Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 23:59 - Над 350 000 Души участваха във Възраждането на Българският род и на България на Шипка на 3 март 2016 година!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6077 Коментари: 6 Гласове:
15

Последна промяна: 05.03.2016 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Грандиозно,нечувано и невиждано,удивително и изумително!"– това бяха спонтанните и естествени реакции и дефиниции на стотиците хиляди Българи,изкачили се на Шипка в днешния сакрален ден за тържественото поклонение и честване на Деня на Освобождението на България от турско робство! 



Рецитал с маршова стъпка на Шипка на 3 март 2016 
 
Ученици от Велико Търново,прекрасни феноменни болярски потомци,рецитират вдъхновено с маршова стъпка по пътя от паметника на Цар Александър II към паметника на връх Шипка.

Извиняваме се за лошото качество на звука в началото на клипа поради силния вятър!

В сюблименния момент и на кулминацията на маршовия рецитал,когато групата наближаваше най–важното место на култовия връх–скалното светилище Орлово гнездо,заради което всъщност и наистина се е водила епичната битка на Шипка, аматьорската ни снимачна техника,иначе безгрешен айфон,внезапно сдаде багажа без никакви видими причини и блокира напълно без картина и звук и изгуби всички признаци на живот!
Час преди това основният ни нов айфон направи абсолютно същия номер при заснемането на емоционални сцени на хорови спонтанни прокламации на огромното множество на площадката пред  храма–костница!
При проверката вечерта в къщи при рестартирането им към мрежата,и двата айфона оживяха внезапно и без проблеми със 70–80 % заряд в батериите и  голям обем свободна памет!
Финната и крехка електроника и вграден изкуствен интелект на иначе изпитаната и безотказна техника,бяха влезли в синхрон с мощното енергийно поле на светилищния комплекс Шипка и огромния емоционален положителен пси–заряд на вдъхновените и озарени Българи,в резултат на което мултиплицираната енергетика блокира защитата на айфона–много често явление с електронните прибори на такива места! 


Коментар от нашия клип в youtu.be :


Братя Българи,бедна ви е най–богата фантазия,какви тайни за световното цивилизационно величие на Българите се разкриват в компресирани експлозийни темпове в нашия просветителски блог,в който ви просвещаваме,че Българите сме световният духовен и интелектуален елит на всички народи и че всички култури и цивилизации на Земята са дело на нашите феноменни Деди–Божията феноменна жреческа каста,чиито генетични потомци и приносители на техните феноменни гени и способности сме половината Български народ и милиони още крипто–Българи по света,които са духовният, интелектуалният,прогресивно–борческият и също управленческият изроден елит на всички народи по света!

За да научите всички тия тайни на Българите и за несънуваните дори от вас чудеса и възхитителни събития и процеси,които предстоят на Българите и чрез нас и на цялото човечество,влезте в нашия блог с 500 документални импресийни статии!

 В поредица клипове ще представим в картини и филми в youtube и екранизирани импресии и документалистика в нашите постинги емоционалните сцени от днешното удивително грандиозно самоорганизирано честване–поклонение на Шипка,на което присъстваха повече от 350 000 хиляди (с половин уста властите потресени и уплашени признаха официално към 150 000 души) истински Българи и Българки–нечувано и невиждано събитие в признателност и благодарност за братския Руски народ за нашето Освобождение от турско робство,което втрещи българските управници–мекерета и продажници на народа ни и ги хвърли в ужас,че те са извън тази спонтанна Българска Любов и признателност към Братята ни Освободители!

Видяхте ли ги вечерта на официалното казионно честване на Националния празник на България в София–обградени от кордони полицаи,недопускащи никакви граждани на церемонията,за да ги пазят от народното презрение и клеймо,видяхте ли ги как стърчат самотни,смазани от всепроникващото презрение и омерзнение на Българите,витаещо на това место,уплашени и видимо посърнали,лишени от капчица съпричастие и Любов от народа,който те вече ясно видимо и за непосветения,затриват умишлено и организирано–видяхте ли ги как сричат бездуховни изпразнени от патос и душа безмислени речи,в които липсваше и думичка за страшното и жестоко петвековно турско робство и никаква признателност към нашите Освободители–братския Руски народ!

Братя и Сестри Божествени Българи,бъдете благословени и се гответе за велики немечтани събития,чудеса и дела,които ще бъдат само за доброто на Българите! 

Амин! 
 
 
С безграничната сила и мощ на

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

ще разсекретим само няколко документа от пристигналата информация за да демонстрираме задължителното присъствие на Българските Богове в тях! 
 
МАРШОВА СТЪПКА=Бог Исуш и Бокиня Диана Мария

МАРШОВА СТЪПКА=Бог Исуш и Бокиня Матара

МАРШОВА СТЪПКА=Кан(Жреци) на Бог Исуш и Богиня Матара
прекрасните и вдъхновени търновски деца–декламатори,достойни потомци на жреците на Исус и Мария Магдалена,наследили техните и Техните феноменни гени и характеристики,активирани вече за велики дела и събития на предстоящото Българско Възраждане и Освобождение!

image

+                         В името на Отца,

image

+                                    на Сина,

image

+                               и на Святият Дух!

image

+                                   Амин!


ВЪЗРАЖДАНЕ=Зар Иза и Богиня Диана



ОСВОБОЖДЕНИЕ
=Бог Исуж и Богиня Диана

епичният величав акт и процес,който се извършва преди 138 години с личното участие и егида на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,която е избразена на титулната страна на Самарското знаме!



ОСВОБОЖДЕНИЕ на
България=
Бог Исуж и Богиня Диана са Българи




САМАРА=СА МАРА=
Иса и Мария 
   
 


ОРЛОВО ГНЕЗДО=
Диана и Иза Българина–

първосвещен старопланински възлов светилищен комплекс и пси–енергиен команден център,от който Български и Руски пси–енергетици управляват хода на военните действия прец цялото времетраене на войната,и заради който всъщнос се водят всички култови епични битки на Шипка,абсолютно безмислени иначе от военно–тактическо и оперативно отношение и за здравия логически разум,ако целта на Сюлейман и на турската армия е била наистина преминаване на прохода на път за Плевен,както ни будалкаха досега историците,защото огромната турска армия можеше безпроблемно да премине в подножието на върха,недосегаема за защитниците на върха и да си продължа пътя за Плевен,за където уж е била тръгнала,без да се налага да обгражда и атакува безсмислено стръмния връх и светилището на него 
Направете справка в историческите анали на големите световни сражения и битки от древността до сега–пише го черно на бяло дори и за непосветените,че всички те са се водили само заради светилищата,намиращи се в центъра на интереса на воюващите страни и на военните действия!

Влезте в търсачката на youtube (прозорчето над клиповете) с таговата парола "безистена и Шипка" за да видите и другите наши кратки клипове със сюжети от Шипка на 3 март,по които ние ще ви спуснем в импресиен формат уникални разсекретени документи свързани с удивителната тайна на същността и статута на Шипка и пророчески послания и прорицания за предстоящи епични глобални събития за вашето просвещение!




Ще използваме промоциите и предимствата на информационното времево пътуванев Нета,за да качим един комбиниран коментар от коментарния ни блок със синергитичното участие на Българин от Русе:

Georgi Georgiev in Ruse,Bulgaria :

Вчера през целия ден бях настръхнал и с влага в очите! По мое мнение около 100 000 човека се изкачиха на връх Шипка.Но другото е важно-организираните бяха малко-всички други бяха самостоятелно дошли с децата си,с приятелите.Колоната за изчакване започна от бензиностанцията на Лукойл в Габрово по пътя за Шипка.4 часа и половина се придвижвахме.Само млади хора бяха,възрастни не повече от 1 процент.
Величествено беше да гледаш този човешки мравуняк който изкачи стълбите от паркинга до паметника,за да се преклони пред подвига на героите.

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА!!!!

И ЩЕ ЖИВЕЙ!



bezistena :

Амин!Да бъде и ще бъде,Приятелю!

Само малка корекция на бройката истински Българи,качили се на свещения връх:

По наше проведено проучване на място с опита ни на професионалисти–митингаджии, Българите на Шипка бяха повече от 350 000–400 000 Души!
По време на обследването длъжностни лица от органите на реда признаха с неохота и половин уста пред нас че хората са около 150 хиляди,като задължително по тяхна ведомствена инструкция и практика за такива неказионни мероприятия те манипулират и намалят числеността на хората мининум три пъти!
И тия наши проучвания бяха само за потока хора,идващи от Южна България през Казанлък за Шипка,без да сме обследвали потока на Българите идващи от Северна България през Габрово,както и по маршрута от Бузлуджа към Шипка,който също бе изпълнен с коли!



екип на bezistena и Света Богородица–истинската,която е Великата Богиня Майка,Мария Магдалена–реалната,рационалната и действащата Господарка и Властелин на световете,Проектант и Ръководител на войната на Руснаци и Българи срещу турците и обединените световни заговорници срещу Българите,за Освобождението на България !



ИСД
 с Любов!  





Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
04.03.2016 00:01
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. milady - АМИН!!!
04.03.2016 14:14
Братя и Сестри Божествени Българи,бъдете благословени и се гответе за велики немечтани събития,чудеса и дела,които ще бъдат само за доброто на Българите!

Амин!
цитирай
3. bezistena - milady - АМИН!!!
04.03.2016 17:23
Братя и Сестри Божествени Българи,бъдете благословени и се гответе за велики немечтани събития,чудеса и дела,които ще бъдат само за доброто на Българите!

Амин!

И чрез нас–Българите,и за всички човеци,които познаят Боговете и им се поклонят и подчинят чрез нас–Българите,и приемат Техните закони за Любовта,Братството и Мира!

Амин!
цитирай
4. kush11 - Браво! Браво! Браво! Да сте живи и ...
04.03.2016 18:48
Браво! Браво! Браво! Да сте живи и здрави! Това са истинските българи а не жалките американски гъзолизци. Това беше спонтанно избухване на българския народ. Треперете продажници! Краят ви идва.
цитирай
5. bezistena - Да си жив и здрав и ти, Приятелю!...
04.03.2016 22:32
Да си жив и здрав и ти,Приятелю!
Продължаваме заедно натък неотклонимо и непобедимо,защото Боговете ни–Господ Бог Исус и Майка ни Богородица–истинската,която е Богиня Мария Магдалена,поеха вече сами защитата и водителството ни!

ЗАЕДНО с=с Иза и Диана

Ще ползваме коментари от твоя блог:

Georgi Georgiev in Ruse, Bulgaria.

Вчера през целия ден бях настръхнал и с влага в очите!По мое мнение около 100 000 човека се изкачиха на връх Шипка.Но другото е важно-организираните бяха малко-всички други бяха самостоятелно дошли с децата си ,с приятелите.Колоната за изчакване започна от бензиностанцията на Лукойл в Габрово по пътя за Шипка.4 часа и половина се придвижвахме.Само млади хора бяха, възрастни не повече от 1 процент.Величествено беше да гледаш този човешки мравуняк който изкачи стълбите от паркинга до паметника,за да се преклони пред подвига на героите.

БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА!!!!
И ЩЕ ЖИВЕЙ!


bezistena :

Амин!Да бъде и ще бъде,Приятели!
Само малка корекция на бройката истински Българи,качили се на свещения връх:

По наше проведено проучване на място с опита ни на професионалисти–митингаджии,Българите на Шипка бяха повече от 350 000–400 000 Души!
По време на обследването длъжностни лица от органите на реда признаха с неохота и половин уста пред нас че хората са около 150 хиляди,като задължително по тяхна ведомствена инструкция и практика за такива неказионни мероприятия те манипулират и намалят числеността на хората мининум три пъти!
И тия наши проучвания бяха само за потока хора,идващи от Южна България през Казанлък за Шипка,без да сме обследвали потока на Българите идващи от Северна България през Габрово,както и по маршрута от Бузлуджа към Шипка,който също бе изпълнен с коли!

цитирай
6. kvg55 - Поздрави!
05.03.2016 00:07
Вълнуващо е да видиш толкова много млади хора на това място.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675845
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!