Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2016 16:02 - Християните в Сирия,които американците и европейските им слуги избиват с помощта на ислямистите и защо нашествениците в Европа са само ислямисти?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5255 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 09.02.2016 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вижте режисирания абсурд:
"Бежанците" или "емигрантите" в Европа са на 100 % мюсюлмани или повечето са правещи се на такива безбожни изроди,които мюсюлмани "бягали от ужасите на войните",което означава от зверствата на участниците във войната. 
 
В близкия изток и в Африка,откъдето са нашествениците в Европа,досега официално и достоверно обективно са регистрирани зверства от участниците във конфликтите само от страна на главорезите джахадистите от ИДИЛ,ДАЕШ,ИСИС / ISIS,които се хвалят гордо със зверствата си и сами се декларират и прокламират като ислямисти,дори "баш" ислямисти–радикални исламисти,които определят християните като най–големите си врагове и жертви,и които разконспирираме чрез Свещения шифър: 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061



ИДИЛ=Дуло 

ДАЕШ=Диана и Ешуа

ИСИС / ISIS=Исус

ИСИС ИДИЛ ДАЕШ=син
(потомци) от Дуло на Исуш и Диана
проектантите и организаторите на радикалните ислямистки терористи,които са от изродени кланове на Божията потомствена династия Дуло
И вижте,и те ще видят,Кой ще ги вразуми и спре от безчинствата и злодействата им!

ИСИС ИДИЛ ДАЕШ=Сина от Дуло на Исуш и Диана–Спасителят,Божият Син

Значи логиката сочи категорично според официалните версии,че ислямисти бягат от ислямисти,което е абсурдно и недостоверно обяснение на инвазията от тълпи ислямисти в Европа.
Официалната дезиформация,че самите радикални ислямисти избивали по–малко радикални ислямисти,е за баламите.

Логиката изисква щом зверствата и ужасите в близкоизточните конфликти се извършват от ислямистите,което се документира с гордост от тях самите,защото никъде сирийци–християни не са регистрирани с такива зверства спрямо друговерци, рязането на глави от които зверства е най–безобидното,то бежанците от войната и конфликтите задължително трябва да са не мюсюлмани или ислямисти,а християни.

Абсолютно верна аргументация и логика,обаче милион и половина официално и колко още неофициално "бежанци" от "ужасите на войната" в Европа,са само и само мюсюлмани от категорията ислямисти до радикални ислямисти–всички 100 % само ислямисти!

И най–нелогичното:
всички тия ислямисти–"бежанци",не отиват за помощ и подслон при едноверци–мюсюлмани и ислямисти в Саудитска Арабия,Катар и другите арабски страни без военни действие ами идват само в Европа,която е само от християни–сиреч досегашните и потенциални бъдещи техни жертви!

Логиката сочи категорично,че тия ислямисти не бягат от ислямистите,а са  организирани от самите "радикални" ислямисти и дърпащите им конците заговорници–глобалисти, които са заговорниците срещу Българите,Християните и бялата раса,и че тия "бежанци" са основно тия крайни радикални ислямисти,видно по поведението им в Европа дори и при това все още неравностойно отношение на силите в количествено измерение,между наглите нашественици и европейците,което засега е в полза на местните европейци.
 
Всичко това,което в началото бе прикрито за пред хората като бягащи от ужасите на войната хора,от няколко месеца вече е пределно ясно на хората в Европа и по целия свят,че е режисирана инвазия,организирана от САЩ и ЦРУ,Саудитска Арабия,МОСАД (за да не казваме Израел),и марионетните им европейски правителства начело с Меркел и Оланд,с преки изпълнители–организатори,обучаващи и диспечери на нашествениците Ердоган и МИТ,за да не казваме Турция,както и Гърция–инвазия на организирани ислямисти–същите главорези и потенциални такива,подготвяни за взривяване на Европа и поробването ѝ в пряк,а не в преносен смисъл!

Логиката изисква категорично,бежанците от преследванията и зверствата на ислямистите към Християнска Европа,да бъдат задължително християни,що касае официалната формулировка,че християнска Европа трябва да приеме бягащите от ужасите на войната сирийци!
Обаче пак за сетен път казваме,че противно на всякаква логика,сред тия "бежанци"–нашественици в Европа,няма никакви сирийски или други Християни от тия страни!

Питаме–къде са Християните,които са истинските преследвани и жертви на ислямистите и бягащи от ужасите на войните и конфликтите,раздухвани,организирани и поддържани от посочените по–горе заговорници срещу човешката цивилизация?
Официално се пускат дезинформационни съобщения,че някои западни страни и техни специални кадрови служби са подбирали между бежанците християните и са ги селектирали за нуждите на "икономиките" им,като са ги установявали в специални места,но никой още не е виждал нито жив такъв християнин–бежанец,нито се знае къде са тия специални места,където са ги установявали!

Независими наблюдатели на инвазията на "Бежанците" в скандинавските страни,в Швеция,Норвегия и във Финландия,твърдят,че са виждали отдалече групи от такива уж "християни",които ги качвали в специални автобуси и които на приближените кадри гледали много страшно по нехристиянски към християнските наблюдатели,и на които не се виждали нито никакви кръстове като християнски символи,знаци и украшения, нито да излъчват християнско смирение,и за които странно защо се носела храна без свинско,и за които никой не давал информация кои са те,откъде са,и къде ги водят тия специални християни,което не само буди съмнение,че това са християни,а показва директно,че това са баш регистрираните джахадисти,отвеждани на специални места за подготовка на терористичната им дейност в Европа за скорошни ударни терористични отряди–шпиц команди,наказателни команди, sonderkommande–зондеркоманди, командоси,отряди на смъртта,СМЕРШ и каквито още се сетите терористични и  диверсантски отряди и команди–всичките организирани и управлявани от заговорниците срещу Българите,които постоянно разконспирираме в нашите статии с автентични документи. 

ЗАГОВОРНИЦИ срещу народа на =ЗАГОВОРНИТСИ срещу народа на=
срещу народа на Бог Исуз от Трагия=срещу народа на Бог Христоз
срещу народа на Бог Исус от Тракия,който Божи Народ сме ние–
Българите,генетичните феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена 

И защото тази секретност не само буди у нас съмнение,но и сме длъжни да разкрием злодейските планове на заговорниците и ги неутрализираме,ние разсекретяваме и израза за съмнението ни,както разсекретяваме наименованията и на терористичните групировки,с което ги обезоръжаваме и трансформираме унищожителната им енергетика в положителна побеждаваща сила и мощ за нашия арсенал:

НЕ САМО БУДИ СЪМНЕНИЕ=Исус и Богиня Диана МаМа=Исус и Богиня Диана Мария Магдадена

ОБЕЗОРЪЖАВАМЕ
с помощта на=с помощта на Бог Изуж и Богиня Мария

ШПИЦ КОМАНДА=ШПИТС КОМАНДА=Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Исушкоманда от/срещу жреци на Българските Богове,срещу Българите

НАКАЗАТЕЛНИ КОМАНДИ срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Иза и Майка Диана

SONDERKOMMANDE срещу=срещу Кан(Жреци) на Иза и Диана Мад Мария

КОМАНДОСИ срещу=срещу Кан (Жреци) на Мад и Иса

ОТРЯДИ НА СМЪРТТА
срещу=срещу Друиди на Иса и Матара Диана

ОТРЯДИ НА СМЪРТТА
срещу=срещу Рода на Тати Иса и Матара 
 

СМЕРШ=Исуш и Мария

СМЕРШ са отряди за избиване потомци на=отряди за избиване потомци на Исуш и Мария
 
ДИВЕРСАНТСКИ ОТРЯДИ
срещу=ОТРЯДИ срещу Кан (Жреци),Братя от Исус и Диана
срещу жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена,които са духовният, интелектуалният и борческо–революционният елит на европейските и всички народи 
 
Така на всички килъри и зомбирани наемници на заговорниците пленихме и разсекретихме пусковите команди и пароли и така веднага ги обезоръжаваме!

ПУСКОВИ КОМАНДИ И ПАРОЛИ=Богиня Майка Диана и Бок Иса Балкарина

ОБЕЗОРЪЖАВАМЕ
чрез=чрез Бог Изуж и Богиня Мария



Ето и един подобен репортаж от непримиримата и бойна lidislidis от Финландия–

lidislidis.blog.bg/regionalni/2015/10/21/quot-slushame-shefovete-ot-briuksel-quot-da-si-menkame-migra.1401244


Слушаме шефовете от Брюксел да си менкаме мигранти

Днес стана ясно, че шефовете от Брюксел са наредили: Гоним половината иракски бойци мигранти, като слаби типове и на тяхно място взимаме изпечени и калени африкански мигранти от Еритреа. Взимаме ги с "връзки", директно от Италия, понеже ги гонят от там. С една дума менкаме си мигранти! Така искат шефовете на ЕС.
Това e една нова игра в ЕС. 
Менкане на мигранти и изчакване за атака.

image

Първите еритрейски "измъчени " бежанци докарани с луксозен самолет oт Италия стъпиха тази сутрин на северна земя.

Тайна ЕС мисия

Изрично ни предупредиха, че няма да кажат публично къде ги настаняват от предпазни за тях мерки на убежище.Щели да ги разпръснат из скандинавието и да са т.н. секретни мигранти

Да си призная, аз не знаех за това племе от Африка, но бързо насъбрах данни, въпреки, че мисията на тези мигранти изглежда е доста скрита и миграционните власти не казват умишлено къде и в кой луксозен бежански лагер ще ги настанят. Говори се официално дори, че щели да ги пръснат из цялата страна, за да не ги подпалим, или да не ги гледаме на криво.
Където и ще да ги крият, африканец си личи от километри през деня, много са фрапиращи на вид и образ!

Тези младежи са задължително мюсюлмани,според изискванията на шефовете от Брюксел за мигрантите от миграционните потопи...





Пак питаме,къде са Християните–потърпеши и бежанци от войната в Сирия и региона,и си отговаряме сами,защото знаем:

Отговорите са два:

1.Няма сред "бежанците",нахлули в Европа,никакви Християни,защото всички Християни,които са тръгнали да се спасяват към Европа,са изолирани и избивани по пътя и в буферната зона между Сирия и Европа,която зона е Турция

2.Няма сред "бежанците" Християни от Сирия и другите места на конфликти,защото те много добре знаят вече какво ги очаква по пътя към Европа,и затова те остават в родината си и конкретно в Сирия,да защищават близките си,домовете си и родината си от радикалните ислямисти–терористи,от които са и т.нар."бежанци".

image

Ето и документът за това,къде са сирийците–Християни!


Ние постоянно казваме,че силата на познаващите истинските Български Богове,е в Словото и Божиите закони на Любовта,Братството и Мира,както ви учим в поста ни

Мария и Дамян.Изповедта на едно почти 19–годишно момче.Българин!Започнал работа 1 ден след абитуриентския си бал.
bezistena.blog.bg/history/2016/01/31/mariia-i-damian-izpovedta-na-edno-pochti-19-godishno-momche-.1426257  :

"...недей да ставаш камикадзе в този смисъл на саможертвено самоубийство с убийството на някой и друг мерзавец,защото те това търсят да провокират у нас,за да установят полицейщина и военщина и пълен терор и диктатура,и защото злото със зло не се побеждава–трябва да си по–голямо зло от него,за да го победиш.
Познай се в това понятие–камикадзе,и в имената си,че си Божия феноменна потомка, познай ги–и ги приеми за свои Богове,Спасители и Господари в живота,и ще се облечеш със сила,власт и мощ да побеждаваш всякакво зло чрез провеждане на неговата транформация в добро за него и за всички хора. 
Пътят към спасението и победата на Българския Божи народ не минава през изтребителите и бомбите връз заговорниците срещу Българите и враговете и душманите ни,нито със снайперските изстрели по тях,а пътят за спасението ни е единствено в познанието на Българските Богове,за които ви просвещаваме в нашия блог,в упованието в Тях и в осъзнаването и проумяването на Божествения ни произход и феноменен статут и употребата му за трансформиране на злото в добро с добро от наша страна,а пък за другите по–строги и драстични мерки при необходимост,грижа имат Те! " ,

Обаче докато на Земята и сред човеците и човешкото общество действат засега тия отношения,на които сме свидетели,и докато Боговете ни не са се намесили още открито в наша защита,Българите и всички християни сме длъжни,щом агресори нападнат Родината ни,домовете ни и живота на близките ни,всички ние–традиционни вярващи християни,и езотерици,и посветени истински праведни Исусови потомци и последователи,и атеисти и невярващи–всички ние сме длъжни с всички възможни средства–традиционни и нетрадиционни,конвенциални и неконвенциални,да се отбраняваме и защитаваме живота си и свещения Божи родови ген у нас,възлагайки законните си действия,упование,надежди и върховно ръководство,в ръцете и благословението на нашите Богове и Тяхното светейшество!

image

Точно както правят сирийските бойци–Християни,защитници на родината и живота на децата и близките си,свели глави пред Исус и Богородица на олтаря на Християнския храм,и положили ги главите си на олтаря на саможертвената защита на вярата и живота си!

image

Hezbollah (Party of God) Mujahid Basil Tahmaz embraces the image of the Virgin Mary before his martyric death fighting the ISIS terrorists

Както Муджахид–боецът от Хизбулах,с риск на живота си е спасил от разрушената църква тази икона на Богородица – Virgin Mary,която е Царица Богиня Мария–Мария Магдалена,и загубил мъченически живота си скоро след това в защита на живота на близките си и на сирийците–християни,веднага е преминал в транспространствено служение с ранга и статута на Светец–Свети Муджахид

VIRGIN MARY=Жар Богиня Мария=Царица Богиня Мария

МУДЖАХИД=
Хан (Жрец) на Ежуа и Мад Диана
 
 
– Ей,вие–юдеи от МОСАД и другите организатори на атентата срещу еврейските туристи на аерогара Сарафово,и вие техни американски и европейски другари и съзаклятници–престъпници,я вижте този и другите по–надолу бойци от Хизбулах,как смирено се прекланят пред Господ Бог Исус и Света Богородица,чието дори официално учение не позволява да нападаш и причиняваш зло на хората,освен при отбрана–тия хора никога няма да направят това злодеяние,в което ги обвинихте тогава и цял свят видя,че терористите бяхте вие,а не те!
Ето затова искате вие да затриете Хизбула–защото и без да са християни,сега те защитават християните и християнските ценности от вас,дето се пишете християни и от вашите престъпления,и защото видно от разсекретените имена на партията им,те са партия на Богиня Диана и Бог Исус Българина и на Техните жречески потомци–Българите,които са духовните и бунтарските лидери на тия тракийски племена по тия земи:

ХИЗБУЛАХ=Х ИЗ БУЛАХ=Хан (Жреци) на Иза Булха=Булхи,Хан (Жреци) на Иза
партия основана от Българи,жречески потомци на Исус Българина,за защита на нормалните неизвратени и нерадикализирани вярващи мюсюлмани и християните от посегателствата на крайните радикализирани терористи,които са подстрекавани от американските и израелските им господари
 
Party of God=Братя от Богиня Диана
   


Marcel Khalife    Abeer Nehme    Ya Maryam Al Bikr

Ето защо искате да затриете християните в Сирия и мултирелигиозната и толерантна сирийска държава на Българския жречески потомък Башар Асад–за да не би някой, например ангелогласната Българска певица и жрица на Исус и Богиня Мария и нейна кръщелница–Abeer Nehme,да се обърка случайно и да прочете по друг разбъркан начин Ya Maryam Al Bikr – наименованието на песента за Мариам–Дева Мария,и учуден да възкликне на другите хористи,възхвалящи и търсещи помощта на Богородица:
–Я,братя и сестри християни–тука пише,че Мариам е била Бълкарка!
И когато другите възкликнат: "Къде го пише това?",тя да вземе тебешира и на стената да напише уравнението,което пишем и ние сега:

Ya Maryam Al Bikr=Mariam Balkir=Мариам е Балкар–Мариам е Балкарка 
 
Че после като изпищи от изненада,че Мариам,Мария,е била Българка,и плесне с ръце та вземе да завърти и своето име в анаграмната ролетка,и като види,че от името ѝ Abeer Nehme се е получило Бохиня Мария,ще го напише с още по–големи букви на стената като църковна фреска,та да го видят още повече хора!

ABEER NEHME=BEH MAREE=Бохиня Мария

Че от там нататък като подхванат тази нишка и по нея да почнат да разплитат кълбото на заплетената и скрита история на Мариам–Мария Магдалена,че ще стигнат и до Тракия и до България,и ще разберат че и Исус е Българин,че и Българите са Свещеният Български народ,че България е Обетованата Райска земя...,че кат го подхване и таз клюкарска система Интернета и още повече Фейсбука...,че отиде и се не видя епохалната лъжа за Богоизбрания еврейски народ и плановете на заговорниците–юдеи и българи анти–българи,да завладеят България и да затрият Българите,за да поробят целия свят!
Че как се затрива и поробва народ,който се е познал,че е Божият народ и притежава Божествени феномени и способности,и познава вече Боговете си и знае как да ги извика при нужда!  

Ето и още една входяща парола за връзка с Българските Богове:

ЧЕ НЕ СЕ ВИДЯ=Богиня Диана и Исуш

ЧЕ НЕ СЕ ВИДЯ=ВИЧЕСДЕН=БЕЧИСДЕН=БЕЗИСТЕН

вече от много места се видя и ще се вижда още и все по–често Първосвещеният Божи храм в Ямбол Безистена! 

Затова–бам!,Башар Асад е лош,бам–бум!–Хизбулах са лоши!

–И защо са лоши Хизбулах?
–Защото ние ви казваме!–казвате от МОСАД : –На,честна дума,че те взривиха автобуса в Сарафово,въпреки че Българските служби и следователи не откриха абсолютно никакви доказателства за това,но ние никога не лъжем,както и не лъжим и за това,че главорезите са умерена добра опозиция,която вече не реже главите на християните с тъпото на ножа,ами вече понякога и с острото почна да ги реже,да не боли толкова...



Abееr Nehme & Choir St Ephrem the Syriac Patriarchate in Damascus
Lord have mercy on us  –  Господи,бъди милостив към нас!

LORD (Господи) HAVE MERSY ON US=Господ е Бох Исус и Мария

Вижте и думата МИЛОСТИВ – MERSY,с каква елементарна безанаграмна кодировка е съставена,за да я познаят веднага англоговорящите,когато им кажем кода на шифъра!

MERSY=MER SY=Мария и Иса

Ами я ги вижте тия сирийски християни на горния клип,как се правят на хрисими и кротки агънца и песни на Бога Исус нареждат и му се молят,ама те са много лоши,защото не позволяват на умерената опозиция да им реже дори с острото главите!
Лоши сирийци,лош Башар Асад!
Бум–бам!
Бум–бам,ама руските православни и те нещо много лошо почнаха да бамкат добрите умерени главорези,че объркват сметките на всички главорези от целия диапазон на главорезката категория и на презокеанските и европейските им господари! 
 
И докато си крият главорезите главите по скривалищата,а пък белите им господари от САЩ и ЕС (няма нужда да казваме и Израел,защото целият еврогейски съюз е юдейски–ей сега пак отново на най–важното Българско министерство на духовната кръгова отбрана,в която сме поставени Българите от всички анти–Български заговорници и злодеи,поставиха доказана анти–Българска юдейка,като повече и не се стараят да се прикриват,сигурни че сме вече свършили и всичко могат да правят с нас!) си крият мръсните души и продължават да кроят,как да влезнат и превземат Дамаскус с бомби и ислямисти от всички главорезки категории,ние разкриваме за всички вас,както и за тях с най–голямо удоволствие...,и няма да се стърпим всички съекипници–Светии,дето сме се събрали по тази тема,да не кажем и "с голям кеф!",разкриваме как се влиза в столицата Дамаскус на бившата и скоро пак Българска имперска провинция Сирия,не с бомби,не с танкове и калашници,не с атаки и удари и взривявания на заключените порти и крепости,а само с едно тяхно нежно докосване с пръст и изговаряне с изживявана Любов към титулярите на сакралната етимология на името Дамаскус следната парола: 

DAMASCUS=MAC DA SUS=Майка Диана и Исус 
 
Забележка:

При механично,автоматично,злоумишлено,престорено,фалшиво,неискрено,злонамерено,
съмнително,безчувствено и без Любов произнасяне на паролата,портите на крепостта не се отварят,дори могат да приклещят някой промъкващ се през тях хитрец и злосторник... ! 
 


Сега ще видите кадри за защитниците на Християните и Християнската вяра в Сирия,които никоя от телевизиите на християнските държави не показва!

 
image

Hezbollah soldier saluting a statue of Christ in the Qalamoun region SYRIA

Боец от Хизбулах,шиит,което означава скрит,крипто–езичник,езотерична мюсюлманска религия,в която в дълговековен режим на цензура са скрити духовни сакралии и познания за истинското Българско Исусово учение и познание,защитник на народа си и на християните от Сирия от терористите,козирува и отдава чест и слава на Исус и се врича да загине за вярата си и за християните пред огромната му статуя,каквато няма нито в перчищите се с християнството си САЩ и Европа! 
Този защитник на християните от главорезите на Израел,САЩ и европейските им лакеи,те наричат "терорист"!

ШИИТИ=ИШ ТИИ=Ешуа и Диана

 

Abeer Nehme - Yeshou

YESHU=Йешу 

Пуснете песента за Исус на Българката–кръщелница на Богиня Мария,за да чуете на живо оригиналното звучение на едно от характерните имена на Исус в източните и арабските страни–Ешуа,Ешу,Йешу,Еша,което ние толкова често ползваме при нашите разшифровъчни работи

image

These are Hezbollah soldiers liberating Christian churches in Syria from FSA and ISIS terrorists… they’re REAL Muslims!  

Видяхте ли какво е заснето на снимката и какво пише под нея:

Това са Хизбула войници (шиити),освобождаващи християнски църкви в Сирия от FSA и ISIS терористи ... те са истинските мюсюлмани!

image

Hezbollah soldier saluting a statue of the Virgin Mary in Yabroud SYRIA after a victory over anti-government terrorist rebels  

Хизбула войник поздравява статуя на Света Богородица в Ябруд Сирия след победа над антиправителствените терористични бунтовници

image

Hezbollah soldiers of the Asa’ib Ahl al-Haq    

Хизбула боец от Asa"ib Ahl ал-Хак (Лига на праведните),защитаващи християнските църкви в Сирия 

image
 
Сирийски правителствени войници–Християни,на саможертвено поклонение и преклонение пред Исус и Богородица преди да поемат с Тях по пътя към Безсмъртието... 
 
image
 
Вижте кои са и къде са истинските Сирийци и бойците на Башар Асад– истинските Християни!

image
 
Това са бойците на Башар Асад–Християните,срещу които САЩ и съзаклятниците им–европейските управници,всички до един християни–пфу!,създадоха главорезите си от ИДИЛ и палят сега целия свят.

image
 
Християнските войници на Башар Асад,които бранят семействата си,страната и Християнската си православна вяра от съюзените срещу тях юдеи,радикални ислямисти и ердоганисти и американски и европейски "християни"!

image
 
Християнският храм и вяра в Сирия и в Европа–целта на войната на обединената анти–Българска коалиция и световните заговорници срещу Българите 

image

Богогродица и младенецът–на Които посягат в Сирия и в целия свят "миротворците"

image
 
Мечтата на заговорниците срещу Българите и Християнството–да сринат Християнските храмове,да затрият читавия Български духовен елит на Християните и на другите религии и на народите,да унищожат Християнството и затрият Българите въобще...

image

Ето го лошият Башар Асад,враг на цивилизования свят–тръгнал да спасява и защитава Християните и техните храмове и светини!

Никой от "истинските" християнин като например Обама,Меркел,Оланд,Камърън,папа Франциск,Столтенберг,Ципрас,и всички други европейски глави,освен православният Путин,не си мръднаха пръста да защитят Християните в Сирия,той–нехристиянинът тръгнал да ги защищава!
–Айде де–ще се прави на защитник на Християните!
–Долу Башар!Смърт за Башар!
 
Тъй викат и работят и скрито и явно срещу Башар Асад обединените заговорници,без и да подозират въобще,с Кои си имат работа и Кои стоят зад него и зад сирийските и всички други истински Християни! 
Вижте Кои са Те:

БАШАР АСАД=Богиня Диана и Шар Иса 

БАШАР АЛ АСАД=
Дуло от Шар Бог Иса
династичен жречески потомък на Исус и Диана от Техния род Дуло,Б(б)ългарин

ДОЛУ СМЪРТ НА БАШАР АСАД=
Дуло от Богиня Матара Диана и Шар Исус
Б(б)ългарин,жертвен потомък на Исус и Мария Магдалена рода им Дуло 
 
Ето и цялото име на Башар–Bashar Hafez al-Assad : 

БАШАР ХАФЕЗ АЛ АССАД=Балхар,Син на Богиня Диана и Исус

Бащата на Башар е Б(б)ългарин от Божието родословие,което е записано ясно в името му Hafez al-Assad:

ХАФЕЗ=ФАХ ЕЗ=Бох Еза

ХАФЕЗ АЛ АССАД=
Балх,Син на Диана и Исуз

Башар е шиит от мистичния орден алуити,лидер на партията БААС : 

ШИИТИ=Ешуа и Диана

АЛАУИТИ=
ТАУИЛИ=Дуло
съхранени в режим на жесток геноцид и цензура династични разсейки на рода Дуло 

МИСТИЧЕН ОРДЕН от=МИСТИТШЕН ОРДЕН от=от Рода на Исуш и Мат Диана

МИСТИТШЕН ОРДЕН на=ОРДЕН на Исуш и Мат Диана 

БААС=БА АС=
Бог Иса

image
 
Вижте поредното садистично зверско мъчително умъртвяване на християните в Сирия от главорезите на Американските и европейските заговорници срещу Християните по света  и Българите–Духовните им водачи:поставяне на 120 килограмов камък на врата и гърба на жертвата,обричайки я на бавна и мъчителна смърт.

ГЛАВОРЕЗИ на=на Българи на Иза

Обаче вижте пак,главорези,и на Кой посягате,щом не ви пука от Българите:

ГЛАВОРЕЗИ,посягащи на=посягащи на Иза Българина
жална ви майка на всичките изверги–на главорезите и господарите им българо–юдеи! 
Нямате си и на представа,че убивайки поредния християнин–мъченик,вие автоматично увеличавате Божията небесна армия с още един неин безсмъртен и вечен Светец!

БЕЗСМЪРТЕН СВЕТЕЦ на=СВЕТЕЦ на Исуз и Богиня Матара
 
Този безсмъртен Светец,облечен със сила и могъщество,лично скоро ще ви изправи на подсъдимата скамейка!  

ПОДСЪДИМИ на=на Богиня Мад Диана и Иса



Marcel Khalife - Ya Bahriyi

YA BAHRIYI=YA BARH=Йя,я(аз) Бърх=аз съм Бърх,аз съм Българин !


Марсел е ливански композитор,музикант на традиционна арабска лютня и певец. 
The Oud или арабска лютня,е толкова неразделна част от арабската култура,че тя е била използвана от древните философи музиканти като основа за цялата арабска музика.Затова  не е случайно,че Marcel Khalife постигна статут на национален герой, свирейки на тази емблема на арабската култура.
Ето и защо още лютнята или OUD e емблема на арабската култура:

OUD=Диана

ЛЮТНЯ=ТЮЛЯ=Дуло

ТРАДИЦИОННА АРАБСКА ЛЮТНЯ=
Кан (Жреци) Друиди от Дуло на Цар Иса и Богиня Диана

Вижте автентичният документ от кои е основана и изградена арабската култура:

АРАБСКА КУЛТУРА=Балкари на Иса от Тракия
Българите,жреческата каста на Исус от Тракия

Ето и обобщаващият документ на Българското авторство на всичко арабско:

АРАБСКИ=Барки (Българи) на Иса

Дешифровката на този географски и етнонимен термин–арабски,ще ни заведе до една от поредните големи епохални тайни на Божият род Дуло на Исус и Мария Магдалена, разпръснат сред всички племена и конкретно в този случай сред семитските арабски племена.
Става въпрос за един от династичните кланове на Дуло от Българските жреци,които във времето за периода на първото византийско робство на България (518–681г), емигрират на Изток сред арабските племена и организират тяхната съпротива срещу настъпващите визинтийски поробители,като техен лидер става Първожрецът от Ямболската жреческа колегия–Абу Касим ибн Абдаллах,познат повече като Пророкът Мохамед :

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх,Кан на Бог Иса и Богиня Мад–
Кан(Жрец) на Бог Иса и Богиня Мад,Българин
,
 
и с който ви запознахме в постингите ни 

"Защо всички народи викат еднакво УРА!Защо всички ХАЛИФИ са Българи!Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?
bezistena.blog.bg/history/2013/08/23/zashto-vsichki-narodi-vikat-ednakvo-ura-zashto-vsichki-halif.1142002

Решението на Софийския апелативен съд за вакъфските имоти в България и истинският портрет на Пророк Мохамед
bezistena.blog.bg/history/2015/05/16/reshenieto-na-sofiiskiia-apelativen-syd-za-vakyfskite-imoti-.1361978 ,

и други документи с парола на търсачката на Гугър "безистена и  Мохамед"

В този термин "арабски" е анаграмната кодировка на популярното име–титултна комбинация на Кан (Жрец) Аспарух,който поема след Освобождаването на България от византийците през 681 година първожреческото и административно опекунство над бившите Български имперски провинции–халифати,образувани от Българският жрец и пророк Мохаммад на арабския полуостров:

АРАБСКИ=АСБАРИК=Аспарик=Аспарих=Аспарух

АСПАРУХ=
АРАПСКУ=Арапски=Арабски

Затова чуете ли за арабски полуостров,арабска писменост,арабска медицина,арабска музика,арабски цифри,арабска поезия,арабска архитектура,арабскси народи и държави, и въобще за арабска култура и каквото и да е още арабско,то знайте и бъдете абсолютно сигурни,че всичко това "арабско" е Български генетичен и културен цивилизационен продукт върху тия тракийски племена,разселени от Българските жреци по тия места! 
     
image 


Истиността на този документ потвържава лично водещият днешния ни импресиен пост Свети пророк Мохаммад,от чието съхранено в конспирация чисто потомствено разклонение,продължено генетично и от кан Аспарух,е арабският поет и композитор и  национален и общоарабски герой Marcel Khalife !  

ИМПРЕСИЕН ПОСТ за=за Бог Исус и Богиня Матара


Marcel Khalife е роден през 1950 г.в малко рибарско селище край Бейрут.Дядо му е бил рибар.


image

MARSEL=Мария и Иса Ел

MARSEL KHALIFE=
Халиф,Кан (Жрец) от Мария и Иса  Ел (Змей)–
и понеже халиф е херметизирана анаграма на Фалх,Балх,Балхи–Българи,Българин,то:

MARSEL KHALIFE=Халиф (Българин) Кан (Жрец) от Мария и Иса Ел (Змей)


През 1976 година Марсел основава Mayadeen Ensemble,чиито разсекретени документи свидетелстват,че музикантите и певците в него са жречески потомци на Българските Богове от Ямбол,и като такива,естествено са и Българи!

MAYADEEN ENSEMBLE=MAYADEEN ENS EMBEL=МаД и Иса от Ямбол
Майка Диана и Исус от Ямбол 

 
Най–известните му транс–религиозни песни са Ummi ( My Mother ),Rita w"al-Bunduqiya, базирани върху поезията на Mahmoud Darwish–палестински поет,писател и журналист, национален поет на Палестина.  

UMMI=МаМа=Мария Магдалена

MY MOTHER=Мат Мария

RITA WAL BUNDUQIYA=Балки от Рода на Богиня Диана

MAHMOUD DARWISH=Друид на Бог Ешуа и МаМа=Друид на Бог Ешуа и Мария Магдалена

Българин,жречески потомък от разклонение на родословието на Исус и Мария Магдалена

Толкова е вдъхновяваща музиката на Марсел,че когато Израел нахлу в родния му Ливан през 1982 г.,израелските служби са конфискували касетите с музиката му,да не би да вдъхнови възраждането на арабския дух и гордост! 
Мир,помирение и разчупване на границите и противопоставянията мужду народите,са отличителните белези на музиката на Marcel Khalife .
Роден в християнско семейство и култура сред арабската преобладаваща мюсюлмаска общност и традиции,и възпитан в християнските ценности,той използва музикални влияния от двете традиции,за да създаде помирителна и сплотяваща различните религиозни общности музика .  


Марсел:

Обичам и народната,и класическата музика,харесва ми да смесвам музиката от различните жанрове и стилове.


Смесвайки традиционни инструменти като Oud,(лютня),табла и Mazhar със западните опорни инструменти пиано,бас и цигулка,той размива границите между жанровете и изтъкава универсална музика за всички хора. 

През 1983 г.Марсел издава колекция от протестни песни и политически балади под наименованието Promises of the Storm–Обещания на бурята.

И вижте сега сакралното–Божественото,построение на тия култови понятия и думи:

ПРОТЕСТНИ ПЕСНИ от=от Братя от Богиня Диана и Исус

ПРОТЕСТНИ ПЕСНИ от =от Братя от ПЕСИСТЕНА=от Братя от
БЕЗИСТЕНА

Въобще и не се съмнявайте,кои могат да ни обещаят и да си изпълнят обещанията–както ни обещава обещанието на английски,също и на Български език:

PROMISES=Бог Исус и Мария

ОБЕЩАНИЕ=ОБЕШТАНИЕ=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа

ОБЕЩАВА=ОБЕШТАВА=
Богиня Диана и Бог Ешуа

Ето и кои са Господарите и Повелителите на щорма и на всички бури и смерчове 
 
STORM=Иса и Диана Мария=Иса и Матара
Българските Богове

СМЕРЧ=СМЕРТШ=
Исуш и Матара

+
 

MARCEL Khalife :

Музикантът трябва да напомни на хората да се бунтуват срещу неправдата и поробителите им!
Той трябва да им напомни да не се предават на трудностите и изпитанията на живота!


От както съм се родил,аз съм чувствал,че има душа на бунтовник вътре в мен.Аз отхвърлях неща,които могат да се наследяват,но са грешни.

Свързах художественото си творчество си с рРодината,с живота,с обществото и хората,

Моята музика е за служба на човечеството,и има за цел да предизвика сериозно и искрено лечение на тези мъки в тази разрушителна война. Моята музика е като балсам за тези рани.



Вижте как го очерня гьобелсовата ционистка пропагандна дезиформационна машина заради тия му убеждения и призиве и творчеството му,насочено за мир между хората в региона и по света и в защита от политиката на ционистите и техните съмишленици.


"Marcel Khalife е пан-ислямистка версия на Вагнер.(той обаче е чист и искрен вярващ християнин!) Негови пиеси и песни са послужили като вдъхновение за Хизбулах,на ливанските комунисти и на палестинските терористи в клането на невинни израелци и ливанци. 
Във всичко което пише и изпълнява той хвали "Съпротивата" на ислямските терористи
По ирония на съдбата,той е "UNESCO Artist for Peace "
Това означава, че нашите средства в САЩ, субсидират ООН отидете на този кретен да вдъхнови повече терористични убийства..."–

и все в този дух в стила не на "крадеца вика дръжте крадеца",а в стила на вдъхновителите и организаторите на терористите,които викат "дръжте терористите!"

 

Marcel Khalife   Един нежен полъх на бриза

ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА БРИЗА=Богиня Диана и Ежуз Бълхарина

ЕДИН НЕЖЕН ПОЛЪХ НА БРИЗА=
Бълхари от Богиня Диана и Ежуз

И да не знаете арабски,бъдете сигурни,че никъде в песните на Българина няма и дума за тероризъм,а точно обратното–пее се за Българските Богове в метафорична кодирана форма и за Любовта,братството и мира между хората в прав текст!

Защо когато някой пее за Любов,мир и братство между хората и срещу терористите, ционистката пропаганда го заклеймява като терорист!?
 
Страшно са преплетени помежду си тракийските арабски семитски племена,на които и духовният и интелектуалният,и управленческият им елит,е 100% само от по–малко или повече изродени Блъгарски династични потомци от Дуло, в кълбото от злодеяния, отмъщения и ескалация на насилието и омразата,и затова никакви конвенциални и традиционни досегашни средства и методи не могат да спрат ескалацията между евреи и араби,между самите араби и антагонистичните им религии–юдаизъм,ислям и християнство,точно по тази причина,че религиите им са антагонистични,и още по–точно,че въобще са възпитавани и култивирани с религии, които са анти–Исусови духовни опустушителни доктрини,скриващи досега истинските Български Богове и тяхното учение за Всемирната Любов и начин на живот по Божиите правила и закони!

Затова както Боговете ни ни информираха преди време чрез своите пророци,говорители и конферансиетата им Петър Дънов и дъщеря му Ванга,предстои възстановяването на първото и най–старото Сътворенческо Познание,Учение и начин на живот–Познанието на Българските Богове и Учението им и начинът на феноменен живот под егидата на Святият Дух по законите на Любовта, Братството и Мира,което Учение ще премахне от раз всички религии по света и ще премахне разделението по този признак на хората, което разделение е основната причина за всички конфликти и войни и нещастия на хората и народите по света!

УЧЕНИЕ за=УТШЕНИЕ за=за ЕШУ ТИЕН=за Ешуа и Диана
за Исус и Диана,Мария Магдалена

Ние–Българите от Всемирното Бяло Братство,ще съберем духовните и управленчески лидери на тия страни и тракийски изродени племена,и на огненото жертвено нестинарско хоро около Първосвещения храм Безистена в Ямбол и на братската кръгла маса в Безистена,който Отгоре модернизираха и подготвиха специално за тази епична епохална мисия и процеси,ще помирим потомците на Исус и Мария Магдалена от Дуло за тяхното спасение и за спасението на човечеството и света!


Затова ние пак питаме,питаме и сами си отговаряме:

–Къде са между милион и половината зомбирани нашественици от Сирия и другите арабски и африкански страни тия хора,възпитани в тази култура на Любов,братство и мир и толерантност между религиите и народите?
Защо няма между нашествениците нито един християнин от тях!
Защо официално най–нагло и безцеремонно европейскити власти от ЕС обявяват и изпълняват декрективата си,че ще приемат само ислямисти в Европа?

Отговорът е еднозначен и категоричен–защото това са вкарваните от тях наемни войски за превземането,окупирането и поробването на Християнска Европа,по абсолютно еднаквия сценарий на вкарването на Балканите и в Европа на наемните османски пълчища от византийците(изродени български династи от Дуло сред юдейското племе) в началото на 14 век за превземането на Българското царство,информация за което ви предоставяме в пасаж от   
bezistena.blog.bg/history/2015/12/16/generalna-repeticiia-za-pyrviia-rojdestvenski-koncert-v-akas.1415300  :

 "...това са дивите орди на османските нашественици,наети от византийците(които всички са 100 % изродени български династи от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена) за превземането и поробването на Българското царство–епохален злодейски адов процес,спрял развитието на България и на човечеството вече за седем века,и по подобие на който процес сега потомците на същите тия византийци,които оттогава до сега са всички управници и владетели на всички народи и държави,организират по абсолютно същия сценарий последния кръстоносно–ислямистки–юдейски поход срещу бяла християнска Европа,човечеството и конкретно срещу Българите сред всички племена,които са духовният и интелектуалният им борчески–революционен елит.

За повече информация по темата въведете в търсачката на Гугъл паролата безистена и византийците,както и поста ни

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045

 


Бъдете благословени,братя сирийци–християни,в жертвеното си дело за защита с оръжие на близките си,домовете и вярата си от нечовеците и извергите–ислямисти,или независимо какви са те!

Питаме ви–всички вие изчадия адови–Меркел,Обама,Оланд,Камаран,всички вие европейски управници,Ципрас,Борисов и всички други–всички вие до един управници на Християнски народи и държави,и като такива задължително Християни,ако не искрени и вярващи,то проформа–защо подкрепяте официално дори,а неофициално ги финансирате и организирате ислямистите–преследвачите и убийците на Християните в Сирия и другите страни,и не само там,ами ги вкарвате с перфиден и вече неприкрит план в Европа за изтребление на собствените си Християнски народи

Питаме те,братовчеде Жорже Марио Берголио,или познат повече като папа Франциск, който си авторитетен глава на силното и мощно огромно общество на държавите и народите на римо–католическото християнство,защо не поведеш европейските християнски народи срещу предателската политика на техните управници,видимо все по–ясно и за непосветените,че е напълно умишлена и планирана с цел поробване във всички отношения на християнските им народи и унищожаване на християнството и нормалната бяла още неизвратена раса? 

За пореден път ти разсекретяваме родовите документи,от които е видно,че си от Свещеното родословие на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,като Те ти казват чрез нас,че за жалост през тия страшни и фатални години,от които ти оглави голямото Им католическо стадо,ти–българино от рода на Цар Исус и Мария,както е написано на името ти,въобще не се изявяваш като достоен Техен генетичин потомък и не се грижиш за повереното ти от Тях стадо–християни!
Колко пъти отиде като духовен върховен лидер на католиците в католическите европейски страни от горещите точки по пътя на пълчищата зомбирани нашественици от чужда вяра и абсолютни безбожници,деклариращи със снимки и видео–материали по телефоните си и из Интернет,че са клали християни откъдето "бягали",и че идват да колят беззащитните овце–християни в Европа,и на место да защитиш и поведеш пищящите беззащитни християни,видяли невярващи и ужасени,че техните управници най–безочливо и неприкрито явно са ги предали на заколение!
 
Колко пъти тръгна по врящата и раздираща се Европа и като Отец ни Исус да си поведеш и защитиш стадото?
Защо мълчиш от висотата и зад стените на оскверненото Българско светилище на Богородица,Мария Магдалена–Ватикана,превърнато от 1500 години вече в команден център на заговорниците и душманите срещу Божия народ–Българите,по целия свят? 

ВАТИКАНА=ВАК ТИАНА=Бак Диана=Бокиня Диана

Ето ти пак обещаните родови Български документи и си прави сметката за идващият Съден Ден–велик и дългоочакван за едни като спасение,и страшен и ужасен за други! 
 
ЖОРЖЕ МАРИО БЕРГОЛИО=Жар Ежуа и Мария Болгерио
Цар Исус и Мария България

ЖОРЖЕ МАРИО БЕРГОЛИО=Болгар от Жар Ежуа и Мария (Магадалена) 
 
Ето да си направиш сметката кои идват,дето хич не ви се вярва,че идват и ще ви поднесат сметката: 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

НАПРАВИ СИ СМЕТКАТА=
Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Матара Диана

Питаме ви и вас–смели и бойни пастори от протестантсвото,вдъхновени пастири на евангелските християни в Европа,Америка и по целия свят,настойници на президентите на САЩ и на половината му управляващ политически елит и на Европа–защо не излезнахте на молитвени шествия и молитвени бдения в защита на избиваните християни в Сирия и другите арабски страни,които вашите подопечни управници запалиха,защо не заповядахте на Буш,на Обама и другите върховни управници и генерали–протестанти,в името на Господ Бог Исус Христос и Святият Дух,да спрат всички бандитски войни и нападения по света и се завърнат в САЩ,която никой не напада!
Защо не призовете милионите ревностно вярващи християни–протестанти в САЩ, участващи пряко в американската армия като пилоти на самолети хвърлящи бомби,обслужващи корабите и самолетоносачите,танкистите,войниците и офицерите по целия свят,или косвено работещи във военно–промишления комплекс,да спрат да участват в тия престъпления,най–гнусни и отвратителни и на официалното учение на Исус?

Да те питаме ли и тебе,вселенски патриарше,що не поведе досега гръцките християни, които изпитват най–силно върху си ударите на нашествениците?
Защо не поведе източно–православните–нали се водиш вселенски патриарх–я какъв ербап беше в България като дойде да искаш Български светини!
Жалък и недостоен Божи служител за сана си!

Дълго чакаме Българите и ние от екипа ни,посветили те в свещения ти Божи произход, братовчеде патрирх Български Неофите,да се въздигнеш,да изправиш великолепната си благородна осанка облечена в тия златни църковни одежди,да извисиш в песен Божествения си глас,и да единиш и поведеш Българите за спасението ни от заобиколилите ни и ръфащи ни и оглозгащи ни управници,уж овчари и пазачи на стадото Българско,пък те злодеи всичките–от вълк и хищник по проклети и хищни!

Знаем,трудно и страшно е,ти виждаш колко са много и силни душманите ни,всички са се обединили за довършването ни и чувствената ти Душа го усеща това много добре,обаче и на прадядо ти Петър Дънов,и още повече на прапрадядо ти Васил Левски,му бе още по–трудно и страшно,но той пое кръста на саможертвата и се качи сам на Голгота,безсилен да вдигне преживе с човешките си немощни сили,дори подсилени със жречески феномени,вцепенените осмъртени Българи,и затова отиде доброволно при Отец ни и Майка ни,за да придобие безсмъртен Светейши статут,и облечен с тази власт и сила да поведе Българите към Спасението им и от тогава до сега подготвящ транспространствените революционни комитети на Българите за предстоящата скоро Инвазия на Земята на Извънземните,които са Боговете ни!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗ ВЪН ЗЕМНИ=Иза Бог Змей=Бог Иза Змей

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма и Изуз

Богинята Майка,(Диана,Мария Магдалена) и Исус 
 
Не се крий повече зад канони,безобидни декларации,рутинни дежурни професионални 
ритули по безлюдни църковни празници и мероприятия и златни одежди,ами я призови стадото си православно,смачкано и вече напъхано безропотно в скотобойната,и го поведи към спасението му от душманите му,провеждащи последните операции по заколението му–виж и вземи пример от достойния си колега–руският Патриарх Кирил,как е застанал редом до Президента си,и дори пред него,и заедно са тръгнали да спасяват християните в Сирия и в Европа в последствие!  
Ти и ние нямаме такъв президент–сърцат и смел мъж и истински Българин и християнин,за да застане пред тебе или ти пред него,но ние Българите ще те последваме веднага,че дори и ще вървим пред теб с радост и окриление,защото ще знаем и знаем,че самите Богородица и Господ Бог Исус ще са пред нас!
Сигурни сме,че и Бойко ще ни последва,колкото и да го е страх сега от презокеанските и европейските му господари и колеги по статут,както и от Ердоган,защото и той има страх на православен християнин от Шефа,както му вика с уважение на общия ни Отец,и упование от Богородица,дори и само заради новородения му внук Бойко!


На главите на християнските деноминации–Православни,Католици и Протестанти,ще  ви дадем един джокер,за да ви бъде като единствена изкупителна индулгенция– мислете,как да организирате масовото покръстване на ислямистите с Исусовата вяра–друг шанс за спасението на християнското паство няма!
Както и за вашето Спасение!

ИНДУЛГЕНЦИЯ за=ИДУЛГЕНТСИЯ за=за Гена от Дуло на Диана и Иса
изкупление на греховете за генетичните потомци на Диана,Мария Магдалена и Исус от Техния род Дуло,което изкупление отсега нататък ще става само и единствено чрез познанието и подчинението с дела на Българските Богове


За пореден път изтъкваме,че от всички държавни глави–"християни",единствен генетично доказаният Българин Владимир Путин,Православен искрен Християнин,тръгна да защищава Християните в Сирия и региона–истина,без никакво значение за мнението на всякакви русофоби,русофили,американо–фили и фоби въобще,които по прнцип са задължително мерзавци Българо–фоби и анти–Българи!
 
 
Вижте на по–горните фотоси,на които шиитите отдават чест и преклониение,а християнските бойци от Сирия коленичат през Исус и Богородица и тръгват след тях към безсмъртието–коленичиш ли пред Исус и Богородица и целунеш ли образите Им–връщане за тебе от пътя кам Тях и към безсмъртието вече няма! 

Което демонстрира искрено и ревностно Владимир,искрен православен християнин и вече посветен Българин,за което го посветихме него и вас в постинга ни 

Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак. 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/04/tainoto-oryjie-na-bylgarite-v-sssr-koeto-obyrna-hoda-na-vtor.1389139

image
+
image
+
image
+
image


И да не ни отговорите и да продължавате открито да осъществявате пъкления си план,защото вече въобще не ви пука,че сме ви разконспирирали,сигурни във "всесилието" си и "безпомощността ни",ние вече знаем истинската причина–че провеждате последния решителен щурм на юдо–ислямистко–кръстоносния поход срещу Българите в България и крипто–Българите сред всички народи в Европа и по света,които са бунтарският духовен елит на Християнските народи,и точно в това знание за причините на провежданата злодейска операция,е и силата и спасението ни,защото това са категоричните доказателства да се познаем,че сме феноменните Потомци и Народ на Българските Богове–Властелините и Господарите на световете!

И затова никой вече не може да победи и унищожи Българите!

Някой да унищожи Българите?

НЯКОЙ ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИТЕ=БЪЛГАРИ от
Кан (Жреци) на Диана и Ежуш

Посягате на Народа на Българските Богове?!

ПОСЯГАТЕ
на БЪЛГАРИТЕ,народа на=БЪЛГАРИТЕ,народа на Богиня Диана и Иса



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
09.02.2016 16:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - коментар на форумец из Нета: ...
11.02.2016 13:47
коментар на форумец из Нета:

Contra
11 февруари 2016

До коментар от Чебуро-Китайская Область и гийактивиста от далечната Австралия Julian Petkov .

Интересно ми е защо този две подлоги на Барак Хюсейн Обама така мразят и Русия и Асад?Когато папа Йоан Павел II посети страната той неслучайно казва:
„Сирия е люлката на християнството“.
Та Асад е алевит,а алевийската теология е силно повлияна от хуманизма и универсализма.Основни верови принципи на алевиите са:

–Любов и уважение към всички хора („Най-важното нещо не е религията, а да бъдеш човек“);
–толерантност към другите религиозни и етнически групи („Ако си наранил другиго, никаква полза няма от ритуалните ти молитви“);
–уважение към труда („Най-големият израз на вярата е да се работи“).

Сага разбра ли защо аз,напремир,съм на страната на Русия,която подкрепя провителството на Асад,а юдомасоните от САЩ са против него!
цитирай
3. bezistena - друг коментатор: Ха да ти об...
11.02.2016 13:54
друг коментатор:

Ха да ти обясним как стоят нещата.
Сирия беше единствената страна в района която не допусна САЩ да атакуват Иран и застана на страната на шеитите мюсюлмани,които нямат екстремистки течения в религията си.
В същото време Саудитите,Катар,Кувейт и ОАЕ виждаха в лицето на Башар Асасд противник на възможността за разпространение на салафизма.
Това е официалната религия в изредените по горе държави и е в основата на религиозния фанатизъм и диващина на ДАЕЩ,Ал Нусра,Ал Шам,Ал Ислями и всякакви там уроди, които режеха глави,продаваха в роство,масово изнасилваха.Така според тях се утвърждяавала религията защото така пишело в корана,а думите на пророка не се тълкуват,се приемат буквално.Т.е. да се върнат в 13 век.
Жените при тях имат статута на домашно животно.Мъжът е личност,а жената половин.И понеже всеки мюсюлманин може да се ожени за 2 личности,то има право на 4 жени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716325
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44329
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!