Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2016 18:13 - Ex deo nascimur–тайната на произхода и жреческите феномени на Левски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3150 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 20.07.2016 00:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все нови и нови свръхсекретни страници и документи от удивителното феноменно житие–битие на Васил Левски и от сакралната Българска езотерична истори, разсекретяваме в нашите статии,които ни се дават и диктуват лично от Българският съвременен Първо–Светец Левски и неговият син Свети Петър Дънов!


Тайната на Апостола Левски - слово на Йордан Йорданов-19.02.2011
www.centar-nachalo.com/deinost-na-centar-nachalo/arhiv-deinost/108-tainata-na-apostola-vasil-levski.html

Слово на Йордан Йорданов пред членове на ЦЕНТЪР „НАЧАЛО” пред паметника на Васил Левски в Морската градина на 19.02.


Вижте и 
petel.bg/m/index.php
интервю с Йордан Йорданов  
 

Нашето обследване ще правим върху оригиналния текст,който е в син шрифт,като дешифровките извършваме с помощта на  

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни


image 
               
                         Свети Васил Левски на 179 години

Събрали сме се днес пред паметника на този, когото Българският народ нарече Апостол. Защо именно той се издигна до тази степен в човешката еволюция, какво означава от християнска гледна точка човек да бъде Апостол ?

Апостол е този, който е проникнат от Светият Дух.

Беше ли Левски проникнат от Светия Дух?

Кои бяха водещите мотиви, благодарение, на които той издържа всичко по пътя към своята Голгота ?

Известно е твърдението на историческата наука : „има документ – има история, няма документ – няма история”.

Дали обаче е така ?


Всички сме запознати с външните факти за Левски, за живота и делото му, за неговият подвиг, но май че никой досега не се е докосвал до истинската същност на Апостола.

СЪЩНОСТ НА АПОСТОЛА=АПОСТОЛА е Син на Исуш и Диана

Известно е, че след възкресението на Христос на Него Му се „даде цялата власт на Небето и Земята”. Следователно всеки земен факт оттогава насам ние трябва да го разглеждаме от позицията на това, че случващото се долу на земята е под контрола на Господ Исус Христос.

ДАДЕ МУ СЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ на НЕБЕТО И НА ЗЕМЯТА=
ДАДЕ МУ СЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ на
Богиня Мат Диана и Иза–
автентичният документ–картблатш на Свети васил Левски и на неговия съвременен потомък,който е Спасителят на Българите и на човечеството!


КАРТБЛАНШ от=от
Диана и Ешуа Бълкарина

КАРТБЛАНШ на=на Бълкари на Диана и Ешуа
Божествените пълномощия на Българите от Всемирното Бяло Братство

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара

Именно така ще погледнем днес и към Левски.

Когато през 1858 г. на 21-годишна възраст Васил Кунчев е подстриган за монах, той прави първата крачка по истинският път към апостолството. Защо ли?


ПОДСТРИГАН ЗА МОНАХ=Хан (Кан,Жрец) на Богиня Мад и Иса от Трагия

От средновековието до нас са достигнали три възлови изречения като степени за всеки, който е тръгнал към своята Голгота.

Първото от тях е: еx deo nascimur – екс део насцимур, т.е. от Бога сме родени. Със замонашването си и трансформирането на Васил Кунчев в дякона Игнатий, Левски по недвусмислен начин ни демонстрира с практическо действие, че той е разбрал смисъла на това изречение : ние не сме само земни човеци, а всъщност идваме директно от Бог-Отец. От друга страна с този акт младият Васил отдава дължимото на познатото ни от 2000 години Християнство, върхът на което се приема, че е монашеството. Никой не може да върви напред, ако не разбере миналото, не трансформира това минало в нещо ново, гледайки към бъдещето.


Разсекретеният документ,архивиран в горната крилата латинска сентенция,ни разкрива кои са родени от Бога: 
 
EX DEO NASCIMUR=ЕКС ДЕО НАСЦИМУР=Кан (Жрец) Син на Исус и Мадарапоредната херметична визитка на първородният син на Исус и Мария Магдалена– Павел,който е всички т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан и родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло,защото е истинският Цар Авитохол (33 г–333г),от 333 година Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество


В тази латинска сентенция на последващото наследствено ниво през поколенията,е вложена информацията и за самия Васил Левски като жречески потомък на правата златна генеалогическа линия на Дуло,започнала от Павел:

EX DEO NASCIMUR=ЕКС ДЕО НАСЦИМУР=Кан (Жрец),Син на Сина на Иса и Мадара 

Разкриваме и от кой са съставени тия т.нар " латински сентенции" :

ЛАТИНСКИ СЕНТЕНЦИИ от=от Кан (Жрец) от Дуло,Син на Исус и Диана
всички латински сентенции са съставени от Синът на Исус и Мария Магдалена–първожрецът Павел,чрез технологията на Свещения шифър и носещи информация за Българските Богове и техния жречески род Дуло,развити и съхранени от потомците на Павел–българите феноменни жреци,от които е и Васил Левски



1.Хвала на Свети Апостол Васил Левски 
2.Любимата песен на Левски
3.Моя Страна,моя България–Емил,внук на Дънов и правнук на Левски

В продължение на три години от 1858-1861г., следвайки Христовия пример, дяконът Игнатий успява да се справи – но на човешки план – с трите изкушения, на които Христос беше подложен в „пустинята”. Младият Левски се преборва с чисто човешките си страсти, желания, амбиции и недостатъци в характера и всичко онова, което съпътства драмата на младият човек, търсещ собствената си мисия в този живот.

На 3 март 1862 г. Левски напуска църквата и заминава за Сърбия, където взема участие в първата българска легия на Раковски. Там получава и името Левски. След разтурването на легията се присъединява към четата на дядо Ильо войвода.

През 1863 г. заминава за Румъния и след кратък престой се завръща в България, за да стигне до Велика Събота на 19 април 1864г., когато се обръща към майка си с думите : „Мамо мене ме призовава народният глас, за да се притека на помощ на поробеното ни отечество…. Мамо, вземи косата ми, та я скрий в сандъка си, защото аз се отделям от тебе, и когато чуеш, че съм загинал, да я извадиш, за да се опее и погребе вместо мене”.

За разлика от първото подстригване при замонашването, сега Левски съвсем осъзнато сам отрязва косата си и с този факт подпечатва завършека на второто изречение, достигнало до нас от средновековието : ин кристо моримур, т.е.
в Христос умираме.

ИН КРИСТО МОРИМУР=Кан (Жрец) и Сар на/от Матара Мария
Васил Левски е Първожрецът и законният Цар на поробения Български народ,Цар не избягал в охолно или безопасно изгнание,а в жертвено служение на поробения си народ сред мъките и страданията му!

В ХРИСТОС УМИРАМЕ=
Исус от Трахия и Богиня МаМария
в името на Богинята Майка Мария и Исус от Тракия уираме,за да придобием безсмъртие и вечен живот! 
 
БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с
Бог Ежуш и Богиня Диана



Всичко, свързано с личността е умряло и трансформирано в Христова вътрешна сила – единственият, в когото този процес може да се случи. Ако в старият завет Самсон изгуби силата си с отрязването на косата му, сега Левски направи крачката към силата, т.е. към Светият дух, с този символичен акт.

ТРАНСФОРМАЦИЯ с/от=с/от Цар Иса и Богиня Матара

Защо постъпи така Левски ?

Сигурен съм, че на него му беше дадено от горе /от Небето/ какво го очаква и той, без да се колебае тръгна по своя път, следвайки Христовият пример.

Започна изпълнението на третото, финално изречение за всеки християнин, който подражава на Христос : пер спиритум санктум ревивисцимус, т.е. в Светия Дух възкръсваме – „Девет годин той скита се” заедно със Светия Дух.

СПИРИТУМ САНКТУМ=САНКТУМ (Духа) на Иса и Богиня Матара 
 
СПИРИТУМ САНКТУМ=
Кан (Жрец),Син на Иса и Богиня Диана Мат Мария–Първородният Син на Исус и Мария Магдалена Павел,от който е Васил Левски,и от която Първосвещена родословна линия е и Божият син,Апотеозът и Иманацията на трансепохалния проект на Боговете Демиурзи и на Святият Дух–Спасителят на Българите и на човечеството

Разбира се трябва да имаме предвид, че споменатите вътрешни процеси в Левски се развиваха в изключително млада и незряла възраст. Това обяснява защо още няколко години Левски е свързан със старата форма на борба, участвайки във втората българска легия и в четата на Панайот Хитов.

Чак от 11 декември 1968г., той започва първата си обиколка из българските земи. До края на живота си той премина през безброй изпитания, опозна народната душа, натрупа огромен практически опит и без капка колебание, воден от Духа стигна до момента, в който написа:

               
                                   НАРОДЕ ????



НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОД от Рода на Исуш и Бокиня Диана
 
НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОД от
Кан (Жреци) от Рода на Исуш и Богиня Диана 

Левски беше удивен от богатството и тайнството на българската душа, но въпросителната за бъдещата мисия на този народ, свързана с Христос, оставаше. Левски знаеше, че българският народ ще получи свободата си, но не знаеше какво ще прави през следващите векове този народ.

Разбра ли го изобщо?

На съда пред поробителите – турци и Иванчо Хаджипенчович от своите, Левски беше както Христос пред поробителя – римлянин и своите евреи.
Христос беше сам, Левски също беше сам.

Христос увисна на кръста неразбран, Левски увисна на бесилото неразбран и сам.

Както Христа се предаде доброволно в Гетсиманската градина, така и Дякона Левски, посветен в тайните на Духа, съзнателно пристъпи към Къкрина и доброволно се предаде в ръцете на поробителя, изпълнявайки Волята на Господа.

В момента, в който се обърна директно към Бога, т.е. към Христос, Който има цялата власт над всички нива на Битието с думите ”Боже, избави България”, печата за освобождението на българският народ беше положен лично от Христос.

Априлското въстание, жертвата на Ботев и идването на братята ни Во Христе руси, беше следствие на жертвата на Левски. Най-вероятно, именно в момента, в който той се обърна с тези думи към Бога, му беше разкрито и бъдещето на българският народ като Богоизбран народ на Земята.

Няколко десетилетия по–късно пак в България, един духовен Учител ни разкри мисията на нашият народ, а именно: ”От българите ще излезе Любовта и ще хармонизира света. Един ден световният мир ще се подпише в София”, т.е. в Мъдростта. Само българският народ има за столица Небесната София, т.е. Премъдростта Божия.
 

 
МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса 

НЕБЕСНАТА СОФИЯ на=на
Бог Исус и Богиня Диана
 
image
Този Духовен Учител–Петър Дънов,който ни разкри мисията на Българския народ, заради просвещението в която Васил Левски доброволно се качи на бесилото и стана саможертвен факел и камбана,и така в името на Исус и Великата Богиня Майка и Святият дух стана реален действащ всемогъщ Светец,бе избран да ни разкрие мисията ни и да продължи делото на Левски,защото той бе единственият негов генетичен син !

–справка :

статиите ни в блога ни,които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Петър Дънов и Левски"

Достоен ли е нашият народ за тази си богоизбраност ?

Обръщам се към вас с призив да осъзнаете, че да се родиш българин в тези времена е както огромен дар от Бога, така и изключителна отговорност пред Христос и в частност пред Неговия Апостол на българската свобода.

Пак оня Духовен Учител от 20 в.,беше казал,че „Българин,това означава човек на Духа”. Левски беше човек на Духа и по думите на същият Духовен Учител, той – Апостола: „изпълни блестящо своята мисия”.


Човеците се различават по степента на своето съзнание и тези степени са: обикновен човек, талантлив, гений, светия и духовен учител. Клишето за Левски го определя като гениален революционер.

С акта на саможертвата си той премина от категорията „гений” в по-горната категория „Светия” и няма никакво значение, какво мисли по въпроса Българската православна църква.


–Браво,Йордане!
Абсолютно правилно,Приятелю!И тази твоя констатация ние отнасяме до плахия все още и не влезнал още в ролята си на Духовен водач и пастир на Българите Патриарх Неофит–генетичен праправнук на Васил Левски!

Още инфо за Патриарх Неофит в 

Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц,юдея Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885

Както Христос е иконата за цялото човечество, така Левски е иконата за Българският народ и всеки новоизлюпен водач се кичи с него, без изобщо да го разбира.

Нека тези думи към Вас да бъдат само начален подтик за бъдещо размишление, самооценка и стимул към това, всеки от нас да открие собствената си мисия в този живот и тръгне да я изпълнява по най-добрият начин, както го направи Светията Левски.


 Амин ! – от нашият екип

СОБСТВЕНАТА СИ МИСИЯ на=МИСИЯТА на Син на Бог Исус и Богиня Диана
мисията ти,Българино и Българке,на генетичен феноменен потомък на Исус и Мария Магдалена–последните новоепохални аватарни проявления на Боговете–Демиурзи! 
 
ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза
Българските Богове Сътворци

Станете приятели на Просветен център за духовна работа "НАЧАЛО"
www.centar-nachalo.com/  
www.facebook.com/Просветен-център-за-духовна-работа-НАЧАЛО-142571629143664/ 
 

екип на bezistena и Свети васил Левски и синът му Свети Петър Дънов 
 
ИСД с Любов!







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
19.07.2016 18:18
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7718985
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44343
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!