Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2016 21:42 - Каква е стойността на разменната златна монета за живота на всеки човек и какво пише на двете й страни?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 10128 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 08.04.2016 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Често в различни сфери от човешкото битие и дейност се използва емблематичната категорийна фраза разменна монета.
Всеки от нас е ползвал и ползва разменните монети във всички варианти и форми на прякото и преносното им метафорично значение,но едва сега ще научите тяхната същинска сакрална ( Божествена) номинална стойност и цена,която е изписана със шифър и код от двете страни на разменната монета.
 
Първо ще разгледаме официалните и травиални формулировки на разменната монета и някои нейни литератулно–философски разговорни култови дъвки и гимнастики за мозъка,като същевременно ще разсекретяваме дошлите съпридружителни основната информация документи с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания! 



Монета (енцикл.) – монетата е метален паричен знак.Това е парче метал,със строго определена форма,тегло,проба и номинал,което има функцията на официално узаконено средство за обращение и разплащане.

Разменната монета е  нещо,което при преговори се жертва,използва от някой по-силен, за да получи някаква придобивка

Вземам за чиста монета–смятам нещо за пълна истина.

Приемам за чиста монета–смятам нещо за пълна истина.

Заплащам със същата монета–постъпвам спрямо някого по същия начин, както той е постъпил спрямо мене, отговарям му със същото.

Монетата има две страни–нещата могат да се разглеждат по два начина

Заглавия в Нета за разменна монета:


"Споразумението с Турция не е разменна монета за погазването на демокрацията вв тази страна!"–заяви президентът на ПЕС Сергей Станишев при среща с лидера на опозиционната Демократична партия на народите Селахатин Демирташ,и допълни че подкрепя усилията на първия вицепрезидент на ЕК–Тимерманс,в тази насока.

СПОРАЗУМЕНИЕ с=с Бог Исуз и Мария

ПЕС=Бог Иса

СТАНИШЕВ=Богиня Диана и Исуш

династичен жречески потомък на Българските Богове.
Другата деанаграмна дешифровка указва от коя жреческа колегия са и къде са ръкоположени и институционализирани предците му:

СТАНИШЕВ=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН
Първосвещеният Божи храм в Първопрестолния роден град и местообитание на Боговете Олимп=Олимб=Имбол=Иамбол=Ямбол

ДЕМИРТАШ=Диана Матара и Ешуа

СЕЛАХАТИН ДЕМИРТАШ=Хан (Кан,Жрец) от Дуло на Матара Диана и Исуш

ТИМЕРМАНС=
Мат Мария и Иса

Манчестър Юнайтед ще ползва Марсиал за разменна монета 

МАНЧЕСТЪР=МАНТШЕСТЪР=Исуш и Матара Диана

МАРСИАЛ=
Мария и Иса Ел (Змей)


"Ердоган използва милионите сирийски бежанци като разменна монета с Евросъюза, чиито лидери се държат толкова безотговорно,колкото и той.Турция, Европа и САЩ са виновни за задълбочаването на сирийския конфликт и най-голямата миграционна криза, която удари по Турция и Евросъюза"–пише турският политолог и професор Озкан.

ОЗКАН=ОЗ КАН=Иза Кан=Кан (Жрец) на Иза

Папата предупреди младите хора да не възприемат любовта като разменна монета. 

"Разменна монета ли е любовта?" – есе 
...Любовта е разменната монета – в замяна на тази висша енергия се изисква малко усилие и малко работа в полза на душата. 


Ги дьо Мопасан:
Любовта е разменна монета в един свят на интереси, пресметливост и сметки.

БНБ пуска в обращение нова разменна монета с номинал...

И всякакви поучителни наставления и повествования в Нета с участието на разменната монета,чиято същинска номинална стойност ще обявим след малко.

Сега ще разсекретим няколко основни документа с коренното семантично участие на монетата,преди да стане тя разменна монета на най–висшето ниво–сакралното,като предварително разсекретяваме защо това култово парично средство за  обръщение и разплащане се казва от милионите всевъзможни други думи и начини точно монета !

В митологията на древните римляни,които са едни от основните племена,на които фалшификаторите преписват Божествената култура и цивилизационно величие на Древните Българи,без самите древни латински племена да имат абсолютно никакво участие в тия цивилизационни процеси и са невиновно непричастни в късната средновековна епохална фалшификация и измама за Българската история (другите такива потърпевши оръдия за измама и фалшифициране на историята,набедени за основоположници на съвременната човешка цивилизация и нямащи си тогава въобще никакво понятие от това,са древните гърци), първите съобщения за монети се появяват във връзка с прозвището на една от най-важните богини в римския пантеон – Юнона Монета,край чийто храм на Капитолийския хълм отворил врати първият монетен двор.  
Думата монета има латински произход и идва от прозвището на една от най-важните богини в римския пантеон – Юнона Монета , край чийто храм на Капитолийския хълм отворил врати първият монетен двор.
Всъщност прозвището Монета идва от глагола "предупреждавам" (на латински: monere)

И гледайте сега и проумявайте с елементарна логическа аналогия и достатъчно ниво на интелигентност,как и в двата случая задължително отиваме накрая,както по–горе казахме,от безброй лингва термини и комбинации,все при Българските Богове:

MONETA=МОНЕТА=Мат=Ма Т=Ма Диана
Мама,Майка Диана–Българската Богиня–Демиург

MONERE=
Мария


Толкова ли нямаше от милионите други думи в човешките езици да се получат някакви други словесни комбинации "случайно" за монетите,както казват учените–лингвисти,че са възникнали думите,ами все имената на нашите Богове се получават!
Случайно са се получили тия думи!
Случайно ли?
Няма случайни работи при нашите Богове–всичко в световете е Тяхно,и думите,разбира се!
 
 

Сдвоеният синкретизиран титул  MONETA MONERE е безапелационен документ кой е същинският исторически субект,автор,прототип,модел...и Кръстник на монетите:
 
MONETA MONERE=MAT MOREE=Мат Мария

МОНЕТЕН ДВОР на=на
Богиня Матара Диана

енциклопедия:
Първоначално хората прехвърлили прозвището на богинята и върху самата работилница на монетосеченето – тя станала "дворът на Монета" или "монетен двор", после и върху нейната продукция: малките метални късчета започнали да се наричат "монети".  
 
МОНЕТОСЕЧЕНЕ=МОНЕТОСЕТШЕНЕ=Мат Диана и Исуш

image

Nummus Romanus vetus qui

Научното латинско наименование на монетите (от безброй други варианти!) е nummus:

NUMMUS=Мама и Иса=Ма.Ма. и Иса=Мария Магдалена и Иса

от където следва и името на науката за монетите numismatica : 

NUMISMATICA=KAN ISU TI MAMA=Кан (Жреци) на Иса и Диана Мама (Мария Магдалена)
образи и информация за Българите,Жреците на Боговете Исус и Мария Магдалена, организирали монетосеченето не като разплащателно срество първоначално,каквито в последствие изродените юдо–византиюски династи от Дуло ги превръщат,а като мобилни икони на Българските Богове и Техни култови значки,което се документира от другия превод на термина:

NUMISMATICA=IKAN ISU TI MAMA=Икони на Иса и Диана Мама (Мария Магдалена) 

Ето още допълнителни документи от академичните латински дефиниции за монетите– Nummus Romanus vetus qui ,разсекретяващи тайната,че тия "римски" монети са култови идолни поклонически икони–значки и информационни носители–хартдискове,на сакрална информация за Бовете ни:

NUMMUS ROMANUS=Исус и Мама Мария

VETUS QUI=ВЕТУС КВИ=Богиня Диана и Бок Иса


ЗНАЧКА=ЗНАТШКА=Икона на Диана и Изуш

РИМСКИ МОНЕТИ=Кан (Жреци) на Иса и Мат Мария
РИМСКИ МОНЕТИ=Икони на Иса и Мат Мария

ХАРТДИСКОВЕ=Бокиня Диана и Иса от Трахия 

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за
Мария и Исус Бълкарина

И сега вижте какво твърдят официалните исторически учебници,че
"налагайки властта и културата си над половин Европа и по-голямата част от Средиземноморието,римляните въвели много от своите названия в езиците на подчинените народи. Едно от тях било "монета".
 
Веднага се съгласяваме безусловно с това академично достоверно съобщение,като само кротко,но настоятелно напомняме,че горните,както и всички други документи,които разсекретяваме,безапелационно доказват,че тази "римска"култура е чисто и само 100% Българска,която нашите Деди–Духовни водачи и цивилизатори на всички народи,налагат не само над половин Европа и на по–голямата част на Средиземноморието,но и по целия свят!
И те налагат тази култура не с кръст и меч и избиването на стотици хиляди чисти и святи хора,както ни се хвалят,лъжейки че "покръствали" народите,юдо–византийските псевдо–Исусови инквизиционни бандити,скрили се като християни векове след престъпленията си–вълци в овчи кожи,а по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира!

РИМСКА КУЛТУРА на=КУЛТУРА на Кан (Жреци) на Иса и Мария
и тъй,като тези Жреци на Исус и Мария са само и само 100% Българи,то значи без никакво съмнение тази култура е Българска,манипулирана и фалшифицирана с перманентен дълговековен геноцид над Българите и тотална цензура над тази информация!


Нека сега,имайки на познание и на въоръжение истината за реалния Цар Авитохол
(33 г–333 г) –че той е всички т.нар."римски императори",които са всъщност Български Първожреци на Свещената Българска Империя,започвайки от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,защото е първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена,след 333 г.досега преминал в светейшо служение като реален и рационален действащ Свети Павел и Шеф на транспространствените власти и сили,да разсекретим едно от многото превъплащения на Павел–Цар Авитохол,в серията "римски" императори от Веспасиан до Диоклециан и по–специално в образът му на император Домициан,за когото официалната наука твърди по–долу,че

"първите надписи "moneta" върху самите монети са от времето на император Домициан (81–96 г.от н.е.), където в кръгова лента около паричния знак било написано MONETA AVGUSTI ,като по-късно думата "moneta" се среща и в други надписи върху монети, включително и сечени през Средновековието".

Хайде заедно да преведем и прочетем какво ни е написал на името си и на иконата си–значка,този император Домициан!

ДОМИЦИАН=ДОМИТСИАН=Диана Мат и Иса

MONETA AVGUSTI=
Мат Богиня Диана и Иса=Богиня Мат Диана и Иса

Сега превеждаме и какво и за кого пише на всеки надпис върху монетите:

НАДПИС ВЪРХУ МОНЕТА=Бохиня Матара Диана и Бог Иса
 

И пак казваме:

– На колене и поклон пред Божествения Български сътворенчески език и пред кодировъчния лингва–гений на Дедите ни!

 
Учебниците и официалните енциклопедии продължават с налагането на манипулираната древна човешка история,която е фалшифицираната Българска история,като ни назидават поучително и менторски,че  

"В действителност документите съобщават,че първите монети известни в историята,се появяват около 685 пр.н.е. в античното царство Лидия при цар Адрис ІІ. 
Лидийците, намиращи се на важни търговски кръстопътища в западната част на Мала Азия (днешна Турция), решили да опростят съществуващата дотогава практика с разменни късове метал.
Поради различната им големина и тегло, всеки път разменните късове трябвало да бъдат претегляни и да се установява колко тежат и каква стока може да се предложи срещу тях. Когато Йеремия, например, купил малко земя в Израил, той написал: „Претеглих му парите,седемнайсет сикли сребро.“ (Йеремия 32:9) 

 

Ето на кои е това легендарно царство,не по случайност намиращо се в близките изконни предели и граници на Българското древно царство,земи и население:

ЛИДИЯ=ДИЯЛИ=Дуло

АДРИС=
Одрис
Първожрец от жреческата колегия от столицата на Одрисите–Ямбол

АЗИЯ=АСИЯ=ИСАЯ=Иса
Исус,Кръстникът на този континент 
 
Разсекретяваме и каква информация ни е архивирал в Светото писание и Българският Жрец Йеремия,кръстен по името на Богинята Майка–Мария,с това странно съобщение за седемнайсет сикла сребро:

СЕДЕМНАЙСЕТ СИКЛА СРЕБРО=Син на Диана Мат и Сар Исус Бълкарина

веднъж Йерамия ни съобщава,че той е генетичен потомък на Българските Богове,и втори път в същото съобщение е закодирал трансепохалното пророчество,че от неговия род е Божият Син,бъдещият Спасител на света и човечеството :

СЕДЕМНАЙСЕТ СИКЛА СРЕБРО=Сина на Диана Мат и Сар Исус Бълкарина–Спасителят

Какво ни казва за монетите руската википедия,черпейки с пълни шепи познание от отровния блатист фалшив древно–гръцки източник и извор с мъртва вода и гнилоч на византиологията:

Древние греки приписывали изобретение монеты героям своих мифов, римляне — богам Янусу или Сатурну. Согласно их воззрениям, древнейшие монеты с головой двуликого бога и носом корабля выбил (отпечатал) Янус в честь бога времени Сатурна, который приплыл в Италию с острова Крит на корабле 
 
Преведена и разсекретена–сиреч филтрирана и пречистена с Всепречистващата сила и мощ на Свещения шифър,тази информация ни съобщава в поредната уникална възхитителна Българска митологична зашифровка за Вездесъщите Български Богове: 

ЯНУС САТУРН=Сар Иса и Диана
синкретизираните Български Богове в образа на двуликия Янус,чието царство е царството на Отрисите:

ЯНУС САТУРН=Иса от Отриси=Иса от Насарет
истинското родно сътворенческо место на Исус,царството на Отрисите в сърцето на Тракия–Ямбол,истинският Олимп  
 
Янус е дефиниран и като Бог на времето:

ЯНУС Е БОГ НА ВРЕМЕТО=Иса Бог и Богиня Матара=Бог Иса и Богиня Матара  

ДВУЛИК ЯНУС И НОС НА КОРАБ=Бокиня Диана и Исус Болкарина  

ЯНУС ДОШЪЛ НА КОРАБ В КРИТ ОТ ИТАЛИЯ=
ИТАЛИЯ е от
Траки на Богиня Диана и Ешуа Бълкарина




Даваме кратка справка за основни понятия,ппроизводни от тази дума " случайно самосъставила се " се от безброй възможни варианти,точно от името на Българската Богиня Демиург .

Монетаризъм - монетаризмът (и като монетарна школа в икономиката) е онова становище в монетарната икономическа мисъл , което приема, че колебанията в паричната маса оказват значително влияние върху количеството продукция в краткосрочна перспектива (близкото бъдеще) и върху ценовото ниво в по-далечна в дадена икономика.

МОНЕТАРИЗЪМ=Мат Мария и Иза
проектантите и регулаторите на финансите и икономиката 

Монтана - Монта̀на е областен град, разположен в Северозападна България, административен и стопански център на едноименните общини Монтана и област Монтана.

Монтана (щат) - Монтана е щат в САЩ, чийто пощенски код е MT, а столицата се казва Хелена. Монтана е с население от 902 195 души.

МОНТАНА=Мат

Монтанизъм - Монтанизмът е есхатологично, пророческо и феминистко движение в християнството, което съществува от II до VI в.

МОНТАНИЗЪМ=Иза и Диана Мама=Иза и Диана МаМа=Иза и Диана Мария Магдалена

С следващ пост ще разсекретим този масив от огнена жертвена информация за скритият генезис на псевдо–Исусовата анти–Българска доктрина Християнство и геноцида връз Българите–народът на Исус и Мария Магдалена

Монтара - Монтара (на испански: Montara) е град в окръг Сан Матео, района на залива на Сан Франциско, щата Калифорния, САЩ.  
 
 
МОНТАРА=Матара

САН МАТЕО=Иса и Мат


САН ФРАНЦИСКО=Цар Бок Исус 
 
КАЛИФОРНИЯ=
ФОЛКАРИЯ=Болкария 


От Българо–английският речник излиза и израза за фалшива монета – a base coin; stumer,като самите лингва майстори се чудят защо е тази терминология,а ни е знаем!
Ето защо! 
 
A BASE COIN=Кан (Жреци) на Бог Иса

STUMER=Иса и Матара 

 
Нека прочетем какво пише на една истинска Българска монета:

ДА ПРОЧЕТЕМ=Ешуа и Богиня Диана Матара

image

КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ е на=е на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуж България

КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ е на=е на Българи,Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА 
 
 
Още обстойна информация за Българския произход на монетите и тяхната истинска функция на информационни носители на сакралната Българска Божествена информация и история вижте в постинга ни
 
Връщаме си откраднатите Български съкровища
bezistena.blog.bg/history/2013/12/11/vryshtame-si-otkradnatite-bylgarski-sykrovishta.1217845  ,
 
и си припомнете култовия Българо–немски филм "Старинната монета" с прекрасната дивна и омайна красавица и талантлива феноменна песенна жрица и вълшебница и Божия потомка–Лиана Антонова.

 
 
Старинната монета (1965) 
  
СТАРИННА МОНЕТА=Иса и Матара Диана
кодирано послание,изпратено до нас от Боговете ни чрез Тяхната елитна генетична потомка и извесена посветена и езотерик

ЛИАНА=Ел (Змей,Змия)
най–древно регистрираният змейски/змийски образ и символ на Боговете–Демиурзи и херметичен езотеричен животински календарен хералдически символ на Българската династия Дуло от генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена,чиято потомка е Лиана

АНТОНОВА=Богиня Диана
автентичен документ за Божествено–аристократичния произход на Лиана,пророчица на Исус и Мария Магдалена 

 

Любовта е море- Лиана Антонова 
 
Любовта е мечта,Любовта е море,
необятно и много голямо,
то когото залей и прегърне,
той не може назад да се върне,
той не може да спре!
Любовта е море,Любовта е мечта! 
 
Любовта,Любовта е мечта! 

 
 
Нека сега,подпомогнати от спомените на писателят и режисьорът Станко МИХАЙЛОВ,споделени от него в разказа му
www.nabore.bg/statia/kak=pevicata-liana-antonova-stana-aktrisa-1429-14
в раздела Архивите са живи на NABORE.BG,да разсекретим посланията на Боговете ни,изпратени в в код в тази култова любима на поколения Българи песен чрез него,Петър Караангов и Петър Ступел 
 
Първо ще видим защо не можем назад да се върнем при някой или някои,и при какви условия можем да се върнем при някой или някои,на които дори не знаем имената ? 

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ при=при Исуж и Богиня Диана Мария 
НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ВЪРНЕМ
при=при Исуж и Богиня Диана Мама Мария 
 
След като вече разбрахме кои са тайнствените субекти,при които не можем да се върнем,защото досега не знаехме кои са те,вече ние можем да се върнем при тях с помощта на всички тези входящи пароли:

МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ при=при Исуж и Богиня Диана Мария 

МОЖЕМ ДА СЕ ВЪРНЕМ при=при Исуж и Богиня Диана Мама Мария  
 
Ето кода и на Субектите:

СУБЕКТИ=СУ БЕК ТИ=Иса и Бокиня Диана  
 
Ето и висшата макрокосмическа езическа метафорична зашифровка и символика на Българските Богове в режим на тотална цензура,имплантирана във висшия Божествен статус и самодефиниция Бог е Любов!


ЛЮБОВТА Е МЕЧТА=Мат Диана и Ешуа е/са Любов

ЛЮБОВТА Е МЕЧТА=ЛЮБОВТА Е МЕТШТА=ЛЮБОВТА е Мат Диана и Ешуа 
 


ЛЮБОВТА Е МОРЕ=ЛЮБОВТА Е Мария

ЛЮБОВТА Е МОРЕ=Диана Мария е ЛЮБОВ=Матара е ЛЮБОВ
  
 
Цялостното послание и самодефиниция на Исус и Мария Магдалена в култовия стих
Любовта е море,Любовта е мечта,гласи в превод: 
 
ЛЮБОВТА Е МОРЕ И МЕЧТА=ЛЮБОВТА е/са Мат Мария и Ешуа

ЛЮБОВТА Е МОРЕ И МЕЧТА=Диана Мат Мария и Ешуа са ЛЮБОВ


В същия куплет е скрит и материализираният плод и висшата еманация на Новоепохалната Любов и цивилизационен проект на Боговете–Демиурзи при Тяхното последно аватарно проявление преди 2000 години сред Българите като Исус и Мария Магдалена–Техният Първороден син Павел! 
 
ЛЮБОВТА Е МОРЕ И МЕЧТА=ПАВЕЛ е на Диана Мат Мария и Ешуа
защото знаете от всички наши документи,че 

ЛЮБОВ< >
ВОБЮЛ=Побюл=Пабел=Павел

Ето това са истинските Богове и познание,които ти,наша Бяла Сестра Лиана,търсиш и споделяш в трескаво опиянение във властта на Святият Дух във всички твои песни и езотерични произведения и в целия си живот на висше сакрално духовно ниво,но по волята и план–графика на Исус и Мария досега само в философско–езотеричен безадресен аспект.
Сега Те ди дадоха кода и адреса Си. 
Приложи Свещения шифър и код в кое и да е от твоите прекрасни духовни произведения,и ще бъдеш първо смутена и втрещена,но защото си подготвена вече,като продължиш,ще бъдеш изумена,после удивена и възхитена,и защото си вече до Тях,ще бъдеш пребогато възнаградена,защото си Тяхна любима генетична феноменна дъщеря!



malchaniaotnadejda7 
malchaniaotnadejda7.blog.bg/poezia/2010/12/19/razmenna-moneta.653346 
 
РАЗМЕННА МОНЕТА 
 
От ореховата черупка
изваждам роклята,
с която ще отида
до морето
за сол и вятър -
да замеся питка
за вечерта на чудесата.
Луната в нея
да търкулна
като монета,
с която някога
ме размениха. 
 
НАДЕЖДА ИСКРОВА=Богиня Диана и Исуж от Дракия=Богиня Диана и Крисдож (Христос) 
 


Пристигнахме и до финала на нашия днешен просветителски сеанс,с който отворихме и прочетохме поредната скрита досега страница от Свещената Българска история,и да научим каква е стойността на разменната обикновена и златна монета,и какво пише на двете й страни?

РАЗМЕННА МОНЕТА=Иза и Мат Мария

ЗЛАТНА РАЗМЕННА МОНЕТА=
Дуло от Изуз и Мат Мария–

златната линия на Божият династичен род Дуло,от която е Спасителят 
 
На двете страни на всяка монета пише Ези и Тура,които в комбинация с израза разменна монета ни съобщават за Българската Божия родова генеалогия, представителите на която са записани и изографисани на всички монети,и които са основната разменна монета в обръщение на Българските Богове за развитието на човешката цивилизация: 

РАЗМЕННА МОНЕТА ЕЗИ И ТУРА=Рода на Изуз и Мат Мария 

Обобщеният отговор на въпроса каква е истинската номинална стойност на разменната монета,е: "Безценна стойност!"–защото безценната стойност е Божествената стойност!

БЕЗЦЕННА СТОЙНОСТ=БЕЗТСЕННА СТОЙНОСТ=СТОЙНОСТ на Богиня Диана и Исуз

БЕЗЦЕННА СТОЙНОСТ=БЕЗТСЕННА СТОЙНОСТ=СТОЙНОСТ на
БЕЗИСТЕНА–безценната стойност на Първосвещения Божи храм в Ямбол 

БОЖЕСТВЕНА СТОЙНОСТ=СТОЙНОСТ на Бог Исуж и Богиня Диана


Ще завършим с основният закон на човешките Души,които са частици от Божиите Души и градивен материал на закона за Всемирната Любов и Мирозданието:  

Сърцето не работи с разменна монета пари,то работи с разменна единица Любов! 
 


РАЗМЕННА ЕДИНИЦА=РАЗМЕННА ЕДИНИТСА=Исуз и Матара Диана
РАЗМЕННА ЕДИНИЦА ЛЮБОВ=ЛЮБОВ
на/от Исуз и Матара Диана 
РАЗМЕННА ЕДИНИЦА ЛЮБОВ=
Павел,Сина на Иза и Матара Диана


РАЗМЕННА ЕДИНИЦА ЛЮБОВ

 


ВСЕМИРНА ЛЮБОВ=ЛЮБОВ на Бог Иса и Мария 

МИРОЗДАНИЕ=
Мария Диана и Иза=Мадара и Иза




екип на bezistena и Свети Павел,който е Цар Авитохол и е Първородният Син на Исус и Мария Магдалена,даден от Тях с всичките му феноменни потомци за жертвена служба на хората и разменна монета като гаранция за вечната Божия Любов към децата им–към нас,човеците!  



ИСД с Любов!



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
06.04.2016 21:46
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674601
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!