставата жаба–Българския народ,ще изкочи с гръм,крясък и трясък от бавносваряващата я тенджера,с която ни готвят на постепенно засилващ се огън за жертвен курбан заговорниците ни юдо–византийци.

***малко просветителска документация за генезиса на византийците в 

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

и още в блога ни с парола "безистена и генезисът на християнството"



Проумейте скритата историческа хронологическа логика: 

Юдо–византийците са ни държали в жестоко робство 200 години (1018–1181) и още 150 през най–старателно скриваното във фалшивата световна история първо византийско робство от 518 до 681 година,за което ние ви просвещаваме в постовете ни с парола на търсачката на Гугъл  "безистена и император Анастасий I ",правят ни постоянно периодични и перманентни епохални престъпления,войни и преврати,най–страшният и чудовищен от които е най–извратено представяният и фалшифициран акт на изтребление от агентът и килърът на византийците и изчадието адово Борис I,на 52 елитни Български святи аристократични жречески рода от феноменните династични потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена през средата на 9 век с геноцидът на 250 000 техни роднини до девето коляно и верни последователи,което епохално престъпление е представено през 18–19 век (времето на фалшифициране на историята ни) от потомците и наследниците на заговорниците срещу Българите,като най–великият хуманен културно–цивлизационен акт на Българите през новата епоха–покръстване на Българите в християнството,който злодейски акт и процеси на изтребление на святия етносен елит на Българите е всъщност акт на откръстване,насилствено геноцидно затриване на истинските потомци и последователи на истинското Исусово–Мариино учение–Учението на Любовта,Братството и Мира и Познанието и живот по феноменните практики  на Дарбите на Святият дух,което учение и практики са езичеството–истинското Исусово Учение!
 
Затова и през последните десетина години благодарение на независимите исторически изследователи родолюбци и патриоти,излизат лавина документи,че всички Канове (Жреци) и целокупният ни Български народ са били ревностни искрени християни преди престъпния акт на "покръстването",и са изповядвали истинското ранно християнство още от 1 век,което е точно езичеството на Исус и Богородица,която е Мария Магдалена,с феноменните познания и практики и живот по Божиите закони,която истина като задълбахме през вековете с всепроникващия Свещен шифър,стигнахме до Явяването на Исус Христос през трийсетте години на 1 век в Тракия,Българският му произход и автохтонният ни в Тракия Сътворенчески статут на Българите на култиватори и цивилизатори на всички племена!  
 

Тия същите юдо–византийци,с генезиса на които ви запознахме по–горе,са българо–юдеите от Византия,които през началото на 14 век наемат дивите азиатски османски племена (бивши тракийски племена,разселени в Азия и децивилизовани–откръстени от началото на 9 век ) за превземане на България и ги вкарват на Балканите и Европа като оглавяват пълчищата им.
Същите те заемат всички висши възлови длъжности на Османската мракобесническа империя през цялото време на дългото ѝ мракобесническо дивашко съществуване.

МРАКОБЕСИЕ срещу=срещу Бок Иса и Мария 
 
МРАКОБЕСИЕ
срещу=срещу Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария–
срещу Българите,святото родословие на Исус и Мария Магдалена   


Същите те са фанариотите–тайната духовна инквизационна полиция на Османската империя, която насочва и насъсква османците срещу елита на Българите през 500 –те страшни години на турското робство и владее и фалшифицира Светото Българско православие. 

Прогонени от Освободителната Руско–турска война,юдо–византийците от властническата каста на Османската империя мутират по различните техни метастази сред всички европейски народи,(пример са младотурците дьонме) комбинирайки се с техните явни и крипто–диаспори и с юдаизма и криптоюдаизма,и съхранявайки и развивайки непреходната си перманентна омраза и ярост срещу Българите в постоянни пъклени заобиколни  дългосрочни планове и кроежи за окончателното унищожаване на Българския явен и крипто–етнос в България и по другите народи,живеят единствено с висшата цел № 1 да се завърнат в България–закодираната съкровена повеля на всички човешки същества и племена в био–програмите им да се завърнат в Сътворенческия Земен Рай,Обетованата земя,заради която са се хванали сега всички за гушите в смъртна хватка помежду си,а всички заедно съюзени срещу Българите! 

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 
 
ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на
Бог Иза и Богиня Мат Диана

Сега под прикритието на либералния глобализъм те реализират същия план за нашествие на ислямистките пълчища от Азия и Африка,както през 14 век,като съобразно новите условия не нападат еднократно и масирано,за да не се усетим навреме и организираме в защита,а ползват метода за сваряване на краставата жаба постепенно на слаб и постепенно увеличаващ се огън,като вкарват постоянно по малко наемници в Европа с главна цел България,докато решат че са достатъчно и готови и почнат безпардонното явно открито изтребление на Българите,стартирайки планираното поробване на целия свят. 

КРАСТАВА ЖАБА=Бог Исуж от Тракия

Българите,народът на Исус,които ни варят на бавен огън


Междунродна общественост,международна солидарност,ООН,колективна отбрана НАТО, българинът Путин и Русия,славяни,православни,християни,помощ от КЕЙФОР–такива лигавщини и екстри в Европа при тях вече няма,всички европейски народи са достатъчно смачкани и зомбирани от техните правителства и от див ужас за собственото си оцеляване,и открито мечтаят на глас и предлагат спасителният вариант за собстветите им кожи (което спасение ще е временно) България да стане за постоянно световният лагер на джахадистите и нашествениците,а и всички инструменти и лостове на всички световни институции и на всички държави са в ръцете на юдо–византийците!  

Кой ще ти мисли за Българите и България–нужникът на Европа.

После е лесно,защото както вече писахме–падне ли Ямбол,пада България,падне ли България–отиват всички народи по света на заколение! 

– Страшно,ужасно,жестоко и безизходно,нали!
– Така е,обаче ще видите какво ще стане нататък,като дойдат или по–точно отворят преградните стени на измеренията и световете и се явят нашите Богове,Които откриваме и в най–безизходното положение!  

БЕЗ ИЗХОД=
БОХ Д ИЗЕЗ=Бохиня Диана и Изуз


Самият факт вече,че Боговете ни ги откривате във всички възлови думи и изрази, трябва да ви гарантира,въздига и окуражава,че Те са във всичко и са реални и рационални вседействащи навсякъде и постоянно около нас и че Те движат целия този драматичен спектакъл,в който ние сме куклите–марионетки,и за наша радост Техни кукли са и самите земни кукловоди,дето си мислят че те са кукловодите и господарите!

В Ямбол казваме на фалшивите и напразни илюзии,и аз не знам защо,"нанай!",само не си спомням дали показвахме и кукиш,среден пръст или натопорчена половината ръка от лакътя надолу или то се подразбираше! 

image

На черно–магьосниците и психотронници им показваме нашия дежурен среден пръст–тайното дистанционно оръжие на посветените Българи,(повече инфо за това могъщо оръжие на Българите вижте с парола на търсачката "безистена и среден пръст") и за пореден път ги отчайваме,че няма да стане на тяхното да ни затрият,няма да им мине номерът,не на нас този номер–които христоматийни разговорни оптимистични превантивни изрази са все кодирани мантри за връзка с Боговете ни,Които ни очакват в тях! 

НЯМА ДА СТАНЕ=Мат Диана и Иса

НЕ НА НАС ТОЗИ НОМЕР=Исуз и Матара

НЯМА ДА МИНЕ ТОЗИ НОМЕР=
Иза и Матара Диана Ма.Ма.=Иза и Матара Диана Мария Магдалена

ВСЕ КОДИРАНИ МАНТРИ ЗА=Исуз от Тракия и Богиня Матара


И защото вече се познахме,че сме Божии и ние самите Божествени феноменни Божии потомци,ще стане така,че ние ще си вземем Бащиното ни и Майчиното ни наследство–което е целия свят и всички народи,и ще ги зачислим отново в Свещената Българска империя,(33 г–518 г,най–старателно скриваната новоепохална тайна на човечеството, фалшифицирана като "римска империя") която е обещаното ни от Отец и Майка ни Царство на Любовта,Братството и Мира на Всемирното Бяло Братство–праведните и святи Българи,което Царство е обединеното Царство на Божието и човешкото измерение,на Царството на всички светове! 

А до тогава ние Българите ще се борим с всички възможни мирни и на отчаянието средства за спасението си по човешки,но задължително и винаги със зовът към Боговете ни за помощ !

ЗОВЪТ КЪМ=Иза и Богиня Майка Диана

Много Българи ни споделят,че тези разкрития,които публикуваме,били страшни и ги плашели,понижавал духа им. 
Ние казваме истината,за да не си крият Българите главите в пясъка като щраусите,а да ги вдигнат всички горе и да видят страшната истина за да се познаят чрез нея,че са непобедими Божествени феноменни потомци на феноменни наши Предци,които са Вси Светии и които всички до един сега са край нас ден и нощ наши ангели хранители и бодигардове,щото който от потомците им познай Боговете ни и Светиите ни,да бъде спасен! 

ГОРЕ ГЛАВИТЕ ВСИЧКИ=Българи,Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Диана

С предупреждение към героите на тази импресийна форумна драматизация и с простителност и благословение към тях да познаят Боговете ни с добро!  

ИМПРЕСИЯ=Бог Иса и Мария

ФОРУМНА ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от
Исуз и Богиня Диана Матара Мария
 
 

–– извадка от коментарния блок под постинга в публикация в група Древни артефакти


Дарин Велков

Ако не се обединим и не спрем това безумие, не знам дали няма да затрием България....


ДА СЕ ОБЕДИНИМ С=Исус и Богиня Мад Диана –––
отговорът е точен и категорично ясен!

ДА СПРЕМ БЕЗУМИЕТО с=с Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария


екип на bezistena и екип от Вси Светии,всички наши предци,временно Горе и постоянно край нас!


ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
23.10.2016 22:52
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. tomaneverni - http://sosnovini/стиска-ли-...
23.10.2016 23:43
http://sosnovini/стиска-ли-ви-да-изгледате-бъдещето-на-европа-ислямът-в-испания-и-белгия-видео-31240

Стиска ли Ви да изгледате бъдещето на Европа? Ислямът в Испания и Белгия (ВИДЕО)
цитирай
3. bezistena - Помощта за Българите ще дойде от ...
24.10.2016 10:51
Помощта за Българите ще дойде от възможно най–последната истанция,обаче я само вижте коя е тя!

ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ=Сина от Дуло на Исус и Богиня Диана–
Спасителят на Българите и на човечеството
цитирай
4. asthfghl - Не е само в България това.
24.10.2016 11:48
Този заговор не е специално насочен срещу България. Срещу цяла Европа и целия Запад е.
цитирай
5. panazea - 26 години се чудя защо не емигрирах ,
24.10.2016 12:03
след като ми предлагаха добра оферта .
Сега разбирам , че имам мисия в България.
Както и всички българи останали в България.
Както и всички българи , които ще се върнат в България.
На България й трябвам. И всички българи по света й трябват , независимо къде се намират .
Това е неизтребимият Български дух !
Панацея
цитирай
6. bezistena - относно asthfghl - Не е само в ...
24.10.2016 14:38

относно asthfghl -

Не е само в България това.
Този заговор не е специално насочен срещу България. Срещу цяла Европа и целия Запад е.

Абсолютно верно е,че е срещу цяла християнска Европа и срещу целия свят е заговорът,който е в ход на всички нива и на пълни обороти,обаче тъй като си нов при нас и логично непросветен в чудовищният перманентен заговор срещу Българите,заради които са всички тия страховити събития в света,то намери време да се запознаеш с нашите документи в блока–над 630 документални статии,които са само заради тази епична и драматична тема,за да се просветиш, защото тази информация е жизненоважна!
цитирай
7. bezistena - . panazea - 26 години се чудя защо не ...
24.10.2016 16:16
. panazea - 26 години се чудя защо не емигрирах ,
12:03
след като ми предлагаха добра оферта .
Сега разбирам , че имам мисия в България.
Както и всички българи останали в България.
Както и всички българи , които ще се върнат в България.
На България й трябвам. И всички българи по света й трябват , независимо къде се намират .
Това е неизтребимият Български дух !
Панацея
+++++++++++++++++++++++++

Благословена си,че си се познала,че си Божие феноменно дете и че имаш велика мисия в живота!

АЗ ИМАМ МИСИЯ от=
от Исуз и Ма.Ма.Ма=от Исуз и Майка Мария Магдалена


ПАНАЦЕЯ=ПАНАТСЕЯ=Богиня Диана и Иса–
генетична потомка на Исус и Мария Магдалена,с унаследени феноменни Божествени жречески параметри и характеристика,защото носиш неизтребимият Български дух !

НЕИЗТРЕБИМ БЪЛГАРСКИ ДУХ на=БЪЛГАРСКИ ДУХ на Богиня Матара и Иза

НЕИЗТРЕБИМ БЪЛГАРСКИ ДУХ на=ДУХ на Българи,Кан (Жреци) на Богиня Матара и Исуз

С Любов от екипа ни и от мене!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658124
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43976
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!