Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 12:06 - Немска дупутатка,троен Български агент,иска референдум за излизане на Германия от ЕС и за Свещена война!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1610 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българка,троен наш агент и депутат в германския парламент,внася предложение за провеждане на референдум за незабавно напускане на ЕС от Германия! 
Германия да напусне ЕС! Партии в Бундестага скочиха срещу Меркел!
 
www.razkritia.com/474967/германия-да-напусне-ес-партии-в-бундес/
Kristina Mileva Германия да напусне ЕС иска партията „Алтернатива за Германия”

Германия трябва да проведе референдум за своето оставане в Европейския съюз в стила на Британия, настоява германската партия, която нападна германския канцлер Ангела Меркел заради мигрантската криза.

Алтернатива за Германия”, създадена през 2013 г., миналата седмица хвърли в шок германската върхушка с големите си победи на изборите. Резултатите ясно показват, че новата политическа формация е пряка заплаха срещу коалицията на Ангела Меркел догодина. Лидерите на партията дадоха интервю за британския вестник „Сънди експрес“, в което споделят одобрението си за референдума във Великобритания, насрочен за 23 юни за излизане от ЕС и потвърждават, че ще натиснат на подобен ход и правителството в Германия.


Разшифроването на посланията,вложени в статията,ние извършваме с помощта на инструментариума на 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания


ХВЪРЛИ В ШОК=Кан (Жрец) на Бог Ешуа Бълхарина
ХВЪРЛИ В ШОК=Бълхар,Кан (Жрец) на Бог Ешуа

Българи,Жреци от Божието небесно Светейшество,които организират всички епични апокалиптични катарзисни събития,мероприятия и процеси в Европа и по света,и за които ви дадохме информация в последния ни пост

И двете събития : 144–те шиша,които Първа пролет заби в Земята,и взривовете в изконния Български град Брюксел,са организирани Отгоре 
bezistena.blog.bg/history/2016/03/22/i-dvete-sybitiia-144-te-shisha-koito-pyrva-prolet-zabi-v-zem.1438987 :
 

МЕТРОСТАНЦИЯ МАЛБЕК=
Дуло от Богиня Мат Мария и Исус–
указание Отгоре,че авторите и организаторите на терористичните операции в Брюксел, Париж,ИДИЛ,Ирак,Сирия и т.н.,и въвеждащи планово и организирано ислямистки нашественици в християнска Европа,са българи,изродени династи от феноменната жреческа фамилия Дуло,управляващи всички Европейски народи,САЩ,Турция,Израел и целия свят,и изпълняват хладнокръвно и методически пъкления план за унищожението на Българския духовен елит сред тия народи и въвеждане на тотална полицейско–военна терористична диктатура и робство на всички хора по Земята.
Както забелязахте,династичният титул Дуло в тяхната разсекретена характеристика не е в характерния ярко червен цвят на чистата и свята Божия кръв на Исус и Мария Магдалена за читавите Техни потомци,а е оцветена в отровно зеленикав цвят на рептилската отрова,която може да е и смъртоносна,може и да е спасителен животодаряващ серум!

СЕРУМ=СЕ МУР=Иса и Мария

А вижте сега на кои кръвта Божия е чисто червена и чиста и свята: 
 
МЕТРОСТАНЦИЯ МАЛБЕК=Дуло от Богиня Мат Мария и Исус–
Българите от 
Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло,които със статута си на Светии и с Божии пълномощия,инсценират и организират тия драматични събития, като ползват за подизпълнители българите–изродени династи от Дуло с развалената и гангренясала зеленясала отровена кръв,които са безропотни и усърдни марионетки във волята и ръцете на Българските Светии,което е най–радостната вест преди Благовещение,и е указание Отгоре,че авторите и организаторите на терористичните операции без да знаят и да допускат и за миг дори,вършат всички тия злодейства по Божия план, сценарий и безприкословно внушение,който план накрая ще доведе до Явяването на Българските Богове и слагане на край на експеримента по временното властване на злото по света,като скоро те и всички хора и народи ще се преклонят на Българския Божи народ чрез ударно катарзисно екстремално осъзнаване и пакаяние,и ще започне възцеряване на Божието царство на Любовта,Братството и Мира чрез Спасителят и праведните Българи от Всемирното Бяло Братство! 
Които сме ние с вас–Българите!„Искаме всяка страна да реши какво е добре за нея, и единственият начин, по който може да се направи това, е да има референдум, както във Великобритания. Шенген вече преживя колапс. Според споразумението от Шенген, границите на Европа трябва да бъдат защитени. Но не са. Референдумът е единственият начин, по който германския народ наистина може да каже, дали иска да остане в ЕС, дали искат да се реформира граничния контрол, за да се справи с мигрантската криза.
Трябва да се даде гласност по въпроса. Трябва да бъдат попитани какво искат”,
казва парламентаристката Беатрикс фон Сторх.


Сега разсекретяваме досието на парламентаристката Беатрикс фон Сторх и я разконспирираме като троен агент!

ПАРЛАМЕНТАРИСТКА=Матара Диана и Иса Бълкарина

двоен агент:на Мария Магдалена и на Исус Българина

ПАРЛАМЕНТАРИСТКА=Бълкара на Матара Диана и Иса–
Българка от династичния род на Исус и Мария Магдаена на служба сред тракийското племе джермани,агент и на Българското Всемирно Бяло Братство и Сестринство,което означава троен Български агент,активирана за будна гражданска и буунтарска съвест за зомбираните и вцепенени като жертвени мишки в аквариума на змия,тракийски джермани

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа

БЕАТРИКС=Бог Иса от Тракия

БЕАТРИКС ФОН СТОРХ=БЕАТРИКС ФОН (от) Иса от Трахия
БЕАТРИКС ФОН СТОРХ=
Бог Кристос  от (фон) Трахия 


През последните 12 месеца повече от 1,1 милион имигранти са преминали германската граница, а на 300,000 е било дадено убежище. Тази политика на Меркел, според последните доклади, до 2017 г. ще струва на Германия 36 милиарда евро и дори повече.

„Алтернатива за Германия” успя да спечели 61 гласа и да получи места в три местни парламента.

„Ние сме много млада партия, така че това е голям успех за нас. Нашият успех показва, че хората вече не подкрепят политиката на нашия канцлер, а има и други партии, които не я подкрепят"


УСПЕХ=УС ПЕХ=Иса Бох=Бох Иса

НАШИЯТ УСПЕХ е=е Исуш и Бохиня Диана

УСПЕХЪТ НИ ПОКАЗА=
Бохиня Диана и Бок Исуз


КАНЦЛЕР=КАНТСЛЕР=КАН САР ТЕЛ=Кан Цар Дуло=Кан (Жрец) и Цар от Дуло
пълен набор от висшите Божествени и административно–владетелски титули и характеристики на Българите от феноменния Божествен жречески род Дуло 

Ние сме единствените, които казват, че единствения начин Германия да се пребори с бежанците и мигрантската криза е затварянето на нашите граници”, отбелязва Сторх. „Трябва да защитим нашите граници.Трябва да правим разлика между имигранти и бежанци от ЕС и тези, които идват отвън” каза депутатът.


И в Германия се заговори за излизане от ЕС

„Нашата идейна платформа е същата, като тази, която христиан-демократите защитаваха преди десет години — социални консервативни ценности. Все още вярваме в идеята за семейство с майка, баща и деца. За съжаление, това се превърна в изключителна идея в днешна Германия. Например, ние вярваме, че времето, което майките отделят, за да си останат вкъщи и да отглеждат децата, трябва да се признае за работа на пълно работно време, когато настъпи времето за пенсия”, обяснява Сторх. 

 

НАШАТА ИДЕЙНА ПЛАТФОРМА е на=е на Дуло от Ешуа и Богиня Мат Диана 
 
ЩЕ НАСТЪПИ ВРЕМЕ за=ШТЕ НАСТЪПИ ВРЕМЕ за=за Бог Исуш и Богиня Матара Диана 
 

 

Заедно с Българката Беатрикс от свещения род на Исус и наш троен агент ние внасяме висшия Божи закон за Свещена война за защита на Българите в Германия,в България и на всички крипто–Българи по целия свят и за спасение на човечеството и света!  

НАШ ТРОЕН АГЕНТ от=от Диана и Ешуа от ТрагияСвященная Bойна,вставай Страна огромная!– на руски език,чиито тайни послания са разбираеми с интернационалния Свещен Български език и неговия Свещения шифър и с голямата Българска и Руска Душа!

СВЕЩЕННАЯ ВОЙНА=СВЕШТЕННАЯ ВОЙНА=Бог Исуш и Богиня Диана

ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ=СТРАНА ОГРОМНАЯ на Бог Иса и Богиня Диана

ВСТАВАЙ=Бог Иса и Богиня Диана
безприкословна заповед на Българските Богове на един от най–прекрасните и мелодични и нежни чувствени задушевни Български диалектни езици–Руският език,която заповед повелява изрично Свещената Война да се води само с езика на Любовта с помощта и личното участие на Българските Богове и Тяхното небесно войнство! 
 
Ето пак Божията заповед за Свещената война:

СВЕЩЕННАЯ ВОЙНА=СВЕШТЕННАЯ ВОЙНА=Бог Исуш и Богиня Диана 

СВЕЩЕНА ВОЙНА на=СВЕШТЕНА ВОЙНА на=ВОЙНА
на Богиня Диана и Исуш 

екип на bezistena и Генщабът на небесното светейшо войнство! ИСД
 с Любов!Гласувай:
5
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
23.03.2016 12:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 4738160
Постинги: 1495
Коментари: 2758
Гласове: 28802
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!