Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2016 20:34 - Времето е в нас и ние сме във времето!Какво скрито кодирано послание ни изпрати Първожрецът Левски чрез родственика си Тодор Живков?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2498 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 09.08.2016 13:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Споделих статията
Да запалим свещ за Председателят на министерския съвет на България
blife.eu/да-запалим-свещ-председателят/ 
 
в профила си в Фейсбук.


Уточнявам изрично: 

Споделянето и настоящата публикация правя от позициите на върл седесар още от първия ден на псевдо–демократичните промени в България,по силата на който статут преминах автоматично и съзнателно без да осъзнавам какво означава това,в категорията "антикомунисти" на високи местни и национални политически и синдикални лидерски и ръководни позиции.
 
Зад мене се криеха и свираха на завет от бурите и шамарите и ми бутаха шишовете заслужили според думите им до 10 ноевмри 1989 г,върли антикомунисти,репресирани, преследвани,опозиционери и всякакви други дребни душички,тарикати и злосторници, разбрал ги с по–късна дата,че тяхната единствена висша цел и идеал е била да отмъщават и да се наредят на държавната трапеза и започнат те да ръфат баницата и народа.

Декларирам:

По време на соца не съм бил никога репресиран или ощетяван от комунистите и системата,напротив–ползвал съм се в пълна степен според положението ми на инженерно–техническа интелигенция и ръководител от средно ниво във бижуто на Българската промишленост–високо технологичният и технически модерен със западно оборудване химически комбинат Ямболен,от екстрите и от много от общодостъпните социални промоции и превилегии на номенклатурата и системата,без да съм бил дори партиен член.

Като върл седесар и яростен антикомунист и радикален местен и национален синдикален и политически лидер,повярвал сляпо и безрезервно в синята идея, обещаваща ни неграничена икономическа,политическа,мисловна,духовна и т.н.свобода,равен старт за всички и повече справедливост и хората да живеят доволни,щастливи и богати и в братство помежду си,подпомагани щедро от щедрообещаващият Запад и САЩ,и тръгнал от тия позиции,и все по–отчайващ се от реалните действия на сините лидери и тяхната политика в комбинация на тъмно със социалистите в точно противоположната посока под егидата на Запада и САЩ и с участието на Русия,в продължение на близо десетина години се радикализирах все повече и повече в отчаяното преследване на химерата на синята идея и сблъскването с действителността на Българопредателството и низостта на сини,червени,зелени... и   пембени мекерета и мерзавци,за да премина през 1997–98 година в ултракомунистически крайно радикални човеколюбиви и Българородолюбиви позиции, които ме заведоха на върха на комунистическата пирамида и идея,чийто официален и прототип и апотеоз е християнството,на което истинският прототип и оригинал е ранното християнство,което е езичеството,което езичество е Познанието на Българските Богове Демиурзи и Тяхното Учение за Всемирната Любов и Братството и Мира между хората и народите и живот по Божиите закони и феноменни свръхестествени практики–това,което ви изповядваме и просвещаваме в нашия блог! 
 
Като радикален лидер на СДС и синята идея и организатор на кампанията в областта и в Ямбол през 1990–91 година за преименуването на улиците и за премахване на символите на тоталитаризма–паметниците и възспоменателните плочи на комунистическите герои,идоли и функционери,лично ръководил операциите по превземането на партийния дом и демонтирането и отстраняването на 12–метровия паметник на Георги Димитров–първородният син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски,пред партийния дом на площада в Ямбол, 

(вижте документалната екранизация по тази тема в постинга ни
Христо Ботев–пра...правнук на Паисий Хилендарски и братовчед на Левски от Дуло,от 140 години действащ Светец.Свидетелски и авто–показания за проявленията му!
bezistena.blog.bg/history/2016/06/02/hristo-botev-pra-pravnukyt-na-paisii-hilendarski-i-bratovche.1455340 )

организирал лично премахването и на паметника на партизанския функционер и командир Димитър Димов – "спомоществовател" и "ктитор" за построяването на химическия комбинат в Ямбол и негов патрон и кръстник– от площада пред централната част на комбината,

декларирам,

че ако в Ямбол и в областа по него време имаше паметник или друг идолов поклонически обект на Тодор Живков,аз щях да премахна първо него!

Нека тези декларации бъдат моята атестация за обективност и безпристрастие към личността и делото на Тодор Живков,както и категорични доказателства и гаранции,че изнасяме автентични достоверни документи за произхода и тайната му важна мисия за съхраняването на Българския народ под неговото вещо (или зловещо според анти–българите) и много спорно и различно оценявано дългогодишно ръководство!


image

В коментарния блок на публикацията в профила ми получих кратки отзиви:


Marija Evtimova :

ПОКЛОН!





Мариана Хубавий :

ПОКЛОН!



На които уважителни лаконични,но казващи всичко отзиви,аз откликнах с:


Инж. Иван Дунчев :

Тодор Живков е генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена,династ от Дуло,поел и носил с достойнство жертвения кръст да преведе Българския народ през неизброимите изпитания и опасности,създадени от обединените западно–съветски заговорници срещу Българите!
По силата на наследствения си Божествен статут сега е Светец,заедно с дъщеря си–убитата мъченически от душманите на Българите Света Людмила Живкова,велика посветена саможертвена Българка,наша Учителка!
И двамата сега заедно с прекрасната и вече виждаща и със сините си очи (наследствени от дядо ѝ Левски и баща ѝ Петър Дънов) Светица Ванга,са надзорници и настойници на Българите,подготвящи Божието Явяване!


 МОЯ

СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ


Мариана Хубавий :

"Всичко тече и всичко се изменя"
Времето е в нас и ние сме в него,времето много ще покаже,истината ще изплува на повърхноста,покаянието няма да се приеме и всеки ще получи заслуженото според деянията си,особено предателите на род и Родина.
 

image

Прорицанията на Българските пророци и култовото езотерично мистично послание на Васил Левски,Мариана Хубавий придружи с този букет живи червени рози за живия и реален рационален светец Тодор Живков,който пък веднага ѝ отговори чрез моя профил !   


Свети Тодор Живков чрез инж. Иван Дунчев за Мариана Хубавий :

Времето е в нас и ние сме във времето!
Веднага пускаме с bezistena постинг с това послание!

image



Мариана Хубавий :


ВЕЛИК ПОКЛОН !!!



Кой е ТОДОР ЖИВКОВ 
 

image

И веднага се захванахме със Светеца на работа и направихме този постинг,в продължението на който ще разсекретим с помощта на 
 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


скритото послание,което ни завеща Васил Левски в култовия си израз



                    ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО ! 
 

 
Ето какво ни съобщи с кода и магията на Свещения шифър Свети Васил Левски: 
 
ВРЕМЕТО Е В НАС=Богиня Матара и Бог Иса
в него,в неговата кръв,са феноменните Божествени гени на Богинята Майка и Бог Отец  Исус,чиито последни аватарни проявления са Исус и Мария Магдалена, положили с трите си деца,родени в България – Тракия – Ямбол – Безистена през 32 и 33 г. н.е. началото на новоепохалната генерация на Дуло,чийто единствен първосвещен продължител на златната Божия родова линия бе Васил Левски,от чието потомство през сина му Петър Дънов през 20 век се роди Спасителят на Българите и на човечеството.
 
С този документ Васил Левски ни съобщава още,че сред нас–Българите,са генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,и е дошло времето вече чрез този блог да се познаете и родите за нов живот и за вашето и на Българите спасение!  
 
ДА СЕ ПОЗНАЕ=Богиня Диана и Исуз

ДА СЕ ПОЗНАЕ=ПЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН  –
първосвещеният Божи храм и Централен команден пункт на Земята в първосвещения Божи град Олимп,който е Олимб,който е Имбол или Ямбол
 
ЗА НОВ ЖИВОТ с=с
Бог Изуж и Богиня Диана 
 
 
Същата информация Левски е вложил и във втората част на култовата философско–езотерична фраза,отваряща тайната на времето и пространствата и Божията генеалогия: 
 
НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО=Бог Иса и Богиня Мат Мария

ние сме във Боговете Демиурзи,ние сме постоянно в Техните Души и сърца,в Тяхната кръв,плът и Дух,в Техните мисли,грижи и болки,в Тяхната Любов безкрайна!   
 
НИЕ СМЕ ПОСТОЯННО с/в=с/в Исус и Богиня Мат   
 



екип на bezistena с участието на Мариана Хубавий,просветена Българка от рода на Мария Магдалена и Исус,съпруга на най–заслужилият и дългогодишен генерален директор на химическия комбинат в Ямбол – инж. Симеон Хубавий,и с височайшето присъствие и ръководство на Свети Васил Левски и Свети Тодор Живков




ИСД с Любов!

 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
06.08.2016 20:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676582
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!