Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2016 03:02 - Съвместна историческа лингва експедиция на Ошо Алия и bezistena към сътворенческото цивилизационно величие на Българите.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1545 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 01.04.2016 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С общото ни убеждение,че Българският език е първоначалният,оригиналният човешки език и само той проследява етимологията на основните човешки думи,и че Българите сме Божиите деца,които са истинските човеци,заедно с великолепната Българска посветена изследователка Алия Ошо и нейната статия 
www.facebook.com/photo.php ,

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591523674300593&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3


ние ще потвърдим Божественото Сътворенческо начало на Българите и културното и цивилизационното ни величие на народ от феноменни Божии генетични потомци,като ще стъпим на предпоследното стъпало на пирамидата на познанието,което е построила Алия и с тази публикация,и с помощта на   

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na- sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни
,

ще се качим на последното стъпало на върха на пирамидата,където е Божият храм и Боговете ни,очакващи ни с нетърпение с протегнати обятия,и ще трансформираме езотеричните кодирани послания в разбираеми познания за Боговете ни!

ОБЩИ УБЕЖДЕНИЯ=Бог Ежуш и Богиня Диана

РАЗБИРАЕМИ ПОЗНАНИЯ за=за Зар Бог Иза и Богиня Мария

image

СТЪПАЛО НА ВЪРХА НА ПИРАМИДА=Бог Иса Бълхарина и Богиня Матара Диана

image

СТЪПАЛО НА ВЪРХА НА ПИРАМИДА=Бълхари на Бог Иса и Богиня Матара Диана–духовният и културен интелектуален и цивилизационен елит на всички тракийски племена,разселени по цялата Земя за нейното култивиране и реализирание на Божия проект "Българите и човешката цивилизация"

Знаете вече,защо думата и терминът племе на Свещения Български език е по името на Първосвещеният сътворенчески Божи град Ямбол:

ПЛЕМЕ=ЕМПЕЛ=Ембел=Ямбел=Ямбол=Олямб=Олимб=Олимп

защото Ямбол е първо–Сътворенческият Божи център,пъпът на истинският Земен Рай –Тракия,и истинският Олимп,където след раждането на истинските генетични Божии деца–Българите,на чертожната дъска и Вселенския компютър Акаши,от Боговете–Демиурзи Отец Исус и Великата Богиня Диана Майка Мария са замислени,изчислени и проектирани,и на същия експериментален стенд и работилница са произведени серийно всички други синтетични човекоподобни същества и племена,наречени "тракийски",и разселени по целия свят,автентични документи с печат от Божията канцелария за което ще видите в изнесените малко по–долу статии за човеците– Българите,и за роботите 

ЧОВЕКОПОДОБНИ на=ТШОВЕКОПОДОБНИ на=ПОДОБНИ на Бокиня Диана и Ешуа



Znahari feat. F.O. & Jay - Родна Реч 

Вслушайте се в посланията в прав директен стил на песента.

РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА
на=на Кан (Жреци) от Рода Дуло на Исуш и Мария

Публикуваме статията на авторката със син цвят,като правим на место нашите разшифровки на кодираните послания.  

ПРАВИМ НА МЕСТО=Бог Иса и Богиня Мат Мария



Нека да отдадем дължимото на дедите ни и да не ги подценяваме в научните си разбирания! Нашите деди не са били маймуни, не са произлезли от маймуни и не са били примитивни примати!
Нашите деди Древните българи са били Божии, първите хора Божиите чеда на Земята, виско духовни просветлени мъдреци мистици.


МИСТИЦИ=МИСТИТСИ=Исус и Мат Диана

МЪДРЕЦИ=МЪДРЕТСИ=Мадара Диана и Иса

генетични потомци на Богинята Майка,Богиня Диана и Бог Отец Исус–Боговете Демиурзи,от които произлиза феноменната Божия жреческа каста на Земята,която след даден период на земно свръхестествено служение на хората за техни посредници с Българските Богове,преминава във временно невидимо светейшо транспространствено служение 
 
С характеристиките и параметрите на жреците,които са Българите,Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание,и със синтетичните биороботи–андроиди,произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,ние ви запознахме в постингите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518
и
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965


И въпреки, че Древните българи са основателите на астрологията, която са наричали Животаз (тази, която определя Живота на Земята),те никога не са говорели за "Големия взрив". За сметка на това са говорели за Бога Ра Отец, от който светът е възникнал.


Правилна е херметичната синонимна формулировка за тези,които определят живота на Земята,но е абсолютно анонимна и безадресна и нищо не помага на търсещия кои са определящите на живота.

АНОНИМНИ И БЕЗАДРЕСНИ=
Исуз и Богиня Мадара
вече имате точен адрес и имена на определящите живота!

Ние даваме сега на Българите и особено на езотериците и астролозите,точния им адрес,име и пароли за контакт със Животаз!

ЖИВОТАЗ=Богиня Диана и Изуж
Те са тия,които определят живота на Земята и на всички човеци

Ето координатите на Първосвещената астрологическа и астрономическа обсерватория на основателите на Животаза:

ЖИВОТАЗ=ЖИВОТАЗ +Н (кодировъчен назал)=ВЕЗИЖТЕН=БЕЗИЖТЕН= БЕЗИСТЕН 
Пъросвещеният Божи храм,Вселенски компютър Акаши и командно–оперативен планетарен команден център в Божия град Ямбол,Олямб,Олимб или Олимп


Най-древната астрология не е гръцка,защото Гърция е държава само на две века.
А тези,които днес се наричат гърци,са потомци на Древните българи,първите астролози,просветлени мъдреци и създатели на първата човешка цивилизация– Каменната. 
Древните българи са наричали астрологията Животаз и са ориентирали целия си живот спрямо звездите, Слънцето и Луната. Те са възприемали вселената и съществуванието като живо същество, което са наричали Живият Аз / Животаз. Днес това име се е запазило чак в Далечна Индия като Животис, астрологията на Ведите, написани от Древните ни деди Българите и разнесени по света заедно с преселението им.


ЖИВОТИС=В Т ИЖОЗ=Богиня Диана и Ижуз

ЖИВОТИС=ВЕЖИСТЕН=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ВЕДИ=
Богиня Диана


Древните българи са познавали не само планетите на Слънчевата ни система, но и са знаели, че Галактиката ни притежава второ слънце, Галактическото слънце, което са нарекли СуМер. Това слънце е възникнало като първата твърда материя от космическия океан. Едва днес учените разбраха, че водата е по-древна от твърдата материя във Вселената. Древните българи са знаели, че Слънчевата ни система обикаля около Галактическото Слънце Сумер за 25 920 години и това им е позволило да създадат първият и най-точен и до днес Древнобългарският календар.


Ето чии имена крие този езически макрокосмически херметичен символ на Българската  Божествена пантеоника и сакралия: 
 
СУМЕР=СУ МЕР=Ису и Мария=Иса и Мария
Исус и Богинята Майка Мария,чието последно аватарно проявление преди 2000 години е Мария Магдалена 

ДРЕВНОБЪЛГАРСКИ КАЛЕНДАР=КАЛЕНДАР на Българи Кан (Жреци),Братя от Иса


Те са познавали и прецесията на земята, която се променя спрямо това Галактическо слънце. Древните българи са знаели и още нещо - че всички звезди и планети са захранени с Божествената светлина, която са наричали Лъ/Ла. Ето защо са именовали СЛънцето, Луната, Лъчите, и така нат. по този начин. 
Българският език е първоначалният,оригиналният човешки език и само той проследява етимологията на основните човешки думи.

БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА=СВЕТЛИНА на Бог Исуж и Богиня Диана

БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА=БОЖЕСТВЕНИ Дуло от Бог Иса

автентичен документ за Божествения генезис и статут н аБългаския жречески род Дуло,от който са всички духовни и интелектуални прогресивни елитеи на народите,и също и всички реакционни  управленчески елити


Най-древните исторически факти, потвърждаващи думите ми за българското първоначалие на човечеството,се намират в Северозападна България, но незнайно защо са потъпкани, разрушени, отречени от официалната ни правителствена наука. Ако ги признаят с половин уста, то е само, за да ни убеждават как африканските маймуни просто преминали през нашите земи, като разбира се не пропуснали да забият колчето си първо в Израел. (???
)

НАМИРАТ СЕ при=при Матара и Иса


И чак след това минали в забързан строй през родината ни, устремени към лелеяния запад. Така например Николай Сираков, ръководител на френско-българския екип проучващ Пещерата Козарника / Живена дупка, ни убеждава как не можело тези уникални пещери, криещи артефакти за зората на човечеството, да бъдат отворени за посетители: видите ли, общината нямала пари да проправи път с една фадрома и да направи няколко оградки в пещерата!? (Да се пита човек къде са могъщите ни банки!? smile emoticon )


КОЗАРНИКА=
Канара (скала,скално светилище) на Кан (Жреци) на Иза

ЖИВЕНА ДУПКА=Бог Ежуа и Бокиня Диана

ЖИВЕНА ДУПКА=
Кая (скала,скално светилище) на Бог Ежуа и Богиня Диана

ПРОПРАВЯТ ПЪТ С ЕДНА ФАДРОМА=ПРОПРАВЯТ ПЪТ Иса и Богиня Мадара Диана


В същото време Божидар Димитров прави едно след друго ТВ изявления, в които твърди, че бягайки, преминаващите от тук близкоизточни хора си закопавали златото в района на северозападна България! Нищо, че това злато доказано е изработено тук, от местни златари; нищо, че най-страите исторически артфекти за човешко присъствие в световен план пак са намерени тук, в този северозападен български край.
За Ирина Бокова да не говорим: въпреки високия си пост тя пази пълно мълчание за древните чудеса на България и дума не обелва за изникващите едно след друго първи по рода си исторически находища. 


www.kaldata.com/…/entry-10999-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D…/

Отрича се всякакъв божествен произход на нашия народ и изобщо на човека.Което е в пълен разрез с историческата истина.

БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД НА БЪЛГАРИТЕ от=
ПРОИЗХОД НА БЪЛГАРИТЕ от Бог Исуж и Богиня Диана
 
ИСТОРИЧЕСКА ИСТИНА=ИСТОРИЧЕСКИ
Иса и Диана


Лъжaт хората господата професори и правителствени учени!
И са поредният купен рупор на Близкоизточното начало на света по примера на Холивудските бози Ной и Изход!
Няма как Близкият изток да е създал нашата цивилизация, а е тъкмо обратното - нашата цивилизация е създала Близкоизточната!
И доказателствата за това са безбройни и очевадни - и само благодарение на родоотстъпници като някои обзавели се с позиции учени истината толкова години се крие от българите! Целият Близък Изток е осеян с български топоними, българска духовна култура, българският език е в началото на Близкоизточната цивилизация.


ОЧЕВАДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА от=ДОКАЗАТЕЛСТВА от Ешуа и Богиня Диана

КРИЯТ СЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ=БЪЛГАРИТЕ Диана и Иса от Тракия

БЪЛГАРСКИ ТОПОНИМИ от=от
Българи,Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мат
 

Дори професорската титла не е предпазила тези "професори" от откровени лъжи и пришиване на българската история за чужди "шлифери", в случая "Близкоизточният"! Най-старите солници, най-древните рудници, най-старото злато в света са в България и тези професори продължават да твърдят, че са еврейски!???
Къде в Израел или където и да е в Близкия изток, или изобщо в света, има по-стари рудници, по-старо злато, по-стари находки от Древнобългарските!?


След като се видя, че съшитата с бели конци древност на Гърция е всъщност Древнобългарската древна история и след като гръцката измислица за траките взе да се пропуква, на ход е следващата манипулация и лъжа - Близкоизточния произход.
И не за друго, а защото нямаше вече как да се скрият древнобългарските находки, намерени в земите ни и датиращи много хилядолетия преди новата ера.
Ето защо начело на тези древни исторически обекти, като Слатина, Караново, Провадия, Стара загора, Перперикон, Белънташ, доказващи първоначалието на Древнобългарската цивилизация по отношение на първото възникнало земеделие, първият рудодобив и металолеене, първият добив на сол и други съвременни дейности, първата духовност, първият човешки език, се сложиха ръководители на проектите като въпросният професор Николов, или Овчаров или тям подобни.


Тяхната единствена задача е да прикрият истината за Първоначалието на Древнобългарската каменна цивилизация, а уникалните древни находки у нас, несравними по своята древност и първоначалие прибързаха да припишат на "преминаваща" през земите ни цивилизация, а някои отидоха и по-далеч - дори и извънземни намесиха... само и само да скрият древнобългарската уникалност на нашия народ и неговото първоначалие на човечеството.

Ето тук е връзката към един проницателен авторски филм на един млад инженер от Северозападна България, който се е осмелил да види забраняваното!
https://www.facebook.com/kiril.k.kiko/videos/10207202694414092/

ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ=Богиня Диана и Бог Исуш
необходими ли са ще по–големи букви,за да се видят вече очевадните Български Богове!

ОЧЕВАДНИТЕ БОГОВЕ=БОГОВЕТЕ  
Ешуа и Богиня Диана


Към казаното от автора на филма, когото поздравявам за проницателността, бих искала да допълня, че Древните българи са персонифицирали Слънцето и затова са го рисували с очи. Те са персонифицирали и цялата вселена, планетите и природните явления. Те са смятали, че по време на Зимното слънцестоене се ражда Новото слънце, което са наричали Сурва. Самото слънце са наричали Ба Ал(ен) / Бал, откъдето е дошло и наименованието на народа ни Бъ(а)лгари - хората на Слънцето.

СУРВА=СУ ВАР=Иса Вер (Змей)

Исус Змея,най–древната хералдическа херметизация на Бог Отец Демиурга,която е животинският змейски символ на Боговете по Древно–Българскя календар,което се потвърждава и от другия приведен пример от авторката за Божият слънчев сисноним:

БА АЛ=Бог Ел (Змей)
където Ел е най–древният регистриран рептилски  змейски синоним от 12–змейски синонима от Българския език: Ел,Змия,Змей,Ламя,Дракон,Хала,Кала,Гала,Вер,Слав,Селен,Хидра


Земята, обикаляща около слънцето и формирането на 4те сезона са изобразени също и в знака на Свастиката. Самото Слънце е изобразявано като Колар, който кара колата с 4те коня на сезоните. В рисунките от Магурата земята е изобразена в тези 4 фази от своята обиколка около Слънцето - по време на Зимното слънцестоене тя е оплодена, по време на Пролетното равноденствие тя е бременна с живот, през Лятото тя се изпълва с този живот и през есента ражда плода си, който отново е персонифициран като човек с очи върху рисунката от Магурата.


СВАСТИКА=Бокиня Диана и Исус
СВАСТИКА=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

Името на Марс също е българско по произход и планетата е била позната на Древните българи, първите астролози, създали първия и най-точен календар на света. Марс а всъщност МаРаАз - Човек на Божията майка (Мара). От друга страна Слънцето или още Бал е Бог Син на Ра, Отецът на Древните българи.

МАРС=МАР С=Мария и Иса



По-късно при разселването си около света след потопа в Черно море през 5500 год. древните българи са взели със себе си и своята духовност и духовни обичаи и почитания.

СЛЕД ПОТОПА=
Дуло от Бог Иса и Богиня Диана
епохални процеси на насилствено апокалиптично разселение на тракийските народи, обитавали дотогава в райски рахат и безгрижие Българските земи в територията и ареала на същинския Земен Рай и Обетоватната земя около сладководното Райското езеро (в последствие Черно море)

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана

ЧЕРНО МОРЕ=ТШЕРНО МОРЕ
=Рая на Ешуа и Матара


Те са започнали да изграждат каменни храмове, пирамиди, по подобие на българските си планински и подземни светилища. И винаги със специално разположение спрямо Слънцето, Зимното слънцестоене по-точно (22 декември) и Съзвездието Орион, което се наблюдава най-добре през месец януари с въздигането на Новото слънце, или така наречения Бог Сурва.


КАМЕННИ ХРАМОВЕ на=на Бохиня Майка Мария

ВЪЗДИГАНЕ на=на
Богиня Диана и Иза


Древните българи са вярвали, че тогава силата на храмовете е най-мощно въздействаща. Това знание за съзвездието Орион е датирало от най-дълбока древност, още от времето на нефилимите или още великаните според Библията. Древните обитатели на Арам в днешна централна Сирия са наричали Орион Нефела, други близкоизточни народи са го наричали просто Великанът.


АРАМ=МАРА=Мария


В Древен Египет Орион е свързван с Бог Сах / Зах / За(Изгряваща светлина), станал по-късно Бог Озирис / ОЗаРаАз със значение Зарево, Изгряващата светлина на Бога Ра Отец на Древните българи. Зарево / Озараз са всъщност наименования на Древнобългарския Бог на Младото Слънце Сурва / СъРаВа / ЗаРаВа със значение Със (съ) Ра Бог Отец Ва (Ва е същността на Бога Ра, а оттук се е образувала и Древнобългарската дума Вера/Вяра). Най-старите изображения на Бог Сах/За/Сурва са у нас край пещерата Магурата и в Козарника.

ОЗИРИС=ЗИР ИСО=Зар Иса–Цар Исус

БОГ СЪХ=БОГХ СЪ=Богх Иса–Бог Исус 

ИЗГРЯВАЩА СВЕТЛИНА=
Сина на Богиня Диана и Изуш Българина–Спасителят


Названието Орион на съзвездието е известно като гръцко, но всъщност е Древнобългарско. То идва от от корена ОРИ, означаващ хора на български език. Оре е също древнобългарска дума и свързана с дейността на Ората, първите хора на Земята. ОриОн е Този, който оре земята или още Орачът. И до днес съзвездието Орион е известно като Орачът или Ралото в българските народни традиции. Древните българи са свързвали себе си с Бог Ра, като негово творение и са наричали себе си О-Ра, т.е. УБоги. Ето защо те са почитали със строежа на своите храмове и пирамиди навсякъде по света Символа на Бога си Ра и Неговия Божи Син Младото слънце Бог Сурва и тяхното съзвездие Орион. 


ОРИОН=РОИО– Н (кодировъчен назал)=РОИО=Рай


Това познание те са оформили в стройна философско-духовна система наречена Самкия, която човек може да прозре не в лаборатории и на надница, а като се усамоти (Сам-кия) в Садана / Седене единение със своя Създател Бога и прозре Неговите истини и Природни закони.
 

САМКИЯ=Кан (Жреци) на Иса и Ма (Богинята Майка)

САДАНА=СА ДАНА=Иса и Диана

ТОВА ПОЗНАНИЕ е на=е на Богиня Диана и Бог Иза 

ФИЛОСОФСКО ДУХОВНА СИСТЕМА на=СИСТЕМА на
Балки на Бог Исус и Бохиня Диана–
система на Българските жреци,от които е целият човешки културен и цивилизационен елит,и която философска система бе открадната от българо–юдейската псевдо–Исусова анти–Българска полицейско–инквизиционна религия,наречена Християнство, държащо Българите досега в невидение за истинските Богове и Божествения генезис на Българите
 
aliya.blog.bg/…/drevniiat-bylgarski-narod-osnovopolo…
www.facebook.com/photo.php

  

Коментарни отзиви:

Lyuba Zacharieva

Нямам думи!
Имаш тази информация, разпространи я...
Някои неща ги поднесоха на час по лъжичка в годините, но това е сламка в купата с царевица. ...

ЛЮБА ЗАХАРИЕВА=Бог Иза Балхария=Балхар на Бог Иза ––––
всеки човек е информационна единица и уникален носител на сакрална Божия и Българска родова документация и памет


Инж. Иван Дунчев

Благословена си,Ошо Алия !
Продължението на твоите Боговдъхновени изследвания са в нашите 500 статии в 
bezistena.blog.bg/history/
Давай нататък! 
 
 

екип на bezistena и работен колектив от Вси Светии,с подкрепата на Българските феноменни Божествени деца от Торонто:



Родна Реч с децата от Торонто
  

 ИСД с Любов! 



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.04.2016 03:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724268
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!