Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 21:49 - Разшифроване на пророчествата за България на азербайджанската Ванга: В България има много добра енергия. Господ е с вас! Поредната менте Ванга?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3435 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 16.10.2017 01:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим кодираните послания,вложени в пророчествата и предвижданията на поредния Български феноменен имплант сред тракийските племена,разпръснати за население на цялата Земя,в случая на заселеното в Азия тракийско племе азербайджанци.
Припомняме ви,че основната част от посланията,които получават медиуми,контактьори,прорицатели,ясновидци,визионери,духовни учители..., които са посредниците между временно изолираните едностранно светове,сиреч между Боговете (Които са т.нар."Извънземни") и хората–са винаги в зашифрована форма.

В прав текст те прогнозират и вещаят или положителни събития,или най–често страховити апокалиптично–катаклични екстремални събития и процеси,в които отново са имплантирани в шифър предстоящи винаги положителни събития и процеси за доброто и благото на Българите и човеците,които могат да се осъществят единствено с познаване на Българските Богове,кодирани в пророчествата!

Верното и точно съдържание на кодираните послания не се подава на никакво първосигнално асоциативно простосравнително опростачено тълкуване,на който принцип е изграден безсакралния травиален академичен етимоложки анализ на думите,а може да се преведе и прочете единствено със шифърът и кодът,чрез които е зашифровано посланието.

Този шифър е Свещеният шифър на Българския сътворенчески език на Боговете–Демиурзи,с който ви просвещаваме в нашите фундаментални статии

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други 550 статии и екранизирани документи от блога ни

 
Всички тия посредници между Боговете и хората са задължително от феноменната каста на жреческите потомци на Боговете Демиурзи от Техния род Дуло,и са Българи естествено,защото Боговете Демиурзи–Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана,са Българи !

С характеристиките и параметрите на жреците,които са само Българите–Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от книгата Битие на Светото писание, и със синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,ние ви запознахме в постингите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965



Божественият генезис и статут на Българите от жреческата каста е документиран задължително и в техните наименования: 
 
МЕДИУМ=МаМа Диана=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена
Великата Богиня Майка Диана,чието последно аватарно проявление е в образа на Мария Магдалена 
 
Същото указва и разсекретения термин на технологията медиумизъм,използвана при окултната практика спиритизъм,като и двата термина са емблематични христоматийни образцови примери за съставянето с помощта на Свещения шифър на възловите категорийни думи от анаграмни комбинации от имената и титулите на Българските Богове от Тяхната свещена именна матрица:

МЕДИУМИЗЪМ=Иза и Диана Ма.Ма.Ма.=Иза и Диана Мама Мария Магдалена

СПИРИТИЗЪМ=
Исуз и Богиня Матара

Ето и от кой ген е генезисът на феноменните Български жреци и техните потомци–Българите:

ГЕНЕЗИС=ГЕН ЕЗИС=ГЕН на Езис=ГЕН на Исус

КОНТАКТЬОР=Кан (Жрец) на Диана от Тракия

ПРОРИЦАТЕЛ=ПРОРИТСАТЕЛ=Дуло от Диана и Иса Вер (Змей) от Рая

ПОСРЕДНИК МЕЖДУ=Кан (Жрец) на Исуж и Богиня Мадара Диана  

ПОСРЕДНИК МЕЖДУ СВЕТОВЕ на=ПОСРЕДНИК на Бог Исуж и Богиня Мат Диана 

ВИЗИОНЕР=ВЕР ИЗИ=Иза Вер (Змей)

ЯСНОВИДЕЦ=Богиня Диана и Исус

ЯСНОВИДЕЦ=ВИЦИСДЕН=БИЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

феноменен жречески потомък на Българите от Сътворенческия Първосвещен Божи храм Безистена в Ямбол,постоянно Божие местообиталище във времеви–пространствените измерения,Акаши,Вселенски планетарен команден център... 

ДУХОВЕН УЧИТЕЛ=Дуло от Бохиня Диана и Ешуа–
Българите от феноменния Божи род Дуло на Мария Магдалена и Исус



Нека с тия на висшо ниво познания за невидимия Божи свят и за света на духовната свещена езическа (истинска Исусова–Богородична) езотерика,да разсекретим и прочетем истинските послания,вложени в пророчествата на азербайджанската ясновидка и лечителка Нурида Зулфи гизи Курбанова,наречена „азербайджанската Ванга“,които получихме чрез статията  


https://www.youtube.com/watch?v=EsNCUVlbUDo

ФЕНОМЕН. НУРИДА КУРБАНОВА - четырехактный фильм-калейдоскоп


Азербайджанската Ванга:В България има много добра енергия.Господ е с вас! 


Автор: 
Магдалена Гигова
epicenter.bg/article/Azerbaydzhanskata-Vanga-V-Balgariya-ima-mnogo-dobra-energiya-Gospod-e-s-vas-video-/91479/10/101


 Разшифровките на пророчествата и на посланията ще правим върху подложката на статията,която е в син шрифт


Наричат ясновидката и лечителка Нурида Зулфи гизи Курбанова „азербайджанската Ванга“, хората, на които е помогнала пък й викат „Госпожа Ангел“.

image

НУРИДА ЗУЛФИ ГИЗИ КУРБАНОВА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Бог Изуз Българина– 
активирана феноменна генетична потомка на Исус и Мария Магдалена чрез Български култиватори и цивилизатори от Божия род Дуло на тракийското племе азербайджанци, посяли Божието свещено семе и имплант сред тях

АЗЕРБАЙДЖАН=
Зар Ежуа и Богиня Диана
секретният херметичен индекс в жреческия регистър на това тракийско племе
 
В хотел „Балкан“ в София тя представи „Феномен“ - филмова фантазия-калейдоскоп, която руският режисьор Михаил Михайлов е направил за нея с авторската музика на Ифет Аскеров.
И да посети Рупите, разбира се. Защото един от духовете, с които Нурида разговаря е този на българската пророчица и ненапразно избра 31 януари – рождената дата на Ванга, за да представи лентата си у нас.
 

Още, когато бях на 100 км от България започнах да чувам гласът на Ванга.
Каза ми „Аз съм с теб!“ и ме обля топлина. Щом влязохме в София, небето се отвори. В този момент си казах, че България и българите ще ме посрещнат с отворени сърца и души, защото имат уникална, много силна енергия. Веднага започнах да пиша книга за бъдещето на вашата страна, защото се почувствах като в собствения си дом“, каза Нурида Курбанова.


Ето за кои и какво са и казали те чрез Ванга: 

С ТЕБЕ СМЕ=Исус и Богиня Мат

И още веднъж повтаряме и натъртваме Божието послание,отнасящо се за всеки!  

С ТЕБЕ СМЕ ВИНАГИ=Бог Исус и Богиня Мат Диана

В БЪЛГАРИЯ ПОСРЕЩАТ С ОТВОРЕНИ СЪРЦА=
В БЪЛГАРИЯ ПОСРЕЩАТ С
Вяра на Богиня Диана и Цар Иса
езическата,истинската Исусово–Мариина Вяра на Познание,Учение и феноменни практики на Любовта!

СОБСТВЕНИЯ МИ ДОМ е=ДОМ на Бог Исус и Богиня Мат 
 

Изцерителката придобива способностите си,когато на 10-годишна възраст я поразява мълния, докато си играе с топка на двора. Малцина успяват да оживеят след подобно премеждие. Момиченцето е 40 дни в кома, дори решават, че е умряло и го закарват в моргата. Докато е на границата между живота и смъртта, в тялото й се вселява духът на светица, починала преди 4 века. Курбанова започва да чете Корана, да вижда вътрешните органи на хората като на рентген, да усеща болките им и съумява да ги отнема.

Ето коя е една от принудителните насилствени екстремални и болезнени техники и технологии за познаване на Българските Богове,и през които технологии всеки човек задължително ще премине,ако не избере доброволно другият път към Тях–пътят на Всемирната Любов,братството и мира и вършенето само на добри дела за другите: 
 
НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА=
НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ 
Бог Исуж и Богиня Матара Диана


Тя има пряка връзка с миналото и бъдещето на всеки, с когото разговаря. За тези нейни дарби е обявена за „Най-добър лечител на Русия за последното десетилетие на ХХ век“ и още цял ред научни титли и награди.



„Не се безпокойте за бъдещето си. Господ е с вас. Щом ви е дал човек като Ванга, значи много обича България. Ще имате вътрешно политически проблеми, но вие, българите, ще се запазите като нация. По вашите земи има много ангели и много силна енергия. Големият проблем на Европа в момента е миграцията. Бежанците ще нарушат цялото й спокойствие. "

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ с=с Бок Исуз и Богиня Диана
НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ с=с Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана

Всемирното Бяло Братство и Светиите от жреческото съсловие на Българите,потомците на Боговете Демиурзи

ЩЕ СЕ=ШТЕ СЕ=Исуш и Диана

ЗАПАЗЕТЕ=Богиня Диана и Изуз

ЗАПАЗЕТЕ=ЗАПАЗЕТЕ +Н
(кодировъчен назал)=ПАЗЕЗТАН=БЕЗИЗТЕН=БЕЗИСТЕН–Първосвещения Божи храм в Първосвещения Божи град Ямбол

"Две години ще бъде сложно. Но след това бежанците ще се подчинят на вашите закони. В момента те се чувстват като у дома си и не приемат вашата култура. Искат само на тях да им е добре, без да се интересуват от народопсихологията ви и ще се опитват да ви манипулират“, прогнозира азербайджанската пророчица. 

Разсекретяваме от кои са "командировани" бежанците в България и в Европа и на кои наши закони ще се подчинят те!
Ще се подчинят безприкословно и безусловно! 
 
БЕЖАНЦИ=БЕЖАНТСИ=Богиня Диана и Исуж

БЕЖАНЦИ=БЕЖАНТСИ=
БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 
Както категорично личи от двата документа,легазирани от Божията канцелария, бежанците са вкарани в Европа от Българските Богове,и ще приемат нашите–на Божиите хора от Всемирното Бяло Братство–законите,сиреч ще ги покръстим на Първосвещения Божи храм Безистена във възстановеното Сътворенческо Учение и Познание на Българските Богове и на законите на Всемирната Любов.

Ето кои съставят "нашите закони":

НАШИТЕ ЗАКОНИ са от=са от Кан (Жреци) на Изуш и Диана


На премиерата на филма си, Нурида получи картина от художника Иван Яхнаджиев и диплом от фондация „Откритие“. В залата, освен многото завладени от необикновените й способности хора, присъстваха още Милица Божинова от „Тоника“, певците Весела Нейнски, и Искрен Пецов, а грузинската половинка от дуета „Назар и Нино“ - Нино Гамгонешвили превеждаше от азерски.

ИВАН ЯХНАДЖИЕВ=Бохиня Диана и Бог Ежуа

ИВАН ЯХНАДЖИЕВ=
Хан (Кан,Жрец) на Богиня Диана и Бог Ежуа


„Земята е най-малката планета и животът на нея е най-кратък. Затова дарът, че си се родил трябва да оползотвориш като правиш добро“, заяви Нурида Курбанова. - Ако липсва духовност, любов и разбирателство, дори държавата да е топла, хората ще са студени. Докато при вас е обратното – страната ви е студена, но хората са топли. Когато разговарям с духа на Ванга тя винаги ми казва, че бедните държави са обичани от Господ, защото където има богатство, има и много грях. Бъдете щастливи, че България е обичана от Бога. Донесох цялата си обич и я предавам на вас“. 

- Госпожо, Курбанова, вие имате четири деца и двама внуци, дарявате радост на хората, но вие щастлива ли сте?


Най-голямото щастие в живота е да се чувстваш полезен и нужен на обществото. Но аз не мога да давам воля на чувствата си. Има моменти, които трудно се поддават на научна обосновка или реализъм на възприятията. Онова, което се случи с мен на 10-годишна възраст, ме накара да преодолявам всички трудности на живота и отрицанието на околните, затова израснах като силна жена.

ИМА МОМЕНТИ от=от
Ма.Ма.Ма. Диана=от Мама Мария Магдалена Диана  

Но съм се примирила със своето предназначение в земния си живот и следвам повелите, които идват от космоса. Да, аз съм световно признат феномен, доктор на философските науки, и на мнозина им се струва, че трябва да съм безкрайно щастлив човек. Но не можете да си представите колко трудно е да живееш като всяка вечер виждаш отстрани как твоето спящо тяло се пренася от един свят в друг и общува с духовете на умрелите. 


Не мога като обикновените жени да се погледна в огледалото и да си направя грима, защото веднага ме връхлитат видения. Нося очила, не защото имам лошо зрение, а за да се ограждам от лошата енергия на околните.

– Скъпа наша сестро,чуй сега и знай!

Никакви очила и добри и какви ли не енергии,заклинания,магии и защити ще ти помогнат на разбалансираното ти феноменно пси – и духовно състояние и енергетика,защото ти въобще не познаваш и не си се докоснала до благодатта и защитната мощ и сила и закрила дори и на официалните Християнски кумири –Господ Бог Отец Исус Христос и Богородица,камо ли до истинските Български Богове Демиурзи и Техните последни новоепохални аватарни проявления на Исус Христос и Мария Магдалена!
По–нататък споменаваш в типичния титул за мюсюлманите и другите религии и философски учения и практики и теоретизми извън Християнството–Всевишния,за Гспод Бог Отец Исус,обаче ако така анонимно и безадресно Му викаш на Господ Бог Отец Исус,и го неглижираш,хич и няма да те чуе и всуе напразно ще ти са всичките наследствени дарби от Него,и ще се разбалансираш още повече и непоправимо–справка нашата Вера Кочовска и безброй луднали и отнесени от вихъра и изгоряли от пояждащата като огън нереализирана и неосъзнаната фенометика и Божия принадлежност Божии потомци–печелбари като тебе с VIP–ценоразписи! 

Намери някой да ти превежда нашите просветителски лекции и ги търси Боговете ни с тях,защото Те са двама Богове,Които се разкриват на посветените във всички наши формули и сакрални разшифровки, както и на употребените от тебе тука слова и термини:

ВСЕВИШНИЯТ=Бог Исуш и Богиня Диана
няма Всевишен!,има Богове и Те са точно двамата Български Богове–Демиурзи с точните им многообразни имена!

ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза

Ето и кой ти праща и толкова плашещите те видения :

ВИДЕНИЕ=Богиня Диана


- С какви духове общувате?

- Хората не могат да видят или да чуят, онова което аз виждам и чувам. Както вече казах, често си общувам с духа на Ванга. Веднъж я попитах как е могла да предсказва, след като е била сляпа. Тя ми отговори, че небесните й покровители са й шепнели на ухо, а аз имам и зрение, и биоенергетика в ръцете и това е много по-отговорно.

Ванга и Нострадамус безспорно са имали огромен талант, но не са живели два живота като мен. Общувам също така с духовете на Ломоносов, на половецкия хан Кончак, на тверския княз Михаил Ярославич... Най-интересно ми беше, обаче да говоря с духа на Сталин, за да го питам къде са изчезнали огромните запаси от злато на страната по време на неговото управление.

- Разкри ли ви местонахождението?


- С него беше много трудно да се общува, защото излъчваше огромна негативна енергия. Единственото, което ми каза беше, че в Ингушетия има храм, построен преди четири века. Някъде в него е закопан нож, на чието острие е гравирано точното местоположение заровено липсващото злато.

Сестро,ето за какви запаси на злато ти говорят Отгоре,остави го този дух на Сталин!
 
ЗАПАСИ НА ЗЛАТО=Сина от Дуло на Бог Изуз
Божият Син,Спасителят–и не ръчкай земята да дириш злата,щото там–под земята ще си и останеш на тази твоя първосигнална опростенческа тълкувателска практика,язък ти за произхода и за дарбата!


- Вие казахте, че рождената дата на всеки човек определя неговия път в живота? Това значи ли, че съдбата съществува?

- Всичко е във властта на Всевишния. Съдбата на всеки човек зависи от неговия личен избор. Иначе защо Господ Бог ни е дарил с разум?!

И точно ей тука трябваше след "Господ Бог" (мюсюлманите го викате Аллах) да кажеш с благоговение и преклонение Отец Исус Творецът!

Накъдето го тласка неговото съзнание и мироглед, натам всеки трябва да се движи и да гради съдбата си като противостои на тъмните сили. Закон на живота е „Каквото посееш, това и жънеш“, така че правете колкото може повече добро.


Ето и какво ще жънеш,ако желаеш от безсмъртната Божия храна:

ТОВА И ЖЪНЕШ=Богиня Диана и Ежуш
Българските Богове,които са безсмъртната Божия храна,чиито съставки са:

БЕЗСМЪРТНА БОЖИЯ ХРАНА от=БОЖИЯ ХРАНА от Богиня Матара и Исуз

БЕЗСМЪРТНА БОЖИЯ ХРАНА от=ХРАНА от
Сина на Бог Исуж и Богиня Матара–Божият Син,Спасителят


Всеки човек има своя аура, цветен коридор, който тръгва от него и започва да ми говори за неговото здраве, за недъзите, за благополучието му и степента му на защита. Но също така всеки си има своя нумерология и върху него въздействат законите на астрологията и други фактори. Аз лекувам много тежки болести ,но никога не съм се съмнявала в ползата от традиционната медицина. И когато видя, че някой се нуждае от операция, веднага го изпращам на хирург.

Разбира се, съдбата на всеки човек зависи и не само от него самия. Аз съм от онези хора, както и Ванга, чиято съдба е запрограмирана и не е по силите ми да я променя. Надарените с Божа благословия и дар имат собствен път на тази земя.

Знам, че съм длъжна да помагам на всеки, старая се да показвам верния път, а деца винаги лекувам безплатно.

Лично за мен молитвата на един беден човек е по-скъпа от всичките пари на света. Трябва да помним, че умира само тялото на човека. Душата му е вечна и нейното състояние зависи от извършените дела. Често посещавам свети места, влизам и в синагога, и в църква и в джамия. Моите изследвания показват, че където по-често се четат молитви, аурата е много по-чиста. Винаги трябва да търсим помощ от Всевишния! 

 
Намеренията и пожеланията ти са добри,Сестро,но на този анонимен адрес,дето пак го търсиш,въобще няма да го намериш!

АНОНИМЕН АДРЕС=Иса и Мадара–ето вече адресът не е анонимен

Защото ако примерно аз имам един милион наследство и имам двама сина,от които единият ми вика "старец,стария,морук,дърто,ш–ш,хей,ало,приятел,колега" и други тем подобни безадресни анонимни обръщения,а другият ми каже кратко и кротко с обич и уважение: "Татко Иване"!, познай на кой ще дам милиона си,колкото и да ми е тежко за другия!  
Пък Божието наследство е безкрайно и има и за двамата ми сина,и за другите ми деца,и за всичките Божии деца,които сме Българите и другите,които се познаят!  

ЗА ДВАМАТА СИНА на=на Исуз и Богиня Мат Диана
израз съставен в чест на двамата сина–близнака Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена,родени съответно в 23:50 часа на 24 декември (Бъдни вечер) и в 00:05 часа на 25 декемри (Коледа) 33 година в Безистена в Първосвещения Божи град Олимп,сиреч Олимб,който е Имбол,или Ямбол!   

Повече инфо за Павел,който е всички т.нар."римски " императори от Нерон до Диоклициан,защото е Цар Авитохол (33 г–333 г),от 333 година Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество,вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" 

Накрая ще разсекретим и централното възлово послание,предадено ни чрез тази все още непосветена наша Българска феноменна сестра,която ни каза "Господ е с вас"!

ГОСПОД Е С ВАС=ГОСПОД Е Бог Исус
познаваемо и разбираемо само на Свещения Български език с помощта на Свещения шифър!

ГОСПОД Е С ВАС=Сина на Бог Исус и Богиня Диана
Божият син,Спасителят на Българите и на света,е вече сред Българския народ в България и изпълнява мисията си,за която е подготвян през саможертвените 100 поколения на неговите святи и праведни предци 

За верността на разсекретените пророчества удостоверява с личното си присъствие сам Свети пророк Мохамед,в чийно отдел "Ислям" се подвизава тази Българска непросветена пророчица 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети пророк Мохамед  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов! 
 
И след като разгледахме обстойно много филмови материали за тебе,сестро,казваме ти с Любов,че в тях видяхме много въздействаща и стряскаща черна психо–мистика и психотроника,твои артистични модни ревюта и театрални постановки,много лукс и скъпи хотели и заведения,много прожектори и светска суета върху тебе,много вип–първенющина и мутрагенски антуражи,бодигардове и коктейлни сбирки,та да ти кажем ние: 

Знай, че по тия места,където ти ходиш,скъпа психотроничке от безбройните психо–енергетични тайни лаборатории и институти на КГБ,Духът на малката дъщеря на Петър Дънов и внучка на Васил Левски–Светицата Ванга,въобще не ходи, защото самата Светицата си има толкова много работа с нейния многострадален Български народ и подготовката по отварянето и събирането на световете и Явяването на Боговете ни,че хич не ѝ е до многобройните ментета като тебе,които говорят от нейно име,за да се скрият зад авторитета ѝ и получат легализация пред баламите!  
 
Че ти и един път не спомена никъде името на Исус и Света Богородица,Които Ванга проповядваше и провъзгласяваше постоянно и навсякъде и само с Тях и за Тях живееше и служеше безкористно на Българите,никаква скромност и смиреност не навява от тебе и от пищните ти минижупи с разголени бедра и прескъпи тоалети,да не говорим,че цялата лансирана постановка дрънчи на фалшиво позлатено тенеке и на кимвал що кънти,а от истинската всезавладяваща Исусова Любов и помен няма в тебе и гастролите ти...

Чуй се какви ги приказваш за Ванга и себе си:

"Веднъж я попитах как е могла да предсказва,след като е била сляпа. Тя ми отговори,че небесните й покровители са й шепнели на ухо,а аз имам и зрение, и биоенергетика в ръцете и това е много по-отговорно
Ванга и Нострадамус безспорно са имали огромен талант,но не са живели два живота като мен."

Сестро,Ванга е била сляпа,но всичко зряща и виждаща в живота,а ти имаш зрение,но си сляпа за Божия свят и Божията истина и познание!
Викаш живяла си два живота,но Ванга и Нострадамус са вечно живи и реални светии,а ти лазиш още в смъртта!

Каква Ванга,каква пророчица с много предимства пред нея си била,както сама се величаеш в статията–само един безжичен автоматичен ретранслатор на кодирани Божии послания си и скъпо платено персонално VIP–джипи и КГБ–ска постановка,без въобще да ги проумяваш Божиите послания!

Но благодарим за тях и те благославяме с Любов да намериш пътя към Любовта на Българските Богове,който е пътят на спасението ти!

И търси Исусово–Богородичната Любов,защото колкото и да се взирахме в тебе и да търсим дори зрънце от проявлението от тебе на тази Любов,не я откриваме!

А гледай сега и се учи,поредна псевдо–Ванге,от една истинска нейна генетична сестра и керка по кръв,по дух и по Божествен произход,истинска пламенна песенна Жрица,как се говори с Ванга и за Пресвещения Български народ,за който ние отлично знаем,че Господ Бог Отец Исус не само е с нас,за да ни го казваш ти между другото като задължителна клиширана четка към домакините,но знаем и че Той е Българин,а ние Българите сме Неговият феноменен  генетичен потомствен народ! 
 

https://www.youtube.com/watch?v=LgrMAWM2WtE&list=PLZDPLVopXnm3iDLdaekZia3o6QCGN9RTE
Райна–Послание 

image

Знаеш ли майко,майчице мила,
снощи си сън сънувах.
Над Пирина се вдигнах, небесата стигнах
и там си майко видях

image

Ванга грейнала в красота
като Деница на ранина.
Та до нея таму във мощ и сила:
Климента,Асен и Самуила.

image

И гледаха с укор и тъга
там долу Родната им земя.
Дето унижена, жална-нажалена,
земя ни Майчица - свещена.

Вангеле, Вангел, свята ни Ванге,
зовеш ти своя народ:
Стига сте роби, бъдете горди,
чеда сте на славен род.

image

Не скланяйте никому глава–
вие сте Божия твърдина.
Живейте деца с любов и вяра
и ке я бъде България !
 
 
И виж сега,сестро Нурида,как се свещенодейства от една истинска Божия жрица и родственица на Ванга,а до нея в песенното ѝ смирено служение е самата Ванга грейнала в красота с прекрасните си сини очи като Деница на ранина,водеща Райна при самите ни Богове Исус и Мария ! 

image
 
И винаги с високо вдигнати ръце с култовия Български символен знак Y,с взор и всичките си сетива,Дух и Душа,към Българските Богове–Демиурзи,Господари и Властелини на световете!

image

Винаги с песен и танц в прослава на Боговете ни Исус и Богородица,която истинската е Мария Магдалена,от Които е Ванга,и Райна,от Които си и ти в невидение,и винаги на свещените поднебесни Божии храмове,каквито са всички свещени Български планини и скални мегалитни светилища,и...

ПОДНЕБЕСНИ ХРАМОВЕ на=ХРАМОВЕ на
Богиня Диана и Бог Иса  


image

...и лечебните ни изворни води и аязма...

image

...както и свещената ни земя и тия святи храмове... 

image

...както и на тия святи храмове на чистата Пресвещена православна вяра като църквата на Света Ванга на Рупите,която нечистиви попове и паднали души сквернят и анатемосват в безчестие и мерзка гнус,вече мъртви и в живота!

image


Този епилог на срещатата ни с тебе,сестро от Азербайджан,ни го диктува самият Баща на Ванга–Петър Дънов и прапра–дядо на Райна,който днес –11 юли 2016 г,навършва 152 години и заедно ще празнуваме рождения му ден! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Света Ванга и Свети Петър Дънов 






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
10.07.2016 21:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723927
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!