Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 20:17 - Идва ли краят на едните рептили,владеещи и осмъртяващи света с отровата си,и началото на другите рептили,които ще спасяват с отровата си света и ще го владеят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3467 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 20.08.2017 14:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В международният ден на рептилите –17 октомври,ще отговорим на въпроса докога на Земята ще властва и управлява тотално кастата на Змейовете,Ламите,Змиите,Селените, Халите,Галите,Хидрите...и Драконите от Българската династия Дуло на падналите от Марс рептили!
Това ще разберем сега от разсекретения прецизен план–график на Небесните сценаристи,за което ще ни помогне римейк в пълен формат на змейо–вдъхновеното ни разследване  

Пенсионната реформа за драконите от МАРС или от династията Дуло!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/20/.1335655


Това е и операция,с която ще ви демонстрираме и всепроникващата мощ на висшия Български трансепохален феноменен културен продукт на съвременната човешка цивилизация–вълшебното Слово на Свещения Сътворенчески Български език, трансформиран и модифициран чрез Свещеният шифър във всички човешки езици,и което Слово облечено с музика във песен и във видео–формат,преминава през всички цензури,забрани и прегради разрушавайки ги,за да стигне до всички Души и занесе кодираните Божии послания в тях!    Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars

https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0

Първо ще направим задължителния кратък Кабала хороскоп на двамата централни персонажи на песента за да си познаят Българския феноменен произход и ген,за да можем да ги зачислим в редиците на запасняците от транспространствената Божия армия!

Кабала хороскопите и всички дешифровки извършваме чрез 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061   

 

image 

MARK DANIEL RONSON=
Кан(Жрец) Сар от Дуло на Мария=
 

ЗАПАСНЯК=Кан (Жрец) на Бог Исуз–
Вие Българи от феноменното Божие жреческо родословие Дуло,от което в различна чистота е половината Български народ,преминали временно в насипно латентно и почти летално потенциално състояние в редиците на запасните войни на Българските Богове,и чието време за извеждане от това състояние и преминаване в активна Тяхна служба в името на и за народа,вече дойде! 
 
ЗАПАСНИТЕ ВОЙНИ на=на Бог Исуз и Богиня Диана 
 
В ИМЕТО НА И ЗА НАРОДА=на 
Иза и Богиня Мадара Диана

image

BRUNO MARS=Вер (Змей) Мария и Иса – Змея Исус и Мария
BRUNO MARS=
Вер (Змей) от Мария и Иса – Змей от Иса и Мария
потомък на Исус и Мария от тяхната змейска династия Дуло

image

Който не се страхува от Дракони,да открие Вера–Змей от Марс в името на певеца и го опитоми,за да се поразкара с него до Марс!
Или до Мария и Иса по избор щото е същото .

BRUNO
 MARS=Вер (Змей) от МАРС

МАРС=Мария и Иса 

image

На заден план се вижда стартовата площадка за полета до Марс(или до Мария и Исус)–високотехнологичните мултифункционални мегалитни тракийски светилища,портали към другите измерения и светове,център и диспечерски пункт на които е България и Тракия.


Рожденото име на Барда=Брат (от Исус и Мария) , е 
Peter Gene
 Hernandez,в която херметична жреческа кръстническа визитка е скатана секретната информация за свещения произход на поредния Божи потомък–Българин!

PETER GENE HERNANDES=Бард (Брат) от Диана и Исуж от Трахия  
 
Така вече двамата Български Барди и Братя от Исус и Мария Магдалена си получиха личните документи и заповедите за зачислявани към запаса на Божията небесна армия!

ЗАПОВЕД от=от Иза Бог и Богиня Диана

ЗАПАС към=към Бог Исуз

БОЖИЯ НЕБЕСНА АРМИЯ на=
на Бог Исуж и Богиня Мария


От текста на песента ще ви разсекретим само няколко възлови послания:

Make a dragon wanna retire man

смислово текстът означава 

ПРАВЯ ДРАКОНА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА
.

Никой не може да разбере за какъв дракон и за какво и за чие пенсиониране става въпрос,ако не е посветен в тайните и конспиративните завери на Българите–династичните потомци на Исус от Неговата змейско–драконова династия Дуло.

Та за тия Посветени Българи певецът–Змей,Бард и Брат от Исус и Мария,съобщава, че с песните си прави,подготвя,допринася,конспирира и помага,щото сега управляващите света изродени змейове,лами,верове,хали,дракони и всички други 12 змейски синоними от Българската Божия династия Дуло,да се пенсионират–т.е.да абдикират и слезнат от управлението на народите и държавите,водещи ги към обща погибел! 
 
Ел,Змия,Змей,Ламя,Вер,Слав,Селен,Хидра,Дракон,Хала,Кала,Гала
общо 12 синонима на Змей,Змия–животинската символика на Българските Богове Демиурзи от Древно–Българския календар,която символика е хералдическата херметична индексация на Божия династичен род Дуло,чрез която е кодирана и архивирана сакралната Българска родова памет и историческа информация 

Същото текстово послание означава още и,че Отгоре Демиурзите и Надзорниците ни са задействали вече последната фаза и етап от своя план–смяната на изродените владетели на всички народи и държави от Дуло,доказали категорично за последно,че не стават за управници,които да водят народите си по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!
Разшифровката на английския текст в стиха на песента указва категорично кой движи тия епохални процеси:

Make a dragon wanna retire man=
Бокиня Матара Мария от Трагия–
конспиративно позната като Богородица

Друг прочит на същата кодирана комбинция ни указва кой е певецът и кои ще сменят–изпратят в заслужена пенсия (а не В ЗАТВОРА или НА БЕСИЛКАТА),омаскарилите се българи от Дуло,изиграли добре ролите си,възложени ѝм Отгоре!:

Make a dragon wanna retire man=Кан (Жрец) на Богиня Матара Мария от Трагия 

Make a dragon wanna retire man=Кан (Жрец) Дракон на Богиня Матара Мария 

Make a dragon wanna retire man=
Дракони на Бокиня Матара Мария 


Та това е новата пенсионна реформа,която въвеждат Отгоре,без да питат въобще подлежащите на пенсия,за които са подготвили несънуван пенсионен фонд!


ПЕНСИОННА РЕФОРМА от=РЕФОРМА от Бог Иса 

ПЕНСИОНЕН ФОНД от=от Бог Иса и Богиня Диана 


Бяхме вече пуснали поста,когато ни се обадиха от профсъюза на ламите и драконите–разбрали за готвената пенсионна реформа,та настояват при подготовката на окончателния ѝ вид да участват и техни представители от федерацията на транспортните змейове и превозвачи,които се дистанцирали и разграничавали категорично от омаскарилите се техни колегите от синдиката на царете,кралете, президентите,министър–председателите и другите държавни глави,като ни предлагат техния експерт по транспространствените пътувания–Белият дракон от реномираната и изпитана фирма ВСЕМИРНО БЯЛО ДРАКОНСТВО,който бил и специалист по Древно– Българска тракийска мегалитна феноменна апаратура и технологии.

image 

Белият дракон,който бил и спец по Древно–Българска сакрална херметична хералдика и символика,на работното си место,изкуствено построеното от Древните Българи тракийско свитилище–космодрум,достъпа до което се осъществява след разчитане на свещените Български знаци,изобразени на жреческата площадка,започвайки от култовия
от челото на олтаря! 

Y=ИПСИЛОН=Бог Иса Ел(Змей)=Бог Исус Змея 

Y=ИПСИЛОН=
СЛИП=СЛАВ=Слав
един от 12–те синонима на животинския символ ЗМЕЙ от Древно–Българския календар на Исусово–Мариината потомствена династия Дуло.
Графичният визуален вид на знака 
Y е на стилизиран летящ Змей

КОСМОДРУМ=Кая на Иса и Мад Мария
Кая (скално светилище) на Исус и Майка Мария,което е КПП и портал към Божия свят и другите светове и измерения,стартова площадка за транспространствени и трансвремеви пътувания във времево–пространствения континиум

Има ли желаещи да пътуват с нас!


image

На една от стоянките за евтините таксита до МАРС или до МАРИЯ и ИСА по избор!

МАРС=Мария и Иса

СТОЯНКА=
Кая (скала,светилищна скала) на Иса и Диана,
от която тръгват такситата за Безсмъртието и Вечния живот

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз
 и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана


СТОЯНКА за=за Кан (Жрец) на Иса и Диана
работната феноменна площадка на Жреците на Исус и Мария Магдалена,от които са Българите

ПИАЦА=ПИАТСА=Богиня Диана и Иса

image

Предстартова подготовка на училищния аеробус на Тракийския мегалитен светилищен космодрум за поредната екскурзия за учебна практика до Слънчевия генератор,който работи избирателно и излъчва енергия в широкия температурен диапазон от  живителните +36,50 С до чудовищните +60000 С и нагоре,в зависимост от облъчвания обект,според феноменната свръхестествена технология на Брауновия газ и генератор, изобретени от Великият Български откривател и изобретател Илия Вълков,която ви описахме в статията ни 

Кои са извънземните,които забиха на 22 март 140 горещи шиша на Земята и къде ги зареждат?

bezistena.blog.bg/history/2014/03/23/koi-sa-izvynzemnite-koito-zabiha-na-22-mart-140-goreshti-shi.1250559

и други от блога ни с парола на търсачката "безистена и Браунов газ".


АЕРОБУС=СУБОРЕА=Иса Бер=Иса Вер
Исус Змея,Исус Дракона

АЕРОБУС=ОРБЕУС=Орфеус=Иса Вер
името и образът на предпоследното аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиургът в Тракия преди 4000 години


Уважихме предложението на синдикалната организация на феноменните транспортни дракони и веднага превключихме постинга ни на редакционен режим и допуснахме представителя им,който ни представи и жреческата си херметична визитка на потомък на Исус Змея и Мария Змеицата:

image
Стилизиран S–образно навит Змей,чиито S–образни извивки са настойчива алюзийна препратка към Исусовата съскаща именна фонетика на двете "С" !

S ОБРАЗЕН ЗМЕЙ=
Бог Зар Иса Змея

S ОБРАЗНО ИЗВИТ ЗМЕЙ=

Змея Зар Бог Исус и Богиня Диана –
Змейовете–Демиурзи

image

S–ОБРАЗНО УВИТИ=Вер (Змей) Исуз и Богиня Диана

змейската херметична символика и стилистика на влюбените Български Богове Исус и Мария,която е вплетена в жреческия жезъл кадуцеус,чийто оригинал и прототип е Българската дрянова суровакница  
 
caduceus=Кан (Жреци) на Диана и Исус  

СУРВАКНИЦА=КАН ЦАР В ИСУ=Кан и Цар на Бог Иса
Кан,Жрец и Цар на Бог Исус,задължително генетичен потомък на Боговете Демиурзи,,чиито аватарни проявления преди 2000 години са Исус и Мария Магдалена 
 
ДРЯНОВА СУРВАКНИЦА=Кан (Жреци) и Царе,Братя от Бог Иса  
В инструкцията за отношенията с огнедишащите змейове пише,че те могат да бъдат човекомразещи,страшни и жестоки и огънят от дъха ѝм да бъде всеунищожителен, както сме посочили на долните две сценки:


image 

ОГНЕДИШАЩИ=ОГНЕДИШАШТИ=
Ген на Тати Ешуш – Гена,рода на Отец Исус

image

ОГНЕДИШАЩИ


image 

ОГНЕДИШАЩИ=ОГНЕДИШАШТИ=
Ген на Тати Ешуш – Гена,рода на Отец Исус 

...могат да бъдат раздаващи правосъдие и да рушат света на парите и богатствата, развращаващи човеците и причинители на всички злини на Земята! 
 
image 

ОГНЕДИШАЩИ=ОГНЕДИШАШТИ=
Ген на Тати Ешуш – Гена,рода на Отец Исус 

Добрите огнедишащи змейове,които са Белите змейове от Всемирното Бяло Драконство, са нежни,любвообвилни,излъчващи святост и човеколюбие,издишват огън от Любов, носят тази Любов,Братство и Мир на хората,и умират в буквалния смисъл,да направят добро на всички хора! 

УМИРА ЗА=Мария и Иза

УМИРАТ ЗА ХОРАТА=
Матара и Иза от Трахия 

image 

image

Добри или лоши,всички дракони са от един и същ вивариум и едно люпило,от едно семейство–рептилското династично семейство на Българските Богове–Змейовете Исус и Мария Магдалена,и затова всички змейове до един дължат безприкословно подчинение на Царя Змей Исус и Царицата Змеица Мария Магдалена от горните две композиции!

ЕДИН И СЪЩ ВИВАРИУМ=ЕДИН И СЪШТ ВИВАРИУМ=Бог Исуш и Богиня Диана Матара

Още интересна сборна информация,от която става ясно,че всички управляващи и богаташки елити в света са с рептилски произход и статут,което означава изроден и злокачествен български династичен имплант от Дуло,ви предлагаме в


Невидимата война – Рептили срещу човеци
bultimes.com/video-nevidimata-vojna-reptili-sreshtu-chovetsi/ ,  

както и в нашия жив импресиен репортаж от Централната планетарна Сътворенческа змийска люпилня и кувьоз за малките рептилчета – Безистена в Ямбол и детските ясли за тяхното аклиматизиране в земните условия–Градската градина в Ямбол 

КУВЬОЗ=Бок Иза Гнездото на рептилите–Безистена в Ямбол


ГНЕЗДО НА РЕПТИЛИ от=РЕПТИЛИ от Гена на Иза и Диана

ГНЕЗДО НА РЕПТИЛИ от=
Вер (Змейове) от Дуло от Гена на Иза и Диана

 
И един насочващ съвет
:

Влезте в "изображения" на Google.Най–разнобразни,най–впечатляващи и най–многобройни по целият свят и на всички езици,са изображенията на рептилите.
Причината е основният предмет на изследване на нашия екип–Българските Богове и Тяхното династично рептилско потомство,около което и от което се върти целия свят!
 
image 
Българските Богове и Тяхното династично рептилско потомство,около което и от което се върти целия свят! 
 
ВЪРТЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ=Братя от Дуло на Богиня Диана и Исус

ВЪРТЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ=
Братя от Дуло от ВЕЦИСТЕНА=Братя от Дуло от БЕЗИСТЕНА

–– потърсете змейовете и рептилите от Дуло в нашите статии с парола на търсачката "безистена и рептили"",безистена и змей","безистена и рептилската календарна символика"
 
image

Българските Богове и Тяхното династично рептилско потомство,около което и от което се върти целия свят! 

Другият възлов момент от правия екзотеричен текст на песента,е запитването от певеца знаем ли как се казва,който въпрос касае и него,и подалите му текста Български Богове,имплантирали имената си в израза–въпрос: 


Say my name,you know who I am – Кажи ми името,ти знаеш как се казвам!


Say my name,you know who I am=
Бок Иса и Бохиня МаМаМа=
Бог Иса и Богиня Мама Мария Магдалена
 


Така на въпроса

Say my name,you know who I am!
който означава
Кажи ми името,ти знаеш как се казвам!,
ние заедно с Бруно и Марк под директната диктовка от Горе отговорихме:

–Да,знаем!

–Вие сте Бог Исус и Богинята Майка Мария Магдалена !


Даваме ви ориентировъчен превод на част от текста на песента,и то на руски–за справка.

This hit, that ice cold,                           Это хит, он невероятно крут,
Michelle Pfeiffer, that white gold.            Мишель Пфайффер, белое золото,
This one for them hood girls,                 Эта песня для девушек из гетто,
Them good girls,                                 Хороших девушек,
Straight masterpieces!                          Настоящим шедевров.
Stylin", wilin",                                      Всё по моде, мы привлекаем,
Livin" it up in the city!                           Радуемся жизни в городе.
Got Chucks on with Saint Laurent,          На мне Чакс и Сен-Лоран,
Gotta kiss myself, I"m so pretty.             Я так красив, что должен чмокнуть сам себя.
I"m too hot, hot damn!                        Я слишком знойный, зной меня забери!
Call the police and the fireman.              Вызывайте полицию и пожарных.
I"m too hot, hot damn!                         Я слишком знойный, зной меня забери!

Make a dragon wanna retire.          Дракон,завидев меня,захочет ретироваться–или: 
                                                          правя дракона да се пенсионира


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще послушаме съвета на Българския жрец,в подкрепа на кодираните му словесни послания,за да видим какви визуални илюминатски конспиративни послания ни изпраща във видео–клипа!


image

Първото "случайно" писмено послание в клипа е табелата в 0:24 мин.с надпис PIZZA, която–пак ви обръщаме вниманието върху този факт,че "съвсем случайно" е поставена там за да влезе "най–случайно" в кадър!
Нека да разсъждаваме заедно на глас,какво са искали да кажат навремето или по някое време Българите,когато основаваха латино–римската(Българската) цивилизация на Ботуша и съставяха разговорния език на заселените там траки,като поставиха на най–популярното местно ястие името  PIZZA ?
Наверно нещо най–важно и най–скъпо?
Какво може да е това най–важно нещо за Святите ни Деди–Българи,които само за  и чрез Боговете си мислят и живеят,какво е това нещо,което може да се вмести единствено в тази словесна комбинация! 
Ами както и да я въртим тази комбинация,тя все се подрежда в тази последователност,която означава само едно и също скъпо и важно име–Бог Исус!

PIZZA=ПИЦЦА=БХ ИЦЦА=Бог Ицац=Бог Исус 

Вярна е и подредбата ZIAPZ,която значава 

PIZZA= ZIAPZ=ЗЕПЗ=Зевс–който Бог Зевс е един и същ с Исус! 

image

В минута 1:51 виждаме кадър,в който на нашите герои ѝм лъскат усърдно обувките и знаете ли защо лъскат обувките ѝм?
За да светнат до блясък ли?
Нищо подобно!За да могат илюминатите да оправдаят поставянето на табелата 

SHOE SHINE–

ЛЪСКАНЕ НА ОБУВКИ,

и в които комбинации е имплантиран за пореден път Исус!


image

SHOE SHINE=Ешош=Ешуш=Исус

ЛЪСКАНЕ НА ОБУВКИ=
Бог Иса Балк – Бог Исус е Българин!  

                                
 

                                   Бог Исус е Българин! 
  
image 

Поредните кодирани послания от нашите Български американски момчета са в 2:11 минута.
Първо изпращачите на посланията ни съобщават с табелата BOLTS,че те са от аристократичната фамилия Дуло:

BOLTS=Дуло от Бог Иса 

В същите кадри отново ни предлагат прословутата пица,този път в разширена комбинация с допълнителна словесна "гарнитура",в която ще прочетем това,което вече знаем категорично,а именно,че:

NEW YOURK STILE PIZZA=
Богиня Диана и Исус Болкарина=
Богиня Диана и Исус са Българи!
 
Mark Ronson & Bruno Mars Perform "Uptown Funk"


И нека още веднъж се насладим на ритъмното послание на непадналият от Марс Змей–Бруно (Змей) Марс! 


ПАДНАЛИ ОТ МАРС=
Богиня Диана Мария и Иса Дуло–

Богиня Диана и Исус,основатели на Дуло 


Накрая ще обясним защо днес по целия свят се отбелязва Денят на рептилите.
Защото днес е 17 октомври,а на 15 и 16 октомври в Народната обсерватория и планетариум в Ямбол се бяхме събрали едно рептилско кълбо от Дуло–вци,посветени и непосветени,за да обсъждаме на Международната конференция за НЛО кои са измвънземните и рептили ли са,не са ли,що ли са,и информация за която среща вече пуснахме с Ютуба с пълни записи на конферентните разговори с рептили от другите страни,върху които ще разработим подробни постове.
 
Та заради това,и още повече заради това,че календарната датна комбинация 17 октомври е точна и прецизна анаграмна комбинация от имената на Главните Рептили и Родоначалници на всички разпълзяли се по целия свят и по другите светове рептилчета и индексация на самите змейо–дракончета! 
 
17 ОКТОМВРИ=СЕДЕМНАДЕСЕТИ ОКТОМВРИ=Тати Исус и Бокиня Диана Мат Мария 

17 ОКТОМВРИ=СЕДЕМНАДЕСЕТИ ОКТОМВРИ=
Кан (Жреци) от Тати Исус и Бокиня Диана Мат Мария  
и всички които се познаете в това змийско кълбо,да пожелаете да се преосветите и спасите 

екип на bezistena и Вси Светии – Вси Рептили,защото всички Светии до един,от всички цветове от всички племена,са приносители на Българския свещен феноменен династичен Божи ген от Дуло,защото са Божествен имплант,разнесен от култовият Сеяч от евангелската притча Сеячът и семето,който е първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,защото е Цар Авитохал (33 –333) от Именника на Българските Канове,заплодил всички тракийски племена,с които е заселена Земята и основал върху тях Свещената Българска империя (33 г.сл.Хр–518 г)  
ИСД с Любов и песен и много Рептили!  
 


Avril Lavigne - Keep Holding On
 
Ти не си сам
Заедно ще бъдем
Ще бъда до тебе , ти знаеш
Ще държа твоята ръка
Когато застудее .
И когато почувстваш , като че ли идва краят
и няма къде да отидеш
Ти знаеш
Аз не ще се предам !
Няма да го направя!
Продължавай да се държиш твърдо ,защото
ние ще успеем ,ще успеем !
Само се дръж здраво ,защото
ти знаеш , аз съм тук заради теб , заради теб!
Нищо не би могъл да кажеш ,
нищо не би могъл да направиш .
Няма друг начин да се стигне до истината ,
Така че продължавай да се държиш твърдо !
Защото знаеш , че ние ще успеем , ще успеем!

   Гласувай:
13
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ ! ...
17.10.2016 20:25
МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Аврил Лавинь -Продължавай да се държиш твърдо
18.10.2016 11:43
Моята любима песен
Avril Lavigne - Keep Holding On
https://www.youtube/watch?v=MmukW1sNlIk
Ти не си сам
Заедно ще бъдем
Ще бъда до тебе , ти знаеш
Ще държа твоята ръка
Когато застудее .
И когато почувстваш , като че ли идва краят
и няма къде да отидеш
Ти знаеш
Аз не ще се предам !
Няма да го направя!
Продължавай да се държиш твърдо ,защото
ние ще успеем ,ще успеем !
Само се дръж здраво ,защото
ти знаеш , аз съм тук заради теб , заради теб!
Нищо не би могъл да кажеш ,
нищо не би могъл да направиш .
Няма друг начин да се стигне до истината ,
Така че продължавай да се държиш твърдо !
Защото знаеш , че ние ще успеем , ще успеем!
цитирай
3. bezistena - Даденият линк за песента не отваря, ...
18.10.2016 15:53
Даденият линк за песента не отваря,а взетият от клипа линк,който
предлагаме по–долу,е верният.
https://www.youtube/watch?v=MmukW1sNlIk

Благодаря ти,Сестро наша Бяла чиста!

Заедно сме с тебе и ще успеем!
Защото Те ка Са навсякъде с нас–пред нас,за да ни пазят от душманите ни,зад нас–за да ни пазят от предателите ни,над нас–за да ни закрилят от всичкото зло,под нас–за да ни носят на ръцете си и ни въздигат в трудните ни моменти!

ТИ НЕ СИ САМ=Исус и Мат
НИЕ НЕ СМЕ САМИ=Исус и МаМа=Исус и Мария Магдалена
НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ с=НИЕ ШТЕ УСПЕЕМ с=с Исуш и Богиня Мат

Бъди благословена,Сестро феноменна Божия!
Исус и Мария те обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5516769
Постинги: 1592
Коментари: 2992
Гласове: 32748
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!