Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2016 00:18 - Какви секретни документи от тайната история на Римската империя и на България са зашифровани в пиянските изцепки на пияндето с отрязания нос Трифон Занзарезан!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2343 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 17.02.2016 02:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой е официалният веселяк и откровено пиянде Трифон по прякор Занзарезан,и защо си клъцнал половината нос?Вие ги знаете и без нас тия подробности от сводката на отрезвителното,чийто периодичен гост през февруари е всяка година Трифон,както и най–вече от толкова подробният по тази задължително градусно приповдигната и замаяна тематика Български народен празничен езически календар.

Освен това защото му беше дошло вече времето да се разкрие тайната му на Трифон Зарезанът още миналата година по това време,тогава ние ви просветихме с пространният ни пост по темата изпълнен с масиви разсекретена документална информация,която публикувахме на адреса

bezistena.blog.bg/history/2015/02/01/chii-agent-i-shpionin-e-piianicata-trifon-zarezan-i-zashto-s.1334854

Чий агент и шпионин е пияницата ТРИФОН ЗАРЕЗАН и защо щяхме да му отрежем пак носа! 


На края на тази първа серия от самопризнанията и личната изповед на Зарезанеца Трифон,който разбрахме тогава,че умишлено се е правил на пиян и улав и се е подвизавал под чужди имена и самоличност,за да не могат да го разконспирират през всичките векове на геноцид на Българите техните врагове и душмани,че е син от особено висок ранг на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,както и за да преодолее цензурата,ние ви обещахме,че поради изчерпване на работния обем на поста ще продължим в следващия постинг.

Обещахме ви,че ще разсекретим официалната информация за Свети Трифон в Църковния християнски календар,ще обследваме конфликта между жестокия римски император Деций Траян и Трифон Зарезан за да научим истината кой на кого е отрязал главата и кой от тях си е направил сепуко.

Заканихме се,че ще направим очна ставка на Свети Трифон и императора и ще поставим императора на изпитание с полиграфа да си каже нямал ли си е друга работа из широката му империя на три континента по необятния свят,ами все в земите на днешна България висял,и че накрая взел че се удавил в гириза край Разград,дето сега е стадионът на феномена Лудогорец! 

Имахме намерение тогава да пуснем още веднъж песента на Първожреца на Любовта Веско Маринов от фоновата музикална подложка на постинга,обаче в завартян анаграмиран порядък на –78 оборота,за да разберем какво послание извън или вътре в правия текст съдържа тя и защо този Веско Маринов няма ли си и друга работа и други по–прозаични интереси в живота,ами все за Любов пее... 

Бяхме обещали,че ще изправим Свети Трифон пред кварталния другарски съд за да си каже защо веселяците от Дионисиусовата му тайфа го кичат с фалоси (фалос–мъжки полов орган,и то баят голям,як и прав,и както с основание казваме ние–Българите– постоянно корав! ),и има ли този негов атрибут и слоган общо с прикзките му,че имал връзки с много жени навремето си!

Бяхме отравили тази закана съвсем сериозно към Трифон,и тъй като ние не си поплюваме хич и винаги си изпълняваме заканите и обещанията,и Трифон ни познава добре,щяхме да я изпълним и отворим изцяло досието на Трифон,но тогава стана фал!
Стана такъв фал,че като няколко дена след като публикувахме миналата година този постинг,и ние потърсихме Трифон да го изправим пред другарския съд и въобще да продължим с разследването на историята му кой,аджеба,е той в крайна сметка,и с четенето на неговите авторски мемоари,както и се бяхме договорили с него тогава,то Трифон никакъв не се весна повече при нас!
Чакахме го ден,два,а днес–а утре,обаче от него ни вест,ни кост! 
Разсеяхме се ние тогава по другите ни задачи и празници по народния календар,и въпреки че на много места по тях все ни се мяркаше тук–там Трифон,понеже все се буташе между главните персонажи,но тъй като беше все маскиран,пък и празничното ни календарно настроение от Деня на лозаря и виното бе отминало,ние го забравихме.

Забравихме го ние Трифон,обаче работата се оказа доста по–дълбока и сериозна и то със сложни административно–правни последици!

Чели жени,които си имали наистина вземане–даване с Трифон,нашия постинг,и познали прелъстителя Трифон,дето все в Любов им се обеснявал,дворци и царски подаръци и богатства с екскурзии в чужди страни им обещавал,с вино ги черпил,и след туй–унуй,след цуни–гуни и айде–е–е!,и докато се усетят те–будалите и лековерни девици, несвикнали с номерата на селския и на градския хитрец–сваляч и пръв е..ч,и заварката и работата станала,а пък след още девет месеца и се видяла каква е тази работата–пък от Трифон както и при нас стана–ни вест,ни кост!

Тогава не съобразихме,че след като Трифон Зарезан,царският син,жрец и цар,е имал връзки с много жени навремето си,то идва и задължителното логично и естествено последствие,че щом е бил цар,бог и въобще голямата работа по въпросите на зачеването,плодородието,урожая и възпроизводството сред природата,животните и въобще по всичко по онази тънката част,както сам се хвали без капка скромност и комплекси в празничните ни фолклорни традиции,следва да е бил и голям майстор по зачеването,оплождането(забременяването) и възпроизводството и на децата на тия жени,с които сам си казва,че е имал много вземане–даване или даване–вземане!

И защото е наистина голям и селски,и градски,и въобще транс–континтален и общопланетарен любовник,сваляч и оператор по възпроизводствените процеси,за да не казваме пак половината от нецензурната дума,охарактеризираща го напълно в тази важна част от унивелсалната му мисия,и е най–вече голям хитрец и тарикат,нашият човек много добре е знаел,какво ще се случи след неговите операторски процедури и производствена дейност,и затова докато не го усетят какви ги е свършил,си обирал крушите и духвал и изчезвал за постоянно от полезрението на прелъстените и изоставените вече недевици,оставяйки обаче ашладиската си у тях,както прави и кукувицата,снасяйки яйцата си по чуждите гнезда,която затова е и кръстена на едно от основните му херметически конспиративни имена! 

И познали го сега безбройните му партньорки по целия свят,на които им нацвъка децата от неговата кръв и ген,и разбрали,че са изтървали най–изгодната партия,дето е имало някога по света,те сега по отделно и по групи подготвят индивидуални и колективни съдебни граждански искове за признаване на бащинството му,дето си е направил кефа и е посял семето си,пък е оставил децата си без издръжка и надзор, 
с напълно мотивирани и основателни законови претенции за изплащане от него на натрупалата се дължима издръжка и имотно наследство през годините за децата му!

А става въпрос за издръжка за милиони деца,внуци,правнуци,праправнуци,прапра на
n–та степен внуци,разпръснати по всички племена по целия свят,и от тогава до сега все на призови и елитни почетни места,постове и високи места на тия народи и племена,за които казваме,че са и прогресивният духовен,интелектуален и бунтарски революционен, но и изроденият реакционен управленчески,елит на всички народи и държави! 

Много заплетена и завързана комплицирана история стана,още повече че е и рептилски омотана и преплетена на змийски кълбета,та и нас набутаха потърпевшите страни и ищците да свидетелстваме и посредничим за уреждане на огелпените потомствено–наследствени и имотни проблеми на наследниците на Трифон,които и отгоре на всичко вече са се и захапали яко и така се самоизяждат помежду си,че целия свят ще затрият още малко! 
На нас пък беш това ни е и работата,и затова отново се свързахме с Трифон по нашите си канали,и той ни каза да им кажем и ги успокоим всичките му мераклийки и потърпевши,че съвсем скоро Трифон Зарезан ще дойде,или по–точно ще се яви,защото той постоянно е бил тука,но временно невидим,и ще си припознае наследниците,като ще си признае бащинството и ще ги узакони за свои деца и наследници на цялото му безкрайно и безмерно богатство,и ще възнагради с нечувани и несънувани подаръци всичките си милиони деца,внуци,правнуци праправнуци,прапра на n–та степен внуци,и разбира се най–много,неговия потомък с титула Спасител и мисията на Спасител! 



В уверение на верността на думите му и на сериозността на тези му намерения,Трифон ни прати поредния си свръхсекретен документ и каза да го разсекретим,за да знаят всички,че няма лабово и работата е сериозна,за да подготвим потомците и посрещачите му!   

Сега се чудим дали преди да разсекретим днешния основен документ,на това место да съберем и разшифроваме всички дошли нови съпридружителни документи от възлови думи и изрази,или да се върнем и ги разшифроваме на место в повествованието веднага след тяхната поява.
Викат ни Отгоре,пък и самиян Трифон и той вика,да ползваме възможностите на копи–пейста и да комбинираме и двата варианта,като ги съберем на едно место,тъй като този път за разлика от друг път имаме много свободно место на работното постингово место!
Което и ние ще направим,за да имате първо и свободния нередактиран текст на  повествованието и изложението на самия Трифон,и после за да демонстрираме универсалното всеприложение и мощ на магията на Свещения Български език и неговия Свещен шифър,като на место разшифроваме словесните бисери!
 
RP

Вижте повторението,струва си,пък и ще ви трябва на всички,които имате желанието да се евключите в списъка на ищците от потомците на Трифон за неговото Божествено наследство!

Всяка разшифрована дума,всеки декодиран израз ще ви доказват и убеждават все по–категорично и безапелационно,че думите и изразите на Свещения Български език не са възникнали случайно като плод на еволюционно развитие на човека от маймуна към хомосапиенс,както ни будалкат още официалните лингва науки и бездуховниците и безБожниците,а е проектиран от Боговете–Демиурзи и наши Родители,като е съставен на работния плот на свръхмощен компютър,и е въвеждан и ни е внушаван от Тях и служителите им от хилядолетия под Техния постоянен надзор,управление и урегулиране на езиковите процеси,за да се съхрани и възстанови сега на 100 % Свещеният Български Сътворенчески език,както са надзиравани и управлявани нон–стоп и всички процеси от трансепохалната драматизация "Феноменните Българи и човешката цивилизация"! 

Затова Свещеният Български език е Божествен и Свещен,защото е Сътворенческият език на Български Богове,видно от този документ:
 
СВЕЩЕН ЕЗИК=СВЕШТЕН ЕЗИК=ЕЗИК на Богиня Диана и Исуш
СВЕЩЕН ЕЗИК=СВЕШТЕН ЕЗИК=ЕЗИК от ВЕШИСТЕНА=ЕЗИК от БЕЗИСТЕНА  



RP



На края на тази първа серия от самопризнанията и личната изповед на Зарезанеца Трифон,който разбрахме тогава,че умишлено се е правил на пиян и улав и се е подвизавал под чужди имена и самоличност,за да не могат да го разконспирират през всичките векове на геноцид на Българите техните врагове и душмани,че е син от особено висок ранг на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,както и за да преодолее цензурата,ние ви обещахме,че поради изчерпване на работния обем на поста ще продължим в следващия постинг.

САМОПРИЗНАНИЯ кои са=кои са Бог Исуз и Мария

ИЗПОВЕД от/за=от/за Бог Иза и Богиня Диана 

ЛИЧНА ИЗПОВЕД от=ЛИТШНА ИЗПОВЕД от=от Дуло на Бог Изуш и Богиня Диана

ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА=
Богиня Мад Диана и Ежуш–
една от многото причини,основната от които е,че са невидими временно,за да не ги познаваме,е че Боговете ни се подвизават под различни имена,титули и синоними

САМОЛИЧНОСТ на=САМОЛИТШНОСТ на=на Сина на Исуш и Мат от Дуло
династични потомци на Исус и Мария Магдалена от рода им Дуло,какъвто е и Трифон

ВЕКОВЕ НА ГЕНОЦИД на=на Кан( Жреци) от Гена на Бог Иса и Богиня Диана

ВРАГОВЕ И ДУШМАНИ на=на Богиня Мадара и Бог Ешуа

ВРАГОВЕ И ДУШМАНИ на=на Барги (Българите) на Богиня Мад и Ешуа 
 
СИН ОТ ОСОБЕНО ВИСОК РАНГ=
Кан (Жрец) и Сар от Гена на Богиня Диана и Бог Исус 

Обещахме ви,че ще разсекретим официалната информация за Свети Трифон в Църковния християнски календар,ще обследваме конфликта между жестокия римски император Деций Траян и Трифон Зарезан за да научим истината кой на кого е отрязал главата и кой от тях си е направил сепуко.

СЕПУКО=СЕ ПУКО=ЕС ПУКО=Иса Бок

Заканихме се,че ще направим очна ставка на Свети Трифон и император Деций Траян,и ще поставим императора на изпитание с полиграфа да си каже нямал ли си е друга работа из широката му империя на три континента по необятния свят,ами все в земите на днешна България висял,и че накрая взел че се удавил в гириза край Разград,дето сега е стадионът на феномена Лудогорец! 

ОЧНА СТАВКА с=с Исуш и Бокиня Диана

ОЧНА СТАВКА с=с Кан (Жрец) на Исуш и Богиня Диана

ИЗПИТАНИЕ=Иза и Богиня Диана

ИЗПИТАНИЕ С ПОЛИГРАФ на=на Българин,Син
(потомък) на Богиня Диана и Бог Иза 

НЯМАТ СИ ДРУГА РАБОТА=Богиня Матара Диана и Иса от Трагия

НЕОБЯТНИЯТ СВЯТ на=на Бог Тати Иса и Богиня Диана

ШИРОКА ИМПЕРИЯ на=на Шар Кан (Жрец) на Богиня Мария

ДРЕМЕ ВСЕ В ЗЕМИТЕ на=на
Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария

Имахме намерение тогава да пуснем още веднъж песента на Първожреца на Любовта Веско Маринов от фоновата музикална подложка на постинга,обаче в завъртян анаграмиран порядък на (–) 78 оборота,за да разберем какво послание извън или вътре в правия текст съдържа тя и защо този Веско Маринов няма ли си и друга работа и други по–прозаични интереси в живота,ами все за Любов пее... 

ИМАМЕ НАМЕРЕНИЕ=Мама Мария
Богиня Майка,Богиня Диана,Майка Мария Магдалена

ИМАТ СЕРИОЗНО НАМЕРЕНИЕ=Зар Иса и Мат Мария

ДА ПУСНЕМ ПАК=Бог Иса и Богиня Майка Диана

ЗА ДА РАЗБЕРЕМ=Зар Иза и Богиня Мадара

ИМА ИНТЕРЕСИ В ЖИВОТА към=към
Богиня Матара  Диана и Бог Исуж


И друг път многократно сме разсекретявали имената на песенния Първожрец на Любовта в България и на целия свят въобще,както и на планетарната Първожрица на песенната Любов–Лили Иванова,и винаги при всеки случай ще ги разсекретяваме,за да достигнат нашите послания до вас и до тях самите,защото сега и двамата са в утеснение.

Ето пак кой е Веско Маринов:

ВЕСКО МАРИНОВ=Бок Иса и Богиня Мария 
 
ВЕСКО МАРИНОВ=
Кан (Жрец) на Бог Иса и Богиня Мария

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ=Бог Иса Ел (Змей)  и Богиня Мария

Бяхме обещали,че ще изправим Свети Трифон пред кварталния другарски съд за да си каже защо веселяците от Дионисиусовата му тайфа го кичат с фалоси (фалос–мъжки полов орган,и то баят голям,як и прав,и както с основание казваме ние–Българите– постоянно корав! ),и има ли този негов атрибут и слоган общо с прикзките му,че имал връзки с много жени навремето си!

ДРУГАРСКИ СЪД на=на Кан (Жреци) Саре на Диана и Иса от Трагия

ФАЛОС=Ф АЛ ОС=
Бог Ел (Змей) Иса=Бог Иса Ел (Змей)–
Бог Отец Исус Творецът и Баща на всички хора,Чийто най–древно познат херметичен хералдически животински символ е първият синоним от 12–те синонима на Змей–Ел,а неговият оплодителен символ е фалосът

ИМАМ ВРЪЗКИ С=Зар Бок Иса и Ма.Ма.=Цар Бок Иса и Мария Магдалена

НАВРЕМЕТО СИ,което е времето на=което е времето на Богиня Матара и Иса

Бяхме отравили тази закана съвсем сериозно към Трифон,и тъй като ние не си поплюваме хич и винаги си изпълняваме заканите и обещанията,и Трифон ни познава добре,щяхме да я изпълним и отворим изцяло досието на Трифон,но тогава стана фал!


ЗАКАНИ срещу=срещу КАН ИЗ=срещу Кан (Жреци) на Иза–
срещу жреческите потомци на Исус

ОБЕЩАНИЯ на=ОБЕШТАНИЯ на=на Богиня Диана и Ешуа

ДОСИЕ на=на Диана и Иса 


Стана такъв фал,че като няколко дена след като публикувахме миналата година този постинг,и ние потърсихме Трифон да го изправим пред другарския съд и въобще да продължим с разследването на историята му кой,аджеба,е той в крайна сметка,и с четенето на неговите авторски мемоари,както и се бяхме договорили с него тогава,то Трифон никакъв не се весна повече при нас!
Чакахме го ден,два,а днес–а утре,обаче от него ни вест,ни кост! 

АДЖЕБА КОЙ СИ=Изуж и Бокиня Диана

АДЖЕБА КОЙ СИ=Кан (Жрец) на Исуж и Богиня Диана 
 
АВТОРСКИ МЕМОАРИ на=на Иса и Бокиня Матара Мария
комплектът Стар и Нов завет в кода на Свещения шифър и всички други творби и документи на човешката цивилизация,които всички на най–висше езотерично ниво са само за Тях!

АВТОРСКИ МЕМОАРИ на=на Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара Мария–
Новият завет и всички Новозаветни официални и апокрифни документи,и всички творби и новоепохални документи на човешката цивилизация под авторството и редакцията на Сина на Исус и Мария Магдалена–Павел и всичките му проявления в земното измерение като Цар Авитохол (33–333г.сл.Хр.) от император Тит Флавий Веспасиан до император Диоклециан включително,и като Свети Павел от 333 година до сега в Божието и във всички измерения в каеството на Шеф на небесното Светейшество и световете!Преизобилна инфо лично от него в нашия блог ще откриете с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Цар Авитохол"," безистена и Диоклециан", "безистена и Свети Павел", и др.под. 

А да видим кой/Кой не се весна вече 2000 години на яве при нас,въпреки че е нон–стоп навсякъде около нас като Главен експериментатор с нас,но все невидим още?

НЕ СЕ ВЕСНА=Бог Исус

ВСЕ ОЩЕ НЕВИДИМИ=ВСЕ ОШТЕ НЕВИДИМИ=Бог Исуш и Богиня Мат Диана

с уточнението "още малко" !

НИ ВЕСТ НИ КОСТ от=от Бок Тати Исус
НИ ВЕСТ НИ КОСТ от=от Кан (Жрец) на Бог Тати Исус 
НИ ВЕСТ НИ КОСТ от=от Сина на Бок Тати Ис
аБожият Син,Спасителят

НЯМАМ ВЕСТИ от=от Иса и Богиня Диана Мама=от Иса и Богиня Диана Мария Магдалена
досега

ИМАМ ВЕСТИ от=от Иса и Богиня Диана Мама=от Иса и Богиня Диана Мария Магдалена–
отсега нататък!И вие имате вече вести от истинските Богове как да ги търсите и познаете,за да познаете,че сте Техни и имате и вие Техните параметри! 

Разсеяхме се ние тогава по другите ни задачи и празници по народния календар,и въпреки че на много места по тях все ни се мяркаше тук–там Трифон,понеже все се буташе между главните персонажи,но тъй като беше все маскиран,пък и празничното ни календарно настроение от Деня на лозаря и виното бе отминало,ние го забравихме.

ВСЕ СЕ МЯРКАТ=Исус и Бокиня Матара

ВСЕ СЕ МЯРКАТ=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Матара

Светиите и Божиите служители,че вземат акъла на хората,мислейки ги за духове и извънземни,дето щели да им превземат Земята,не знаещи,че Земята е плътно в ръцете им и в тяхно тотално владеене от памтивека!Както и живота на всички!

ВСЕ СЕ БУТА=Бог Исус и Богиня Диана 
 
Нека свалим маските и на маскираните,дето все са маскирани и играят като кукери,и видим защо толкова се крият и кои са те!

МАСКИРАНИ=Кан (Жреци) на Иса и Мария 
 
Ха сега,като им свалихме маските на маскираните кукери,които се оказаха Ямболските жреци на Исус и Мария Магдалена,тръгнали от Ямболския войнушки жречески Български квартал Каркуна=на Кукара=на Кукери=Кукери,да разконспирираме и кои са всички главни персонажи на всички световни събития и процеси! 
 
ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ=Бог Исуж Българина

ГЛАВНИ ПЕРСОНАЖИ=
Българи на Бог Исуж


 
Забравихме го ние Трифон,обаче работата се оказа доста по–дълбока и сериозна и то със сложни административно–правни последици!
Чели жени,които си имали наистина вземане–даване с Трифон,нашия постинг,и познали прелъстителя Трифон,дето все в Любов им се обеснявал,дворци и царски подаръци и богатства с екскурзии в чужди страни им обещавал,с вино ги черпил,и след туй–унуй,след цуни–гуни и айде–е–е!,и докато се усетят те–будалите и лековерни девици, несвикнали с номерата на селския и на градския хитрец–сваляч и пръв е..ч,и заварката и работата станала,а пък след още девет месеца и се видяла каква е тази работата–пък от Трифон както и при нас стана–ни вест,ни кост!

ИМАМЕ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ с=
с Бог Иза и Богиня Диана МаМаМа=с Бог Иза и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

СВИКВАМЕ С НОМЕРАТА на=на Бок Исус и Богиня Мат Мария 

СВИКВАМЕ С НОМЕРАТА на=на Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Мат Мария

ХИТРЕЦ И СВАЛЯЧ=
Сина на Диана и Исуш Бълхария
справка:Павел,Зар Авитохол и всички "римски" императори на римската империя (Свещената Българска империя) от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан,които са все Цар Авитохол,

Тогава не съобразихме,че след като Трифон Зарезан,царският син,жрец и цар,е имал връзки с много жени навремето си,то идва и задължителното логично и естествено последствие,че щом е бил цар,бог и въобще голямата работа по въпросите на зачеването,плодородието,урожая и възпроизводството сред природата,животните и въобще по всичко по онази тънката част,както сам се хвали без капка скромност и комплекси в празничните ни фолклорни традиции,следва да е бил и голям майстор по зачеването,оплождането(забременяването) и възпроизводството и на децата на тия жени,с които сам си казва,че е имал много вземане–даване или даване–вземане!

НАВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса

ЗАЧЕВАНЕ от=ЗАТШЕВАНЕ от=Богиня Диана от Изуш

ЗАЧЕВАНЕ на=ЗАТШЕВАНЕ на=на ВЕЗИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА
на Първосвещения Сътворенчески Божи храм

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ на/от=на
Богиня Мария от Бог Иза

И защото е наистина голям и селски,и градски,и въобще транс–континтален и общопланетарен любовник,сваляч и оператор по възпроизводствените процеси,за да не казваме пак половината от нецензурната дума,охарактеризираща го напълно като мисионер в тази важна част от унивелсалната му мисия,и е най–вече голям хитрец и тарикат,нашият човек много добре е знаел,какво ще се случи след неговите операторски процедури и производствена дейност,и затова докато не го усетят какви ги е свършил,си обирал крушите и духвал и изчезвал за постоянно от полезрението на прелъстените и изоставените вече недевици,оставяйки обаче ашладиската си у тях,както прави и кукувицата,снасяйки яйцата си по чуждите гнезда,която затова е и кръстена на едно от основните му херметически конспиративни имена! 

НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ=НЕТСЕНЗОРНИ ДУМИ=Исуз и Матара Диана
голям лингва сейф и трезор за високоразрядни свещени
анаграмни именни комбинации на Българските Богове  

МИСИОНЕР на=на Иса и Мария  

АШЛАДИСКА от=от Кан (Жрец) от Дуло на Исуш

генетичният продукт от сеяческата мисия на Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,посял Свещеното Божие семе сред всички племена и народи за периода на своете земно царуване (69–333 г.)


И вижте сега защо кукувицата–тази емблематична птица,символ на генетична ашладиска и поставяне на яйцето ѝ–потомството ѝ,сред чуждо гнездо и чужди грижи,се казва точно така,както е тази анаграмна комбинация от основния титул на Божиян син Павел:

КУКУВИЦА=КУКУВИТСА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса–
Павел,Цар Авитохол,главният прототип и персонаж на новозаветната  притча за Сеяча и семето,Сеячът,който зася Свещеното Божие феноменно жреческо семе сред всички народи и племена за тяхен духовен,ентелектуален и управленчески елит,и остави потомците си и добри и лоши за жертвено служение на тях.

Тия всички до едно племена,с които е заселен целия свят,са тракийските племена от синтетични хора,био–роботи,произведени по метафизичните правила и алхимичните реакции и рецепти по технологията от глава 2 на Битие от Светото Писание,с която Те ни запознаха в постингите си  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na- izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Вижте и документ №1 в който пише черно на бяло,Кои са Боговете Господари на световете и на човеците!

СВЕТО ПИСАНИЕ=Бог Исус и Богиня Диана  

Който има Душа,Кръв,Дух Святи и Разум,дадени от Българските Богове Господари и Властелини на мирозданието,а всички вие Българи,родени от Тях по глава 1 от Битие на Светото Писание,имате Тяхната Душа,Кръв,Дух Святи и Разум,да отвори всичките си сетива и потърси при нас нашите Родители,които ни подготвят за Явяването си и Спасението ни!

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза

РАЗУМ=Мария и Иза

ДУША на=на Диана и Ешуа

ДУХ СВЯТИ=ДУХ на
Иса и Богиня Диана



И познали го сега безбройните му партньорки по целия свят,на които им нацвъка децата от неговата кръв,ген и джинс,и разбрали,че са изтървали най–изгодната партия, дето е имало някога по света,те сега по отделно и по групи подготвят индивидуални и колективни съдебни граждански искове за признаване на бащинството му,дето си е направил кефа и е посял семето си,пък е оставил децата си без издръжка и надзор, 
с напълно мотивирани и основателни законови претенции за изплащане от него на натрупалата се дължима издръжка и имотно наследство през годините за децата му!

ДЖИНС на=на Диана и Исуж=на Дионижиус

НАЙ–ИЗГОДНА ПАРТИЯ=Брата от Гена на Диана и Иза

СЪДЕБНИ ИСКОВЕ към=към Бокиня Диана и Бог Исус

СЪДЕБНИ ИСКОВЕ към=към Кан (Жрец) Син на Бог Иса и Богиня Диана
към Сина на Бог Исус и Мария Магдалена,който е Трифон Зарезан

ИЗДРЪЖКА от=от Изуж Дракона=от Изуж от Д/Тракия=от Кризтож=от Христос

МОТИВИРАНИ ЗАКОНОВИ ПРЕТЕНЦИИ от=от
Братя от Богиня Матара Диана и Бок Исуз–
претенции за възстановяване на Божествените им феноменни способности и характеристики на Божиите потоци от Техния Първороден син,заради жертвенното им служение на всички фронтове и на всички полюси на доброто и злото в човешкото проявление!

А става въпрос за издръжка за милиони деца,внуци,правнуци,праправнуци,прапра на
n–та степен внуци,разпръснати по всички племена по целия свят,и от тогава до сега все на призови и елитни почетни места,постове и високи места на тия народи и племена,за които казваме,че са и прогресивният духовен,интелектуален и бунтарски революционен, но и изроденият реакционен управленчески,елит на всички народи и държави! 

ЕЛИТНИ ПОЧЕТНИ МЕСТА на=на Дуло на Исуш и Богиня Мат Диана

ПОСТОВЕ от=от Бог Иса и Богиня Диана

ВИСОКИ МЕСТА от=от Богиня Майка Диаан и Исус

ЕЛИТА НА НАРОДИТЕ И ПЛЕМЕНАТА от=ЕЛИТА НА
РОДА на Диана от Ямбол–
на всички племена,тръгнали от Ямбол по целия свят,защото всички племена са произведени в Ямбол и затова носещи производствения щемпел на името му в общата им номенклатурна индексация ПЛЕМЕ!

ЯМБОЛ=БЛЯМО=Племо=Племе 

Много заплетена и завързана комплицирана история стана,още повече че е и рептилски омотана и преплетена на змийско кълбо,та и нас набутаха потърпевшите страни и ищците да свидетелстваме и посредничим за уреждане на огелпените потомствено–наследствени и имотни проблеми на наследниците на Трифон,които и отгоре на всичко вече са се и захапали и се самоизяждат така помежду си,че целия свят ще затрият още малко! 

НАСЛЕДСТВЕНИ И ИМОТНИ ПРОБЛЕМИ НА НАСЛЕДНИЦИТЕ на=
на НАСЛЕДНИЦИТЕ от
Дуло на Бог Исус и Богиня Матара Диана от Ямбол

На нас пък беш това ни е и работата,и затова отново се свързахме с Трифон по нашите си канали,и той ни каза да им кажем и ги успокоим всичките му мераклийки и потърпевши,че съвсем скоро Трифон Зарезан ще дойде,или по–точно ще се яви,защото той постоянно е бил тука,но временно невидим,и ще си припознае наследниците,като ще си признае бащинството и ще ги узакони за свои деца и наследници на цялото му безкрайно и безмерно богатство,и ще възнагради с нечувани и несънувани подаръци всичките си милиони деца,внуци,правнуци праправнуци,прапра на n–та степен внуци,и разбира се най–много,неговия потомък с титула Спасител и мисията на Спасител!   
 
 
ВРЕМЕННО СА НЕВИДИМИ=Бог Иса и Богиня Мад Мария

БЕЗМЕРНО СА БОГАТИ=
Богиня Диана Мария и Бог Исуз

И ето приготвеното Божие наследство за нас Българите–Божиите потомци :

НЕЧУВАНИ и НЕСЪНУВАНИ ПОДАРЪЦИ=НЕТШУВАНИ и НЕСЪНУВАНИ ПОДАРАЦИ от=
ПОДАРЪЦИ от Богиня Диана и Бог Исуш 

НЕЧУВАНИ И НЕСЪНУВАНИ ПОДАРЪЦИ за=за
Братя от Сина на Богиня Диана и Бог Исуш–
за генетичните потомци на Българските Богове,от които сме ние–Българите!



продължение:

Ще продължим в същия познат свеж и майтапчийски стил на Трифон Зарезан–Божият син,в амплоато му на пияницата Трифон,за който изкарваме все несвършващи документи където и да се обърнем и да бръкнем в лингва съкровищниците по целия свят!
Вече няма да се правим че не знаем кой е Трифон и какво дири въобще в Българския народен езически празничен календар,дето събира пияниците уж да режат лозите,и затова разчупваме отново печатите на плика със секретните документи на този Божи агент под псевдонима Зарезан и за благозвучност Занзарезан. 

Ние ще ви кажем сега и защо се прави въобще на пияница и все си бута на ачика нескопосания прякор Занзарезан,както го лансира в едноименната култова песен на Сребърните гривни.
 
 
Първо да пуснем емблематичната му песен,ако не е тръгнало на автоплея видеото и си припомним култовата му песен,на неравноделният ритъм на която дори сме танцували модерни танци по него време. 

 

Сребърните гривни–Занзарезан


Клипът е стартирал автоматично,както и очаквахме,че и текста открихме някъде!


Зан–Зарезан

Тъпан бие из полето,
бан-барабан.
С бъклица пои земята
Зан-Зарезан.


Хей, момиче, спри, постой,
пролет иде, не се бой!

Остри ножици затяга,
залян и засмян,
всичките лози развързва
Зан-Зарезан.

Хей,момиче, спри,постой,
пролет иде, не се бой!

Ой ви вази, сто лозници,
ой ви вази, хубавици,
не плачете тъй горкана,
нека шета Зарезана!

(китарно соло)

От главините възниква
живот – нов живот,
със зелените филизи –
плод, тежък плод.


Хей, момиче, не се бой,
пролет иде, спри, постой!

А лозниците привеждат
стан – кръшен стан –
и хорото им повежда
Зан-Зарезан.

Хей, момиче, не се бой,
пролет иде, спри, постой! 
 
 
 
Ясно ви е,че тъпанът е жреческия тъпан,който задава ритъма и темпото и на песента,и на живота,който пък е символът и кръщелникът на Богиня Диана:

ТЪПАН=Богиня Диана  

Лозниците са порасналото Божие лозе,експерименталните му народи и племена,за които идва времето за отчитане на реколтата и браковата и развалената продукчция 

Ето и кой иде с острите ножици за подрязване на излишните филизи и пръчки от Бажието лозе!  

ТРИФОН ЗАНЗАРЕЗАН=Брат от Зар Изуз

ТРИФОН ЗАНЗАРЕЗАН=Зрез Брат от Бог Иза=Жрец,Брат от Бог Иза

идва Първожрецът Трифон Занзарезан,който е потомък на Бог Исус,Брат от Всемирното Бяло Братство,Ръководителят на Братството,познат като Свети Павел  
 

И затова познали го вече и отмалели от очакване,  

лозниците привеждат
стан – кръшен стан –
и хорото им повежда
отново като преди
Трифон Зан-Зарезан. 




В друг постинг ща проведем обещаната историческа среща между Трифон Зарезан и жестокия римски император Деций Траян,за който само ви подшепваме,че управлява в един много специален период между две възлови години – в периода между 33 г.н.е. и  333 година от н.е.!  
 



И понеже е поучителен,ще прибавим коментарния блок от миналогодишния ни постинг 
подложка на тази тема :


zaw12929 
02.02.2015 17:38 

ТРИФОН ЗАРЕЗАН Е ПРИТЧА ОТ НАРОДНИЯ ФОЛКЛОР, СВЪРЗАНА С ХИЛЯДОЛЕТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИИ ДА СЕ ОБРАБОТВАТ ЛОЗЯ И ДА СЕ ПРАВИ ВИНО... АКО НЯМА ХУМОР, НЯМА ДА Е ВЕСЕЛ ТРУДА.
ВИЕ ГО РАЗГЛЕЖДАТЕ ПО СВОИ ФАНТАЗИИ- НЯМА ЛОШО... НО И НАРОДНИТЕ УМОТВОРЕНИЯ НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ... ДА СЕ ОСМИВАТ- ТЕЗИ ТРАДИЦИИ СА НИ СЪХРАНИЛИ...

bezistena 
02.02.2015 18:38

Абсолютна истина е,че тези традиции са ни съхранили,благодарение на скритата в тях информация! 
Хвала ти за Любовта към народните традиции и защитата на Българщината,което ние правим във висша степен ден и нощ с нашата дейност,която ти квалифицираш като ФАНТАЗИИ!

Явно нищо не си разбрал дотук,Приятелю,от това,което разкриваме с математически статистически прецизни доводи,факти и доказателства,с Дух,Душа и Любов!
Жалко!
Нещо бъркаш генерално–за каква подигравка говориш,след като ние ти казваме и доказваме с най–голяма Любов и Любородие и с автентични непреходни документи,че Трифон Зарезан е Божи син от най–висш светейши ранг!
Отвори си широко сетивата и душата,ако можеш,и гледай какво ти казва самиият Светец,ако вярваш на Светците въобще!

Цитат от поста:
–––––––––––––

ТРИФОН ЗАРЕЗАН=Брат от Зар Иза=Брат от Цар Иза=Брат от Цар Исус
което сакрално словесно равенство много добре знаем вече,че указва приносителя му като Брат от Цар Исус,генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена!

Генетичен потомък,наследник и приносител на Жреческите феномени на Боговете!
Брат,Братя от Исус–институция,херметизирана като ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария
най–святият небесно–земен Божи състав!
 
Край на цитата!
––––––––––––––

А в тия всички народни "притчи" Великите ни Посветени Деди са въвели със Свещения шифър,в който ви просвещаваме,свръхсекретната и свръхсакрална геноцидирана и цензурирана информация за Българския народ,за да не я затрият през вековете съзнатите ни душмани и неосъзнатите фанатизирани или заблудени непосветени Българи,за да можем ние сега да я разсекретим и я дадем на Българите,търсещи истината за Българския род с ума и душите си! 

По изключение допускаме коментар да ни губи времето!

Бъди благословен!



екип на bezistena и Свети Трифон Зарезан,Свети Павел и още цял екип от императори,които се събират на един трон! 


 
ИСД с Любов!



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
16.02.2016 02:41
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676023
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!