Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2016 22:56 - Новата про–турска турска анти–конституционна партия в България–петата колона на неоосманизма и свърталище на рептили–андроиди!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1826 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 12.04.2016 02:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ох,как ще лазите в разкаяние за прошка пред този Свещен Божи Български народ, който издивялите предци на турците със животински садизъм живи заравяха в земята,разчекваха с коне,набиваха на кол и провисваха на чингели да мрът в агония по десетина дни,горяха живи в църквите и по къщите,вадеха децата от утробите на майките и им разбиваха в земята главичките,още неродени и не поели глътка въздух на този свят,взимаха най–личните Българчета и ги правеха зверове–убийци на роднините си,изнасилваха и клаха в неистов животински нагон святите Божествени Българки или ги вземаха за сексуални робини,от чието умерзнено насилено потекло и ген е сегашният натъпкан с черна смъртна енергетика елит на турците в България и Турция!

500 години зверства върху Българите и вече век и половина оттогава,и едно "Извинявайте!" не казахте турците в България или в Турция до сега в лицемерно покаяние дори,въпреки че същият изроден ген сега живее у вашия етнос,разяждан смъртно от метастазите на черната кърмична енергетика,ген–обезумял и пищящ отчаяно от липсата на елементарна човешка разкаятелност и от екстремалният душевен катарзисен огън,за който катарзис генът ви,чиято интелектуална съставка е Българска и затова е още жив,много добре знае,че го очаква скоро! 
 


Борис Христов - Многая лета / Boris Christoff - Mnogaya leta



Това бе цитат от постинга ни 
Решението на Софийския апелативен съд за вакъфските имоти в България и истинският портрет на Пророк Мохамед 
bezistena.blog.bg/.../reshenieto-na-sofiiskiia...   

който публикувахме като коментар към статията 

СКАНДАЛ! КУРБАН БАЙРАМ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ЛИТЕРАТУРА!
www.bnews.bg/article/206580

и който публикуваме отново сега във връзка със статията във bnews :


По време на учредяването на ДОСТ емисар на Давутоглу предяви претенции към България! 
www.bnews.bg/article/206659
  

Някой мерзавец–соросоид анти–българин или продажно мекере от БХК и безбройните НПО–та и от бдящите оторизирани цензури да не излезе нещо в защита на Българите в собствената ни Родина България,да каже сега за горните ни писания,че това е език на омразата?
Каква омраза,бе кучета хищни и вълци в овчи кожи,като самите Прототипи на думата омраза–Българските Богове,ви казват,че това е езикът на Истината,чрез който сега вече Те лично говорят на Българите,и на вас–заговорници и душмани срещу Техния свят Божи народ,и ви отправят последни превантивни предупреждения,че ви се пише много лошо от Тях!

Отворете си докрай ниските интелектуални нива и се опитайте да проумеете този език на"омразата"Чий е,с който ние ви просвещаваме с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!
 



ЕЗИК НА ОМРАЗА=ЕЗИК НА ОМРА ЗА=ЕЗИК НА МАРА ОЗ=ЕЗИК на
Мария и Иза 
 
Ето още и този език на "истината" Чий е!

ЕЗИК НА ИСТИНА=ЕЗИК НА ИС ТИНА=ЕЗИК на Иса и Диана 
 
ИСТИНА=
Иса и Диана
 
Ето още и да проумеете чий несполучлив генно–инженерен експериментален продукт сте и да знаете,че Боговете ни дават производствената ви алхимична формула и секрет за вашето производство,както и входящите ви процесорни пускови пароли,като ни оторизират ние да решаваме сполучлив или несполучлив продукт сте и да решаваме оттука нататък ние съдбата ви!

МЕРЗАВЦИ=МЕРЗАВТСИ=Исуз и Богиня Матара
експериментален продукт на Българските Богове от серията "злодеи и престъпници"

ЗЛОДЕИ=Дуло от Иза

ПРЕСТЪПНИЦИ=ПРЕСТЪПНИТСИ=Братя от Богиня Диана и Исус
 
ПРЕСТЪПНИЦИ=ПРЕСТЪПНИТСИ=
Братя от ПЕСИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНАгенетични роднини от Божията жреческа генеалогия,заченати и освещавани на Първосвещения Божи храм Безистена в Божия град Олимп,който е Олимб,още и Олямб,защото е Ямбол!

МЕКЕРЕТА=кан (жреци) от Матара
изродени генетични потомци от жреческата Божия генеалогия 

ПРОДАЖНО МЕКЕРЕ=
кан (жреци),братя от Ежуа и Мария
братя,роднини,изродени генетични потомци от Българската жреческа Божия генеалогия, получили по сценарий гадните черни анти–Български роли и вживяли се в тях!  

СОРОСОИДИ от=от Рода на Исус
пфу,буклуци,язък ви,че носите в кръвта си свещения Божи ген и само го скверните и го хабите!Ами както сте го подкарали през просото,Отгоре ще вземат да си го вземат свещения ген,който е Български и да останете само с мъртвите тенекии и фината механика на роботите!

ПОДКАРАЛИ СА ПРЕЗ ПРОСОТО=братя от Богиня Диана и Зар Исус Бълкарина–виждате ли се,Чии сте и какви сте,че заради мерзостите ви Отгоре не ни дават да ви пишем братя с главно б,и да ви наричаме Българи,защото трябва да ви пишем пак с малко б и да нарушаваме новия ни правописен стандарт всички производни думи от България да се пишат с главно Б!

КУЧЕТА=кан (жреци) от Ешуа и Диана
изродени отломки от Божията династия Дуло

ИЗРОДЕНИ ОТЛОМКИ=
кан (жреци) от Дуло на Иза и Мадара

ЗАГОВОРНИЦИ срещу народа на=ЗАГОВОРНИТСИ срещу народа на=
срещу народа на Бог Исуз от Трагия=срещу народа на Бог Гристоз (Христос)

ДУШМАНИ на народа на=на народа на Ешуа и Мад
душмани на народа на Боговете Демеурзи!

Могат ли да проумеят болните ви мозъци какво означава това!
Гледайте,бе нещастници,какви елементарни и разбираеми документи ви дадоха Отгоре като последни спасителни пояси и превенции в опит за вашето освестяване и спасение,и още ви дават:

ДЕМЕУРЗИ=ДЕ МЕУР ЗИ=ДЕ МЕРУ ИЗ=Диана Мария и Иза=Мадара и Иза 

СПАСИТЕЛЕН ПОЯС от=от Сина на Бог Исус Ел (Змей) и Богиня Диана

ОСВЕСТЯВАНЕ от=от
Бог Исус и Богиня Диана


Отпечатваме публикацията за учредяването на про–турската про–ислямистка и анти–Българска партия на измекярина Лютви Местан,емблематичен рекламен еталон за изроден Български генно–инженерен продукт и некачествена ашладиска на свещения Български Божи ген върху тракийски тюрски етнос,като върху самата публикация ще правим нашите дешифровки на имена и термини,като с това ще показваме  Българския генезис на приносителите им и единственият път за спасението им,и най–вече правим това за демонстрация на универсалното фундаментално приложение и всевластие на Свещения шифър,което е поредното лабораторно лингва–упражнение на живо,нужно за вашето просвещение и подготовката ви за скорошни Божии емисари и апостоли! 

АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ на=на българи,кан(жреци) братя от Иса и Диана
изродени черноенергетици от Българската Божия генно–инженерна експериментална посявка сред тракийското племе тюрки,от партидата 

...едни зърна паднаха край пътя; и долетяха птици и ги изкълваха.
Други паднаха на каменисто място,дето нямаше много пръст; 
и скоро поникнаха,понеже пръстта не беше дълбока,
а когато изгря Слънце,бидоха попарени и,понеже нямаха корен,изсъхнаха.
Други паднаха в тръни,и израснаха тръните и ги заглушиха...


от производстената листа и технология по евангелската притча за
Сеяча от Марк. 4:1-20 :

глава 4.1.

И пак захвана Исус да поучава край морето; и понеже при Него се събра много народ, Той влезе в ладия и седеше в морето, а целият народ беше на сушата край морето.
2. И поучаваше ги много с притчи, и в учението Си им говореше:
3. слушайте: ето, излезе сеяч да сее;
4. и случи се, когато сееше, едни зърна паднаха край пътя, и долетяха небесните птици и ги изкълваха.
5. Други паднаха на каменисто място, дето нямаше много пръст, и скоро поникнаха, понеже пръстта не беше дълбока;
6. а когато изгря слънце, бидоха попарени и, понеже нямаха корен, изсъхнаха.
7. Други паднаха в тръни, и израснаха тръните, заглушиха семето, и то не даде плод.
8. И други паднаха на добра земя и почнаха да дават плод, който поникна и порасна; и принесоха: едно трийсет, друго шейсет, а трето сто.
9. И казваше им: който има уши да слуша, нека слуша!


Във всички наши статии ви посвещаваме и знаете,че истинският персонаж на Сеяча от култовата новозаветна евангелска притча,е първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,който в качеството си и в статута на Цар Авитохол (33 г–333 г) – пръв приносител на подновения новоепохален Божествен феноменен ген за регенерация и рестарт на династията Дуло и Родоначалник на новоепохалната линия на тази фамилия,по време на мисията си на Земята посява свещеното Божие семе с феноменните гени сред всички тракийски племена на планетта,с които е заселена тя,и оставя този Божествен имплант за духовен интелектуален и управленчески елит на всички съвременни народи.  

Ето поредната секретна документация за насадения от Павел феноменен разсад по целия свят,която той сега ни вади от тази папка от архива си:

ЕДНО ТРИЙСЕТ ДРУГО ШЕЙСЕТ ТРЕТО СТО=
Друиди от Сина на Тсар Тати Исуш от Трагия и Диана=
Друиди от Сина на Цар Исуш от Трагия и Диана 

 
 
Ще разсекретим поредното кодирано послание от Новия завет в,вложено в тази притча–Той влезе в ладия и седеше в морето,в което Павел–Цар Авитохол, съставителят на Новозаветните документи,ни съобщава за себе си и Родителите си Исус и Мария Магдалена,които са водили навсякъде заедно тригодишните просветителски курсове на Българите в Тракия,докато през това време Те са създавали новоепохалното поколение на Дуло,начиная с него!
 
СЕДЕШЕ В ЛАДИЯ В МОРЕТО=Син от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Матара Диана

С лека фонетична козметика на Друид в Андроид,ние влизаме с тази входяща парола в ноу–хауто на неговото синтетично алхимично производтво,архивирано във Википедия:

Андроидът представлява робот или синтетичен организъм,който е направен да наподобява човешки образ. Думата идва от гръцкото andr-, означаващо „човек, мъж“ и наставката -eides, означавала „сходен; подобен“ (от eidos, „видове“). Думата дроид, робот от Междузвездни войни,е производна на тази дума  
 
Техническият паспорт на Друида=Андроида,ни документира категорично,че подкласът на Жреците–Друидите,са изкуствено произведени роботи,ашладисани с присаден Божествен човешки интелект,вграден по биологичен генно–инженерен сексуален път чрез въвеждане на Божествениия феноменен ген от Българите–същинските Божии деца от глава 1 на Битие от Светото писание,в изкуствено създадените синтетични хора–роботи по технологията на глава 2 от Битие,които са всички тракийски племена,и с които Сътворенчески процеси ви запознахме в статиите ни

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518


Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 

ДРУИД=АН (кодировъчен назал) + ДРУИД=АНДРУИД=Андроид

АНДРОИД=АНДРОИД–Н
(кодировъчен назал)=Дроид=Друид

ИЗКУСТВЕНИ РОБОТИ на=РОБОТИ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕНИ РОБОТИ на=РОБОТИ на Кан (Жреци) от БЕЗИСДЕНА

ИЗМЕКЯРИН=КН МЕРИ ИЗЯ=кан (жрец) на
Мария и Иза 


И защо ли тези документи ни ги дават точно сега,когато искаме да разобличим петата колона ли,шестата ли (много анти–Български колони станаха в България)–партията на Местан,партия на турското външно разузнаване в неоосманистките планове на българо–юдо–тюрка Ердоган?

Ами дават ни ги и ги разкриват сега,защото по този начин нашите Сценаристи и Кукловоди Отгоре извършват селектирането и сепарацията–отделянето на плевелите от зърното–сиреч отделянето на некачествената бракова синтетична продукция на дългогодишния генно–инженерен проект,от качествената продукция на хваналите се ашладиски!

АШЛАДИСКА=Кан (Жреци) от Дуло на Исуш
династичния жречески имплант на Бог Исус сред различните тракийски племена по света

По–просто казано : да могат разпълзелите се и изпокрили се по разни дупки по целия свят змийчета от Българската Божия рептилска династия Дуло сред всички племена и отравящи ги и задушаващи ги,(и конкретно сега тази змийска напаст сред тюрките сред Българската нация,които са поредната чужда колона сред Българите),чрез тази нова анти–Българска партия да се съберат на едно видимо от всички место,което скоро ще се дефинира като Съдебна зала за съдебните процеси на Съдния ден,които процеси ще водят Съдиите–Демиурзи!  

СЪДИИ=Иса и Диана 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

СЪДЕБНА ЗАЛА на=ЗАЛА на Иса и Богиня Диана 

СЪДЕБНА ЗАЛА за=за Дуло от Бог Исуз  
 
ДЕМИУРЗИ=Иза и Мадара

ЗМИЙСКА НАПАСТ от=от ЗМИИ,кан (жреци) от Исуз и Богиня Диана
ЗМИЙСКА НАПАСТ от=от ЗМИИ,кан (жреци) от
БЕЗИСТЕНА
потомци от жреческите колегии от рептилската династия Дуло на Павел,
на които родоначалието и родното место е Безистена 
 

Гледайте сега как всички нагли субекти–рептили,участници в учредяването на новата анти–конституционна партия,ще си покажат змийските зъби,пълни с отрова и омраза към Българския етнос!


С ОТРОВА И ОМРАЗА към=към Рода на Бог Исуз и Мария





По време на учредяването на ДОСТ ,емисар на Давутоглу предяви претенции към България!

www.bnews.bg/article/206659


Със скандал започна учредителният конгрес на партия ДОСТ на изгонения от ДПС Лютви Местан. В приветственото си слово зам.-председателят на Партията на националистическото движение Семир Ялчън предаде поздрав от лидера й Девлет Бахчели. "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина", заяви той, цитиран от Епицентър.бг.


ЕМИСАР=Мария и Иса

СЕМИР=СЕ МИР=Иса и Мария

СЕМИР ЯЛЧЪН=СЕМИР ЯЛТШЪН=Дуло от Исуш и Мария

ДЕВЕТ БАХЧЕЛИ=хан (кан,жрец) от Дуло от Бог Ешуа и Богиня Диана 



Скандалната последна реплика прозвуча в присъствието на първия секретар на френското посолство Клод Жире, дипломати от украинската и полската мисии и други, както и олимпийският шампион по вдигане не тежести Наим Сюлейман. В залата са шефовете на част от изселническите организации и много депутати в Турция.


КЛОД ЖИРЕ=Кан Дуло Жар=Кан (Жрец) и Жар от Дуло–Жрец и Цар от Дуло

Наим Сюлейман си е официален предател на България,затова няма да разсекретяваме името му.

ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ=българи,братя от Дуло 

Както писа вече BNews, oчаквано сред гостите е и турският посланик в София Сюлейман Гьокче. Тук е и зам.-председателят на Партията на справедливостта и развитието на турския премиер Ахмет Давутоглу - Фатма Бетюн Сеянкайъ, която предаде поздрави от него на залата и на всички българи. Тя похвали горещо Местан, че защитава малцинствата, а също - за декларацията в защита на Турция след свалянето на руския изтребител в края на миналата година.

СЮЛЕЙМАН=СЮ ЛЕЙМАН=СЮ ЛАЙМЕ=Иса Ламя

СЮЛЕЙМАН ГЬОКЧЕ=СЮЛЕЙМАН ГЬОКТШЕ=ган (кан,жрец) от
Исуш Ел (Змей) и Майка Диана  
 
ФАТМА=ФАТИМА=Богиня Мат

ФАТМА БЕТЮН СЕЯНКАЙЪ=кан (жрица) от
Бог Иса и Богиня Мат Диана

Изразената от Бахчели теза, че : "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина" е основополагащ темел в книгата на Давутоглу "Стратегическа дълбочина", която вече предизвика скандал у нас. По отношение на Балканите турският премиер прокарва доктрината, че навсякъде, където има мюсюлмани - в България, Гърция, Македония, Хърватска, турската държава трябва да се грижи за тях, а където се говори на турски - то това е част от бившата Османската империя и като такива тези територии турска държава смята за свои.

Все още няма ракция на официалните български власти на скандалното поведение на Девлет Бахчели в София.

В речта си пред делегатите Лютви Местан не обели и дума за финансирането на политическия си проект. Нямаше и нужда, защото многобройните представители на управляващите в Турция и присъствието на скандалния посланик Сюлейман Гьокче недвусмислено дадоха отговор на въпроса.
Вместо това той традиционно заговори за „евроатлантическите ценности“. Местан заяви, че на днешната конференция се учредява една "нова либерална откровено натовска и проевропейска партия, която ще служи на българските граждани и на избирателя 

 

Виж си сега и ти отровената рептилска кръв Лютви,заради което твое нагло анти–Българско неоеничарско поведение и действия в открита и демонстрирана услуга на неосманските попълзновения,братовчеда ни езотерик Доган ще ни става все по–симпатичен,ако не сте турили двамата България на вилка!    

ЛЮТВИ МЕСТАН=Дуло от Иса и Богиня Мат

ЛЮТВИ АХМЕТ МЕСТАН=
хан (кан,жрец) от Дуло на Бог Тати Иса и МаМа=
хан (кан,жрец) от Дуло на Бог тТати Иса и Мария Магдалена

малките букви на титулите са заради принадлежността на Лютви към изродените династи–черноенергетици от Дуло

Така с тази наша поредна акция разконспирирахме поредната шпионско–диверсантска предателска група в България,подготвяща според плановете и сметките на господарите им поредното нашествие и поробване в Свещената Българска Божия земя,и както се вижда от приложените докумети,сметките им ще им излязат много солени,защото са сметки без кръчмар–сиреч без истинските Господари на Свещената Българска Божия земя–Святите Жреци на Исус и Мария! 
 
БЕЗ КРЪЧМАР=БЕЗ Кан (Жреци) на Мария и Ешуа 

 




И една много тревожна и страшна обобщаваща констатация и информация за генно–инженерния проект "тракийско синтетично племе тюрки/турци":

Въпреки полаганите многостранни продължителни грижи от страна на Българските Жреци и духовни обгрижвачи на тюрките,имплантирани за техен интелектуален прогресивен елит,сред сегашните турци в Турция и България не се забелязват абсолютно никакви наченки на задължителното племенно етносно чувство и проява на покаяние и разкаяние към Божия Български етнос за продължилото страшно 500 годишно робство и геноцид върху него от предците им–нито думичка в колективен институционален аспект,нито в някаква лична инициатива на турчин–тюрк,за това задължително катарзисно мероприятие в духовен план!
Което означава,че Българската феноменна генно–инженерна и духовна ашладиска сред това племе въобще не се е хванала или е унищожена тотално,което означава закриване на тази неуспешна некачествена експериментална партида. 
 
Тази последна превенция Отгоре отправят чрез нас към тракийското племе тюрки–турци,ако има още някой от съхранения свещен Български имплант след племето,да инициира съответната покаятелна процедера в открита акция и инициатива,за да не попадне цялата експериментална продукция в категорията "шкарто",защото Отгоре Ръководителите на проекта въобще няма да си поплюват след тия Техни предупреждения в прав текст!

ШКАРТО=Ешуа от Тракия

ШКАРТО=
Траки на Ешуа
брак,бракова продукция на синтетичните хора андроиди–роботи,произведени по глава 2 от Битие на Светото писание,подлежащи на бракуване като шкарто.

Превенцията е за всички тракийски племена
на Исус,които са всички народи по света!





екип на bezistena и лично Свети Павел и неговият пряк потомък от златната линия на Българската Божия Династия Дуло–Свети Мухамет
 

ИСД с Любов и загриженост към тия,които не познават законите на Любовта!
 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
11.04.2016 22:59
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675929
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!