Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 23:59 - Чий двоен агент си,Волгин,че не спираш да ровиш из мръсотията на глобалистичните процеси и искаш да отваряш очите на хората за истината?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3319 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 24.03.2016 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Петър Волгин: Техните войни. Нашите жертви.

От Петър Волгин.
Публикувано на 23.03.2016 в предаването Деконструкция
a-specto.bg/tehnite-voyni-nashite-zhertvi/ 

На фона на ужасяващите новини от Брюксел все по-ясно се очертава една огромна несправедливост.
Жертвите на вчерашните атентати, както и на терористичните нападения в Париж, Лондон, Мадрид, Ню Йорк и още много места по света са абсолютно невинни хора. Нито един от загиналите французи, белгийци, испанци, англичани, американци не е планирал и осъществявал всички онези операции, които превърнаха Близкия Изток и Северна Африка в истински ад.
Да, смъртта и разрушенията в ислямския свят бяха планирани и осъществени от центровете в Съединените щати и Европа, но авторите на тези планове не получиха, и едва ли някога ще получат, възмездие за действията си.
И Джордж Бущ, и Тони Блеър, и Никола Саркози, както и други привилегировани представители на елита ще продължат да живеят щастливо и охолно, без да си дават сметка какво предизвикаха действията им. Говоря за онези д
ействия, които уж бяха в защита на демокрацията и свободата, а всъщност се извършваха заради съвсем цинични геостратегически и икономически интереси. И тъкмо стореното от американските и европейските елити предизвика онази мюсюлманска омраза срещу Америка и Европа, срещу целокупния Запад, от която се раждат авторите на чудовищните действия срещу нас.
Да, ние, нормалните европейци и нормалните американци сме жертви не само на „Ал Кайда“ и „Ислямска държава“. Ние сме жертва на собствените си елити, които пряко или непряко спомогнаха за възхода на тези структури.


Дотука сме в пълно съгласие с автора,защото нещата са в общ план такива и верни,като ще продължим в по–конкретна посока не само с директно назоваване на генезиса на събитията,процесите и субектите,но и ще разкрим и сакралният им–сиреч Божественият,произход,както винаги правим това с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

което демонстрираме и в този случай,като разсекретяваме кои са собствените ни елити,за които казва Волгин,че сме техни жертви,без да посочва имената им,а ние ги знаеме отлично и посочваме винаги точно не само конкретните им имена според официалната кръстническа практика и паспортните им данни за непосветените,но разсекретяваме и показваме и техните херметични стойности в единния жречески регистър на Акаши! 

Вижте разсекретените досиета на собствените ни елити,предоставени ни от тях самите:

СОБСТВЕНИ ЕЛИТИ от=ЕЛИТИ от Бог Исус и Богиня Диана

СОБСТВЕНИ ЕЛИТИ=
Дуло от Бог Исус и Богиня Диана
потомците на Българските Богове –Демиурзи Бог Отец Исус и Богиня Диана,Великата Богиня Майка,чиито последни аватарни провления са Исус Христос и Мария Магдалена,дали началото на новоепохалната генерация на техния потомствен феноменен род Дуло,от който са Духовните интелектуални и борческо прогресивни елити,и управленческите реакционни елити,на всички племена и народи по света!

СВЕТОВЕН ЕЛИТ=ЕЛИТ на Бог Иса и Богиня Диана

 СВЕТОВЕН ЕЛИТ=Дуло/Дуло от
Бог Иса и Богиня Диана

 Сега отговаряме и на поставения от нас прям въпрос в заглавието "Чий агент си ти,Петре?",като разсекретяваме свръхсекретното му агентурно досие,скрито на най–тайното и дълбоко скрито место–на "челото" на Волгин–името му,от което прочитаме, че от този Български Божествен (Августейши) световен династичен от Дуло елит,е и Петър Волгин,активиран и посветен на високо ниво Божи феноменен потомък,жертвено и саможертвено запокитен в огъня на горящият и търсещ истината за Българите и за света освободен и разкрепостен извисяващ се Български Дух!
Който пламтящ и горящ Български Дух е частица от Святият Божи Дух,и затова е неугасим и вечен като Духа Святи!

ЧИЙ АГЕНТ СИ=ТШИЙ АГЕНТ СИ=АГЕНТ на Диана и Исуш

АГЕНТУРНО ДОСИЕ на=на Диана и Иса от Трагия

САМОЖЕРТВЕН ПОТОМЪК на=ПОТОМЪК на Исуж и Богиня Матара

ПЕТЪР=
Прът=Брът=Брат
Брат от Божието читаво династично потомство на Бялото Братство

ПЕТЪР=Прът=Брът=Брат=Брад=Бард
трансформираната в режим на геноцид и цензура жреческа Божия каста на Божиите потомци–Братя,в легалната гилдия на феноменните поети,певци и музиканти и хора на изкуството,херметиизрани за пред невежите като Барди 

image


ПЕТЪР ВОЛГИН=
Брат/Бард Болг (Българин)

ПЕТЪР ВОЛГИН=Волгарин от Богиня Диана=Българин от Богиня Диана
феноменен генетичен потомък на Богиня Диана,Която е Мария Магдалена,засекретена и легализирана като Богородица 
 
Ето и още съпридружителна документация за Волгин от повествателната информация дотука,която свидетелства защо титулът Августейши е висш признак за Божествен произход на всички римски императори,които ние отдавна разконспирирахме в нашите монографии,че всички до един са Български Канове–Жреци и императори от Българския Божи род Дуло,управлявящи Свещената Българска световна империя,която е манипулирана и фалшифицирана като "Римска" империя,каквато "римска" империя не се е състоявала никъде и никога!
 
АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш
 
И тука следват няколко фундаментални извода и заключения на Българина Волгин,с които ние абсолютно не се съгласяме и показваме защо!

Само че отмъщението никога не застига елитите.Защото е трудно тези хора да бъдат достигнати. Тях постоянно ги пазят и обгрижват. Затова ислямските терористи избиват нас. Ние сме лесните цели. Ние, за разлика от членовете на елита, сме напълно беззащитни
.

Приятелю,прав си,че отмъщението на терористите никога не застига елитите,защото те са идеолозите,организаторите и шефовете на тия същите терористи,и са се обградили с крепости,полиция и армии,обаче това важи само за човешките стандарти и понятия, защото в духовен и Божествен аспект и ракурс,които са същинската част на истинския и реален и рационален,но все още невидим за нисшите души Божи свят,този злодейски изроден елит заедно с огромната ненавист,омраза и презрение на потърпевшите човеци и народи,си е натворил върху себе си автомоторно такава страшна и смъртоносна черна лъчева кармична енергетика и автомоторно наказание и отмъщение,че всякакви страдания и смърти в човешкия спектар и диапазон на пострадалите от тях хора (които се пишат в изкупителен страдалчески актив на пострадалите за пред Бог) бледнеят пред страхотиите на мъките и катарзисните огньове,които предстоят на изродените Божии потомци от злодейските елити и не само в морално–душевен план,ами и в не по–малко болезнения материален свят на физическите мъки и болки,които предстоят на всеки през времето на индивидуалното му задължително явяване пред реалните ни и истинни рационални Богове в предсмъртнния му период,както и при колективното предстоящо скоро препитване на всички пред Съдебните заседатели при Съдния Ден!   

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ на=ЗАСЕДАТЕЛИ на Иса и Богиня Диана

ЗАСЕДАТЕЛИ от=от
Дуло на Исуз и Диана

Ние говорим за тази страна–същинската,на проблема,за която никакви пари,армии, крепости,оръжия и бомби не помагат!
Става въпрос за индивидуалните джакузитата на твърдо гориво с бълбукащия катран с температура над точката му на кипене и съответната серия катарзисно–пречистващи и оздравителни спа–процедури!

Колкото са страшни и ужасни тия неминуеми смъртни процеси,толкова са и прекрасни и чудесни,защото точно в тях и в тяхното словесно дефиниране се съдържа и формулата и упътването за спасението за потърпевшите след дешифриране на тия смъртни термини и понятия,в които да познаят и потърсят лично Боговете ни като се покаят и престанат да правят злини,което демонстрираме сега и им даваме един последен,но мощен спасителен пояс и мост над бездната!
Това спасително мероприятие провеждаме по нареждане на Исус и Мария Магдалена, Чиито генетични потомци сте всички вие,мерзавци,от световния елит от Дуло,получили от Тях черните също жертвени роли в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

Ето първо как можете да се спасите с лингва–спасителният пояс с марка мерзавци!

МЕРЗАВЦИ=МЕРЗАВТСИ=Богиня Матара и Исуз
потомци на Българските Богове,получили от Тях и играещи усърдно черните си роли на мерзавци и злодеи
 
Ето и как могат да спрат и анулират автомоторното самонатворено отмъщение!

АВТОМОТОРНО НАКАЗАНИЕ от=от Кан (Жреци) на Иза и Богиня Матара Диана
от Българските Светии,въздаващи според тефтера на Свети Петър–Братът близнак на Павел,и двамата новоепохални деца на Исус и Мария Магдалена,за които редовно ви даваме информация в нашите постинги и която можете да намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел...Свети Павел","безистена и Свети Петър"
 
ОТМЪЩЕНИЕ=ОТМЪШТЕНИЕ=Ешуа и Мат Диана

АВТОМОТОРНО ОТМЪЩЕНИЕ=Богиня Диана Мат Мария и Тати Ешуа

САМОНАТВОРЕНО ОТМЪЩЕНИЕ от/на=ОТМЪЩЕНИЕ от/на Иса и Богиня Матара 

САМОНАТВОРЕНО ОТМЪЩЕНИЕ=
Исус и Богиня Диана Мат Мария


Сега даваме рядката възможност на вас,които търсите усърдно Българските Богове, както и на подлежащите на катарзис злодеи от Дуло,да видите вече видими Боговете ни!

ВСЕ ОЩЕ НЕВИДИМИ=ВСЕ ОШТЕ НЕВИДИМИ=Бог Исуш и Богиня Мат Диана

ВЕЧЕ СА ВИДИМИ=ВЕТШЕ СА ВИДИМИ=
Бог Исуш и Богиня Мат Диана

И още спасителни пояси и въжета–човек какъвто и да е,и вече безнадеждно потъващ злодей от изродения елит и смъртник да е,само ако рече,може да се хване и не само забави смъртта,ами и да се спаси нацяло!

ЗАБАВИ СМЪРТТА=Бог Исуз и Богиня Матара Диана

СМЪРТ без=без Иса и Матара

СМЪРТОНОСНИ ЛЪЧЕВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ без=ЛЪЧЕВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ без Исус и Матара

СТРАХОТИИ=Диана и Иса от Трахия

КАТАРЗИС=Исуз от Тракия=Кристоз=Христос

СПАСИТЕЛНИ ПОЯСИ за/от=ПОЯСИ за/от
Дуло на Бог Исус

МОСТ НАД=Иса и Мат Диана

ЗЛОДЕЙ от=от Дуло на Иза

ИЗРОДЕН ЕЛИТ от=от
Рода Дуло на Иза
 
Нека да обобщим с дефиницията смъртни термини всички черно–енергийни гърмящи и поразяващи слова,и ги трансформираме в живототворяща спасителна пролетна енергетика!

СМЪРТНИ ТЕРМИНИ=Иса и Диана Матара Мария

Поклонете се,Българи,пред нашите Всесилни и Всемогъщи Богове,които ни се разкриват с цялото си великолепие и величие,и пред шифровъчния гений на Техните генетични деца–Българските Жреци–Светии,които са нашите Предци и Деди,и които сега ни разсекретяват тайната на висшето Божествено лечебно и спасително изкуство–спасителната лингва технология на Баенето–чудотворната магия на Свещения Български Сътворенчески език и живототворящо Слово!
Вижте повече и по – подробна информация за Баенето в статиите ни с парола "безистена и баене" в търсачката на Гугъл.

Беззащитни сме, когато отиваме на работа, когато се возим в метрото, когато се качваме на влака или на самолета. Колко му е да изпратиш няколко ненормалника, които да се взривят на някое символно място, предизвиквайки ужасяващ ефект. Не можеш да стигнеш до президентите, премиерите, милиардерите и затова унищожаваш обикновени хора. Така ние се превръщаме в изкупителни жертви за престъпленията, които са сътворили собствените ни управници.

Виж сега,Преятелю и Братко Петьо,или Пеци,както ние си викаме на нашите Петровци, защо сме беззащитни и как от толкова беззащитни и уязвими,с една елементарна хватка ще се превърнем в абсолютно защитими и неуязвими! 
 
Беззащитни сме,защото както се вижда от сложно–съставното построение на понятието и думата беззащитни,в това първосигнално травиално състояние и смисъл на думата ние сме без защита,от което следва и нашата квалификация на хора без защита–беззащитни!

Сакралният семантичен анализ на думата защита ни указва обаче много ясно и категорично,кой изгражда и създава защитата около даден субект или обект–ето:

ЗАЩИТА=ЗАЩ ТИЯ=Изущ и Диана=Изуш и Диана–Исус и Диана

ЗАЩИТА=ЗАШТИТА=Тати Изуш

ЗАЩИТА=
ИЗА ЩИТ=Щит на Иза=Иза е Щит
Исус е защитният универсален щит!  

Така вече става елементарно ясно и разбираема сакралната етимология на сложносъставната дума беззащитен:  

БЕЗЗАЩИТНИ=БЕЗ ЗАЩИТА=БЕЗ Изуш и Диана=БЕЗ
Исус и Диана

Сега вече знаем как с помощта на лингва–магията и трансформацията на Свещения шифър да преминем от беззащитното безпомощно състояние в състояние на висша непробиваема защита!
Като извикаме в наша защита Българските Богове!
По същия начин като извикаме Боговете ни когато сме безпомощни,Те идват обезателно и ни дават универсална спасителна помощ!

БЕЗПОМОЩНИ=БЕЗПОМОШТНИ=Баг Изуш и Богиня Мат
 

Така вече сме защитими от титулярите на думата защитими!  

ЗАЩИТИМИ от=ЗАШТИТИМИ от=от Изуш и Мат Диана

И за да сте абсолютно защитими и абсолютно спокойни,трябва да повикате и Спасителят! 
 
АБСОЛЮТНО ЗАЩИТИМИ=АБСОЛЮТНО ЗАШТИТИМИ=Сина от Дуло на Изуш и Богиня Мат Диана
абсолютната защита се дава и гарантира от Божият Син,Който е Спасителят!

С Него намираме и абсолютното спокойствие! 

АБСОЛЮТНО СПОКОЙСТВИЕ=Сина от Дуло на Бог Исус и Бокиня Диана   

НАМИРАМЕ СПОКОЙСТВИЕ с=с Бок Исус и Богиня Мат Мария 

НАМИРАМЕ АБСОЛЮТНО СПОКОЙСТВИЕ=
Сина от Дуло на Бок Исус и Богиня Мат Мария

Ето Приятелю Петьо,Пеци,Пешо и други подобни умалителни имена до Петърчо,защо нашите Деди–лингва магьосници,са ги съчинявали тези имена:

ПЕТЬО=Богиня Диана

ПЕЦИ=ПЕТСИ=Богиня Диана и Иса

ПЕШО=Бог Ешуа

ПЕТЪРЧО=ПЕТЪРТШО=Брат от Диана и Ешуа 


ами за да архивират в тях цял пакет документи от свещената родова памет на приносителите на това име,указващи Божествения произход на Българите,както и конкретно на твоя!

Чета коментари, изпълнени с огромен гняв, справедлив разбира се, срещу извършителите и вдъхновителите на вчерашните атентати. Едва ли някой би отрекъл необходимостта от вземането на най-строги мерки, които да минимизират възможността за извършване на терористични действия. Само че ако се огриничим само с това, ако просто въведем някакви драконовски закони, дори ако спрем цялата настояща мигрантскка вълна, пак няма да сме направили нищо.
Защото и тероризмът и мигрантските вълни не се появяват ей така, отникъде. Те са напълно логичен, макар и трагичен резултат от действията на нашите елити.


 Абсолютно сме съгласни с тебе,Приятелю,че никакво вземане на строги мерки няма да помогнат,само ще увеличат терора и ескалцията на полицейщината и военщината с налагане на тотална диктатура–каквато е и същинската,но не още крайна цел на заговорниците срещу Българите от Свещения Божи род,които са духовният  бунтовническо–революционен имплант и елит сред всички племена,защото след този етап започва тоталното поробване и изтребление на прогресивниата част на човечеството–Българите,което е и крайната цел на най–изродените уроди от Българската Божия династия Дуло в световен мащаб,които най–изродени уроди са българо–юдейския клан на Дуло–информация за което даваме в изобилие в нашите монографични статии,които ще намерите с парола на търсачката на Гугъл "безистена и българо–юдеи" 
 
Обаче ето какви строги мерки ще вземем,за да спасим Българите и чрез нас целия свят и човечеството,и самите престъпници! 
 
ВЗЕМАМЕ СТРОГИ МЕРКИ=Бокиня Мама Мария и Исуз от Трагия

ВЗЕМАМЕ СТРОГИ МЕРКИ=Кан (Жреци) на Богиня Мама Мария и Исуз от Трагия


Жреците Светии от Небесното войнство и ние–Българите от Всемирното Бяло Братство


Ето защо, борбата срещу „ИДИЛ“ или каквито и да било там ислямистки групировки е борба със следствието. Ние, обикновените европейци, обикновените американци, изобщо всички нормални граждани, в която и да е част на света, трябва да се борим с причината. А причината, породила това уродливо явление, наречено ислямски тероризъм, се крие в действията на тези, които ни управляват, на тези, които печелят милиарди, сеейки смърт в мюсюлманския свят. Не им дреме на тези лицемери нито за свободата, нито за демокрацията, нито за човешките права в онези държави, които се хвалят, че „освобождават“. Единственото, което ги интересува е контролът върху ресурсите там.

Ето и кои са идеолозите и главатарите на ИДИЛ,ДАЕШ,ДАИШ,Ал Кайда и всички други подобни формирования,които сеят смърт по света: 
 
ИДИЛ=ДИЛИ=Дуло

ДАЕШ=Диана и Ешуа=Юдеи/Данаи от Ешуа

ДАИШ=
Диана и Ешуа=Юдеи/Данаи от Иша 

АЛ КАЙДА=Кан (Жреци) от Дуло –черни жреци от Черното братство от Дуло

Разсекретените им документ сочат еднозначно и категорично: 

Всички главатари на терористичните групировски,сеещи смърт,са от най–изродения и извратен геннно–инженерен експериментален Божи продукт–жреческата династична Българска посявка сред най–изроденото племе на Земята : данайо–юдеите,които са реакционната част на тракийското племе евреи,чиято читава част са израелтяните, като изобилна инфо по темата ви даваме с парола "безистена  евреи и юдеи"  
Крипто–юдейският произход на главатарите на терористичните групировки,начиная с Ердоган,Давутоглу,всички европейски и световни реакционни управници на държавите,участници в заговора срещу Българите и християните по света,е отдавна доказан официално,но крипто–българският им фундаментален генезис разкриваме ние с поредица от нашите горе указани статии.

Сега правим демонстрация как с магията на Свещения Български език и шифър и с добро,ние разсекретявяме сакралния семантичен генезис на сеещите смърт терористи и ги обезоражаваме и въвеждаме в наше служение заради тяхното спасение, разпоредено ни от Шефовете!  
 
СЕЯТ СМЪРТ=Исус и Матара Диана
с тази парола трансформираме и разоръжаваме от смъртната им енергетика всички, които сеят смърт,и ги привеждаме в наше подчинение и разположение,каквито пълномощия и картбланш имаме за мисията ни!

РАЗОРЪЖАВАМЕ с=с Зар Бог Ежуа и Мария 

КАРТБЛАНШ от=от Диана и Ешуа Бълкария
 
В НАШЕ ПОДЧИНЕНИЕ=Бог Ешуш и Богиня Диана 

ШЕФОВЕТЕ НИ СА=Бог Исуш и Богиня Диана

И ако ние имаме някаква вина за това, което ни се случва през последните години, тя е, че търпяхме безропотно това лицемерие. Престанахме да обръщаме внимание на лъжите, които ни сервираше евро-американският елит, за да оправдае действията си в Ирак, Либия, Сирия, както и толерирането на откровено авторитарни режими, като тези в Турция или Саудитска Арабия. Не се съпротивлявахме на лицемерието на елита, решихме, че това няма защо да ни интересува, че смъртта на хилядите мюсюлмани и страданията на милионите други не ни засяга. Е, засяга ни. Развилнялата се вчера смърт в Брюксел ни го напомни по най-брутален начин.
 
След тия наши разсекретени документи и всички други от нашите 500 статии, Приятелю Волгин,въобще е абсолютно неправилно да се говори за "лицемерие" на световните управленчески елити!
При тях няма лицемерие–те ясно и категорична демонстрират,без да крият повече от народите,че всичко което вършат,е старателно и дълбоко планиран дълговременнен план и мащабна операция на кръстоносен поход за окончателното затриване на Свещения Божи род Дуло на Всемирното Бяло Братство и поробването на всички народи!

Което няма как да стане,защото Божият план,по които се вършат тия черни деяния,е друг–да дойде Тяхното царство чрез Българите от Всемирното Бяло Братство,и защото вече знаем не само за плановете им,а знаем най–важното–кои сме ние!
А ние–Българите,сме Свещеният феноменен потомствен народ на Всесилните и Всемогъщи Български Богове Исус и Мария Магдалена,които са последните новоепохални аватарните проявления на Боговете Творци и Демиурзи на Световете и Мирозданието,поради което и ние сме като Родителите си по наследствен естествен признак богове–все още с малкото б,което обаче е с потенциал да стане и ще стане скоро обезателно главно Б !



ФСБ - Последният човек         Песен от музикалния фон на това предаване

ПОСЛЕДНИЯТ ЧОВЕК=
Кан (Жрец) от Дуло,Син на Бог Ешуа и Богиня Диана
Божият Син,Спасителят 

След всичките тия,бъ–ъ–ъ–р !– страхотии и апокалиптични ужасии на драматичните ни дни и събития,благата вест е,че ужасните новини,както вече се убедихте,са част от драматизацията на Главните сценаристи и режисьори,което пък е гаранцията,че това вече е Последното време и Те вече неумолимо и необратимо подготвят и осъществяват събирането и отварянето на измеренията и световете,и Явяването си и установяването на Божието Царство на Земята–Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира за всички народи! 
 
УЖАСНИТЕ НОВИНИ от=от Богиня Диана и Исуж

УЖАСНИТЕ НОВИНИ от=от
ВЕЖИСТЕНА=от БЕЖИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА–Първосвещеният Божи храм в Божия град Ямбол 

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Матара Диана и Исуз

СЦЕНАРИСТИ=Цар Исус и Диана

ГЛАВЕН РЕЖИСЬОР=
Жар Иса Българина–Цар Исус Българина

Длъжни сме накрая като казахме,Приятелю Волгин,че си двоен агент,да покажем още веднъж досието ти и да отговорим на въпроса в заглавието на поста "Чий двоен агент си?", и от Кои ти е внушавано предаването Деконструкция,за да знаят душманите ти чий двоен агент си и с кого си имат работа!  

ДЕКОНСТРУКЦИЯ=Диана и Исуц от Тракия=Диана и Исус от Тракия=Диана и Кристос

ЧИЙ ДВОЕН АГЕНТ СИ=АГЕНТ на Богиня Диана и Исуш 
 

Заради което си благословен и охраняван от Техните елитни Светейши войни!  

СВЕТЕЙШИ ВОЙНИ на=на Бог Исуш и  Богиня Диана 


 
екип на bezistena и Светейшото войнство



ИСД с Любов!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
24.03.2016 00:06
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
24.03.2016 11:18
Сутринта имахме интересен , кратък разговор с жена ми
По телевизора вървеше надпис, че Държавният департамент на САЩ предупредил нашите служби за евентуален атентат в и около хотел" Плиска"
Недоумяваща, тя ме попита, защо Департаментът ни предупреждава?!
Сериозно и отговорих, че той ги насочва, затова!
Понеже ме познава, усмихна се и продължи с въпроси
Защо мисля така?
Ами нормално е, отговорих, който ги е създал и да ги насочва

Хубав ден, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Хубав е добър ден и на тебе, Адаш!...
24.03.2016 14:39
Хубав е добър ден и на тебе,Адаш!

Абсолютно верно е,че американските служби насочват терористите от целия свят за терористичните войни и атаки срещу народите–истина,която се знае вече от всички,и за което на американците и заговорниците срещу Българите и света въобще не им пука,защото са в решителен последен поход срещу Божия народ и играят ва банк!
Обаче вече ще им пука,и то много,защото гледай сега,как ги пленяваме и вземаме в ръцете си!

Държавният департамент на САЩ е Министерство на външните работи на САЩ. Департаментът се оглавява от държавен секретар,номиниран от президента на САЩ и е одобрен от Сената.
Настоящият Държавен секретар на САЩ е Джон Кери.
Сега,Адаш,с помощта на Свещеният шифър ще разшифроваме входящите пароли на тия институции и ще проникнем през n–кратните им защити в техните командни зали и поемем управлението им в наши ръце!

САЩ=САШТ=Исуш и Диана–
несплучлив Божи проект и експеримент тип"Вавилон" за смешение на народите без Духовни водачи

ДЕПАРТАМЕНТ=Друиди от Богиня Мат–
изродени жречески потомци от Дуло от Черното братство

ДЕПАРТАМЕНТ=Братя от Мат Диана–
генетични изродени потомци на Българската Богиня Майка Диана

ПРЕЗИДЕНТ=Друид от Бог Иза=Братя от Иза и Диана

СЕНАТ=Иса и Диана–
сборище на потомци от династичното родословие на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена,основно българи с малко "б"!

ДЖОН=Диана и Ежуа

ДЖОН КЕРИ=Ежуа Дракона=Ежуа от Тракия–
рептил,династ от Българската Божия рептилска династия Дуло

Виж,братчеде Джон,от Кои си номиниран на поста държавен секретар и на кои трябва да се подчиняваш отсега нататък!

НОМИНИРАН СИ от=от Мария и Иса

И затова ще служиш вече като вярно куче на тях и на Народа им–Българите!

КАТО ВЯРНО КУЧЕ на=КАТО ВЯРНО КУТШЕ на=на Бокиня Диана и Ешуа от Тракия

Както и всичките ви институции,служби,армии и лостове,с които сте стиснали света за шията!
Сега чувствате ли Божиите ръце на вашата шия?

С РЪЦЕ НА ШИЯТА=Цар Исуш и Диана

Може да го примете като осмъртяващо предсмъртно стискане за гушата,а може и като спасителни ръце,издърпващи ви от трапа с лайна,в който сте затънали до шията и вече ги гълтате.

По избор,брат'чеде!

За сега язък ви,дето носите Свещената Божия кръв и я мърсите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675658
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!