Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 14:42 - Уникално литийно шествие – военен парад на Гергьов ден в Ямбол с личното участие на Светейшата особа и маршируващите свещеници!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3492 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 09.01.2021 04:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Църковно – военните тържества по случай Гергьовден в цялата страна се проведоха под егидата на Свети Георги.
Щом е под егидата на Свети Георги, и неговото покровителство и помощ търсят самата Света Православна Българска църква, министър – председател, генералитет, държавни и общински управници и Българският християнски народ, то Светецът задължително се отзовава и ръководи парада и тържеството лично и с участието на Небесният Генщаб и войнство, състоящи се от наши генетични предци и родители – Светии, реални, рационални, истински и действителни от Душа, Дух, плът и кръв също като нас –потомците им в нашето измерение, но временно за традиционните ни сетива в невидим режим стелт, невидими за нас.   
Ето как сега с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   ще изключим невидимия режим и ще направим видим за всички Боговете ни и Свети Георги и ще разсекретим всички секретни послания в този импресиен репортаж! 

НЕВИДИМ РЕЖИМ=Ежуа и Богиня Мад Мария

Ежуа и Богиня Мад Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на Свещения шифър и всички документи от блога ни.

НЕВИДИМ СТЕЛТ РЕЖИМ на=на Дуло от Исуж и Богиня Диана Мад Мария
на Жреците и Светиите от Дуло


image
 
Задължително трябва да проумеете истинността и реалността на светейшия статут на нашите предци и да почувствате величието на тяхното постоянно присъствие сред нас и последствията от това за света и за хората, за да се възрадвате, насърчите, осмелите и въздигнете, за да се просветите и познаете, че сте Божествени потомци на Боговете чрез нашите Предци – Светии, и тръгнете смело по пътя на индивидуалното си и колективно спасение на Българите! 
 
Ако не проумеете реалността на Божият свят и неговото постоянно присъствие и тотално попечителство връз нас, то всуе и напразна ви е Православната християнска вяра и безполезни са за вас всички религиозни канони, обряди, ритуали и традиционен народностен духовен и верски сакралитет!  
 
ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ на=ПРИСЪСТВИЕ на Богиня Диана и Иса

ПОСТОЯННО ПРИСЪСТВИЕ на=на Светии Братя от Бог Исус  
 
И понеже Свети Георги не може да е едновременно на всички места из България, където се провеждат тържествата в негова чест, то той ще присъства и води ритуала там, където му знаят истинския адрес и истинската самоличност, образ и имена, за да му изпратят поканата и го поканят! 
 
Ето и документите с истинската му самоличност и биография :

Свети Георги който промуши езика на юдо=данайо–византийския гръцки змей,е дъщерята на Цар Авитохол – Света Гергана!
bezistena.blog.bg/history/2016/05/07/sveti-georgi-koito-promushi-ezika-na-iudo-danaio-vizantiiski.1450002 ,

с които ние поканихме Свети Георги, или по – точно Света Гергана, да присъства на уникалното съчетание на православно литийно шествие с военен маршов поход и парад в родния си и лобен жертвен град Ямбол, който е родният град на Божият династичен феноменен род Дуло, затова посветените Български документалисти–кодировчици са зашифровали Свети Георги/Света Гергана, като Свети Георги от Лида, (в Палестина и сегашен Израел) който град има и имената Лод, Луд, Диосполис! 
Вече лесно ще откриете в обратния прочит на града на Свети Георги/Света Гергана – Луд, името на династията Дуло:
 
Св. Георги от ЛИДА=Св. Георги от ЛУД=Св.Георги от ДУЛ=Св. Георги от Дуло

А, в бързината щяхме да пропуснем, че резервното име на града на Светията малко прилича на едно от основните имена на Първосвещения Божи град Ямбол – Диосполис.
– Ха, че името на палестинския град Диосполис не само, че малко прилича, не само съвсем прилича на Ямболското име Диосполис, ами се оказа, че е едно и също, и не само имената са едни и същи, ами и градовете са едни и същи!
И не са едни и същи градовете, защото Диосполис в Палестина си е Диосполис, а Диосполис в България – Ямбол, е истинският Олимп=Олимб=Имбол=Иамбол=Ямбол, истинският Божи град, видно и от предното дълго деанаграмно равенство, видно и от разсекретеното име на града Диосполис, за което ни евреи, ни гърци, ни кои и да са други освен нас, и хабер си нямат, че означава Град на Диана и Иса, което знаем само ние – Българите, феноменните Божии потомци!

ДИОСПОЛИС=ДИОС ПОЛИС (град) на=Диана и Иса ПОЛИС=ПОЛИС (град) на Диана и Иса –
едно от многото имена на Първосвещеният Божи град Ямбол, родният Първожречески и Имперски град,и лобно место на Света Гергана 
 
Разбира се, че Свети Георги/Света Гергана получи официалната покана от нас, изпратена ѝ на верния и точния адрес, да присъства и оглави свещеното съчетание на Православно литийно шействие с военен марш и парад, идея внушена от самата нея на организаторите, и тя се отзова радостна и щастлива, дълго чакала да я познаем и поканим официално, все още в режим стелт, но силно осезаема за безпогрешния био–сензор за такива случаи – сърцето!
 
image 
 
https://www.youtube.com/watch?v=XEemvKSAs4w
Начало на литийното шествие от църквата Свети Георги в борческия чисто Български Ямболски квартал Каргуна на 6 май 2016 г.

image

В този Божи храм през месец юни 1720 годин бе извършен в дълбока конспирация таен династичен брак между Йерусалимския Патриарх Хрисант и Ямболийката Мария за продължение на Първосвещената златна линия на Българския Жреческо – Царски род Дуло на Исус и Мария Магдалена.

image

В резултат на пламналата буйна Любов между Хрисант и Мария се роди Паисий Хилендарски, пра...прадядото на Васил Левски, от потомците на който е Спасителят на човеците и света!  
На горната снимка виждате църковните битови постройки в двора на Каргунския храм Св.Георги, застроени върху предходните, където е заченат и роден Паисий.

Повече информация на свещената Божествена генеалогия на Васил Левски и родословието на линията на Дуло през Патриарх Хрисант вижте в нашите статии на адрес с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Левски", "безистена и Патриарх Хрисант", като сега публикуваме части от постинга ни 

In memory of отец Панайот Чакъров,архиерейският наместник на Ямболската духовна околия. Пончо. Прапраправнук на Васил Левски от Паисий 
https://bezistena.blog.bg/history/2016/05/16/.1435143

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Отец Панайот бе енорийски свещеник на храм "Свети Георги",същият този храм,в който през 1720 г.идва в България Йерусалимският Патриарх Хрисант (единственият продължител на свещената Божия династична линия на Дуло в изгнание) с официална мисия да събира средства за ремонт на Божия храм и с тайната мисия да продължи свещения Исусов династичен род в истинската Обетована земя–България,Тракия!  

ХРИСАНТ=Иса от Трахия  

За тази тайна мисия на Патриарха ви посветихме във фундаменталния ни постинг

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–ЧАСТ 2

bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 
 
Повече анонсиращи документи  по свръхсекретната огнена информация ви предоставяме от книгата на големият и великолепен Български Ямболски историк и изследовател и преподавател в моята гимназия по името на Васил Левски–Хараламби Баев :

Ямболци от старо време
http://protestantstvo.com/yamboltsi-ot-staro-vreme/

след отваряне на книгата натисни на оперативната таблица бутон "отвори"

статия 5. Двеста ямболци даряват средства за Божи гроб през юни 1720 г 
  
image

През месец юни 1720 година Патриарх Хрисант се установява в Ямбол, където провежда тържествени служби в църква Св.Георги в чисто Българския борчески Ямболски квартал Каргуна,в който е заселено след превземането на Ямболската крепост от турците през 1773 г оцелялото Ямболско население,състоящо се от жречески потомствени родове, разклонения на Дуло, и от които родове произхожда прочутото общество на войнуците, заселило по – късно култовите Български духовно – революционни селища Панагюрище, Копривщица, Карлово, Калофер, Хисаря, Войнягово..., емблематични за нашата жертвена бунтовническо – революционна история! 
Вижте повече инфо в Гугъл с парола на търсачката "безистена и Панагюрище"


https://www.youtube.com/watch?v=wZBvVQ8kVvw
Епизод - Паисий

Патриарх Хрисант живее в дома за гости в двора на църквата, в която Посветените извършват таен църковен династичен брак (брак за продължаване на родословието и генеалогията на династични родове) между Исусовия пряк потомък и местната му избраница Мария, също от съхранен чист и праведен Исусово – Мариин жречески род.
Плод на лумналата пламенна любов между тях е династичния Исусов потомък Паисий…

Вижте паметната дата,отбелязана на най – видно место на представителната стена на църквата – 1720 година – това е годината на пребиваването в Ямбол и в църквата на Хрисант, който на 19 юни сключва брак с Мария и живее с нея в отчаяно – задъхана ненаситна Любов за зачеването на Първосвещения продължител на златната линия на Божия род Дуло, при пълна конспиративност за непосветените повече от месец в този дом в двора на църквата, показан в маркера на долната снимка!  

image

Датата на династичния брак и началото на бурното му изживяване–19 юни,е регестрирана в Българските църковни конспиративни анали в режим на тотален юдо=фанариотски режим и цензура и перманентно преследване на Първосвещеното династично родословие на Дуло от Исус и Мария Магдалена,като църковен ден за честване в памет и прослава на Свети Паисий. 

Девет месеца след този кратък таен династичен брачен живот,назначен по "служебно–административен " път,но изживян с отчаяна ненаситна пламенна Любов,на днешния ден – 6 март 1721 година се ражда Паисий.

Честит рожден ден на Отец ни Свети Паисий,

който днес (6 март 2016) навършва 295 години съвместен вече безсмъртен живот в двете измерения!

Ето какво още пише в акта му за раждане в датната календарна кодировка: 

ШЕСТИ МАРТ=Исуш и Матара Диана

ШЕСТИ МАРТ=Син на Ешуа и Матара Диана 

генетичен потомък на Исус и Майка Мария Магдалена,продължител на Първосвещената Българска Божия генеалогична линия вече завръщаща се в България след 300 години принудително политическо изгнание (от началото на 15 век) в пълна конспиративност и постоянно преследване

За да се съхрани конфиденциалността и тайната на произхода на Паисий и за да не се направи връзка от фанариотските копои и турската полиция на годината на раждането му с посещението и времето на пребиваването на Патриарх Хрисант в Ямбол, посветеният свещеник – домакин и съзаклятник в конспирацията и свещеното дело, който държи църковните документи и регистър за ражданията (по сегашному ЕСГРАОН) в Българската общност в Ямбол, записва детето по – късно като родено през 1722 година без никакви данни за родословието му.

Заради съхраняване тайната на свещения династичен произход на Паисий, са създадени всякакви маскировъчни и заблуждаващи конспиративни версии за родното место, дата, произход и истинскота име на Паисий, поради което в сравнително новата историография за тия времена специално за Паисий съществува тотална дезинформация и обърквация, правеща разногледи добросъвестните и недобросъвестните му изследователи, пратени да го търсят и гонят Михаля по Родопите, Пирин, Рила и къде ли не, но не само и колкото може по – далече от родният му Ямбол и Каргуна!  
 
Ето разсекретени документи от автентичното му секретно, вече разсекретено досие:

ПАИСИЙ=Бог Иса

ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ=Кан (Жрец) на Диана и Иса Бълхарина

ОТЕЦ ПАИСИЙ=Богиня Диана и Исус

ОТЕЦ ПАИСИЙ=ПЕСИСТА ± Н (кодировъчен назал)=ПЕСИСТАН=Безистена –
Първосвещеният Божи храм в града на Боговете Демиурзи и роден град на Паисий


По-късно Посветеният Хрисант осигурява на сина си Паисий необходимата закрила за оцеляването му,обкръжение и информация от посветени съмишленици за написването и разпостраняването на истинската история на България – не тази дето ни я пробутват и представят за История Славянобългарска и е пълен нищожен фалшификат от враговете на Българите, а онази, в която пише истината за Исусовия народ – Българите, и техните Богове, царе, жреци и светци – всичките до един! династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло и от която династия и род са всички управници на народите и държавите в Европа и по света!
В тази истинска История основната информация е за най – важните европейски и световни родословни генетични дървета от клановете на Дуло, като в центъра е родословното дърво на Българската Първосвещена златна династична линия на Дуло, в която се ражда, расте и развива при свръхекстремални реални условия генеалогията на Спасителят на човеците и на света.
В истинската История е и кодировъчният речник и ръководство на Свещеният шифър, с който се разкриват всички тайни на човешкото и Божието Познание, разсекретяват се имената на династите от Дуло и се разчитат предстоящите световни събития и етапи в съдбата на Българите, вложени в прав или в кодиран текст в пророчества в Историята и навсякъде другаде във всякакви информационни носители.

Това е истинската История, която Първосвещеният династ от златната родословна линия Дуло на Исус и Мария Магдалена доразви и състави под постянното методическо ръководство на екипи Светии Отгоре, и разпрати списъци от нея на посветените Българи в изгнание и в дълготрайни жертвени командировки сред тракийските племена, разпръснати в Европа и по света за духовни водачи и интелектуален прогресивен елит на всички народи, и на династичните управници от Дуло на Европа, и която История възпламени цяла Европа и Русия и предизвика Възраждането по всички бивши Български земи и народи из цяла Европа, запалвайки броженията и революциите на читавите и поробени и огнетени Българи във Франция и Европа,както и ответната полицейско – военна геноцидна реакция от фанариотите и заговорниците от изродените управляващи кланове на Дуло срещу Българите в Европа, и най – вече срещу поробените Българи в Османската империя чрез яростен репресивен режим и терор на турската полиция,подпомагана от фанариотската гръчка псевдо – Исусова духовна полиция,както и от серията псевдоосвободителни войни – нашествия от Русия на Балканите, организирани и провеждани от тъмни анти – Български сили, разоряващи и унищожаващи Българското население и търсещи да унищожат Първосвещената Божия династична линия – Цел №1 на всичките войни с Турция!  
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=yM9S-XRNzEg
The Cranberry Saw Us - Dreams  


THE CRANBERRY SAW US=Ариани Кан (Жреци) Братя от Бог Исус – 

Български жреци които са трансформираната в режим на геноцид и цензура феноменна жреческа каста от Дуло сред елитното тракийско племе келти в Ирландия, дошло от сърцето на Обетованата Земя – Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол

DREAMS (мечти, сънища)=MADER S=Мадара и Иса  
 
Видео – клипът на тази култова Българо – ирландска песен на Българите от групата, указва в директна метафорична символика, че потомките на Българските жреци в Ирландия,активирани на времето от Историята на Паисий, стигнала и до тях и касаеща родословните кланове на Дуло в Ирландия, продължават да издирват и разкриват съхранените в дълбока конспирация и забрава читави ветки и израстъци на Божият род Дуло от Исус и Мария Магдалена,

––––––––––––––––––––––––––––––

Продължаваме с ритмична маршова стъпка и в крак със свещеното литийно шествие –парад край Първосвещените Божии сакрални места в Техния град. 


https://www.youtube.com/watch?v=m6g74KmMPsM&t=33s
Литийно шествие и параден марш на Ямболии пред Първосвещения храм Безистена на Гергьовден 2016 

Чудната комбинация между литийно шествие на Ямболското православно духовенство начело на Ямболии и славните войнушки потомци на Каргунлии, и почетният караул, продължи към центъра на Ямбол в общ поклонически марш на площад Освобождение пред сакралната Южна част на първосвещения Храм Безистен.

image

И вижте къде точно и в кой момент оркестърът на духовата музика поднови  маршовото изпълнение – точно когато стигна до средната централна парадна част на Безистена – в минута 1:50 от видео – клипа!
Мислите че е случайно ли?
Няма случайни неща  в Ямбол и за висшия сакралитет на Българите – Отгоре движат тия мероприятия по абсолютно стриктен сценарий, график и режисура, като Жреците –Светии оператори цепят секундата на две! 

ЦЕПИ СЕКУНДАТА НА ДВЕ=Кан (Жрец) на Бог Тати Исуц и Богиня Диана 
демонстрация на абсолютна и прецизна точност, с която операторите на времето и пространствата манипулират с тях и оперират и сглобяват драматични процеси и реалити постановки с хората по тяхно височайше желание и проект!

За пореден път ви демонстрираме с тази сакрална и съкровена вълшебна дума и висше понятие – Освобождение, безапелационното и безусловно действие на Свещения шифър,
както и посочваме категорично, чрез кои само може да се постигне Освбобождение във всички аспекти на този акт и процеси и във всички сфери на човешкия живот: 

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

Информация за Ямболските светини и сакралии и за Ямболския борчески Български квартал Каргона, заселен с оцелелите защитници на Ямболската крепост от турските завоеватели през 1373 година, сред които са елитът на жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена, вижте в нашите постинги с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Каргуна", "безистена и Кукери", "безистена и Ямболските коледарите", "Първосвещения храм Безистена" 


Ето и сакралната етимология и разсекретените документи и послания, съдържащи се в основните високоразрядни категорийни изрази от тържеството на площада пред читалище Съгласие и Народния/общинския съвет и Кметството на Ямбол, помещаващо се в сградата на бившия Партиен дом: Почетен караул, Ден на храбростта и празник на Българската армия

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ за=за Диана и Ешуа Бълкарина 

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ от=от Бълкари на Диана и Ешуа

ДЕН НА ХРАБРОСТТА=ДЕН на Братя от Иса от Трахия

ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ=ПРАЗНИК на Българи Кан (Жреци) на Иса и Матара

Вижте и сакралната семантика на уникалната само за Българския Божи народ институция на народните читалища:

ЧИТАЛИЩЕ=ТШИТАЛИЩЕ=Дуло от Ешуш и Диана

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ за=за Рода Дуло на Ешуш и Диана 
за Божия феноменен духовен и интелектуален елит от Дуло, генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, които са само Българите с голяма буква Б
 
НАРОДЕН СЪВЕТ за=за НАРОДА на Иса и Богиня Диана=за Рода на Иса и Богиня Диана 

КМЕТСТВО на=на Кан (Жрец) на Иса и Богиня Мат Диана 

управленческа длъжност само за династични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, какъвто е и настоящият кмет на Ямбол, жертвеникъв Георги Славов, носещ в наследствено невидение свещените Божии феноменни генни на родственицата си и негова Кръстница и покровителка Света Гергана от нейния първосвещен жречески Ямболски Каргунски корен, и която започна да го активира в ускорени темпове да осъществява проектните и сценарии за Ямбол и за него самия като нейно досега сляпо оръдие, вече постепенно просвещаван в бързи темпове чрез блога ни. 
 
ГЕОРГИ СЛАВОВ=Ген на Бог Иса Болгария

ГЕОРГИ СЛАВОВ=Ган (Кан, Жрец) на Бог Иса Болгария

Разчупваме печатите на наториалните документи за собственост и на бившия Партиен дом, с които доказваме безапелационно чия собственост е той!  

ПАРТИЕН ДОМ=Богиня Матара Диана

БИВШ ПАРТИЕН ДОМ на=на Братя от Бог Ешуа и Богиня Мад 

категорично указание, че тази обществена сграда е на Българските Богове Исус и Богинята Майка Диана, Мария Магдалена, и на Техни генетични династични потомци, забравили и Божествения си генезиса, и Божиите закони!

Вижте скоро и на кои ще бъде бъдещ Партиен дом бившият Партиен дом: 
 
Когато през 1990/91 година в България след падането на Лукановото правителство се установи Временното коалиционно правителство на Димитър Попов и Демократичните сили получихме достъп до много архиви и документи, се указа,че БКП няма никакви документи за собственост върху Партийните домове в цялата страна.
Централно от СДС и представителите му във временното правителсто и Временните изпълнителни камитети из страната, се поде законова кампания за изземването на представителните партийни домове и предоставянето им за обществено ползване основно за Общински съвети и кметства на населените места. 
През 1991 година аз в качеството си на най – активен и радикален член от квотата на СДС на Временния изпълнителен комитет на Временната управа в Ямбол с тотална общинска и областна власт и големи държавни правомощия, в който Комитет от 9 члена имахме пълно мнозинство заедно с БЗНС (3 от БКП/БСП срещу 3 от СДС + 3 от БЗНС), водех лично прокурори и милиция/полиция да изземваме сградата от нежелаещите да я освобождават партийци, превърнали стаите ѝ в офиси на действащи и трупащи пари частни техни фирми с начален стартов капитал "куфарчетата с милиони" от Луканов и нашите пари от БНБ, докато ние пеехме щастливи и опиянени по площащите Времето е наше и Комунизма си отива!

Децата на комунистите – младата комсомолска и партийна номенклатура, които бяха превърнали партийния дом в един огромен фирмен бизнес център с десетки фирмени офиси, след двумесечни кандардисвания да освобождават стаите и всякакви чалъми и тарикатски процедурни хватки от тяхна страна, видяха накрая, че викаме полиция и прокурори с прокурорски нареждания за принудително разбиване на вратите и освобождаване на помещенията, и извикаха на помощ бащите си – изпитани номенклатурчици и върли защитници на социализма и комунистическите идеи и прекрасни почти библейски идеали, все отбор борци против капитализма и фашизма с побелели коси – да защищават новите им капиталистически анти – комунистически анти – народни и псевдо демократични придобивки и мафиотски бизнес.
Когато в деня на изпълнението на принудителното отваряне на офисите майстори с дрелка понечиха в наше присъствие и в присъствието на всички прокурори и десетки милиционери/полицаи, да разбият патрона на първата врата, който акт по върховенството на закона изведнъж установяваше държавно владение над цялата сграда, изведнъж в общите коридори на етажите на Партийния дом – офис център, нахлуха стотина беловласи активни борци срещу капитализма и фашизма, който капитализъм техните деца по офисите на Партийния дом сега най – обичаха, и застанаха по матросовски с гърдите си пред вратите на офисите срещу дрелките.

МАТРОСОВ=МАТОР В ОС=Богиня Матара и Иса
саможертвен потомък на Мария Магдалена и Исус, Българин от Башкирия

Представителите на закона и реда, които се оказа, че са вътре в играта с доскорошните си другари и ортаци, веднага си обраха чукалата и се ометоха и ни оставиха няколкото представители на СДС на плювките и заканите на окупаторите.

Няколко пъти в последствие активните борци и прокурори и милиция ни правиха същия номер при организиране на законовото изпразване на помещенията, като в разигравания спектакъл най – строгите мерки и санкции, които милиция/полицията предприемаше против наглите нарушители на закона, непозволяващи на държавните органи да си свършат работата, бе стряскащият и възпиращ въпрос от тях към активните борци:

– Вие какво правите тука, бе? Да на сте организирани?, на което следваше колективният невинен отговор на стотината окупатори:
– А – а – а! Няма такива работи! Минавахме съвсем случайно оттука и рекохме да влезем и видим кво става!
След този аргументиран очевидно достоверен отговор прокурори и служители на реда отново си обираха кабелите, дрелките и чукалата и се измитаха, като обаче ние вече поумнели, бързахме да ги изпреварим.
Близо два месеца продължи сагата с неуспешните опити за освобождаване на Партийния дом по надлежния законов път.
Последният път обаче сценария бе нарушен от една също "неорганизирана" група.

Бяхме обявили поредната служебна акция по надлежния ред за разбиването на култовия "златен" патрон на бравата на офис помещение в Партийния дом както друг път за 16 часа.
По принцип в тия епични мероприятия час – два преди заплануваната акция по разбиването на коридорите на знаковата ключалка, всички фирмаджии комсомолци –комунисти заключваха офисите си и изчезваха, за да не ги накарат да отключат собственоръчно стаите си. 
Към 15 часа в сградата започнаха да пристигат и се разполагат по коридорите на втория етаж и нагоре, където са стаите – офиси, здрави момчета с накаляни черни гумени бутуши и мръсни бели манти и престилки нацапани с кръв, и висящи дълги ножове на пояса – законови работни иструменти и оръдия на труда на касапите от кланицата на месокомбината на ямболската Родопа.

През ранната пролет на 1991 година няколко седмици вече в Родопа – Ямбол течеше поетапна ефективна стачка на КТ Подкрепа, един от областните лидери на която бях аз, с директното неприкрито и афиширано политическо искане за оставка на директора Симеонов – комунист, със смехотворни синдикално – административни мотиви, като това бе първата в страната емблематична ефективна окупационна стачка с изцяло незаконни политически мотиви и искания, като лично Константин Тренчев я ръководеше най – отгоре в синхрон със централото ръководство на СДС, прословутият Иван Найденов от Нефтохим Бургас (ръководил ефективното спиране на Нефтохима за Генералната национална стачка през зимата на 1990 г за свалянето на правителството на Луканов, в един стачен комитет с който бях и аз тогава като председател на КТ Подкрепа на Химическия комбинат Ямболен, който бе тогава една обща фирма с Нефтохим Бургас и Плама Плевен) бе опълномощен от Тренчев ръководител на стачката на место в самия комбинат Родопа, като Иван Найденов поддържаше пряка телефонна връзка с Румяна Узунова – прословутата журналистка от радио Свободна Европа в Мюнхен, ямболийка, и която предаваше на живо епичния развой на първата в България окупационна стачка с изцяло политически незаконни мотиви.

РУМЯНА ДИМИТРОВА УЗУНОВА от=от Богиня Диана Матара Мария и Бог Иза 
генетична династична потомка на Исуз и Богиня Диана от Техния Първосвещен град, емигрирала през 1980 г поради несъгласие с комунистическите власти и цензура в България, работила от 1981 г. в радио "Свободна Европа" в Мюнхен яростно срещу комунистите в България, но с Любов към Българите, назначена за шеф на Българското бюро на радио "Свободна България" през 1991 г основно заради репортажите ѝ от стачката в Родопа – Ямбол.
На тази си длъжност Румяна научава ужасяващи подробности за чудовищния юдео – ционистки заговор, малка част от който бе планът Ран и Ът, и който подготвят и вече провеждат обединените заговорници от Европа и САЩ срещу Българите, и от високото си место организира съзаклятие срещу заговора, което е причина на няколко пъти да спират нейни предавания на живо, да я сплашват, и накрая да я убият мъченически на 16 септември 1995 г, като я превърнаха в поредната Света мъченица – Света Румяна Узунова .

Аз като един от радикалните лидери на областната Подкрепа и представител на Временната управа, координирах дейността на стачниците с местната и държавната власт и местните структури на Подкрепа и СДС за подкрепа на стачката, както и посещенията на лидери от централното ръководство на СДС във връзка със стачката –например водих в Родопа депутатите Александър Йорданов, Елена Поптодорова и разни други измекяри, които години вече по – късно и започнал да проглеждам, разбрах, че са ранно – Соросоидна и късно – Соросоидна неприкрита колония срещу Българите и България.

Та аз бях организирал "неорганизирано" петдесетина човека от стачкуващите подкрепаджии в Родопа, като техният боен щурмуви отряд бяха двайсетина момчета –касапи и баш колячите, които се водеха по работна характеристика някакви "оператори на едър рогат добитък", и които окупираха Партийния дом един час преди поредното шоу по опита за завземането му. 
Когато след час пристигнаха тренираните вече в представлението милиционери/полицаи и прокурори и другите длъжностни технически лица, останаха озадачени от наличието на толкова нови хора по коридорите, но ги сметнаха за подкрепления на предишната агитка.  
Почнаха да разпъват на втория етаж пак кабели и дрелки за това, за което са задължени да правят по закон, като се помайваха, ослушваха и офлянкваха в очакване на обичайната процедура по "спонтанния" протест на "случайно" минаващите оттука активни борци.
Мина часът за началото на операцията, обаче никой не идваше да протестира – новите посетители някъде изчезнаха, а четата на активните борци никаква я нямаше!
Ние подканихме настойчиво техниците да започнат разбиването на емблематичния патрон на бравата, те се ослушваха и отправяха въпросителни погледи към прокурорите  представители на власта, които също се чудеха какво да предприемат, защото нещо със сценария не беше на ред.
Когато за пореден път аз подканих длъжностните лица да си вършат работата, старшият офицер извика един от подчинените си офицери и го изпрати някъде. След малко той се върна и докладва на всеослушание, че някакви хора извън сградата напирали да влязат в нея, а друга група хора отвътре на партера не им давали да влизат и запиралите вратите.
Всички двайсетина полицаи и прокурори хукнаха надолу към партера и ние няколкото човека от Изпълкома от СДС след тях, защото знаехме, че нашите хора от Родопа са блокирали влизането в сградата.
Ченгетата останаха неприятно изненадани, че техните хора са отвънка, но веднага се ориентираха в обстановката, и започнаха да заплашват родопчани че това било самоуправство, незаконно завземане на чужда сграда и други подобни.
Ние като длъжностни лица започнахме да ги защищаваме, и когато шефът на полицаите, милиционери още по него време, ги запита заплашително и вече съвсем сериозно с цялата строгост на закона и длъжностно лице, както наистина е задължен :

– Вие какво правите тука, бе? Да не сте организирани? – на което последва колективният хоров невинен отговор на петдесетината окупатори и касапи и оператори на едър рогат добитък, който ама въобще не бяхме репетирали, но дойде наистина спонтанно:

– А – а – а ! Няма такива работи! Минавахме съвсем случайно оттука и рекохме да влезем и видим кво става!
 
На който невинен отговор пазителите на реда не можеха вече да кажат и гък нещо против, защото този номер бе отиграван многократно от техните хора, но казаха, че и другите хора имали право да видят какво ставало тука, щото и те минавали случайно оттука, за което бяха абсолютно прави, и тогава нашите хора се изтеглиха на горния етаж дето трябваше да се извърши ритуала по разбиването на патрона, последвани от случайно минаващите оттука активни борци против капитализма и фашизма.
Горе между двете групи, разделени от веригата полицаи, започна словесен двубой, като на подкрепаджиите – касапи, писнало им от продължителната стачка и упорство на номенклатурчиците от същата партия на активните борци, им падна дюшеш и хич не подбираха изразните средства и не се церемоняха с правни аргументи и изрази, ами караха направо с поздравителни адреси на майка и на баща...
Почнахме да се назландисваме пак с прокурори и милиционери да започват с дрелката, те се усукваха и офлянкваха.
От вънка прииждаха още хора,основно от симпатизанти на СДС, разбрали какво се случва в партийния дом и настана голяма дандания и тарапана, пристигнаха и още служители на реда.
Отново се очертаваше поредният неуспешен опит да се извърши законната процедура по принудително отваряне на един офис и преминаване на собствеността на сградата в притежание на държавата.
Извиках Стойчо – председателят на стачния комитет на подкрепаджиите в Родопа, едър русоляв дългокос красавец – касапин, приличащ на водача на племето си Данко от култовата легендата, и му казах с няколко човека да се качат на покрива на сградата и свалят червеното знаме, което вече година и нещо след 10.11.1989 продължаваше да се вее над партия дом в центъра на града, и да сложат националния флаг, който бях приготвил за тази цел и му го дадох скрито от чантата си. 

След малко Стойчо се върна и ми съобщи, че на покрива има метална врата, затворена с голям катинар и верига и по никакъв начин не може да се отвори.
Тогава му казах да отиде с момчетата  отсреща в театъра където имаме синдикална група на Подкрепа, която аз лично бях учредил скоро, и да вземат ъглошлайф с по –дълъг удължител.

Подшушнах на няколко от нашите хора, каква операция правим в момента, и им казах да раздухваме и удължаваме разправията и споровете и хората да не напускат сградата.
Доста се позабави Стойчо, но уникалният настина вече спонтанен митинг – разправия в коридорите на сградата беше в разгара си и нямаше никакви изгледи да свърши скоро –сградата се бе изпълнила с всякакви пристигнали ямболии – все лица на известни бивши и настоящи още по него време комунистически управници и величия от едната страна, и известни лица на новите демократични сили и много граждани – симпатизанти на СДС и все млади и вдъхновени хора, от другата страна, и полицаите при тази ситуация не можеха нищо да предприемат, само гледаха в широката площадка на първия кметския етаж да държат двете групи разделени.
Стойчо се появи, и ми съобщи, че са взели инструментите и ще се качат на покрива да режат веригата.
Казах му да започнат след десет минути докато се приготвят, а в това време аз ще организирам възможно най – голямата гюрлунтия на първия етаж, защото дори през двата горни етажа пак ще се чуе звука на ъглошлайфа и полицаите ще ги спрат.
Стойчо тръгна с момчетата, а аз минах през хората и ги уговорих да викат и вдигат колкото се може повече шумотевица.
Качих се на една маса, и почнах да подавам възгласи за характерните митингаджийски скандирания и дразги с комунистите.
Вече трети час продължаваха мирните индивидуални словесни разправии,кавги и баталии на етажа на кметството, всички от двете страни бяха превъзбудени и на хората малко им трябваше да викнат в хор, както имахме вече митингаджийски опит. 
Нашите хора поемаха подаваните лозунги и сградата екна от нестихващи скандирания, викове, дюдюкания и свирки.
Нашите опоненти и те успяха да се организират и започнаха да редят с все сили техните си лозунги и скандирания.
Колкото повече едните се пънеха и надуваха,толкова повече другите се силиха и те едновременно да ги надвикат и надкрещят!
Театърът и абсурдната ситуация бяха пълни, активните борци търсеха поредната отсрочка на изпълнението на закона, полицаи и прокурори нямаха нищо против това, ние пък търсихме словесната конфронтация, за да можем да прикрием и извършим един морален акт по сваляне на червеното знаме от покрива на емблематичната сграда.
 
Поне половин час продължи уникалният и никъде другаде небивал митинг на надвикване на първия етаж на партийния дом, пренесъл се сред стотици придошли хора на приземния етаж и навънка. Нови и нови оратори от двете страни подаваха нови митингаджийски пароли и хората веднага ги подхващаха – невъобразима врява и шумотевица, собствения си глас не можеш да чуеш, камо ли ъглошлайф през два етажа, колкото и силно да бръмчи...
Накрая между хората се появи над главите на другите русолявия висок Стойчо и дойде при мене. Каза ми че всичко е готово,отрязали веригата, свалили червеното знаме и издигнали националния флаг на България. Нямаше време да ми разправя, че се забавили толкова много, защото нямало контакт наблизо на етажа, и затова като търсили и не намерили, отворили една врата на близка стая с едно рамо и шут – тия работи си ги разправяхме после, сега само ми даде сваленото червено знаме.

Грабнах го и се покатерих отново на масата. Размахах знамето над главата си и се развиках, че трябва да съобщя нещо важно.
Установи се поетапно наоколо и надолу и навънка тишина. Успях да извикам само, че това е знамето на БКП, което сме свалили от покрива на партийния дом и че на неговото место вече се вее не синьото знаме на СДС, а националният флаг на България!
Множеството отново избухна във възторжени викове, а аз гледах към близко стоящите основно беловласи наши опоненти и техните  привърженици, очаквайки с голяма доза дали задоволство, дали злорадство, гневните им реакции. 
Нямаше никакви реакции от беловласите активни борци против капитализма и фашизма. 
Нещо колективно или индивидуално се счупи или скъса в тях, и всички те с угаснали очи и повехнали лица и наведени глави кротко си тръгнаха и напуснаха сградата на партийния дом.
Полицаи и другите длъжностни лица се изнизаха и те след тях, като ние въобще в този момент нямахме претенции към тях да разбиваме ключалки и врати, беше вече към осем часа вечерта на този дълъг и паметен ден, а имахме да правим нещо много по – важно.
Излязохме навън сред множеството и им съобщих вестта за знамето, като ги призовах всички да минем отпред и дадем почит на националния флаг.
Дълго стояхме и приветствахме трибагреника и възторжено викахме и пеехме Мила Родино!
Славни времена, времена на идеи и идеали !
В такива моменти дълбоко вярвах, че за България идват велики и щастливи времена! 

ИДВАТ ВЕЛИКИ И ЩАСТЛИВИ ВРЕМЕНА=ИДВАТ Бълкари от Дуло на Бог Исуш и Богиня Мат

На другия ден фирмаджиите – децата на беловласите активни борци, които саможертвено бяха защищавали близо два месеца капиталистическите придобивки на наследниците си, сами си отвориха офисите и за няколко дни изпразниха цялата сграда, която веднага премина във владение на държавата и на община Ямбол за кметство.
 
За България настъпиха страшни и жестоки времена.
Донесоха ги децата на беловласите комунисти, които стари комунисти се оказаха много лоши.
Още по – лоши, но страшно много по – лоши и много по – мръсни души и от комунистите, се оказаха новите демократи, които аз бях докарал на власт, и които продадоха не само идеалите и вярата на хората за справедлив и щастлив живот и просперитет, но продадоха и Род и Родина на душманите на Българите, като станаха по – душмани и от тях.
А лошите комунисти се оказаха, че не са били толкова лоши, както ни насъскваха демократичните ни водачи и техните презокеански господари, които вече са били започнали да реализират плана Ран и Ът.
Планът за окончателното унищожение на Българския Божи род, за който аз и всички други политици и общественици през последните 25 години имаме задружна колективна огромна вина, съзнателна или несъзнателна, осъзната или неосъзната.
Сега аз, ние и вие, истинските Българи, правим всичко възможно да спасим Българския Божи род и България, и ще ги спасим, защото познахме Боговете си и се познахме, че сме Техният народ.  

Знамето, което поставихме на покрива на кметството, дълго време не беше сменено с ново, защото кметските управници и общински съветници от различни партии, които се изреждаха да управляват през годините всички с користни и корупционни намерения и практики, въобще нямаха моралния потенциал и време за това..  

Въобще нямах никакво намерение да описвам тия спомени от първите години на псевдо – демокрацията, но в 12:10 минута на горния видеоклип Света Гергана, с която заедно правихме репортажа, и сега пак заедно го списваме и монтираме, при вида на знамето на покрива на кметството ме подтикна да споделя с вас моята изповед, защото ми сподели, че тогава тя ме е принуждавала и направлявала да правя всичко в невидение!  
 
Връщам се и в началото на спомените си, когато казах, че ще покажем и на кои ще бъде бъдещ Партиен дом бившият Партиен дом:  

БЪДЕЩ ПАРТИЕН ДОМ на=на Братя от Ешуа и Богиня Мад Диана 
скоро ще бъде Партиен дом на Българите – Белите Братя от Българските Богове, които ще членуваме задължително в единствената партия на целия свят, и това ще е Партията на абсолютните Монарси и Прототипи и Титуляри на термина и институцията монарси:

МОНАРСИ=МОРА ИС=Мария и Иса


https://www.youtube.com/watch?v=wzpnXk8OHjA
Гергьовденски тържествен молебен и водосвет на генетичните потомците на героичните защитници на Ямбол през 1373 година от турските поробители.
 
image

image 

На преден план е иконата на Свети Георги с вградена в нея частица от Светеца, която типова икона на Св.Георги е един от най – емблематичните иконографски видео –документи, които разсекретихме за вас в постинга ни за Свети Георги, и който документ свидетелства категорично, че Свети Георги е Света Гергана, последната дъщеря –близначка (заедно със Света Димитрина – Свети Димитър) на император Диоклециан, (33 г–333 г) който е Цар Авитохол (33 г–333 г), който е първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, който от 333 година до сега е Свети Павел, Шефът на Небесното светейшество и Министър – председател на транспространственото правителството на абсолютно тоталитарната изпълнителна власт на Боговете – Демиурзи и абсолютни Монарси Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка, позната от последното ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена, Които са неговите Родители. 
 
ДЕМИУРЗИ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=Бог Исус Ел (Змей) и Мадара – родоначалниците на Дуло 

АБСОЛЮТНИ МОНАРСИ=Дуло от Бог Исус и Мария 
Българите, които сме феноменният духовен интелектуален и управленчески елит на всички племена и на цялото човечество

Изобилна инфо за Павел ще намерите в нашите постинги в Гугъл с парола на търсачката "безистена и Павел", "безистена и Цар Авитохол", "безистена и Диоклециан"

Благословени сте, Ямболии и всички вие Божествени феноменни Българи, непосветени още и вече посветени потомци на Българските Богове чрез свещената генеалогия на Божия син Павел!

image

https://www.youtube.com/watch?v=-ydVNkMdE7w

Приветствено слово на кмета на Ямбол – инж. Георги Славов,
под чийто административен патронаж се проведе организираното от него за пръв път в Ямбол и в България комбинаро литийно шествие – военен парад с обща маршова стъпка на свещеници и военни!
Благославяме Георги Славов и всички Ямболии, независимо от цветовото им политическо насилствено разделение, което съвсем скоро ще премахнем с Тяхна помощ и официалният Светейши духовен патрон на празника и литийно – парадното мероприятие – Света Гергана, която е истинският Свети Георги!

image


https://www.youtube.com/watch?v=_3yxRLDm
n2s
Отломки от мощната БНА в Ямбол на Гергьовден, но вече гвардейци от всемогъщата Божия армия! 
 
Отломки жалки от някогашната многочислена и въоръжена до зъби Българска народна армия, от която трепереха до преди четвърт век всичките ни съседи, заграбили изконни свещени Български територии и население!
Трепереха от страх някога всички, но сега и турци, и гърци, юдеи и българи обезродени потриват ръце доволно и ехидно и отново ни точат зъби и нож за кървава вендета връз нас, намирайки ни за стадо овце беззащитно, с държавни управници уж кучета пазачи, пък те чакали и хиени по – долни от кучета и вълци, продали народа на заколение и изтребление!
Ръфат ни отвсякъде и правят си сметки за земята ни святата без нас да ни има вече, и хал – хабер си нямат нещастниците, че сметките им са без кръчмар и си нямат и най –малката представа, какво ще им се случи на всички мерзавци анти – българи и заговорници и душмани на свещения Божи Български народ! 

Армията ни е отломка жалка по численост и човешки оръжия, но вече е зачислена към всемогъщата Божия армия под личното предводителство на Пълководците Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана Мария Магдалена, и само гледайте какво има да става и какво ще им се случва на душманите ни!

ПЪЛКОВОДЦИ=ПЪЛКОВОДТСИ=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

Бедна ви е и най – развинтената фантазия, нещастници – антибългари, какво ви се пише!
Само влезте за малко в екранизираните ни статии в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и небесна армия" и от сега се стягайте за продължителните процедури в долната обществена къпалня с индивидуални джакузита – казани с твърдо гориво и катран с надкомфортната температура над точката на кипенето му –

image

– или си пишете безприкословните и безусловни молби за катарзисно покаяние и помилване и на колене за милост пред Бовете ни и пред Българите!

image

https://www.youtube.com/watch?v=n1ACIp7xQPY

Параден марш в различните измерения на Гергьовден 2016 в Ямбол   

Които имат декодери за последните видеотехнологии на 5D – петизмерната холография, ще забележат във видео – клипа до всеки воин от нашето измерение по няколко небесни войни от другите измерения, въоръжени със свръхмощни всепобеждаващи и всеобезоръжаващи свръх технологични техники, за да не казваме оръжия ! 

Които нямат тези видеотехники, ще видят Божията армия със сърцето, защото най –хубавите неща все още се виждат само със сърцето! 
 
Може да се видят и с видеокамера и микроскоп или телескоп, конструирани по същата технология на Свещения шифър, и осветени от ярката светлина на газова лампа, купена обезателно от Безистена в Ямбол: 
 
СВЕТЛИНА от ГАЗОВА ЛАМПА=СВЕТЛИНА от Бог Иза от Ямбол

ВИДЕОКАМЕРА=Кан (Жреци) на Богиня Мадара

МИКРОСКОП=Кан (Жреци) от Бок Иса и Мария

ТЕЛЕСКОП=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса

https://www.youtube.com/watch?v=NRJq9bKNCZs

Ямболските свещеници,потомци в невидение на Паисий Хилендарски,и потомците на славните Каргунски войнуци, отломки от жреческата династия Дуло от героичните защитници на Ямболската крепост при обсадата ѝ от турците през 1373 година, в обща прекрасна ритмична маршова стъпка в синхрон с литийното шествие на Гергьов ден с икона с вградена частица на Свети Георги. 
 
Уникално, възхитително и емблематично!
Не бях виждал, защото никъде другаде досега не се е случвало, свещеници да маршируват под ударите на барабанчика под строй, но съчетанието със сакралитета и атрибутиката на православните хоругви на свещеното литийно шествие, е пионерско, очарователно, пленяващо и вдъхновяващо и в съответствие с духа на празника!

Хвала ви, Ямболски свещеници и славни Каргонлии!
Тържественият марш на литийното шествие отдаде почит неслучайно точно пред сакралния култов юго – източен ъгъл на Първосвещения Божи храм Безистена!

ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ на=на Дуло от Богиня Диана и Исуш

МАРШОВА СТЪПКА=Бок Исуш и Богиня Матара

МАРШОВА СТЪПКА на=на
Кан (Жреци) от Бог Исуш и Богиня Матара –

всички тия духовници, войни, първенци и граждани от Каргона и Ямбол, са генетични потомци на жреците на Исус и Мария Магдалена, с наследствено имплантирани Техни Божествени феноменни характеристики

КАРГОНА=Кергана=Гергана  
  
image


МАРШ=Мария и Ешуа  
 
image

МАРШ=Мария и Ешуа   
                                      
image 

МАРШ=Мария и Ешуа

И никой да не е посмял от безБожниците или от религиозно канонични фанатици – коне с наушници и наочници, да се гневи лицемерно фарисейски на уникалното съчетание на Божия обряд и литиен ритуал с войнската маршова стъпка!
Я вижте в Ютуба как пеят, танцуват и скачат в ритъм свещениците с миряните си в Католическите и Протестантските църкви, отдавайки почит и хвала на Господ Бог Исус и Богородица в официалните им образи!
Ами я вижте удивителната комбинация между хоро и гвардейска маршировка на буенека на Ямболските Каргунски коледари в нашия блог – почетният караул на новородените деца на Исус и Мария Магдалена през 33 г.н.е.в Ямбол!
Били езически дионисиеви вакханалии на връх Коледа ли?
Глупаци кухи и гнили догматици, дрънчащи на кухо и на скръб фалшиви медни кимвали без изживяване на универсалната Божия Любов и всеобхватното Божие проявление и познание навсякъде! 
Докато прогледнете и поумнеете, вижте в долния клип буйния радостен възторжен танц в чест и възхвала на Исус, на висшият православен свещеник с одухотворено лице в помазанието и обладанието на Святият Дух на тържествено протестантско баптистко служение! 

https://www.youtube.com/watch?v=Sj5GqvrVpG0
Давайте славить Бога - Анатолий Бугай 
 
image

минута 1:0

image

минута 5:57

Знаете ли, къде става това?
В Украйна, в Киев! 

Изясни ли ви се сега и една от основните причини, юдео – ционистките заговорниците срещу Българите да организират кървавия майдан в Киев и всички последвали геноцидни събития и процеси в Украйна, организирани с главна цел геноцид срещу Българския духовен бунтарски имплант в тази изконна Българска земя и тракийски племена, омешени с голям процент Български Божествен феноменен разсад!
Ще се умешват помежду си вярващите Християни от различните деноминации, все крипто Българи, потомци на Българи – езичници, които са истинските Исусови потомци и последователи, които заговорниците и инквизицията толкова трудно разделиха преди векове на три антагонистични течения – Православие, Католицизъм и Протестантство!
Ще се насърчават взаимно и ще споделят висшите Исусово – Богородични тайнства, сакралии и познания, и да се просвещават и извисяват и познаят, че са Българи и Божии феноменни потомци и вземат да им се активират феномените и вземат, че да си поискат и вземат Бащинията и Майчинията – целия свят,ли! 
 
Какво са 5 милиарда долара, печатани само на хартия без покритие, за висшия репресивен орган на заговорниците срещу Българите – ЦРУ и полицейско –милитаристичната терористична държава САЩ и ЕС, да разтури и разсипе огромна държава като Украйна, избягала от съветската диктатура, и отиваща зомбирана към една още по – перфидна и страшна полицейска псевдо – демокрация и диктатура от юдо –византийски американски тертип на тотално извращение на човешките морални ценности и духовно, икономическо и физическо поробване и изтребление! 

 
Бам!
Бум!
Майдан!
Война!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая след сакралното съчетание на литийното шествие със маршов парад, Света Гергана ни разкри, че това е точно духовно – войнският стил на обучение, свещенослужение и защита на Свещената Българска империя, който тя преживе е провеждала на Българките като главнокомандваща Армията на Амазонките!

АРМИЯ НА АМАЗОНКИТЕ=Кан (Жрици) на Иза и Мат Мария

ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ=ГЛАВНОКОМАНДВАШТИ=
Балги Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Ешуа


Затова си е и сложила титула Свети Георги Победоносец, в който още е вложила и Божествения си произход на внучка на Исус и Мария Магдалена:

ПОБЕДОНОСЕЦ=Бог Исус и Богиня Диана 

СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ=Света Гергана от Бог Исус и Богиня Диана 

– И защото най–хубавите неща още малко ще се виждат само със сърцето, но за насърчението ви и чрез вашите сетива, че ви е вече много тежко и трудно дълго време без да ни виждате, ето ви още видео файлове за мен за да видите, че съм 100 % – ова жена, Българка! – ни вика Света Гергана и ни даде още картини:

 
image
+
image
 +
image

image
+
image
+
image
+
image

image

image

 
Парада на Света Гергана продължаваме в следващ постинг с удивителни документи!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena с Ръководител Света Гергана, Свети Павел – баща ѝ, Свети Хрисант, Свети Пайсий и Свети Панайот Чакъров 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 





Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.05.2016 14:47
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Благословен да си , Адаш!
17.05.2016 23:14
Дано наистина дойдат хубавите дни за Българите, дано боговете чуят призива!
защото ,за да не дойдат , с настървение за това се борят и...българи????

Спокойна нощ!
цитирай
3. bezistena - Благодаря, Иване, за благослов...
18.05.2016 02:48
Благодаря,Иване,за благословието!
Хубавите дни за България,които ще бъдат несънувано и немечтано прекрасни и чудни,ще дойдат обезателно,Адаш,защото те не са от нас и представяни какво може да са,поради което и не можем да ги измолим,а са запланувани от Боговете ни обезателно да ни дарят с тях за постоянно,защото сме Техните генетични деца,лишени от Тях самите за дълго време от тия дарове заради нашето превъзпитание и закаляване в екстремален режим!

Наистина българите с малко "б" и всякакви други анти–българи правят всичко възможно да не се случи отварянето на световете и Съдният ден,обаче Отец ни Исус и Майка ни Мария въобще не се и интересуват от тяхното мнение и желания и изпълняват методично и категорично плана си!

Благословен си и ти,Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676875
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!