Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2016 23:30 - Все давате пари и мило и драго Америка за България,давате същото и Русия за България,а кога ще давате пари и мило и драго за Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1847 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 25.07.2016 11:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И защото знаем истинския отговор на въпроса ни,че и американци,и руснаци,и турци,и гърци...,и всички други страни и народи дават мило и драго за България,но с условието Българите да ни затрият и да ни няма на Свещената ни земя,на всички тия наши душмани ние планово и методически разсекретяваме техните херметични индекси в Божия регистър и Команден център Акаши,чието интинско сътворенческо име е Безистена,и които индекси са и входящите пускови и оперативни пароли на тяхните био–програми и управленчески процесорни системи,с които ги действат Отгоре от небесния отдел "Оперативен надзор и контрол на хората",за да ги обезоръжим,пленим и ги спасим от тоталното им затриване, като ги вземем под нашето попечителство и зачислим в нашия запас и арсенал и ги турим да работят на производствения конвеер за живототворящото джепане и въоръжението на армията ни на Всемирното Бяло Братство! 
 
Почваме разоръжаването,което е удивителният лингва процес на разкодирване и разшифроване на техните индекси–оперативни пароли,с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни 
 




ДА ОБЕЗОРЪЖИМ И ПЛЕНИМ
с помощта на=с помощта на Богиня Мадара и Изуж от Олимп
ще ги обезоръжаваме и пленяваме нашите душмани с помощта на Боговете Демиурзи от Олимп,и за да не ги търсите Боговете ни на безадресни и неточни локации,когато скоро отчаяно и фатално ви потрябват Те,ето истинските параметри и адрес на истинския Олимп: 
  
ОЛИМП=ОЛИМБ=ИМБОЛ=Иамбол=Ямбол
затова операцията по обезоръжаването и пленяването на всякакви наши душмани и мераклии за затриването ни,придобива конкретните оперативни параметри на:

ДА ОБЕЗОРЪЖИМ И ПЛЕНИМ с помощта на =с помощта на Богиня Мадара и Изуж от Ямбол
 
ЗАПАС на=Бог Исуз  
 
ДЖЕПАНЕ И ВЪОРЪЖЕНИЕ за АРМИЯТА на=за АРМИЯТА на Богиня Диана и Жар Бог Ежуа  
 
ДЖЕПАНЕ И ВЪОРЪЖЕНИЕ за АРМИЯТА на=на
Богиня Матара Диана и Жар Бог Ежуа–
за армията на Богинята Майка Диана и Царя Бог Отец Исус–Боговете Демиурзи  

БОГОВЕТЕ ДЕМИУРЗИ=Бог Иза и Богиня Матара Диана 

За нашата спец операция по обезоръжаването и пленяването на душманите на Българите и от Запад,и от Изток,и от всички страни,ние ще ползваме точните и верни разкрития на статията 

Професионалните храненици на „Америка за България” като заплаха за националната сигурност
avtorski.pogled.info/article/75554/Profesionalnite-hranenitsi-na-Amerika-za-Balgariya-kato-zaplaha-za-natsionalnata-sigurnost
 
www.pogled.info




В разгара на кървавата драма в Ница и психарската политическа постановка в Анкара, една новина остана встрани от общественото внимание. При други условия, вероятно тя щеше да предизвика силен протестърски вой и о, ужас, вероятно да роди ново стихотворение на Манол Глишев, което историята, убеден съм, няма да ни го прости.
Но е съвсем разбираемо, че когато светът полудява, никой не дава пет пари за многозначителните подробности, които оформят мизерията на пейзажа, насред който съществуваме. И все пак новината е твърде интересна, за да я пуснем просто по канала и да я оставим да изтече в бунището на историята.

Миналата седмица ДАНС пусна годишния си доклад за ситуацията в България.
Това не е някаква екзотична новост – спецслужбата на всеки 12 месеца е задължена да излиза с такъв текст. В този доклад обаче за първи път се появи изречение (макар и само едно), което си струва да бъде запомнено, защото е знак, че най-накрая някаква държавност се опитва да се събуди в България.
В анализа е казано следното:
„Засилва се използването на субекти от неправителствения сектор като част от прилагания комплексен инструментариум за влияние и въздействие“.

Тоест – външни на България интереси се налагат през фондации, неправителствени организации и всякакви други фабрики за обществени паразити. Радостно е, че държавата най-накрая дозря за този очевиден феномен.
Подозирам, че за спецслужбата е било истинско геройство да вмъкне подобно изречение в доклада си, понеже това, което е останало като държава, отдавна е така разградено и предадено на чуждите интереси, че всеки намек за реален суверинитет или поне порив за такъв ще се преследва като автентично дисиденство.

Още малко теория,за да стане ясно какъв феномен се опитват да опишат плахо от ДАНС.
Днес основна задача на чуждото влияние в една държава е не да пусне атакуваща армия, а да изгради мрежа за влияние. Това е паяжина от различни НПО-ата, институти, фондации, които привидно са разхвърляни из общественото пространство.
Но понеже източникът на финансиране обикновено е един и същ, те лесно могат да бъдат превърнати в единен атакуващ юмрук. И тази мрежа винаги действа за кауза, която изглежда прогресивна или смислена, за да не може да бъде разконспирирана като проводник на външни влияния. Но целта е да се създаде малка мотивирана общност от лидери на обществено мнение, които да представят външното влияние като национален интерес.
Това не е теория на конспирацията, а реалната схема за действия. Така държава, която иска да се защити, на практика не може да го направи, защото няма срещу себе си единен враг, а мрежа от отделни компоненти. Заради това писането по тази тема обикновено е съпроводено със силно медийно съскане, защото, за да се опиташ да опишеш мрежата, е все едно да пуснеш слънчев лъч в бърлога на вампири – вдига се пушек и се чуват проклятия.
Преди няколко години, например, в своя епохален труд „Експертите на прехода“ Достена Лаверн направи именно това за българския НПО-сектор.
Тя не само описа псевдодейностите им, но и се зарови на дълбоко и извади на бял свят как всички неправителствени организации са преплетени една с друга като свински черва. Лаверн безпощадно описа и биографиите на хранениците с чужди пари, потеклото им от семействата на старата номенклатура, демократичните им превъплъщения на мракобесни комунисти и много други пикантно-политически подробности.
Воят срещу книгата й беше страшен. Защото тя първа на българска почва посочи къде се е скрил автентичният враг на социалното мислене и прогресивното действие.

Но да се върнем на доклада.
В него ДАНС така и не уточняват кои са тези „субекти от неправителствения сектор“, но, както предложиха няколко радикални фейсбук-потребители, може би е трябвало да отворят списъка с отпусканите грантове от злокобната фондация „Америка за България“. Достатъчно е да се види кои медии, хора и организации от години се захранват с тези чужди пари. От списъка ще стане ясно и кои са влезли в ролята на инструменти за осъществяване на това влияние и въздействие, които не само не носят никаква обществена полза, но и стават кресливи агенти за сломяването на остатъците от някаква държава.

Тези дни, по повод на искането на оставка на Вежди Рашидов от кръга на обичайните заподозрени, главният прокурор Сотир Цацаров произнесе култова реплика:
„Хора, чиято професия е да искат оставки, нападат Рашидов“.
Не знам дали Рашидов се нуждае точно от такава защита, но това за професионалните искачи на оставки е удар в десетката. Чуждото донорство в България създаде един миниатюрен, но медийно влиятелен кръг от професионални протестиращи, които не работят абсолютно нищо друго. Това е нещо като теорията на Ленин, но поръсена с либерална пудра и финансирана с американски пари, иначе механизмът е досадно познат.

Как можете да разпознаете професионалния лъжец в полза на чуждо влияние. Ами, например, по това, че реално не му се налага да работи, защото е зает с дейности по „жизнено важен“ проект. За да не сме голословни, ще дадем няколко примера.

В началото на тази година стана ясно, че бившият външен министър Николай Младенов (същият този, който си е строшил краката от бързане да докладва през 2012 година, че задачата за спирането на АЕЦ „Белене“ е изпълнена) е получил грант на стойност 129 400 лева. Задачата му е „да се бори с остатъците от комунизма в България“.
Проектът винаги трябва да е озаглавен по толкова помпозен начин, а целта му да е неизпълнима и неясна като реч на Цветан Цветанов. Ето как 26 години след падането на комунизма България продължава да е пълна с борци срещу него. Защото няма по-сладко от това да пъчиш мускули на нещо, което го няма. Но такъв като Николай Младенов е прекрасен изпълнител на външи воли. Защо да не нахраним момчето и да не го пуснем да изпълнява заповедите, долетели зад океана.

Миналата година пък стана ясно, че гражданското сдружение „Либертариум“, чийто председател е хронично гладуващият Едвин Сугарев, получава близо 300 хиляди лева до 2018 година, за да документира и изследва „историята на корупцията в България“. 300 хиляди за 3 години това са безбожно голямо количество средства, така че да се надяваме, че Сугарев най-накрая ще си напълни хладилника и ще се откаже от демонстрациите на лечебен глад по време на кризисни политически процеси.

Очевидно доста по-ценен агент за влияние и за прокарване на чужди интереси е бил бившият правосъден министър Христо Иванов. Защото само преди десетина дни стана ясно, че той получава 1 184 760 лв пак от „Америка за България“ по проект, озаглавен „Гражданско общество и демократични институции“.
Имам тежки подозрения, че дори да го беше озаглавил „Джихадизъм и публични упражнения по рязане на глави“, пак щеше да прибере парите в своята сметка. Такъв транш най-малкото би трябвало да бъде поставен под въпрос, защото Иванов бе министър, който се опитваше да прокара съдебна реформа и в друга държава би представлявало интерес най-малкото оказвано ли му е някакво влияние. Да, разбирам, че когато ти шепнат идеи от САЩ, това минава едва ли не за приятелски съвет, но много искам да видя ситуация, в която българско НПО ще отиде да дава съвет на Америка за справянето с расовия им проблем, например.

Още един пример.
Един от системните разпръскватели на неистини и псевдоанализи у нас, експосланикът на България в Русия Илиян Василев също бе ощастливен с 228 250 долара, за да бди над регионалната геополитическа среда и „да изследва възможностите, които актуални промени предоставят на страната“. Василев не получава повече пари, защото, въпреки всичките му опити да се подмаже на Бойко Борисов, така и не успя да се добере до държавна служба и заради това вероятно му бе отредена ролята на банален фейсбук-интригант.

Последен пример, защото също е интересен, макар и замесеното в него лице да не е толкова популярно. След поредните храненици на „Америка за България“ се нареди и никому неизвестната фондация „Герои на времето“, която получи „скромните“ 387 180 лева.
В ръководството на НПО-то обаче може да видим името Зорница Миткова. Тази позабравена героиня от протестите през 2013 година е близък кадър на Ивет Добромирова и именно тя първа получи политически оргазъм в ефир, създавайки митологията за „умните и красивите“, които били изпълнили улиците на София. Миткова се изживяваше като политкомисар на протеста и бдеше строго като орлица да не би някой от контролираните от нея измъчени души да се опита да се измъкне от дежурство по жълтите павета. Сега вече със задна дата нейният уличен принос й е добре заплатен.

Дадох всички тези примери, за да се види, че сред хранениците няма случайни лица и хора. Всичко това е част от една паяжина, която е подготвяна отдавна и чийто интереси нямат нищо общо с националните интереси.
Не напразно съвсем наскоро в Израел бе приет закон, който е едно към него с американския законодателен акт и принуждава неправителствените организации официално да декларират получените от чуждестранни организации или други държави пари.
Защото оправданието, че грантовете се дават прозрачно, е просто топъл въздух и нищо друго. Това все пак са пари на чужда държава, които отхранват своя собствена агентура в България. Пък била тя и заета с борене на комунизма, директорстване на водопади и друга обществено полезна дейност.  
 
автор Александър Симов 
 


 
Прекрасна точна и верна статия!

Ето в действие и операция и нашите лингва–командоси и разшифровчици, разсекретяващи всякакви секретни пароли,отварящи всякакви блиндирани врати и обезоръжаващи и пленяващи всякакви врагове и противници на Българския Божи народ,и които в конкретната операция ще пленят злонамерените ни душмани (или приятели?) българо–американци от Америка за България,като първо ще въведем Българската държавна служба ДАНС в служение на Българския народ! 
 
ДАНС=ДАН С=Диана и Иса

върховна държавна институция и служба,която преминава в наше подчинение и в служба на Българския Божи народ,който акт е със санкцията на Боговете ни,създали този инструментариум за осигуряване на екстремалния режим на закаляване на святите Българи и Божии потомци от Дуло,живеещи в перманентен режим на геноцид  
 

 
В НАШЕ ПОДЧИНЕНИЕ=Бог Ешуш и Богиня Диана

САНКЦИЯ от=САНКТСИЯ от=от
Кан (Жреци) на Исус и Диана
със санкцията и резолюцията на Българските феноменни жреци,преминали временно в стелт режим като Светии в Божието измерение и които се грижат за земните дела!

СТЕЛТ РЕЖИМ на=на Дуло от Исуж и Матара 

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуж и Богиня Матра

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария

ПЕРМАНЕНТЕН РЕЖИМ на=на
Ежуа и Богиня Матара Мария 
 
Колко много свръхсекретни пароли на ДАНС разбихме и взехме в наше управление,а приятели от Българската Божия служба ДАНС!
 Няма да служите на Българите ли,Божият феноменен народ,от който сте и и вие досега непросветени и нактивирани,но вече сте посветени и мърдане вече няма! 

МЪРДАНЕ ВЕЧЕ НЯМА от=МЪРДАНЕ ВЕТШЕ НЯМА от=от Ешуа и Богиня Диана Мад Мария 

Докато трошахме като детски играчки и отваряхме свръхсекретните пароли на ДАНС,гледаме,че емблематичната фондация Америка за България се ослушва,а да я забравиме и и се размине пленяването,но както казахме вече по–горе и навсякъде го казваме,мърдане вече няма за никой!


Ето и пленените и разсекретени документи на фондацията Америка за България!

АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ=
Българи,Кан (Жреци) от Мария и Иза
това са разсекретените документи на българо–юдеите от фондацията Америка за България,които са анти–българи,диверсанти,бандити,троянски коне и родопредатели–или патриоти,доброжелатели,приятели,истински българи–кой както ги разбира от разчлененото Българско нещастно общество на русо– фили и фоби,на американо – фили и фоби,но не и Българо–обичащи и любещи,които документи доказват еднозначно и категорично,че всички те са генетични жречески потомци на Българските Богове Мария Магдалена и Исус от Тяхната феноменна династична фамилия Дуло, които са получили тия неблагодарни роли от Драматурзите и Сценаристите Отгоре и съвестно и старателно добросъвестно изпълняват черните си роли за затриването на Свещения Божи народ,като са впрегнали феноменната си енергетика и способности за злотворство връз Българите,като преди всичко лъчево унищожават собствената си и наследствената им биогенетика!   
 
ФОНДАЦИЯ на=на Богиня диана и Иса  

 
След като вече отворихме досиетата и пленихме оперативните им пароли, управляващи действията,както и живота и съдбите им,повече документи няма да разсекретяваме за фондацията и активистите,получаващи пари от американските им и подопечните им съюзени западни господари,които защото толкова неистово се стремят по извечна родова повеля да завладеят Свещената Българска земя,затова крадат милиарди от богатствата на България и експлоатират многострадалния Свещен Български народ,и с трохи от тия откраднати милиарди Български богатства,купуват душите на активистите си от фондациите и НПО–тата!
 
Само за обективност ще погледнем и от другата страна и камбанария,за да видим какво правят за Българския народ и българите от сектора на русофилите от инплантираната в България от 1944 до сега политическа и икономическа мега–фондация Русия за България,която фондация няма нищо общо с имплантираната по естествен братско–сестрински генетичен път в душите ни Български,обич между братя и сестри Българи, останали разделени в две поробени страни–България и Русия,били само преди 6–7 века изконни територии и народи на Свещеното Българско царство !
 
Много хубави и верни неща си написал,Сашо в статията си,будно гражданско и остро по Ботевски журналистическо перо имаш,обаче националният ни герой Васил Левски и журналистическият ни кумир Ботев,не са цепили басма ни на турските поробители, ни на българските мекерета и чорбаджии,ни на предателите българи,които се гърчеят, турчеят,сърбеят и "русеят"–сиреч разчитат само на руския анти–български царизъм, който до преди времето на Левски и Ботев и Освободителната Руско–турска война,за стотина години е организирал десетина псевдо–освободителни войни срещу османската империя все по изконни Български земи и население,чиято скрита цел тогава,и още по–очебийна от по–късно време дистанция,е била подвеждането на наивните поробени Българи да тръгнат открито да помагат на руснаците,те да пуснат болезнена кръв на турците и ги разлютят,и да се оттеглят подло,като оставят поробения Български народ за разорение и кървава вендета и геноцид в юдово съдружие с османците и юдо–византийските фанариоти! 
Със същият коварен замисъл е била планувана,режисирана и провеждана оперативно,стратегически и тактически и Руско–турската война през 1877 година от българо–юдейските заговорници срещу Божия Български народ от обкръжението на руския император (желаещ искрено освобождаването на България),обаче този път Божият план е бил за действителното освобождаване на Българите и въпреки отчаяните опити на заговорниците от руския Генщаб да загубят войната,Отгоре довеждат войната до победен изход за Българите!

Та ти сега,Сашо,верно и патриотично изобличаваш и громиш американските подлоги и агенти в България,ами за руските имперски богато платени и осигурени комерчески подлоги и агенти в България,извън искрено обичащите се Българи и руснаци по родова линия и сантимент,ти и думичка не обелваш!
Защо бе,Сашо,пристъпваш заветите и заръките на нашите Светии Васил Левски и Христо Ботев?  

От незнание и неумишлено невежие,или защото си качен на другата камбанария и хранилка–руската,и тя като другата–американската,неискрено про–Българска и истински анти–Българска! 
 
 

Нека говорят форумните фейсбук коментатори от същата статия:  
 

Антони Цонев · ЮЗУ "Неофит Рилски"

симов,тъпако,както сам виждаш парите са публични и всеки тъп журналист може да ги види.Педеруските пари,които идват при такива като теб са тайни и безотчетни.Хуйло! 
 
сашо иванов · Sofia University "St. Kliment Ohridski"

Говедо двукрако. Да има в БГ руска фондация с капитал от 80 милиона лева, за 10 год. нарастнал на 800 милиона, която да раздава грантове на отделни лица и НПО за стотици хиляди и милиони левове. Каквато е АМЕРИКАНСКАТА ФОНДЕЦИЯ "АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ".
Това е изнесено в отчетите на фондацията офоциално, а дали не са силно манипулирани тези с тяхното намаляване.
Това е купуване и създавене на легална и успоредно на паралелна нелегална агентурна мрежа от шпиони и шпионки на САЩ. С цел да слугува на политическите и военни интересите на САЩ,. Да накара народа на БГ, каквото и да става, да слугува на политиката на САЩ, на политиките им на война и намеса във вътрешните работи на неудобни и нехересвани от тях държави. 
 
ние:

Браво,Сашо,много точно казано!


Georgi Dimitrov
· Седмо ЕСПУ"Морис Торез"

И всичките тези пари влизат в графата - "инвестиции" с които официалната власт в България се хвали или жалва, че са малко. В края на краищата, ако парите се харчат тук, не е толкова лошо. Така е било винаги, още 864 година сме се покръстили по същата схема и досега продължава влиянието на религия, която не е присъща за коренните жители на тези земи, така се е укрепнала властта на българските нашественици и вече никой не споменава народа населявал земята ни преди 5000 години, неговата култура, обичаи, държавно устройство или социален живот. Може и ние да загубим своята единтичност, като тях, може да стане по-добре, може и да се развием, ако победим идеологически, ако нашата идеология е по-силна, ако успеем да ги надхитрим, ако сме по-умни. Така се еволюира ! Слабите, неуките, неприспособимите отступват или биват прегазени от силните, умните, преспособимите. Друг начин за прогрес няма, другата дума е алчност, а това, което дърпа на зад е завист. 
 
Vladislav Budnikov

"Хранениците" на Фондацията "Америка за България" се виждат до един на официалната страница на споменатото НПО. Вижда се отчетливо и срещу колко долари "са се продали". И може много ясно да се изгради представа доколко и дали представляват опасност за България.
Големият въпрос обаче, къде може да се види списъка на хранениците на фонд "Русский мир" и срещу колко рубли се продават. Големият отговор е, че такава информация не е налична. И големият проблем на България е, че поради тази причина няма никаква прогнозируемост доколко са напреднали тези адепти и каква опасност за националата сигурност представляват.
Та ето кои храненици (включително и най-вероятно и автора) прокарват чуждите интереси в Родината. 
   
 
ние:

Браво,Владиславе,много точно казано във втората част на коментара!


Димитър Тодоров
· ВТУ "Тодор Каблешков"

Оказа се,че да дърпаш политическите конци на една малка държава като България е необходимо да купиш една шепа мързеливи псевдо интелектуалци,които да устройват от време на време по някой маскарад тип "майдан",обилно медийно отразен от една две слугински медии. По данни на вестник "Труд" през изминалата 2015 година,за хрантутене на въпросните мързеливци /които освен да протестират,друго не работят/, са похарчени повече от 5 милиона лева. Парите разбира се идват най вече от джоба на застаряващия унгарски евреин Шорош,покръстил се в САЩ на Сорос. Както се казва, за пари,се намират блюдолизци,които да изпълняват ролята на политически проститутки и нещата в държавата да са под контрола, на когото трябва. 
 
ние: 

Браво,Димитре,много точно казано!


Nikolai Tsekov · Sofia, Bulgaria

Snejinka Vakrilova, напротив, просто авторът го извърта в удобна посока. На Америка за България парите са ясни и се вижда къде ходят. 


сашо иванов
· Sofia University "St. Kliment Ohridski"

Nikolai Tsekov КАКВО ИМА ЗА ИЗВЪРТАНЕ БЕ ЧОВЕК. Изнесеното е 1/100 от фактическото положение, за парите употребени и насочени към кой и кои. Това е само за прикритие. А ЦРУ -та работят основно скрито и нелегално, и изнесеното е малка част от истината за НПО, и тяхната роля у нас.
АКО ИМАТЕ ФАКТИ ЗА РУСКИ ФОНДАЦИИ У НАС, ИЗНЕСЕТЕ ГИ ТУК. НИЙ ЩЕ СМЕ ВИ САМО БЛАГОДАРНИ ЗА ТОВА.

ние:

Абсолютно вярна констатация за ЦРУ,като приветстваме и предложението за разследването на руските "инвестиции" за купуването на Българската любов или територия?!


Veselin Trakiyski · ВНВУ " Васил Левски" -Велико Търново

Те може да са чужди храненици, независимо на кого, и всичко каквото се сети човек, но дълбоката им същност е на съвременни наследници на фанариотите от времето на Възраждането ни. Фанариот е прозвище, произлизащо от името на местото в Константинопол на южния бряг на Златния бряг- Фена-ер, където населението му е изхвърляло боклуците си и което Мeхмед II, при превземането му през 1453 г., определя за место на константинополската патриаршия. Така думата фанариоти става синоним за хора-боклуци, като последица от вредоносната и пагубна роля на тази патриаршия и привържениците й за българския народ. Най-презираните човешки нищожества за българите, дори повече от турците!


ние:

Браво,Веселине,абсолютно точна позициа!



Nikolay Kolev · УНСС София

До тук за Америка зад България! А нещо за "Ханс Зайдел" - конакът на Цецо в Германия? Интересно защо пропусна и Шорошиадата, която върлува пряко в Алма Матер и хрантути кадри на ДСБ! Струва си, Сашо, от време на време да пускаш по един по-подробен анализ на тези метастази. Информация и аналитични способности имаш! 
 
ние:  
 
Абсолютно верно!


Dancho Mantarliev
· ПГИТ "Проф. д-р Асен Златаров"

А защо псевдогероят и медиен кинжал, наречен Алесандър Симов, не проучи, доколкото умее, разбира се, професионалните хрантутници на Рашката в България?! И не знам коя, въпреки и блондитка да е тя, ще обърне внимание на този човекобобър или бобърочовек. Не ме интересува.

ние:

Прекрасно предложение,браво,Данчо!


Анти Колхозников


А нещо за движение "Руофили"? А нещо за "Отечествен съюз"? А нещо за „Български национален съюз" - тези, които смениха "Юруш" на копанята на решетестите мурзилки? 
 
 

Nikolai Tsekov · Sofia, Bulgaria



А за ДС агентурата, която още властима из Алма Матер (в този дух - къде ли не, включително и в дипломацията), пак няма да кажете нищо. 
 
 
ние:

И последните двама имат основание!





И като направим равносметката връз документите на горните капацитети,картинката показва,че навсякъде е пълно с агенти на Русия и на Америка,и никакви агенти ,които да служат на нещастната Майка България!


И все в този дух:

Русофилите викат: "Долу американофилите,защото американците и вие разсипвате България!"–и са прави,но не викат това,което викат американофилите : " Долу русофилите,защото руснаците и вие разсипахте България!" – и които също са много прави,но и те не викат това,което викат русофилите : "Долу американофилите,защото американците и вие разсипахте..." и т.н. и т.н.– всеки вика "У–у–у–у! " на другия,и се псуват,и се кълнат в любов към американците или към руснаците,и ни един мерзавец от всички тия продажници и анти–българи не викна с глас висок:

–Аз обичам Българите и България,майната им на руснаците и на американците,майната ви и на вас,дето слугувате на едните и на другите и им ближите ръцете и гъзовете за много или за по–малко пари и други облаги,па било и то само от про – и фили – чувства към тях,но не и към Българите и България!
 
Тъй ли не се усещате бе,българи израждащи се,че така продавате Родината ни,и майка си и баща си,и вашите потомци,и Българския Род,което е висшата перманентна тайна обединяваща ги идея и юдова и адова доктрина и на американци и на руснаци!  
И да се разберем–този общ заговор се води не от руския или американския народи, към които ние питаем прекрасни реципрочни чувства,а от управниците на Русия и на САЩ и на другите западни и на съседски нам държави и които ние презираме, (но правим всичко възможно да спасим превантивно и тях!) защото всички тия управници са от изродения клан на Българската Божия династия Дуло, имплантиран основно върху най–браковата експериментална генно–инженерна продукция,генетичната подложка на племето юдо=данаи,които са най–изродената реакционна част на тракийското племе евреи (читавата част са израелтяните) 

–Пфу,буклуци всички вие,лочещи от една или друга антибългарска хранилка и виещи като хиени и на умряло връз агонизиращия труп на Майка България и на затриващото ви се семе!
 
 
Александре,за да си подостриш и изчистиш перото по Ботевски и Левски,вземи изкарай първо милиардите,които окрадоха и продължават да крадът червените олигарси анти–българи заедно с руските олигарси от нещастната Майка България и съсипаната ни страна–примерно от атомната енергетика,от енергетиката въобще,от газовата търговия,от харизания без пари и ограбващ ни безцеремонно Нефтохим и Лукойл,и колко още там канали за обща кражба на България,които всички тия Българо–руски олигархични метастази са една бездънна и безсрочна безотчетна фондация,разкатаваща майката на Българите,и въпреки че Владимир Путин,на когото ние с толкова обич и надежда отдавна разкрихме свещеният му Български Божествен произход и корени (справка в нашия блог в близо 600–те ни статии,с парола в търсачката на Гугъл "безистена и Владимир Путин") отлично знае това наше просвещение за него,не си е мръднал и малкия пръст дори в посока демонстриране родствените си и братски чувства и протягане на мощна подкрепяща десница към Българския народ–не към продажните ни политици,като вместо да ни праща моторизирани рокери,които колкото и с православна закваска да са те,са високомерни имперски рекламни агенти,гледащи ни отвисоко и със снисхождение,вместо да кажат няколко топли благодарствени слова,като например "Благодарим ви,братци,за християнската вяра,в която ни покръстихте,благодарим за прекрасния и нежен Български диалект–руският език,на който ни научихте,благодарим за свещената Българска писменост,която ни подарихте безвъзмездно,благодарим за 500–те аристократични благородни Български фамилии и родове от Волжска България,от които е целия съвременен духовен и интелектуален елит на съвременна Русия,барабар с всички нейни управници,та Путин вместо да ни праща рокерите си,да вземе примерно да нареди веднага на Атомекспорт да опрости половината милиард за непостроената АЕЦ–тях бълха ще ги ухапе!,Газпром и него бълха ще го ухапе,за да да намали наполовина цените на газта за битови нужди на народа Български (те нашите олигарси си имат достатъчно окрадена народна пара,да си плащат скъпия ви промишлен газ),както и да нареди на мародерстващата връз нас Лукойл да намали също цените на бензина по бензиностанциите си–колкото е и истинската му реална цена,и да го продават на Българите,които имат западни втора и трета ръка и  употреба коли по–стари от десет години,на половин цена,пък и ако ще срещу публичната декларация и прокламация: "Аз обичам Путин и Русия!",което е вече истински искрен братски жест и няма да има никаква нужда от трансолигархическо тайно съдружие и ограбване на Българския народ и стотици милиони за комисионни на шепа продажни политици и олигарси,от никакви тайни или явни фондации,от рокери, безчувствени певци като солиста на Любе на концерта в Ямбол,и други обиколни пътища за спечелване на братската Българска Любов!  
 
Като допълнителна екстра за Българите и проява на истински братски чувства Путин да изнесе списъците с всички комисионни и протекционирани печалби на българските и руските олигарси от тия далавери върху нещастната Българска държава и народ,и съдейства на органите в Русия и в България за тяхното безусловно връщане на Българския народ,заедно с мултиплицираните от тях печалби!
Ей на това ние казваме истински братски жест и искрени братски чувства и обич! 

И това ще стане,колкото и на футуристична и утопична Жул Вернова фантастика и наивистична романтика да ви докарва,защото такъв е Божият план,който Те ни диктуват сега,както вече посветените наши приятели чувстват и усещат,че при нас майтап за такива Божии работи няма! 
 
Та като изнесеш такива данни и конкретна информация за ограбващите Българския народ руски и български олигарси,на чиято хранилка и камбанария си и ти?,и докажеш своето безпристрастие и обективност и спечелиш така нашето и на народа Български доверие и Любов,тогава подпукай и американските и всички други западни юдейски експлоататори и поробители на България и на Българите,като започнеш от унищожената ни промишленост и разсипаната ни икономика и селско стопанство,спряните блокове на абсолютно изрядната АЕЦ,харизаните на американците без пари и с поробващи договори ТЕЦ–ове, дадените без пари подземни богатства и бъдещите нефтени и газови находища на България,спрените мегапроекти за АЕЦ–Белене и газовите трасета,монополните експлоататорски разбойнически енерго и ВиК дружества,големите магазинни вериги и молове,нашествието на ГМО,окупирването на страната ни с безплатни за американците военни бази основно около Ямбол,планът Ран–Ът за унищожението ни,който се изпълнява в напреднала фаза,коварният план за ислямисткото нашествие в България и в Европа за нашето затриване като народ и подмяната ни с ислямисти,а след това с юдеи, наглото и демонстративно пръскане и тровени с кеймтрейлс,кръстоносният юдо–византийски поход срещу Светата Българска православна царква за нейното унищожение, насъскването ни срещу Русия и въобще вкарването ни във войни за интересите на американци и европейските им лакеи и послушници от НАТО,и колко още много известни и неизвестни тайни злодейства срущу Българите,за да се стигне и до десетките и стотици,както се оказва, НПО–та,най–зловещите от които наред с анти–Българския хелзински комитет,са и фондациите на Сорос и на САЩ,както обследваната в правдивата,но едностранна и еднокамбарийна статията за фондацията Америка за България!  
 
И защото тоталното и всестранно нашествие на американските ни и натовски западни нови "братя" и съюзници връз Българите и България,се декларира като акция за спечелването на обичта на народа ни по американски тертип,то ще кажем и на Обама и на другите началници на САЩ и Запада,които задължително са с Български божествен имплант и гени,но силно изродени и замърсени,както казахме и на Българина Владимир Путин,да вземат като допълнителна екстра за Българите и проява на истински братски чувства на американците и западняците към нас да изнесат списъците с всички комисионни и протекционирани печалби на българските и на американските и западните фирми и монополисти от тия далавери върху нещастната Българска държава и народ,и съдействат на органите в САЩ и Европа и в България,за тяхното безусловно връщане на Българския народ,заедно с мултиплицираните от тях печалби!


И това ще стане,колкото и на футуристична и утопична Жул Вернова фантастика и наивистична романтика да ви докарва,защото такъв е Божият план,който Те ни диктуват сега,както вече посветените наши приятели чувстват и усещат,че при нас майтап за такива Божии работи няма! 

А,да не забравим,и да се се изнесат тайните проекти и планове на световния заговор срещу Българите,които всички те в таен заговор и скривана завера осъществяват срещу Българите!

Та,Сашо,вземаш тия всички документи,качваш се на камбанарията на Българския народ и патриотизмът и родолюбието,и пишеш и публикуваш и изобличаваш безпристрастно душманите на народа ни,като просвещаваш Българите безстрашно и обективно,по примера на Левски и Ботев!
Ей на това ние казваме истински братски жест и искрени братски чувства и обич,както и истинска обективна журналистическа про–Българска позиция и жертвено служение на Българския Божи народ по примера на Левски и Ботев! 



И по Ботевски и по стила на Левски на края ще ви кажем една директна превенция,придружена с традиционна публицистична фолклорна информация и грижа за блудните синове!
 
image


Пак ви казваме за сетен път,мераклии руски,американски,турски,юдейски,гръцки и т.н.,дето сте тръгнали Божия Български народ да затривате и България–поднебесният Божи храм да превземате със сила : така с лошо,с оръжия и пари по американски образец за насаждане и налагане на псевдо–демакрация,не става! 

Не можете вие,които сте култовите персонажи от долния наш етюд и сюжет по тази тема,и имате книжка и правоспособност за конска каруца,да карате и управлявате свръхсложен космически кораб,какъвто е България и цялата Земя с феноменните Български светилищни съоръжения,които могат да бъдат управлявани само от святите и праведни Божии феноменни жречески потомци–Българите !  
 
Защото е абсурд и никой няма да ви допусне до управлението на кораба!

Вижте се в откъс и сценка от постинга ни  

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045



Цигани спират влак близо до гр. Меричлери

"...тази абсурдност е съпоставима с допускането,че на тия нещастници от долния клип,които не могат да се оправят с една каруца,може да ѝм се възложи управлението на свръхмодерен космически кораб,пасажер в който е и възложителят на кораба,на неправоспособни! 
Разбира се,че циганите няма за приемат офертата,а преди това никой не би ѝм предложил тази абсурдна и невъзможна мисия,която е абсолютно невъзможна и несъстоятелна..."
image

Та нито ще ви позволят Отгоре да влезете в кораба–България,нито да го управлявате, затова ето и обещаната по–горе традиционна публицистична фолклорна информация и грижа за блудните синове,която да считате като категорично предупреждение:! 
 
Искахме да завършим по друг начин обследването си,обаче ето какво ви казват корифеите на Българската революционна публицистика,които въобще не си поплюват в прямотата и саможертвеността си,за вашите мераци! 

image  image

             Свети Васил Левски                           Свети Христо Ботев

–Ако не се вразумите и покаете пред свещения Божи Български народ,ще ви се ебе майката и Отгоре ще ви разкатаят мамицата–това Левски и Ботев ви го казват в прав и в кодиран текст–нали висшите естетически ценности и бисери на Левски според онзи гнусен филм за него,са били цветистите псувни!   
 
Тази мерзост избълвахте срещу иконата ни и светеца ни Левски,без и да подозирате дори,каква информация са вложили Българските посветени в бронираната капсула– информационен носител,на сочните и цветисти Български битови псувни,и за която висша информационна система ние не се свеним да влезем в мръсотията,за да вземем поредните Български словесни бисери–сакрални родови документи и послания,и ги изчистим и преосветим с всепречистващата трансформационна магия на Свещения шифър,за да ви просвещаваме в тайните на скритата Българска история!

ЩЕ ВИ СЕ .БЕ МАЙКАТА без/от=без/от Бог Исуш и Богиня Майка Диана   

ЩЕ ВИ РАЗКАТАЯТ МАМИЦАТА=
Кан (Жреци) на Отец Изуш от Тракия и Богиня Диана МаМа=
Кан (Жреци) на Отец Изуш от Трасия и Богиня Диана,Мария Магдалена

жреците от Божията Българска династия Дуло,които са светейшият състав от Вси Светии,управляващи световете и съдбите на човеците,и които участват в днешния ни транспространствен екип по тази тематика 


екип на bezistena  и
ВСИ СВЕТИИ от=от
Бог Исус и Богиня Диана,
както и
СВЕТЕЙШИ СЪСТАВ на=СЪСТАВ на
Богиня Диана и Исуш ,

и още  

СВЕТЕЙШИ СЪСТАВ на=СЪСТАВ на ВЕШИСТЕНА=СЪСТАВ на БЕЗИСТЕНА 
 
СВЕТЕЙШИ СЪСТАВ=СВЕТЕЙШИ Богиня Диана и Исус  

 
ИСД
 с Любов! 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
24.07.2016 23:32
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674335
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!