Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2016 17:16 - Какво вещаят за Българите астролозите и разсекретените пророчества на Дънов и Ванга за сегашните Последни времена!Изповедта на Българските емигранти
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6945 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 16.04.2016 00:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Започваме да разсекретяваме основни пророчества на най–големите съвременни Пророци Дънов,Ванга,Преподобна Стойна...,които се отнасят точно за протичащите  вече фатални епични събития и процеси в света и Европа,провеждани планово от обединената световна реакция,състояща се преобладаващо от българо–юдейски изродени династи от Дуло,единствено и основно заради и против Българите–потомствения народ на Исус и Мария Магдалена.
Пророчествата са свързани пряко и със съдбата и проблематиката на Българските емигранти и официалната и скритата (крипто) Българска диаспора,които разсекретяваме с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061Ванга: Учудвам се, че толкова сънародници заминават извън страната. Те след време ке се върнат отново. Тогава ке стане добре за България. Какво толкова търсят там? Няма да го намерят там. България е богатството.

Сънародниците в чужбина да почнат да се прибират обратно след 2015 г докъм 2023-2025 г.,защото после ще бъде трудно,призовавала в открит текст и в кодирано послание Слава Севрюкова–внучката на Дънов

Ванга предсказа добри времена за България!

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите.

Ванга е предсказала -"Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". 
 
Ванга повтаряла, че „сега сме зле, но ще дойде един шивач и крояч, който ще оправи държавата“. 

Слава и Ванга видели в бъдещето на България руса жена, 

Учителят Петър Дънов казвал, че в бъдещето ще оцелеят хората, които са изградени от вода и дух – духовно извисените.

Преподобна Стойна казва,че река Струма ще се разшири толкова много, че Бяло море ще дойде до България.

Същото казвал и Учителя Петър Дънов – „не ходете към Бяло море, самото то ще пристигне при вас един ден“.
Истинският смисъл на пророчествата ще разсекретим сред мъртвите вълни и разнопосочните подводни течения на воплите и воя на бурното море на Българите–емигранти в чужбина и емигранти и в България.
За провокативна синергитична подложка на импресийното ни обследване ще послужи едно емблематично интернет писмо–пасквил на един българин с малко б,срамящ според преобладаващото форумно интернет мнение Божията жреческа гилдия на композиторите–Александър Кипров,и бурната коментарна реакция на Българите в България и по света,подбрана от екипа ни от различни медии,публикували пасквила.Към всички емигранти, решили да се завърнат за постоянно!  www.budnaera.com/201502/150422242740.html#ixzz45NBYCy5C

Александър Кипров, композитор


Ако има ад на Земята, той е тук – в България…


Ако имате мечти, планове, носталгия – забравете!
Ако имате здраве – ще ви го вземат.
Ако имате пари – ще ви оберат, възможно е и да ви убият.
Ако имате носталгия – вече не е същото, и никога няма да бъде.
Ако имате надежди – ще ви ги пречупят.
Ако сте оптимисти – ще станете депресирани песимисти.
Ако имате здрави нерви – ще станете доста бързо шизофреници.
Ако имате хъс за успех – родната злоба и завист ще го прекършат.
Ако имате талант – ще го смачкат и прегазят.

Забравете химерите! България е, и ще си остане, държавата на хитреците, тарикатите, безделниците, мошениците и безинициативните хора.

Чули ли сте на слепи хора някъде да дават плесенясали храни, само защото не виждат?

Чули ли сте някъде да убиват старци, за да им вземат 50 -те стотинки от портмонето?

Чули ли сте някъде в родилни домове да бият новородени, а по шосетата да ги газят като на компютърни игрички? Що за урод трябва да си за да трепеш кучета, котки, коне – „домашни любимци“, търсещи човешка закрила, за удоволствие?

Най-боли, когато мечтите и илюзиите се разминат драстично с реалността…

Колко ли болка и разочарования трябва да преживее човек, за да стигне до тези апокалиптични заключения?

Война или земетресение ли са причината 1/3 от народа да напусне Родината?

Кой бяга от хубавото – 1/3 от един народ избяга.

А тези, които апелират към сънародниците ни емигранти да се завърнат, разполагат с пари и по 6 месеца живеят извън България.

А престъпниците и бандитите чакат да умрат и малкото останали свестни хора, за да си направят държава по собствен модел…

Ако не ми вярвате – върнете се завинаги в България!
УСПЕХ И БОГ С ВАС !!!

Александър Кипров, композитор,(чернопсихотронник) 

Българи–емигранти в чужбина и в България,чуйте прорицателските превантивни предупреждения на един Божи служител и емисар–пророк от свещената жреческа фамииля и гилдия от потомците на Исус и Мария Магдалена–елитният астролог Любомир Червенков,работещ в Австралия,и натоварен от Тях с мисията да свежда до вас Техните послания и ви буди и просвещава за истинските причини за случващото се с Българите!

България ще загине до 3 години,ако не променим курса сега!
lubomirtchervenkov.blogspot.bg/2015_07_01_archive.html


"Ако непосредствено след 10 ноември 1989 г. една голяма част от населението вярваше,че новата посока на държавата ги води към завишен просперитет,подобрено материално благосъстояние и към светло европейско бъдеще,то сега вече става все по-ясно,че пътят по който се движим води до неминуема гибел и до фактическа ликвидация на държавата България. 

А следователно след време (като логическо продължение на този процес) е планирано да се извърши и ликвидацията на всички останали етнически българи по света.
В това число влизат и всички емигранти. 
Затова на всеки българин на който не му е безразлично неговото собствено физическо оцеляване,както и физическото оцеляване на неговите деца и внуци (независимо дали живее в България или е емигрант) трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се включи в развиващите се в момента процеси в България.

Живеем в изключително критични времена. 
Българската държава е станала заложник на вражески сили,които бавно,постепенно и подмолно изтребват етническите българи в собствената им страна,като в същото време изселват една голяма част от останалите зад граница." 

Вижте цялата статия на посочения адресЕто букет от лечебни билки и отровни плевелни троскоти,заплетени с Фейсбук коментари за Кипров:


Инж. Иван Дунчев за екипа на bezistena:

Абсолютни истини,написани мръснишки от един низък човек,предаващ Родината ни след като сам се е предал,за да се застрахова за предателството си!
Представител на духовната интелигенция и на Божията каста,която трябва да води и да се жертва за народа си!
Пфу!
Мерзост,като иначе фактологически верния му измекярски и предателски пасквил!
Не си идвайте в Родината си ви казва,а я оставете на мръсниците,до които духовно се срина и той!
 

Надя Съйкова
Г-н Кипров, колкото и безнадеждна да е ситуацията в България според Вас, Родината си остава Родина! Да, нещата не са, както бихме искали, но не са и толкова безнадеждни(трябва и малко оптимизъм). Иначе, където и да се намира човек, колкото и добре да се е устроил, той е Безродник. Дърво без корен.
 

Ivan Ivanov 
"А престъпниците и бандитите чакат да умрат и малкото останали свестни хора, за да си направят държава по собствен модел…"
Затова, върнете се, заедно да изгоним бандитите и престъпниците, и създадем нова държава. Можем!
 

Паел Огинсон 
Такива смотани статии трябва да се забранят със закон и драскача да бъде бит с камшик на публично място.
 

Rayna Vasileva
Много страшно звучи написаното,но е истина.И все пак България си е Родината ни ,но хората се движат по света,кой за учене ,кой за кариера,кой за разходка,кой за почивка,кой за определени климатични предпочитания и тнт.Имаме избор и той е възможен и личен.
 


Светла Пенева
Който смята България за ад ,може смело да се отправи към Северна Корея, някоя африканска държава или просто такава, в която има война,и много бързо ще му се избият лиготиите от главата.
Да, тук не е блестящо, но не е и за всеки. Който е нужен на тази..
 

Elena Kirilova 
Твърде краен песимизъм.Не познаваме отблизо останалите държави и това ги прави примамливи.Според написаното ни остава само да тръгнем бавно към гробищата.
 

Krasimira Nikolova
Нима не е истина?Вие,които го оплювате явно не гледате и слушате каква е действителността в България!Много е прав човека,без значение дали е композитор .
 

Lili Dimitrova 
Мисията на българите е да спрат да мислят негативно...казва го професор изследовател Д Попхристов ..
 

Elena Georgieva Аман вече от такива жалки статийки! Няма народ, който да плюе родината си по такъв грозен начин... И какво-в чужбина ще те имат ли за човек, като разправяш такива неща за родината си, като й създаваш такова лошо име?
 

Plamen Tsvetanov
Пълни глупости,господина който е писал това е явно някакъв чужд агент или човек не пребивавал в чужди държави!
Ще ме прощавате но насилието по света е много по голямо от колкото в България!Бил съм в доста държави и съм виждал страхотии!!!Убийства не за...Вижте още
 

Милена Хаджийска
Написаното е тотално клише. Не му отива това едностранчиво е тенденциозно писание. Не съм убедена, че всички избягали живеят в рая.....
 

Galina Petrova 
УСПЕХ И БОГ С НАС С ТОВА ЗАВЪРШВА СТАТИЯТА ПрИЕМЕТЕ ,ЧЕ ДРУГОТО Е НАИСТИНА ТАКА НО ВЯРВАЙТЕ ЧЕ ВСИЧКО Е В НАШИ РЪЦЕ!
 

Plamen Tsotsomanski
На световно неизвестния композитор мога да припомня единствено, че адът на земята беше във времето, когато за подобни писания разстрелваха. smile emoticon
... Будна Ера - моята любима медия! grin emoticon


Илиан Янков
Абе какви са тия малоумници които пишат подобни простотий.
Найстина ми писна от тапаци който мрънкат за всичко.
Аз съм БЪЛГАРИН роден и живял в БЪЛГАРИЯ и нито смятам,че съм депресиран и нещастен,нито здраве са ми взели и т.н

 
Maria Georgieva 
Истината "боде"... Но защо толкова обиди към едно мнение?! Всеки има право на мнение и "своя" истина! wink emoticon
 

Emilia Milenkova
Подкрепям мнението на господин Кипров. България е красива страна, но отдавна не е място за живеене.
 

Елена Кръстева
Много хубаво в чужбина,много уредено а всички идват в България да се лекуват и да си правят зъбите.
 

Бисер Богданов
останете на запад-негри и араби да ви ебът по улиците и да ви взривяват по кафета и ресторанти


Иван Хаджийски 
От тука,от България по-хубаво няма независимо колко Кипровци ще изпълняват поръчки и ще пропагандират каквото им наредят.
 

Katy Atanasova
Ей, много откачени оптимисти в таз затрита държава. Защо непрекъснато се сръвнявате с държави където е по-лошо? Защо не се вземете малко в ръце и се съпоставите с такива, където се живее наистина добре. То каквито са мечтите на човек, това и получава,
 

Nickolay Atanasov
Ха ха ха тоя е ебати бруталиста. Господин измикяр ти Българин ли си, ти в България ли си роден. Господин помияр ти по някакъв начин опитали се да промениш нещо, опита ли да се опълчи срещу тези всичките за които пишеш.
Нееее мишко ти предпочете да се скриеш къде при кретени и извратени хомо сексуалисти и да си мислиш, че живееш. Не не живееш мишко ти нямаш корени.
 

Milena Vasileva
С този композитор трябва да се занимае добър психиатър. Защо публикувате неща на психично болни хора? Аз за този композитор не съм чувала, вероятно страда, че е един бездарник.
 

Anka Drinkova
Дори,и когато се пенсионират в чужбина ,няма да се върнат тук,затова купуват жилища в чужбина.
 

Веска Маринова
ГОЛЯМ БЪЛГАРИН СЕ ИЗВЪДИ ТОЗИ НЕПОЗНАТ КОМПОЗИТОР - БРАВО, МНОГО ДОБРЕ ПЛЮЕШ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.
ИНТЕРЕСНО - КЪДЕ ЖИВЕЕШ И ЗАЩО ЖИВЕЕШ - МОЖЕ БИ,ЗА ДА ИЗЛАГАШ РОДИНАТА СИ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ -КЪДЕТО НЯМА УБИЙСТВА,КАТАСТРОФИ, ОТВЛИЧАНИЯ И Т.Н.КОЯ Е ТЯ - ТАЗИ СТРАНА - КАЖИ,ЗА ДА ОТИДЕМ И НИЕ ТАМ. НЕ МОГА ДА ТИ ГОВОРЯ НА" ВИЕ" - НЕ ТЕ УВАЖАВАМ.
 

Иван Хаджийски
Оня ден пък журналисти...наши...българи агитират,молят и калесват в Гърция ония диваци,оная измет да минат през България.
Същата добра услуга на България върши и тоя Кипров.
Предатели на България никога не са и липсвали.
 

Elena Alaykova 
As mislia Che chovek triabva da roboti tam kudeto I a rabota po negovata cpecialnoct I e polezen za nego I nego too cemeistvo. No mongo e strannoChe kogato bulgari ce vurnat obratno vcichki gi misliat za pulni idioti ili za neuspiali dori I nai dobrite cpecialisti ocobeno mladi koito Imat akcent.
   

Калоян Цветков
Явно автора на тази статия не иска да поеме отговорността за истинския път на живота си и просто бяга на далече и се е вторачил само в негатива.
То това го има и на други места по света,но най-лесно е да оплюеш.
Авторе,невинни жертви няма,всеки според заслугите си!
 

Drago Mir
Много крайно и необективно е написаното - тъпа провокация.
 

Dimitar Parahskevov
Благодаря за съвета ,ние следим всичко ,и знаем всичко за България !!!
  

Toni Kondova
браво на автора, аз лично го подкрепям и споделям неговото мнение
 

Valentin Petsov 
Това са днешните БЪЛГАРОУБИЙЦИ -епохални от подземна ера и т.н..
 

Lubomir Petkov
Този пише пълни глупости и не е българин.Да го духа.
 

Mariq Pavlova
много е тъпо това с мигрантите.....живеем в европа и точка.
 

Valentina Alexandrova
Глупаво и пораженчески !!!
 

Linda Kiriloff 
Ama hora jiveem v 2016 kakvi sa tiya scenarrii. Koyto kadeto iska moje da jivee nali za tova se borihme...tolkova godini....
 

Emil Stefanov
Освен смелата българка Костадинка Кунева в Гърция, която е евродепутат на партията Сириза, която се бореше за правата на гръцките работници и заради това я нападнали с киселина, но от благодарност гръцките профсъюзи поеха лечението, пластичните операци..


Cecilia Tellalova
"А престъпниците и бандитите чакат да умрат и малкото останали свестни хора, за да си направят държава по собствен модел".
Ако не останат свестни хора,няма да има кой да пълни гушите на тарикатите
Ще трябва и те да работят,а това не влиза в планове...Вижте още
 

Galina Belcheva
Не може всички българи да се слагат под общ знаменател. Току що на летище в Мадрид са избухнали бомби.
 

 Pavel Mitov
Колкото и да ви е страх,че ще се върнем ние ще се приберем за да потърсим сметка на дебелосерковец като теб негоднико!!!!!!!
 

Надя Съйкова 
И още нещо г-н Кипров, къде отиде оптимизма Ви от преди 25 години?
Още тогава мнозина разбирахме, че това, което се случва не е за добро.
В този период на умишлен разпад на държавата Вие създадохте най- хитовите си песни "Развод ми дай", " Последно Сбогом", с които лягахме и ставайте.
Е, сбогувахме се,разведохме се
 

Dancho Gaserov 
НЕ Е ТАКА,ЗА БОРБАТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ,ТРЯБВА ДА СМЕ ПО МНОГОБРОЙНИ.НАШИТЕ СЪГРАЖДАНИ ИЗВЪН БГ ТРЯБВА ДА РАЗВИВАТ НАШАТА ИКОНОМИКА,А НЕ ЧУЖДИТЕ.
ИКОНОМИЧЕСКА СЛАБА ДЪРЖАВА ВСЕКИ СИ ИГРАЕ С НЕЯ.
 

Milena Popova 
ne rodinata e tam kadeto chovek se chustva nai dobre-------nqma rodini veche v sveta ima strani kadeto se jivee dobre i kadeto ne-----taka che vseki da se pravi smetkata EDNOLICHNO--------nqma pravilo
 

Angela Andreeva
Родината е там където- можеш да си купиш ВЕСТНИК- ХЛЯБ- МЛЯКО - не упреквайте заминалите -тук не са могли да си го позволят.
 

Огнян Амеров
България е една от най благословените страни в света и едно от най мирните и сигурни места за живеене. Не бих я замеил за нищо на света...
 

Венцислав Петков
ВАШЕТО ИМИГРИРАНЕ СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА,НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ, ПОЛИТИЦИТЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ МЛАДИ ХОРА И ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТЕЗИ ХОРА ДА ИМИГРИРАТ ЗАЩОТО ТЕ МОГАТ ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА СЕ БИЯТ С ПОЛИЦИЯТА КОЯТО ГИ ВАРДИ, А СЕГА КОИ ОСТАВАТ В ДЪРЖАВАТА.Болни и невръстни деца.


Петр Петров 
Истината боли и не ви харесва,но с безразличието си вие спомогнахте Бьлгария
да е в това тежко положение!!!!
 

Kaligula Besnia
Само страхливците бягат България има нужда от работна сила и съвестни граждани които да си плащат данъците вместо това вие правите по богати други държави като работите за малко пари и просите милостиня от техните социялни бил съм във франция но си държа на моята родина и оставам тук за да съм и полезен
 

Maya Topalova
Какви глупости е натворил този композитор
  

Zahari Travlev
kakво... истината ви парна а ..
 

Румяна Колева 
Все едно ще те разберат!
 

Ели Янкова 
Браво, Юлия Петрова, знаем кои първи напускат потъващия кораб.
 

Краси Динев
Ти господине (алесандър кипаров) си пълен малоумник!!!!
 

Тодор Денчев
има нещо вярно , но трябва повече оптимизъм.....
 

иванка стефанова
Е, чак пък толкова черно..........., пресилено, прекалено го намирам.....
 

Елена Бобева
Кипров, по-добре ЗАМЪЛЧИ!
 

Emilia Kostova
AZ shte si doida v Bg pri nai malka vazmojnost
   

Ценка Митева
Може би точно те ще помогнат на България!
 

Sal Yakoubov Kanadeca
SLED 40 GODINI V KANADA AZ SE VURNAH I NE SJELYAVAM .
AZ OBICHAM RODINATA SI I LUBIMATA MI RODOPI PLANINA !!!!!
TUK SUM RODEN I TUK ISKAM DA SI BUDA POGREBAN !!!
 

Kiril Yozov
болен мозък е този дето пише такива работи
 
 
Noveli Zareva
Няма какво да се добави - когато страната ти се превърне в твоя мащеха, сантиментите нямат място. Търсиш друго място, където да живееш като нормален човек.
 

Kiril Mihaylov University of Bedfordshire
Nikolinka Stoyanova има го друг път! имали го тва д а си фалираш банка като стой та гледай и после данъколатецът да ти плаща резилите ?!!? има ли го тва всеки месец да ти умира родилка ?!?!?! има ли го тва мутрички да ти се разходждат напред назад и да си правят квото си искат ...и да крадат като луди от държавата и от народа !?!? имали го тва да не може да осъдиш абсолютно никой въпреки че е ясно че е извършил тежки криминални деяния !!???
има ли по- смешни и некадъерни полтици от българските ?!!?!
има ли толкова големи СУБСИДИИИ за ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ !
ИМА ЛИ МАФИЯ КОЯТО Е СВЪРЗАНА С ДЪРЖАВАТА !?!?!?!! ..... НЯМА !
не си правете труда да дрънкате глупости като не знаете кво е в друга държава ! ставате за срам !
 

Kiril Mihaylov ·
а така като гледам вие и тука в БГ не знаете какво се случва така че сте напълно неадекватна !
 

Maria Chomakova · Фармацевт на Аптечно предприятие
Г-н Кипров.Чувала съм това име много отдавна.Явно там, където живеете и работите условията са коренно различни.Затова животът в България ви се струва, че живеете , като в ад.Но ние, които останахме в България се радваме и на малките неща. Щастието е за всеки нещо различно.Но на първо място винаги поставям здравето, което е най–важното нещо.
 

Дора Петрова · ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград
Ами то здравето е част от ада, госпожо Чомакова? Колко деца и родилки умират, колко лекарски грешки, колко неправилни диагнози с последвала смърт. И колко малко пари, за да си позволиш истинско лечение, когато се разболееш. Не знам къде живеете, но това са малките неща, поради които животът ни не е живот, а борба за оцеляване - ден за ден.
 

Desi Terzieva
Здравето не е лечение, не бъркайте понятията! Да е здрав човек зависи най-вече от него самия.
   

Дани Панкина · Medical University of Sofia
Аз не съм съгласна с гореказаното!
Живея достойно в Моята страна, пътувам винаги, като поискам при Моята майка, паля свещичка на гроба на Моя баща, говоря Моят език.
Имам това-имам Всичко! Така съм възпитала и Моята дъщеря.
Вие какво имате...
  
 
Петър Петров
Искам да няма връзкарство, партийни и съдебни протекции..Искам Равен старт за всички български граждани.
Искам да няма убийства и измами, да не се краде от еврофондовете, политиците да не се държат така, сякаш ни няма...
Моето дете аз го възпитавам да гледа по-далеч от носа и да не бъде еснаф.
Това ти имаш ли го?.
 

Дани Панкина · Medical University of Sofia
Уважаеми Г-не, елементарното възпитание изисква обръщение "Ви", когато не се познаваме. Именно, не се познаваме...
Липса на равен старт, убийства, измами, кражби от всякакви измислени фондове, просташко държание, ...го има навсякъде, във всяко земно кътче.
"Моят",в смисъл не на еснафщина,Г-не, а в смисъл любов,както към нещо единствено и неповторимо за теб самият!
Аз съм тук и правя това, което мога и искам най-добре, без някой да ме подрежда в редицата"втора ръка", недоучил, недодал, недостигнал и т.н...
Танцувам българските танци, слушам българската реч, помагам на българите, даже с цената на лишаване себе си и детето си от внимание/не от еснафщина/.
Защото обичам България, обичам всяко камъче и тревичка.
Обичам да се чувствам у дома си!
И зная, че ако искам да направя нещо, правя го тук и сега, а не бягам.
Защото това, което имам ми стига.
Защото съм там, където трябва да съм, и където ме обичат!
 

Stefan Todorov · Софийската духовна семинария "Св. Иоан Рилски"
Dani Ilieva ,да не би да участвате в следващите президентски избори! Имате чудесна политическа платформа! Успех!!!
  

Cska Sofia Sofia · Работи в HomeBazar.it
 ТАКА Е ЗАЩОТО МУТРИ СА НА ВЛАСТ,ЗАЩО ГИ ИЗБИРАТЕ И ТЪРПИТЕ?ДЪРЖАВАТА ТОВА СА ХОРАТА, АКО НЕ СТАЧКУВАТ ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАРЕД !НА МЕН ЛИЧНО МИ ПИСНА ОТ ТОВА ЧЕ КАТО ИЗБЯГАМЕ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ-КОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ? НЕ МОЖЕМ ЛИ ЗАЕДНО ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА И ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ БЯГА В ЧУЖБИНА ДА СЕ МИЯТ ЧИНИИ А ЖЕНИТЕ ДА МИЯТ ГЪЗОВЕТЕ НА ДЪРТИТЕ РАЗГЛЕЗЕНИ ЧУЖДЕНЦИ,ОПРАВИЯ ИМА САМО АКО Я ИСКАШ!!!!!!!!!!!!!!
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Пич..мия чинии и взимам 3000 евро на месец,че и отгоре.И си храня родата в България,и си изплащам жилище в чужбина...стига с тези клишета-какво като някой миел чинии,или бършел подове?Знаеш ли колко взима един чистач в Норвегия?
На ден взима една твоя заплата в бг.Стой си в офиса тогава,с костюмчето,изкарвай 1500лв в София,давай половината за квартира и се хвали че изплащаш галакси 6 за няколко години на тънък абонамент.
И аз съм Цскар,ама съм реалист.Един ден ще си взимам 2,2500 лв пенсия от чужбина..и ще си отворя един магазин да капе там..в бг,ако заслужават бг политиците да влагам нещо там.
Няма как да изкараш животното и боклука навън от политика.Така че каузата с патриотизма е мъртво-родена.
Огледай се-има ли за кой да гласуваш реално?
Има ли кой достоен кандидат да избереш?
 

Krasimir Petrov · Работи в Venus Beach Hotel
Stoyan Kolev Прав си Стояне .И да се намери някой по-читав , ще го омаскарят , ще го оплюят , но няма да го оставят да се кандидатира !
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Krasimir Petrov Така е човеко.Вместо да сме задружни въпреки различията ,ние сме разидинени там където трябва да бъдем единни.И в чужбина е така,и в България.
За политиците не ми се говори.Аз приключих с тях 1997 година,след краха на Иван Костов.Тогава ми стана ясно,че няма да я бъде,че всички са в спектакъла.Никога не съм гласувал за комунисти.Всички накрая се оказаха че са едни пеликански гуши.С мисъл за народа само покрай изборите.


Eli Georgieva
Защо не напиши тук в ИТАЛИЯ как бият и убиват близките си и роднините си!? Как се правят масови убийства заради едно пране? ИНТЕЛИГЕНТЕН Глупак!?
 

Ivan Todorov Yordanov · МГ "Атанас Радев" гр. Ямбол
Ооооох Ели,Елииииии.заради „едното пране на пари“убиват и в „най-демократичните “държави!!!
 

Ivaylo Kirov
Вие Италия за нормална държава ли я имате ??? smile emoticon да ви имам критерия 
 

Julieta Marinova · Работи в Agent Manager
Ivaylo Kirov България има много път да измине докато достигне нивото на Италия. От 26 г. живея тук и в магазините ме обслужват любезно и не ми пробутват некачествена и остаряла стока, в болницата ме лекуват безсплатно, един месец лежах тежко болна и никой не ми поиска и стотинка. Две операции на майка ми направих без някой да ми проси пари за лекар или медикаменти. Мога с часове да изреждам разликата на живот между Италия и България и не само чрез консуматорски примери, но мисля, че е излишно.


Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Не е точно така...има голяма доза истина..., но такъв е дивият капитализъм...пазарна икономика...това ни довлякоха експертите от Запада...Плана Ран-ъТ
 

димитър арабов · Работи в Facebook
ИВАНЕ ИВАНЕ НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ПРИКАЗКА ИВАНЕ ДА ТЕ ЕБЕ КОЙТО ТЕ ХВАНЕ.ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ БИЛ ВИНОВЕН.АКО ДО 1989 г. БЯХА ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИТЕ ДОСЕГА НАВЪН ЩЯХА ДА СА НАД 7 000 000 БЪЛГАРИ И ТУК ЩЕШЕ ДА Е ПУСТИНЯ.ПОМИСЛИ СИ АКО МОЖЕШ ДА МИСЛИШ КОЛКО БЪЛГАРСКИ АРТИСТИ.МУЗИКАНТИ.УЧЕНИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ИЗБЯГАХА ОТ РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ А ОТ ТАМ НАСАМ НЕ ДОЙДЕ НИКОЙ.ИЗБЯГАХА ТЕЗИ КОИТО МОЖЕХА ДА ПЪТУВАТ НА НАС НИ ЗАБРАНЯВАХА ЗАЩОТО ТУК НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ И 1 ЧОВЕК ОСВЕН КОМУНИСТИТЕ ДЕ АМА ТЕ НЕ СА ХОРА.
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
димитър арабов И тебе да те...
Ако мислиш, че не е имало ПРОГРАМА за унищожението на БГ си много заблуден...
   

Ян Бибиян · Burgas, Bulgaria
Няма нормален човек , който да харесва всичко това. Но има хор а,облагодетелствани от това положение на които им харесва . Тя обичала всяка тревичка дрън-дрън. Масово хората се надяват децата им да достигнат реализация в нормална правова чужбина.


Gergana Maneva
Наготово ,да!....
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Г-н Кипров, може да не се връщате в БГ, няма нужда, но не говорете от името на БЪЛГАРИН...вие вече не сте..
истинските българи са тук, в България...и се борят да направят поне нещо...
Отдалеко само се дават съвети...
 

Ivan Todorov Yordanov · МГ "Атанас Радев" гр. Ямбол
Адаш,за не можещите да ходят и пълзенето е летене!Факт е,че се борите и правите нещо!Даже най-важното е,че допуснахте да сме най-бедният,болен,необразован и нещастен народ!!!Яка борба е паднала и да изберете за втори път-мафиот за Премиер!Дано не си представител на истинските БЪЛГАРИ!!!
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Ivan Todorov Yordanov Кой е допуснал...
Мафиота го избраха тези, които искаха пак да са на яслата...
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Ivan Todorov Yordanov Ако не се осъзнаем и не отидем там, пред Народното събрание...с вилите , мотиките (да не казвам калашниците) поне 100 000 българи тези няма да разберат..., че трябва да си ходят...
 

Stoyan Rangelov · ВИММЕСС-Русе
Да,Кипров е много,ама много прав.Но някъде да споменава,че България му е безразлична.Много болка се чете в написаното от него.За съжаление.Моето обяснение се крие някъде мнооого далече.Там,в далечното минало е заровено кучето,а не наблизо,където го търсят повечето от нас.В 1396 България пада под турско робство-в 1448 Йоханес Гутенберг изобретява печатарската машина...Разбирате за каkво иде реч,нали?А ренесанса с Донателло,Леонардо,Микеланджело,Рафаело,Тициан...
 

Daniela Papastylianou
Stoyan Rangelov ,
Радвам се,че макар и рядко във форумите се срещат и мислещи хора като Вас!
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Най -лесно е да избягаш от действителността -да отидеш да работиш в някоя "уредена " държава на Запад...най- трудно е да направиш нещо полезно за собствения си народ тук...на място...
 

Aleks Krivie · Sliven, Bulgaria
abe j se 4ui kakvi gi dranka6 vreli ni kipeli
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Може да са врели не кипели...но народа знае...помни...никой не може да го заблуди...


Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Кой сте Вие Г-н Кипров???


Ivan Todorov Yordanov · МГ "Атанас Радев" гр. Ямбол
Кой,Кой,Кой сте Вие Г-н Петров!?!
 

Ivan Petrov · Dobrich, Bulgaria
Ivan Todorov Yordanov Аз съм си аз...въобще не ме интересува какво мислят другите...Просто си изказвам мнението...
И наистина според мен трябва да се събудят хората...много заблудени...Горе всички са едни и същи...
 

Мария Генева Лесичкова · Sofia, Bulgaria
Един голям композитор и музикант, написал много песни за Лили Иванова и още много певци. Спомням си "Счупената чаша", "Последен валс", "Развод ми дай", "Скитница". Не зная защо е толкова негативно настроен. То пък и какво ли позитивно има в България...
 

Albena Alexandrova · Собственик на Къща за висша мода "Албена Александрова" , Бутик "Рошавата гарга"
Ако продължаваме да мислим по този пораженчески и лишен от грам БГ самочувствие начин, ще ни се случват и още по-грозни неща! Защото тези, които мислят по този начин, само това виждат в България!
Вселената е огледало, каквото почукало - това се обадило! Хайде, моля ви, напишете нещо красиво за младите, които са все още в БГ и нямат намерение да емигрират!
Грозни неща има навсякъде по света!
Живяла съм в Париж, малко в Цюрих и повечко в Моква и съм обиколила по-голямата част от света. Но България не си я давам! И ревю съм й посветила "Моя страна, моя България"! По песента на Великия Емил! И в Европа като поживееш, започваш да виждаш недодяланото й лице и измисления ентусиазъм на "демократичните й" елити 

Наистина не живеем в съвършен свят, но веднъж си направих труда да напиша на един лист плюсовете и минусите да живееш в БГ и ги сравних с тези, ако живея някъде в "цивилизования" свят и се появи резултатът:

Камъкът си тежи на мястото !

Емигрантската носталгия е най-болезненото изживяване! По-добре сред своите еснафи и ...... каквото ви хрумне, като определение, отколкото да сърбате попарата на европейското high society!!! Повярвайте ми:))
И много други примери има, които са в полза да обичаме България!
И да се борим срещу тези безобразия, за които е написал талантливият Александър Кипров:Но монетата има винаги две страни! Нека да видим и другата - красивата 


T-Fresh Teodor · ЛВТ Плевен
Albena Alexandrova , как да ти повярваме, като истината е съвсем друга !? Живея прекрасно и щастливо в Германия доста години вече а носталгия не изпитвам никаква !!! На себе си, или на теб да вярвам, като аз го живея в момента и не чувствам нищо вярно в това, което си написала !
 

Vladimir Zhivov · Lisbon, Portugal
daaa garga si ti,garga
 

Mariq Stoqnova · Работи в Facebook
Ама тук не сте споменали още куп подробности........как. те изнудват в болниците,как те оперират и ти назначават химиотерапии без да имаш нужда от тях,за да източват пари от здравните каси........БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД В БЪЛГАРИЯ!!!!!
 

Дани Панкина · Medical University of Sofia
Абсолютни глупости!! Най-висока смъртност в САЩ има от лекарски грешки!
 

Stoyanka Kichukova
Дани Панкина , САЩ има население от над 300 милиона. Много ясно, че процентът ще е най висок.


Evgenia Damianova Staneva · 
Ако в страната ни беше на ред,нямаше да има емигранти и нямаше да се стигне до това изявление!Родители и деца нямаше да напускат България!
Така,че "Не думи,а дела трябват!"
Аз лично,съм емигрант и нямам намерение да се прибера,на моята възраст в България какво ще работя?И както вдигат годините и стажа за пенсиониране не виждам кога и дали изобщо ще се пенсионирам!
 

Gergana Maneva
Родителите напускат,а не децата ви ,да се изясним!,,Чудесен ,,пример сте ,няма що!Страхливци ,паразити ,бежанци това сте!На това ли ще учите децата си?Децата ви си имат и родина ,и земя ,и народ!Не са бездомни и искат да живеят по българските традиции,морал,ценности,с българи,но вие не им позволявате да го осъзнаят!Пречите на децата си да се почувстват истински българи!Явно се срамувате от себе си,но защо?Отговорът ще ви направи наистина свободни хора!....
 

Evgenia Damianova Staneva · 
Gergana Maneva Напускат всички,които не могат да си намерят работ
а и трудът им не е заплатен!И, ние емигрантите помагат на семействата и държавата !Но,не искам да споря с хора,като Вас!
А,колкото до страхливци,паразите,бежанци,мога да кажа,само,че по безстрашни родолюбци едва ли има от емигрантите.Защото да тръгнеш по чуждите страни,бездомен и сам се иска кураж.Но,вие неможете да го разберете!Само тези,които са извън България знаят какво е!Жалко за негативното ви мислене и отношение към емигрантите!
 

Angel Angelov · Работи в Ecolog International
Г-н Павлов , не се притеснявайте.Ако вие още мислите позитивно не забравяйте ,че бъдещето е пред вас  
А тези успЯлите в България в една нормална държава ще са зад решетките.
Е,не всички разбира се.Но да кажем 99.99% .
 

Maria Na · Mezdra
I zaradi tezi uspialite oste mnogo narod ste izbiaga. Koga pchelite napuskat koshera
 

Detelina Petrova Atanasova · СОУ "Алеко Константинов"
Iskam Samo da vi pripomnia 4e sa6tite tezi ne6ta se slu4vat I tuk v Italia...
dage I po losci......samo CE kogato si zatvoren v niakoia ka6ta da gleda6 babi ,ne si se informirala ....Balgaria e vinagi moiata strana,nai xubavata na sveta.......


Krasimir Avramov · Technical University, Sofia
Ще дойдем в рая Германия да видим там на какво ще попаднем едва ли е по лошо от България.
 

Atanas Ivanov
Тъпанар
 

Dimitrina Tsvetkova · Haskovo, Bulgaria
Ще попитам тези ,които не са в държавата си.Колко от вас вечер гледат новини на местен(говорящ за страната) език?И колко от вас гледат Бг новини?
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Гледам и норвежки новини,и наши новини.Само че нашите новини ми дават единственно яд и депресия.Да ти кажа в едни новини на нова тв,какво чувам-изнасилвания,кражби,корупция,запалени,прегазени на зебри деца,масова неграмотност,фалшиви дипломи,чалгарщина..господарите на ефира ми стигат.Иначе от централните емисии ми се гади,идва ми в повече.
И като видя и физиономията на вожда Бойко..търсещ шефа нагоре и откриващ поредната отсечка на магистрала..дотам.Магистрала която след няколко месеца,ще правят наново..понеже някой е сложил част от мангизите за проекта в джоба.По норвежките новини,такава депресия няма.
 

Plamen Pavlov
Всеки е свободен да пътува и живее където си пожелае.
Но да агитираш младите българи да бягат или да не се завръщат е нечестно спрямо тях.
Слава богу,че те младите са умни и могат сами да решават.
 

Aleks Krivie · Sliven, Bulgaria
dobre zadai vaprosa za imigrasij na 10 mladi i im vi6 rezoltatakolko ot tjx 6te ostanat ako imat vazmognost
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Plamen Pavlov Да останат млади хора,да преизбират Бойко на власт.
Да се множи безграмотността,както разправяше една циганка в господари на ефира,да се чалгосват и олигофренясват..
 

Plamen PavlovStoyan Kolev Аз познавам много младежи,които искат да останат тук и останаха и остават.И те не са никак неграмотни и глупави.Може да се каже ,че са много умни,красиви и работливи млади хора.Женят се и създават семейства.И да кажа,че повечето ми малди познати са такива.Имам и такива които отидоха да работят зад граница и работят добре,но им е мъчно и при пръв удобен случай ще се завърнат.Недейте да давате обобщаващ образ на всички младежи.
 

Emil Ouchaguelov · Работи в Chicago, Illinois
Верна позиция, на уважаван, знаеш и можещ българин !...Ние плюваме за да покажем, колко сме зле...
 

Georgi Genov · ТУ Габрово
И по-добре никога да не се връщат тези, които веднъж са избягали. Видяхме какво направиха същите върнати от царя 
 

Georgi Genov · ТУ Габрово
За мен най-големият проблем в България са безхаберието, зависта и мързела.
 

Georgi Genov · ТУ Габрово
Няма да забравя, едно младо трудоспособно момиче по време на последните дълги протести на около 60-тият ден пред камерите на една от телевизиите заяви ... "Аз вече 60 дни стоя тук и нищо не се променя!" ... продължавай да стоиш докато други работят и изкарват пари за себе си, за държавата и за теб! Със стоене и то цели 60 дни нищо не се постига! Но мързела е по-силен от волята ти!
 

Georgi Genov · ТУ Габрово
Цялата държава прилича на една каруца заседнала пълна в калта. Каруца дърпана от няколко десетки хиляди човека напред, от още толкова мастити политици и измамници назад, 6 милиона търтеи седящи в нея и оплакващи се от ситуацията и няколко стотин хиляди емигранти даващи акъл от страни. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ г-н Кипров? Аз дори не съм чувал за вас!
 

Дани Панкина · Medical University of Sofia
Не ги е срам! Сърце нямат. Когато има най-много нужда сега БГ от натирените целно свои деца, акълът вече им е изпит. Това на раменете на повечето от тях е пълно с доволство от консуматорството!
Добре, че Ботев и Левски са умрели.Да не гледат как са забравени от внуците им.
И по-добре, те не ги заслужават(внуците,почуждените духом)
 

Stoyanka Kichukova
Дани Панкина , много си зле! Да, добре, че са ""умрели"", да не гледат за какви идиоти са дали живота си... И не познаваш историята на собствената си държава явно.
И двамата са били ""от натирените"" в определен етап от живота си!


Georgi Genov · ТУ Габрово
И г-н Кипров, дано Бог не се намеси, че сега вече ще ни прати чума и скакалци.
 

Галина Данова
Всички емигранти са "крайни егоисти"!!!


Milena Dineva · Kuwait City
Добре, че ги има тия ""крайни егоисти"! Държавата отдавна щеше да е фалирала, ако не влизаха парите им (на егоистите, де) в българските банки и магазини.
 

Галина Данова
Milena Dineva Защо ги пращате, харчете си ги в чужбина! Аз не разбирам каква роля играеш в момента - на" благодетел" или на "мъченик"??!
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Играем ролята на държавата,която отсъства.И храни етноси.А мачка своите си в менгеме.Такава роля играем.Аз не съм гласувал за мутри на власт.Нали искахте по-малкото зло,е сега търпете си го,не емигрирайте.Стига толкова чалгаджии в чужбина.Искаме рокаджии.)))
 

Daniela Papastylianou
Жалката действителност.На хората им е останал един гол патриотизъм с който те прикриват мизерията и геноцита на българите в България. Хората дотолкова са свикнали с мутренската държава,че даже се обиждат когато някой им каже истината!?!Народът дотолкова е изглупял,че приема ненормалното за нормално,говори за здраве в в държава,в която здравната политика е нула.
Някой каза тук,че нямало масови убийства на изперкали хора,но има масови самоубийства на отчаени хора,което е много по-страшно.Едно е да си шизофреник,а съвсем друго да се самоубиеш,защото нямаш бъдеще в собствената си страна.
Простащината ,палачовщината и урудливостта вече са нещо нормално за бг критерий.
Алоооо щраусите време е да си покажете главите!!!


Сияна Шефкенова · ВМПИ Пловдив
Браво, Даниела, прекрасно написано!!!
 

Krasi Pori · Работи в Self-Employed
na Shtrausite e vreme ve4e njakoi da im zapali perushinata na zadnicite..za da si izvadjat glavite ot pjasaka !!
 

Лиляна Тодорова · Медицински колеж Велико Търново
Бог да пази България !
 

Angelina Mancheva · Концертмайстор на Държавна опера Пловдив
Абсолютно вярно!Аз се върнах и сега съжелявам много за това,защото установих точно това!!!
 

Dimitar Krumov · Работи в Alex Development Recruitment
Много реално вече го виждам всичко написано по-горе за съжаление
 

Nikolinka Stoyanova · Работи в New Milton
Дръжте си мнението за вас.Аз не мисля тъка.По хубава страна от Бъчгария НЯМА


Svetlozar Chakarov · Работи в Shrivers Salt Water Taffy & Fudge
България над всичко !!!! Всеки трябва да се стреми да подобри нещо а не да обезкуражава и да злорадства .
 

Ivan Nachkov · Работи в Медицински университет Пловдив
Пораженческо мислене
Прочиташ ткива силни думи.Жалко...Много жалко.Бог да пази Балгария и народа и..!
 

Anetta Staneva · University of Derby, International
Абе никъде не е лесно, така че по-добре да престанат да ни плашат казвам аз.
Егати продажните журналисти.
Ние сме единствената даржава която сама се плюе - сякаш ни е малко че другите сипят постоянно кал от горе ни...анам вече! Не ги е срам! Въобще не ги чета такива!
 

Ивайло Вълчев · ГПЧЕ "Йордан Радичков"
Дяваите се махаме всички .Тук ще стане рай за циганите защото утре ще се нанесат във вашата къща която е строена години от роднините ви.Те ще използват земята която е дедите ви са придобили с кръв и пот....
 

Stoyan Kolev · Работи в Anne og JC"s Matgleder
Циганин и работа??Ще изгорят каквото могат,ще продадат тенекето и дотам.Аз викам друго-да оставим сами паразитите политици и паразитите цигани.
Взаимно да умират,след като няма гостоприемник вече.И без това българина права няма в тази държава.Да оставим хората със ВИП статус-политици и мангали да се заслужават взаимно.Да видим колко дълго ще оцелеят в далаверата...


Stoyanka Kichukova
Какво утре, бре човек? Това е така от години, но никой нищо не им казва, понеже ще бъде обявен за расист и че нарушава циганските права. Какви права, по дяволите? Влязъл да краде в чужда къща, а ти му нарушаваш правата.... Къде ви е супер държавата, където си тежите на мястото?


Angelina Lockhart · San Diego, California
Eeeei, tazi bulgarshtina krai niama, goli, bosi i s nasrani gazove ama pak s golemi usti. Vzemete izchistete vsichki boklutsi ot parlamenta i minsterstvata i togava govorete che v BG e xubavo i che niakoi e napravil neshto za tazi darjava.


Петър Арабаджиев · Възпитател на НУ"П.Р.Славейков"-гр.Пловдив
Интересно, защо тогава този постинг се споделя повече от емигранти,които аз лично познавам?Нали намерихте това,което търсихте в "новата" си родина?
Народа е казал:"На хляба мекото и на работата лекото!".
Г-н Кипров,що не седните да пишете музика,вместо да се занимавате с бившата си мащеха???Мисля,че по ще ви приляга!
 

Ilian Iliev
Когато сития повярва на гладния и законите


Maria Na · Mezdra
Mnogo se krade i do naroda nisto ne stiga. Nito hliab nito zdraveopazvane .


Svetla Stefanova · London, 
Boje pazi Balgaria


Desislava Kubratova · 
Много негативно написано. Във всяка държва има и добро и лошо.


Aleksandyr Karamollov · Работи в Facebook
samo 4e v bulgariq e nai loshoto


Ivan Kombakov
Мерси, точно поради тези критерий ще се завърнем в България!
Защото имаме дух и не искаме да продължава така държавата, ние сме хората да променим това. Точно така ние хората който гледат отстрани и виждаме тези грешки ние трябва да дадем пример на така наречените "депресьори" в страната, а не да бягаме и да се крием като мишки мислейки че водим по-добър живот зад граница!
Та там ние сме циганите, това ли искате ? Аз не!! Затова ще се върна в България в най скоро време!! И ще се боря за това което искам!!!


Дани Панкина · Medical University of Sofia
Браво, моето момче! Имало мъже...


Stoyanka Kichukova
Оптимист...


Ana Yordanova · ВХТИ София
Ужасно е !


Veselin Vasilev · 
Стига сте плюли по Родината!
Наистина вече 25 години се управлява от различни продажни правителства, изпълняващи чужди поръчки за да се стигне до това ниво,но това няма да е вечно,все ще има един край.
Със плюене и отрицателна пропаганда няма да се постигне положителен резултат,това действа удовлетворяващо на тези които се стремят към унищожението на България.
Бъдете Българи Малко Поне,,,Независимо какъв е живота тук,,,Все пак Тук сте родени!


Aleksandyr Karamollov · Работи в Facebook
i koga shte tozi krai


Chavdar Petrov · 
Краят ще дойде когато циганите ни изядат и "ушите" , защото друго няма да е останало в клетата ни България. Аз по тъп и от най тъпите , таях надежда че нещо може да се промени до преди 2 -3 години.


Iliya Grozdanov · Sofia, Bulgaria
Всеки е свободен да си тръгне или да се върне. Изложеното от автора е доста пресилено и подсолено със сериозна нотка моментна емоция.
Като бивш имигрант върнал се преди цели 8 години не мога да се съглася.
Не казвам, че нещата са розови, но определено има възможности и те са много повече от "навън". Минуси и плюсове има и в двете посоки и изборът винаги е строго личен и не може да се генерализира защото в крайна сметка страната е това,
което си я направим самите ние и колкото повече хора излизат и се връщат, толкова по-бързо нещата ще се вкарат в някакъв ред.


Илия Христов
глупости на търкалета , имаме мухльо за президент които е американска и най вече заедно с партийката си герб - турски подлоги които продадоха цялата държава. Откраднаха 5 милиарда с КТБ , изтеглиха си 16 милиарда и всяка сфера от военните до здравеопазването е корупционна схема , колкото и да работиш и да се стремиш да оправиш нещо в държавата то ще бъде унищожено за секунда от тези продажници. ако толкова искаш да оправиш България и си такъв патриот , вземи ак 47 и убий една дузина от тях , всичко друго е празна приказка.


Tatyana Midili · Zephyrhills
Илия Христов Откога насилието е отговор ? Много е лесно да се говори с изтъркани фрази без доказателства . Нали за това ДПС са в парламента сега , защото са им подлоги ???? Време е да започнем да мислим самостоятелно и специално млади хора като вас .


Iliya Grozdanov · Sofia, Bulgaria
Илия Христов Адаш, виждам, че си намерил решение на проблемите в държавата. Остава да си намериш и мъжкото достойнство за до приведеш в изпълнение. Ама действията май са малко по-трудни от празните приказки по форуми 
 

Dimitar Angelov · Работи в Lucena, Spain
Много жалко-нямам думи


Petq Koleva
Ами оправяй я,ти какво чакаш тогава? Или и ти си от хората които много милеят за държавата,а може и си от тези които ще кажат,че ако му предложат работа в друга държава за много пари,ще каже не я искам,защото ми харесва да работя за 500лв. в мизерията...Да бе да!


Мирослав Любенов · Висше училище по сигурност и икономика - ВУСИ, бивше КИА
Petq Koleva За теб, ако мизерията е да съм близо до семейството и до хората на които бих помогнал безвъзмездно, както и те на мен - Твърдо за!
Да! Много милея за държавата и не бих отказал по-висока заплата, но аз вече работя по въпроса да живея тук и да вземам заплата от чуждестранни компании (софтуер пиша). И ми се струва, че ти си от хората които не искат да видят хубавото (не казвам да си сляпа за кофти нещата!)... Явно не искаш по-добра България... цитирам те "Ами оправяй я,ти"


Пешо Кузманов · University of Oxford
За да кажеш че в чужбина се живее нормално, трябва да си ненормален! Парите стигат за всичко и може дори да се спестява да, но всичко останало е ЛАЙНА и така наречения живот, по никой начин не може да се нарече нормален.
Нямам търпение да дойде деня да си се прибера в България.
Щом за вас скъпи ми еничари парите са всичко, стойте си в чужбина и робувайте на по-малко грамотни от вас и незнаещи как се живее
.Daniela Papastylianou
Г-н Кузманов ,
Ако Вие сте недоволен от живота си в чужбина,не означава,че за всички е така.Всеки сам си прави живота!


Boris Dimitrov · Truck Driver на Brakes
По-спокойно с тона!!! Ако ти си еничарин , ние останалите,които си вадим честно хляба, па било то и в чужда държава, не сме! Така, че що не се разкараш??? Кавал!


Nora Ivanova · Starotoruńskie
Е с такива мисли трудно се живее камо ли да се твори. Хубаво е че не всички мислят така и работят с обич и оптимизам за доброто. да се приказва е лесно,но...България след няколко години ще се оправи и всички избягали по добре да не се връщате стойте си в чужбина като дърво без корен.Липсва ти самосъзнание за чест родова и за дълг.Бъди щаслива там където си.


Martin Ivanov
Поредната статия като някаква злокобна мантра целяща да обезкуражи българина, че от него (обикновенния човек) нищо не зависи. Докато вайкащите се имат превес пред действащите, тази матра все ще си се пее, че и композитори ще я пренаписват.
Стига оплакване, повече вяра и смелост!!!


Krasi Pori · Работи в Self-Employed
prav si..mnogo si prav....zalivai se s Benzin i se pali...sega tova e moderno v BG ....
nari4at go vjara,smelost i nacionalna gordost !!!


Irena Nacheva · Работи в Hipercor
Живата истина, по точно и конкретно не може да се каже.... Колкото и да си мислим че нещата са се подобрили защото ни се иска да е така и да си бъдем в родината, просто реалността е друга, много жалко....


Hristina Slavcheva · Работи в Az
Не оправдавам напускането на страната, оправдавайки се с всички тези изброени случаи. Къде ли ги няма , да не говорим на някои места в какви размери са и далеч по-отвратителни от тези!
За мен да избягаш и плюеш по родината си е не по-малък грях от изброените! Да спасяваш собствената си кожа поединично, а да оставиш роднини и близки да се справят сами и да те мислят е не по-малка инквизиция. И не само това да ги наречеш крадци ,убийци и престъпници / наричайки Бг страна на всички тези определения/само защото са си останали тук е меко казано необмислено!Maria Na · Mezdra
Nisto ne se sluchva bez bojiata volia. Na edni e pisano da tragnat na drugi da ostanat. Vajnoto e da si pomagame i obichame koi s kakvoto moje. Zlobata i gordostta ne slujat na dobroto .


Hristina Slavcheva · Работи в Az
Maria Na Раждането и смъртта са божия воля, всичко останало е лична воля.
Бог изпраща изпитания, но решенията как ще постъпим ги вземаме ние. Както има една приказка - внимавай какво си пожелаваш. Това "така е писано" или "така ти е писано" е много добро оправдание за взето решение!
Добре, че Бог е над нас и той най-добре вижда кой какво и как прави.


Maria Na · Mezdra
Pak kazvam vsichko e Bojia volia ne pojelania. Pisano e nisto ne stava bez Bojiata volia


Todor Kertev · Работи в The Richard Onslow
Композиторе, ако по цял свят хората разсъждаваха като Вас, нямаше да има от къде да композирате глупости!!! Никоя "уредена, бяла, цивилизована и т.н." чужбина не е паднала от небето, хората са се борили, трудили и проливали кръв, за да я направят такава, каквато на Вас в момента Ви харесва да отидете на готово!!!
Така че тия съчинения си ги навийте на фунийка и си ги заврете в композицията!!!
Който няма сила и воля да се бори за живота и държавата си, не ги заслужава!!! България над всичко!!!

 
 
Глория - Носталгия.

В нашите просветителски статии и лабораторни експериментални занятия на живо със живото Божие вълшебно слово,ние ви разкриваме,че всички пророчества на пророците,които са посредниците на Боговете ни с човеците,са задължително в засекретена форма,кодирани със Свещения шифър.
Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие,процес,тема и проблем,които винаги се дават за доброто на човека и хората,но при които винаги има два възможни варианта–на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях,като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни,имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър,и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!
Примерно ако правият текст на пророчеството вещае земетресение,смърт или примерно потоп на Земята и конкретно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!,дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни,кодирани в апокалиптичната терминология,и тогава имате право на избор да ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи! 
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най–страшните прорицания в най–прекрасни!

ИДВА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ (о,ужас!)=ИДВА Исуз и Матара (о,колко е прекрасно!)

ИДВА СМЪРТ=ИДВА Иса и Матара=Иса и Богиня Матара Диана  

ИДВА ПОТОП НА ЗЕМЯТА=ИДВА Бог Иза и Богиня Мат Диана

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ
в/от=в/от Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана Мария
Америка ще бъде залята от Божиите жреци–светии от Всемирното Бяло Братство и ще премине в тяхно управление и владение

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ МОРЕТО=ОТ
Българи от Дуло на Изуш и Богиня Матара Диана

Които всички страшни апокалиптични прорицания,вече дешифрирани и разсекретени, ние изпращаме в лично общение в свободна неклиширана и неформална форма с Исус и Мария и Техните служители–Светии,на познатия вече адрес с разсекретените пароли.

Колко е прекрасно,нали!Ето и разсекретените пророчества на потомците на Васил Левски от сина му Петър Дънов:

Ванга: Учудвам се, че толкова сънародници заминават извън страната. Те след време ке се върнат отново. Тогава ке стане добре за България. Какво толкова търсят там? Няма да го намерят там. България е богатството.

Ето защо трябва да се завърнат Българите от чужбина в България и чрез кои България ще бъде единствен спасителен пристан за Българите и човечеството : 
 
КЕ СТАНЕ ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ чрез=чрез Кан (Жреци) Братя от Диана и Исуз България–
чрез установяване на царството и властта на Жреците от Бялото Братство от читавите потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

image  image  image  
                                                              
           Баща                         Син                     Внучка 

Ето за какво богатство прорицава Първожрицата Ванга,по–малката дъщеря на Дънов,която на снимката е на 30 години–колкото е и сега като реална и рационална Светица във все още невидиимя Божи свят,закрилница на Българите,с чудесни сини очи и отлично зрение:

БЪЛГАРИЯ Е БОГАТСТВОТО=Богиня Диана и Бог Тати Иса България


Ето с кои идват добрите времена,за които Ванга предсказа че идват за България:

ИДВАТ ДОБРИТЕ ВРЕМЕНА ЗА БЪЛГАРИЯ=ИДВАТ Братята от Мария и Бог Иза Българина
идват праведните Българи от Всемирното Бяло Братство 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня МатараСега ще отговорим на една анонимна българка,задаваща възмутена въпроса под статията на астролога Любомир Червенков,че как тъй щели да изтрепват всички Българи в чужбина? 
–Защото щастлива кокошко,живееща по стандартите на САЩ и ЕС,развъждана за бройлер,или бяла птицо,за да не те наричаме в прав текст "патко!",в геноцидния перфиден план за изтребление и затриване на Божия свещен род,в подробно разработени списъци до девето коляно на всички Българи и българи по света,в които си и и ти,е предвидено задължителното избиване на всички Българи и българи,защото не се знае къде има архивиран от свещения Божи имплант,който може да се репродуцира и активира някога–може би и ти го носиш!

Както и такива българи като Кипров и всякакви соросоиди и родопредатели скрити и явни,както и цялата българска компрадорска предателска политическа класа и елит, администрация и необогаташка анти–Българска чорбаджийска сган,са запланувани за изтребление от господарите им–задължително за всеки случай!
Защото навсякъде го има свещения Божи ген!
Ето го и в тях:

СГАН=С ГАН=Иса Ген=Ген на Иса  

СВЕЩЕН БОЖИ ГЕН от=СВЕШТЕН БОЖИ ГЕН от=БОЖИ ГЕН от Богиня Диана и Исуш

СВЕШТЕН БОЖИ ГЕН от=БОЖИ ГЕН от ВЕШИСТЕНА=БОЖИ ГЕН от БЕЗИСТЕНА 
 
продължаваме с пророчествата и коментарите в част 2,3 и 4

екип на bezistena и Свети Петър Дънов и Света Ванга


Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
14.04.2016 17:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - https://www. youtube/watch?v...
14.04.2016 20:44
https://www.youtube/watch?v=mURbkX4DfTI&list=PLGPRBXJ_R8kyJcTjANigDLoptjyxaDiZU&index=10
Веселин Маринов Емигранти

ЕМИГРАНТИ=Гена на Матара=Гена на Диана Мария

https://www.youtube/watch?v=GKtK_Ll7rQg
Откъснатите цветя на България

https://www.youtube/watch?v=xaQPq9Sx3Ks
Не давайте България!

https://www.youtube/watch?v=OzLVEl5DECI&list=PLGPRBXJ_R8kyJcTjANigDLoptjyxaDiZU
песни за емигранти микс 40 видеоклипа
цитирай
3. bezistena - mihala
15.04.2016 17:08
Показаните пророчества са абсолютно верни в правата им зашифрована част,а истинското им значение Те ни разкриват в блока ни.

Че пророчествата са разместени няма абсолютно никакво значение!

Българите с главна Б не сме по–големи от Боговете,а сме богове все още с малка буква б,защото сме генетични потомци на Боговете,Които сега ни просвещават за това,за да се познаем и станем като Тях Богове с главна Б!

Целият свят е наш,защото е построен и култивиран от нашите Богове и нашите Предци,поради което скоро пак ще си го вземем целия и ще даваме земя и живот само на ония племена,които ни заплащат с безусловно подчинение на Боговете ни и Техните 10 заповеди и висшият Вселенски закон за Всемирната Любов!

И мъдростта,и фантазията са от Боговете ни–ето ги!

МЪДРОСТ=Мадара Диана и Иса

ФАНТАЗИЯ=Богиня Диана и Иза
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6541057
Постинги: 1704
Коментари: 3263
Гласове: 38862
Архив
Календар
«  Февруари, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!