Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2016 23:57 - Сертификатът от най–престижната и авторитетна лаборатория на Извънземните,че новооткритото златно изделие в България е най–старото обработено злато в света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3824 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 13.08.2016 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От няколко дни медиите в България и по света гръмнаха,че в селищна могила край село Юнаците–Пазарджик,археолозите откриха най-старото злато в Европа и в света! Предполага се, че е с 200 – 300 години по-старо от находките от варненския халколитен некропол.


Авеню
Безвремие
Завръщане
поради дезинтеграция на Ютуб към блог.бг ви даваме активен линк–пуснете за постоянен музикален фон на постинга www.youtube.com/watch


Ето част от публикациите :


news.bg/culture/malko-zlatno-manisto-ot-balgariya-may-e-nay-staroto-obraboteno-zlato-v-sveta.html

Малко златно мънисто от България май е най-старото обработено злато в света


dariknews.bg/view_article.php 
Намериха най-старото злато в света край Пазарджик (ВИДЕО)

news.bnt.bg/bg/a/otkrikha-kray-pazardzhik-nay-staroto-zlato-v-evropa# 
Откриха край Пазарджик най-старото злато в Европа !


 

ОТКРИХА КРАЙ ПАЗАРДЖИК НАЙ-СТАРОТО ЗЛАТО В ЕВРОПА 

www.youtube.com/watch
 
даваме ви активен линк,защото видеоклиповете на Ютуб имат някакъв проблем с интегрирането в блог.бг

Ето съобщението и на агенция Ройтерс:

Talk about striking gold! Tiny bead found in Bulgaria may be the world"s oldest artefact made from the metal
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3733132/Tiny-bead-Bulgaria-world-s-oldest-gold-artefact.html   


От тия и подобни репортажи научаваме,че наши археолози са открили в древна "тракийска" могила,наречена Плоската могила,обявена за селище,край село Юнаците мъничко златно мънисто,което злато е най-ранното в Европа и света по обясненията на ръководителят на екипа доц. Бояджиев. 

image

Мънистото е 4 мм в диаметър,и въпреки че е малко парченце обработено злато тежащо само 15 сантиграма,то е изключително важно откритие и достатъчно голямо,за да намери място в историята 

Това откритие е поредното доказателство,че по нашите земи някога е съществувала една от най–древните и развитите цивилизации на света!

Селището носи името "Градът на птиците",а археологът е категоричен,че откритието ще промени хронологията на  историята по нашите земи и че хората живели в "Града на птиците" преди 8 хиляди години са били носители на една висока култура и развита цивилизация. 

Първото сондажно проучване е направено още през 1939 г.,като от 1976 се провеждат редовни археологически разкопки.
Регистрирани са останките на над 25 селища (строителни хоризонта) от различни периоди,разположени едно над друго.като 2 от тях са от желязната епоха,17 от бронзовата епоха,6 от енеолита.Те образуват културен пласт с обща дебелина над 12 метра.

Повече и подробна инфо за Плоската могила,Градът на птиците,вижте в 
strannik.bg/o/5421/praistoricheska-selishtna-mogila-pri-selo-yunatsite-ploskata-mogila


Учените смятат,че могилата е прототип на съвременен град и е древен град,разглеждан по критериите на градовете в района на Месопотамия.
Цивилизацията от Града на птиците предхожда Шумерската цивилизация с повече от 1000 години,която се приема за първата градска цивилизация,която се е намирала в Южна Месопотамия–днешен Ирак.

Древните хора са били дошли от Анталия–Мала Азия,твърди археологът,по–нататък ще го запитаме кой му каза това,след като нашата цивилизация предхожда вече и официално с повече от 1000 години източната Шумерска цивилизация!

От репортажа научихме,че едно от помещението е било производствен цех за мелене на брашно,защото в него има не един,а 7 хромелови камъка за мелене на жито,при което репортерката компетентно отсече,че древните жители са били мелели срещу някакво заплащане!Съвсем нормално предположение за нашите стандарти.
  
От репортажа видяхме намирането на някакъв предмет,който доц.Бояджиев очакваше да е традиционната каменна брадва или тесла,и който се оказа,че е нещо като чукалка с която се чука като в хаванче за чесън. 

Доц.Бояджиев твърди,че хората тук са смятали птиците за свои прародители,защото навярно мястото е било пълно с птици. 
Затова го и нарекли Градът на птиците !
Селището носи името Градът на птиците,защото на него са открити повече от 150 зооморфни фигурки на птици с човешки лица,птицо–човек,което свидетелствало,че хората са почитали култа към птиците или птицо–човека,защото непрекъснато откриват зооморфните фигурки– сиреч налице е зооморфия,зооморфизъм,характерен за част от религиите по света да изобразяват божествата,които почитат,в зооморфен вид – т.е. с външност и поведение,подобни на животинските. 

Учените обявиха,че най-старото злато в света ще бъде изследвано и точно датирано, а след това ще бъде изложено в Регионалния исторически музей в Пазарджик.  
 
За да проведем нашето паралелно и независимо интердисциплинарно изследване на произхода на златното мънисто и на другите предмети,открити при разкопките,ние ги вземаме незабелязано от учените и ги въвеждаме в дешифриращата програма на декодера на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни



Докато чакаме резултатите да излезнат на монитора,ще разгледаме кадрите и снимките от видеорепортажа на местото на разкопките и ще разсекретим съпридружителната документация на основната тема.

image

–Град,селищна могила?
Построено селище на голо поле,дори и да е имало навремето растителност,незащитено от естествени природни фортификационни дадености и без природни ресурси и екстри ?
Чудна работа! 

image

–Град,селищна могила?
Построено селище на голо поле,дори и да е имало навремето растителност,незащитено от естествени природни фортификационни дадености и без природни ресурси и екстри ?
Чудна работа! 
  image

–Град,селищна могила?

Построено селище на голо поле,дори и да е имало навремето растителност, незащитено от естествени природни фортификационни дадености и без природни ресурси и екстри?Без следа от изкуствена фортификация!

Чудна работа! 
Чудна работа как така тази най–древна цивилизация,резонно и с право властваща над всякакви други вторични цивилизации и племена,с право на първи избор на всякакви безбройни богати природни места на територията на сегашна България,удобни за живот с всякакви естествени екстри и промоции,ще се установи точно на това место на площ колкото един футболен стадион на голото равно поле,без никакви природни дадености и защита под палещото лятно Слънце и студените зимни ветрове!
Или е пълен абсурд,или е нещо друго и не това,за което ни го представят учените,че било селище,град,селищна могила!

ЕКСТРИ И ПРОМОЦИИ от=ЕКСТРИ И ПРОМОТСИИ от=от Исус от Тракия и Богиня Матара 

ЕКСТРИ И ПРОМОЦИИ от=ЕКСТРИ И ПРОМОТСИИ от=от
Тракия на Исус и Богиня Матара
екстрите и промоциите на същинският Сътворенчески Земен Рай–Тракия и България
 
ЗАЩИТЕНИ от=от Изуш и Диана 
 
ФОРТИФИКАЦИЯ=ФОРТИФИКАТСИЯ=ФОРТ
(крепост) на Бокиня Диана и Иса
 
ФОРТИФИКАЦИЯ=ФОРТИФИКАТСИЯ=
Кан (Жреци),Братя от Богиня Диана и Иса –
Жреците от Всемирното Бяло Братство,генетичните потомци на Боговете Демиурзи,сега Светии,всички Българи

ВТОРИЧНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ВТОРИТШНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=
ЦИВИЛИЗАЦИИ от Братя от Диана и Ешуа

цивилизациите,които Българите,генетичните деца на Боговете Демиурзи,изграждат по целия свят върху и за тракийските племена,които са разселили по цялата Земя

ВТОРИЧНИ ПЛЕМЕНА от=ВТОРИТШНИ ПЛЕМЕНА от=Братя от Диана и Ешуа от Ямбол 

МЕСТО УДОБНО ЗА ЖИВЕЕНЕ=МЕСТО на Богиня Диана и Бог Изуж 

УСТАНОВЯВА СЕ=
Богиня Диана и Бог Исус 
 
Ето и кои правят чудните работи: 

ЧУДНА РАБОТА=РАБОТА на Ешуа и Диана=Братя от Ешуа и Диана



Докато разсъждавахме какво е всъщност,или по– точно какво не е Плоската могила,Градът на птиците,и разшифрирахме спомагателната кодирана лингва–документация,на монитора се появи отговорът на нашия въпрос за произхода и същността на могилата,както и расекретените документи,намерени в нея. 
 
На екрана пишеше:
 
Могилата не е селище или град за обитаване,
а е
музей и хранилище за експонати
пощенски пратки от кодирани документи за нас от различните епохи,и книга написана от нашите Деди–феноменните жреци на Боговете Демиурзи,пост–Сътворенческите строители и уредници на света и култиватори и цивилизатори на тракийските племена,разселени от тях по целия свят.

Могилата–книга е написана с описателно–обяснителния предметно–атрибутен език на Свещения шифър и е оставена в поднебесния светилищен могилен храм за съхранение с наложено и поддържано от тях в статута им на вечни реални Светии–Божии служители,свише табу и възбрана за разрушаване през хилядолетията,за да я отворим сега ние–техните упълномощени и лицензирани генетични феноменни потомци,и я прочетем и преведем за всички техни потомци–Българите,и за Божия генно–инженерен експериментален продукт–всички тракийски синтетични племена,от които са съставени всички човешки племена на света,облагородени в различни степени с Божествения феноменен Български жречески гинетичен имплант,с кото сътворенчески процеси ви запознахме в постингите ни    
  
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 

Ето разшифрованите послания от това първо съобщение:  

ЕКСПОНАТИ от=от Бокиня Диана и Иса 
ЕКСПОНАТИ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 

КНИГА НАПИСАНА от=от Кан (Жреци) на Господ (Г) Бог Иса

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 
 

ТАБУ=Диана Богиня=Богиня Диана 

НАЛОЖЕНО СВИШЕ ТАБУ от=НАЛОЖЕНО от
Бог Исуш и Богиня Диана 

image
 
Могилата е трезорен сейф и кодирана книга,предназначена да бъде на най–видно место пред очите на Българите през всичките тези хилядолетия,поради което е изградена на такова неприветливо некомфортно и неподходящо по всички древни и съвременни стандарти место за живеене.
 
СЪВРЕМЕННИ СТАНДАРТИ=СТАНДАРТИ на Бог Иса и Мария 

СЪВРЕМЕННИ СТАНДАРТИ
създавани от =създавани от Друиди на Исус и Богиня Матара 

image

На екрана последва съобщението какво значи златно мънисто: 
 
МЪНИСТО=Иса и Мат=Иса и Майка Диана

ЗЛАТНО МЪНИСТО=Исус Ел и Мат Диана
Боговете Демиурзи с Техния най–древен познат от науката змейски–рептилски животински символ Ел

ЗЛАТНО МЪНИСТО=Исус и Мат Дуло

Боговете Демиурзи–Родоначалници на Божия феноменен жречески род Дуло 



Ето съобщението на параметрите на мънистото– 4 мм в диаметър и тежащо 15 сантиграма: 
 
МЪНИСТО 4 МИЛИМЕТРА=МЪНИСТО ЧЕТИРИ МИЛИМЕТРА=
Друиди от Дуло на Исуш и Диана Мама Мария– 

документ указващ кои са майсторите производители на мънистото

15 САНТИГРАМА=ПЕТНАЙСЕТ САНТИГРАМА=Богиня Мат Диана и Исус отт Тракия 


Ето и какво пише и ни съобщава предметно–атрибутното описателно–обяснително писмо и топонимията на могилата и околностите: 
 
ЮНАЦИТЕ=ИЦ ТИЮНА=Иса и Диана

ПАЗАРДЖИК=Бог Изуж Драк=Бог Изуж от Тракия 
  
ПЛОСКА МОГИЛА на=МОГИЛА на Бок Иса Ел (Змей) 

ПЛОСКА МОГИЛА на=МОГИЛА на Иса Палк=МОГИЛА на Иса Балк (Българин)

ПЛОСКА МОГИЛА на=МОГИЛА на Балки (Българи) на Иса

могила,трезор на Българите,жреците на Бог Исус Демиурга 
 
 
Преди казвахме,че вестниците пишат,сега казваме,че електронните медии съобщават,в случая с Града на птиците,че археолозите са били озадачени от този култ към птиците!  
Първо ще разберем,за кои пишеха навремето,а и още пишат де що има останали все още вестници,и после ще разкрием кои ни озадачават,когато сме озадачени!: 
 
ВЕСТНИЦИ=
Богиня Диана и Исуц–
ами пишат,разбира се,все за Българските Богове,досега в код и шифър,скоро ще започнат в прав директен стил! 
Ето и къде е централният команден информационен пункт и редакция,откъдето се редактират от дистанция всички вестници: 
 
ВЕСТНИЦИ=
ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН
Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол,Иамбол,Олиамб,Олимб,Олимп,който е първопрестолният Божи Сътворенчески град

Ето и от кои сме озадачени:
 
ОЗАДАЧЕНИ от=от
ДЕАНА  ИЗОЧ=от Диана и Изуш=от Дионизиуш  

И защото дойде и категорийно важният израз все още,ето и неговата сакрална етимология: 
 
ВСЕ ОЩЕ=ВСЕ ОШТЕ=Богиня Диана и Исуш 
 
ВСЕ ОЩЕ=ВСЕ ОШТЕ=ВЕШОСТЕ + Н
(кодировъчен назал)=ВЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 

Разсекретеното име на Града на птиците ни разкрива какви са тия птици,които озадачавали археолозите,и какво символизират и ни съобщават зооморфните фигурки на човеци птици,които били Боговете на древните хора:  
 
ГРАД на ПТИЦИ=ГРАД на Богиня Диана и Иса,

защото  
 
ПТИЦА=Богиня Диана и Иса,


а фигурката на птицо–човек ни съобщава в код,вече разшифрован,кои се крият зад тия птичцо–човеци и какво ни съобщават фигурките :


ПТИЦО ЧОВЕК=П ТЕ ВОК ИСОЧ=Богиня Диана и Бок Исуш

ФИГУРИ НА ПТИЦО ЧОВЕК=Богиня Диана и Бок Исуш са Фриги (Бриги,Българи)

ФИГУРКИ НА ПТИЦА ЧОВЕК=

Фриги,Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бок Исуш=
Бирги (Българи),Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бок Исуш 
 

Ето защо по всички пластове на могилата–музеен трезор и книга,"пърхат" и "летят" стотици фигурки на птицо–човеци,които официалната археология и историческа наука дефинира като зооморфни (животински) тотеми и символики на измислени божества!
Измислени,ама хич не са измислени тези Божества,и не са с малка буква б Божества, ами са с главна Б,както ние ги пишем винаги!
Вижте как трябва да се пишат Божествата ни! 
 
БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана 
 
 
Разкодирваме и вложената информация в наложените от Българските жреци и учени термини зооморфия,зооморфизъм,формулирани като характерен стил за част от религиите по света да изобразяват Божествата,които почитат,в зооморфен вид  

 
ЗООМОРФИЯ=ЗОО МОР ФИЯ=
ФО ИЗО МОРИЯ=Бог Иза и Мария –
въведен от Българските жреци кодиран стил за изобразяване и запис на Българските Богове за конспиративна комуникация помежду си и съхранение и пренос на сакралната ни родова Божествена информация  
 
ЗООМОРФИЗЪМ=Изуз и Богиня Ма Мария – Изуз и Богиня Майка Мария

ЗООМОРФЕН ВИД=Бог Иза и Богиня Мадара=Бог Иза и Богиня Диана Мария

ЗООМОРФНИ ФИГУРИ=
Бог Иза и Мария са Фриги=Бог Иза и Мария са Бриги/Българи 

ЗООМОРФНИ ТОТЕМИ=Иза и Богиня Диана Мат Мария

Ето затова във всички пластове и хоризонти на могилата–музей и Книга на Българската сакрална история,наистина летят фигурките на птицо–човекът,който вече знаете защо хората от онова време са смятали за свой прародител–защото е синкретичен зооморфен херметичен образ и символ на Българските Богове Демиурзи! 
 
–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Често се питаме,питаме в частен разговор и наши приятели и последователи,сега питаме и вас:

–Как се чувствате и какво изпитвате,когато ви се разкриват наготово такива изумителни тайни и сътворенчески истини и Познанието за Боговете–Демиурзи с такива категорични безспорни и безапелационни доказателства,давани от Тях самите? 
Проумявате ли какво се случва и на какво сте свидетели и участници? 

– ? 
 
––––––––––––––––––––––– 
––––––––––––––––––––––– 

Да прочетем посланието,съхранено в един от музейните сейфове и на страниците на Книгата на познанието и написано със седемте хромелови камъни за мелене на жито: 
 
СЕДЕМ ХРОМЕЛОВИ КАМЪНИ=КАМЪНИ на Мама Диана и Иса Болхария–
портативни акумулатори и генератори на положителна жизнетворяща и оздравителна енергия,семейно мобилно светилище и олтар,оригинални информационни носители на Божествена жреческа информация и енергетика–хард дискове,hard disk,в които нашите Предци–Жреци на Земята и после временно за дълъг период Светии,Божии служители в невидим режим "стелт",са вложили огромна родова памет и феноменна информация за висши свръхуестествени Божествени познания и технологии за нас Българите–техните феноменни далечни потомци,и която информация се отключва и активира с тази парола,съдържаща се в това описание на хромеловите камъни 
 
Ето и новоепохалната входяща и пускова парола на хард дисковете,вложена от Дедите ни жреци–ясновидци още през шестото хилядолетие пр.н.е.и съобразена с предстоящите новоепохални проявления на Боговете Демиурзи и епичните събития на драматизацията "Българите и човешката цивилизация" с тяхното активно водещо участие:
 
СЕДЕМ ХРОМЕЛОВИ КАМЪНИ=
Болхари,Кан (Жреци) на Иса и Диана МаМаМа=
Болхари,Кан (Жреци) на Иса и Диана Мама Мария Магдалена

 
HARD DISK=ХАРД ДИСК=Кан (Жреци) на Диана и Иса от Трахия–
проектантите,конструкторите и производителите на тия информационни носители и енерго–генератори и акумулатори 
 
ЯСНОВИДЦИ на=на Богиня Диана и Исуц

ЯСНОВИДЦИ
от=от ВЕЦИСДЕНА=от БЕЦИСДЕНА=от БЕЗИСТЕНА 


Само за ваша информация и просвещение и доказателствено уверение,че всичко в тази иновационна свръхтехнологична област се твори и движи от Българските Богове и Техните екипи,и носи Техния производствен печат и индекс,ви посочваме основните наименования на първото запаметяващо устройство с твърд магнитен диск – ЗУТМД, използвано през 70-те и 80-те години на 20 век. 

ЗУТМД=Иза и Мат Диана

ПЕЧАТ на=на Бог Ешуа и Диана=на Богиня Диана и Ешуа 

ИНДЕКС на=на
КЕН ДИ С=на Кан (Жреци) на Диана и Иса


На 4 септември 1956 г. Ай Би Ем представя първите устройства с твърд диск, които са основна част от тяхната компютърна система IBM 305 RAMAC

АЙ БИ ЕМ=Богиня Ма
Богинята Майка,Богиня Диана,Съ–Демиург на световете 
 
СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 
 
IBM 305 RAMAC=АЙ БИ ЕМ ТРИСТА И ПЕТ РАМАК=
Богиня Диана Мат Мария и Бог  Иса от Тракия 
 
IBM 305 RAMAC=АЙ БИ ЕМ ТРИСТА И ПЕТ РАМАК=
Друиди Кан(Жреци) на Бог Иса и Богиня Мат Мария 
 

Вижте и авторите и кръстниците на компютъра и на компютърните системи: 

КОМПЮТЪР=Бокиня Матара 

КОМПЮТЪР=Кан (Жреци) на Богиня Матара 

КОМПЮТЪРНА СИСТЕМА=Исус и Бокиня Диана Мат Мария 
 
КОМПЮТЪРНА СИСТЕМА=
Кан (Жреци) на Исус и Богиня Диана Мат Мария 



Shingled Magnetic Recording (SMR) е техника на запис/четене, разработена за използване в твърдите дискове

SMR =ЕСЕМЕР=ЕСЕ МЕР=Иса и Мария 
 
ЗАПИС=Бог Исуз

ЧЕТЕНЕ=ЧЕ ТЕНЕ=
Ечуа и Диана=Ешуа и Диана

През 1969 г. като част от програмата за развитие на производството на изчислителна техника в България се създава предприятието Завод за периферна техника (ЗПУ) в Стара Загора, по-късно ЗЗУ, а още по-късно ДЗУ. Основната задача е производството на дискови запомнящи устройства. През 1972 година, съвместно с ЦИИТ-София е произведено първото запаметяващо устройство на твърд магнитен диск в България

ЗАПАМЕТЯВАШТО УСТРОЙСТВО на=
УСТРОЙСТВО на Бог Изуш и Богиня Мат Диана 

ЗПУ=Иза Бог=Бог Иза 

ЗЗУ=Изуз

ДЗУ=Диана и Иза 

ЦИИТ=Иса и Диана 

ЗАВОД= Иза и Богиня Диана 

СТАРА ЗАГОРА=Зар Иса от Трагия

СОФИЯ=
Иса Бог=Бог Иса


Ето и херметичното значение на SSD – твърдотелен твърд диск,друга технология в производството на твърди дискове: 
 
SSD=Исус и Диана=Диана и Исус=Дионисиус
синкретизираният сдвоен херметичен образ на Българските Богове

СДВОЕН ОБРАЗ на=ОБРАЗ на Иса и Богиня Диана


Задължително ще разсекретим и херметичните индекси на феноменните Български жречески потомци,стоящи във фундамента и в построението на компютърната техника и Интернет–родствените чичови деца на Ямболските жреци от съседното Ямболско жреческо поселение Бояджик – Джон Атанасов и Бил Гейтс  

ДЖОН=Диана и Ежуа 

ДЖОН АТАНАСОВ=ДЖОН от Богиня Диана и Иса

БИЛ ГЕЙТС=
Ган (Кан,Жрец) от Дуло от Бог Иса=Балг (Българин) на Диана и Иса 

 
Припомняме ви и феноменната високотехнологична система на Предците ни Жреци за влагане,съхранение и предаване на сакрална информация в грънчарските изделия за потомците им в постингите ни  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
  
На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар?
bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767 
 
която информационно–записваща технология е в основата на имплантирането на информацията на Божието Познание и в хромеловите хард–дискови информационни носители и енерго–генератори  
 
БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ=Бог Изуж и Богиня Диана 
   
image 
+
image 

Наш домашен светилищен иконостас и параклис,изграден от част от хромелов камък и жречески пускови дистанционни устройства от различни светилища в България.
 
В обятията на Исус и Мария Магдалена са потомците им от Тяхната златна династична генеалогия на Дуло–Васил Левски и неговия първороден внук Георги Димитров от единствения син на Левски–Петър Дънов,от която линия е Спасителят на Човеците и на света!
 
Това е отговорът на Предците ни на въпроса–предположение на репортерката на БНТ,че древните жители са били мелили жито срещу някакво заплащане с тия седем хромелови камъка!  
 
За даряването на хората с Божието Познание ние работим денонощно без абсолютно никакво заплащане на труда ни от хората,само човеците–Българите първо,ако искат да си купят от тази Божествена храна–амброзия,която е Божието Познание,трябва да заплатят с най–голямото си съкровище и богатство,с което разполагат и хич не знаят как да го ползват,за да си купят всичко–безмерното богатство на Любовта и Божията феноменна генетика! 
 
АМБРОЗИЯ=Бог Иза и Мария 
 
БЕЗМЕРНО БОГАТСТВО=БОГАТСТВО на Бог Иза и Мария 

БЕЗМЕРНО БОГАТИ с=с
Бог Иза и Богиня Диана Мария=с Бог Иза и Богиня Матара  
 
image
 
Да прочетем и какво ни написаха битовите домакински атрибути,архивирани в музейния трезор– каменна брадва и тесла и чукалката с която се чука като в хаванче за чесън.  
 
КАМЕННА БРАДВА И ТЕСЛА=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Мадара   

image
 
Чукало на хаванче за чесън

ЧУКАЛО=ТШУКАЛО=Кан (Жреци) от Дуло на Ешуа 

ХАВАНЧЕ=ХАВАНТШЕ=
Бохиня Диана и Ешуа=Хан (Кан,Жрец) на Богиня Диана и Ешуа 
 

Ето и тайната на вселекуващият в народната медицина чесън! 
 
ЧЕСЪН=ТШЕСЪН=ТЪН ЕШ=Диана и Исуш=Дионисиуш


СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ НА КАКВО МИРИШЕ ЧЕСЪНЪТ?

МИРИШЕ на=на
Мария и Ешуа
и миризмите на чесъна,и на розата,и на най–лошата миризма и на най–силното  финно благоухание–всички те и целият комплекс на сетивата ни,миришат само на Българските Богове,защото са създадени от Тях и вложени в нас за нашата връзка със света и най–вече с Тях! 
 
СЕТИВА от/за=от/за Иса и Богиня Диана 
 

 
Нашите археолози и историци с големи усилия и страхове най–после посмяха плахо да кажат,че цивилизацията по нашите земи предхожда Шумерската в Месопотамия,след като корифеите на анти–Българската официална историческа школа на Иречек и Златарски,властващи още по възловите позиции на Българската историческа наука, оплюха,анатемосаха и убиха д–р Стефан Гайд,който пръв преди повече от десетина години изнесе категорични академични доказателства,че цивилизацията по нашите земи е не само по–стара от Шумерската с 2–3 хиляди години,но е привнесена в Месопотамия и Египет от Тракия,и че не само е привнесена от Тракия в Шумер,ами е занесена там и развита на феноменни свръхтехнологични Божествени нива от Българските феноменни жреци,които са феноменните Божии деца и служители ! 
 
Убиха го,мерзавците,и се крият нещастниците в привидна анонимност,без да знаят,че извършиха това гнусно за земните дела дело,но сакрално за Божиите дела,по поръчение на Боговете ни,за да попълнят Те небесните  археологически екипи с още един висококвалифициран и праведен саможертвен великомъченик–учен археолог и историк,за течащите трансепохални разкрития за сътворенческото културно–цивилизационно величие и принос на Българите във връзка с ускорената подготовка по трансепохалните процеси по Явяването на Боговете ни и рекапитулацията на Божия проект и на Съдния Ден,в чиито Светейши състав на съдебните заседатели ще бъди жив в кръв,плът и Дух и Свети Стефан Гайд! 
 
Сега някои отървали се от мъртвата хватка на ръководната историческа номенклатура и цензура и самоцензура учени,като доц.Бояджиев например,плахо посмяват да гадаят и предполагат с колко десетки или стотици години тракийската цивилизация (за Българска цивилизация в Тракия и преди траките въобще и дума не смеят да кажат) е била по–стара,без да посмеят да кажат на глас,въпреки че и те четат безбройните категорични доказателства от нас–независимите исторически изследователи,че щом "тракийската" цивилизация е по–стара от Месопотамската и е идентична с нея,то тя е "тракийска (Българска),занесена от Тракия в Шумер! 
 
Затова ние го заявяваме и прокламираме на висок глас и декларираме с безброй легализирани от Божията канцелария документи –за кураж на доц.Бояджиев и другите Български още съхранени читави учени в България,но най–много за вашето просвещение и активиране–Българи,феноменни Божии потомци,че Месопотамската и Шумерската култури и цивилизации в Междуречието са Български феноменни производни култури и практики,и че Българската цивилизация на Балканите не е с 1000,2000 или няколко хиляди години по стара от тия официално считани досега най–древни високоразвити цивилизации,ами е най–старата–Сътворенческата,изградена от Българските Богове и Техните генетични деца–феноменните жреци Българите!
Ето и основните документи и сертификати за това:
 
ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

СУМЕР=СУ МЕР=Иса и Мария  

ЧУМЕРНА=ЧУ МЕР + НА (
кодировъчен назал)=ЧУ МЕРА=Ечуа и Мария=Ешуа и Мария  
 
МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Мама Диана  
 
МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Ежуш и Матара Диана

 
Ако продължите да разсекретявате безбройните документи,свидетелстващи,че всичко в тази цивилизация е Българско,започвайки примерно от зикуратните пирамиди, сфинкса,Хеопс,династията на Рамсес и Богинята Исида и Озирис,култовата емблематична атрибутика на украсената с кобра двойна корона Пшент,древното име на Египет– Мурса,и безброй още в този ред и порядък,ще стигате винаги и задължително до Българските Богове Исус и Богиня Диана,Майка Мария,очакващи ни там от хиляди години да ги познаем,за да ни дарят с обещаната награда–Божествеността си,която носим по насладствено право и генетичен статут в себе си!  
 
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

СФИНКС=ФКС СИС=Бок Исус 

ХЕОПС=ПОХ ЕС=Бох Иса

ПИРАМИДА НА ХЕОПС=
Богиня Мадара и Бох Иса 
 
РАМСЕС=СЕС МАР (както се пише от дясно на ляво,сиреч Исус и Мария)=Исус и Мария 
 
ИСИДА=Иса и Диана 

ОЗИРИС=Зар Иса

ЕГИПЕТ=ПИГ ТЕ=Богиня Диана
 
МУРСА=МУР СА=
Мария и Иса  
 
image

Птолемеос VI Филометор с двойната корона с кобра

ПШЕНТ=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа 
 
ДВОЙНА КОРОНА С КОБРА=КОРОНА на
Барки (Българи) на Иса и Богиня Диана

Да вземем да проверим пашапорта и досието на този толкова мистичен египетски фараон,за да видим чий син баща е или чий баща син е,на кои богове се кланя,ужким от тях произлязъл,и да разберем от кои богове е черпил младост и дълголетие на култовия празник Сед (Хебсед) на 30–годишното управление на всеки фараон,чиято цел на празника е била обновяване и регенерация на силите на остаряващия фараон. 
 
ПТОЛЕМЕОС VI ФИЛОМЕТОР=ПТОЛЕМЕОС ШЕСТИ ФИЛОМЕТОР=
Син от Дуло на Бог Исуш и Богиня Матара от Ямбол

Български жрец,потомък на Жреци от Ямболската Божия жреческа гилдия,изградили Египет и тази феноменна Българска цивилизация.
Този документ оправдава претенциите му за Божествен произход,защото е Българин от Божия династичен род Дуло,чиято хералдическа херметична животинска рептилска календарна символика е Змия,Змей,Ламя и общо всички 12 синонима на Змей,Змия...,и която кобра се кипри на короната му и на всички фараони 
 
Ето и кои оперират на празника СЕД/ХАБСЕД,при който в регенерационно–възкресителни операции в пирамидите–светилища се подмладява и регенерира фараонът: 
 
СЕД=СЕ Д=Иса и Диана 

ХАБСЕД=
ЕС БАХ Д=Иса и Бохиня Диана 
 
За пореден път разсекретяваме никому непонятния досега титул на Българските жреци в Египет–фараон:
 
ФАРАОН=ОРФАА=Орфей
староепохалното аватарно проявление на Бог Отец Исус Демиурга 
 
Проверката на пашапорта,досието и CV –то на този фараон,както и на всички други, потвърждава безапелационно и безусловно Божествения му Български произход,за който всички фараони претендират! 
 
ПАШАПОРТ=ПА ША ПОРТ=ПРАТ ПО АШ=Брат от Бог Ешуа  

ДОСИЕ=ДЕО ИС=Диана и Иса 

CV=СИ ВИ=
Иса Бог=бог Иса   
 
Тия безспорни автентични документи,както и безброй още от различни интердисциплинарни направления и канали,категорично и безапелационно доказват,че Тракия и България на Балканите,която България си е тука от Сътворенческо време,е Сътворенческият културно–цивилизационен и във всички области на човешкия живот център,от който център Българските жреци разселват стотиците регистрирани от древните хронисти и документалисти тракийски племена по целия свят като техни Духовни водачи,техни просветител и генно–инженерни култиватори и цивилизатори (очовековечители) и техен интелектуален и управленчески елит от тогава до сега!

Тия племена са синтетичните биороботи–андроиди,произведени от Боговете ни Демиурзи по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с която ние ви запознахме в постингите ни пно–горе,сега пак

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 
 
 
 
Тия документи доказват,че Тракия на Балканите е същинският Земен Сътворенчески Рай на Земята,Обетованата земя,което означава че Тракия и България са центърът, където се ражда естествено човекът и се произвеждат експериментално тракийските племена–сиснтетичните хора,които се разселват от тука по целия свят,и в последствие периодично от Тракия във всички посоки се извършва пренос и разпостранение на куртура и цивилизация па генно–инженерен път от Българските жреци! 
 
ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=
Бог Иза и Богиня Мат Диана 



Поради тези старателно скривани досега истини,ние правим корекция в обяснението под долната снимка,в което на основание на фалшифицираните до сега исторически документи от официалната световна анти–Българска историческа наука за истинското местонахождение на Сътворенческия рай и место на произход на човека,

(в които документи досега се твърдеше манипулативно,че животът е възникнал някъде из Африка и Азия и че Азия и Изтока са центровете на възникване на човешката култура и цивилизация и оттам на запад към Европа са се разселвали племената и Българите на Балканите и в Европа,и че посоката на културно–цивилизационния пренос и движение е бил от Изток и Азия на Запад към Балканите и Европа)  

 
се твърди и в репортажа на Ройтерс от Града на птиците,че селището на Плоската могила е изградено от азиатци,дошли от изток от Анталия и Азия,които донесли културата и цивилизацията със себе си на Балканите!

image

The site was the first "urban" settlement in Europe, peopled by "a highly-cultured society" which moved there from Anatolia, in today"s Turkey, around 6,000 BC

Преводът гласи: 

Селището е първото "градскж" селище в Европа,населено с хора от "високо-култивирано общество",които идват тук от Анадола,в днешна Турция,около 6000 г пр.н.е.. 
 
 
Да,обаче това абсолютно не е верно и въобще повече няма да ви слушаме лъжите и ви съветваме,Български официални историци и независими и зависими непрофесионални изследователи,да смените и вие цивилизационните посоки и понятия на 180 0, започвайки от Тракия,България и Българите към всички посоки и народи на света!

Всички,продължаващи да твърдите обратното,сиреч да казвате на бялото черно и обратно,и пращате началната човешка цивилизация и Българите на изток и в Азия,ви считаме за родо и Българо–предатели,умишлено работещи по поръчка на душманите ни и заговорниците срещу Божия Български народ,за което съвсем скоро ще давате отчет за дейността си пред Боговете и Светиите ни,които могат да възмездяват безпристрастно в целия диапазон от  +  до  –  



форумец от някои от статиите казва,че 

плоската могила в Юнаците е академичен еталон в Българската и световната археология.а ние добаваме,че тя е светилищен музеен коплекс,музейна сбирка и трезор на открито,институцонализиран  и позициониран в Българската жреческа сакралия с високия защитен статут на особено важно неприкосновено светилище,за да се съхрани вложената в комплекса информация  

АКАДЕМИЧЕН ЕТАЛОН на=АКАДЕМИТШЕН ЕТАЛОН на=на Кан (Жреци) от Дуло на Ешуа и Мат Диана  
 
МУЗЕЙНА СБИРКА за=за Бок Исуз и Мария

МУЗЕЙНА СБИРКА от=от
Кан (Жреци) на Бог Исуз и Мария


Става ли ви все по–ясно,защо всички заговорници срещу Българите и анти–българи,начело с анти–Българската историческа школа на Иречек и Златарски,която властва още по върховете на Българската наука и в БАН,полагаха и полагат все още отчаяни усилия да не разберем,че ние Българите сме местното от памтивека (сътворенческо време) население и народ на Тракия и Балканите?

Защото ще разберем,че нашите Деди са градили всички култури и цивилизовали всички народи и тогава ще се познаем,че сме феноменни Божи потомци–богове,и си поискаме Бащиното ни и Майчиното ни наследтво,което правим с тия заявления!

Ето и сега вижте как компетентните журналисти отразяват и обобщават откритието с едри букви в заглавията по БНТ–Българската държавна телевизия,която с най–едри букви би трябвало да вдига вой до небесата,че в България е най–старото злато в света,а може би и Българите имат нещо общо с това:
 
Заглавието е "Най–старото злато на Европа",след като се знае категорично от години официално,че варненското злато е най–старото на света,а пък това мънисто сега е по–старо с 300 години от Варненското!

Защо тогава не прокламират,че това е най–старото обработваемо злато на света!?Неумишлен пропуск или поредният  умишлен съботаж на истинската история на нашите земи,която е историята на местното автохтонно–сътворенческо Българско население! 
Да,съобщава се в повествованието мимоходом,че е най–старото злато в света,но в заглавията това го няма!  
 
СЪБОТАЖ срещу=срещу Богиня Диана и Исуж 
 
СЪБОТАЖ срещу=срещу БЕЖИСТЕНА=срещу БЕЗИСТЕНА
 


Колко много неща ни разказа това малко златно мънисто от 4 мм и 15 сантиграма, малката глинена човеко–птичка и хромеловите камъни,нали?
А представяте ли си колко имат да ни разказват вече в прав текст всичките неща от целия свят,които са изградени и съставени от информация само за Българските Богове и Българите? 
 
Огромна и безкрайна работа,наистина!
И ще ви разкрием едно от основните изисквания и тайна на Боговете ни! 
 
Скоро време ще дойде времето,когато който ще иска една глътка вода и въздух още, който ще иска да живее миг дори още,ще трябва да работи на тази безбродна и безкрайна Божия нива и дело! 
И колкото работи,толкова и ще получава вода,въздух и живот още!
И колкото повече работи на тази нива,толкова повече живот и всичко друго ще получава безвъзмездно от Боговете ни!
 
Ако искаш ден работи–ден живот ще получиш,като спреш–няма повече!
Ако искаш година работи–година ще получиш. 
Ако искаш 50 години и работиш непрекъснато 50 години–имаш ги,ако спреш–свърши се!
 
Ако искаш 100 години...
Ако искаш хиляда години...

–Е–е–е! Ще кажете и вечен живот ще ни дадат...!   

–Никой няма да ви го даде – вие го имате по наследствен признак–трябва само да си го заработвате без прекъсване!
Условията ги знаете–десетте Божии заповеди,изпълнявани в безрезервна и безусловна Любов!
Друго няма,защото тази Любов е безкрайна,необятна и вечна,във всички измерения и проявления и колкото повече се изживява,дарява и раздава безвъзмездно,толкова повече тя се увеличава и край няма,а Любовта е Безсмъртие и Живот вечен! 

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара 
 
ЖИВОТ ВЕЧЕН=
Бог Ежуш и Богиня Диана 

 
Нашият подарък и за доцент ЯВОР БОЯДЖИЕВ – краткият му Кабала хороскоп,който категорично указва,че Отгоре задължително натоварват с такива отговорни и емблематични мисии Българи само от жреческата Божия династия Дуло 
 
ЯВОР=Вер – Змей
ЯВОР БОЯДЖИЕВ=ЯВОР от
Богиня Диана и Бог Ежуа

Бъди благословен,Братко и давай смело с нас,пред нас и след нас,защото така казват Господарите ни и Те ни водят!
 

И пак уточняваме: 
 
Някои още неразбрали и непосветени ни питат,защо все за Извънземни говорим напоследък.
Ние въобще не сме спирали да говорим за Извънземните и досега,като предпочитаме да говорим за тях с истинските им дефиниции и имена,а именно–Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена.  
 
И нещо очудващо и необяснимо: 
 
Когато в заглавията на постингите ни фигурират Извънземните,прочитите от прима виста по внушение на заглавието,са примерно 900 души.
Ако вместо Извънземните пишем Боговете ни,прочитите са примерно 300!
Интересно–търсите "страшните" и " жестоки" Извънземни,дето все ви плашат с тях,че искат да превземат Земята и поробят хората,пък се разсейвате за истинските Всемогъщни и Всевластни Богове,които ви обещават опростяване на всички грехове в тяхно име и вечен живот!

И никой не е чул някой да вика в сюблюменния страшен миг :
–Извънземен,помогни ми,спаси ме!,
а всички,и най–големите безбожници датогава,викат отчаяно :
–Боже,помогни ми,спаси ме!

БОЖЕ ПОМОГНИ МИ=Бог Ежуа и Богиня МаМа=Бог Ежуа и Богиня Мария Магдалена


Чудна работа–все Извънземни желаете и търсите,нещо дали не е сбъркан чипа на рода Български!

ДАЛИ НЕ Е СБЪРКАН ЧИПА на=ДАЛИ НЕ Е СБЪРКАН ТШИПА на=
на Бълкарите на
Богиня Диана и Исуш
 

 
екип на bezistena и екип от небесната служба История и археология под ръководството на Свети Стефан Гайд


ИСД с Любов  
 

 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.08.2016 23:58
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - В коментар на наша публикация на ...
13.08.2016 04:56
В коментар на наша публикация на този постинг във Фейсбук групата БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ FACEBOOС получихме две прекрасни статии от Тодор Кьосеконстантинов :

https://hiddenincatours/dna-results-elongated-skulls…/ и

http://www-prehod/…/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0…
проф. д-р по социология, д.ик.н. Евгений Сачев - "Българите са в основата на човешката цивилизация"

Инж. Иван Дунчев :

Във всички наши 600 документални постинга публикуваме тази информация и тематика,която се развива до висши Божествени нива–директно до самите Богове–Демиурзи,Които са Българи,а ние Българите сме Техните феноменни генетични деца!Бъди Благословен,Приятелю!

Тодор Кьосеконстантинов :

Искаш да кажеш,че сме наследници на нифилите,анунаки и прочие..
Да така е, две мнения няма


Инж. Иван Дунчев :

Не сме техни наследници,а Българите сме техните предци,и не само на тях,а и на всички човешки племена,и не само сме им предци,а ми сме им и генно–инженерни проектанти и производители,доказано от статиите ни,посочени в последния ни постинг (в този постинг)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722117
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44357
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!