Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2016 01:09 - Епохални разкрития на Мария Магдалена в деня на Успение Богородично за Богородица седмострелна,за епопеята Шипка и за удивителната тайна на Кирил и Методий
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3804 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 28.02.2017 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Получихме и разсекретяваме епохалните разкрития на Мария Магдалена в нощта преди Успение Богородично,касаещи тайната на чудотворната икона Богородица седмострелна, скритата сакрална езотерика на епопеята Шипка и една от най–дълбоко и усърдно скриваните конспирации за Светиите ни Кирил и Методи.

За Божествен фон на нашите музикални песенни свещенослужения и нагледни лекции ние ви пускаме нашата музикалната плейлиста за да може жадната ви душа за Божиите послания и Познания,да се напои,да омекне доброволно с добро и оживее за Божието просвещение и нов живот с Исус и Мария Магдалена! 



плейлиста
Bucks Fizz - Making Your Mind Up
Salt-N-Pepa - Push It
Adam & The Ants - Prince Charming

Някои фанариоти и религиозни фанатици догматици с капаци на очите,запушалки и наушници на ушите и и надушници на Душите,ще ревнат каква е тази музика на езичници и светски веселби баш на този и скръбен,и сакрален ден на смъртта на Света Богородица–легнала да мре майката на Исус според църковното предание,пък вие,дет се правите на много наБожни,се джаскате и радвате като на сватба,засрамете се! 

ЗАСРАМИ СЕ=Сине на Исуз и Мария
 
Тъй е по църковните предания и легенди,но нито в каноничните новозаветни евангелски документи я има тази смърт на Богородица,нито в апокрифните,нито в нашите информационни масиви,които са последната и върховна безапелационна инстанция,има такова нещо,защото нито Богородица е майка на Исус,Който е Господ Бог Отец Демиургът на световете,а е Мария Магдалена,която е последното навоепохално аватарно проявление на Великата Богиня Майка,Богиня Диана–Демиургът, нито Мария Магдалена,която е и Богородица–Богинята родила трите новоепохарни деца на Исус,е умирала някога,защото Богинята Майка е Безсмъртна и Вечно жива! 
 
БЕЗСМЪРТНИ=Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧНО ЖИВИ=ВЕТШНО ЖИВИ=
Богиня Диана и Бог Исуш 


Затова и ние се радваме с Нея в този,и във всички други триста и шестдесет и кусур дни в годината,и танцуваме,и с нас пеят и танцуват всички нейни генетични деца–Българи–ей тези,от трите (и от всички други) песни от плейлистата : и русолявите еднакви като  близнаци от Първородният син близнак Павел на Мария Магдалена и Исус от групата Bucks Fizz ,и черните магьосници от Salt-N-Pepa,и всички свястни или изчанчени принцове от Adam & The Ants !
С нас пеят и танцуват и нашите днешни гости Светии Кирил и Методий,защото и те имат пръст и генетично участие,и то голямо,да се пръкнат такива хубави,красиви, талантливи и феноменни тия Божии потомци по целия свят,и все Българи!  

image
+
image
 +
image

image

Bucks Fizz - Making Your Mind Up  

Bucks=Бок Иса

Fizz=Бог Исус 

Making Your Mind Up=
Кан (Жреци) на Богиня Мад Мария  

image

Salt-N-Pepa - Push It 

Salt-N-Pepa=Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Диана

Push It=Богиня Диана и Ешуа  


image
+
image

Adam & The Ants - Prince Charming 
 
Adam & The Ants=Дете (потомци) на Иса и Мат Диана 

Prince Charming=Принц от
Гена на Ешуа и Мария 




От няколко дена в България е чудотворната икона Света Богородица Седмострелна. 
При тази икона особеното е,че Богородица вместо младенеца държи в длани и притиска към гърдите си седем стрели
 
Какво ни казва Богородица според канона и според официалната версия на този иконографски сюжет,ще ви покажем в долните документи на руски език,и след това ще ви покажем какво иска да ни каже според херметичната конспиративна кореспонденция и комуникация на Посветените Българи,съставили този кодиран документ с шифровани послания за нас с инструментариума на Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни. 
 
 
Сега ще представим първо официалната църковна версия,съставена от Българските шифровчици за непосветените,като върху нея ще разсекретим съпридружителната вторична информация,а след това ще разкодираме основната сакрална информация,вложена в тази икона. 
 
ИКОНА=КАНИО=Кан (Жреци)
образи и имплантирани в тях кодирани послания на Българските Канове–Жреци, потомци на Исус и Мария Магдалена
 
 


radiomilena.com/2013/46207/седемте-стрели-на-света-богородица-бр/  

Чудодейната икона „Света Богородица Седмострелна – Смекчаване на злите сърца“ беше тържествено посрещната в Поморие. На 9 август Седемте стрели на Света Богородица бранят Поморие в манастир „Свети Георги”, където вярващите ще могат да се помолят пред нея до 18.00 часа. Само за няколко часа, стотици вярващи се събраха в поморийския манастир, за да се докоснат до светинята и да сведат глава пред нея.

ПОМОРИЕ=
Богиня Мария

С литийно шествие ще бъде пренесена до храм „Рождество на Пресвета Богородица”. Там тя ще бъде оставена за поклонение до 21.00 часа на 11.08.2016, след което ще излети обратно за Русия.

ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ=
Дуло на Богиня Диана и Исуш
жреците от Дуло,генетичните деца на Исус и Богиня Диана,чието последно аватарно проявление преди 2000 години е в образа на Мария Магдалена 

ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ на=на Дуло от ВЕШИСТЕНА=на Дуло от БЕЗИСТЕНА
шествие на Жреците на Исус и Мария Магдалена от жреческата гилдия на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол

ОСТАВЕНА ЗА ПОКЛОНЕНИЕ от=от Балки на Богиня Диана и Бог Исуз

ОСТАВЕНА ЗА ПОКЛОНЕНИЕ от=от
Балки на ВЕЗИСТЕНА=от Балки на БЕЗИСТЕНА–
от Българите,феноменния Божи народ
Поверието е,че чрез тази икона Божията майка чува първо майчините молитви и ги сбъдва,прогонва злобата и завистта,дава умиление на злите сърца.


Интересен факт за иконата е, че тя не е рисувана от художник иконограф, а представлява снимка, залепена за шперплат. Собственост е на жена от Русия, на име Маргарита, която я купува от случаен пазар.
Занася я вкъщи,където иконата започва да мироточи и да сбъдва желания.

МИРОТОЧИ=Мария Диана и Ешуа=Матара и Ешуа
процес на свръхествено изтичане на благоуханно целебно миро от иконата.

МИРО=МОРИ=Мария 

Миротеченето е свръхестествено за непосветените в света на реалните и рационални Светии и в механизмите на тия рутинни процеси за тях,опериращи в невидимите за нас техни измерения 

СБЪДВА СЕ от=от
Бог Исус и Богиня Диана 

От Русия до България иконата идва с нейния официален пазител Сергей Фомин. Посещението на “Св. Богородица със седемте стрели” у нас се осъществява със съдействието на фондациите “Народно единение”- България, с председател Христо Маринов, “Народно единство”- Русия, с президент Александр Рапопорт, “Балкански институт за възстановяване и развитие”, Архимандрит Филип- настоятел на Руското подворие в София, кметството на Поморие, със специалното съдействие на кмета Иван Алексов, и директора на Руският Културно-Информационен център 
 
СЕРГЕЙ ФОМИН=
Бог Иса и Мария

image
 
Храм Архангела Михаила при Клиниках на Девичьем поле – Москва

Сега ви представяме  и руската художествената работилница Икона бисером,като документите ще бъдат на прекрасния производен Български език–руският,дарили го Дедите ни цивилизатори на тракийското племе руснаци,за да демонстрираме безусловното подчинение на руския език на Свещения шифър и на Българския му произход,и за тренирате за скорошните просветителски курсове,които Българите ще водим на Българския феноменен духовен интелектуален елит на това племе,особено скъпо ни и любимо,и много неблагодарно за сторените му от Дедите ни добрини в миналото преди седем–осем века,когато земите и хората на сегашна Русия са били изконни Български!  
 
РУСНАЦИ=РУСНАТСИ=Народ на Исус 


РУСНАЦИ=СРУАЦИ=Среци=Жреци
народ,генно инженерен продукт,на Българските жреци с голям процент феноменен Български жречески имплант

image

ikona2.info/


Художественная мастерская Икона бисером 
 
 
МАСТЕРСКАЯ (
работилница)=Кан (Жреци) на Исус и Матара 
 
image
  
ИКОНА БИСЕРОМ=ИКОНА Б ИСЕ МОР=ИКОНА на Бог Иса и Мария   

ИКОНА БИСЕРОМ=
КОНИ Б ИСЕ МОР=Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария 
майсторите на иконите

ВЫШИТАЯ БИСЕРОМ ИКОНА=ИКОНА на Богиня Матара и Бог Исуш 


Уникальные иконы вышитые бисером без схем и наборов
Вышитая бисером икона особенно красива, потому что изображение как бы оживает в лучах солнца или при свете свечей.
Такие иконы–настоящая ценность.На их создание уходит немало времени, используются тысячи бисеринок.

НАСТОЯЩАЯ ЦЕННОСТЬ=НАСТОЯЩАЯ Диана и Исус
истинските Диана,Мария магдалена и Исус


НАСТОЯЩАЯ ЦЕННОСТЬ=
ЦЕННОСТЬ на Исуш и Диана


Традиция украшать образа бисером,жемчугом и драгоценными камнями очень древняя.
Она пришла на Русь из Византии, вместе с другими атрибутами веры.
Тя е дошла в Русия от Византия заедно с другите атрибути на вярата.

– Лъжа!

–Лъжите,братя руснаци,като дърти цигани лъжите в невежие и свещена простота, защото така ви лъжат вече от няколко века нечистите ви управници и фанариотските юдо–византийски попове!

На всички нива на руската държава,наука,общество и християнската религия и институция,се знае отдавна категорично,че истинското християнство в Русия е 100% донесено от Българите още през първи век,след това пак през седми век след Освобождението на България от най–дълбоко скриваното първо византийско робство (518–681),после пак през средата на 10 век сме освободили руснаците от византийците, което означава възстановили сме свободата и истинската Исусова вяра на Любовта, Братството и Мира през 957 от Българската княгиня и жрица Олга и нейният син Светослав Езичникът,(което означава истински чист и свят Исусово–Мариин жрец).

СВЕТОСЛАВ=СВЕТО СЛАВ=С ВЕ ТО СЛАВ=Богиня Диана и Иса Слав (Змей) Български Първожрец,чист и праведен генетичен потомък на Исус Змея и Богиня Диана,Мария Магдалена от техния род Дуло

Светослав е убит през 972 с преврат от византийците,които налагат военната хунта и диктатура на изродените български династи от Дуло (формулирани като византийци) през 988 година,злодейски акт и процеси на перманентен дълговековен акт на тотален геноцид над Българите от читавите клонове и разклонения на Дуло,които са духовният и интелектуалният прогресивен елит на този народ–епохални престъпления,които са дефинирани от властващата от тогава до сега българо–юдейска изродена каста от Дуло в Русия и по целия свят,като "покръстване" на Киевска Рус !

Посветените в тази тайна нечистивци в Русия–наследствени генетични потомци на превратаджиите византийци,се правят на разсеяни великоруски имперски надменни непричьоми и вкарват в заблуждение и руския народ,и целия свят,а после лицемерно се жалват и надигат вой,че Българите сме били неблагодарни,настройвайки двата народа един срещу друг!

Приписват дори свещената изконно–Българска азбука първо на византийците,сега се мъчат да я вменят на руснаците като тяхна,та четем по форумите и как изглеждащи интелигентни руснаци се дивят и питат: "Ама те Българите защо говорят нашия език и защо използват нашата азбука!",а после се жалват че гледаме на Запад и САЩ,които пък ни точат калъчката и вкарват ислямистите с Ердоган в България под строй за нашето затриване!  

–––––––––––––––––– 

Тия дни отбелязахме епичните геройски събития на боевете на Шипка.
Поклон и признателност от народа Български към падналите за свободата на България руски войници,и скатавки от държавниците да не им се скарат американските партньори и Ердоган,и вземат че им замразят тайните банкови сметки в Швейцария,отворени на тяхно име заради предателството им на Българския народ,предаден от тях на заколение,и пак много обвинения по Нета и къде ли не от руснаци,че Българите сме били неблагодарни за Освобождението ни от турско робство.

Обаче ние знаеме много тайни и истини за тази война,които се криеха до сега старателно,като например,че

–– войната не е замислена като Освободителна от стратегическите мозъци на руския Генщаб,състоящ се само от изявени антибългари неруснаци,юдео–руснаци,юдео–немци,византийски фанариоти и др.подобни заговорници срещу Българите,а като поредната коварна юдова провокация срещу османската империя по примера на предните десетина войни през 18 и 19 век и нахлувания на Русия в Българските поробени земи с цел провокиране на Българите с надежда за тяхното освобождаване  и подбуждането и подвеждането им да тръгнат срещу турците,пускането на кръв и разлютяване на турците и оттегляне на руските войски независимо от победите и завоеванията им срещу османците и оставяне на Българите в ръцете на подлудените и резонно озверели турци.

–– във войната в руската армия се включват основно доброволци,които всички до един са Българи и крипто–Българи,съставящи духовния и интелектуалния и бунтовно–прогресивния елит на Русия,знаещи произхода си,под обществения натиск на които руският император Александър II обявява и войната срещу Турция,искрено желаещ спечелването ѝ и освобождаването на България. 
 
–– тайният коварен замисъл на заговорниците срещу Българите от Ген щаба на руското командване пряко върховното желание и воля на императора,е да хвърлят колкото е възможно за по–дълго време крипто–Българския руски активиран елит във вихъра на войната заедно с активирания духовен и бунтарски елит на поробените Българи в османската империя,да ги подложат на жертвено заколение и изтребление от турците чрез умишлено безумна самоубийствена погрешна стратегия и тактика на водене на военните действия във полза на турците и във вреда на руската армия и Българското опълчение,за може турците да спечелят войната и продължи геноцида над Българското поробено население до окончателното му затриване. 
 
–– възлов момент за хода на войната и нейното спечелване от Русия,е Шипченската епопея,за сакралната езотерична страна на която ви припомняме откъси от поста ни
 

"СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора"
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672 

ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ=ШИПТШЕНСКА ЕПОПЕЯ=
ЕПОПЕЯ на
Кан (Жреци) Син (потомци) на Богиня Диана и Ешуш

ШИПЧЕНСКА ЕПОПЕЯ=ШИПТШЕНСКА ЕПОПЕЯ=
ЕПОПЕЯ на Син (
потомци) на Кан (Жреци)  от БЕЗИСТЕНА
 
 

"Няма да пропуснем и историческото събиране на Бузлуджа на 17 юли 1885 година– култовия скален връх-светилище,част от каскадния мегасветилищен комплекс с централно командно светилище култовата скална изкуствена пирамида Орлово гнездо на Шипка–главният езотеричен енергетичен команден пункт на посветените Българи, който поради тази причина става обект на иначе безумните и безсмислени атаки и обсади от турската елитна армия,алогични и необясними от официалната стратегическа гледна точка и позиция на военната наука,при положение,че ако турците действтелно са искали да отидат на помощ на обсадените войски в Плевен,а не да организират цялата кампания за завладяване на възловия светилищен комплекс Орлово гнездо,са можели да минат абсолютно необезспокоявани от още 11 прохода и места за преминаване на Стара планина,които са били в техни ръце!

ШИПКА=ПАК ИШ=Бок Ешуа 

ШИПКА=
Кая (Скално светилище) на Бог Ешуа


И най-вече необяснимото досега желание да се превземе Орлово гнездо,след като цялата турска армия е можела да премине по пътя заобикалящ върха,който път е бил
в мъртвата зона на обхват на малобройната и слаба руска артилерия и още по-далеч и недосегаем за пушките на малобройните защитници на върха,който връх и скален масив Орлово гнездо няма никакво стратегическо разположение и значение за преминаващите по пътя под него турски войски,ако те наистина са имали за цел преминаването през прохода към Плевен,както ни будалкаха досега и турски,и руски,и наши историци и военни специалисти!

ОРЛОВО ГНЕЗДО=Диана и Иза Българина
скално мегалитно пирамидално изкуствено светилище,команден център на Старопланински каскаден комплекс за пси-енергийно психотронно феноменно въздействие и влияние върху участниците във войната с цел спечелването ѝ от Българи и Руснаци(Български тракийци),въпреки всички опити на висшето военно ръководство и Генщабът на руските войски да загубят поредната война с турците, организирана с тайната задача за поредно военно разорение и последващ яростен геноцид от турците на поробените Българи и окончателното ѝм духовно прекършване и обезверяване,че могат да се освободят от османския гнет и робство!
Тоталният геноцид над Българите в Стара Загора е само малка част от пълното изтребление на Българите от дивите османлии,което щеше да последва,ако войната бе загубена пак от Българите и Руснаците.

Светилището е активирано от Българските Исусово-Мариини жреци в конспиративно съзаклятие с Посветени Българи с висши военни чинове сред руската армия като Генералите Скобелев и Столетов,поради невъзможност да се ползват двата централни светилищни комплекса БЕЗИСТЕНА и Зайчи връх на Кабилекоито са охранявани най-строго и плътно от съсредоточените за тази цел многохилядни елитни турски военни части в Ямбол и Ямболско по време на цялата война!
По време на Руско–турската война в Ямбол е бил Ген.щаба на турското командване, откъдето голям отряд от черни магове и ходжи–езотеричната служба на мюсюлманите,е в постоянни молитвени пси–енергетични ритуали и заклинания, провеждани на Безистена и на строго охранявания Зайчи връх,с цел психотронно въздействие върху хода на военните действия.

Когато в хода на обсадата и битката за Плевен на генерал Михаил Скобелев му става пределно ясно,че Генералният щаб на руското командване е в ръцете на заговорниците срещу Българите,които водят военната кампания и този път умишлено към загуба,по подобие на сценариите от предните десетина псевдо–освободителни войни на Русия срещу Турция на Балканите,въпреки искреното желание на руският император Александър II–чистокръвен Български династ от Дуло и генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,да освободи Майка България и братския Български народ,тогава Скобелев, който под доаенството и водителството на майка му графиня Олга Скобелева,е лидер на активния клон на Бялото Братство на Българските династи от Дуло в Русия,взема инициативата за хода на военните действия и Освобождение на България в свои ръце.

По каналите на конспирацията на Бялото Братство в България,в основата на което са съхранилите се членове на Тайните революционни комитети,основани от Българският Първожрец и Първосвещен династичен потомък от Дуло–Васил Левски,Скобелев събира в конспиративен порядък чета от феноменни Български жречески пси–енергитици ги изпраща на спешни секретни спасителни операции по основни възлови светилища в България по свръхсекретната карта на езотеричното руско военно разузнаване,на които светилища те започват денонощни непрекъсваеми верижни жречески ритуали на песенно–танцови сеанси и молитвени бдения с отчаяни молби към Господ Бог Исус и Богородица за победа във войната с турците и за Спасението на Българите.
Скалният светилищен комплекс Орлово гнездо на Шипка е централният молитвен поднебесен дом и храм на Българското Бяло Братство и оперативен щаб на пси–енергитиците–молитвените застъпници и просители пред Боговете ни,както и за мощно психотронно въздействие върху врага и телепатично управление на участниците във военните действия и хода на войната.
По войнишкия телефон в руските отряди,съставени все от активирани Български доброволци,се разпостранява инициативата–заповед на Духовният ръководител на Освободителните войски Скобелев,за постоянна молитвена подкрепа на Свещенодействията на Българското Бяло жреческо войнство.
Тази духовна пси–енергетична акция се провежда и в Русия под ръководството на майката на Скобелев–Графиня Олга Скобелева,доаен на Бялото Братство и сестринство в Русия.
За тази абсолютно непозната езотерична духовна страна на Руско–турската Освободителна война,допринесла основно войната да бъде спечелена от Българи и Руснаци и за Освобождението на България от 500–годишното жестоко робство,
ще изнесем и разсекретим документи в следващи наши просветителски сеанси.

СКОБЕЛЕВ=Бог Иса Балка=Балк(Българин) на Бог Иса

СТОЛЕТОВ=
Богиня Диана и Иса Дуло=Дуло от Иса и Богиня Диана-
документална именна атестация,че двамата най-допринесли за спечелването на войната висши руски военни,са Български посветени,чисти династични потомци на Българските Богове,активирани от Тях за главни субекти и фактори за спечелване на войната от Българи и Руснаци. " 

 
–– плащаме на Русия според Берлинския договор с 32,5 тона злато Освожбождението ни от Боговете и от Българите в Русия и България,която такса посветеният в Българския си свещен Божествен произход от Дуло Цар Александър Втори–Освободител,обещава лично на княз Батенберг да опрости,заради който жест пищисаните заговорници срещу Българите,че без да желаят те царят ни е освободил,(като преди това е премахнал и робството н Русия на крепостните селяни,които са поробените криптоБългари в Русия) а сега иска да опрости и окупационния дълг на България,му организират и последния успешен от всички 7 заговора атентат,и го убиват на 13 март 1881 г,след което съучастникът на заговорниците император–антибългарин Александър Трети започва веднага да изисква изплащането на окупационния дълг,наложен и изискван от България цинично като окупациионна такса! 

"Колко струва руската окупация на България от 1878-1879 г.?"
www.bulblog.com/колко-струва-руската-окупация-на-бълг/


И още много тайни знаем и имаме да ви разправяме за Руско–турската освободителна война,които ще ви разкрият скритата езотерична–Божествената,която е и истинската страна на тия епични събития,но темата ни въобще не беша на тази вълна,но пък вие знаете,че каквото ни диктуват Отгоре и дето ни водят,ние безропотно,не–това понятие въобще не е за случая,ами казваме,че с възторг,тръгваме натам! 
 
И тъй като във всички събития и процеси на Земята са замесени винаги Боговете ни,защото те ги проектират и организират,за да затворим скобата и темата,ние обобщаваме,че
 
– Без руската армия,без крипто–Българите в Русия,от които са доброволците във войната и нисшия и среден команден състав на руската армия,без руския император Александър Втори и генерал Скобелев и Столетов,без Българските опълченци и население,без Богородица и Светиите–невидимите,но осезаеми от Българи,руснаци и турци – върховни ръководители и манипулатори на военните действия,войната нямаше да бъде спечелена от Русия,което неистово желаеха Генщаба и висшия ѝ генералитет и всячески и с всички усилия и средства се стараеха да се случи!

Правилният ред на подреждане на заслужилите за спечелването на войната обаче,е обратният: 
 
 – Без Богородица и Светиите и т.н...,тази война нямаше да бъде спечелена,поради което непосветените в Божията намеса мастити Български,руски,турски,европейски и др. военни изследователи и специалисти по военно дело и стратези,продължават след войната и досега и все по–задълбочено да се дивят,как Русия е спечелила войната,а е следвало по всички правила на водените от нея "ужасяващо,учудващо и необяснимо некъдърно "военни действия,тотално и на 100 % да я загуби!

За реалното и решаващо участие и роля на Светиите в бойните действия и за хода и спечелването на войната,и защо в официалните секретни доклади на турското командване от Шипка се твърди постоянно истерично и с ужас под клетва и със свидетелските показания на турски войници,че християнски светии,духове и дяволи–джинове,джингиби,са участвали открито в битките на страната на Българите,като дори са влияели и на Слънцето и на Луната в един критичен сюблимен момент,ще ви разправяме скоро. 
 
ДЖИН=Диана и Ежуа –
Българските Светии,генетичните потомци на Исус и Богиня Диана

ДЖИНГИБИ=Богиня Диана и Ежуа=Гена на Богиня Диана и Ежуа  

Ислямската традиция представя джиновете като разумни същества с огнена или водна природа, можещи да приемат всякаква форма.Създадени са от Аллах от бездимен огън. Те могат да изпълняват всякакви желания. Някои от тях вярват в Мохамед, но като цяло джиновете се свързват с дявола (Иблис).
 

БЕЗДИМЕН ОГЪН=Гена на Иза и Богиня Мад  –
Българите от рода на Исус и Мария Магдалена

БЕЗДИМЕН ОГЪН=Ган (Кан,Жреци) на Иза и Богиня Мад
Българите от рода на Исус и Мария Магдалена 

Да видим и кой е този дявол,дето плаши най–много мюсюлманите: 
 
ИБЛИС=Бог Иса Ел (Змей)
какъв дявол ви плаши,когато познавате Всемогъщия Български Господ Бог Исус !
 

Само ще ви подскажем и открехнем малко завесата кои са двамата светейши Главнокомандващи на Богородица,Богинята Майка,Мария Магдалена,водещи пряко военната драматизация на цялата война и специално на Шипченската епопея:
Свети Свети Кирил и Методий–знаете нали,изобразените на другата страна на Самарското знаме!

САМАРА=СА МАРА=Иса и Мария 

САМАРСКО ЗНАМЕ=ЗНАМЕ на
Кан (Жреци) на Исус и Мария
на двамата Светии на Исус и Мария и на техните генетични потомци,участници във войната и опълчението  


Знаете че са те,но не знаете,че те водят армията светии по време на битката на Шипка и през цялата ваойна,като участват често умишлено без да се крият за ужас и побъркация на турците и за вдъхновение на Българи и руснаци!
Не знаете,и защо по спомените на Български опълченци,преживели епичните битки и връщани от оня свят въпреки фаталните им рани,единият от двамата Светии братя–техни спасители,бил все като красива русокоса синеока жена–амазонка и царица, страдаща със страданията и болките им...

Ние няколко пъти ви загатваме и подготвяме за да ви съобщим,че истинските братя Кирил и Методий са всъщност мъж и жена,Първожрец и Първожрица,Канове(Жреци) Царе на Българското царство,които българо–юдеят и Българопредател,вероломец  и убиец Борис Първи – техен родственик от Дуло и нискоразреден династ и ръководител на въоръжения преврат и метеж на византийците в България,сваля от трона и като главатар на военната хунта и главен килър,преследва яростно за да ги убие заедно с петте им деца–князете и жреци Климент,Наум,Горазд,Сава и Ангеларий–т.нар.Свети Седмочисленици,за да затрие златната генеалогия на Дуло,първосвещената генетична линия на Исус и Мария Магдалена,от която е Спасителят.

КОНСТАНТИН КИРИЛ ФИЛОСОФ И МЕТОДИИ=
Болкари,Кан (Жреци,Първожреци) от Дуло на Исус и Богиня Матт Диана

пълният жречески титулен набор на двамата Български Първожреци,съпруг и съпруга.

МЕТОДИ=МЕТ ДИО=Мат Диана  

За сега толкова за една от най–страрателно скриваните тайни на Българите,а вие потърсете интердисциплинарни доказателства за тази тайна за култовата Българска светейша двойка–които от вас имат развитите феноменни жречески свойства,потърсете с тях,както и искрено вярващите Православни славяни се обърнете директно с въпроси към Светиите.!

КНЯЗ=КЯН З=Кан (Жрец) на Иза  
ХУНТА=ХУН ТА=Хан (Кан,Жреци) на Диана

изродени жречески потомци и династи на Диана,Мария Магдалена,играещи лошите роли


С много Любов,Братя Българи,криптоБългари и руснаци в Русия,си вземаме прошка от вас за всичко,и ви даваме прошка за всичко,и давайте заедно с нас нататък,че и на вас,както на всички други племена,само нашите Богове и това Тяхно просвещение,са ви са спасението,пък няма време вече ! 
 
И вземете учете Свещения Български език за да се просветите с тази Божия наука и за да можете да си поискате с Българския език чрез нас от Боговете ни Властелини всяка следваща глътка въздух и миг живот!  

Повече и пълна информация за нашата братска омраза и любов и палитрата от чувства,които питаем към нашия по–голям на бой и мускули,но по–малък на години и наследствена фенометика и Божественост брат,вижте в поста ни 
 
"Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак." 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/05/.1389139


Вышивка бисером была распространена в золотошвейных мастерских русских женских обителей. Особенно неповторимые образа создавали дивеевские мастерицы.

ЗОЛОТОШВЕЙНЫХ (златна бродерия) МАСТЕРСКИ=
МАСТЕРСКИ (
работилници) на Дуло от Бох Исуш
работилници на феноменни потомци на Исус 

В советские времена этот вид рукоделия считали буржуазным пережитком и его старались всячески искоренить. Однако красоту уничтожить невозможно. Особенно у нас. Русская душа стремится к ней. Сегодня вышивка бисером возрождена.

РУССКАЯ ДУША на=на Кан (Жреци) на Шар Исус и Диана

РУСКА ДУША на=на Кристош=на Исуш от Тракия
 
РУСКА ДУША на=на Траки на Исуш–
на племе на Исус,генно инженерен Негов продукт

СТРЕМИТСЯ к (към)=към
Исус и Матара Диана 



Икона Божья Матерь Семистрельная бисером

Из евангельского повествования известно, что на сороковой день после Рождества Святые Родители принесли Сына своего в храм. У входа встретил их старец Симеон. Этому праведному человеку было предсказано, что он не умрет, пока не увидит Спасителя Мира.

СПАСИТЕЛ МИРА=Сина от Дуло на Бог Иса и Мария–Спасителят на Българите и на човочеството

Когда встреча произошла, Симеон промолвил: "Это лежит Тот, Которому надлежало придти на падение и восстание многих в Израиле".
И, обратившись к Богородице, прорек: "Самой же Тебе оружие душу пройдет". 

image
 
 

История обретения и прославления иконы Божьей Матери Семистрельная

Один крестьянин был он почти калекой и уже не чаял надежды об исцелении. Однажды во сне явилась ему Царица Небесная.
«Отправляйся, – молвит, – в храм Иоанна Богослова. Там образ Мой на колокольне отыщи. От него исцелишься».
Крестьянин так и поступил и, пересказав сон церковным служащим, просил пустить его на храмовую колокольню, где Божья Матерь Семистрельная дарует ему исцеление. Однако те, не поверив, отказали несчастному.

Отчаявшись, отправился крестьянин домой. Но в ближайшее воскресенье вновь попросил отвезти его в храм. Просьбы его были настойчивее, и служка на колокольне впустил больного поискать заветный образ. На повороте лестницы какая-то сила невидимая заставила крестьянина поднять доску с пролета.
С обратной ее стороны все присутствующие увидели образ Богородицы, именно тот, который явился крестьянину во сне. Икону очистили от сора, накопившегося на ней за много десятилетий, и сразу же отслужили молебен. Тут же произошло чудо. Крестьянин исцелился, как и обещала Пречистая во сне.

Помещена была Семистрельная икона Божьей Матери в Иоанно-Богословской церкви неподалеку от Вологды и находилась там наряду с другими иконами, не являя, как казалось прихожанам, явных чудес.

ЯВНЫХ ЧУДЕС=Бохиня Диана и Исуш

В 1830 году на Руси свирепствовала холера. Единственное было от нее спасение у русского народа – обходить города свои со святыми образами. Вологодцы обошли крестным ходом город по периметру, неся впереди Семистрельную и Семиградскую. В те же часы многие безнадежно больные поправились, а уже через несколько дней эпидемия и вовсе отступила. С тех пор во всяких бедах спешили верующие к Семистрельной Богородице, получая исцеления и облегчения в жизненных неурядицах.



Иконография образа Матери Божией Семистрельная

Икона Семистрельной Божьей Матери имеет особую иконографию. В основу ее, а также Страстной и образа "Умягчение злых сердец" легло Симеоново Проречение. Число семь выбрано не случайно. В богословской символике оно означает полноту свершившегося. В данном случае – беспредельную полноту душевной боли Пречистой Божией Матери.
Страдания Ее во время мучений Христа усугублялись еще более тем, что лишь Она и любимый Христов ученик Иоанна Богослов видели явно то, что в это время происходило "в духе", то есть тайно, скрыто от остальных. Она видела, как все скопление демонов раздирало Сына Ее за грехи людей от начала до скончания века. От полчищ зла, устремившихся всей силой своей на Спасителя, темно стало вокруг. От таких невыносимых телесных страданий Сына и ее душевных мучений, Пречистая потеряла сознание, а у Иоанна Богослова на короткое время помешался рассудок. С того дня Пресвятая Богородица Семистрельная и Иоанн Богослов стали духовными сокрестниками. Именно им двоим, за их неизреченные душевные муки, дарована Богом особая благодать читать человеческие сердца.
Стрелы означают также семь главных человеческих страстей, предаваясь которым люди продолжают пронзать Пречистое сердце Богородицы.

Но есть существенное отличие трех идентичных по смыслу икон. Богоматерь Семистрельная изображена без Предвечного Младенца. Семь стрел направлены в Ее сердце – четыре с правой и три с левой стороны. На Страстной у ног Пречистой лежит Младенец. Одной рукой Она поддерживает Сына, а другой прикрывает сердце от стрел. На иконе Умягчение злых сердец Богородица без Младенца. На двух последних сердце Богоматери пронзают семь мечей – по три с обеих сторон и один снизу.

Помощь по молитвам перед иконой Божьей Матери Семистрельная

В молитвенной практике упомянутые выше образа различий не имеют.
Богородица через них призывает к любви.
Молятся перед этими иконами,традиционно, об умягчении сердец людей: во вражде, во время принятия каких-то важных решений, зависящих от другого человека.
В семье, когда между супругами возникает отчуждение.
В новом коллективе, когда влиться в него психологически нелегко.
Перед вступительными экзаменами и во время сессий.
Между друзьями, когда какие-то обстоятельства нарушают дружеские отношения

И, конечно же Богоматерь Семистрельная исцеляет от болезней. В первую очередь, заболеваний суставов и костей, при параличах, при нарушении движений после перенесенных инсультов, при эпидемиях. Во время войны перед Семистрельной возносят прошения о том, чтобы оружие врага не коснулось родного человека, чтобы враг неожиданно отступил, чтобы пролилось как можно меньше крови, а лучше – если вообще не прольется.

Божья Матерь Семистрельная исцеляет и помогает всем и во всем, если молитва искренняя, а сердце просящего чистое.
 
 
image


Молитва иконе Умягчение злых сердец



О Многострадальная Мати Божия, Превысшая всех дщерей земли по чистоте Своей и по множеству страданий, Тобою на земли перенесенных!
Приими многоболезненныя воздыхания наша и сохрани нас под кровом Твоея милости. Инаго бо прибежища и теплаго предстательства, разве Тебе, не вемы, но яко дерзновение имущи ко иже из Тебе Рожденному,помози и спаси ны молитвами Своими,да непреткновенно достигнем Царствия Небеснаго,идеже со всеми святыми будем воспевати в Троице Единаго Бога, всегда, ныне и присно и во веки веков.
Аминь. 
  

Молитва Пресвятой Богородице Умягчение злых сердец


О кто не ублажит Тя, Дево Благодатная, кто не воспоет Твое милосердие к роду человеческому. Тебе молимся, Тебя просим, не остави нас во зле погибающих, раствори любовию сердца наши и ко врагам нашим пошли стрелу Свою, да уязвляет сердца наши миром к гонящим нас.
Аще мир нас ненавидит - Ты простри любовь Свою к нам, аще мир нас гонит - Ты приими нас, подаждь нам Благодатную силу терпения - без ропота перенести испытания в мире сем бываемая.
О, Госпоже! Умягчи сердца злых человеков, восстающих на нас, да не погибнут сердца их во зле, - но умоли, Благодатная, Сына Твоего и Бога нашего, да умирит сердца их миром, дьявол же - отец злобы - да посрамится!
Мы же,воспевая милосердие Твое к нам,злым,непотребным,воспоем Ти,о Пречудная Госпоже Дево Благодатная,услыши нас в час сей,сокрушенныя сердца имущих, огради нас с миром и любовию друг ко другу и ко врагам нашим,искорени от нас всякую злобу и вражду,да воспоем Тебе и Сыну Твоему,Господу Иисусу Христу нашему:

Аллилуиа! Аллилуиа! Аллилуиа!

Слава на Бог! Слава на Бог! Слава на Бог!

Слава на Боговете ни!
     
 


Научихме официалната версия,която е конспиративното алиби за секретните послания,вложени в чудотворната икона Света Богородица Седмострелна. 
Разсекретихме и основните документи,които са в руския текст.
 
Накрая ще ви покажем какво иска да ни каже и основният централен момент на тази икона със Света Богородица Седмострелна,която вместо младенеца държи в длани и притиска към гърдите си седем стрели

image 

СЕДМОСТРЕЛНА=Дуло от Исус и Матара Диана 
 

БОГОРОДИЦА ДЪРЖИ СЕДЕМ СТРЕЛИ=БОГОРОДИЦА Ражда Дуло на Исус и Матара Диана  
 

БОГОРОДИЦА ДЪРЖИ СЕДЕМ СТРЕЛИ=Матара Диана Ражда Дуло на Исус като БОГОРОДИЦА
–  
Беликата Богиня Майка,Богиня Диана Демиурга,ражда под херметичния титул Богородица,която е Мария Магдалена,новозаветната генерация Дуло на Бог Исус Демиурга 
 
БОГОРОДИЦА=БОГ ЦАР ДИО=Цар (Царица) Богиня Диана 
  
image

Семистрельная иконо––Умягчение злых сердец

Другият типаж на иконата,в който Богородица е пронизана от седем меча,притискайки ги до гърдите си,ни съобщава в образ и икод:  
 
ПРОНИЗАНА ОТ СЕДЕМ МЕЧА=ПРОНИЗАНА ОТ СЕДЕМ МЕТША=
ДЕТСА ЕЗИШ Б МАТАРА=Деца на Изуш и Богиня Матара– 

Богородица е Богиня Диана,Съпругата на Исус,която му ражда трите деца от новоепохалната генерация Дуло,от която династия са всички Техни потомци–добри и лоши според раздадените им роли в епичната драматизация,които с делата и проблемите в живота им,се забиват,сиреч лежат на мислите и душата на майка им, изживяваща всички техни/наши радости,болки и страдания и всички чувства от техните/нашите деяния,и боляща като всички майки за тях/за нас,и най–много за болните (лошите) си деца–всички ние,повече или по–малко!     
 
А днес–Успение Богородично,отидете смирено и с уважение и преклонение в Божия храм и попитайте със свещичка в ръка и отворена Душа,Богородица,Господ Бог Исус, Святият Дух и Вси Светии,верно ли е това,което Те ни казват в тези документи! 
И да не отидете до храма,вие–които нямате възможност в днешния ден,и най–вече вие,които още не сте прекрачвали прага на Храма,и най–големите грешници и невярващи хора да сте–то потърсете Ги в сърцето си,през което постоянно върви Тяхната свещена кръв,заради което Те ни казват в прав текст и смисъл,а не в преносен,че са в сърцето ни!


екип на bezistena и Свети Кирил и Света МетоДия  



ИСД с Любов и песен!
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
15.08.2016 02:19
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727386
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44373
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!