Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2016 23:41 - Чрезвичайно съобщение от Дънов: Невидим свят пази България!Доказателствата с фактология и реализирането на това прорицание в рационалния свят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3352 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 12.03.2016 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви предадем и разсекретим поредното пророчество и спасително послание,което изпраща до изтерзания и геноцидиран Български народ Отец ни Петър Дънов,Синът на Васил Левски,сега и двамата действащи реални Светци,могъщи закрилници на Българите! 

Това ще направим с помощта на сайта 
magicaura.com/Danov-Nevidim-svyat-pazi-Balgariya-art4559.html
,

чрез който ще ви предадем и разсекретим поредното пророчество и послание,което ни изпраща Отец ни Петър Дънов,Синът на Васил Левски.



Всички тия песни,които чувате от Петър Дънов,са композирани и са му спуснати от Баща му–Васил Левски,Светец и ръководител на небесния отдел "Революционни борби и Освобождение" и ангелогласен фронтмен в светейшия небесен смесен хор!
 
Когато слушате думите и мелодиите на повече от 200–те песни от Дънов,знайте,че те са неизпетите преживе песни,които са излезли от Душата и неизживяната земна Любов на Баща му Васил към любимата му Мария,към ненапрегръщания му и ненамилван,ненагалян и ненарадван син Петър,към внуците му Георги Димитров, Михаел Айванков,Петър Димков и Димитър–Факира Мити,и двете му многострадални феноменни внучки Преподобна Стойна и Ванга,от Любовта му към Българския народ–Великомъченик,който по Божия проект имаше още да страда!   
Ако стопирате кадри от паневритмията в точния момент и зумирате,сред вдъхновените Бели Братя ще откриете и двамата светии–баща и син,и все за ръка и прегърнати ходят неразделни! 

Разсекретена информация за Петър Дънов,синът на Васил Левски вижте в постовете:

Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
bezistena.blog.bg/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882,

и

Какво ни каза на Рождения си ден Петър Дънов,единственият син на Апостола на Свободата Васил Левски
bezistena.blog.bg/history/2015/07/11/kakvo-ni-kaza-na-rojdeniia-si-den-petyr-dynov-edinstveniiat-.1375404


В оригинала на сборното есе ще направим само малка,но съществена стилна и Българославна граматическа корекция–навсякъде всички думи,производни от България,ще записваме с главна буква Б както практикуваме във всички наши документи и както скоро това стане официално Българско граматическо правило, защото Б (както и фонетичните им еквиваленти В,П,Ф) е звукът,буквата,и висшият титул на Бог/Богиня,които са Българи,и защото Българският народ и всичко Божие е Българско,затова и всичко Българско е Божие!


                                     Дънов: Невидим свят пази България!


Сега аз проповядвам на Българите защо Бог е решил да ги благослови.
Всички ще се подобрят,ще станат добри хора.
Всички проповедници,свещеници,учители,майки и бащи ще проявят доброто в себе си и ще говорят на един език.

Господ казва: България ще бъде благословена! 

Българският народ е търпелив.Той издържа турското робство.Издържа на всичко. Издържа на насилието.Ще издържи и в бъдеще.Ще дойде време,когато Българският народ ще се разшири отвътре чрез Новото Учение.
Духовно ще се разшири.И на него ще издържи.

Днес България има нужда от герои на фронта срещу злото,които да проявят търпение. Носете тази мисъл навсякъде.
Помнете:
Няма зло за България.Българският народ ще се повдигне!

България е духовен кредитор на цяла Европа... Макар и малък народ,Българите представляват банка,която ще кредитира другите народи.
Невидимият свят пази България,защото тя ще бъде стълбовете,диреците на Новата култура на човечеството!

Амин! 
   
 

Разшифроването на основните послания,вложени в есето,ние извършваме с помощта на инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!


 
 
...всички ще говорят на един език

ЕДИН ЕЗИК на=ЕЗИК на Диана

ЕДИН ЕЗИК на=на Кан (Жреци) на Диана и Иза 

ЩЕ ГОВОРЯТ ЕДИН ЕЗИК на=ЕЗИК на Богиня Диана и Ешуа от Трагия

ЩЕ ГОВОРЯТ ЕДИН ЕЗИК на=на
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз от Трагия

Разсекретеният документ с прорицанието на Отец ни и Учител Всемирен Дънов ни съобщава,че скоро време Българите от Божият жречески феноменен род Дуло ще ползват Свещения шифър със Свещения Български език за постоянна връзка и общение с Боговете ни и Техните светейши служители за творене на феноменни свръхестествени чудеса за благото на всички Българи и човеци,поклонили се и приели Българските Богове и Техните посредници–нас Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!  

Всички човеци ще имат връзка с Боговете и благоволението им дори и само за всеки следващ миг живот,единствено чрез Свещения Български Божи език и Свещения му шифър!


...България ще бъде благословена! 
 
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ БЛАГОСЛОВЕНА от=БЛАГОСЛОВЕНА от Богиня Диана и Ешуа Българина 
 
ЩЕ БЪДЕ=Ешуа и Богиня Диана 

ЩЕ БЪДЕ!!!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ на=БЪЛГАРИЯ на
Ешуа и Богиня Диана 
 

...ще дойде време!

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ на=на Ешуа и Богиня Мадара Диана
 

...идва Ново учение! 

ИДВА НОВО УЧЕНИЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа 
 

...народа ще издържи!

НАРОДА ЩЕ ИЗДЪРЖИ=НАРОДА на Жар Езуш и Диана=НАРОДА на Цар Исус и Диана  
 

Няма зло за България! Българският народ ще се повдигне!  

НЯМА ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Изуз Ламя
България е на Исус Ламята,където Ламя е един от 12–те синонима на животинския змейски–рептилски календарен херметичен символ на Боговете–Демиурзи Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка,който е и хералдическият символ на Божият генетичен потомствен династичен род Дуло
 
Ел,Змей,Змия,Ламя,Дракон,Кала,Гала,Хала,Вер,Хидра,Слав,Селен
 

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ=БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е на Бог Исуш и Богиня Диана

ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ от=от
Бог Исуш и Богиня Диана  


...ЩЕ БЪДАТ СТЪЛБОВЕТЕ=ЩЕ БЪДАТ Дуло на Бог Иса и Богиня Диана
идва времето на властта и управлението на Българите–праведните Божии потомци от Всемирното Бяло Братство по законите и конституцията на Всемирната Любов, Братство и Мир!  
 
ИДВА ВРЕМЕТО НА ВЛАСТТА=ИДВА Дуло на Богиня Матара Диана и Бог Иса  

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария

ВСЕМИРНА ЛЮБОВ БРАТСТВО И МИР=
Братя от ЛЮБОВ на Бог Исус и Богиня Матара Мария
праведните Братя от Бялото Братство от династичните потомци от Любовта на Исус и Майка Мария Магдалена–последните аватарни проявления преди 2000 години на Боговете–Демиурзи Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка 
  
Ето и основното обобщаващо послание на Петър Дънов,Беинса Дуно,единственият син на Васил Левски и Мария–монахинята Серафима от Калоферския метох,което той ни изпрати и активира екипа ни да разсекретим вложеното съобщение в насърчението "Невидим свят пази България!"


НЕВИДИМ СВЯТ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=
Богиня Мат Диана и Бог Иза ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
 
НЕВИДИМ СВЯТ=
Богиня Мат Диана и Бог Иса






Потвърждение на пророчеството на Петър Дънов с много засекретена кодирана  фактология по тази тема,получаваме от най–неочакваното за непосветените и враговете на Дънов место–от Православната църква,която е най–големия враг и гонител на Дънов и на Бялото Братство,и то от най–реакционната ѝ псевдо–Исусова анти–Българска част : гръцката юдо–византийска църква,чиято съвременна наследница Православната гръцка църква я е наследила в невидение и невиновност за същността ѝ на духовна полицейско–инквизиционна анти–Исусова и анти–Богородична репресивна институция, преследваща от 1500 години вече перманентно Българите от генетичните праведни потомци на Исус и Мария Магдалена по целия свят–злокобна черна мисия,възложена ѝ от Авторите и Основателите на Инквизицията–Българските Богове Исус и Мария Магдалена,Главните драматурзи на трансепохалния проект–драматизация "Генетичните Божии деца–Българите,и човешката цивилизация",за да бъде Инквизицията (църквата тогава) основният Божи инструментариум и оръдие за създаване на екстремални реални условия за дълговековните процеси на духовно и физическо закаляване на Българския Божи потомствен народ и отсяване на житото от плявата в генно–инженерния проект за подготвянето на Българите от Божия династичен феноменен жречески род Дуло за Духовен разсад и интелектуален и управленчески елит на всички народи в идващото време на Божието Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята!

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=
Бокиня Диана и Исуз
Авторите на този проект

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=кан (жреци) на Богиня Диана и Исуз
изпълнителите на проекта,всички от жреческата Божия генетична династия Дуло,херметирани като византийци (ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза) и получили черните злодейски роли в драматизацията и затова титуловани с неглавни букви 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз–репресивният апарат и инструментариум срещу праведните потомци на Исус и Мария Магдалена 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=кан (жреци) от ВЕЗИСТЕНА=кан (жреци) от БЕЗИСТЕНА
черното Божие династично братство,чийто генезис започва от Първосвещения Божи храм в Ямбол

ИНКВИЗИТСИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
репресивният апарат и инструментариум срещу праведните потомци на Исус и Мария Магдалена,които са свещената праведна и свята жреческа генетична Божия свещеническа каста,чийто генезис започва от Първосвещения Сътворенчески Божи храм и Централно светилище Безистена в Ямбол,и който светилищен комплекс е постоянното местообиталище и средище на Боговете ни и Небесното светейшество от Дуло в невидимото още засега Божие измерение,обхващащо и съвместимо с Безистена в земното му измерение   

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Мат Мария

ГЕНЕЗИС=Ген на Изус

МЕСТООБИТАЛИЩЕ на=МЕСТООБИТАЛИШТЕ на=на Дуло от Исуш и Богиня Мат Диана

СРЕДИЩЕ на=на Щар Иса и Диана=на Шар Иса и Диана=на Цар Иса и Диана

СРЕДИЩЕ на=СРЕДИШТЕ на Друиди на Исуш 


 
Документът дойде автоматично веднага с прекрасния Български православен сайт pravoslaven-sviat.org/2015/09/09/ще-дойде-време/ 
 
image

Разсекретявяме "логото" на сайта,което е от култовите стихове от Йоан 14:27 –
Мир ви оставям!Моя мир ви давам! 
 
МИР ВИ ОСТАВЯМ=ОСТАВЯМ ВИ Мария
кодираното указание на Господ Бог Исус–Демиургът преди 2000 години,който се яви тогава в аватарния си образ на Исус Христос,че Мария,която е Мария Магдалена,която е аватарното проявление преди 2000 години на Великата Богиня Майка–Демиург,е Властелинът и Господарят на световете и на Земята,и че през следващите 2000 години Тя основно ще се занимава с Българите и другите техни подшефни народи и племена и ще се явява при необходимост! 

МИР ВИ ОСТАВЯМ=Богиня Мат Мария и Бог Иса

МОЯ МИР ВИ ДАВАМ=ДАВАМ
Богиня Ма Мария
давам ви моята Мария–Великата Богиня Майка е основният обгрижвач на Българите в периода от 2000 години на невидимото за непосветените проявление на Боговете ни 

                                             


image

Ние публикуваме част от пророчествата на Свети Козма и даваме първосигналното им тълкувание според правият им текст от непосветените в тайната на пророчествата,че на висше и последно ниво те се отнасят винаги за Българските Богове и важни възлови събития,свързани с Българите–Божият народ,както и касаещи Българския феноменен елит и имплант сред другите племена и Българите,поробени и асимилирвани сред съседните ни страни,които се състоят все от Български поробен етнос и откъснати от Майка България територии и земи! 
След официалното първосигнално тълкувание и коментар на пророчествата ние публикуваме истинския превод на пророчествата и кодираните послания за Българите:                                                                

                                                 Ще дойде време

Автор : Атанасий Зоитакис

АТАНАСИЙ=Диана и Иса

ЗОИТАКИС=
Кан (Жрец) на Диана и Исуз=Кан (Жрец) на Дионисиуз



автор 

"За пророчествата на св. Козмас Етолийски светът узнал благодарение на изключителната почит към светеца от гръцкия народ. Живял през XVIII век, св. Козма бил прославен от Църквата не толкова отдавна – в средата на XX век. Но народът никога не се е съмнявал, че той е свят. И затова старателно е запазвал всичко, което било свързано с неговата памет, изографисвали негови икони, помнели всяка негова дума, предавайки я от поколение в поколение.
 Запазили са се много предмети, свързани със свети Козмас: част от одеждите му, метални и дървени кръстове, които той поставял на местата на своите проповеди."

Припомняме ви Божия светейши постулат на Земята за всички времена:

Всички Светци са само Българи,генетични феноменни потомци на Българските Богове–Демиурзи от Техния династичен род Дуло,имплантирани сред всички племена за техни Духовни водачи и култиватори и обгрижвачи,преминали в перманентен статут на духовен и интелектуален елит на всички народи! 
Техният общ Божествен светейши Български произход е документиран в самия светейши титул–Светец,Сан,Сент...!

СВЕТЕЦ от=от Богиня Диана и Исус
СВЕТЦИ=Теца на Бог Иса=Деца на Бог Иса

САН=Иса 
СЕНТ=Иса и Диана 
SAINT (итал)=Иса и Диана
SANCTUS (лат)=Кан (Жреци) на Диана и Исус 

 
Вече знаете,че Родоначалник на новоепохалната генерация на Божиите Български светии е Първородният син на Исус и Мария Магдалена–близнакът Павел,роден в 23:50 часа на 24 декември 33 година в Първосвещения Божи Сътворенчески светилищен комплекс,храм и дом Безистена в Ямбол.
Същият Павел е всички римски (Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,защото е истинският Цар Авитохол (33 г–333 г) от Именника на Българските Канове(Жреци) и е Родоначалникът на новоепохалната генерация Дуло,херметизирана като жреческо–имперската династия Флавии (ПАВЕЛ=ПЛАВЕ= Флаве=Флавии),изградил Световната Свещена Българска империя по целия свят на всички континенти на Земята с феноменна духовна и материална култура и управлявана от него по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира, фалшифицирана след 1000 години като "римска" империя,преминал през 333 година в Божието реално и рационално измерение като Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество,управляващо световете и държащо всички човешки животи в ръцете си!  
Повече инфо за Павел търсете с пароли на търсачката на Гугъл "безистена и Павел/Авитохол/Флавий/Диоклециан "

Индивидуалният херметичен индекс на Свети Козмас в жреческия светейши регистър е:

КОЗМАС ЕТОЛИЙСКИ=Кан (Жрец),Син (потомък) на Исуз Ел (Змей) и Майка Диана

автор
"Колосален проблем през това време бил ислямизацията: Живеейки сред мюсюлмани много православни доброволно приемали исляма.Ставало въпрос за съдбата на Православието по тези земи. Свети Козмас обхождал голяма част от каноническата територия на Константинополската патриаршия, проповядвайки Евангелието на хората, които някога са знаели Божието слово,но като цяло са забравили своята вяра и са се отдалечили от Църквта.
Съвременната историография посочва св. Козмас като човекът, който е спрял масовата ислямизация на православните народи. Справедливо го наричат равноапостолен, но не само заради тази причина.
Известно е, че св. Козмас е извършил много чудеса.Едно от най-удивителните – когато хвърлил на повърхността на езерото част от своите дрехи,преминал на другия бряг. Знаем, че св. Козмас е и голям помощник и застъпник и след своята смърт."

ЧУДО=Ешуа и Диана

ХВЪРЛЯ В ЕЗЕРО СВОИТЕ СИ ДРЕХИ=
Богиня Диана и Зар Бог Исус от Драхия (Тракия)


автор
"Както и апостолите, той се е удостоил да приеме мъченическа кончина, както тях е притежавал пророчески дар. Известни са около 200 пророчества и всичките те или са се изпълнили, или очакват своето изпълнение.
Трябва да се отбележи, че пророческият му дар се е ценял не само от християните, но и от мюсюлманите. За това свидетелства така наречения сборник „Албански ръкопис“ – сборник от 72 пророчества,записани в Корана на албански език."

АЛБАНСКИ РЪКОПИС=Кан (Жрец) на Бог Исус Бълкарина
сборник с кодирани със Свещения шифър пророчества,изпълнени с послания за Българските Богове,касаещи и конкретни тогавашни събития,а на висше ниво прорицаващи епичните глобални събития по подготовката и Явяването на Боговете в сегашно време

автор
"Достоверността на пророчествата е доказана. Като историци, ние преди всичко, се опираме на писмените източници, основно от по-ранно време – края на XVIII – началото на XIX столетие.
Много пророчества били записани или от съвременници или веднага след мъченическата смърт на свети Козмас, така че ние можем да твърдим, че те са били произнесени от свети Козмас и грижливо пазени от учениците му.
Пророчествата са били и остават ръководство за действие – или за всички хора, или за жителите на едно или друго населено място, където той проповядвал.
Знаем за множество пророчества, които са се отнасяли за конкретен регион, в който на хората им е казано как да действат в една или друга ситуация."



Пророчества за нашето време

Ще дойде време и вие няма да можете нищо да узнавате.

автор
"Няма нужда да се доказва, че тези думи се отнасят именно за нашето време. Сега достатъчно очевидно в Западна Европа и САЩ, а и не само там медиите манипулират общественото мнение. В Западна Европа много малко знаят за това, какво се случва в Украйна или в Сирия, така, както никой не знаеше какво в действителност се вършеше в Югославия".

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Мадара Диана
основният анонс на всички прорицания,указващ кои ще дойдат във времето


В училищата ще се появят такива неща, които вашият ум не може да събере.

автор
"И действително виждаме, че в училищата на Запад започват да стават неща, които не могат да се вместят в ума – например уроци и цели програми посветени за „толерантност“ към хомосексуалистите. (Въпрос на време е да се уеднаквим с цивилизована Европа. б. прев.)"

УМА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ=Исуж и Богиня Мад Мария 

 
Бедата ще дойде при вас от образованите

Това, което ще ви се случи, ще дойде от начетени хора


Ето как са тълкувани тия пророчества в правия им текст и смисъл:

автор
„Начетени“ – това е ключова дума. Няма как да се обвини свети Козмас в това, че е бил против образованието: той е основал 1000 училища, намерил е средства за тяхното финансиране, подготвил е преподаватели, открил е четири училища за учители и свещеници. Заедно със свети Никодим Светогорец и други свои сътрудници е издавал учебна литература. И при това е произнесъл такива думи. За какво ни говорят те? 
За това, че голото знание – „начетеност“, ерудираност – това е нещо недостатъчно. Опирайки се само на собствения си разсъдък, на своето „аз“, на своя егоизъм – това довежда човека до задънена улица.
Действително много има да се претърпи заради тези начетени хора.
Свети Козмас е бил против европейското просвещение.
Той е говорил за Божествено просвещение. Освен начетеността е необходимо духовно знание, което се достига чрез опита от църковния живот." 

Ето и точното скрито съдържание на посланието:

ОБРАЗОВАНИТЕ=братя от Бог Иза
изродени династични родственици от Дуло на Бог Исус,черното братство 

НАЧЕТЕНИ ХОРА=ХОРА от Ешуа и Диана
управленческия елит от изродените потомци н аИсус и Мария Магдалена

Изворите ще пресъхнат,а реките ще станат мръсни

 "Тук няма какво да се коментира!"–
са категорични тълкувателите и оставят хората в безизходицата и смъртната заплаха на правия текст,за да се намесим ние и трансформираме и пречистим мръсните води и дадем на хората Живата чиста вода и покажем как да я пречиствате и вие с магията на Свещения шифър и познанието на Българските Богове!

МРЪСНИ=МЪР ИС=Мария и Иса
МРЪСНА ВОДА=Иса и Богиня Диана Мария=Иса и Богиня Мадара 
ЖИВА ВОДА=
Бог Ежуа и Богиня Диана

По същата пречиствателна технология трансформираме и смъртната заплаха в животворяща енергетика!

СМЪРТНА ЗАПЛАХА=Богиня Матара и Исуз Балх (Българин)


Чиниите ви ще бъдат напълнени до горе, но яденето няма да бъде възможно да се яде

Травиалното безсъкрално тълкувание отива в сферата на кулинарията и ГМО–тата : 

автор
"Много точно и поразително пророчество.През 18 век било съвършено неразбираемо какво би значело:чиниите ви да са пълни с храна,а няма да може да я ядете.Сега виждаме:генетически модифицирани продукти или продукти,натъпкани с консерванти, с вкус на това, което вътре го няма.Тези,които са богати все още могат да намират някакви натурални продукти,но от година на година това ще е все по-трудно".


Истинското сакрално значение на пророческо–метафаричното послание,което е скрито в чинията,се разбира след като разшифроваме Българската дума за хранителния съд чиния:

ЧИНИЯ=ТШИНИЯ=ТИНЯ ИШ=Диана и Ишуа

но  ЧИНИЯ=ЯЧИНИ=Учение–следователно:

ЧИНИЯ=Диана и Ешуа=УЧЕНИЕ=Диана и Ешуа
учението,познанието за истинските Български Богове е навсякъде около хората,но е зашифровано и недостъпно за непосветените и не може да се ползва/консумира

Пророкът прорицава:
Ще видим как нашата Земя ще се превърне в Содом и Гомора.
 
автор
Различните форми на легализация на еднополовите съжителства,в някои региони се разрешава да се осиновяват дечица,пропагандата на това върви по целият свят…


Разшифровката на пророчеството указва в чие владение ще е Земята:

СОДОМ И ГОМОР=Иса от Драгия и МаМа=Иса от Тракия и Мария Магдалена


Друго пророчество ни плаши и предупреждава,че
Ще дойде време, когато дяволът ще кръжи над света със своята машинария!,
за да хвърли в уплах и ужас и невярващите,и вярващите,които вярващи защото вярват,че има дявол и му имат голям страх,пък то никакъв дявол няма,защото има не само Бог,ами има два Всемогъщи и Всесилни Бога,пред които никакви дяволи не минават и не виреят,затова тия вярващи маловерци не могат да ползват екстрите, промоциите и бонусите на истинските Богове и съществуват без Тяхното благословение и благодат! 
 
И затова съвременните тълкуватели–първосигналници доволни,че са познали,какво е искал да каже пророкът,заключават:
 
автор
"Това е глобалното наблюдение,контролът на хората. Можем да разпознаем тази машинария със системата от спътници за наблюдение",

което е и верно,но отчасти,защото истинското послание ни съобщава за истинските прототипи на тази страховита машинария–Мария и Исус,а на по–ниско ниво Българският пророк и посветен съобщава за въздущния летателен парк на Божиите служители–светиите от Дуло,ползващи различни транспортни средства за предвижване във време–пространствените измерения:
 
МАШИНАРИЯ=Мария и Ешуа

ДЯВОЛА КРЪЖИ С МАШИНАРИЯ=
Кан (Жреци) от Дуло на Жар Бог Исуш и Мария



Едно от пророчествата вещае,че 

Ще дойде време, когато светът ще бъде управляван от „ала –бала“.

Тука нашите "познавачи" от раз пак се хващат на въдицата и вижте каква връзка направиха: 
  
автор
"Ала-бала – игра на думи. Може да се преведе като нещо бездушно. Компютърните технологии лежат в основата на технологичните процеси." 

Ние пък продължаваме по цялата култова броеница и наричанка и като ѝ разместим буквите получаваме

АЛА БАЛА НИЦА ТУРСКА ПАНИЦА=Сина от Дуло на Богиня Диана и Исус Бълкарина
в която ала–бъланица откриваме прорицанието на Българския посветен Козма за основния висш Божествен сакрал,идеал,мечта,доктрина,кауза на Българите и човеците–Божият Син,Спасителят

Същото вещае и паралелното прорицание,че  

Ще дойде време, когато целият свят ще бъде опасан с една нишка.

Духовниците –тълкуватели,които не искаме да обидим,защото са непосветени,веднага пак налапват въдицата и запяват песен първосигнална:
 
автора
"По-рано се е смятало, че това е телеграфа,но днес разбира се се говори за интернет: паяжина,нишка."

Вижте сега,Българи,какво ще опаше (владее!) целия свят! 

СВЕТА ЩЕ Е ОПАСАН С ЕДНА НИШКА=СВЕТА ЩЕ Е на Сина на Бокиня Диана и Исуш–
светът ще е на Божият Син–Спасителят!

Светът целият ще е на Божият Син!



Elton John - Circle Of Life

Точно в този момент–10:43 часа на 11 март 2016,от Радио Star FM - България ливна култовата Circle of life на Elton  John от филма Царят Лъв,с тайната на който филм ви посветихме в поста ни

Как един рекламен агент на Bake Rolls и двама Вуду–шамани разказаха играта на организатора на "бежанската"инвазия в Европа
bezistena.blog.bg/history/2015/09/22/kak-edin-reklamen-agent-na-bake-rolls-i-dvama-vudu-shamani-r.1393430

Песента е монтирана и внушена Отгоре на оператора в студиото,за да потвърди верността на истинското съдържание на горното пророчество за Божият Син–Спасителят,и ни подсетят да разшифроваме и една от емблематичните думи за гледане и предричане на бъдещето–вещае,вещаене:

ВЕЩАЕ=ВЕШТАЕНЕ=Богиня Диана и Ешуа
това е паролата и ключовата дума,с която ако си от феноменния Божи Български род, влизащ във връзка с Божиите оператори във Вселенския командно–информационния център Акаши и черпиш безплатна информация за миналото и бъдещето и въобще за всичкото време!

ИНФОРМАЦИЯ за=за Бог Иса и Мария

БЪДЕЩЕ=Богиня Диана и Ешуа
 
ВСИЧКОТО ВРЕМЕ е на=е на Бок Исуш и Богиня Матара
 
ВСИЧКОТО ВРЕМЕ е на=е на Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Матара

на праведните феноменни жречески потомци на Българските Богове
 
ВСИЧКОТО ВРЕМЕ е на=е на Сина на Бок Ешуа и Богиня Матара
всичкото време е на Божият Син,Човешкият Син,Спасителят! 

Горното пророчество е изречено в Асон – остров Кефалония,които топоними,както и всички топоними не само в Гърция,а и навсякъде по света,са документи за Българските Богове и Българската цивилизационна и кръстническа мисия по целия свят!
Гледайте безспорните доказателства за това,които и разкриват истинското значение на всички тия гръцки топоними и герои,чиято семантика и етимология е абсолютно непонятна досега.

АСОН=Иса

Според една от версиите островът получил името си от митологическия герой Кефалус (Cephalus).Кефалус бил син на Ермес.След като Кефалус помогнал на Амфитрионос във война и за награда той му дал острова, който днес носи неговото име. Според друга версия името означава - остров с глава, и е свързано с името на скалата Кефалус.

КЕФАЛУС=ЕСА ФУЛК=Иса Булк–Исус Българина

Вижте и другото съпридружително резервно херметично първосигнално име на острова–Остров с глава,какво ни съобщава:

ЕРМЕС=Мария и Иса

ОСТРОВ С ГЛАВА=Богиня Диана и Исус Българина
ОСТРОВ С ГЛАВА=
Българи на Богиня Диана и Исус

Ето и Българският сакрален превод на персонажа Амфитрионос от удивителния Български секретен херметичен информационен сейф–древногръцката култова митология,която е абсолютно непонятна за гъците и непосветените,защото е 100 % Български жречески интелектуален лингва продукт и кодиран чрез Свещения шифър информационен носител,вложен у гърците за отговорно пазене и пренос!
 
АМФИТРИОНОС=Богиня Матара и Иса

Предоставяме ви още прекрасна информация по тази тематика в импресийния постинг

Българският остров Castri в Егейско море,на който ходят да пеят и плачат поробените Българи и Боговете,и където се зачена ИДИЛ 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/26/bylgarskiiat-ostrov-castri-v-egeisko-more-na-koito-hodiat-da.1394548


През 12 - 15 век остров Кефалония е феодално владение,ведно със съседния Закинтос - графство Кефалония и Закинтос. 

ЗАКИНТОС=Кан (Жреци) на Исуз и Диана


След световната война хората ще ядат със златни лъжици

е казал Българският пророк Кузма,и гръцките псевдо–Исусови анти–Български фанариотски полицейски копои,наследници и правоприемници на неговите гонители и убийци,бързат да "преведат" кодираното послание ,че означавало "След Втората свтовна война на Запад настъпило благополучие и тогава се зародил потребителския култ" !!!,за да не вземем да търсим в него прорицанието и указанието,че след тази перманентна война,която се води срещу златния Божи династичен род и Българския народ,идва времето на управление на Спасителят от златния династичен клан на Дуло и настъпване на Царството на Любовта,Братството и Мира на Българите–Божият Род и Народ!  

ЗЛАТНИ ЛЪЖИЦИ=ЗЛАТНИ ЛЪЖИТСИ=
Сина на Диана и Исуж Ел (Змей) от Дуло



Друго пророчество на пророка вещае

Горко на Гърция,когато на нейната земя се заселят чуждоземни народи!
,

и разбирачите веднага нареждат,че 

"Свети Козма никога не е противопоставял гърците на другите православни народи, така че тук става въпрос за друговерци. Гърция винаги е била монолитна в етнически смисъл, но в момента всеки ден в страната идват хиляди емигранти мюсюлмани". 
 
Ето какви са тия чуждоземни народи:

ЧУЖДОЗЕМНИ НАРОДИ=НАРОДИ на Диана и Ежуш Змея
всички синтетични тракийски племена,генно–инжененерен експериментален продукт и биороботи–андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията,описана в глава 2 от Битие на Светото писание,с които ви запознахме в постингите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518


Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965



А ето и основният народ–Българският,законен владетел и господар на тия земи от Сътворенчески времена,и съвсем скоро пак като законно Бащино ни и Майчино ни наследство:

ЧУЖДОЗЕМНИ НАРОДИ=Родени от Диана и Ежуш Змея
Българите,които са генетичните феноменни деца и род на Българските Богове–Демиурзи от глава 1 от Битие,за които процеси ви посветихме в същите документи. 

ЧУЖДОЗЕМНИ НАРОДИ на=на Рода на Диана и Ежуш Змея
всички тракийски племена,на които всички Духовни водачи и интелектуалният и духовен елит са от рода Дуло,както и всички техни управници,изродени за жалост в различни степени,най–вече в крайно отрицателни и негативни!

Същата информация е скрита и потвърждава нашите разкрития и в следващото пророчество:

Ще дойдат мръсни народи; когато се появят, не се бойте; когато тръгнат да си заминават, стойте по-настрана.

Разбирачите–първосигналници смело твърдят,че тука
"свети Козмас се изразява не съвсем дипломатично",и първата част няма да я коментираме,а втората част внушава на тези,които са пострадали от тези процеси някакъв оптимизъм:значи те ще си тръгнат рано или късно нашествениците–емигранти."

МРЪСНИ НАРОДИ=НАРОДИ на Мария и Иса

МЪСЕН НАРОД=НАРОДА на Мария и Иса

Българите,истинските господари на тия земи,скрити в най–дълбока херметичност в тази позоряща анаграмна комбинация,които ще си възстановят Божието законно наследство и притежание на тия свещени Български земи,превзети и поробени от тракийското  юдо=данайо=гръцко племе,водено и управлявано в безчестие от най–изродените български династи от Дуло,и когато мине Божият Съд на всички човеци и племена,в който Съдебните заседатели са праведните и святи Българи от Божият жречески род Дуло,същите тия Българи от Всемирното Бяло Братство ще раздават отново тия земи под аренда на тия тракийски племена и народи,които се покаят и преклонят пред Българските Богове и Българите–Техните посредници и пълномощници на Земята,и приемат да живеят всеки следващ миг свой живот по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира! 



"Светията предупреждава за сериозни събития: Ще има войни и беди. Не го е скрил".–твърдят тълкувателите,а ние уточняваме,че пророкът е казал в код в долните прорицания кога и как ще дойдат Българските Богове:
 
Толкова неща ще се случат, че майките ще родят без време от страх.
Ще дойде време една жена да гони десет турци с хурка.
Ще дойде внезапно.Конете ще останат впрегнати в работата си и вие ще побегнете.
Ще бъде осми век,когато ще се случат тия неща.
В средата на пътя ще дойде съобщение,че е станало дългоочакваното.



Ето разсекретените послания от тия документи: 

 
Майките,които ще родят без време от страх  означава,че това са жените от златната линия на Дуло,които продължават първосвещената линия и генеалогия на Дуло,по която се продължава,развива и ражда Спасителят 

МАЙКИТЕ ЩЕ РОДЯТ БЕЗ ВРЕМЕ ОТ СТРАХ=
МАЙКИТЕ ЩЕ РОДЯТ
Сина на Богиня Диана Мария и Бог Иза от Трахия


Прорицанието,че ще дойде време една жена да гони десет турци с хурка,ни съобщава:
 
ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЕДНА ЖЕНА=ЩЕ ДОЙДЕ Богиня Диана Мария и Ежуа

ГОНИ ДЕСЕТ ТУРЦИ С ХУРКА=
Кан (Жрец) от Гена на Диана и Цар Исус от Трахия
ще дойде Спасителят – Жрец от Божия ген
 

Разсекретяваме и следващия документ,в който пише кои идват и кои работят за тях:

Ще дойде внезапно.Конете ще останат впрегнати в работата си и вие ще побегнете.

ЩЕ ДОЙДЕ ВНЕЗАПНО=ШТЕ ДОЙДЕ ВНЕЗАПНО=Бог Тати Изуш и Богиня Диана

ЩЕ ПОБЕГНЕТЕ от=от Бог Ешуа и Богиня Диана

защото не ги  познавате

Вижте кои остават да работят за спасението ви–Кановете Жреци,кодирани като Коне!

КОН=Кан–Жрец


Странното съобщение,че ще бъде осми век,когато ще стават тия събития,при положение,че Българският пророк живее през 18 век,съобщава в превод за Боговете ни: 

ЩЕ БЪДЕ ОСМИ ВЕК=Богиня Майка Диана и Бог Исуш


Следващото сложно съставно съобщение  
В средата на пътя ще дойде съобщение,че е станало дългоочакваното,
е папка,в която са прикопчани три кодирани документа:

В СРЕДАТА НА ПЪТЯ ЩЕ ДОЙДЕ=ЩЕ ДОЙДЕ Друида от Бог Иса и Богиня Диана 

ЩЕ ДОЙДЕ СЪОБЩЕНИЕ=ЩЕ ДОЙДЕ СЪОБШТЕНИЕ=ЩЕ ДОЙДЕ Богиня Диана и Исуш
 
СЪОБЩЕНИЕ от=СЪОБШТЕНИЕ от=от БЕШИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА  
 
ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ=
Кан (Жрец) от Гена на Дуло от Ешуа и Богиня Диана

 
Виждаме,че прорицанията на пророк Козмас в правия си текст,в който са се отнасяли за даден конкретен исторически момент,са много страховити и зловещи,а същите тия прорицания във висшия си езотеричен смисъл и крайно предназначение–предстоящите скорошни епични събития по Божието Явяване,вещаят очакваното през епохите окончателно Явяване на Българските Богове и спасение на човешкия род–насърчение и радостна вест за хората,с които се обобщават и закончат сега пророчествата на Козма:  

Но при това е казвал пророкът,че с Христа,с Църквата няма нищо страшно.Даже ако се наложи да се претърпи мъченичество,православният човек не трябва да унива и да се бои от това.


Казал е и още конкретни съвети,как да се спасят хората при тия събития,и пак задължително в код:

Зад една врата да се скрие някой, ще се спаси.Ще бъде.
Да носите Кръста на челото си,за да ви познаят, че сте християни.
Животни няма да останат,ще ги изядат.Яжте и вие тях. 
В Джумерка ще вземете семена.


ЗАД ЕДНА ВРАТА ДА СЕ СКРИЕ НЯКОЙ=ЗАД Кан (Жрец),Брат от Диана и Исус от Тракия
да търсите спасение със Жреците от Бялото Братство от Божия род 

ЗАД ЕДНА ВРАТА ДА СЕ СКРИЕ НЯКОЙ=
ЗАД ВРАТА(скално светилище,портал към измеренията) в Тракия на Кан на Диана и Исус–
да търсите спасение на скалните светилища в Тракия на Жреците на Българските Богове Исус и Мария Магдалена–това,за което ние ви просвещаваме постоянно във всички наши докуметнти и което ви гарантираме,че скоро ще стане обща практика на всички Българи и всички,които търсят спасение! 


Ето и поредната спасителна парола,отваряща вратата на спасението ви:

ЩЕ СЕ СПАСИ чрез=ШТЕ СЕ СПАСИ чрез=чрез Сина на Богиня Диана и Исуш 
 
ШТЕ СЕ СПАСИ чрез=чрез Сина от ПЕШИСТЕНА=чрез Сина от БЕЗИСТЕНА–спасението идва чрез Синът от Божието династично родословие Дуло от Безистена,първосвещеният Божи храм в Ямбол 
 
И още една входяща спасителна парола от тази разсекерена папка с документи:

ЩЕ БЪДЕ=Ешуа и Богиня Диана 

ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ с=ВИНАГИ ШТЕ БЪДЕМ с=с
Бог Ешуа и Богиня Мат Диана 
 
Какво ни съветва и пророчеството
Да носите Кръста на челото си,за да ви познаят,че сте християни
!

ДА НОСИТЕ КРЪСТ НА ЧЕЛОТО СИ=ДА НОСИТЕ КРЪСТ НА ТШЕЛОТО СИ=

ДА НОСИТЕ
Нишан от Дуло на Диана и Исус от Тракия.

Какъв нишан да носите–вие си изберете от безбройните нишани на Българските Богове,в които ви просвещаваме,като примерно всякакви комбинации от Божиите имена,или примерно мартеница,но не само през месец март,или всякакви други НИШАНИ=Иша,които ще откриети в блога ни,като задължителното условие нишанът да важи,е да носите святата синя Божия кръв!  

СИНЯ КРЪВ=КРЪВ на Иса

СИНЯ БОЖИЯ КРЪВ=КРЪВ на
Бог Исуж

Вижте как ви позанават още Исус и Мария в този израз:

ЗА ДА ВИ ПОЗНАЕ=Бог Изуз и Богиня Диана

Разшифроваме и странния съвет на пророка
Животни няма да останат,ще ги изядат.Яжте и вие тях
,
за да не се подлъжат хората по правия текст и хукнат да си колят животните и ги ядат

ЖИВОТНИ НЯМА ДА ОСТАНАТ,ЯЖТЕ И ВИЕ=
ЯЖТЕ И ВИЕ от
Бог Тати Исуж и Богиня Мат Диана
взимайте от скритото истинско учение и познание за Българските Богове  
 
ЯЖТЕ И ВИЕ от=от Богиня Диана и Ежуа

И така стигаме до един от най–мистичните пророчески съвети,в който Косма ни препраща някъде си в  Джумерка да вземем семена! 
Никъде няма да ходим–нито в Джумерка,нито в разтурените Сортови семена,за да търсим семена за посев,защото в това име пророкът е зашифровал жреческият род на Българските Богове,от чието семе и ген е Спасителят,продължител на Първосвещения Божи род и ген!

ДЖУМЕРКА=Кан (Жрец) на Ежуа и Мадара=Кан (Жрец) на Ежуа и Диана Мария 


Ето обощаващото послание за вас,Българи,приносители на свещената Божия кръв,заради което фанариотите убиха Българския посветен Космас на 24 август 1779 : 


Ще дойде време, когато враговете ще ви вземат и пепелта от огнището,
но вие не изменяйте на вашата вяра,както това ще направят много други.
Каквото имате у вас,всичко им дайте,пазете само душите си!


Амин! 


Благодарим ти,Брате наш,Светец мъченик!


Космас Этолийский  гръц. Κοσμάς ο Αιτωλός,с рожденно име Констас,е роден през 1714 и е убит мъченически на 24 август 1779.
Роден е в глухото селце Дендро,близо до Термо,община Етолия  
 
КОСМАС=Кан (Жрец) на Ма и Исус
генетичен жречески потомък на Ма (Майка) Мария и Исус  

КОНСТАНС=КОН СТАНС=Кан (Жрец) на Исус и Диана

ДЕНДРО=Друиди

ТЕРМО=Матара=Диана Мария

ЕТОЛИЯ=
ТИЕЛО=Туло=Дуло 


още инфо за Българския Пророк и Светец:

ru.wikipedia.org/wiki/Косма_Этолийский
 


А защо сложихме това бомбастично дефиниране за съобщението в заглавието на поста "чрезвичайно" ли?  

Ами веднъж да ви разшифроваме и тази руско–Българска дума и покажем участието на Боговете ни в нея :

ЧРЕЗВИЧАЙНИ=ЧРЕЗВИТШАЙНИ=Чар Изуш и Богиня Диана,

и втори път,което е и най–важно,да ви спрем и превлечем вниманието върху нашите постове с посланията от Българските Богове,защото сега вие (не вие,които четете нашите послания,а тия които не ги четат) се хвърляте на какви ли не празнодумия и медийни страсти и развлечения по заглавията и надувате бройките и прочитите им,но чуете ли,че става дума за Бог и за духовни работи и теми,подминавате с отегчение и неприязън и отивате да пиете застояла блатна отровна вода,а не идвате при изворите с изобилна Жива вода!!

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

Нищо,ние имаме време,но вие–извън скобите,нямате вече абсолютно никакво време,и затова скоро ще ви дойде много нанагорно!
 
ИЗВЪН СКОБИТЕ на=на Бог Исуз и Бокиня Диана 

НЯМАТЕ ВЕЧЕ ВРЕМЕ без=НЯМАТЕ ВЕТШЕ ВРЕМЕ без=
без Бог Ешуа и Богиня
Диана Мат Мария



Ето пак накрая основното обобщаващо послание на Петър Дънов,Беинса Дуно,единственият син на Васил Левски и Мария–монахинята Серафима от Калоферския метох,което той ни изпрати и активира екипа ни да разсекретим вложеното съобщение в насърчението "Невидим свят пази България!"


НЕВИДИМ СВЯТ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ=
Богиня Мат Диана и Бог Иза ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
 
НЕВИДИМ СВЯТ=
Богиня Мат Диана и Бог Иса 
 

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Мадара Диана
основният анонс на всички прорицания на Свети Космас,указващи кои ще дойдат във времето


екип на bezistena и Свети Васил Левски,Свети Петър Дънов и новоразкрилият се Български Светец Космас–истински и реални в плът,кръв и Дух,но засега още невидими в Божието измерение навсякъде около нас  
 
ОЩЕ НЕВИДИМИ=ОШТЕ НЕВИДИМИ=Ешуа и Богиня Мат Диана

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=
Бог Изуж и Мария
ИСД с Любов! 



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
11.03.2016 23:42
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. elcho - Е, аз сега как да напиша коментар , като прочетох Вашият по-горе
12.03.2016 22:34
Но както и да е. Ами влезте в" you Tube" и напишете Дария- това е кристалното дете от Варна. То каза същото за България преди няколко години !
Всъщност, темата е интересна !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723000
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!