Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 19:20 - Спасителна братска ръка за Джон Кери и Държавния департамент чрез дипломатическата поща на посолството на САЩ в България!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3181 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 12.04.2016 02:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лично!
До братовчед ни Джон Кери–Държавен секретар на братската ни и партньорска САЩ!
Със задължителното съдействие на братовчед ни Ерик Сет Рубин–посланик на САЩ, който бори Любовта на Българите към руснаците не с по–голяма Любов,ами с пари за колониални администратори и продажни душички и със сила и с демокрация по американски на крилете на летящите метални птици,под които има смъртоносни бомби за несъгласните да приемат демокрацията и Любовта по американски!

Само за невежите: 
 
1.Любов с пари не се купува!–
пише го във всички поетични и белетристични справочници на различните култури на човешката цивилизация,съставени от Любовта на човешката Душа!

2.Любов насила и с принуда не става!–
пише го във всяка човешка Душа,тръпнеща за Любов!

3.Любовта е безсмъртна и нея бомби и смърт не я плашат!–
показва го практиката на влюбените Души–класичски пример са влюбените Български извисени и не само лирични трагични Души – Ромео и Жулиета!

РОМЕО=Мария

ЖУЛИЕТА=Дуло от Ежуа

РОМЕО И ЖУЛИЕТА=Дуло от Мария и Ежуа

христоматиен класически извисен трагичен любовен дует и сърдечен тандем,в който са имплантирани Българският им Божествен произход от династията Дуло на Българските Баогове Исус и Мария Магдалена,Чиито генетични потомци са

Тези основни правила за човешката Любов,която е живо и безсмъртно безкрайно и вечно живо късче от Божията вечна Любов,не се учат в Йейлския университет,(братовчедът Рубин е завършил там),нито се усвояват в US ARMY,а се наследяват по рождение и се развиват и разрастват във взаимен доброволен обмен между влюбените Души! 
 
 
В коментарния ни блок на постинга 
Чий двоен агент си,Волгин,че не спираш да ровиш из мръсотията на глобалистичните процеси и искаш да отваряш очите на хората за истината?
bezistena.blog.bg/history/2016/03/24/.1439240
 
нашият Приятел инж.Иван Симеонов–Българин и мастит авторитетен блогер,ни писа:

leonleonovpom2 -

Поздрави, Адаш!
Сутринта имахме интересен , кратък разговор с жена ми.
По телевизора вървеше надпис, че Държавният департамент на САЩ предупредил нашите служби за евентуален атентат в и около хотел" Плиска"
Недоумяваща, тя ме попита, защо Департаментът ни предупреждава?!
Сериозно и отговорих, че той ги насочва, затова!
Понеже ме познава, усмихна се и продължи с въпроси:
–Защо мисля така?
–Ами нормално е, отговорих, който ги е създал и да ги насочва!

Хубав ден, Адаш!
  
bezistena - 

Хубав е добър ден и на тебе,Адаш!
Абсолютно верно е,че американските служби насочват терористите от целия свят за терористичните войни и атаки срещу народите–истина,която се знае вече от всички,и за което на американците и заговорниците срещу Българите и света въобще не им пука,че това го знаем и не го крият вече въобще,защото са в решителен последен поход срещу Божия народ и играят ва банк!
Обаче вече ще им пука,и то много,защото гледай сега,как ги пленяваме и вземаме в ръцете си!

Държавният департамент на САЩ е Министерство на външните работи на САЩ. Департаментът се оглавява от държавен секретар,номиниран от президента на САЩ и е одобрен от Сената. 
Настоящият Държавен секретар на САЩ е Джон Кери.

Сега,Адаш,с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,


ще разшифроваме входящите пароли на тия институци и на индивидуалните процесорни системи на субектите,и ще проникнем през n–кратните им защити в техните командни зали и поемем управлението им в наши ръце!

САЩ=САШТ=
Исуш и Диана
несполучлив Божи проект и експеримент тип "Вавилон" за смешение на народите без Духовни водачи на територията на Америка–бившата Българска имперска провинция на Свещената Българска империя,учредена с Любов на 22 март 100 г.сл.Хр.от Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,посял свещеното Божие генетично семе сред всички тракийски племена,с които е заселена цялата Земя,и родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло,от която са духовните интелектуални прогресивни елити на всички народи,както и техните реакционни управленчески аристократични елити.
Повече и изобилна инфо за Първожреца Павел,който е всички "римски" (Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол(33 г–333 г) от Именника на Българските Канове,а от 333 година е Свети Павел и Шеф на Небесноно светейшество,ще намерите в статиите ни с парола "безистена и Павел","безистена и Цар Авитохол".

Името на Павел е анаграмният лингва–прототип на семантичното гнездо на поредицата вълшебни фундаментални сакрални слова и понятия като Любов,Библия,Вавилон,Флавии,Филип,Филибе...,Пипъл (хора),Влюбен.

АМЕРИКА=Кан (Жрец) на Мария – 
Първосвещен жречески титул на Павел,Синът на Мария Магдалена и Исус,с който той кръщава континента и имперската провинция на България–Америка.

ДЕПАРТАМЕНТ=
Друиди от Богиня Мат
изродени жречески потомци от Дуло от Черното братство,чийто родонаачалник е Павел

ДЕПАРТАМЕНТ=Братя от Мат Диана
генетични изродени потомци на Българската Богиня Майка Диана,от родословието на Павел

ПРЕЗИДЕНТ=Друид от Бог Иза=Братя от Иза и Диана
династични потомци от Дуло на Павел,Б/българи 

СЕНАТ=И
са и Диана
сборище на потомци от династичното родословие Дуло на Павел,Синът на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена,основно българи с малко "б"! 

ДЖОН=Диана и Ежуа

ДЖОН КЕРИ=
Ежуа Дракона=Ежуа от Тракия=Кан (Жрец) и Жар(Цар) от Диана–
рептил,династ от Българската Божия рептилска династия Дуло,на която херметичния жречески животински хералдически символ по древно–Българския календар е Змей,Змия,Дракон с 12–те змейски синонима  

Виж,братчеде Джон,от Кои си номиниран на поста държавен секретар и на кои трябва да се подчиняваш отсега нататък!

НОМИНИРАН СИ от=от
Мария и Иса

И затова ще служиш вече като вярно куче на тях и на Народа им–Българите!

КАТО ВЯРНО КУЧЕ на=КАТО ВЯРНО КУТШЕ на=на Бокиня Диана и Ешуа от Тракия

Както и всичките ви институции,служби,армии и лостове,с които сте стиснали света за шията!

Сега чувствате ли Божиите ръце на вашата шия?

С РЪЦЕ НА ШИЯТА от=от Цар Исуш и Диана

Може да го примете като осмъртяващо предсмъртно стискане за гушата,а може и като спасителни ръце,издърпващи ви от трапа с лайна,в който сте затънали до шията и вече ги гълтате.

По избор,брат"чеде!

За сега язък ви,дето носите Свещената Божия кръв и я мърсите! 
 


Активирани синергитично от коментара на Адаша,продължаваме с развиване на темата,като използваме подготвени още в края на м.януари 2015 година,но не публикувани материали–чернови,за масираната инвазия в България в началото на 2015 година на високопоставени натовски фигури–външният министър на Великобритания Филип Хамънд,държавният секретар на САЩ Джон Кери и неговата заместничка Виктория Нюланд,и в края на януари и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Вижте сега,Българи с голяма Б,и българи с малка б,които ви просвещаваме,че всички сте не само адаши по имена на Българските Богове,но и Техни генетични или експериментални генно–инженерни продукти,и всички сте абсолютни Техни безусловни марионетки, каква истинска масирана инвазия са предприели и осъществяват вече Българските Богове,без да се съобразяват с мнението и разрешението на разни американски политически фигури и военни и техните европейски и български управленчески колониални подлоги и родо и национални и веро–предатели! 
 
МАСИРАНА ИНВАЗИЯ от=от Бог Исуз и Мария

Братовчеди Джон и Рубин и други американски братовчеди и вашата колониална компрадорска агитка в България,ако не знаете Българския свещен език за да проумете директните превантивни последни предупреждения на Българските Богове вече в прав текст чрез нашия блог,както ви демонстрират с горния разсекретен документ,то имате съвсем малко време да го научите и чрез Свещеният шифър да потърсите последните шансове и възможности за спасението си–и индивидуалното,и колективното,чрез нашите Богове и Светии! 

ШАНС=Исуш
НЯМАТЕ ДРУГ ШАНС
освен=освен Мат и Исуш от Трагия
НЯМАТЕ ДРУГ ШАНС
освен=освен Ган (Кан,Жреци) на Матара и Исуш

Днес изпращаме повиквателна на държавния секретар на САЩ Джон Кери за провеждането на кратък интензивен опреснителен и просветителски семинар в напрегнатата пред–военна обстановка,(в началото на 2015 в Украйна,от когато е подложната ни информация,а сега в Сирия и ислямисткото нашествие и терор в Европа е вече истинска военна обстановка) на всички криптобългари–генетични потомци от амортизираната и доста замърсена и изродена Българска династия Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена. 

СЕМИНАР=Иса и Мария

ПОВИКВАТЕЛНА от=от Богиня Диана и Бог Балк

от Българските Богове

ЗАМЪРСЕНИ
без=без Исуз и Мария

АМОРТИЗАЦИЯ
без=АМОРТИЗАТСИЯ без=без Исуз и Матара Диана

Вече изпратихме парапатката на британският министър на външните работи Филип Хамънд и му проведохме общообразователен курс по Българските му родови корени и династичен Божи произход в постинга ни  

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884


PHILIP=ПИПИЛ=ПАПЕЛ=Павел
PHILIP=ЛИПИФ=ЛИПОФ=Любов

PHILIP ANTHONY HAMMOND=Павел,Хан(Кан,Жрец) на Диана Мат

Павел от рода на Жреците на Майка Диана,която е Мария Магдалена

В постинга ни 

Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България.Ципрас,Столтенберг.Част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-traki.1402225,

разкрихме българо–юдейските корени и на  Йенс Столтенберг,който е генерален секретар на НАТО и за когото продължаваме да питаме някой да е чул и видял къде е този главнокомандващ на блока и войските на НАТО, който трябва да ни защити от откритото ислямистко нашествие и започналите вече терористични нападения от тях!?

И когото сега пак лично питаме:
–Къде си,бе,тарикат и синеок красавец,(срам и позор за Майка ни и Баща ни Мария и Исус,чиито очи и кръв носиш и позориш!) мишок такъв и мошеник–къде се спотайваш,че не дигна могъщите войски на НАТО,чиято главна цел по план и договор е да защитават колективната сигурност на Европейските народи,а пък ти и господарите ти през океана–все отбор юнаци с гноясала българо–юдейска Божия кръв,ги плашите с несъществуваща руска опасност и агресия!

Изпращаме повиквателни на всички политически лидери,и като разсекретяваме личните им досиета,ние ги завеждаме на военен отчет към чуждестранния легион и интернационалните батальони на ББ–на Българските Богове,а не на Бойко Борисов,който е от същата династия и скоро и него ще го просветим
под бойния възглас и,обещание и парола

ВЕНСЕРЕМОС,
ЩЕ ПОБЕДИМ,
ПАБЕДА НАША,
РОТ ФРОНТ,


и други подобни възгласи на победа!

Сборният пункт и център на събора ще е на 
КОМАНДНИЯТ ПУНКТ И СВЕТИЛИЩЕН ЦЕНТЪР БЕЗИСТЕНА,ЯМБОЛ,БЪЛГАРИЯ!

Колкото и невероятен и невъзможен сценарий да ви се струва–вижте какво казва 
Свещения шифър,и при който грешка няма!
Гледайте и се възхищавайте с нас на кодировъчния гений на Небесните сценаристи с участието на Пресветите ни Деди! 

ВЕНСЕРЕМОС=Бог Исус и Мария 

ЩЕ ПОБЕДИМ=ШТЕ ПОБЕДИМ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мат

ПОБЕДА НАША=Бог Ешуа и Богиня Диана

РОТ ФРОНТ=
Родни Братя,

и други подобни,които за да не ги търсим сега,обобщаваме под общата дефиниция

ПОБЕДНИ ВЪЗГЛАСИ на=на Балги (Българи) на Богиня Диана и Бог Исуз


СБОРЕН ПУНКТ града на=града на Кан (Жреци) на Иса Вер (Змей) и Богиня Диана 

СБОРНО МЕСТО града на=града на Исус и Богиня Матара

ВОЕНЕН ОТЧЕТ при=ВОЕНЕН ОТШТЕТ при=при Богиня Диана и Тати Ешуа


Ако вие от тайните служби и дипломатическите разузнавателни институции,които обезателно сте прихванали нашата превантивна информация към тия важни в глобален мащаб фигури,и не сте я докладвали на адресатите ѝ,правете си сметката,защото точно за тия случаи е категоричното предупреждение на Отец ни Исус,валидно точно за наши дни,в което казва,че когато Той запали на някой фитила и светилника (информационно го освети и просвети),той не трябва да туря светилника под шиник–сиреч да скрива и оставя информацията в себе си неизпратена до адресатите,а да изтърчи на най–високото место,дето се вижда от всички,и с този светилник/информация да освети на всички!
Което означава да предаде възложената му от Исус мисия и задача да ретранслира информацията Му до възможно повече хора! 
Която притча–заповед важи най–вече и за вашите служби,за което сте и пратени и назначени!
Евангелската притча има продължение в езотеричните документи,което е премахнато в каноничните евангелски документи,и предупреждава строго,че в противен случай ако упълномощеният емисар скрие информацията и я задържи в себе си,сиреч потули светилника,то този светилник се трансформира от нечестивеца в огън пояждащ,който той пъглъща в себе си,и този огън със страшна унищожителна черна лъчева енергетика му взривява биоенергетиката и му разкатава мамицата и на цялата му родова наследствена генетика!

Същото важи и за всички вас,информационни институционирани и частни медии, служби и хора,които скривате,блокирате,не разрешавате копирането,цензурирате, манипулирате,фалшифицирате,изопачавате и не ретранслирате Божиите послания и превенция до хората!

И въобще не мислете и си въобръзявайте,че сте недосегаеми и в анонимност!
Всичко ви се пише в тефтеря на Свети Петър,братът–близнак на Павел,Свети Павел–шефът на Небесното Светейшество и Божие правителство,който тефтер е мощен информационен масив в Акаши с отделни персонални партиди на харт–диск за всяка човешка Душа! 

По нареждане на Исус и Мария ние продължаваме да правим езически Исусово–Богородични Кабала хороскопи на Техни генетични потомци от разпръснатия по целия свят Български духовен и интелектуален разсад и имплант сред всички племена,който е на върхови позиции в различни области на живота на народите и е разположен в целия диапазон между (+) и (–),между доброто и злото в обществено–политическото пространство,като разсекретяваме езотричните лични досиета на актуални нашумели и популярни личности и персони в България и по света и по техния Кабала–хороскоп демонстрираме крипто–Българския ѝм произход,както и всевластието и универсалното приложение и всепроникваща мощ на Свещения шифър,както и за информирането на Българите и другите хора за тайните юдови планове и намерения срещу Свещения Божи народ и България,и за предприемане на превантивни мерки за просвещаването на всички персони от посочената изродена Божия потомствена династия на управленческите върхушки на държавите за неминуемите евентуални последици върху тях,проведени Свише,колкото и да не вярват в това,защото въобще няма да ги питат вярват или не вярват в Българските Богове!
Тази превенция правим и за да ѝм дадем възможност да се познаят и освестят и да насочат наследствените си Божествени закърнели феномени в посока за своето спасение и за добри дела за хората,народите които управляват и за благото на цялото човечество,а не да водят света и себе си към погибел!

И така,кои са висшите политици,които визират анализаторите от ВВС и които бяха в България с поведение на колониални губернатори и надзорници,имайки ни за невежи аборигени и жертвени добичета,изисквайки от нас нагло увеличение на военния бюджет,унищожение на природата на Райската свещена земя (преди година американските висши политици натискаха яко в България да почнат добиване на шистов газ) и чудовищни обещания да ни превърнат във военна база и фронтова линия срещу християнска Русия и ни натъпчат с ислямисти от мюсюлманския свят! 

Казахме,че вече изпратихме парапатки на британският министър на външните работи Филип Хамънд и Столтенберг и им проведохме общообразователен курс по Българските им родови корени и династичен Божи произход,за който са срам и позор!   

Към повиквателната на държавния секретар на САЩ Джон Кери,както и към всички крипто–Дуловци,хванали народите си и целия свят в мъртвата хватка на човеконенавистното глобално милитаристично и полицейско робство,и дъхащи перманентна омраза и геноцидна ненавист на тайния фронт,вече все по–неприкрито и на явния фронт,към Българите и тяхното Всемирно Бяло Братство,чиито родственици са и те,прилагаме и електронния формат на безплатен Кабала–хороскоп с основните техни параметри,за да знаят,че явили се–неявили на нашия сбор и обучителен семинар, Отгоре вече са ги предупредили официално и явно пред всички чрез Небесният държавен вестник,публикуван в блога на безистена и мърдане и откопчване от Божието предизвестие и просвещение,и респективно носеща се вече пълна отговорност,няма! 

ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК на=на Бог Исуж Трака и Богиня Диана

НЕБЕСЕН ВЕСТНИК на=на Бог Исус и Бокиня Диана


 
Без много церемонии и направо–братовчеде Джон,гледай какво пише в досието ти:

И ти си от това изродено Българско Божие котило от  династията Дуло,от което е и твоят президент Барак Обама,от което е и руският президент Владимир Путин,с когото сте се хванали за пред хората за гушата,а на тъмно дали отдавна вече не сте се договорили (през последната година съмненията за задкулисни договорки между заговорниците срещу Българите и Путин отпаднаха окончателно,тъй като Владимир демонстрира категорично,че е вече посветен за изконния си Български произход и той остана единственият искрен защитник на християнските цености!) да завихрите спиралата на конфликтите и на войните над света и с център България за налагане на тотална военна и полицейска диктатура връз всички народи и най–вече върху Българите и България,за което предупреждаваме Българите и света във всичките ни статии и по–конкретно в 

"Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?" 
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

и върху цитати от която пак акцентираме: 

"По графика на трансепохалния проект "Българите и човешката цивилизация",Главните сценаристи и режисьори Боговете Исус и Мария активират вече едновременно у всички свои династични потомци от Дуло,(които както казахме по–горе,са всички управници и политически елити на изпълнителната и всички други власти на всички човешки племена и държави),последната фаза и етап на реализиране на имплантираната повеля,стремеж и цел №1– завръщането в България с всички сили и средства и на всяка цена! 

Всички управници и служби на всички страни–и съюзници,и противници,колкото и на тъмно да са обединени срещу съхранилите Божествената си феноменност и святост свои родственици–Българите и България,толкова и един срещу друг мразещи се и дебнещи се помежду си за сметка на подчинените ѝм народи,сега вече те заедно са мобилизирали всичките си сили и ресурси за последен решителен щурм и всеобщ кръстоносен поход–протестантски,католически,православен юдо–византийски псевдо–Исусов,юдейски, ислямски и атеистичен,срещу Божия Българки народ и България!

Казваме ви и наблюдавайте в детайли и в едър план и следете,как развихрената спирала на световната полицейщина и военщина,на политическото противопоставяне и военни действия (от тях Боговете ни ще ни предпазят!),ще фокусира под различни геополитически предтексти и обяснения за непосветените,все по–явно и постоянно над Балканите,и по–конкретно над България,и още по–конкретно над основните светилищни обекти,и още най–конкретно над Ямбол и свръхсекретния обект и цел №1 за завладяване–Безистена в Ямбол,който е и единственият обект в света,около който НАТО и американците взеха и ползват едновременно 4 (четири !!!) възлови бази по на няколко километра около него–

 1.секретното поделение между Ямбол и Кабиле,за което ви дадохме информация в  "Какви кодирани послания ни изпращат постоянно базираните в България      извънземни.Как изглеждат пришълците и кои са техните бази".
 bezistena.blog.bg/history/2014/05/21/kakvi-kodirani-poslaniia-ni-izprashtat-postoianno-  baziranite.1266801 ,
 
 2.летище Безмер, 
 
 3.полигона Ново село,
 
 4.
и малко по–далечната мощна логистична база в Айтос,

image

като Безистенът е в центъра на езотеричните свръхсекретни генерал–щабни карти на всички тия народи и държави,създадени и обгрижвани културно и цивилизационно с Любов от Пресвятите ни Деди! 

БАЗИ на=на Бог Иза

СЕКРЕТНИ БАЗИ
са/срещу=на/срещу Бог Исуз от Тракия

СЕКРЕТНИ БАЗИ в/срещу=в Тракия срещу Бог Исуз

Само че и тия топоними ви разсекретяваме,и тайната на тия бази–светилищни зони осветяваме,за да стане ясно и на Българите,и на американците,и на руснаците,които изградиха тия бази,че те са на Българските Богове,в чиито имена Българските ѝм Жреци скриха информацията за Тях!

БЕЗМЕР=БЕЗ МЕР=Бог Иза и Мария
да знаят вече и Безмерци,и Българските военни,които слугуват на натовците,и пишман–етимолозите ни първосигналчици,и анти–Българските ни историци,дето ги храним да ни лъжат,Божествената семантика и принадлежност на името,и да знаят всичките,че вече и това светилище е активирано и задействано към Българската световна светилищна феноменна енергийна система!

ЛЕТИЩЕ БЕЗМЕР=Дуло от Бог Изуш и Мария
базата не може да обслужва военщината,империализма и интернационалната полицейщина,насочени срещу свещената династия Дуло и срещу Божия народ

Ето малка част от информацията от Българи–наши съекипници,за базата в Безмер 

US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света
Публикувано на 11.11.2015 — в България
bultimes.com/us-bazata-v-bezmer-e-edna-ot-naj-vazhnite-voenni-bazi-na-sasht-v-sveta/ 
   
НОВО СЕЛО=СЛОВЕНИ=СЛАВЯНИ=СЛАВ (Змей)
като ние сме ви запознавали за произхода и свещената етимология на толкова мистичното име СЛАВЯНИ–елитното тракийско племе по името СЛАВ–един от 12–те синонима на ЗМЕЙ–животинският календарен символ на Исусовата потомствена династия Дуло

Полигонът Ново село,който е на тази огромна по територия и по енергийна мощ светилищна зона в Балкана,надвиснала над Кабиле,бе превърнат и от съветските езотерични служби на братушките до 1989 г в най–строго охраняваната и свръхсекретна база в България,онаследена сега от американските братушки за свръх–тайни пси–енергетични занимавки и контрол над свещените Кабиле и Ямбол! 
 
Повече инфо за пирамидалните енергийни коплекси над Сливен и Ямбол вижте в 

"Най–голямата пирамида в Европа е в Сливен.Бармук баир–огромен изкуствен мегалитен енергиен пирамидален лечебен комплекс и портал към измеренията"
bezistena.blog.bg/history/2015/12/07/nai-goliamata-piramida-v-evropa-e-v-sliven-barmuk-bair-ogrom.1412863

И вие сте наши братушки – прекрасни зомбирани американски момчета и момичета в униформи,които толкова прекрасно и възхитително пеете протестантските хвалителни химни за Исус в помазанието и присъствието на Святият Дух,а когато излезете от църквата и не пеете,се качвате на самолетите и самолетоносачите и сеете демокрация и смърт по целия свят!
По чия заповед на нашият Господ Бог Исус,Властелинът на световете,правите това?



Singing I Can Only Imagine at the Marine Bootcamp

Мога само да мечтая,
какво ще бъде,ако вървя до Теб,Исусе!
Мога само да мечтая,
какво ще видят очите ми,
когато Те видя пред мен!
Мога само да мечтая...

Заобиколен от Твоето величие,
какво ще чувства сърцето ми?
Ще танцувам ли за Теб,Исусе,
или в Твоето благоволение ще се смиря?

Дали ще остана в Твоето съзнание?
Или ще падна пред теб на колене! 
Дали ще пея Алилуя (Слава на Бог!),
ще съм способен ли да говоря въобще!


Мога само да мечтая...
Мога само да мечтая за този ден,
когато ще намеря себе си,изправен пред Теб!

Мога само да мечтая какво ще направя
и то ще е вечен поклон пред Теб!

Мога само да мечтая...
Мога само да мечтая...


Братя и сестри американци,и всички вие вярващи християни!
Отворете си Библията–Свещеното свето писание,което всеки от вас носи до сърцето си,и в името на Отца,и Сина и Святият Дух,с Който много от вас сте кръстени,кажете къде в Новия завет и във всички канонични и апокрифни книги за Исус нашият Господ Бог Исус,който говори само за Любов между хората,за простителност и за миротворство и само добри дела,къде ви разрешава нашият Всемогъщ Господ Бог Исус и една капка кръв човешка да пролеете,дори и на врага си,камо ли на невинни хора!
Никъде няма и помен за такова разрешение,зомбирани грешници и безумци такива!
Оправдавате се наивистично,че президентът и правителството ви вземали правилните решения,защото те били назначавани от Господ,те отговаряли за вас и вие сте изпълнявали техните заповеди!
Заповедите им,които гласят" "Убивай!" ,и вие сте нямали отговорност за хилядите и милиони жертви по света,които вие убивате!

Коя заповед е по–важна и силна,бе братя и сестри наши с малки букви и малки жалки почернени душици без подчинение на Божиите закони и на висшия му конституционен Вселенски закон за Всемирната Любов,Братство и Мир между хората!
Скоро Той ще ви пита защо сте изпълнявали престъпни заповеди на престъпници,а не сте изпълнявали Неговите заповеди,и въобще няма да имате никакви смекчаващи  вината обстоятелства,че някой друг е отговарял за вас!
Пред Господ Бог Исус всеки си отговаря напълно индивидуално без никакви колективни размивания на престъпленията! 
 
В песента пеете като невинни агънца/овце,че само мечтаете да видите Исус,да танцувате за Него,да живеете само за Него,да следвате само Него,да ходите по Неговите следи–сиреч закони,да паднете пред Него на колене в чистота,да бъдете смирени, смирени, смирени...,сиреч дори лоша дума да не продумате връз ближния и врага дори,камо ли ръка да вдигнете срещу тях,и висшият смъртен грях–да убивате...
Пеете,че мечтаете,мечтаете...мечтаете за деня и мига,когато ще се изправите пред Него–за всички тия мечти можете само да си мечтаете–как ще се изправите пред Господа ни Исус–Богът на Любовта,като сте все престъпници!
За всичко това можете само да си мечтаете.
Въобще да не говорим,че нито познавате Богородица,нито дори фалшивата,да не говорим за Истинската–Мария Магдалена,както и че хабер си нямате от Истинския Исус!

Кофти,много кофти е положението,братушки американски зомбирани!

БРАТУШКИ=Траки на Бог Ешуа
синтетични тракийски племена–роботи,произведени по технологията на глава 2 от Битие на Светото писание

Братушки сте ни,и на руските братушки сте братушки,само че Дедите ви са тръгнали преди няколко века от Свещената Тракия на запад,а след това още по–на запад към Америка,за да унищожат цветущата феноменна Българска империя на индианците и на инките на двата континета 

ИНДИАНЦИ=Диана и Исус
 
ИНКА=КАИН=КАН=Кан–Жрец,

наследствената жертвена Българска жреческа каста,имплантирана от Българските цивилизатори от Исусовата династия Дуло сред индианците за техен духовен, интелектуален и владетелски елит

БРАТУШКИ=Братя от Кан (Жреци) на Ешуа
виждате ли,руски и американски братушки,от кого сте произведени и очовековечени тракийски братя!

Ще възстановим спомените ви и братските ви чувства по тия свещени места,които сега по приказката за кучето,дето пази купата със сено и не дава на другите да ядат от него,защото то не може да яде сено,сте блокирали и обявили за секретни военни бази и зони за да нямаме достъп до тях...,а ние по тия места ще ви отзомбирваме и спасяваме скоро!

ЗОМБИРАНИ=Бог Иза и Мария
ЗОМБИТА=
Иза и Богиня Мат
не само непознаващи Българските Богове,ами и тръгнали срещу тях и народа Ѝм!

ОТЗОМБИРАНЕ с=с Иза и Богиня Матара

КУПА С СЕНО=
Бок Исус
от това ядене не ядете,и на другите не давате,ама ние си имаме бол (много) за ядене от други свещени места,както казват първосигнално и просташки травиално за името на Ямбол,че означавало Ям–бол,сиреч– ям много!



 
Всичко това важи и за нашия братовчед Джон! 
Първо,брат"чед,ще разкодираме фамилиарното ни обръщение към теб,с което се обръщаме и към всички други твои и наши родственици от Дуло,разпиляни и посеяни от Пресветите ни Деди–цивилизатори,начело със Синът на Исус и Мария Магдалена–Павел,Свети Павел,всички римски (Български) императори,които са все Цар Авитохол, за да разбереш,че не е майтап и не се бъзикаме по цигански диалект с теб,ами се радвай,че ти разкриваме и признаваме и твоя династичен произход на Брат от Исус и Диана–доста позамърсен и изроден и отдалечен от Бащините ни и Майчините ни повели и заръки,ама при добро желание всичко се оправя! 
 
БРАТ " ЧЕД=БРАТ ЧЕД=Братя от Ешуа и Диана

НЯМА МАЙТАП=МАМА ТЯН П=
МаМа Диана Богиня=Богиня Диана,Мария Магдалена

НЯМА МАЙТАП С=
Иса и Богиня Диана,Мария Магдалена

НЕ СЕ БЪЗИКАЙ с=с Бок Исуз

И сега веднага отваряме и разсекретяваме личното ти досие,без и да питаме комисията по досиетата или американските служби по тази линия,за да си видиш Българския ген,и се освестиш и се познаеш чий си–и за твоя радост и спасение,и за другите около тебе,че си на много високо место и много световни дела зависят от теб!
Отворихме ти досието и докато го проучваме подробно,ще разсекретим основният документ–кръстните ти имена,с които си жигосан и ти  като всички нас от Небесната кръщелна служба по задължителните правила,които сме ви свеждали до знанието.

ДОСИЕ=Диана и Иса

Първо ще осветим популярната ти делова именна комбинация–Джон Кери:

ДЖОН КЕРИ=
Ежуа ДраконИсус Дракона!

Както виждаж,братовчеде,турили са ти Отгоре доста страховит титул от змейската календарна символика на Исусовата династия Дуло,изглежда според дадената ти роля в драматизацията "Българите и човешката цивилизация"
Драконите по света не са като нашите добри Лами и Змейове,дето дори са се женили за Българските моми и все добрини правили на хората,ами са все огнедишащи и ядящи хора,само тук–таме някое недорасло драконче рече да се пиши от добрите и му видят сметката истинските дракони,за да не им разваля имиджа на злодеи!
А съхранената информация във фолклористиката ни,че змейовете са се женили за нашите моми,и то най–личните,свидетелства че тия змейове са аристократичният елит на Българите–сиреч потомствената аристокрация на Исус и Мария Магдалена от Дуло, която е хермитизирана със змейската хералдика  от животинската символика на Българския календар–най-древната космогонна система на човешката цивилизация.

Змей се жени за МОМА=Змей (Исус) се жени за МаМа=Змей се жени за Мария Магдалена


А откъде са тръгнали и твоите предци и къде са родовите ти корени и къде съхне дядовото ти семе,ще покаже хороскопа ти чрез географската дешифровка на името ти

ДЖОН КЕРИ=Ежуа Драка=Ежуа Трака=Тракия на Ежуа
Тракия на Исус,Обетованата Земя,Земният Рай!

Пълната ти кръщелна именна комбинация е John Forbes Kerry,която ще те зарадва и заведе до началото на родословието ти!

ДЖОН ФОРБС КЕРИ=Вер (Змей) Кан (Жрец) от Жар Иса и Богиня Диана

ДЖОН ФОРБС КЕРИ=
Кан (Жрец) от Жар Иса и Богиня Диана от Евреи
жречески потомък на Българските Богове от Българска генетична посявка и имплант сред племето на евреите.
Дали си от некачествената генетична продукция в юдейската част на еврейското племе или в читавата–израелтяните,ще покаже скоро поведението ти,както и съдбата ти!

Ето как те охарактеризираха в едър план с няколко бегли щрихи Българите при миналогодишното ти идване:

Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристига в България, за да наложи на страната да приеме още бежанци и да започне сондажи за шистов газ. 
Това заяви в предаване на „Добър ден, София” през януари 2015 г Васил Василев, председател на Фондация „Братя Василеви".
Според него, предвид настоящата международна обстановка посещението на Кери ще има и други цели, освен официално обявените,като Василев изнесе,че една от целите на визитата на Кери е да бъде наложено на България приемането на максимален брой бежанци,както и да започнем сондажи за шистов газ.
Друга важна цел на посещението на американския държавен секретар е страната ни да се присъедини към Евроатлантическото споразумение,наречено ТТИП, за да може да се отмени колкото се може по-бързо забраната за ГМО. 
Споразумението ТТИП е официалното кодово наименование на тайния юдов пъклен план за тотално и абсолютно поробване на народите и изтреблението на техния духовен борчески бунтарски елит,който е от Българите от читавото Божие родословие на Дуло. 
 
В публикацията   
vencijekov.blogspot.com/2015/01/blog-post_30.html

ще научите как Български свещеник анатемоса Джон Кери в София,защото носел американските ценности,които се основават на хомосексуалните бракове,ГМО-то, шистовия газ...,и войните–добавяме ние.! 


Братовчеде Джон,смятахме да ти ударим дежурното ни поучително конско като те заклеймим като поредният американски мисионер–милитаристичен ястреб,и да те оставим да си ближеш раните и си правиш поуките от хороскопа ти,но работата се оказа доста завързана.
Колкото повече се ровихме из досието на потеклото ти и личния ти живот,толкова повече многопластови и разнополюсни параметри от житието на един наш родственик,люшкал се по върховете и падините на живота,се появяваха,за да ни затруднят максимално каква буква да турим на фамилния ти Божи кастов титул–Българин:с голямо Б или малко б,според който графичен морален признак категоризираме Божиите потомци,пръсната по света.

Засега някаква междинна средна величина за буквата следва да употребим,но при това положение следва да поднесем допълнителна официална информация от личното ти досие,без значение дали е манипулирана или не,което и правим.
 
Ще разсекретим само няколко от възловите родови имена в семейството на Джон Кери,които документират неговия българо–юдейски/израелтянски династичен аристократичен поизход. 

Чрез своята баба по майчина линия Маргарет Тиндал,Джон Кери е в роднински връзки с четирима президенти на САЩ,включително и с Джордж Буш младши,с първата американска поетеса Ана Бредстрит,с основателя на първото поселение на Масачусетс и първи губернатор Джон Винтроп,и с различни кралски и дворянски семейства от Европа, Близкия изток и Африка,което е абсолютно логично поради Българския Божествен династичен Божествен статут на управляващите аристократични елити на всички народи. 
 
МАРГАРЕТ ТИНДАЛ=
МАРЕ ТРАГ ТИН ДАЛ=Мария Тракия Диана Дуло=Дуло от Диана Мария от Тракия

ДЖОРДЖ=
Друид от Ежуш
любимото кралско–аристократично име,жречески титул на много английски владетели

БУШ=Бог Ешуа
прекрасно име на една позоряща Кръстника и Родоначалника си фамилия от българо–юдейски произход


Дядото и бабата на Кери са евреи,дядо му Фритс Кон е от Бениш,Силезия,баба му е Ида от Будапеща.


ФРИТС КОН=
Фер (Вер,Змей) Кан (Жрец) на Диана и Ежуа=Евреин от Кан (Жреци) на Диана и Ежуа 

 
БЕНИШ=Бог Ешуа
 
ИДА=Диа=Диана  
 
През 1900 година си сменят имената и фамилията с нееврейски,а през 1901 си сменят вярата от юдаизъм в католицизма,за да избегнат гонения и се влеят в мощната армия на крипто–юдеите и юдеите,приели християнството проформа,без да приемат Исус в сърцето си и Неговите висши повели и закони на Любовта между хората,които в пълзяща бавна и методическа акция за десетилетия благодарение на парите–най–голямото зло на човешката цивилизация,заемат възлови финансово–икономически и политически позиции в цяла Европа и в Америка,и сега вече осъществяващи юдовия си пъклен план за поробване на целия свят с цената на изтреблението на Българския жречески Божествен духовен прогресивен елит на народите,без да се подбират средствата за това, включително и война на религиите и цивилизациите и тотална световна война!

Въобще цялото родословие на Кери е от променящи вярата и религията си субекти,но в крайна сметка подчиняващи се на повелите на на кръвта и на най–комерческата религия–юдаизма,и то в най–реакционните му форми на висши финансисти и политици. 

Ето още следи от неизтриваемият Български кръстнически печат на фамилията на Кери–имената на сестрите му Диана и Маргарет и брата Камерон:
Диана си е Диана директно по едно от конспиративните имена на Майка ни Мария Магдалена

МАРГАРЕТ=Мария от Трагия

КАМЕРОН=
КАН МЕРО=Кан (Жрец) на Мария
 
Още изобилна информация за Джон Кери,движеща се устремно по плюсовете и минусите на житейската му синусоида,ви предлагаме на руски в неговия профил в
ru.wikipedia.org/wiki/Керри,_Джон

откъдето ще научим с потрес,как той е воювал и избивал с усърдие виетнамци в тяхната страна–не виетнамци,нападнали САЩ и той да защитава родината си,а виетнамци,защищаващи Родината си и живота на семействата си от американските бандити–нашественици във Виетнам!
От тия документи научаваме,че Кери след войната изведнъж става върл борец против войната,обаче по време на войната във Виетнам той получава високи и престижни награди за участието си във войната,с които открито се гордее и с удоволствие разказва в автобиографията си,как е преследвал и лично избивал виетнамци!
За да заслужи толкова награди той е трябвало поне 5–6 виетнамски села да заличи или да стопи с напалм,или пък като командир на бързия боен катер е било необходимо поне петдесетина дървени джонки на виетнамските селяни да потопи–за което той лично признава пред журналистите по–късно!

Тренирайте руския си език,Българи,защото скоро ще ви трябва много!
Ще ви трябва за необятната Българска информация,скатана и архивирана в него,и за обучението на крипто–Българите сред руския народ,което вие ще водите,в тайните, с които сега вас просвещаваме! 

В NBC «встреча с прессой» в 1971 году Джону Керри был задан вопрос, совершал ли он лично жестокости во Вьетнаме. Керри ответил:

–Это были все виды жестокостей, и я хотел сказать да, да участвовал в некоторой их части, как и тысячи солдат, замешанных в этом. Я принимал участие в стрельбе в зонах свободного огня. Я вёл беспокоящий огонь и огонь на воспрещение. Я использовал пулемёты 50-калибра, которыми мы были оснащены и уполномочены применять, которые были нашим единственным оружием против людей. Я принимал участие в поиске и уничтожении врагов, в сжигании деревень. Всё это противоречило законам ведения войны и женевским конвенциям, и всё это проходило согласно политике, письменно учреждённой на самых верхах американского правительства. И я полагаю, что люди, придумавшие эти зоны свободного огня, люди, отдававшие нам приказы, люди, замалчивавшие бомбардировки территорий, я думаю, что согласно букве закона (осудившей лейтенанта Колли) эти люди есть военные преступники.

Избивал нашественика Кери виетнамците във Виетнам,и връща се в САЩ и изведнъж–хоп!–върл борец срещу войната и радетел за мир и лидер и говорител на американските ветерани от войната във Виетнам!
Ветерани от войната борещи се срещу войната,или ветерани борещи се за по–големи превилегии от войната и за още войни!

Как стават тези неща,още повече пък след това при Барак Обама Кери отново да се преквалифицира от гълъб с маслинена клонка в човката в хищен ястреб–военолюбец, самодефиниращ се като абсолютен миротворец и доставчик на демокрация по американски за целия свят!

ХИЩЕН ЯСТРЕБ=ХИШТЕН ЯСТРЕБ=Хан (Кан,Жреци),Братя от Исуш и Диана

АБСОЛЮТНИ МИРОТВОРЦИ=
Дуло от Бог Исус и Богиня Матара Диана
  
И сега,внимание,чуйте как хубаво звучи горещата изповед на християнина Джон,как си се молил на Господ Бог Исус,как търсел Бог във всички религии–него,Богът на Любовта, Братството и Мира,и как ходи толкова години да го търси между народите по целия свят не в смирение и Любов,а с танкове,самолети и бомби,натъпкани със смърт,дефинирайки и пропагандирайки по този начин съвременното официално християнство (религията,а не Учението и нормите му!) като по – страшно,жестоко и много по смъртоносно и от ислямистките терористи–главорези,демонстрирайки истинския скрит характер на псевдо–Исусовата юдо–византийска доктрина "християнство" както през средновековието като полицейско–инквизиционна геноцидна институция срещу Българите–истинските Исусови потомци и последователи!

Говоря о своём вероисповедании, Керри заявил:
«Я хотел стать священником. Я был очень религиозен во время учёбы в Швейцарии. Я был мальчиком при алтаре и всё время молился. Я очень сосредотачивался на мессах в церкви».
Он также сказал, что «послания ап. Павла» подвигли и научили его главным образом «не жалеть себя» (да не се жали)

«Я католик и католик на деле, но в то же время мои уши открыты для многих общих выражений о духовности, пришедших из разных религий. …Я уделяю некоторое время чтению и размышлениям (о религии) и пытаюсь изучить её. У меня нет чувства разногласий, скорее чувство общности многих стольких разных путей, системного значения корней и общности Торы, Корана и Библии и основной истории, которую мы все проходим и которая нас действительно соединяет»   

А ето братовчеде,какво е казал в скрит смисъл нашият общ Предтеча Павел в твоето символ–верую да не се жалиш:

ДА НЕ СЕ ЖАЛИ=
Дуло от Исуж
казал е потомците му от рода Дуло на Исус да живеят в праведност и святост и да не си жалят живота,а в името на законите на Любовта,Братството и Мира и в Негово име,да се жертват като защитават добрите от лошите!   

СИМВОЛ=СИМБОЛ=Иса от Ямбол

СИМВОЛ ВЕРУЮ=
Вяра на Иса от Ямбол–Вярата и Учението на Исус от Ямбол 
 

Сега отиваме в положителната област на проявление на б/Българина Джон Кери:

Като антивоенен активист се проявява подобаващо,агитирал е заедно с актрисата Джейн Фонда,а сред най-ценните му спомени от онова време е снимка редом с Джон Ленън на мирна демонстрация в Ню Йорк.

За което казваме: "Браво,братовчеде!",въпреки че критиците му казват,че така е трупал политически активи и имидж.

Кери е фен на Битълс,и «Роллинг Стоунз»,поклонник на творчеството на муикантите Джими Хендрикс и Джимми Баффет,сам свири на бас–китара,който признак на музикант е поредният категоричен документ за Българският му жречески корен 

Още "Браво!" без никакви уговорки за обичта му към Битълс и за другите наши общи роднини!  
 
МУЗИКАНТ=Майка Диана и Иза
МУЗИКАНТ=Кан (Жрец) на Мат и Иза

БАС КИТАРА=
Бог Иса от Тракия 
 


U2 - Beautiful Day  Чудесен ден

Официалният химн на предизборната кампания на Кери за президент на САЩ през 2004 година,на който ако Джон знаеше сакралния превод,щеше да стане президент!
Още не му беше дошло времето,защото Отгоре го предпазиха и възложиха мръсните военни поръчки и престъпления на братовчед ни Джордж Буш

ЧУДЕСЕН ДЕН=ТШУДЕСЕН ДЕН=
Дете на Диана и Исуш
генетичен потомък на Мария Магдалена и Исус

Като посветен на висшо ниво в заверата на заговорниците и на кукловодите на войната на световната реакция срещу свещения Божи род и Българския народ,Кери знае много добре произхода си и много неща от своето досие,които ви разкрихме в нашето разследзване.
И той като всеки друг Б/българин от тази изродена Божия каста,хванат здраво в примката и смъртната хватка на заговорниците,търси обиколна връзка с безпристрасните Божии небесни и земни посредници за скрито договаряне с тях и купуване на индулгенции за наближаващата всеобща тотална ревизия и равносметка,за които неминуеми епични събития и процеси той и хора с неговата информационна власт отлично са убедени и сигурни,че ще станат скоро обезателно!
Сега ще ви покажем една негова оригинална форма за изпращане на кодирани известия и послания към нас и негова скрита оферта за сътрудничене с бъдещите силни на деня и нови господари на света и искане на индулгенции и гаранции за бъдещето си.  

ОРИГИНАЛНА ФОРМА=Мария Фолгарина=Мария Болгарина

КОДИРАНИ ИЗВЕСТИЯ за=за Бог Исуз от Дракия

СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ=Дуло от Диана и Иса

НОВИТЕ ГОСПОДАРИ НА СВЕТА=ГОСПОДАРИТЕ
Бог Иса и Богиня Диана

По време на президентската си кампания, Кери носи култовата жълта гривна Livestrong на името на фондацията на колоездача Ланс Армстронг за борба срещу рака,като сам преживял тази болест.
Ето какво ни съобщава това атрибутно послание:

image
 
LIVESTRONG=Диана и Иса Българина=Диана и Иса са Българи

LIVESTRONG=Българин от Диана и Иса

основателят на фондацията Lance Edward Armstrong и приносителят на гривната Джон,са Б/българи 
 
АРМСТРОНГ=Мария и Иса от Трагия

image
+
image

image

Ето какво ни съобщава жълтата гривна:

ЖЪЛТА ГРИВНА=ГРИВНА на Дуло от Ежуа
маркира династичната принадлежност на Джон Кери

ЖЪЛТА ГРИВНА=Диана и Ежуа Българина=Българин на Диана и Ежуа
абсолютно същото,което ни съобщаваше и анаграмната комбинация Livestrong

ЖЪЛТА ГРИВНА=LIVESTRONG=Българин на Диана и Иса (Ежуа)
 
image

На друга снимка Кери упорито тика в обектива на камерата вече синя и жълта гривна, за да ни каже с тях крипто–б/Българския си произход:

СИНЯ И ЖЪЛТА ГРИВНА=Българин от Диана и Исуж
СИНЯ И ЖЪЛТА ГРИВНА НА ЛЯВАТА РЪКА=
Българин от Дуло на Бог Исуж от Тракия 

Братовчеде Ерик,само за месец след идването ти като посланик в България,с поведението си и наглата и глупава политика и поведение към Българите като към безмозъчни колониални аборигени,хиляди високоинтелигентни Българи дето на малкия им пръст не можеш да се хванеш,удивени пишат и се възмущават,че зорлен ти и американците ги карате да стават русофили,като никога досега не са си и помисляли подобни споннтанни чувства и трансформация!

Братовчеде посланик,я зарежи тази работа да ни отлюбваш зорлем и насила от руснаците и Владимир,и ела да те разведем по общите ни Бащини светилища,за вълшебната енергетика на които жадува и бленува отчаяно сбърканата ти и задръстена кармична биопроцесорна схема и блокирана Божествена феноменна генетика и душа,и да те запознаем с нашите Богове,че да видиш как се прави тази работа,заради която си дошъл в България–само с Любов,защото друг начин няма една Любов да я замениш с друга! 

А то няма и нужда да се заменя една Любов с друга–тя Любовта има това свойство,че колкото все повече и даваш,тя толкова по–ненаситна става и по–голяма става,и защото е безгранична,може много Любови в себе си да поема!

Слушай,напорист момко,как така се прогонва и изкарва Любов от Душата насила,ами че тя Любовта и огънят на Любовта имат това свойство точно тогава да се разгарят още по–силно с неугасима сила,страст и ярост! 
Я вземи и опитай с Любов (защото друг шанс нямаш) да се присламчиш и ти и американските зомби–тракийчета и Българи сред тях,до нас–Божиите посредници!

Ето и задължителните изисквания на нашия ритуал за побратимяване–хващате се за ръчка и идвате на Централното Първосвещено светилище Безистена в Ямбол,и двамата с руския посланик–и той наше момче,Български филиз върху еврейска дивачка като тебе,та да подготвите по–бързо идването на двамата ви крипто–Български президенти–Барак и Владимир,докато не са се подпукали с атомните бухалки !  

За парадност поклоническата кавалкада и ескорт ще бъдат армии,марини и ескадрили от самолетоносачи,камиони и самолети,натъпкани не с бомби и оръжия,ами с военни оркестри и най–големите банди и песеннии рок звезди и певци и танцьори–както му отива на истинска Армия на Дионисиус,от която сме всички,а гайдите и тъпаните са от нашите жречески колективи!

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=
Мария Диана и Исус

Превозните средства оставате на границата и оттам до Града и Храма на Боговете–Ямбол и Безистена – пешачката и боси!

image

Задължително на капитанския мостик пред всички ТВ–камери заедно с Президентът на САЩ Барак,да бъде и Президентът на Русия–Владимир,прегърнати и ръка за ръка,

image
+
image

до тях прегърнати и ухилени,но не така безумно лакейски като нашия братовчед от Гоце Делчев,а радостни и щастливи,и Джон Кери и  Сергей Лавров!

Други там засега не ни трябват,те са все безгласни букви и ваши пионки!
Нашият Бойко като домакин ще бъде заедно и той с нас там,защото Началникът както Му казва,че дори и двамата Началници,така казват да бъде!
Химера,утопия и фантазии ли?
 
Я ги вижте сценаристите,които са гарантите на този задължителен сценарий!  

СЦЕНАРИСТ И ГАРАНТИ=Диана и Цар Иса от Трагия

Малко ви се разминават религиите за обряда на побратимяването,но не е проблем, първо ще изкараме специфичните ритуали на всеки,после ще опитаме заедно,пък като не върви,ще ви откръстим доброволно всички от фалшивите ви религиозни доктрини, тръгнали всички от Българското езическо познание и учение,но след това фалшифицирани и извратени,и ще ви кръстим и дадем Божието спасение,благоволение и благословение и с новата вяра–същата тази езическа стара Сътворенческа Вяра на Любовта,Братството и Мира на нашите общи Български Богове и Родители Исус и Мария Магдалена! 



екип на bezistena и както вече по–често ни гостува и води–Отец ни Павел,Свети Павел


ИСД с Любов!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
10.04.2016 19:25
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
12.04.2016 14:52
Поредният ти силен материал в името на България!

Това силово изнасяне на " демокрация" на САЩ по света, без никаква отговорност от тяхна страна, е равносилно на майка да бие детето си, за да яде или бащата пък- защото го обича?!

Ами тази миграция идва основно оттам , където се опитаха силово да наложат демокрация
Въпросът е от недоглеждане ли е или нарочно?
Ние и турците покрай нас имаме поговорка, че насила хубост не става и ако става- не бива!

Хубав ден , Адаш!
цитирай
3. bezistena - "Силовото налагане на дем...
12.04.2016 15:48
"Силовото налагане на демокрация" отдавна е разконспирирано като част от пъкления глобален терористичен план на заговорниците за унищожението на Божия Български народ и поробването на целия свят.
Най–прекрасното от този страшен вече реализиращ се план е,че той е план на нашите Богове и е внушен в невидение на мерзавците–сегашни господари на света за изпълнение,чрез който план Боговете ни подготвят душите на хората да омекнат в катарзисен ужас за Явяването си!
Бъди благословен,Адаш,и давай заедно към Тях!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676613
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!