Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2016 02:16 - Поредният отбор юнаци–рептили от изродени кланове от Дуло,главатари на терористичните групировки,поддържжани от НАТО и Турция!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1802 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 13.02.2016 03:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кратко събщение на БЛИЦ ни разкрива,че чеченецът Абу Умар аш Шишани,който е един от четиримата ключови главатари на „Ислямска държава” и уж бе убит от натоварени със задачата американски командоси преди няколко месеца,изведнъж се появи не само жив,ами отгоре на това този "убит" от американците и подшефните им медии терорист се оказа,че се бил прехвърлил в Либия и е оглавил местна бандитска групировка!

Вижте цялата новина в 

Чеченско страшилище от "Ислямска дъжава" възкръсна!
Умар аш Шишани оглави терористите в Либия

www.blitz.bg/news/article/392584

 


Ние няма да нищиме престъпните действия на Шишани нито защо САЩ го "убиват", пък после го възкресяват,и то през няколко държави и на нова по–висока длъжност в същия фронт на терористите,защото това е ясно на всички,пък и нашите християнски съюзници от САЩ и НАТО въобще не ги крият тия взаимовръзки,сигурни във своето всесилие и ненаказуемост.

Нашата задача е основно да ви разсекретяваме с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни


личните досиета на главатарите и лидерите на участниците от всички фронтове и страни на многообхватния конфликт,и да им показваме на тях и на вас,че те освен че са все роднини от Българската владетелска фамилия Дуло,но са и генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена с всички произтичащи от феноменния им произход и характеристики последици,разпръснати от 2000 години сред всички племена за техен управленчески аристократичен елит,и да ги запитаме,не е ли по–добре да звучат такива песни за любов между хората и нормални човешки проблеми,вместо да ехтят бомби и снаряди и умират хора,независимо от кои племена и от кои фронтове са! 

ДОСИЕ=Диана и Иса

Това го правиме във връзка с предстоящото им скорошно събиране на кръглата маса на Безистена в Ямбол–Първосещеният Божи храм,за даване на отчет за деянията им пред Съдебните заседатели на Съдиите от Съдния ден!
 
СЪДИИ=Иса и Диана

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

ЗАСЕДАТЕЛИ=Дуло от Исуз и Диана

праведните династични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло

СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ на=ЗАСЕДАТЕЛИ на Иса и Богиня Диана


ДАВАНЕ НА ОТЧЕТ пред=пред
Богиня Диана и Тати Ешуа
 


Ето отговор на въпроса кой е Абу Умар аш Шишани:

АБУ УМАР аш (от) ШАШАНИ=от Бог Ешуш и Мария
генетичен потомък на Бог Исус и Богинята Майка,Мария Магдалена,българин с малко б,получил от Тях една от главните роли на лошите,подизпълнители на още по–лошите българи в драматизацията "Българите от Божия род Дуло и човешката цивилизация"  
 
Пентагонът отрича да има всяккви връзки с българина Шашани,без да споменава и дума,че той е българин,но ние знаем тайните на Пентагона и знаем че лъже,защото знаем паролата за влизане в неговите свръхсекретни информационни масиви  и си вземаме каквато си искаме инфо,както и да поставяме Пентагона във безприкословно подчинение и в послушание на Върховния ни общ Шеф,Кръстник и на Пентагона!
Ето я паролата,която предоставяме на всички вас,за да ви послужи в общите ни усилия да впрегнем Пентагона да върши добри неща за всички хора!

ПЕНТАГОН=ПОГ ТЕАН=Богиня Диана 
 
Още информация кой е Шишани ни донася форумец в коментарния блок,който ни съобщава,че истинското име на ислямисткия главатар е Тарха́н Тему́рович Батирашви́ли,а Абу Умар аш Шишани е името с което се подвизава в ИДИЛ.
Грузинецът бил роден в долината Панкиси между Грузия и Дагестан.

Ето разсекретеният индекс от херметичният жречески кръстнически регистър на името на изродения дуловец,от които са главатарите на ИДИЛ (ИДИЛ=Дуло) : 

ТАРХАН ТЕМУРОВИЧ БАТАРАШВИЛИ=балхарин,Брат от Бог Ешуш и Богиня Матара Диана–
българин,изроден израстък от Българското свещено Божие родословие на Исус и Мария Магдалена


В Панкиси  живеят основно чеченци от Грузия,наречени кистинци,на грузински– ქისტები,кистеби,а на чеченски – кистий,като има и осетинци.

Сакралното диферинциално деанаграмиране на тия етноними ни указва с абсолютна математическа точност и прецизност,че те са съставени от Българските Жреци–култиватори и цивилизатори на тия племена,стриктно по правилата на Свещения шифър от Матрицата със свещените Божии имена и титули,и на които сега възстановяваме сакралната етимология:

ПАНКИСИ=ПАК ИСИ=Бок Иса 

КИСТИНЦИ=Кан (Жреци) на Исус и Диана

КИСТЕБИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

КИСТИЙ=Кан (Жреци) на Иса и Диана

ОСЕТИНЦИ=
Диана и Исус


По време на първата чеченска война се бие с арабина Хатаб (черния арабин),който го лансира във висшето ръководство на Ал Кайда.
Преди това е бил овчар и е участвал и в конфликта в Южна Осетия.

ЧЕЧНЯ=Ечуч=Ешуш–Исус

ХАТАБ=БАХ ТА=Бохиня Диана

АЛ КАЙДА=кан (жреци ) от Дуло

черни злосторни жречески издънки от Дуло

ОСЕТИЯ=Иса и Диана

ВИСШЕ РЪКОВОДСТВО=
Синове на Богиня Диана и Исуш от Тракия



Доскоро Шишани възглавява Джейш-ал-Мухаджирин вал-Ансар - организация от избягали ислямисти от Чечня,участваща в Имарат кавказ – (Кавказки емират) на  До́ку Хама́тович Ума́ров,.


ДЖАЕШ=Диана и Ежуш

ДЖЕЙШ АЛ МУХАДЖИРИН ВАЛ АНСАР=ДЖАЕШ,
бълхарин от Дуло на Исуж и Мария


ДОКУ ХАМАТОВИЧ УМАРОВ=кан (жрец) от Бохиня Диана Мат Мария и Бог Ешуа


Вижте и как е съставено името на кавказкия емират,който се състои от различни обединени ислямистки групи,обединени под общото наеименование Джамаа́т :

ИМАРАТ КАВКАЗ=
кан (жреци) от Бокиня Матара и Иза–
разсейки и разклонения на български династи емири сред азиатски и арабски мюсюлмански племена

ЕМИРИ=МЕРИИ=Мария
ЕМИРАТ=
Мария Диана=Матара 
 
Представяме и скритото значение на думата и понятието джамаат:

ДЖАМААТ=Диана Мат и Ежуа


Джамаа́т (араб. جماعة‎‎ — общество, коллектив, община) — объединение группы мусульман с целью совместного изучения ислама, совершения религиозных обрядов, взаимопомощи,регулярного общения между собой и т. п.

Значи това понятие и обединение за съвместно изучение на Исляма и извършване на религиозни обряди и взаимопомощ,е образувано и сформирано от Българските Жреци на Богинята Майка,Богиня Диана и Исус–както показва изрично разшифровката на термина,за да се изучава Тяхното учение на Любовта,Братството и Мира между хората и народите,а не да се избиват друговерците или едноверците,както правят сега ислямистите–терорристи и главорези.
Както са правили и правят и християните вече повече от 1500 години по целия свят уж от името на Бог Исус,който истински Бог обаче е скрит от тях от изродените им управници от Дуло,както направиха християнските правителства и държави,когато колонизираха народите по целия свят и избиваха десетки и стотици милиони местни поробени хора и народи,когато запалиха първата и втората световна войни в целия свят с общо повече от 100 милиона жертви,като веднага след втората световна война подкараха и третата световна война под неприкритото официалното ръководство на САЩ и марионетните им европейски и други правителства по целия свят,включая човеконенавистния СССР до рухването му–престъпления срещу човечеството,чиято кулминация е в днешно време!
И всичко това е извършено и сега се извършва от християни–от "правоверни" управници–християни,правителства на християнски държави,християнски държави и народи в тях пак християни–противно на всички закони и повели на Християнският Бог Исус,въпреки неговата фалшификация от същата тази християнска псевдо–Исусова църква,която съвременното Християнство,унаследява в невиновност!
Християнските народи са слепи зомбирани изпълнители на волята на извратените си управници,и носят вина редом с тях!

Повече информация за времево–историческия репер и водораздел–518 г.сл.Хр.,от когато започва да се установява властта на изродените Български управници от Дуло по целия свят и се налага фалшивата псевдо–Исусова анти–Българска полицейска доктрина и религия Християнство,вижте в постингите ни 

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

Защо християнската псевдо–Исусова религия,инквизицията и тайните служби преследват Мария Магдалена и децата й и досега? Част 2 на Благовещение
bezistena.blog.bg/history/2015/04/03/zashto-hristiianskata-psevdo-isusova-religiia-inkviziciiata-.1351159


Отново изрично подчертаваме:

Съвременната Християнска църва,както и искрено вярващите и все търсещи,и все ненамиращи истинския Гопод Бог Исус християни,са в невиновна наследственост на псевдо–Исусовата религия и църква!


С термина джамаат се обозначава още и мюсюлманските имами и учените–мухаддиси,за което говорят ислямските богослови,и в частност имам Тирмиси.

Гледайте и се рекланяйте пред шифровъчния гений и кодировъчното умение на нашите посветени Деди–Духовните водачи и култиватори на тия народи и основоположници на Българското учение за Българските Богове и законите на Любовта,по–късно манипулирано и радикално изродено от изродените българо–юдейски техни главатари от Дуло,обаче натъпкано до козирката и до пръсване само с първоразрядни Български сакрални лесно разбираеми при познаване на ключа на кода словесни комбинации, съставени по правилата на Свещения шифър!
Гледайте!

ИМАМ=МАМИ=МаМа=Мария Магдалена

Официалното облекло на имама е тюрбан с бели ръкави,което в превод означава: 

ТЮРБАН С БЕЛИ РЪКАВИ=
Братя от Бог Иса Бълкарина
което означава,че тия имами са генетични потомци на Български жреци от Бялото Братство от рода на Бог Исус Българина
 
ТЮРБАН С БЕЛИ РЪКАВИ=Бълкари,Братя от Бог Иса  

По–висшите духовно–административни длъжности при мюсюлманите са кадии и мюфтии,образувани от същата генно–словесна амалгама!
 
КАДИЯ=Кан (Жрец) на Диана

МЮФТИЯ=ФИ МАТЮ=Богиня Мат–Богинята Майка

МУХАДДИСИ=
Хан (Жрец) на Мад Диана и Иса

 
Нека разсекретим досието и на Тирмиси (824–892),водещ авторитет и тълкувател на ислямските богословски документи–хадиси,които са словата и действията ня Пророк Мухамед :

ХАДИСИ=Духа на Иса–Святият Дух
ХАДИСИ=Хан (Жреци) ня Диана и Иса

ТИРМИСИИСИМРИТ=ИС МИР ТИ=Иса и Мария Диана=Иса и Матара
Български жречески потомък на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

Най–известната работа на Тирмиси се явява сборникът хадиси ал–Джами ат–Тирмис, или Сунан ат–Тирмиси.

АЛ ДЖАМИ АТ ТИРМИСИ=Дуло от Диана Мат Мария и Исуж
кодираната и захерметизирана генеалогия на Българските жречески потомци от Дуло сред арабските племена 

СУНАН АТ ТИРМИСИ=Диана Матара и Исус–
учението  и познанието за Българските Богове

Суните са основни свещени предания за Пророк Мохамед,наричани още и сюннети

СУНА=Иса

СЮННЕТ=Иса и Диана

От суна е и терминът сунет–обрязване,както и сунити:

СУНЕТ=УС ТЕН=Иса и Диана

СУНИТИ=Иса и Диана
едно от двете основни течения в Исляма–сунити и шиити

ШИИТИ=Ешуа и Диана





За залавянето на Шишани има награда от 5 милиона долара,обявена от САЩ заради  участия в множество убийства и мъчения над пленници.
И интересно защо след като бе "уловен" от тях и "убит",той се появи като възкръснал и оглави нови терористически съединения закриляни от "преследвачите" му?
Да не би да е получил 5–те милиона долара,съобщението за които,че се дават награда за залавянето му,да е било кодираното съобщение за него да отиде да се разпише на новата си банкова сметка от 5 милиона и да получи насърчителен поздравителен адрес за дейността си и новите задачи!

 
Коментатор DO 7 ни съобщава,че Тархан Батир–швили е грузински евреин с корени в Централен Ирак и прави интересна първосигнална стъгмистична етимологична дисекция на името му,която можете да видите в статията в БЛИЦ,а ние ще разсекретим аватара на този наш сътрудник:

DO 7=ДО СЕДЕМ=Иса и Мад Диана 

  
 
Ето и коментарът на един умерен оптимист,само заради името,разбира се и заради точната формулировка :


UMEREN OPTIMIST :
 
– Това е обмен на кадри по американски (еврейски)! 
 
UMEREN OPTIMIST=
Богиня Диана Мат Мария и Иса



Ние си свършихме работата по разсекретяването на поредния пакет секретни документи и досиета на разпръснатите български династи от Дуло сред всички племена за техен жертвен управленчески елит и старателни и примерни актьори по раздадените им по сценарий Отгоре доста черни и неблагодарни роли на лошите герои и злодеи при дълготрайната и мъчителна драматизация "Българите и човешката цивилизация в последните времена",като ви даваме възможност да се ориентирате кой какъв е икакво върши в тази драматизация!
Не че не знаете!

НЕ ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ
кои са=кои са Изуш и Диана

БЪЛГАРИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА=БЪЛГАРИТЕ от
Дуло на Бог Иса и Богиня Матара 
 

Българите от последните времена,които са Българите от рода Дуло на Бог Исус и Богинята Майка,Мария Магдалена,още в заглавието обобщихме като "отбор юнаци", която формулировка в превод значи: 

ОТБОР ЮНАЦИ=ОТБОР ЮНАТСИ=ОТБОР на Диана и Иса

ОТБОР ЮНАЦИ=ОТБОР ЮНАТСИ=Братя от Диана и Иса  


От отбора на Българските Божии юнаци сме и ние,като ви просвещаваме за да дойдете и вие в него,където ви е мястото!  

image 

екип на bezistena с личното участие на главният драматург и режисьор на тия драматични и епични събития и процеси в мюсюлманския и арабския свят Свети Мохамед
 

 
ИСД с Любов!




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
13.02.2016 03:12
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678995
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!