Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2016 05:33 - Каква тайна крие в наедрялата си пазуха високосната 2016 г и какво си казахме по този повод с Наполеон Бонапарт.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1936 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 08.02.2017 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Официалното обяснение и изчерпателна информация в астрономическо отношение и обяснение по темата ще намерите в изобилие навсякъде.
Ние по правило ви разкриваме скритата от очите и знанието на непосветените информация за даден проблем и тематика,което правим и сега за тази датна календарна формулировка високосна година,за да разсекретим поредното уникално кодирано послание,вложено в израза за нея на Български език с инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 1 и 2 в постингите ни 

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания! 
 
 
Първо ще разсекретим защо казахме в заглавието,че високосната година крие в наедрялата си пазуха тайната за високосието си.
Въобще не се налагаме да бъркаме по такива скришни места за да научим тайната ѝ на високосната година,защото знаем от жреческата конспиративна традиция на нашите Деди–специалисти и магьосници по кодировъчното дело и засекретяването на секретната информация,че най–важната информация и документация те крият на най–явните и видни места,и на първо место в имената,както в случая в името на дългата и наедряла година–високосна година!
В случая наедрялата пазуха,което означава голям бюст,въведохме в употреба,защото тази съкровена дума и интимно место ни изпратиха Отгоре за да ги разсекретим и тях:

ПАЗУХА=ПАХ АЗУ=Бох Иза
БЮСТ=Богиня Диана и Иса

СЪКРОВЕНО ИНТИМНО МЕСТО=
Исус от Тракий и Богиня Диана Ма.Ма.=Кристос и Богиня Диана Мария Магдалена 


Веднага разсекретяваме тайната на високосната година,която тайна тя носи в името си,и тази тайна е няколко прорицателски документа за предстоящи епохални епични събития през тази високосна година!:

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на
Бок Исус

Това пророчество е абсолютно категорично и безспорно в указанието си,че годината ще бъде година на Бог Исус,а ние допълваме още и,че освен че всяка година–не само тази високосната,но и всеки час,всеки миг,и въобще цялото време,е на Бог Исус–Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиургът,Властелинът и Господарят на световете,това прорицание още посочва изрично и конкретно,че през тази година–2016 година,все повече хора и Души човешки в интензивни срокове и компресирани темпове и катарзиси ще научават за истинският Бог Исус,който защото е Българин,затова се разкрива само на Български език в блога ни и в този израз,и все повече и по–открито ще се проявяват белезите за Неговото скорошно Явяване за рекапитулацията на този висш етап от трансепохалния му проект Българите и човешката цивилизация" и настъпването на Съдният ден за всички човеци!

РЕКАПИТУЛАЦИЯ от=от Диана и Иса Булкария

ВИСШ ЕТАП=Бог Исуш и Богиня Диана

ТРАНСЕПОХАЛЕН ПРОЕКТ на=ПРОЕКТ на Диана и Иса Бълхарина

НАСТЪПВАНЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на
Иса и Диана


И още важна свръхсекретна,вече разсекретена информация,носи високосната 2016 година–тя ни съобщава,че настъпва невъзвратимо времето на проявлението и явяване и влизането във функциите си на Божият Син–Спасителят,както и на възстановяване царството и властта на праведните Канове–Жреци от династичното родословие на Дуло от Българските Богове!

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на Сина на Бок Исагодина на Спасителят

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на Кан (Жреци) на Бог Исус


ВИСОКОСНА ГОДИНА на=на Кан (Жреци) от Гена на Исус и Богиня Диана

 
 Високо - ФСБ Симфони
 
И защото денят е важен,и вложената сакрална информация в него е важна и демонстрира всеприложението и всевластието на Свещения шифър на Свещения Български език,и затова сега ви демонстрираме шифровъчния гений на Дедите ни–Духовни водачи,култиватори,цивилизатори и феноменен генетичен Божи разсад и имплант сред всички народи,приложен този гений при съставянето на името на високосната година на всички езици и зашифроването ѝ в речника на всички народи!


Да благодарим на полиглота https://translate.google.bg/ и с негова помощ да разсекретим посланията,вложени във високосната година,настъпила по целия свят на всички човешки езици!


Започнахме с Българския език,продължаваме с другите езици,като ще отдадем заслуженото уважение първо на Българския херметичен академичен лингва трезор за уникални сакрални Български анаграмни комбинации –латинският език!


                                 ВИСОКОСНА ГОДИНА
                                          на всички езици по света


латински
– anno bissextili  
 
anno bissextili=Сина Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус–прорицание за Спасителят 

албански – vit i brishtл    

vit i brishtл=Братя от Богиня Диана и Ешуа 

Като стигнахме до арабския език,който Българските му създатели не само така го уплетоха с гальовна фонетика и а–ха да си глътне човек езика от това,ами и му измислиха такава писменост и я обърнаха обратно,че бъкел да не разбираме от нея,и току да се откажем да разберем как се четат тия знаци,ни дойде на помощ преводачът на Гугъл,и ни каза което търсихме!Ето:

арабски  

 السنة الكبيسة,което звучи като alssanat alkabisa,който израз пък ни казва отново да очакваме всеки момент Божият Син от рода Дуло! 

alssanat alkabisa=Сина на Исус Балка от Дуло

Сега пускаме една серия от прекрасни Български лингва–диалекти сред любимите на Христо Стойчков тракийски племена на иберийския полуостров,на които диалекти и на самия Български език колкото повече и по–солено Ицо ги напопържва дето му падне,толкова повече иберийците му се възхищават и кефят и му викат Браво!или Bravissimo ! на техните си уплетени от древно–български прозводни испански–каталунски–баски–галисийски езици,сякаш знаят,че всички псувни на Българския език и на всички други езици са нафрашкани с прекрасни сакрални Божествени комбинации и служат за благословение!

Bravissimo=Бог Исус и Богиня Мария

баски – bisustua urteko

bisustua urteko=Богиня Диана и Исус от Тракия  

галисийски – ano bisesto 

ano bisesto=Богиня Диана и Исус
 
ano bisesto=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН–първосвещеният Божи храм в Ямбол 

испански – aсo bisiesto  

aсo bisiesto=Богиня Диана и Исус
 
aсo bisiesto=
БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 
Траките–грузинци и те ни въртят номера с техните си йероглифи,,обаче както и да ги сучат и въртят,компютърният ни помагач пак ги излови как звучат,а пък нашия декодер ги преподреди в първоначалното им изходно положение,както са ги замислили Българските им съставители!

грузински – ნახტომი წლის  nakhtomi tslis   

nakhtomi tslis=Кан (Жрец) от Дуло на Мат и Исус  

И защото на много племена нашите лингва–алхимици и конструктори са изработили писменостите като юйероглифи или приличащи на тях,ще покажем Българската им производствена марка,като ги прочетем обратно :

ЙЕРОГЛИФИИФИЛГОРЕЙ=ФИЛГОРЕЙ=ФИЛГОРИ=Билгори=Българи

Естонските траки са почти директни и си признават направо,че очакват през високосната година Българските Богове!

 
естонски – hьpe-aastane   
 
hьpe-aastane=Бох Иса и Диана=Бохиня Диана и Иса
 
По азбучния ред идва редът и на зулусите.
И защото вижте каква тайна на Българските жреци са съхранили дори само в този израз за високосната година–oneminyaka engu-eqa,който в превод ни съобщава:

oneminyaka engu-eqa=Ган (Кан,Жрец) на Бокиня Майка,

ние в преклонение пред страданията и мъките на това тракийско племе,нанесени им от белите им братя и от благодарност за съхранената информация,вложена в цялата им битност и съществуване,разсекретяваме няколко основни техни родови документа– 
етнонима зулуси,амасулу,езика и рода банту,подгрупата мтетва,народ isizwe и клан  isibongo,сродните им племена коса,свази,легендарните им вождове Дингисвайо,Шака и 
името на върховния им вожд и главатар – инкоси–Кечвайо ка Мпанде (зулу Cetshwayo kaMpande) роден в Ешов : 

ЗУЛУСИ=Исуз Ел (Змей)

АМАСУЛУ=СУЛУМАН=Соломон=Иса Ламя

БАНТУ=Богиня Диана

МТЕТВА=Богиня Мат Диана

ISIZWE=Бог Исуз

ISIBONGO=Бог Иса=Ган (Кан,Жрец) на Бог Иса

КОСА=Кан (Жрец) на Иса

СВАЗИ=Бог Исуз

ДИНГИСВАЙО=Иса и Богиня Диана

ШАКА=Кан (Жрец) на Ешуа

ИНКОСИ=
КОН ИСИ=Кан (Жреци) на Иса
ръководител на правителството на зулусите

image

КЕЧВАЙО КА МПАНДЕ=Кан (Жрец) на Бок Ешуа и Богиня Мад Диана

ЕШОВ=
Ешуа Бог=Бог Ешуа

Продължаваме с имената на високосните години на всички езици,съставени от Българските култиватори и цивилизатори на всички народи! 

КУЛТИВАТОРИ И ЦИВИЛИЗАТОРИ=Бълкари,Друиди от Дуло на Богиня Диана и Исуз 

йоруба – fifo-odun
 
fifo-odun=Бог и Богиня Диана


Ако казахите въобще си нямат и на представа,какво означава името на високосната година,ето че вече ще знаят!

казахски – секірудің жылдық

секірудің жылдық=Кан (Жреци) от Дуло на Исуж Драка=Кан (Жреци) от Дуло на Кристож

Сега ще разчетем какво са написали лингва–магьосниците на тия ябълки,круши и бонзай–слончета на езика каннада,който не може би,а направо значи Кан на Диана!

каннада   ಅಧಿಕ ವರ್ಷದ –– Adhika varṣada  
Adhika varṣada=Кан (Жреци) на Иса от Трахия и Богиня Диана   

Още от почитателите на Българския чапат и устат футболен гений Христо:

каталонски  any de traspаs  

any de traspаs=Друиди на Бог Исус


С нас е и един малко известен на непосветените Български светец–свети Наполеон Бонапарт,чистокръвен генетичен Български жречески потомък от Божия род Дуло, усмъртен мъченически в заточение,защото дръзнал и опитал да възстанови империята на Българите в Европа,но с военни средства!

УСМЪРТЕН=Иса и Матара

Наполеон е светец по силата на Българския си династичен произход и статута си на генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,което е документирано в името му, и въпреки че животът му е далеч от канона и догматичните  рамки за традиционната представа за праведния живот на светец.

image

НАПОЛЕОН БОНАПАРТ=НАПОЛЕОНБОНАПАРТ=ПАЛЕБ ПАРТ=ПАБЕЛ Брат=Брат от Павел
след като поразчистихме пълнежните кодировъчни назали Н,в името на императора се разкри Български династ от Бялото/Черното братство от потомците на Павел,който е Първородният син на Исус и Мария Магдалена,Родоначалникът на новоепохалната генерация на Божията династия Дуло,който е всички т.нар. "римски" императори от Тит Флавий(Фавил=Павел) Веспасиан до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол,живял 300 години от 33 година  до 333 година,когато пременава в транспространствено служение като Свети Павел,Шеф на Небесното светейшество.

Сега Наполеон превежда какво значи на родния му корсикански език израза за високосна година–santu-annu:

santu-annu=Иса и Диана,

а ние в благодарност посочваме за него и за вас изследването за Българските му корени във в–к Десант

Прадядото на Наполеон бил българин
www.desant.net/show-news/34858/ 

и обстойното професионално изследване във постинга

"Наполеон Бонапарт има Български корени" 
meteff.blog.bg/history/2014/07/05/napoleon-bonapart-ima-bylgarski-koreni.1278729
 

Разсекретяваме няколко основни имена от родословието на Бонапарт от няколко от родовите документи на Бонапарт от този пост,върху които са натрупвани нови имена и титули,в които е виден категорично Българският му произход от династичния род Дуло на Исус и Мария Магдалена 
 
1. Пистоя (+923 г)

ПИСТОЯ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса 
 
2. граф Конрад Кадолинджи ди Булгаро (+952) 
 
КОНРАД КАДОЛИНДЖИ ди(от) БУЛГАРО=Дракон Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Ежуа от България
Българин,жрец от рептилската династия Дуло на потомците на Исус и Диана/Мария Магдалена 


ДЖАНФАЛДО=Дуло от Богиня Диана и Ежуа

СЕБАСТИАНО=Богиня Диана и Исус

СЕБАСТИАНО=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ДЖАКОПУЧИО=Бокиня Диана и Ежуш

ДЖИРОЛАМО=Дуло от Ежуа и Мария

ГАБРИЕЛЕ=Билгериа=България

ДЖОВАНИ=Богиня Диана и Ежуа

ДЖУЗЕПЕ=Богиня Диана и Ежуз

ФРАНЧЕСКО=ФРАНТШЕСКО=
Бог Исуш от Тракия=Бог Кристош 

С тия най–популярни имена в Италия разкрихме истинската именна етимология на италианците,съставена от Свещената Матрица от имената и титулите на Българските Богове по правилата и лингва технологията на Свещения шифър 

image

ЖАН КРИСТОФ=ЖАН от Бог Иса от Тракия

ЖАН КРИСТОФ=
Бог Исуж от Тракия=Бог Кристож=Бог Кристос

Макар че Франция отдавна не е монархия, родът Бонапарт не е потънал в забвение. Жан-Кристоф, Принц Наполеон (1986) е пра-пра-праплеменник на самия император Наполеон и оглавява династията, след като дядо му Луи, принц Наполеон, умира през 1997 г. и в завещанието си казва, че иска да бъде наследен от 11-годишния тогава Жан-Кристоф.

image

Въпреки че Българският династ от Дуло упорито крие монархическите си корени и символики,по негова заръка художникът поставя долу в дясно (в жълтия маркер) на картината  култовия символ на Божествената Българска хералдическа лилия,с която ви запознаваме в нашите последни постинги.

image

Без да е нужно особено старание на тази картина на младия Наполеон ще откриете на орнаментиката на креслото в зоната на маркера още вложени хералдически композиции с култовата лилия.

И тъй като загатнахме многозначително още в заглавието,че си говорим с Наполеон Бонапарт някакви тайни по повод високосната години и пророчествата излизащи от нея,за да предпазим мераклии–присмехулници от асоциации с любимото отъждествяване на постоянните пациенти на психо–заведенията с Бонапарт,лично той ни разкри,каква информация е вложил в крилатия израз "Аз съм Бонапарт!" и го е внушил за обществено ползване предимно във вицовете за тия нещастници,най–често жертви на същата инквизиция,която го е усмъртила и него в затвора!

АЗ СЪМ БОНАПАРТ от= от
Бог Исуз и Богиня Матара



Кхмерите се правят на големи конспиратори и ни пишат едни такива кръстослово– плетеници и словопаяжиници като បង្គ្រប់­ឆ្នាំ  и ни викат,а сега,прочетете го,де!, обаче 
google translate е голямата работа и веднага разплита паяжините и заврънтулките на техния Български лингва–продукт и ги докарва до вече понятната фонетика на 
bangkrob chhnam,а пък оттам ги поема вече декодерът на Свещения шифър и ги донарежда до познаните ни Български Богове и техните жреци:

bangkrob chhnam=Кан (Жреци) на Бог Ешуа и Бохиня Мария
 
Кюрдите въпреки постоянните бойни действия,които водят срещу обезумелия ислямист Ердоган,(на който колкото и да му набиваме в главата,че е от Българската Божия династия и я осквернява и петни много,не му идва акъла в главата) имат време да ни подадат и те сакралната комбинация по същата тема и ни съобщят с нея какви са техните жреци и вождове

pкngaveke-salо=Балги,Кан (Жреци) на Бог Иса  

От Лаос и те ни излизат със същия номер като кхмерите и ги изцвъкаха едни такива като тази редичка ກ້າວກະໂດດ­ປີ, обаче ние–бам! на преводача,и ето какво крият и тези Български жречески израстъци сред това прекрасно тракийско племе,насадено от жреците си по тия места да населяват и разкрасяват света,първо на латиница–kauakaodd pi,а след това и на Българския свещен език вече:

kauakaodd pi=Кан (Жреци) на Бокиня Ддиана=Кан (Жреци) на Бокиня Диана 

Малтийците,колкото и да крият много документация и информация за Българските Богове и Българската империя,с помощта на Свещения шифър ние си вземаме с пълни шепи и пълни дисаги документация със сакрална Българска информация,което демонстрираме и с обследвания израз за високосната година qabża sena на малтийски  
qabża sena=Бок Исуз
 
Преди да разсекретим посланието в израза за високосната година на езика на маорите–заселеното чак тука на другия край на географията експериментално тракийско племе,произведено по алхимичната технология на глава 2 от Битие на Светото писание,кръстено с първосвещеното име на Богиня Мадара,Богиня Диана Мария,ще отворим нашата историческа документална справка за тях 

На лов със zahariada за Древните извънземни рептилоиди от остров Нуку Хива–бивша провинция на Свещената Българска империя в Marquesas Islands,Полинезия
bezistena.blog.bg/history/2015/11/09/na-lov-sys-zahariada-za-drevnite-izvynzemni-reptiloidi-ot-os.1405853,

и ще изиграем с тях един от култовите им танци :



МАОРИ=Мария
 
Tau mokowhiti (маорски) – високосна година

Tau mokowhiti=Кан (Жреци) на Бохиня Мат Диана 

Португалските траки ни съобщават за предстоящите проявления на обещания Син на Българските Богове през 2016 година с един от безбройните документи за тях–изразът ano bissexto за високосната година:
 
ano bissexto=БИССЕКСТО=Сина на Исус и Бокиня Диана ,

за което в благодарност ги даряваме с кратката история за техния Българо–тракийски генезис и цивилизационна закваска в нашите постинги:

Как Българите с гайдите основаха Португалия и кой връзва на огромните метеорити парашути да не се забиват в Земята!
bezistena.blog.bg/history/2014/10/21/kak-bylgarite-s-gaidite-osnovaha-portugaliia-i-koi-vryzva-na.1306715

Засекретената информация,която ни оставиха извънземните във великанските скални мегалити на България и Португалия за днешните събития в Европа и света
bezistena.blog.bg/history/2015/11/21/zasekretenata-informaciia-koiato-ni-ostaviha-izvynzemnite-vy.1408693
 

И сега в телеграфен стил ще разшифроваме и другите послания,вложени във пазухата на високосната година,защото и високосният ден свърши,и високосният месец февруари приключи,и високосната нощ и тя напредва към привършване!

румънски  

salt-an=Иса Ел (Змей) и Диана

самоански  

puna ifo tausaga=Богиня Диана и Бог Иса 

синхалски  

පිම්මක් වසර = pimmak vasara=Богиня Майка Мария и Бог Иса 

сомалийски
  

orgida-sano=Иса Драгона=Иса от Драгия=Иса от Тракия

сундански   

kabisat=Бокиня Диана и Иса

таджиски 

кабиса бошад=
Бок Исуш и Богиня Диана 

унгарски

szцkхйvhatбssal=Кан (Жрец) от Дуло,Син на  Бох Исус 

френски  

annйe bissextile=
Кан (Жрец) от Дуло,Син на Бог Исус

шведски 

skottеr=Диана и Иса Трака 


креоли хаитяни  


kwasans ane=Кан (Жреци) на Бог Исус

чичеуа

adzatumpha zaka=Кан (Жреци) на Изуз и Бохиня Мат Диана
 
явайски  

kabisattaun=Кан (Жрец) на Богина Диана и Иса
 

японски  

うるう年の = Urūdoshi no=
Рода на Ешуа 


 
Накрая отново изнасяме разсекретената информация,която имаме за високосната 2016 година,и която информация е прогнозна извадка от предстоящи събития и процеси от план–графика на Божият проект,които като такива задължително и неотменимо се случват!

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на Бок Исус

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на Кан (Жреци) на Бог Исус

ВИСОКОСНА ГОДИНА на=на
Кан (Жреци) от Гена на Исус и Богиня Диана 
 
ВИСОКОСНА ГОДИНА на=ГОДИНА на Сина на Бок Иса–година на Спасителят 
 


La Grotte de Lourdes en direct (live)

Пещерата–светилище в Лурд–древен Български жречески светилищен център,където Българският Първожрец Faramundus свещенодействаше и вършеше чудеса за духовното,здравното и материално задоволяване на Българите и траките по тия места,пещерата с таен транспространствен портал,където през 679 г.посветените Българи от гвардейската свита на последния меровингов крал на франките–Първожреца Кан Дакобер=Кубрад,скриха и спасиха от киларите след убийството му неговия син принц Сихибер,който е Исберих,Кан Аспарух,съхранена ветка от чиято генеалогия е и родословието на Бонапарт

ВЕТКА (клонче,вейка) от=от Бокиня Диана 

Пещерата светилище,където на 11 февруари 1858 и още 17 пъти Богородица,Мария Магдалена,се явява на Българската жрица Бернадет и почва да върши чудеса на свръхестествени изцеления и досега.
 

 
екип на bezistena



ИСД
 с Любов! 



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.03.2016 05:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678158
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!