Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 00:17 - Рогът на изобилието в ръцете на древноримската Богиня Абунданция,която го инсталира в Тракия и заради който сега всички племена се бият за България!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6196 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 17.10.2016 12:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото в предния постинг пропуснахме да дадем повече информация за технологията и ноу хауто на високотехнологичната свръхмодерна поточна линия за духовни и материални блага със запазената марка Рог на изобилието в Божествената Тракия–Раят на Земята,ще ви светнем за да ви просветим с тази важна информация и се ползвате и вие в пълна степен от Божествените ѝ екстри и промоции,като пуснем нов пост на тази съкровена тематика.

ЗАПАЗЕНА МАРКА от=от Кан (Жреци) на Бог Изуз и Мария 
 
ЩЕ ВИ СВЕТНЕМ за=ШТЕ ВИ СВЕТНЕМ за=за Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

ЩЕ ПРОСВЕТИМ за=ШТЕ ПРОСВЕТИМ за=за
Бог Исуш и Богиня Матара Диана




Първо ви предлагаме откъс по темата от последния ни импресиен пост 

No mercy!Без милост!Няма милост!Има ли милост за Българите!
bezistena.blog.bg/history/2016/10/14/no-mercy-bez-milost-niama-milost-ima-li-milost-za-bylgarite.1482566

Обещанието на лирическият герой,че като умре,ще продължи да живее за любимата си–живея за тебе–ни разкрива при кои продължава животът на човек,преминал в другото измерение,както безусловно ни свидетелстват документите в началото на постта за измерението на смъртта.
Сега Отгоре ни разкриват и конкретните географски координати на това Божествено место–другото измерение,в което са Боговете и стават чудесата на Вечният пост–земен живот:

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ=Драгия на Иза и Мария=Тракия на Иза и Мария
тази вълшебна Тракия,Обетованата земя,Троя,истинският вълшебен Сътворенчески Рай на Земята,споменът за екстрите и промоциите на който са имплантирани и заложени в гените,атомите и молекулите и био–програмата на всички човеци и Божии разумни генно–инженерни продукти,наречени хора,в неустоим програмиран перманентен копнеж и стремеж да го намерят и се завърнат отново в него на всяка цена!

ТРОЯ=РОЯТ=Раят

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

ЕКСТРИ И ПРОМОЦИИ от=ЕКСТРИ И ПРОМОТСИИ от=от Исус от Тракия и Богиня Матара

ЕКСТРИ И ПРОМОЦИИ от=ЕКСТРИ И ПРОМОТСИИ от=от Тракия на Исус и Богиня Матара  

СПОМЕНЪТ ЗА=Богиня Мат и Исуз

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара

ДА СЕ ВЪРНЕМЕ при=при Иса и Богиня Мадара

НЕУСТОИМ КОПНЕЖ към=към Исуж и Богиня Майка Диана

ВЕЧЕН КОПНЕЖ за=ВЕТШЕН КОПНЕЖ за=за Богиня Диана и Бок Ежуш

ПРОГРАМИРАН ПЕРМАНЕНТЕН КОПНЕЖ от=ПРОГРАМИРАН от
Богиня Матара и Бок Ежуа
 

плейлиста 
Христо Косашки    Балканска земя
Орлин и Кристина–Оживелите статуи на децата на Исус и Мария Магдалена в Ямбол

Поради който програмиран копнеж през всички епохи се водят епични войни и битки за завладяването на Тракия–Земният Сътворенчески рай,Троя=Раят,Обетованата земя, натъпкана с изкуствено построените мегалитни светилища,които са мултифункционални високотехнологични съоръжения за производство на духовни и материални блага от Българите–феноменни жреци,чрез неизчерпаемата енергия на Святият Дух,високо производителни поточни линии на Рогове на изобилието,която Обетована Сътворенческа Божия Райска земя е умишлено неглижирана и прикривана като "место на кръстопът", "важно стратегическо место между два континента","земя на пътя на преселението и миграцията на народите"...,и се фалшифицират исторически всички кръстоносни походи,които всички до един! са организирани и провеждани с единствена цел завладяването на Свещената Тракия,като "само преминаващи случайно оттука на път за Божи гроб ",за да сме в невидение истинските собственици и стопани на Обетованата земя за нейния статут и нашият Божествен феноменен потенциал и характеристика!

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=
България на Диана и Иза 



Продължаваме с още инфо за Рога на изобилието и от официалните източници

Уикипипедия: 

Рог на изобилието (корнукопия, от латинското Cornu Copiae, букв. „рог на изобилието“, също като Рог на Амалтея) е символ на плодородие, богатство и благодат, който датира от 5 в. пр.н.е. и произлиза от древногръцката митология и по-специално от мита за козата Амалтея, която откърмила с млякото си бог Зевс в една пещера на остров Крит.

Според легендата, веднъж докато си играел с Амалтея, Зевс неволно отчупил рога ѝ. В отплата Зевс я възнесъл на небето (звездата Капела в съзвездието Колар), а от рога започнали да се изливат плодове, цветя и зърно.

image

В различни случаи и изображения,Рогът на изобилието е приписван като атрибут на различни божества, носещи благословия като богинята на мира Ирена, на земята – Гея и на плодородието – Деметра, а в други култове е асоцииран с Фортуна и Кибела,които често са отъждествявани.

Митът за Рога на изобилието се смята за предшестващ митовете за Еднорога и Свещения граал. 
 
СВЕЩЕНИЯ ГРААЛ с кръвта на=СВЕШТЕНИЯ ГРААЛ с кръвта на=с кръвта на Диана и Исуш Българина–
генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена



От тази суха информация,открадната от Българската херметична жреческа документация и фалшифицирана като "древно–гръцка митология",от сакралията и тайната на която юдо–византийците и хабар си нямат,ще разсекретим само няколко документа,от които ще разберем след разшифровката им,че латинското наименование на Рога на изобилието –Cornu Copia,означава Божия канара,Божия скала: 

CORNU COPIA=Канара на Бок
скално светилище,

а кой е този Бог веднага ни разкрива сам Той,превеждайки ни култовото си митологично име на Върховен Бог–Зевс,като за сетен път ще се просветите и възрадвате и вдъхновите,че този най–важен и древен върховен гръцки бог Зевс е Вездесъщият Бог Господ Демиургът,Който съвсем неслучайно е Българският Бог Отец Исус Творецът: 
 
ЗЕВС=В СЕЗ=Бог Исуз

Деметра е Кръстницата на Божият първопрестолен град Ямбол–Великата Богиня Майка Диана,която много лесно разконспирираме под това ѝ елементарно кодирано име:  
 
ДЕМЕТРА=ДЕ МЕТРА=Диана Матара 
 
БОГИНЯ НА МИРА=Богиня Мария 
 
ФОРТУНА И КИБЕЛА=Богиня Диана Бълкария 
 
КРЪВТА НА СВЕТИЯ ГРААЛ=КРЪВТА на
Диана и Иса Българина
херметичната конспиративна кодировка и метафорична символика на Свещения ген на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,Родоначалници на феноменния жречески род Дуло
 
КРЪВТА НА СВЕТИЯ ГРААЛ=Бълкарите са от КРЪВТА на
Диана и Иса  


Кой е направил техниката на апаратурата на Рога на изобилието и феноменната свръхестествена технология на работа,кой оперира и какво произвежда на него–ще видим от руската Википедия на тази тема,защото нашата Уикипедия не смее дума да каже за него,да не вземем да го познаем и кажем: "Пу,тази машинария е наша,я да вземем да натиснем копчето!"...,и да тръгне да произвежда Рогът на изобилието всякакви вълшебства и чудеса,та вземем да се познаем,че сме голямата работа, каквато сме в латентна потенциална спяща,та чак клоняща към летална,форма! 
 
НЕ СМЕЕ ДУМА ДА КАЖЕ за=ДА КАЖЕ за Иса и Мама Диана 
 

ДА ВЗЕМЕМ=
Иза и Богиня Мама Диана

ДА СЕ ПОЗНАЕМ че сме от=че сме от Исуз и Богиня Мат  

МАШИНАРИЯ на=на Мария и Ешуа


По вълните на сърфа на Нета и на Гугъл влизаме отново във Википедия,откъдето вземаме и разсекретяваме поредната папка с Български родови исторически документи: 



Википедия:

Абунданция (лат. Abundantia — довольство, изобилие), известна также как Абундия, Габона, Фулла — древнеримская богиня изобилия, спутница Цереры.

Изображалась в виде женщины, сыплющей золото из рога изобилия. Образ её был запечатлён только на монетах. В честь Абунданции не воздвигалось ни алтарей, ни храмов.

В отличие от неё Domina Abundia (в старых французских стихотворениях Dame Habonde), упоминаемая в средневековых сочинениях как об остатке кельтского или германского язычества, — ласковое, благосклонное существо, приносящее людям успех и изобилие.

В честь Абунданции назван астероид (151) Абунданция, открытый в 1875 году. 
 
image 
 
Петер Павел Рубенс  Абунданция 


 
И така,от руската свободна енциклопедия става ясно,че авторът,проектантът и конструкторът на свръхестествената мултифунционална апаратура за творене на духовни и материални блага и чудеса–Рогът на изобилието,технологът на феноменното производство и оператор на тази вълшебна чудотворна машинария,е древноримската Богиня Абунданция.
Като знаем от опит,че всички древно римски богове са само Българските Богове Демиурзи,

РИМСКИ БОГОВЕ=
Бог Иса и Бокиня Мария
,

и много често проявяващи се под херметичен синкретичен сдвоен образ,я да вземем да проверим документите на тази богиня кой се подвизава зад нейното име и образ! 
 
Четем и превеждаме,за да ги легализираме документите: 

СДВОЕН ОБРАЗ=ОБРАЗ на Иса и Богиня Диана  
 
ИМЕ И ОБРАЗ на=на Бог Иза и Мария 

ЗАД НЕЙНОТО ИМЕ И ОБРАЗ
се крие=се крие Изуз и Богиня Мадара Диана 
 
 
Така от косвените съпридружителни документи се уверихме,че тази богиня на плодородието и изобилието е синкретичният образ на Българските Богове Демиурзи, която информация трябва да се потвърди и от официалните ѝ документи–името ѝ Абунданция: 
 
АБУНДАНЦИЯ=БУ ДИАНА ЦА=Богиня Диана и Иса–
както и очаквахме тази богиня е херметичния конспиративен образ на Българските Богове   
 
В другите секретни документи богинята е хереметичен образ само на Богинята Майка Диана:  
 
АБУНДИЯ=БУ ДИЯНА=Богиня Диана 
 
ГАБОНА=БОГАНА=Богиня

анаграмна кодировка на Българското име на висшия Божествен титул 
 
Средновековните келтско и джерманско име на тази езическа Богиня–Domina Abundia и Dame Habonde,ни разкриват и коя е Богинята от конкретната рисунка на Петер Павел Рубенс,която оперира с Рога на изобилието.
 
DOMINA ABUNDIA=Мад Богиня Диана=Богиня Мад Диана 

DAME HABONDE=
Мад Бохиня Диана=Бохиня Мад Диана  
 
Богинята операторка с Рога на изобилието е Българската Богиня Майка Диана! 
А какво знаем за Богиня Майка Диана от многобройните ни разсекретени документи!
Ами знаем,че Тя през новата ера се представя пред Българите в Тракия преди 2000 години в аватарния си образ като Мария Магдалена.
А какво знаем от безспорните ни автентични разсекретени купища и масиви документи за Мария Магдалена?
Ами знаем,че Тя е Любимата и Съпругата на Исус Христос,Който е новоепохалното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиурга,и като такава тя му ражда през 32 година дъщеря им Синтия,а през 33 година ражда братята близнаци Павел и Петър съответно в 23.50 часа на 24 декември (Бъдни вечер) и в 00.05 часа на 25 декември (Коледа) 

– А – а – а,тя затова си и играе с двете дечица на рисунката на Рубенс,защото те са нейните две деца Павелчо и Петърчо,нали! 
 
–Точно така! Тази щастлива майка е Майка Мария Магдалена и двете ѝ деца Павелчо и Петърчо,които се радват на феноменните дарове и подаръци,с които ги дарява Майка им–Всемогъщата Богиня Демиург Диана,Владетелка и Властлин на Световете.
А основните изобилни дарове,които се сипят от Рога на изобилието,са златни,защото с тази символна алегорична композиция посветеният Рубенс,който е феноменен потомък от генеалогията на Павел,е документирал,че тия две деца са родоначалниците на златната династична линия Дуло на Исус и Мария Магдалена: 
 
ЗЛАТНИ ДАРОВЕ ОТ РОГА НА ИЗОБИЛИЕ=Рода Дуло на Богиня Диана и Изуз Българина
 
От долните фотоси на култовия шадръван с фонтана с трите деца и шаран в градския парк в Ямбол,преизобилна информация за който ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и трите деца на Исус и Мария Магдалена" в поредицата ни постове на тази тема,вижте двете деца–братчета Павел и Петър,че са абсолютно същия типаж и антроположка конструкция,като двете невръстни дечица Павелчо и Петърчо на Абунданция от картината на Рубенс,половината от която синкретична богиня е Мария Магдалена! 
image
 
image
+
image
+
image




По темата за Тракия като същинския Сътворенчески Земен Рай и статута на географската и историческа област Тракия на централен планетарен светилищен комплекс,застроен с изкуствено построени мегалитни скални светилищни съоръжения от най–различен тип,чието обобщено херметично алегорично наименование е Рогове на изобилието,ви припомняме прекрасният постинг,който ни спуснаха Ръководителите ни Отгоре с участието на жрецът Христо Косашки:  
 
Тракийското,сиреч Българското светилище Скална гъба с ниши край Женда,и новата научна историческа терминология "Български" вместо "тракийски" 
bezistena.blog.bg/history/2016/01/20/trakiiskoto-sirech-bylgarskoto-svetilishte-skalna-gyba-s-nis.1423926
 
image
www.krumovitsa.com/

Малък локален Рог на изобилието от типа "скални ниши" при с. Поточница 
 
Ключовата тагова дума–парола за отключването на това светилище и въвеждането на производствената линия на Рога на изобилие в работен режим,е деанаграмираната стойност на името Поточница,която ще ни заведе при Българските Богове,които ни чакат с Любов и Майчина и Бащина безгранична обич на Тяхното Първосвещено светилище–храм в Първосвещения им град Ямбол–Безистена:

ПОТОЧНИЦА=Богиня Диана и Исуш

ПОТОЧНИЦА=ПЕЧИЦТЕН=БЕЧИЦТЕН=БЕЗИСТЕН 

 
Ето го и Централният рог на изобилието и главен диспечерски и команден център на единната планетарна енергетична мегалитна светилищна система,която и поддържа и управлява време–пространствения континиум и живота на Земята–Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол  

image 

Тази стратегическа военно–щабна снимка на Безистена в Ямбол е направена от емблематичният цепелин L 59,най–модерното и мощно воено–въздушно оръжие на Германия и на Земята през Първата световна война,висял през 197–18 година в най–сюблименните моменти от войната над Ямбол и Кабиле,за да бъде сега доказателствен документ при разкриването на тайната на Безистена–Командният център и Планетарен компютър и Диспечерски пункт на времево–пространствения континиум,кодиран като Храмът на Соломон 

–още инфо в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и цепелина L 59 "

image
+


image
 
И една прекрасна серия от Рогове на изобилието с инструктирани по тях кодирани послания за техните Проектанти и Оператори на адрес
www.liveinternet.ru/users/mazita/post272245412/ 

image
 
Богът Отец Исус от Тракия крепи на плещите си света и продоволствието и изхранването на хората на Земята,стъпил върху покрива на плоската Земя,крепена от крилати дракони–животинският рептилски календарен символ на Боговете Демиурзи и тяхната династия Дуло,а Синът му яхнал опашатия змей,го пришпорва по света за сеяческата си мисия
Върхът на Рога на изобилието е също от змейска глава.

image
 
В тази композиция Богът Демиург,Който е Отец Исус,е представен с драконова опашка,във връзка с най–древно познатата му змейска символика на Бог Ел (Змей)  
 
image
  
Змей!
  
image
 
Змей!
  
image
 
Дракон с трето средно задно спомагателто колело за пазене на равновесие при засилване и плавно излитане и кацане на пистата...

image
  
Слънчев дракон на кон...

СЛЪНЧЕВ ДРАКОН НА КОН=
Кан (Жрец) на Диана и Исуш Бълкарина

image
 
Отново триколесен дракон,но обърнете внимание на устието на рогът,което е с характерната форма на култовата вълшебна ламба на Аладин,която ни казва кои са операторите на Роговете на изобилие: 
 
ВЪЛШЕБНАТА ЛАМБА НА АЛАДИН=
Дуло от Богиня Диана и Бог Ешуа Ел (Змей) от Ямбол–
династичните потомци от Дуло,оператори на вълшебната ламба/лампа,защото ламбата,светилото,средството за светене и просвещение и творене на вълшебства и чудеса,е кръстена по името на Божият град Олимп,който обаче е Ямбол!   
 
image
 
В тази композиция Властелин на Рога на изобилието и на световете,е войнствено настроеният бог Марс,който отдавна сме разконспирирали кои представлява! 

МАРС=МАР С=Мария и Иса 

image
+
image
+
image
 +
image
+
image
+
image
 
В тази композиция и Богиня Диана,която е Великата Богиня Майка,която знаем като Мария Магдалена,се представя в своето рептилско змейско амплоа от кръста надолу,с което образно–описателно описание ни съобщава,че Тя е родоначалникът на Дуло от които сме Българите–Божиите генетични деца,истинските човеци 
 
ОТ КРЪСТА НАДОЛУ Е ЗМЕЙ=Дуло от Мат и Исуз от Тракия 
 

АМПЛОА=
ОЛААМП=Олимп
Родният град и местообиталище на Боговете,обаче отдавна вече падна тайната,че Олимп е Олямб,който е Ямбол!  

Амплоа :

–Определени роли,които подхождат на един актьор,множество от образи и роли, присъщи на Българските Богове Демиурзи от Ямбол 
–Роля,кръг на действие,на проявление

ВЕЧЕ ПАДА ТАЙНАТА на=ТАЙНАТА на Бог Ешуа и Богиня Диана 
 
Публикацията на тайната на този израз може да стане единствено по Тяхно решение, диктовка и санкция за разрешение,което за всеки разумен човек говори катогирочно какво се случва!
В света на езотеричното Божие познание и сакралии и най–малката информация се разрешава и спуска единствено с Тяхната вола и решение! 

image
 
Отново задължителната змейска символика на опашката на Роговете,а на върха им апогеят на Божият новоепохален генетичен експеримент–синовете на Исус и Мария Магдалена,близнаците Павел и Петър

image
 
На върха на рога е Свети Георги,побеждаващ родствениците си от изродените кланове на династията Дуло,който сега няма да проверяваме за полова принадлежност,защото това направихме в поста
"Свети Георги който промуши езика на юдо=данайо–византийския гръцки змей,е дъщерята на Цар Авитохол–Света Гергана"
bezistena.blog.bg/history/2016/05/07/sveti-georgi-koito-promushi-ezika-na-iudo-danaio-vizantiiski.1450002,
в който той ни се разкри като Света Гергана

image
 
Рептилска пластика на Таткото и двете близначета–дракончета
  image
 
Рептилска символика на Демиурга 



   
 
Ще обърнем внимание на документите за Българския патент на Рога на изобилието върху монетите
 
 
image

Това е една нумизматична рядкост,изпратена ни от  Berenice II – наш генетичен родственик и прародител на наши родственици от Дуло,който е бил в дългосрочна командировка в Египет за изграждането и управлението на феноменното Българско царство там,сега Светец.

Berenice II (regina Aegypti)
Bĕrĕnīcē II Euergĕtis 267/6 – 221 пр.Хр.,от династията на Ptolemaei 
 
Разсекретеният жречески индекс на Българският египетски цар–фараон ни документира неговия рептилски–змейски династичен херелдически календарен символ,който е посочен на лично место на монетата : 
 
Berenice=Бер Иса=Вер (Змей) Иса 

Berenice=Орбеес=Орфеус

Български династ,познат с транскрипцията у нас като Орфей,сиреч династичен потомък от Орфеус,който е предпоследното аватарно проявление на Богът Демиург в Тракия преди 4000 години!

Bĕrĕnīcē Euergĕtis=Вер (Змей) Исус от Трагия=Исус Вер (Змей) от Тракия 
 
Bĕrĕnīcē Euergĕtis=
Син на Орвеус от Тракия
  
Надписът в дясно В МММ ни казва в код коя е партньорката на Бог Орфеус преди 4000 години : 
 
В МММ=Богиня Мама Ма.=Богиня Бама Мария–Великата Богиня Майка 

image

На монета на Друзус младши е изобразена странна и повдигаща много въпроси композиция:
На монетата има два Рога на изобилието и между тях кадуцей – суровакница,с двете преплетени змии,гледащи се влюбено,като най–интересното и странното е,че в Роговете вместо характерните плодове на изобилието,виждаме да се показват две абсолютно еднакви млади момчета.
Без да има някакви конкретни дати и друга информация по монетата,тя е определена като възпоменателна монета в чест на двама близнака на Ливия,съпруга на Друзус,син на Тибериус,които били родени през 23 година н.е.  


Това е официалното обяснение според официалната история,обаче ние вече отдавна знаем,че официалната история е така манипулирана,фалшифицирана и подредена,че да крие истината за епохалното Явяване на Българките Богове Демиурзи в Тракия през трийсетте години на 1 век от Новата ера в аватарните им образи на Исус и Мария Магдалена,и най–вече да се крие епохалната възхитителна новина,че през 32 и 33 година те поставят началото на новоепохалната генерация на Дуло с техните три деца,родени в Ямбол–Синтия през 32 година и на братята близнаци Павел и Петър през 33 година съответно на 24 декември Бъдни вечер малко преди полунощ,и 15 минути след това в началото на 25 декември – Коледа . 
 
Това епохално събитие е документирано тогава и по–късно върху много информационни носители от най–различен тип,вид и характер,в явен и кодиран формат,и които информационни носители от хиляда и петстотин години вече са перманентно обект на тотална и яростна цензура–унищожаване и затриване,но тъй като унищожаването на едни не гарантира,че няма да се появат нови такива документи по темата,което и става постоянно,затова цензурите на сакралната Българска историческа документалистика и памет използват манипулационната информационна технология,като съчиняват отвличаща вниманието легенда за съответното събитие,нямаща нищо общо с това, което се е случило в действителност –  раждането на двамата близнака на Исус и Мария Магдалена,като случая е съчинена тази история с раждане на двама близнака на Друзус Младши,за да се скрие,че тия близнаци са децата на Исус и Мария Магдалена! 
Близнаците на този Друзус Младши били родени 22 година,други казват през 19 година, други източници твърдят 26 година–че какво са 10 години повече или по–малко за тотално манипулирани и цензурирани събития преди 2000 години за фалшификаторите и съчинителите на фалшивата Българска история,където те работят на принципа на "бялото черно казва" и на свободните съчинения и боравят свободно и прозволно с дати и времена и измислени герои,размествайки ги с деситилетия и столетия! 
 
Така се появава и лъжата за близнаците на Друзуз Младши,която за да се легализира се академизира от водещата анти–Българска световна институция–официалната историческа наука,и така въведена в режим на официален документ,потулва истината,че на тази и на други монети,както и на другите подобни инфоносители,са изобразени близнаците на Исус и Мария Магдалена!  
 
Фалшификаторите си измисляха техни обяснения,обаче и хабер си нямат,че ние знаем херметичния кодиран жречески език,с който на тези документи са записани секретните послания за нас,които преодоляли ценцурата,сега разсекретяваме! 
 
Ето кой е този Друзус Младши: 
 
ДРУЗУС МЛАДШИ=
Сина на Изуш и Диана Мария от Дуло
Друзус е самият Павел,синът на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,който е изобразен в Рога на изобилието заедно с брат му Петър
 
ДРУЗУС МЛАДШИ=Сина на Изуш и Диана Мария Дуло
Друзус е синът на Исус и Мария Магдалена,родоначалник на новоепохалната генерация на рода Дуло  


Другите имена на Друзус са Друзус Втори и Нерон Клавдиус Друзус
 
ДРУЗУС ВТОРИ=Брат от Зар Иса и Диана
брат близнак от Царят Исус и Диана,Мария Магдалена

НЕРОН КЛАВДИУС ДРУЗУС=
Син на Исуз Бълкарина,Роден от Диана
в много от нашите документи от повече от половин година насам ние ви разсекретяваме документи,че толкова охулваният римски император Нерон от псевдо–Исусовата антиБългарска юдо–византийска инквизационна институция наречена "Християнска" църква,е всъщност първородният син на Исус и Мария Магдалена Павел,който е всички т.нар. "римски "императори от Нерон,Титус Флавий Веспасиан,Хадрианус,Траянус...до Диоклициан включително,защото е Цар Авитохол от Именника на Българските Канове(Жреци),живял 300 години от 33 до 333 година,и за това време присъединил по мирен път с песни и с Любов абсолютно всички племена и народи на света към неговото Царство на Любов,Братство и Мир–Световната единна Свещена Българска империя, създавайки по естествен генно–инженерен път жреческо–управленческия и духовно–интелектуалния елит на всички племена,гарантирайки съхраняването на този им аристократичен статут със силата на пост–земния си статут на Светец–Свети Павел,Шеф на небесното Светейшество!

ЦАРСТВО НА ЛЮБОВ БРАТСТВО И МИР=ЦАРСТВО на
Павел,Роден от Бог Иса и Богиня Диана Мария 

Рачитаме и посланието на двете култови любовно преплетени змии от кадуцея–жреческия жезъл,с която рептилска съкровена интимна композиция са съставени безброй езически (езичество–Учението на Боговете Демиурзи за живот в Любов и по Божиите закони и с феноменни свръхестествени практики на Техните генетични деца–Българите) документи от различен характер! 
 

ДВЕ ПРЕПЛЕТЕНИ ЗМИИ=Бог Иза и Богиня Матара Диана Дуло
родоначалниците на Българския Божествен аристократичен род Дуло 

ДВЕ ВЛЮБЕНИ ПРЕПЛЕТЕНИ ЗМИИ=
Павел от Дуло на Бог Иза и Богиня Матара Диана  

КАДУЦЕЙ=Кан (Жрец) на Диана и Иса
жреческият жезъл,указващ в код,че приносителят му е феноменен генетичен Божи потомък на Боговете Демиурзи

Ето още документи от мрежата,доказващи Българския жречески сакрален херметичен произход и характер на кадуцея: 

Кадуце́й (лат. caduceus), или керикион (др.гръц. κηρύκειον, κηρύκιον, ῥάβδος или σκῆπτρον) — жезъл на жреците–вестители при гърците и римляните (както виждате няма дори "при траките",да не говорим въобще за Българите,дето по това време сме били още кривокраки монголоидни протодиваци и малоумни азиатски безкултурници уж!),жезъл на езическия бог Ермес

caduceus=Кан (Жреци) на Диана и Исус 

κηρύκειον=Керикион=Кукери

конспиративната легализация на Ямболски жреци от култовия борчески квартал Каргона,от където произлизат Кукерите

КАРГОНА=КАРКОНА=Керкион=Керикион
фонетично завоалираната дъщеря на Диоклециан Гергана,която е Света Гергана,и която е прототипът на Свети Георги,за когото доказахме в нашите постинги,че не само прилича на 100 % на красива млада жена амазонка,ами си е наистина красива жена амазонка

ῥάβδος=РАБДОС=Братя от Иса 

σκῆπτρον=СКИПТРОН=СКИПТЪР=
Кан (Жреци) Братя от Иса

Ето и този вестоносец,вестител и бързоходец бог Ермес,дето все скита по света и се прави на грък или на римлянин,щото така беше модно досега,да вземем да му проверим и на него досието какво пише там на скрития жречески език! 
 
ЕРМЕС=МЕР ЕС=Мария и Иса
него сме го проверявали много пъти досега,и все същото пише,че е синкретичният сдвоен образ на Българските Богове–Конспиратори!!

ДОСИЕ на=на Диана и Иса

ВЕСТОНОСЕЦ=Син на Богиня Диана и Исус

ВЕСТИТЕЛ=Дуло от Богиня Диана и Иса 

БЪРЗОХОДЕЦ=Хан (Кан,Жрец) и Цар на Богиня Диана и Иза

СКРИТ ЕЗИК на =ЕЗИК на
Иса от Тракия=Кан (Жрец) на Исуз от Тракия


А че Исус е от Тракия го пише на най–ачик место по всички всевъзможни документи и места пред очите на всички,ама бяхме слепци всички досега за трансепохалната възхитителна истина,да прочетем,че Христос е Исус от Тракия!

ХРИСТОС=
ИСОС ТРХ=Исус Трахия=Исус от Трахия



–Я да запитаме,защо всички съвременни независими родолюбиви истински Български изследователи казваме,че емблематичният жречески атрибут,символ на върховната жреческо–царска власт и свръхестествен статут на приносителя му,е точна копие 1:1 на традиционната Българска суровакница!

–Ами защото точно този сакрален първосвещен атрибут е заложен в нежната ни дрянова сурвакница,култов информационен сейф на тази Българска родова Божествена информация! 
 
СУРВАКНИЦА=КАН ЦАР В ИСУ=Кан и Цар на Бог Иса
Кан,Жрец и Цар на Бог Исус,задължително генетичен потомък на Боговете Демиурзи,,чиито аватарни проявления преди 2000 години са Исус и Мария Магдалена 
 
ДРЯНОВА СУРВАКНИЦА=Кан (Жреци) и Царе,Братя от Бог Иса  

 
Новоепохалният артикул на дряновата суровакница,с която всички ние от по–старите поколения обикаляхме с продупчени шушони и премръзнали ръце и изпръхнали от студа червени бузи по къщята на махалите на култовия жречески квартал Каргона в Ямбол в Коледните и Новогодишните празници,бе от запазената новоепохална марка с новата генерация на Божия род Дуло,зачената от Павел: 
 
ДРЯНОВА СУРОВАКНИЦА=Кан и Цар,Брат от Бог Иса 
 
ЗАПАЗЕНА МАРКА от/за=от/за Кан (Жреци) на Бог Изуз и Мария  
 

ПО–СТАРИ ПОКОЛЕНИЯ от=от Бълкари на Иса и Богиня Диана  

ЗАЧЕНАТИ от=ЗАТШЕНАТИ от=от
Дете на Изуш
от култовият Сеяч от новозаветната притча за Семето и Сеяча,който е мисионерът Павел (Цар Авитохол,33–333 ),синът на Исус и Мария Магдалена,посял Божието генетично семе сред всички тракийски племана по Земята,с които е заселен целия свят
 
МИСИОНЕР от/на=от/на Мария и Иса 


Веднъж вече легендаризирали и легализирали двойният Рог на изобилието с двамата близнака по горната съчинена неутрална версия за Друзус,мошениците историко–фалшификатори не се плашат вече от тази композиция,която се появява и по други документи в различни варианти,като надграждат върху този фалшиф пясъчен фундамент стабилната на вид,но само на външен вид,постройка на абсолютно фалшифицираната Българска,и от нея цялата световна история,и на която страховита непоклатима на вид постройка,само и трябва едно маничко безобидно,ама само на вид безобидно,ручейче да потече в основата ѝ,и да почне да подкопава основите и устоите на цялата гра–а–а–а–амадна историческа конструкция на съвременната човешка цивилизация,които основи щото са от пясък,малко им трябва да поддадат и цялата уж стабилна историческа постройка да се разлюлее и рухне в чутовен гръм и трясък! 
А Отгоре не ручейче тече,ами отприщиха буен поток с мощни вълни и дълбоки води,образуващи огромен всепомитащ лъжотиите и мръсотиите потоп–ужасен и страховит за едни,а живителен и спасителен извор и река със Жива вода за други,за читавите Българи... 

  
И въобще не им пука на фалшификаторите и цензурите вече от един,два или повече Рога на изобилието,класифицирали ги като алегорично–метафорични символи на плодородие и изобилие,без въобще да знаят,че на тях със симпатичното жреческо мастило и херметичен език и код пише,че Боговете Демиурзи са от Тракия в България и че България е истинският Рай на Боговете,които пък отгоре на всичко са и Българи! 
Хайде още веднъж да се възрадваме,казано по нашему "да се изкефим!"

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза са Българи!!!

СИМПАТИЧНО МАСТИЛО=СИМПАТИТШНО МАСТИЛО=МАСТИЛО на Исуш и Богиня Мат Диана

ДА СЕ ИЗКЕФИМ
с=с Исуз и Богиня Майка Диана

ДА СЕ ВЪЗРАДВАМЕ
с=с Бог Исуз и Богиня Мадара Диана 


И защото не знаят каква информация ни носят монетите и другите информационни носители с изображения на Рога на изобилието,и затова не са ги претопили и затрили и тях до стотинка,историците се хвалят колко много такава символика има позната и как всички "римски" императори се кичили с нея и са се гордеели с тези Рогове,и ни цитират тия многобройни императори,които повечето от тях (в периода 33 – 333 г) са все един и същ–Павел,щото е Цар Авитохол!


Двойни Рогове на изобилието закрепени заедно,най-често пълни до горе с плодове,се появяват по монетите на Юлиус Цезар,Тибериус,Домицианус,Antonine.

ЮЛИУС ЦЕЗАР=ЮЛИУС ТСЕЗАР=Зар от Дуло Исуз 

ТИБЕРИУС=Брат от Иса 

ДОМИЦИАНУС=ДОМИТСИАНУС=Мат Диана и Исус
 
АНТОНИНЕ=ТИАОННЕ=Диана 

 

Два Рога на изобилието с крилат кадуцей между тях се появяват по медали на Августус,Марк Антоний,Тибериус,Клавдиус,Титус Флавиус,Домицианус

АВГУСТУС=Богиня Диана и Исус
това са Боговете на всички "римски императори",заради които те имат основателните претенции да искат да ги титуловат "Божествени"! 

АВГУСТУС=Син (потомък) на Богиня Диана и Иса  
 
Ето пак от кои и заради кои Богове те са Божествени ! 

БОЖЕСТВЕНИ=Бог Исуж и Богиня Диана

МАРК АНТОНИИ=Кан (Жрец) на Мария Диана  
 
КЛАВДИУС=Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса

нали ви светва,защо тия иператори,които са все Пресветият праведен и пречист Първожрец Павел,са представяни от неговите изродени родственици от Дуло ,завзели властта въ цял свят вече от 1500 години,все като най–отвратителните и мръсни уродливи субекти за всички времена! 

ТИТУС ФЛАВИУС=Павел,Дете на Исус 


Двоен Рог на изобилието със седнала жена виждаме на монета на Marcus Ulpius Traianus,Constantia,както и върху монети на Калигула и Антония Минор 
 

Marcus Ulpius Traianus=Син на Диана Мария и Исус Бълкарина 

Marcus Ulpius Traianus=Бълкарин,Син на Диана Мария и Исус
 

Constantia=Кан (Жрец) на Диана и Исус=Кан (Жрец) Син на Диана и Иса  

АНТОНИЯ МИНОР=Диана Мария=Матара 



Рога на изобилието се появява в ръцете на Fecunditas,по медали на императрица Mamaea и Etruscilla
 
Fecunditas=Кан (Жрец) на Тати Иса
Mamaea=МаМа=Мария Магдалена
Etruscilla=Срица от Дуло=Жрица от Дуло 



Рога на изобилието виждаме в ръцете на на Фелиситас,Fides Publica,Галба,Титус Флавиус Веспасиан, Караузиус,Коммодус,Антонинус Пиус,Publius Aelius Traianus Hadrianus и много от следващите императори до Константин Велики.
 
ФЕЛИСИТАС=Дуло от Бог Исус
 
Fides Publica=Павел,Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса

КАРАУЗИС=Кан и Зар на Иса  

КОММОДОС=Кан (Жрец) на Иса и Диана Мама=Кан на Иса и Диана Мария Магдалена 

АНТОНИУС ПИУС=Богиня Диана и Исус
 

Publius Aelius Traianus Hadrianus=
Павел,Хан и Цар от Рода Дуло,Син на  Исус и Диана  


Рога на изобилието се появява в множество монети и медали и императорски и консулски регалии и документи на провинции и колонии като олицетворение на генеалогията на римските родове,класифицирани като GENIO POPVLI ROMANI и 
GENIO AVGVSTI


Дешифровката на тези категорийни генеалогични класификационни документи указва еднозначно кой е родоначалникът на т.нар. "римска" августейша аристокрация :

GENIO POPVLI ROMANI=Павел от Ежуа и Мария

GENIO AVGVSTI=Сина на Богиня Диана и Ежуа 
GENIO AVGVSTI=
Гена на Богиня Диана и Иса 
 
Сиреч,генеалогията на римските родове води началото си от Първородният син на Исус и Мария Магдалена,Които защото са Българи,здравият разум и аналитичният ум дори и на не много високо интелегентен човек,ще дефинира,че щом Майката и Бащата на Павел са Българи,то задължително и Павел е Българин,от което следва пък,че  т.нар. "римска" августейша аристокрация не е никаква римска,ами е чисто Българска,раждана от генетичното биологично Божествено семе на Павел,отглеждана в Ямбол,Тракия и България на Балканите,и наставлявана и управлявана от самият Павел в качеството му на Първожрец и Император на Свещената Българска империя по време на неговия дълъг за човешките стандарти живот на Земята от триста години,а след това техен постоянен Надзорник и Ръководител от време–пространствения континиум около нас,в качеството му на Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество и Правителство!



Сега ще се върнем на култовата скулптурна композиция на шадравана с трите деца и шарана в Ямбол и ще покажем,че шаранът е всъщност точно оригинално копие на Рог на изобилието и е друга оригинална форма на информационен носител със същата информация като двата Рога на изобилие с двамата близнаци на Исус и Мария Матдалена,

image
 
като тази композиция е на Рог в пълният му сакрален капацитет–трите деца на Боговете Демиурзи–истинската Света Троица на Българите,от които е съвременното човечество и цивилизация! 

 

Орлин и Кристина
Оживелите статуи на децата на Исус и Мария Магдалена в Ямбол-Шепа пясък  

ШЕПА ПЯСЪК=Бок Исуш  
 
 
 

екип на bezistena и Свети Павел със Вси Свитии,все негови генетични потомци 
 

ИСД с Любов и песен и Рог на изобилието



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.10.2016 00:19
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7746045
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44435
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!