Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 23:47 - Двама,трима,или сума ти народ с Джамала заедно се карат и бият за Крим,накрая ний печелим!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2776 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 23.08.2021 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Никой не ни пита нас,съгласни ли сме Крим да е на този или на онзи,делят го и се карат и се бият,и мръсни номера си скрояват,че и света палят,и въобще и не си правят сметката,че накрая ще дойде падарят от криминално–политическата евангелска притча и възпитателят от педагогическата стая,и ще ги или усмири и сдобри,или ще ги ошамари и изгони всичките!  

https://www.youtube.com/watch?v=B-rnM-MwRHY

Jamala - 1944 (Ukraine)   първо место на Евровизия 2016 
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Европа се тресе: Анулират резултата на Евровизия 2016 след шокиращи факти за победителя! 
rapan.bg/86-evropa-se-trese-anulirat-rezultata-na-evroviziya-2016-sled-shokirashti-fakti-za-pobeditelya-vizh-videoto/

Евровизия 2016 завърши с грандиозен скандал,породен от победителя в конкурса.

Украинската изпълнителка Джамала, която стана победител в престижния конкурс Евровизия 2016, e нa ĸocъм дa ce пpocти c пoбeдaтa cи, a pезyлтaтитe oт Eвpoвизия 2016 дa бъдaт тoтaлнo пpoмeнeни. 

Kъм мoмeнтa Eвpoпa ce тpece oт нeoчaĸвaни paзĸpития и дyмитe нa caмaтa Джaмaлa пpeд pycĸaтa тeлeвизия HTB часове преди излизaнeтo й нa cцeнaтa нa Eвpoвизия. Πeвицaтa гoвopи нa pycĸи в интepвю зa HTB и e зaблyдeнa, чe paзгoвapя cъc cъвeтниĸa нa yĸpaинcĸия пpeзидeнт Πeтpo Πopoшeнĸo.

Убeдeнa,чe вoди paзгoвop c Baдим Чepнишич,Джaмaлa язвитeлнo пpизнaвa,чe пeceнтa ѝ  
1944 e нe caмo c пoлитичecĸи пpивĸyc, a cи e чиcтo пoлитичecĸa и дopи e тpябвaлo дa ce ĸaзвa 2014 

„Caмo чe, aĸo я бяx oзaглaвилa тaĸa, нaли ce ceщaтe, чe ниĸoй нямaшe дa я дoпycнe дo Eвpoвизия 2016. Чyдя ce ĸaĸ и ceгa я дoпycнaxa дo yчacтиe, зaщoтo cпopeд пpaвилaтa, нeщaтa ca ĸopeннo paзлични и тя нe тpябвaшe дa бъдe тaм. Taзи пeceн cъм я нaпиcaлa нaпълнo yмишлeнo и дa, тя cи e пoлитичecĸa aĸция“, cĸaндaлнo пpизнaвa в eфиp Джaмaлa, oщe пpeди дa зaминe зa yчacтиeтo cи в Eвpoвизия 2016.

Πpaви впeчaтлeниe, чe пeвицaтa изoбщo нe ce интepecyвa,чe пocтъпĸaтa й e в тoтaлeн paзpeз c пpaвилaтa нa ĸoнĸypca и дopи нe cпиpa дa гoвopи.Tя дoпълвa oщe,чe вcичĸи ca нaяcнo,чe в пeceнтa й имa пoлитичecĸи лoзyнг,нo тoвa тpябвa дa cи ocтaнe пoд ceĸpeт,зaщoтo aĸo ce ĸaжe нa вceocлyшaниe,имa peaлнa oпacнocт „тe дa cвaлят пeceнтa ми“. 

ПОД СЕКРЕТ=
Богиня Диана и Иса от Тракия

Toвa видeo paзбyни дyxoвeтe нa милиoни зpитeли в Eвpoпa, a мнoзинa вeчe ca нa мнeниe, чe пoбeдaтa нa Джaмaлa тpябвa дa бъдe aнyлиpaнa. Aĸo тoвa cтaнe, тo Aвcтpaлия щe зaeмe пъpвoтo мяcтo, a нaшaтa нeвepoятнa и тaлaнтливa чapoвницa Πoли Гeнoвa щe ce нapeди в чeлнaтa тpoйĸa.

След като от снощи почти цял свят коментира има ли политически подтекст в песента на украинската певица Джамала "1944”, която спечели конкурса "Евровизия”, дали тя е трябвало да победи, дали гласовете на професионалното жури не са стъпили също на политическа основа, дали изобщо изпълнението е трябвало да бъде допусната до конкурса, дали то е реалният победител и т.н., самата изпълнителка дава отговор на болшинството на тези въпроси и то часове преди да се яви на снощния финал:

– Песента ми беше политическа провокация! Ще анулират ли резултата?


https://www.youtube.com/watch?v=8z_GO2rJ_ok

Пранк-шоу "Звонок". Выпуск третий. "Евровидение" (14.05.2016)

Вован и Лексус опять устроили международный скандал! 
Джамала — участница «Евровидения» от Украины — подтвердила, что ее песня имеет политический подтекст, а это противоречит правилам конкурса. 
А министры культуры Молдовы и Грузии согласились добавить голоса Украине.

Кто же заказывает музыку на «Евровидении» и как политика влияет на голосование? Смотрите новый выпуск пранк-шоу «Звонок» в эту субботу, 14 мая, на НТВ и НТВ.Ru. 
   
Както никой друг път до сега,този път ние ще се ограничим до кратък коментар,който както винаги правим с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

и всички други документи от блога ни  

 
Ще кажем само,че и кримо–татарката–българка Джамала има големи аргументи и основание за своите родствени съкровени и сакрални чувства и въжделения и попълзновения за Крим,и тракийското племе украинци имат големи аргументи и основание за своите патриотично–националистични изживявания,прояви и мераци за Крим без крайните,и тракийското племе руснаци имат големи аргументи и основание за своите патриотично–националистични изживявания,прояви и мераци без крайните,и тракийското племе евреи отдавна са приготвили един куп документи и тайни планове за Крим в Генщаба на НАТО и US–Army,които отдавна са под тяхното управление и командване,и диктаторите фашизоиди,соросоиди и еврогейски от еврогейския ЕС и те мераклии за Крим,и тариката ни братовчед българо–юдо–тюрк Ердоган и той точи зъби за това райско местенце,и кой ли не още–и всички те се карат,манипулират се,да беше само да се лъжат,псуват и заканват,ами то и истинска война водят помежду си,че и още оръжия и войски струпват американските сеячи на демокрация на крилете на бомбоносачи,и логично и руснаците заемат кръгова отбрана,обаче никой не ни пита нас–Българите,истинските стопани и на това късче изконна земя,част от Свещената Българска империя и населявано основно с Българи,преди да бъдат поробени от тракийските племена татари и руснаци и избивани с милиони и векове асимилирани и трансформирани с геноцид и цензура и насилствено генно,лингва и религиозно–верско инженерство в татари,нямащи уж нищо общо с Божествените Българи,дали сме съгласни еди кои си да бъдат негови стопани!

И защото всякакви историци–антибългари ; руски,византийски,гръцки,еврейски, български,турски...,имат за задача №1 да скрият Българският произход и на името,и на културата и на цивилизацията въобще на полуострова,които е изконнна част от Българското царство и Свещената Българска империя,то те извеждат най–сакралната част на полуострова–името му,от свръхтравиалните и просташки първосигнални смехотворни понятия за вал,ров,яма,дупка,стена на тюркската дума Къръм (Qırım)!

Представяте ли си,кой дори и най–прост и див владетел,ще допусне да нарече страната си на ров,дупка,яма,дувар,изкоп,гроб...,а няма да я нарече примерно на висока планина,на цвете,или на Слънцето и на звездите,или на някоя извисена дума и понятие,и защо не на някой бог?
И знаейки,че в древността хората навсякъде по света са били изключително религиозни и най–стриктно са почитали боговете си,(а кои са тия Богове,и че са Българските Богове–Демиурзи,ние ви просвещаваме с всичките ни постинги) и затова задължително са кръщавали основните си географски обекти,селища,себе си и какво ли не още,все на Божиите имена,за да се ползват със закрилата и промоциите им,то абсолютно не само логично,но и абсолютно задължително е,името на кримския полуостров да е някое име на някой бог!
Я да въведем името на полуострова в Декодера на Свещения шифър,за да видим какво ще излезе от там,предварително знаейки и гарантирайки ви,че от там ще излезе задължително име на Българските Богове и антуражът им!

КРИМ=К МИР=Кан (Жреци) на Мария
Жреците на Мария Магдалена,които Жреци са Българите–генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,духовните водачи на съответното тракийско племе,и които са законните собственици на полуострова   

Затова,защото си е наша тази свещена земя,ние извадихме оригиналния нотариален акт за собственост,даден ни от Боговете ни,и си я вземаме пак,пък ние ще решим на кои и на еди кои си да я дадем за стопанисване!   

ЕДИ КОИ СИ=Кан (Жреци) на Диана и Иса
това е още един документ на истинските собственици на Крим! 

Ето и още секретни нотариални актове,които разсекретяваме и легализираме,за да удостоверим със санкция от Боговете ни,че Кримският полуостров е изконна Българска собственост!

Например името на полуострова на кримско–татарски език– Къырым ярымадасы

КЪЫРЫМ ЯРЫМАДАСЫ=Кан (Жреци) на Мадара Мария и Иса 

Да видим за пореден път какво ни съобщава името на населението Кимерийци, Cimmerians,Kimmerians :

КИМЕРИЙЦИ=Кан (Жреци) на Мария и Иса

КИММЕРИАНС=Кан (Жреци) на МаМария и Иса=Кан (Жреци) на Мама Мария и Иса 
тракийско племе кръстено по името на Духовните му водачи,които са Българите– Жреците на Исус и Мария Магдалена,но това племе не е от Българи,както тука в блог.бг ни зарива с фалшива руско–съветска манипулационна анти–българска византийска документалистика блогерът letopisec и другите му аватарни проявления като bls,arhivar и още колко са профила там в екип,и който си надписва когато си пожелае 500,1000 или колкото си пожелае прочита,за да държи постоянно първото место в раздел История на блог.бг винаги с нула гласа одобрение,а е едно от всички тракийски племена,с които е заселен целия свят от Българите,които са Духовните водачи и интелектуалният и управленческите елити на тия племена,в които племена има различен процент феноменен Български Божествен жречески имплант,от величината на който процент зависи културното и цивилицационното ниво на съответното тракийско племе.

За ваша информация Българите са Божиите генетични деца,документирани по глава 1 от книга Битие на Светото писание,а тракийските племена са синтетичните биороботи,произведени по технологията и алхимичните рецепти на глава 2 от Битие,с които Сътворенчески процеси ви запознахме в постингите ни
 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 
 
Да видим какво ни съобщава и Българското наименование на полуостров Крим:

ПОЛУОСТРОВ КРИМ=Богиня Матара и Иса Бълкарина

ПОЛУОСТРОВ КРИМ е на=е на
Бълкари на Богиня Матара и Иса
точно,ясно и категорично,четливи и автентични подписи и печати от Българските Богове,легализирали документа.И точка по въпроса! 
 
 
image

Сусана Джамаладинова е родена в Ош

ОШ=Оша=Еша=Ешуа
В нейнното кръщелно свидетелство е документиран нейния Божествен Български генезис:

СУСАНА=СУСА – НА=АСУСА (–) Н (кодировъчен назал)=АСУАС=Исус 
 
ДЖАМАЛАДИНОВА=Дуло от Ежуа и Богиня Мад
с яка Българска борческа закалка,каквито трябва да са всички Български жречески импланти сред всички племена,за да болеят и страдат и се жертват за родословието им,племето и народа,където са посяти за духовен борчески елит!

Вече нарушаването на Божиите закони си остава за тяхна сметка,като ние само ще ѝ припомним на Сусанка,че Отец ни и Майка ни са ги командировали певците сред народите за да пеят за Любов,братство и мир между народите,а не да ги насъскват в конфротация–за тази роля са отредени техните лоши роднини–управниците от Дуло !

 Ефектният компютърни светлинен фон на песента на Джамала изпрати ясно и метафорично,и в разбираемо в прав текст послание :
"Джамала е част от дълбоко,широко,високо и всестранно разклоненото Огнено Дърво на Живота,което е символ на Божият свещен род Дуло,и върху което Дърво е построена цялата човешка цивилизация !" 

ОГНЕНО ДЪРВО НА ЖИВОТА=ДЪРВО от Гена на Ежуа и Богиня Диана

ОГНЕНО ДЪРВО НА ЖИВОТА=Рода от
Гена на Бог Ежуа и Богиня Диана 

 
 
Никой не ни пита нас,съгласни ли сме Крим да е на този или на онзи,делят го и се карат и се бият,че и света палят,накрая ще дойде падарят от криминално–политическата евангелска притча и възпитателят от педагогическата стая,и ще ги или усмири и сдобри,или ще ги ошамари и изгони всичките! 
 
Ето обаче и нашата тежка дума:
 
НИКОЙ НЕ НИ ПИТА НАС=Кан (Жреците) на Богиня Диана и Иса

НИКОЙ НЕ НЕ ПИТА НАС ОБАЧЕ=Кан (Жреците) на Богиня Диана и Бог Исуш  
 

ДА Е НА ТОЗИ ИЛИ НА ОНЗИ=на Дуло от Диана и Изуз
 
КАРАТ СЕ И СЕ БИЯТ
потомците на=потомците на Исус от Тракия и Богиня Диана

КАРАТ СЕ И СЕ БИЯТ=Траките на Исус и Богиня Диана
обезпаметените тракийски племена,лишени от Българите–духовните им водачи,и хванали се за гушите,че чак от Америка дошли траки,водени от изродени българи от Дуло и те да се бият и борят за демокрация в Крим,пък то те всичките какви ли не заобиколни хватки ползват и заблуждаващи маньоври правят,за да прикрият висшата им цел № 1 на всички,имплантирана неизтриваемо и неотменимо на всички в родовата им памет–да се завърнат там, откъдето са произлезли и тръгнали по широкия свят Предците им–в Земния Рай, Обетованата земя,Райската земя,Едемската градина,родният град на Боговете Олимп, приказната страна Аркадия,земята на Хипербореите,и още които се сетите херметични синоними и символи на България на Балканите!
 
ЗАОБИКОЛНИ ХВАТКИ от=от Балки,Кан (Жреци) от Иза и Бохиня Диана

МАНЬОВЪР=Богиня Мария

ВИСША ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО е=ЦЕЛ е Исуш и Богиня Мадара

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария 
 
ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

РАЙСКАТА ЗЕМЯ на=на Кан (Жреци) на Исуз и Матара

ЕДЕМСКА ГРАДИНА=Трагия на на Иса и Майка Диана

ЗЕМЯТА НА ХИПЕРБОРЕИТЕ=Трахия на Бог Иза и Богиня Матара  

ПРИКАЗНАТА СТРАНА АРКАДИЯ=Тракия на Барки Одриси на Иза и Диана 
 
ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Иамбол=Ямбол
 
Та да си дойдем на приказката "двама се карат,третият печели!",която е и прорицание–разпореждане за събития,които обезателно ще се случат,защото са запланувани от Боговете ни!

По тази приказка въпреки напръв поглед абсурдните разпечатки на прорицанието, третият,който винаги печели в крайна сметка,е:
 
ДВАМА СЕ КАРАТ ВИНАГИ ТРЕТИЯ ПЕЧЕЛИ=
ПЕЧЕЛИ Рода на Богиня Мат Диана и Бог Иса от Тракия

винаги накрая Рода,Народа на Богиня Майка Диана,Мария Магдалена и Бог Исус,ще спечели и Крим,и Европа,и целия свят!
Ще ги спечелим,защото са ни Бащиния и Майчиния,за да ги управляваме по законите на Любовта,Братството и Мира!

Амин!

Ще благословим и Джамала,и руското момче Сергей,за когото говорят,че е гей,защото все в защита на тях говори и пее и с тях дружил,ще благословим и Поли,защото и за нея казват,че все зад обратните общества заставала–благославяме ги,защото тия обратни сексуални неща,ако ги има и които ги има по другите,са болестни състояния и тях ще ги лекуваме скоро напълно,и ще поздравим българо–корейската тракийка от европейската държава Австралия,защото нейната песен бе най–хубава от всички хубави,казват повечето хора,защото лоши песни няма!   
–А,и защото пропуснахме в първата редакция,сега в добавка да ви запитаме,наши братя и сестри руснаци,защо вие не дадохте нито една точка на Българската песен?
Нали много ви болеше,че Българските политици мразели Русия и много хора в България били русофобски настроени!Нали декларирате,че много ни обичате?
Ами знаете ли,колко много повече Българи са настроени в обич към Русия и все на вас и на Путин разчитат и ви се обесняват в Любов,както и нашият екип често,но ние сме за Любов и към американците и към всички и всички ги мислиме,защото всички ще трябва да ви спасяваме! 
Мерзостите в България към Русия ги правят управниците ни,вие защо си го изкарвате на Българския народ?

Заболя ви много от грандиозната манипулация в Евровизия с украинката и с вас,нали?
И с основание ви боли и се възмущавате вие и целият свят,но пак ви питаме,братя и сестри руснаци,защо нито една точка не дадохте на Българската песен,която очевидно е много добра,видно от класирането и отношението на другите страни към нея–това от ваша страна не е ли злоумишлена провокация от ваша към Българската песен,реципрочно и логично и към Българския народ,заради и което си и получихте заслуженото и отнесохте в общ план пердаха вие!

https://www.youtube.com/watch?v=5ymFX91HwM0

Dami Im - Sound Of Silence (Australia)

DAMI IM=Диана МаМа=Диана Мария Магдалена

SOUND OF SILENCE=
Богиня Диана и Исус Селен (Змей)

И ви предупреждаваме всички–и певци,и организатори–манипулатори на Евровизията, и държавните им глави и управниците на всички,и генералите им,че скоро не само Пъдарят на лозето,дето Господарят го остави за временно ползване на хората,идва,но и самият Господар на лозето–света,този път идва,че и двама Господари още повече идват...
За справка–притчата за Господаря и лозето в Гугъл със същата парола на търсачката,която ще потвърди верността и неотменимостта на предепреждението от заглавието на поста ни,че двама,трима,или сума ти народ с Джамала заедно се карат и бият за Крим,накрая ний печелим! 
 
СУМА ТИ НАРОД СЕ КАРАТ за=за Диана Матара и Исус от Тракия 

СУМА ТИ НАРОД СЕ КАРАТ за=за Тракия на Диана Матара и Исус

НИЕ ПЕЧЕЛИМ ВИНАГИ=НИЕ ПЕТШЕЛИМ ВИНАГИ=Богиня Диана и Ешуа от Ямпол

НИЕ ПЕЧЕЛИМ ВИНАГИ=НИЕ ПЕТШЕЛИМ ВИНАГИ=Ямболии от Богиня Диана и Ешуа– 
кастата на жреците от рода Дуло на Боговете Демиурзи от техния Първосвещен град Ямбол,които печелят винаги 
 
 
екип на bezistena 

 ИСД с Любов!







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.05.2016 23:54
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. shtaparov - Крим е толкова руски, колкото Ко...
18.05.2016 14:06
Крим е толкова руски,колкото Косово е албанско- коренно население и на двете области е Българското.
цитирай
3. bezistena - Абслютно верно, Приятелю! Само ...
18.05.2016 15:06
Абслютно верно,Приятелю!
Само доуточняваме,че едно от познатите кримски племена е тракийското племе Кимери, кръстено по името на Духовните му водачи,които са Българите– Жреците на Исус и Мария Магдалена,но това племе не е от Българи,както тука в блог.бг ни зарива с фалшива руско–съветска манипулационна анти–българска византийска документалистика блогерът letopisec и другите му аватарни проявления като bls,arhivar и още колко са профила там в екип,и който си надписва когато си пожелае 500,1000 или колкото си пожелае прочита,за да държи постоянно първото место в раздел История на блог.бг винаги с нула гласа одобрение,а кимериите са едно от всички тракийски племена,с които е заселен целия свят от Българите, които са Духовните водачи и интелектуалният и управленческите елити на тия племена,в които племена има различен процент феноменен Български Божествен жречески имплант,от величината на който процент зависи културното и цивилицационното ниво на съответното тракийско племе,чиято цялостна култура и оцивилизационен облик се изгражда от Българите

А ето и коренните култиватори и цивилизатори на изконната Българска имперста провинция Косово:

КОСОВО=ВОК ОСО=Бок Иса –
неизтриваемият Български кръстнически и цивилизационен печат и нотариален акт за принадлежност на Българите

КОСОВО=КО ВО ОС=Кан (Жреци) на Бог Иса –
Българите,Божията феноменна жреческа каста,на които принадлежи Българската имперска провинция Косово,и която скоро пак ще принадлежи на Свещената Българска империя!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715662
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!