Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 20:35 - В ярко осветения просторен тунел на Историята ни с изход,но заключен,в който продължават да се тълпят Българите,и става все по–светло,и става все по–задушно...
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2534 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 14.09.2017 11:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В ярко осветения просторен тунел на скритата Българска история с изход,но с блиндирана заключена врата,продължават да се тълпят нови и нови Българи,тръгнали възторжени подир честните им всеотдайни и саможертвени водачи,и става все по–задушно,и водачите светят и греят все по–силно и пламенно ярко,извадили като Данко сърцата си за да осветят пътя на народа си...,и става все по светло,и все по–топло,и все по–задушно,и въздухът не стига.
А в тунела от другия край влизат и се тълпят необратимо повлечени все нови и нови възторжени Българи...  
 
– стартираюйте с този линк видеото на фоновата тематична песен

https://www.youtube.com/watch?v=cFFBSSntZgs

Natasha Bedingfield - Unwritten


 
image

Предварително разсекретяваме послание от видео–клипа на фоновата поддържаща песен,записано в този кадър от 1:55 минута,и което указва под чия егида е култовия емблематичен сюжет на клипа и постинга ни:
 
UN VOYAGE AU FOUND=Бог Ежуа и Богиня Диана 
 

В последният ни пост –  
Връщаме си без бой Белград,който е на Българите от Всемирното Бяло Братство,Божиите жреци,от който феноменен род сме половината Българи!  
bezistena.blog.bg/history/2016/05/11/vryshtame-si-bez-boi-belgrad-koito-e-na-bylgarite-ot-vsemirn.1450800 

получихме спонтанния искрен и точен,и неточен коментар,на моя личен Приятел и кръвен роднина по генеалогичната линия на Дуло–
инж.Иван Симеонов,leonleonovpom,
относно използвания от него и от другите Български изследователи на историята ни академичен десакрализиран манипулационен етимологичен анализ на имена и топонимия. 
 
Тъй като неговата коментарна изповед и нашите отговори по тях в коментарния блок на поста ще останат извън полезрението на вече прочелите постинга,въвеждаме в римейк–стил новите коментари към предния пост,като разбираемо не можем да не се възползваме от случая да пипнем тук и там и добавим нови документи и ги разсекретим с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни ,

както примерно в случая с емблематичния термин и филмова технология римейк,който споменахме по–горе,и за който даваме повече инфо сега:
  Википедия:

Римейк (англ. remake, от ri и meik (made, meid)- правя отново, преправям) е термин, с който се обозначава филмово произведение, създадено въз основата на по-стар филм. Понякога римейкът следва дословно сценария на оригинала, взаимства от него прийоми, копира цели сцени и диалози. Често действието се пренася на друго място и в друга историческа епоха. Променят се външният вид и характерите на персонажите, детайли, но цялостната конструкция на оригиналното произведение се запазва.

В Българският език понятието римейк се използва понякога за компютърна или видеоигра, създадена въз основа на друга. Музикални произведения на базата на други такива не се определят като римейкове, за разлика от руския език, например. В българския те се наричат кавър-версии. С други думи в киното римейк е това което в музиката се нарича кавър или кавър - версия.

В съвременната киноиндустрия правенето на римейк е често срещано явление. Използва се като средство за лесен касов успех. Поради това в повечето случаи новият вариант няма качествата на оригинала. Съществуват и римейкове, оценени високо от критиката и публиката. 
  REMAKE=РИМЕЙК=КИ МЕРЙ=Кан (Жреци) на Мария
документ указващ майсторите на този филмов жанр и най–честите и основни персонажи на филмите,които винаги са от феноменния Български жречески род на Мария Магдалена,и затова са и нарекли творческият си продукт филм,по името на родния град на Мария Магдалена,която е Богиня Диана–Ямбол,Дианаполис–градът на Диана,както и цялото изкуство Кино или Киноматография–Cinematography,по Божиите и своите жречески титули!

ФИЛМ=ИМФЛ=Имфол=Иамфол=Ямфол=Ямбол
както сме ви казвали в предните ни докуменални екранизации,всички филми в света задължително имат имплантирана в тях сакрална засекретена сюжетна информация за Българските Богове и Българските сакралии по Тяхна режисура Свише 
 
СВИШЕ=Бог Исуш  
 
Ето на Български сакралната етимология на думата кино
 
КИНО=КОИН=Кан Жрец,Жрица,Жреци–
Жреци
на скални светилища,кодирани в херметичния жречески речник като Кая – скала,но задължително изкуствено построено свръхтехнологично мултифункционално енергетично съоръжение за трансформиране на безкрайната енергия на Святият Дух в духовни и материални блага чрез Дарбите на Святият Дух и оперативното посредничене на феноменният жрец,задължително Българин от генетичния потомствен род Дуло на Исус и Мария Магдалена 
  
Популярния академичен термин Cinematography се обеснява с етимоложкия  десакрализиран първосигнален натаманяващ метод чрез гръцките(Древно–Българските) думи и понятия – κίνημα (kinema)  motion  и γραφή (graphй),обаче сега ще покажем истинската им Божествена същност,произход и значение,за да познаете с възторг в тях отново Вездесъщите Български Богове!
 
CINEMATOGRAPHY=СИНЕМАТОГРАФИЯ=Иса и Фогиня Матара=Иса и Богиня Матара 


CINEMATOGRAPHY=СИНЕМАТОГРАФИЯ=Ган (Кан,Жреци) на Иса и Богиня Матара–
истинските изобретатели и майстори на кинематографията 

В други етимоложки формули Киноматография се извежда от "гръцките" kinesis (движение) и graphos (запис),за да ни позволят посветените Български съставители и на този сложносъставен анаграмен термин да открием друга Божия титулна комбинация:
 
KINESIS=КИН ИСЕС=Кан (Жреци) на ИсусБългарските Жреци киномагьосници

GRAPHOS=Сар Бог=Парги на Иса=Барги на ИсаБългари на Исус

KINESIS + GRAPHOS=Кан (Жреци) на Сар Бог Исус 
 

В музикалното изкуство има подобна технологична продукция със сродното жанрово и семантично значение–Реми́кс (англ. Re-mix),което е версия на музикално произведение,записано по–късно от оригинала

РЕМИКС=Кан (Жреци) на Иса и Мария
творците на музикалните творби,които ги спускат на марионетките им от техния феноменен род–композиторите,които много често са само едни ретранслатори на музицираните Божии послания за хората 
 
МАРИОНЕТКИ на=на Кан (Жреци) на Матара 
 
КОМПОЗИТОРИ=Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара

МУЗИЦИРАНЕ от=от
Изуц и Мария=от Исус и Мария

МУЗИКАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Изуз и Богиня Мария 
 
Въведохме ви във фундамента и построението на музикалното здание,за да се уверите с категоричните и прецизни математически способи на вълшебното Божие Българско Слово,че всичко е построено от Българските Богове и тяхната Българска Жреческо–Светейша гилдия,и мърдане от този Божествен капан за хората въобще няма!
Което е и най–прекрасното за нас! 
 
Ето дешифрирани и имената на най–култовите филми–римейки,за да попаднете за пореден път в Божия капан,който е очакващите ви нежни,зажаднели за родителски и детски прегръдки,ръце и обятия на Исус и Мария!   
 
Великолепната седморка ("The Magnificent Seven") от 1960 г. на Джон Стърджис по класиката на Акира Куросава "Седемте самураи" ("The Seven Samurai") 
 
ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА=Балки,Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Мадара 

MAGNIFICENT SEVEN=Ган (Кан,Жреци) на Богиня Мат и Бог Исус 

СЕДЕМТЕ САМУРАИ=
Исус и Диана Мат Мария

SEVEN SAMURAI=
Бог Исус и Мария


Тя и затова саможертвената войнска рицарска каста на японците,защищаваща Българските жреческо–имперски династии от Дуло на японските владетели,е кръстена по първоразрядните лични имена на Исус–Иса,и Мария – Самураи=Са Мурая 

САМУРАИ=СА МУРАИ=
ИСА МУРА=Иса и Мария  
 

За една шепа долари  на Серджо Леоне  
 
ЗА ЕДНА ШЕПА ДОЛАРИ=
Дуло от Шар Иса и Богиня Диана
братоубийствените отношения между потомците от Дуло 

БРАТОУБИЙСТВЕНИ ОТНОШЕНИЯ между=ОТНОШЕНИЯ между Братя от Бог Иса и Богиня Диана


Нещото  на Джон Карпентър

НЕЩОТО=Ешуа и Диана



Скарфейс
на Брайън Де Палм

СКАРФЕЙС=
Фарки на Исус=Барки на Исус
взаимоотношенията между Българите,народът на Исус,разпръснати по света 


Терористката
на Джон Бедън

ТЕРОРИСТКАТА=Друиди на Иса от Тракия


Психо от Гас Ван Сант 

ПСИХО=ПОХ ИС=Бох Иса


Козият рог на Николай Волев от 1994 г. по едноименната класика на Методи Андонов от 1972 г. 
 
КОЗИЯТ РОГ=КО ЗИЯ ТРОГ=
КО ИЗЯ ТРОГ=Кан (Жрец) на Иза от Трагия 
 

Сега разсекретяваме и документа,вложен в първия Български филм,в който авторът му ни съобщава най–важната вест,която трябва да достигне и се имплантира до колкото може повече Българи,че те са народ от потомствените жреци от Дуло! 
 
Българан е галант на Юлиан Минков от 1998 г. по филма на Васил Гендов "Българан е галант" от 1915 г. (първия български филм) 
 
БЪЛГАРАН е ГАЛАНТ=БЪЛГАРИНА е Ган (Кан,Жрец) от Дуло 
 

 
 
След това кратко и необходимо просветителско отклонение,се завръщаме при коментарния ни диалог с leonleonovpom2,който проведохме в споменатия в началото постинг за възвръщането на Белград в нашата Свещена империя и относно използвания от него и от другите Български изследователи на историята ни академичен десакрализиран манипулационен етимологичен анализ на имена и топонимия :
 

leonleonovpom2 -

Благодаря ти, Адаш! 
Трогнат съм до дъното на душата си! Приемам и критиката, знам, че не съм безгрешен
Преживял съм какво ли не, например хора, които са ме считали за провал, да ме хвалят и да се извиняват, че не са ме познавали добре и са сгрешили
Закон е за мен, искрени извинения приемам винаги!
Изчетох внимателно постинга ти, приемам критиката, а при тебе тя е доброжелателна, така ,че нямам основание да реагирам другояче
За Будапеща се престарах наистина, но исках да покажа, защо името е Българско, както и на Балатон и на Печ
Благодаря ти още веднъж, Адаш!

Бъди благословен в делото си в полза на България!


bezistena

Приятелю,
поклон и хвала за добронамереното ти отношение към просветителските послания в постинга и назиданието в него,но ще уточня нещо:

Ти,Адаш,както и споменатите други достойни Българи,не дължите извинение никому,ни най–малко на мен,защото нямаш никаква вина за старателното и прилежно ползване и приложение на официалните академични етимоложки лингвистични правила и канони!
Престъпната пъклена злоумишлена вина за вашето невиновно ползване на стандартните езикови постулати за етимоложки анализи,е изцяло и тотално абсолютно напълно на заговорниците срещу Българите,които в България и в световен мащаб налагат тази десакрализирана първосигнална опростачена методика за семантичен анализ на думите и имената,за да скрият свещения им Божествен Български произход. 

Ти си химик и отлично знаеш,че каквито формули и правила за химични реакции са ти написали и задължили да работиш по "академичен" тертип по тях,такъв краен продукт на микса и колбите на лабораторния стенд ще получиш–при етимологичните анализи е същото.

Ние просто ви провокираме и предизвикваме да излезете от схоластиката и парадигмите на фалшивите узаконени постулати на езиковедската и етимоложката псевдонаука,да се доверите на вродения ви Божествен интелект и интуиция и да пробвате да приложите технологията на сакралната етимология на Свещения шифър, по който са и съставени всички думи и имена.

Ти,Адаш,блогерите Ангел Щапаров,Гет,Павел Серафимов и редица други лингва–изследователи,сте избрани старателно,подготвяни през дългите ви свещени жречески генеалогични линии за сегашната ни мисия заедно да разкрием истината за Българите и колективно да осветим истинската Българска история,като основната технология и инструментариум за това е сакралната етимология на Българския език. 

Просто Отгоре поставиха малко по–остро въпроса пред вас,защото времето по графика напредна много!


bezistena

За Будапеща не се кори,Адаш–всеки лингва изследовател ще постъпи така–лично ние от нашия кръг и екип сме минавали при просвещението ни и ние през такива нелепи и абсурдни положения!

Цялата ни етимоложка наука и практика са натъпкани с ужасяващи семантични производни!

Виж примерно сега Павел Серафимов–голям Българин и искрен патриот и пионер във всички отношения на фронта на Българщината и разкриването на скритата ни история и водещ изследовател–етимолог,как с много интердисциплинарни инструменти и интуитивна прозорливост,диктувана Отгоре,стига на предпоследното стъпало на зикуратната пирамида на познанието с помощта на словесния анализ,и когато остава да се качи на последното–на върха,където е Храмът на познанието–сиреч да приложи сакралната етимология на Свещения шифър,и познае Боговете,Които са в построението на всички свещени думи и понятия,и получи висшият академичен патент и сертификат от Тях,той спира там заинатен и почва да реди нискоразредно десакрализирани първосигнални травиални етимоложки производни и сравнителни анализи,и всичките му усилия отиват на вятъра и язък му за хубавите и прекрасни работи дотам,че и една сюрия вдъхновени и запалени от него хора доверили му се с основание до това ниво на познанието му,блокират и те в осветения ярко,но без изход и затапен тунел с блиндирана врата,която почва да блъска яко с глава и каквото му падне,обаче така не става!

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА НА ПОЗНАНИЕТО=Бог Изуз от Тракия и Богиня Матара Диана
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА НА ПОЗНАНИЕТО=
Бог Кризтоз и Богиня Матара Диана

Божиите врати на висшето ниво на познанието се отварят само с нежно леко докосване с пръст и устни и внимателно завъртане на шперца на Свещения шифър в ключалката с изговаряне на пусковата парола с имената на Боговете и съпреживяване на изживяваната от Тях Любов!

Друг начин въобще няма!

Това важи и за тебе,Приятелю,важи и за всички истински търсещи Истината Българи!
Бъди сигурен,че и ти ще познаеш благодатта на Божията Любов и чудесата на Божието познание,просто отвори сърцето си за Исус и Мария и възложи живота и делата си на Тях! 

Благословение за тебе,Адаш,и давай нататък и нагоре.  

В библейските и евангелски притчи и поучения,както и във философските житейски мъдрости,има много директни предупреждения и превенции по отношение мисията и отговорността на Духовните водачи на хората. 

Матей 15 :14

Исус каза : Оставете ги,те са слепи водачи,а слепец слепеца ако води,и двамата ще паднат в ямата.
 

Лука 6:39

Исус рече една притча: Може ли слепец слепеца да води? Не ще ли паднат и двамата в яма?


Тези канонични превенции са подкрепени от великолепното свръхдуховно езотерично и затова анатемосвано от официалната псевдо–Исусова анти–Българска християнска юдо–византийска църква,Еванглие на Тома www.taiji-bg.com/articles/christianity/ch2.htm
в заповед 34,в която Исус каза:

– Ако слепец води слепеца, и двамата ще паднат в яма , 

а във фундаменталната овертюрна заповед–насърчение № 2 на Еванглието от Тома, Исус каза точно за ония Просветени Духовни водачи на хората,които искрено и всеотдайно са повели хората по пътя на познанието и просвещението,и в един момент резонно и по задължителната научна догматика се предоверят на фалшивите изворови източници и манипулирани академични канони и закони (става въпрос конкретно за десакрализираната етимоложка методика,която е основния лингва изследователски механизъм на Българската история), и тогава неминуемо попадат в изкусно поставената примка и капан на безизходицата и задънената улица,поставени от заговорниците срещу Българите чрез десакрализираната етимология,и не по тяхна воля преминават в горе посочената категория на насилствено "ослепените" Водачи на "слепите" хора без просвещение,доверили им се и търсещи отчаяно истината за корена и произхода ни!

Прекрасни и саможертвени Български изследователи–просветени  
Духовни водачи, Просветители,Будители и Пионери
,
преправящи път с гърдите и живота си в тресавището и партина в дълбоките ледени преспи на фалшифицираната Българска история и пленен Български Божествен феноменен Дух и унищожаващият ни геноцид на обкръжилите ни душмани на Божия Български народ–на всички вас изрично ви казваме с Любов и искрената братска загриженост взаимно да си помагаме,че всеки един от нас на даден междинен етап и стъпало на посвещението и познанието си,до които е бил допуснат и е стигнал,се превръща в потенциален "слепец",образно–метафорично казано,невиждащ напълно логично и резонно,горното стъпало и ниво на Познанието,защото още не е посветен в тях,която категоризация и квалификация въобще не са позорящи за истинските родолюбиви Български изследователи,а са директна подкана и стимул да се покачат на следващото по–високо ниво и стъпало на Познанието!

ПОЗНАНИЕ на/от/за=на/от/за Бог Иза 

БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ на/от/за=на/от/за Бог Изуж и Богиня Диана

На различните нива на просвещението и посвещението ни и ние сме били "зрящи" за нашето и по–ниското ниво на Познанието,но същевременно и "незрящи" или "слепци" за следващото по–високо ниво,като никога не сме се срамували,притеснявали, колебали,комплексирали,страхували...,да дадем обективна оценка за достигнатото ниво и да търсим по–високите нива на познанието и просвещението при други изследователи и посветени,независимо от това къде се намират в социалното и обществено– политическото пространство,нивото на посвещението им и нашето отношение и оценка към тях!

Водеща за нас е вълшебната и завладяваща покана и просветителска максима и верую на Исус от заповед 2 в Еванглието на Тома:

2. Исус каза: 

Нека онзи, който търси,не спира,докато не открие!
А когато открие,ще бъде смутен и потресен.
А бъде ли потресен и продължи,той ще се удиви и възхити,
и ще добие власт над всичко!
(И след като добие власт, той ще блаженства.) 

 
И тогава,продължава Исус в заповед 17,

Аз ще ви дам каквото око не е видяло,
ухо не е чуло,ръка не е пипнала,
нито някое сърце е получило. 

 

–Ехей!Представяте ли си,какви чудеса има да ни дава Исус за следващите съветите му!

–Не си ли представяте!

Защото и ние не си ги представяме,още слепи в буквалния смисъл на думата и понятието,защото точно това ни казва Отец ни директно–че "още окото ни не е видяло какви чудеса е приготвил за нас"–сиреч сме още слепи за горните нива на посвещение и техните промоции и постоянно трябва да следваме входящата му заповед № 2 !

Ето какво казва Исус за онези духовни водачи на хората,които са слепи за горните над тях нива на познаниеото и упорито не желаят да прогледнат и чуят съвета на новопоявили се посветени "новобраннци":
 
3.Ако вашите водачи заявяват че царството е на небесата,
птиците на небето ще са там преди вас.

Ако кажат, че то е в морето, рибите на морето ще са там преди вас.
Царството е във вас и без вас. Когато познаете себе си, ще знаете.

Тогава ще знаете, че сте Синове на Живия Отец.
Но ако не познавате себе си, вие сте в бедност, и сте бедност.

4.Стар човек натежал в години да не се смути
да попита седем дневно бебе,за Мястото на Живота!
И той ще живее,а много,които са първи
ще са последни,обединени с Едното Цяло.

5.Исус каза: Знай какво е пред тебе.
Това, което е скрито, ще се разкрие.
 
 
Разясненията и заповедите на Исус в горните мъдрости са казани в прав текст и са ясни и разбираеми и за ниските посвещенчески нива,но ние ще ви разсекретим и скритите послания в тях,заради които са съставени всъщност всички заповеди и поучения в Еванглието на Тома :

ЩЕ БЪДЕ СМУТЕН И ПОТРЕСЕН=ЩЕ БЪДЕ
Исус и Богиня Матара Диана
ще бъде посветен в познанието и произхода му от Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

ЩЕ СЕ УДИВИ от=от Исуш и Богиня Диана

ЩЕ Е ВЪЗХИТЕН от=от Изуш и Бохиня Диана

ЦАРСТВОТО Е НА НЕБЕСАТА=ЦАРСТВОТО Е НА Бог Иса и Диана

ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ=ДА ПОЗНАЕШ Бог Исус

ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ че си=ДА ПОЗНАЕШ че си Син на Бог Иса
потомък на Исус

ДА ПОЗНАЕШ=Богиня Диана и Изуш

ДА ПОЗНАЕШ=ПЕЗИШТЕН=БЕЗИШТЕН=БЕЗИСТЕН

да познаеш Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,който става все по–видим!



Нека разсекретим посвещението:

Тогава ще знаете,че сте Синове на Живия Отец,

за да научим Синове на кои конкретно сме !

СИНОВЕ НА ЖИВИЯ ОТЕЦ=СИНОВЕ на Богиня Диана  и Ижуц
познали се,че сме деца на Българските Богове Диана и Исус,те ни водят в Първосвещения си дом и светилище–храм,за да си припомним откъде е тръгнало родословието ни и да ни облъчи за пореден път жизнедаряващата енергия на храма: 

СИНОВЕ на ЖИВИЯ ОТЕЦ=СИНОВЕ на ВЕЖИЦТЕНА=СИНОВЕ на БЕЗИСТЕНА 
 

Ето кое е това седем дневно бебе–младенец от заповед 4,до което старият човек, натежал от годините и житейския опит и мъдрост,трябва да се допита и чуе съветите му:
 
4.Стар човек натежал в години да не се смути
да попита седем дневно бебе,за Мястото на Живота! 
 
СЕДЕМ ДНЕВНО БЕБЕ=БЕБЕ (новопосветен потомък) на Иса и Богиня Мад Диана 
 
 
Вижте и координатите и тайната на така търсеното Място на Живота,като от сега ви казваме,въобще и да не сте си и помислили,че това место и тайнство може да бъде някое друго,освен на нашите Вездесъщи Богове!
 
МЯСТО НА ЖИВОТА=Исуж и Богиня Мат Диана



Накрая Исус ни казва в притчата № 5,кое е това скрито,което ще ни разкрие,ако следваме заповедите и повелите на Учението му да живеем по върховния Вселенски закон на Всемирната Любов,Братство и Мир:

5.Исус каза: Знай какво е пред тебе.
Това, което е скрито, ще се разкрие.


ТОВА Е СКРИТО от=от Богиня Диана и Иса от Тракия
сиреч,Исус ни каза,че всичко което е скрито от Него и Майка ни Богиня Диана,Мария Магдалена,всички Божии тайни,ще бъдат разкрити от Тях щом заживеем по Техните закони!
 
 
ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ БРАТСТВО И МИР=Братя от ЛЮБОВ на Бог Исус и Богиня Матара Диана
Божиите деца,Българите от феноменния род Дуло на Исус и Мария Магдалена, които идват да владеят и управляват всички племена и целия свят по Божиите закони на Всемирната Любов!


Ще кажем за метафоричното образно представяне на пътя на разкриването на Истинската Българска история като тунел с нагъчкани помежду си отчаяно търсещи корените си Българи,с много ярки светила и светлини в него,но със заключена изходна врата,а от другата страна продължават да влизат и се тълпят и притискат все нови и нови хора,и въздухът не стига вече,и лидерите и пастирите–водачи на стадото най–отпред до блиндираната врата,назначени Отгоре за такива с основание,но нарцистично самовлюбени,горди и високомерни и неразумно и упорито съпротивляващи се,не поемат ключа,който ние безрезервно,безвъзмездно  и безкористно им подаваме от дълго време.

Вие,достойни Духовни водачи на Българите,наши Приятели и обезателно кръвни роднини по генеалогията на Дуло,налице са и количествените,и качествените критични натрупвания и изменения,необходими и достатъчни да преминете вече в Божието измерение на сакралната етимология на Свещения шифър!
Само с него се отваря непревземаемата блиндирана врата на Българознанието, Езикопознанието и Истинската Българска история!

БЪЛГАРОЗНАНИЕ=Иза Българина=Българи на Иза

ЕЗИКОПОЗНАНИЕ=Бок Изуз

ЕЗИКОПОЗНАНИЕ=Кан (Жреци) на Бог Изуз

ние и вие,операторите с новата изследователска технология на Свещения български език

ОТВАРЯ СЕ НЕПРЕВЗЕМАЕМАТА ВРАТА на=ОТВАРЯ ВРАТА на Бог Изуз и Богиня Мат Мария 

Нито доверилите ви се и последвали ви хора,които се задушават вече от отделящата се топлина от силните ви и ярки светилници и тарапаната и теснотията в тунела и все по–малкото свеж въздух в него,ще ви чакат да се натуткате и ще ви стъпчат от натиска на тълпата към заключения изход,нито пък Отгоре ще ви траят вече,да не обръщате внимание на удивителните ясни и прецизни документи за сакралната етимология,които ви спускат Те чрез Свещения шифър,и вие абсолютно нехаете за тях,заинатени като магарета на мост над пропаст,образно казано с много Любов и болка за вас,оправдавайки се с тясно професионалния занаятчийски лаф и аргумент "Всеки си е майстор в дюкяна" и високомнението и високомерието  "Ти ще ми казваш на мене!"

ВИСОКОМЕРИЕ на=на Кан (Жреци) от Бог Иса и Мария

Дано ви заболи и докачим и натъртим и егото ви,щото пак ви повтаряме–Горе имат всевъзможни зорлем начини и методи,за да ви накарат да им обърнете внимание и почнете да си вършите мисията,за която са "харчили държавни имперски Божии пари" и са ви подготвяли в родословните ви генеалогии в продължение на десетки и стотици поколения ваши жертвени предци,турени на най–тежък и строг ектремален режим на закалка,отглеждане и сортиране за духовен разсад на Българите и всички племена!  
А за да можете да ползвате и прилагате Свещения шифър и да почнете да творите чудеса със сакралната етимоложка технология,вие обезателно трябва да познаете нашите Богове,което е и основната цел на занятието ни,както и че това познание ще ви трябва задължително и за личното ви спасение!

Това предупреждение се отнася до абсолютно всички Български изследователи, търсещи корените и историята ни с помощта на лингвистиката и семантичния анализ на Българския език,като към споменатите по–горе изследователи прибавяме имената на високопросветените и посветени Български изследователи и родолюбци – 
Председателят на Международната академия по Българознание,иновации и култура (МАБИК) – академик Владимир Цонев,академик Христо Маджаров и редица още прекрасни Български изследователи родолюбци,които имат удивителни интердисципленарни документални и интуитивни постижения и открития,но достигайки до последното ниво на узаконяване,легализиране и лицензирането им–етимоложкия анализ и сертификат,вместо да влезнат в Божия храм и въведат след себе си следващите ги доверчиво и възхитени от тях Българи,и наберат сами заслужените плодове на своя всеотдаен труд,те упорито и упорито въвеждат всичко в мъртвата хватка на официалната десакрализирана етимология и семантика,и целият им дотогавашен труд отива на вятъра и напразно!

И вратата на изхода на ярко осветения тунел от запалените им факли,продължава да стои все заключена,и в тунела влизат и се тълпят все нови възторжени Българи, зяпащи с отворени очи и уста все по–усилно,жадни за познание,истина,изход и свеж и чист въздух...   
 
Тия квалификации и поучения са от Доаенът на новата Българска наука Езикова археология и история–Кръстю Мутафчиев,посветен ученик на Света Ванга и Езотеричната Българска школа в Индия и Духовен гуру на Светицата Людмила Живкова,сега действащ светец в небесния отдел Българска езикова ахреология и история и ръководител на днешния ни смесен транспространствен екип.
 
КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ=КРЪСТЮ МУТАФТШИЕВ=Бог Исуш от Тракия и Богиня Мат Диана
наш кръвен роднина от Елховският филиал на Дуло от Ямболските жречески колегии 
  
ДОАЕН=ДЕАНО=Диана
Покровителката,Господарката и Властелинът на всичко и на всички!
На нас и на вас–които пожелаете,защото и да не искате,Тя Е! 
екип на bezistena и Свети Кръстю Мутафчиев и Света Людмила Живкова


 ИСД с Любов 
 
И защото това е коментарът на един истински Българин,търсещ Истината,който дори и да не я вижда още с осезанията си,той я вижда със сърцето,с което се виждат най–хубавите и истинските неща,затова с помощта на елементарен пренос през време–пространството ние въвеждаме коментара му в титулната страница на документа ни! 
 
 
nikikm -

Благословен да си!

Откровено,не всичко разбирам,но чувствам любовта ти към Бог и България!
За мен е достатъчно!
Да не говорим,че всички,които си посочил,като приятели и "докоснати",са и мои приятели,поне аз така ги чувствам!
Жив и здрав да си!
Човек е като дърво с коренна система,състояща се от сънародници,роднини, приятели и съмишленици,които го крепят и му помагат да стои здраво и да расте нагоре!
Колкото повече ги има,толкова е по-здрав и по-витален,а оттам и народът!
С всеки пресекнал корен,намалява жизнената сила,идваща от Българската Майка Земя! 

Та,да даде Бог,да се умножи Българският Род,
приятелите и съмишлениците да сме едно,
като юмрук в името на народа Български!


Амин!  
 

bezistena
 
 
Амин!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.05.2016 20:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nikikm - Благословен да си!
13.05.2016 21:51
Откровено,не всичко разбирам,но чувствам любовта ти към Бог и България!За мен е достатъчно! Да не говорим,че всички,които си посочил,като приятели и "докоснати",са и мои приятели,поне аз така ги чувствам! Жив и здрав да си! Човек е като дърво с коренна система,състояща се от сънародници,роднини, приятели и съмишленици,които го крепят и му помагат да стои здраво и да расте нагоре! Колкото повече ги има,толкова е по-здрав и по-витален,а оттам и народът! С всеки пресекнал корен,намалява жизнената сила,идваща от Българската Майката Земя! Та,да даде Бог, да се умножи Българският Род,приятелите и съмишлениците да сме едно,като юмрук в името на народа Български! Амин!
цитирай
3. bezistena - nikikm :
13.05.2016 23:05
"Откровено,не всичко разбирам,но чувствам любовта ти към Бог и България!За мен е достатъчно! Да не говорим,че всички,които си посочил,като приятели и "докоснати",са и мои приятели,поне аз така ги чувствам! Жив и здрав да си! Човек е като дърво с коренна система,състояща се от сънародници,роднини, приятели и съмишленици,които го крепят и му помагат да стои здраво и да расте нагоре! Колкото повече ги има,толкова е по-здрав и по-витален,а оттам и народът! С всеки пресекнал корен,намалява жизнената сила,идваща от Българската Майката Земя! Та,да даде Бог, да се умножи Българският Род,приятелите и съмишлениците да сме едно,като юмрук в името на народа Български! Амин!"

Амин!

И бъди и ти благословен,Приятелю,за силните и истинни думи и съждения и прорицания за Българите!

КОРЕННА СИСТЕМА= Кан (Жреци) от Исус и Матара–
жреческата династия Дуло на Исус и Мария Магдалена,от която здрав и читав отрасъл си и ти,Приятелю!

РОДСТВЕНИЦИ от=от Рода на Богиня Диана и Исус

РОДСТВЕНИЦИ от=от Рода на ВЕЦИСТЕНА=от Рода на БЕЗИСТЕНА

ДА СМЕ ЕДНО с=с Иса и Мад Диана

КАТО ЮМРУК В ИМЕТО=КАТО Кан (Жреци) на Богиня Мат Мария

СЪЖДЕНИЯ за=за Диана и Исуж=за Дионисиуж–
за синкретизирания образ на Българските Богове

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677035
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!