Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2016 20:26 - Удвително! Ердоган се извини на Путин за сваления самолет!Браво,братовчеде Ердоган–това са първи крачки към приемане на християнските ценности!Браво,Владимире!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3653 Коментари: 3 Гласове:
11

Последна промяна: 28.06.2016 20:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Браво!В свещения месец Рамазан Ердоган се извини на Путин и на Русия за сваления самолет!Браво,Ердоган–това са първите крачки към истинските християнски ценности! 
Признаваме си,че от нашия екип не очаквахме тази не стъпка,а огромна крачка и катарзисен акт,които направи ислямистът Ердоган!

Искрени поздравления и насърчения в тази посока към един човек,който притиснат от сложен комплекс от всякакви държавнически вътрешно и външно политически,военни, стратегически,икономически,и частни лични обстоятелства и причини,носещ огромна и тежка лична вина и отговорност пред руснаците и пред целия свят за престъпния акт със свалянето на руския бомбардировач,и заемащ такъв пост,прави такъв удивителен обществено достъпен акт на искане на прошка за деянията си!
Не зная,дали в съвременната човешка история във взаимоотношенията на толкова високо ниво между държавите и при такава напреднала и обострена фаза на конфронтация,се е случвал такъв прецедент!

За което поздравления към Ердоган и още повече и към Владимир Путин за мъдрото държавническо поведение за мирното възмездяване на Русия от бандитския акт на Ердоган!  
 
Няма да пропуснем да направим поредните разшифровки на дошли емблематични  думи и изрази в импресийното повествование,което правим с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни! 

 
ИЗВИНИ СЕ=Бог Исуз

ИЗВИНИ СЕ на=на Бог Исуз

ЕРДОГАН СЕ ИЗВИНИ=ЕРДОГАН е
Син на Бог Иза

за верността на този документ вижте нашите постинги  


БАВНО И МЕТОДИЧЕСКИ СБЪДВАНЕ НА ПРЕДСКАЗАНИЯТА В УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ! Фатих Терим и Реджеп Ердоган 
bezistena.blog.bg/history/2015/06/09/bavno-i-metodicheski-sbydvane-na-predskazaniiata-v-uskoreni-.1367670 
 
и най–вече  
 
Сбъдване на пророчествата!Турските тайни служби МИТ и българо–юдеят РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
bezistena.blog.bg/history/2015/06/11/sbydvane-na-prorochestvata-turskite-taini-slujbi-mit-i-bylga.1368235 ,

интересен сюжет от който ви предлагаме:  



 
image
+
image
+
image

РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН=Брат от Богиня Диана и Ежуа от Тракия
династичен потомък от Бялото/Черното Братство от генетичните потомци на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус Твореца и Исус и Богиня Диана,Великата Богиня Майка,познати от последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,на когото Те са дали по сценарий една от тежките черни роли


И след като узнаваш все повече тайни за свещения си Български произход и с помощта
на Свети Мохамед се доближаваш все по–близко до Боговете ни,от чийто джинс си и ти,виж,братовчеде,как ръцете ти летят все по–високо към Тях и към свещения Y  ! 

image

И тука вече,братовчеде Таип Ердоган,Свети пророк  Мухамед,от чийто род сте всички вие от тази снимка с Българското хоро,каза доволен
– Машала,аферим,ашколсун!,
пък ние добавихме и универсалното Брависимо!,за да разсекретим и тази култова дума. 

МАШАЛА=Ешуа Ламя

АФЕРИМ=Богиня Мария

АШКОЛСУН=Кан (Жрец) на Исуш Ел (Змей)
 
БРАВИССИМО=
Бог Исус и Богиня Мария

– Ето това вече е истинската форма на свещения Български символ Y–ипсилон,с който се предавате безусловно на Българските Богове и сте най–близко до Тях и до спасението си!
Още веднъж аферим,брависсимо!
Сега вече сте точно както общите ни предци–Българските жреци,ни завещаха в съживителницата Свещари чрез кариатидите,които са сакралният информационен видеоносител на свещения символ Y –хванати всички за ръце на свещеното молитвено и хвалебствено хоро,ръце вдигнати най–високо и най–близко към Боговете ни Исус и Мария!

image

И никакво пускане повече от Свещеното Българско хоро!–каза строго синеокият светец.–Така ви чакаме с екипът на bezistena на покаятелното и опростително хоро около БЕЗИСТЕНА!  


 
 
След този просветителски курс,който ти води Свети пророк Мохамед,той самият ти внуши,братовчеде Реджеп,да направиш и неразумната и злодейска постъпка да свалиш самолета,за да може да те принуди след няколко месеца демонстрация на упорито несъгласие,да се извиниш и покаеш,да направиш днешния катарзисен акт,който акт–Исусовата простителност и лично покаяние,е първата и най–важна крачка към възвръщането ти към лоното на истинското учение,познание и живот на Българските Богове–учението на Любовта,Братството и Мира,с което тръгнаха навремето нашите общи Предци–Святите Български Жреци,в цивилизационните походи по света,генно–инженерен продукт от които процеси си и ти,и племето,което ти е поверено от Свети пророк Мохамед в тия смутни времена на ескалация на натрупвани през вековете сложни междуетносни,родови и личностни отношения на тюркските тракийски племена!   
 
ВНУШАВАТ НИ=Бог Ешуа и Богиня Диана 

НЕРАЗУМНА ПОСТЪПКА
от=от Кан (Жреци) от Богиня Диана Мария и Бог Исуз
неразумните постъпки на потомците на Исус и Мария Магдалена,от които са всички сегашни управници на народите и държавите,и които сега са се хванали за гушите...

НЕРАЗУМНИ ДЕЦА на=ДЕЦА на Мария и Иза=на Изуц и Диана Мария 

ЗЛОДЕЙСКА ПОСТЪПКА от=ПОСТЪПКА от Кан (Жрец) от Дуло на Исуз 

УПОРИТО НЕСЪГЛАСИЕ с=с Диана и Исус Българина 
 
ИСТИНСКО УЧЕНИЕ на=
УЧЕНИЕ на Кан (Жреци) на Диана и Исус=УЧЕНИЕ на
Кан (Жреци) на Дионисиус–
учението за Любовта,Братството и мира на Жреците на Исус и Мария Магдалена,които са ония емблематични и мистични жреци на Дионисиус,който е синкретизираният конспиративен образ на Диана и Исус,сиреч на Мария Магдалена и Исус–справка в 

Разсекретеното досие на ДИОНИСИЙ потвърждава безапелационно,че цялата Древногръцка цивилизация е 100% Древно Българска!
bezistena.blog.bg/history/2014/02/28/razsekretenoto-dosie-na-dionisii-potvyrjdava-bezapelacionno-.1243293 
 
ДИОНИСИУС=
ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус




Разсекретяваме и документа,който крие епохалната тайна,кои са сценаристите и ржисьорите на тия епични смутни времена,подготвящи човечеството за величавите процеси по рекапитулацията на Божия проект Българите и човешката цивилизация!

СМУТНИ ВРЕМЕНА=Иса и Богиня Мат Мария–
документът е категоричен,че тия смутни времена са проектирани,инсценирани,инспирирани и управлявани от Всемогъщите Български Богове Демиурзи  

ЕПИЧНИ СМУТНИ ВРЕМЕНА=ЕПИТШНИ СМУТНИ ВРЕМЕНА=Бог Исуш и Богиня Диана Мат Мария–
каквито и документи по темата да ви разсекретяваме,все до Боговете ни ще ни водят,защото отдавна сме ви разсекретили,че всички пътища водят все до Рим–сиреч до семантичните етимоложски прототипи на този емблематичен непълен крилат израз,част от който е и изразът "Всички пътища водят до Рим!" 
 
ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ВСЕ ДО РИМ=ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ДО Бог Иса и Мария

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ДО РИМ=ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ДО Мария

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ДО=ПЪТИЩАТА ВОДЯТ ДО Бок Исуш и Мария  

 
Разкриваме и документа,указващ между кои са междуетносните отношения и кои ги олганизират: 
 
МЕЖДУЕТНОСНИ ОТНОШЕНИЯ на=ОТНОШЕНИЯ на Син (потомци) на Ежуа и Мат Диана
отношенията между различните етноси,които са цивилизационни генно–инженерни продукти на Българските Богове–Демиурзи

МЕЖДУЕТНОСНИ ОТНОШЕНИЯ,организирани от=ОТНОШЕНИЯ организирани от Мат Диана и Исуж

Документът,разсекретен от Исус и Мария Магдалена е категоричен,че всички тия хубави и лоши неща в живота и в света на хората и на племената,всички добри и радостни събития и всички злини и ужасии,са от Тях,че всичко в света е Тяхна реалити–екстремална драматизация,поради което ви припомняме пак нашата тайна доктрина–Доктрината на Всемирното Бяло Братство,позната като Тайната доктрина на Богомилите,че в Края на дните,което неопределено време е Времето на приключване на Божият проект и провеждането на процесите по Рекапитулацията на експерименталните продукти–човешките Души и етносните колективни профили– процеси дефинирани в човешкия духовен сакралитет и в правния мир като Съдният Ден,след тия съдебни процеси на всички ще бъде дадена тотална пълна и условна амнистия и всички души ще бъдат спасени,като всеки ще премине през необходимото заработено лично ниво и количество катарзисно пречистване!  

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз 

ВРЕМЕТО НА ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРОЕКТА на=ПРОЕКТА на Богиня Матара Диана и Бог Ешуа Бълкарина

РЕКАПИТУЛАЦИЯ от=от Диана и Иса Булкарина=Булкари на Диана и Иса 

ТАЙНА ДОКТРИНА на=ДОКТРИНА на Диана 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

Амнистията е абсолютна и тотална,но не и безусловна.Единственото условие е след акта на амнистирането съответният амнистиран да заживее абсолютно в условията на тоталната диктатура на Българските Богове,сиреч да живее 100% по правилата на Всемирната Любов,Братство и Мир.
В противен случай вече прошка няма–знаете,че всяка мисъл,дума,поглед и постъпка на всеки човек от момента на разумната му човешка дейност се записват стриктно нон–стоп на личния му харт–диск в неговия био–компютър и в Централния вселенски компютър Акаши–просто безпристрастната програма му дърпа автоматично шалтера и му спира тока за вечно! 

АМНИСТИЯ от=от Иса и Мат

АМНИСТИРАНЕ от=от Иса и Матара

ВЕЧЕ ПРОШКА НЯМА ДА ИМА от=от
Бок Ешуш и Богиня Мат Мария


Теглим чертата,за да ви кажем,че във времето на Съдния Ден и единението с Боговете ни,ще има взаимно опрощение между Тях и нас–децата им,тъй като Те първи ще си искат колективна прошка от нас и от всеки индивидуално,за натвореното връз децата си по време на продължителния и суров и тежък експеримент!



 
Теглим и две черти,за да ти кажем,братовчеде Ердоган,че този уникален и много стойностен в политическите отношения морален акт на извинение,е много положителен и добър и заслужаваш нашите адмирации,но и за да ти кажем още,че той е само най–ниското ниво на висшия Исусово–Мариин символ–верую,постулат и добродетел–Простителността и Покаянието! 

Защото този акт на само Извинявайте! е само задължителното начало на задължителен преживяван екстремален процес на ударно взривно трансформиране и преобразуване на психиката и душевността на човека и пренастройване на рецептори, чакри и на био– енергетиката му за неговото истинско искрено разкаяние,поемане на лична вина и отговорност,практическо обезвъзмездяване на потърпевшите на негова сметка,покаяние,опрощаване и преосвещаване–процес дефиниран като катарзис!
 
Този сложен духовно–емоционален комплекс от преживявания и постъпки не може да стане под егидата нито на исляма,нито на юдо–византйската псевдо–Исусова анти–Българска полицейска духовна доктрина "Християнство",нито по технологиите и механизмите на никакви други религии и философски учения и практики,а единствено се осъществаява чрез езическото познание и реализиране на феноменните практики на Учението за Всемирната Любов на Българските Богове и живот по Техните закони–транформационни процеси,които предстоят задължително за тебе,за братовчед ни Владимир и за всички човеци на Земята,и които процеси са под егидата на прототипите  и титулярите на термините трансформация и катарзис,които са Българските Богове–Демиурзи,Господ Бог Отец Исус от Тракия и Великата Богиня Майка Диана,Сътворци и Господари и Властелини на световете,познати от последните им аватарни проявления на Земята като Исус–Христос,и Мария Магдалена!

ТРАНСФОРМАЦИЯ=ТРАНСФОРМАТСИЯ=Исус и Матара Диана

КАТАРЗИС=
ИСАЗ ТРАК=Исуз от Тракия=Кристоз=Христос


 
Така че,братовчеде Реджеп,нашите адмирации и поздравления към тебе за този начален помирително–покаятелен жест и постъпка,и почвай самообучението си по нашия учебник,защото имаш много за опрощаване и покаяние от натворените от тебе  злини връз много хора,това със сваления самолет е нищожна частица от кармичната ти наследствена и сътворена от тебе черна енергетична обременост!   
 
 
Ще ти помага лично Свети пророк Мохамед,ще ти помагаме по всяко време и ние щом пожелаеш,в което сме абсолютно сигурни,за което ето едно достатъчно ниско стапало да стъпиш по стълбицата по пътя ти нанагоре,като разсекретим ключовата дума на твоя помирителен акт в официалното съобщение за него на канцеларията на президента Путин:

Президентът на Руската федерация Владимир Путин получи от президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган писмо, в което турският лидер изрази заинтересоваността си от уреждане на ситуацията, свързана със свалянето на руския военен самолет. Държавният глава на Турция изрази своето съчувствие и дълбоки съболезнования към роднините на загиналия руски пилот и каза "Извинявайте". 



ИЗВИНЯВАЙТЕ=Иза и Богиня Диана=Бог Иза и Богиня Диана 



И сега внимавай,братовчеде!

Разшифровката на този първичен нискорадряден,но с висока стартова стойност покаятелен израз,указва на тебе,както и на всички хора,че Субектите,към които трябва да се обърнеш при този процес задължително,са Българските Богове!

СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана – или техните пълномощници,които са в същата дума:

СУБЕКТИ=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана
Българите–Светии,Божии служители и посредници

Дори можеш въобще да не предприемаш никакви частни и официални обществено или конкретно афиширани постъпки и действия в това отношение към потърпевшата страна.
Боговете ни искат ти лично да се обърнеш към Тях с тази покаятелна молба за взаимна прошка чрез Техните многобройни небесни служители за връзки с храта,и им я предоставиш за изпълнение и разрешаване на проблема,а Те вече оттам нататък имат грижата да извършат помирителните процедури и актове!  

Точно по тази причина и нашите Премъдри предци в народната битностна сакралия на това висше тайнство и добродетел,изчистваща кармата–простителността,казват "Вземам си прошка и давам прошка!",като ползват този директен канал за връзка с Боговете ни,без да питат въобще другата страна и без да се подлагат на нежелателна непропорционална и неправилна реакциа от другата страна! 
Разбира се,когато човек има силата и чистотата на добродетелта и на нивото на посветеността си,най–добрият взаимно–опростително катарзисен процес е личната изповед пред другата страна,задължително със съдействието и под егидата на Боговете ни!
 

Това бе един нагледен открит урок по въвеждане в не християнските,а в истинско Исусово–Мариините ценности,от който християнската църква ги е заимствала,без да ги спазва,а напротив перманентно да ги руши!

ЦЕННОСТИ на=на ИСЦ ТОЕНН=на Исус и Диана
 


И накрая ще ти кажем,братовчеде Реджеп,защо полагаме толкова усилия,което го правим с върховно удоволствие и задоволство,да те просветим и посветим в тайните на тази висша Исусово– Мариина ценност–добродетелта на простителността!

Защото Исус и Мария Магдалена,от Чийто Български феноменен жречески род си и ти Техен генетичен жертвен потомък,те селектираха през десетки поколения твои предци, все ашладиски от Дуло връз поверените им тракийски тюркски племена,и те отглеждат и подготвят сега в екстремален режим за инициатор и организатор на епохалния катарзисен акт и процеси на разкаяние и покаяние на тракийските тюркски племена и на турския етнос към Свещения Божи народ–Българите! 
Идеолозите сме ние със Свети пророк Мохамед.  

И понеже сме във времето на свещения месец на празника Рамазан – на арабски  Рамадан; на турски: Ramazan (6 юни – 6,7,8 юли), нашите искрени и сърдечни поздрави,пожелания и насърчения и просвещения към всички истински вярващи мюсюлмани в България,в Турция,в арабския мюсюлмански ареал и по целия свят,както и лично към тебе,братовчеде Ердоган,като разсекретим името на празника ви и ви покажем за пореден път както семантичното присъствие в него на Българските Богове, така и тоталното им присъствие и владеене на цялостната сакралия и живот на мюсюлманите,които Те са поверили на надзора и грижите на генетичния си феноменен потомък,Българският Първожрец,Пророк и Светец Мохамед!  
 
RAMAZAN=MAR AZAN=MAR AZA=Мария и Иза–Мария и Исус 
 
РАМАЗАН=МАР  АЗАН=МАР АЗА=Мария и Иза–Мария и Исус 
 
РАМАДАН=
МАДАРАН=МАДАРА=Мадара=Диана Мария
Богиня Диана,Мария Магдалена
 
РАМАЗАН=Мария и Иза–Мария и Исус  
 


Още информация за Свети пророк Мохамед и Рамазан вижте в

Решението на Софийския апелативен съд за вакъфските имоти в България и истинският портрет на Пророк Мохамед  
bezistena.blog.bg/history/2015/05/16/reshenieto-na-sofiiskiia-apelativen-syd-za-vakyfskite-imoti-.1361978 
 


Това е пропускът и входящата парола на мюсюлманите за възвръщане към Свещената империя на Българите,империята без религии и религиозно верско разделение и омраза и войни,Империята на Учението на Всемирната Любов и живот с феноменните Божии практики и дарове на Вечния живот и изобилието от Святият Дух!
В тази Свещена империя ще бъде и братовчед ни Владимир с руския народ и всички хора от християнската религия по света,които ще заменят фалшифицираната псевдо–Исусова конфронтационна религия с Учението и познанието на

Всемирната Любов,Братство и Мир между хората!

Амин! 
 
  image

Тази удивителна поздравителна високо естетична и ценностна духовна картичка за прекрасния празник Рамазан взехме от раздела в Нета с поздравления за празника на арабски език,и я подписахме от името на Исус и Мария Магдалена,Които са на тракийската могила с приветствие към всички мюсюлмани.
С Тях е и Свети пророк Мохамед,ние също сме там.
екипът на bezistena и Свети пророк Мохамед    image

– И никакво пускане повече от Свещеното Българско хоро!–каза отново строго синеокият светец.–Ние ви чакаме с екипът на bezistena на покаятелното и опростително хоро около БЕЗИСТЕНА!    
 
ИСД с Любов! 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
28.06.2016 20:29
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
28.06.2016 23:53
Не съм следял днес новините
Ако наистина Ердоган се е извинил, това е крачка към сваляне на напрежението
Смятам, че познавам руснаците
Те не забравят обида, не съпроводена с извинение А свалянето от засада на самолета е повече от обида, то е подигравка...
Той трябваше да се извини още тогава, но лоши дипломати/ не само турски/ има за съветници
Както и да е, никой нормален човек не би се радвал на отношения на ръба на войната!
Спокойна нощ, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Спокойна нощ, Адаш, и давай ната...
29.06.2016 00:48
Спокойна нощ,Адаш,и давай нататък!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676264
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!