Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2016 23:50 - Българи в Испания окупирват и активират важна тайна база на Извънземните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3163 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 22.08.2016 14:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече повече от 20 години между стотиците хиляди Български емигранти–гастарбайтери,отишли да си вадят честно и почтено хляба и прехраната в Испания, има едни специални още по–честни и почтени Българи,които освен да работят,са в Испания да разузнават,проучват и завладяват–дори често без и да го осъзнават,разположените по стратегическите възлови точки на цялата територия на бившата Българска имперска провинция Хеспаня бази на Извънземните,построили някога тия съоръжения за творене на чудеса с тях и за портали между световете и измеренията,и маскирали ги като най–обикновени скали и каменни конфигурации под херметичното кодово наименомание "природни геоложки феномени",за да ги подготвят за скорошното им активиране и отваряне за да дебаркират през тях безчислените войски на Божията армия.  

Въпреки,че знаете вече отлично,чия е тази Божия армия,пак ще ви покажем Главнокомандващите ѝ с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни


БОЖИЯ АРМИЯ на=АРМИЯ на Бог Ежуа=на Бог Ежуа и Мария
 

ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ=Богиня Майка Диана и Ешуа Балг (Българин)

Българските Богове Демиурзи

ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ=Балги (Българи) Кан (Жреци) на Богиня Мад Диана и Ешуа  


Българите подготвят и активират съоръженията и базите на Извънземните с входящи пароли,кодирани в песните и звуците на Паневритмията,изговаряни,изпявани, изтанцувани и изчувствани в неподдаващ се на фалшифициране и имитиране режим на изживявана Любов. 

В рамките на култовите астрологически дни на започване на Божествената Нова година,наричана още Вселенска нова година на 19 август в езотеричния календар на Всемирното Бяло Братство,ритуалната обрядност на които и тази година,както всички други,се провежда под егидата и личното участие на Учителите ни Свети Васил Левски и синът му Свети Петър Дънов,както и на Вси Светии,в имформацията за серията на импресийните ни репортажи Учителите ни ни дадоха долния видео–клип за една група Българи в Испания със специално предназначение от Армията на Бялото Братство, изпълняващи мисията си за оглед,активиране,подготовка и рестарт на Божествените съоръжения и апаратури по тия тайни бази. 
 
БОЖЕСТВЕНА НОВА ГОДИНА=НОВА ГОДИНА на Бог Исуж и Богиня Диана

ВСЕЛЕНСКА НОВА ГОДИНА на=на Балки (Българи) на Исус и Богиня Диана
 
ИМПРЕСИЕН РЕПОРТАЖ за=РЕПОРТАЖ за Бог Иса и Мария 

ТАЙНА БАЗА=БА ТЙАНА ЗА
=Богиня Диана и Иза 
 


Bailando Рaneuritmia en la montaсa, Cotos, Madrid, Espaсa

Нашата работа е да ви покажем къде е тази база–скално мегалитно светилище,като разсекретим документите ѝ,вложени в официалната енциклопедийна информация, защото нашите представители от спец–отряда работят все още в полу–херметичен конспиративен режим и не оставят много–много следи в прав текст и информационен обмен. 

image
 
В минута 1:41 на клипа съвсем "случайно" попадна една "кацнала" (както казваме в разговорния език за такива случаи) скала,неглижирайки ги за да не се задълбочаваме в разсъждения–в случая с нашата "кацнала" скала,откъде аджеба,е дошла тука тази тежка повече от трийсет тона скала,и дали наистина пък не е кацнала или пък някой специален човек не я е кацнал!
 
Въобще не се занимаваме вече с варианта "игра на природата",както и с варианта "докарана със съвременни технически средства",защото тази скала или купчина скали,се помни на това место от едно време още,когато такива технически средства е нямало въобще,и тъй като знаем със сигурност,че тази скала е светилищен енергиен панел и жречески олтар–оперативен пулт на мегалитния светилищен комплекс,постоен от нашите Деди–Българските феноменни Божии жреци,почваме да вадим и разсекретяваме съпридружителната проектна документация на комплекса.

Първо разсекретяваме сертификата на феноменните превозвачи на скалата,"кацнали " я на това место:
 
КАЦНАЛИ=КАТСНАЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Иса
феноменни жреци от рода Дуло на Бог Исус,Българи задължително 100 %,защото само генетичните потомци на Господ Бог Исус Отец Демиурга са жреци и Българи,защото Той самият е Българин!  
 
ОЩЕ СЕ ПОМНИ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ=Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария 


Нека проверим на кого е това место,което се помни от едно време още,и е записано освен това черно на бяло чие е! 

ТОВА МЕСТО е на=е на Иса и Богиня Мат Диана  
 

Ние допълваме,че не само това свещено место,но и всички свещени места на Земята са на Българските Богове! 
 
Просветените и Посветените вече,ще допълнят: "Че на кои други!",за да допълним пък ние и тяхното участие в съпритежанието и в оперативната дейност на Божиите светилища! 
 
ЧЕ НА КОИ ДРУГИ=ТШЕ НА КОИ ДРУГИ=на Кан (Жреци) на Диана и Ежуа от Трагия 
 

Тръгнахме по оскъдната информация под видеото,и открихме,че ритулният танц Паневритмия е игран от Българи на оперативната площадка на светилищен комплекс,на който е построен подслонът Zabala на планина от масива Сиера де Гвадарбма (на испански: Sierra de Guadarrama) в Испания с локализация на прохода Cotos,от което место намерихме няколко снимки 

image
 
Виждаме купчината камъни от видеото,които нямат основание да бъдат тука,обаче... 

image
 
...обаче и самият превод на композицията "купчина камъни" ни указа категорично,че те не са случайно "кацнали" тука от природата,ами са доставени на собствен ход от Българските жреци–феноменни строители за оперативен команден пулт–жречески олтар,на светилищният комплекс Zabala : 
 
КУПЧИНА КАМЪНИ=КУПТШИНА КАМЪНИ=КАМЪНИ на/от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа 
 

КУПЧИНА КАМЪНИ=КУПТШИНА КАМЪНИ=Кая (скално светилище) на Кан (Жреци) на Богиня Мат и Ешуа

Та затова знайте,като видите някоя купчина от големи камъни и скални блокове с чудата конфигурация и странни форми,подредени като "от човешка ръка" от майката– природа,както опоетизирано ни хвърлят в грандиозно заблуждение учените геолози и фалшификатори на Българското сакрално материално мегалитно светилищно богатство по целия свят,не ги подминавайте като природни геоложки феномени,а с познанията от нашите просветителски документи се опитайте да чуете,какво ще ви кажат те,а те имат да ни казват нечувани и несънувани неща!

НЕЧУВАНИ И НЕСЪНУВАНИ=НЕТШУВАНИ И НЕСЪНУВАНИ=Бог Исуш и Богиня Диана


По името на планинския масив Сиера де Guadarrama се нарича и реката Guadarrama,която произхожда от него.

И сега да станем съпричастни на лингвистичните напъни на учените да обеснят етимологията на името на планината с първосигнални десакрализирани травиални опростачени съпоставки и комбинации като "песъчинки","прашинки","водни пръски" и други подобни опростачени семантични измишльотини,като че ли едно време хората са си нямали Върховни божества,по чиито имена те са били длъжни да кръщават най–големите и емблематични формирования по земите!
Като тези Божества: 

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

Учебниците учат,че:

"Думата Guadarrama идва от арабската дума Uad-ar-Ramel ,което означава "речен пясък" и се отнася до реката Guadarrama. Думата UAD означава река,докато втората част Аг-Ramel означава "пясъчен".
Като най-често обяснение е напълно възможно,че арабите реинтерпретират ( народната етимология ) съществуващо на латински име на мястото - Aquae dirrama – Guaderrama, което означава "вододел" " 
 
Големи и смешни "научни" напъни,за да не проличи името на Българската Богиня–Великата Богиня Майка,с което Българските жреци са кръстили планинския масив когато са довели тука поредното тракийско племе и са почнали адаптирането и култивирането му към местните условия на живот! 
 
GUADERRAMA=ГВАДЕРРАМА=ВАГЕ МАДАРРА=Богиня Мадара

AWUAE DIRRAMA=АКВАЕ ДИРРАМА=
ВАКЕ МАДАРРА=Бокиня Мадара

Била реката кръстена "Речен пясък"!
Айде–де!
Че коя река няма речен пясък,да не би пясъка в реките да е морски пясък!

Енциклопедиите продължават да ни учат и осведомяват,че планината започва от долината на река Alberche и завършва до пристанището Somosierra.
Други реки в масива са Manzanares,Tajo,Eresma,Moros...,бре–бре–е–е!
Що топонимия,що хидронимия,що чудеса и имена,що разнообразие от звучни и мелодични имена,нямащи на прима виста нищо общо помежду си,пък то всички те се оказват все по Българските Богове почти без херметична кодировка–само лека анаграмна "чупка в кръста" и всичко си идва на място–с помощта на Свещеният шифър се връща към регистъра на Свещената Българска империя! 

Правим ние тази чупка в кръста–

ЧУПКА В КРЪСТА=ТШУПКА В КРЪСТА=
Бокиня Диана и Бог Исуш от Тракия=Бокиня Диана и Бог Криштос,

 
вторачваме се по–внимателно с още един прима виста,и с помощта на прима вистата в имената–

PRIMA VISTA=Богиня Матара и Бог Иса,

и ето пак всички имена,уж не познаващи се помежду си,пак преподредили се в стройни редички по двама,по двама – и тия двама все нашите Вездесъщи Богове!  
 
Гледайте и на колене пред нашите Богове и пред нашите Пресвети Деди,гениални шифровчици и кръстници на всичко по света със Свещените Божии имена по техниката и правилата на Свещения шифър! 
 
ALBERCHE=BELCHERA=Балхера–Бълхария

SOMOSIERRA=ESOS MORRIA=Исус и Мария 

MANZANARES=ESAZ MARAA=Исус и Мария

TAJO=TA OJ=Диана и Ежуа

ERESMA=ES MARA=Иса и Мария

MOROS=
MORO S=Мария и Иса  
 
Искате ли още?
Че как няма да искате да пиете Жива вода от тия оживели свещени Български реки– истинските исторически документални извори,потоци,реки и чак потоп от живототворяща вода и свещена информация! 

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

И защото едни наши приятели ни поканиха да направим една малка селфи разходка по един от безбройните маршрути на тази Свещена Българска планина,нафрашкана със секретни енергийни бази на Извънземните–които са Българските Богове и Техният безброен светейши антураж,както са нафрашкани и със сакрална информация за Божествеността на Българите,ние ще се отклоним за малко от първоначалния си маршрут,и после продължаваме пак!  

 

Dia de montaсa en guadarrama 
 
Тръгнахме ние с нашите хеспански приятели подир селфи–пръта,обаче още в началото мацката ни удари един голям среден пръст!
 
image
 
–Ха сега,де!
Уж ни канят,пък показват един бая голям среден пръст!
Спряхме се ние да се разправяме и изясняваме,да не е станала някаква грешка,обаче...

image
  
...обаче  "Бам!"–мацката ни показа още веднъж среден пръст в още по–бизък план!

–Бах ти ма......! – викна нашият оператор,понеже бе нов и много неща не знаеше още, но знаеше репертоара на Ицо Камата,щото му е фен и футболистче,и ѝ тегли една сочна на Български,пък мацката знаела всички култови благословии на Стоичков, защото е била върла фенка пък на блаугранас,от Барса,и тя тегли една от неговите,че стана една разправия...,не е за разправяне,и затова ще ви разправяме в следващата серия на шпионския трилър по завладяване и окупацията на тайните бази на Извънземните в Хеспанья!  

Защо ли на играчите на Барса викат блаугранас,само уж заради цвета на екипите ли?

БЛАУГРАНАС=БУЛГАРАН СА=Българина Иса=Българи на Иса  

ХЕСПАНЬЯ=ПАХ ЕСЯ=Бох Иса
по името на Бог Исус,панятна само на Български от Българите,но просветените!

 


екип на bezistena и Доаените ни Свети Васил Левски и синът му Свети Петър Дънов 

ИСД с Любов и песен!
   



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
21.08.2016 23:57

Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677268
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!