Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2016 01:16 - Българинът–израелтянин Ноам Чомски : Западът е престъпен, а Европа нехае за това!Нека България да е в ЕС,но не и в НАТО.”
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5213 Коментари: 9 Гласове:
11

Последна промяна: 30.01.2016 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да ви разсекретяваме посланията на Генщаба на Армията на Извънземните,в които те ни предупреждават все по–настойчиво за предстоящата им инвазия на Земята и че с всеки изминат ден те все по–плътно свиват обръча около нас,като ни разсекретяват и широко и дълбоко разклонената си агентурна мрежа от Българи по целия свят,работещи за тях съзнателно или не.

Посланията този път идват чрез статията и информационната подложка 

"Чомски: Западът е престъпен, а Европа нехае за това"
bgr.news-front.info/2016/01/27/chomski-zapadt-e-prestpen-a-evropa-nehae-za-tova/ 

в News Front,в която откриваме поредният активиран агент на Извънземните,които знаете вече много добре,че те са Българските Богове и цялото им небесно войнство!

Посланията и Божия агент Чомски разсекретяваме с помощта на инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!image
                       
                    Чомски:западът е престъпен,а Европа нехае за това!

Крайната десница се активизира в резултат на бежанската криза в Европа. 

КРАЙНА ДЕСНИЦА=КРАЙНА ДЕСНИТСА=Диана и Исус Трака=Диана и Кристос
визитката на Продуцентите и Режисьорите на обществено–политическото разделение на хората при дълговековната драматизация "българите и човешката цивилизация"

БЕЖАНСКА КРИЗА,режисирана от=КРИЗА режисирана от Бок Исуж–
Продуцентът и Режсьорът на всички драматични събития и процеси в тази постановка

БЕЖАНЦИ,народ на=БЕЖАНТСИ,народ на=народ на Богиня Диана и Исуж
прогонваният народ на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена от родните му места

БЕЖАНЦИ от=БЕЖАНТСИ от=от БЕЖИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА
разпръснатата жреческа каста от Безистена,Първосвещеният Божи храм в Ямбол,обект и цел №1 на посегателство от всички държави и техните тайни служби

Ето за пореден път и личните признания на Организаторите на тия събития,кои са те:

ДРАМАТИЧНИ СЪБИТИЯ,организирани от=организирани от Тати Исуш и Богиня Матара ДианаВ интервю за „Трутаут” Ноам Чомски обяснява причините, които са в основата на кризата, както и бъдещето на европейския мултикултурализъм, пише „Спутник”.


ТРУТАУТ=ТРУТ АУТ=ТРУТ ТУА=Друиди на Диана

В ОСНОВАТА НА КРИЗАТА са=са
Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия=са Богиня Диана и Бог Кристоз

Вижте сакралната семантика и на термина СПЪТНИК,СПУТНИК :

СПУТНИК=С ПУТНИК=ИС ПК ТУН=Иса и Бокиня ДианаСветовноизвестният лингвист счита,че причината за милионния поток от хора,които тръгнаха да бягат от Африка и Близкия Изток през изминалите няколко години,е намесата на Запада в Ирак и свалянето на Муамар Кадафи в Либия.МУАМАР КАДАФИ=
Ф ДУА МАК МАРИА=Богиня Диана Майка Мария
кръщелник и генетичен потомък на Българската Богиня Диана,Майка Мария Магдалена

МУАМАР КАДАФИ=Ф ДУА МАК МАРИА=Кан (Жрец) на Богиня Мад Мария–
генетичен потомък на Мария Магдалена от изроден клан на Българската жреческа династия Дуло 


Освен убийствата и унищожението,жестоката окупация причини избухването на сектантски конфликт,който понастоящем раздира Либия и целия регион.
Инвазията прокуди много хора,значителна част от тях избягаха в съседните държави,но това са все бедни държави,те са оставени сами да се справят с последствията от нашите престъпления.


УБИЙСТВА на децата на=на децата на Бог Иса и Богиня Диана

СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана

 вменено и инкриминирано с анатема и геноцид нарицателно отрицателно наименование на разновидностите на истинските разклонения на Исусовите последователи,в сегашно време обсебено от чисти и не толкова чисти течения на Исусовото учение,без да познават истинския Исус.

Отчаянието на масите там доведе до зараждането на терористични групировки като Ислямска държава,както и до избухването на гражданската война в Сирия, допълни той.
Вината на Запада за прогонването на тези милиони хора е огромна, а европейските нации отказват да поемат отговорността си и последствията от действията си.ОТЧАЯНИЕ НА МАСИТЕ на=на Мат Диана и Исуш–
на народите,участници в Божията трансепохална драматизация

ВИНА НА ЗАПАДА по сценарий на=по сценарий на Бог Иза и Богиня ДианаЧомски казва още:

Европа работи само по налагането на строги ограничителни мерки, но те разоряват бедните държави и препълват с печалби Северните банки.
Западна Европа се провали напълно, защото отказа да поеме отговорността за човешката катастрофа, която е резултат от престъпленията на Запада.СТРОГИ МЕРКИ от=Кан (Жреци) на Мария и Иса от Трагия

Българите,подизпълнителите на Божиите проектиДа, Германия и Швеция приеха голям брой мигранти, но те вече затягат контрола на границите си. ЕС твърди, че не може да поеме голям брой бежанци и залага на Турция — като буферна зона.
Основните усилия на Европа са насочени в следното: да притиснат Турция да задържи нещастието и страданието далеч от Запада, подобно на ситуацията със САЩ и Мексико. 

Чомски акцентира и върху начина, по който се отнася турският президент Реджеп Ердоган към кюрдите и ареста на университетски учени, които си позволиха да критикуват политиката на президента.Чомски също се е подписал в протестно писмо срещу мерките на Анкара,както и значителен брой учени и общественици от света.


ОБЩЕСТВЕНИК=Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана

Духовният,интелектуалният и борческо–революционният саможертвен елит на всички човешки племена,включително и на тракийското османско тюркско изродено във висша степен синтетично племе,

ОСМАНСКО ТЮРКСКО ИЗРОДЕНО ПЛЕМЕ на=
на
Траки на Кан(Жреци) и Заре на Исус и Майка Диана от Ямбол

За Ердоган,този свръхизроден българо–юдейски династичен потомък от Дуло,няма да си хабим сега мастилото и клавишите на компютрите,само ви подаваме линк за него:

Сбъдване на пророчествата!Турските тайни служби МИТ и българо–юдеят РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
bezistena.blog.bg/history/2015/06/11/sbydvane-na-prorochestvata-turskite-taini-slujbi-mit-i-bylga.1368235

Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България.Ердоган.
bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866


Турските академици,които са подписали петицията,са задържани и заплашвани,има такива,които бяха дори нападнати.Междувременно турската репресия продължава да ескалира.
Турските учени и много други общественици там проявиха забележителна смелост и почтеност,те се противопоставиха бурно на държавните престъпления,по начин,който не се среща често,те рискуваха живота си,понасяйки тежки наказания за достойната си позиция.


АКАДЕМИЦИ=АКАДЕМИТСИ=Кан (Жреци) на Иса и Мат Диана

УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа

РИСКУВА ЖИВОТА СИ=Кан (Жреци) на Жар Бог Исус и Богиня Диана

НАКАЗАНИЯ за=за Кан (Жреци) на Иза

ПОЗИЦИЯ=ПОЗИТСИЯ=Богиня Диана и Исуз

ПОЗИЦИЯ=ПОЗИТСИЯ=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

главната позиция,сакрална етимология и прототип и начало на всички позиции 


Проблемите в Турция тепърва предстоят.
В изминалите години Ердоган полагаше усилия да утвърди властта си,но нищо повече. Той обърна гръб на демокрацията и свободата,към които се стремеше Турция по-рано. Ердоган иска да е краен авторитарен управник,той вече е на границата на определението за диктатор — суров и репресивен.


СТРЕМЕЖ КЪМ СВОБОДА=СТРЕМЕЖ КЪМ Иса Бог и Богиня Диана

СТРЕМЕЖ КЪМ=КЪМ Исуж и Матара

СТРЕМЕЖ КЪМ СВОБОДА=КЪМ Сина на Бог Исуж и Богиня Матара Диана

извечният стремеж на всички Българи,разпръснати из всички племена за техен Духовен и интелектуален прогресивен елит,към времето и трансепохалния процес на Освобождението и Спасението им Божият Син–Спасителят,от жертвените окови на служението им сред тракйските племена,разпръснати от тях по цялята планета. 

Европейските лидери заради кризата в Гърция наложиха нереалистични икономически и социални реформи на гръцкия народ, — обвинява Чомски.
Условията, наложени на Гърция, обслужват само интересите на кредиторите и довеждат страната до пълна катастрофа. Целта на този садизъм не е гръцкият народ, а всеки, който посмее дори да си помисли, че хората имат равни права с финансовите институции и инвеститорите.
Строгите мерки във времена на рецесия не дават никакъв икономически резултат, както отбелязват дори икономистите от МВФ. Трудно е да ги възприемем като нещо повече от класова борба,чиято цел е да погуби демократичните достижения — главният принос на Европа към съвременната цивилизация.ВРЕМЕ НА РЕЦЕСИЯ без=без
Бог Цар Иса и Мария


Посягат с груби и оцапани с мръсни пари ръце върху социалната демокрация. Икономическата политика създаде огромна пропаст между бедните и богатите, като в най-скоро време най-богатата част от населението (1 %) ще притежава повече от половината от световното богатство.  
 


Ето пак Главният режисьор,определящ кои временно да са бедни и временно богати:

БОГАТ=БОГ ТА=Богиня Диана
БЕДЕН=БЕ ДЕН=Богиня Диана 

ВРЕМЕННО ДА СА=Богиня Мадара и Иса

Те,Които са вечни,безначални и безкрайни,определят кои да са временни и кои вечни! 
Leonard Cohen - Hallelujah
Mоя страна, моя България.


Предоставяме ви и статията на професора 

Проф. Ноам Чомски: “Нека България да е в ЕС,но не и във военен съюз”
simeongasparov.wordpress.com/tag/проф-ноам-чомски-за-българия/ 
 
 
Аврам Ноам Чомски (на английски: Avram Noam Chomsky) е американски лингвист, философ,когнитивен изследовател и политически активист.
Чомски е роден на 7 декември 1928 във Филаделфия,Пенсилвания,син на еврейския учен Уилям Зеев Владимир Хомский (роден в Украйна) и Елси Хомская-Симоновская (еврейка от Беларус).
Започвайки 1945 г. следва философия и лингвистика в Пенсилванския университет при Зелиг Харис, професор по лингвистика, чиито политически възгледи частично споделя. Получава докторска степен от Пенсилванския Университет през 1955 г.,резултат на научната му работа в Харвардския университет през предишните 4 години. 

Сега Аврам Ноам Чомски е институтен професор и професор емеритус по лингвистика в Масачузетския технологичен институ 

Емеритус (от латински: emeritus, ж.р. емерита - emerita, мн.ч. емерити - emeriti, съкращавано emer. - в прев. отслужил, заслужил, почетен, стар) е определение, което се използва за професори или преподаватели във висши учебни заведения, а също и за католически и протестантски свещеници, които във връзка с навършване на преклонна възраст са освободени от изпълнение на своите задължения.
Статутът на емерита не е равнозначен на статута на пенсионер. Докато пенсионираният университетски професор или преподавател се освобождава напълно от изпълнение на своите служебни задължения, емеритът продължава частично да изпълнява своята работа - занимава се с научна работа, провежда изследвания, преглежда научни трудове, рецензира, извършва служебни пътувания, участва в научни срещи и семинари, както и в състава на различни изпитни комисии. След емеритизацията преподавателите получават възнаграждение, което е близко по размер до последната им заплата, но обикновено губят своите административни постове в управлението на университет.

Статутът и титулът на емеритус в скоро време ще бъдат обичайни за Българите, натрупали стаж,опит и мъдрост във всички сфери на живота,като познанията им ще се трансформират и преекспонират чрез наследствените им феноменни свойства и умения в универсални блага и ползи за всички хора!
Свършва вече времето на блеенето пред сапунените сериали,на пенсионерското висене по кварталните и централните градски градинки и клубове и разходки на групички на безработни и пенсионери и приказки само за кой ква му е болежката и кой умрял вчера и че и тях ги очаква същото скоро...

Бедна ви е фантазията,братя и сестри наши–Българи,какви чудеса ви очакват и ще правите,и че колкото повече ще ги правите,по–няма да има старост и смърт!

За разлика от досегашния ограничен техен административен статут,тия Българи ще бъдат с разширени права и статут във всички направления,като техният картбланш ще бъде подпечатван от титулярите на термина емеритус:

ЕМЕРИТУС=Матара и Иса=Мария Диана и Иса
Богиня Диана,Мария Магдалена и Исус

Сакралният превод и семантиска на термина указва безапелационно,защо тази дума дефинира на латински език (Българската секретна лингва–съкровищница и архив) високоразрядните достойнства "отслужил,заслужил,почетен,стар"!


Сега ще покажем и докажем с всички документи,свързани с живота и дейността на проф.Ноам Чомски,че той е Посветен Българин на дългосрочна родова жертвена служба сред израелския етнос на тракийското племе евреи (състоящо се от израелтяни и юдеи),чийто род е съхранил читави святите Български жречески феномени и достойнства при изключително трудните цензурни полицески условия,на които е подложен израелтянския етнос,подмамен чрез Втората световна война и след нея от коварните си съплеменници–ционистите=нацистите от юдейския етнос,вкарани в полицейско–милитаристичната държава–концлагер Израел,за които процеси сме ви запознали обстойно в нашите документални статии   
 
Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас
bezistena.blog.bg/history/2014/01/22/kakva-sekretna-informaciia-pristigna-ot-nebeto-sys-zvezdnata.1230580 
  
Какво не казват на евреите и на другите народи архивите на МОСАД,което ние с МОРИС СИНЕ изнасяме?   
bezistena.blog.bg/history/2015/01/27/kakvo-ne-kazvat-na-evreite-i-na-drugite-narodi-arhivite-na-m.1333662  
 

image

Първият и основен документ за свещения Български произход на Аврам е неговото име, което разсекретено след хиляди години на режим но конспиративно съществуване на Българските му Посветени предци,ни съобщава за неговите Български жречески корени:

АВРАМ=АБРАХАМ=БАХ МАРА=Бохиня Мария

АВРАМ НОАМ ЧОМСКИ=АВРАМ НОАМ ТШОМСКИ=
Кан (Жрец) на Богиня Диана Мама Мария и Исуш–

някой от вас ако не е разбрал нещо от абсолютно прецизните математически формули и правила,по които е съставен този автентичен родови рожденен и кръстнически  нотариален акт,да посети и обстойно и прилежно да се запознае със Свещения шифър и шифровъчния речник и правила в посочените в началото документи за Шифъра!
Братовчедите ни от МОСАД също!

МОСАД=Иса и Мад
все отбор юнаци с нашата Българска династична кръв и ген от Исус и Майка ни Диана, която е Мария Магдалена от последното аватарно явяване на Боговете–Демиурзи,а някои от тях с нерегенирирани и неосветени династични гени на Дуло още от по–предното явяване на Боговете ни като Орфеус и Евредика,от които е тогавашното потекло и каста на Фарисеи–те!

ОРФЕУС=ФЕР УСО=Вер (Змей) Иса=Иса Вер–Исус Змея

ОРФЕУС=ЕФРУ ОС=Евреи на Иса 

ОРФЕУС=ФУРЕСО=Фарисеи
старата реакционна жреческа каста на евреите

ЕВРЕДИКА=ЕВРЕИ КА Д=Евреи на Кан (Жреци) на Диана
херметичната индексация на тракийското племе евреи,дадена му от Българските Жреци–Канове на Диана по тяхната сигнатура Кан–ове на Диана 
 
Сега ще ви демонстрираме с факти от научната дейност на Българският посветен,че неговите научни изследвания в областта на лингвистиката водят винаги към Българските корени и постройка на всички езици от Свещения Български език върху Матрицата с имената,титулите и характеристиките на Българските Богове,чрез които по правилата на Свещения шифър и код са съставени всички човешки езици от Българските жреци, духовни водачи,обгрижвачи и култиватори и цивилизатори на племената ! 

Чомски е добре известен в академичните и научните среди като един от бащите на съвременната лингвистика, той е основна фигура в аналитичната философия. След 60-те на 20 век той става по-известен като политически дисидент и анархист и се описва като либертарен социалист. Чомски е автор на над 150 книги и приема международно внимание за своите възгледи, макар че обичайно отсъства от мейнстрийм медиите.

ЛИНГВИСТИКА=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса
ЛИНГВИСТИКА=Балги Кан (Жреци) на Иса и Диана

АНАЛИТИЧНА ФИЛОСОФИЯ=АНАЛИТИТШНА ФИЛОСОФИЯ=
ФИЛОСОФИЯ на
Дуло от Диана и Ешуа


През 1950-те години започва да развива своята теория за генеративната граматика, която преминава през много преработвания и има силно влияние върху лингвистиката. Неговият подход върху изучаването на езика набляга на "присъщото множество, редица от лингвистични принципи, които са споделени от всички хора", подход, познат като универсална граматика, "първоначално състояние и положение на изучаващия езика" и откриването на "баланс за лингвистична вариация чрез по-общи възможни принципи.

ГЕНЕРАТИВНА ГРАМАТИКА от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана Мария от Трагия
УНИВЕРСАЛНА ГРАМАТИКА от=от
Българи,Кан (Жреци) на Матара и Иса 

Той развива тези идеи в издадената през 1957 Синтактични структури (Syntactic Structures), която полага основите на концепцията за трансформативна граматика.
Той също така създава Йерархия на Чомски, една класификация на формалните езици по отношение на тяхната генеративна сила.

СИНТАКТИЧНИ СТРУКТУРИ от=от Кан (Жреци) Отриси на Диана и Тати Исуш от Тракия

ГЕНЕРАТИВНА СИЛА от=от Диана и Иса Българина

ТРАНСФОРМАТИВНА ГРАМАТИКА от=ГРАМАТИКА от Братя от Богиня Матара и Иса

ФОРМАЛНИ ЕЗИЦИ от=ФОРМАЛНИ ЕЗИТСИ от=
Дуло на Бог Исуз и Мария

През 1959 Чомски публикува широко влиятелната рецензия върху теоретичната книга на Б.Ф. Скинър "Вербално поведение" (Verbal Behavior).В тази своя рецензия, както и в други свои текстове, Чомски широко и агресивно предизвиква бихевиористичните подходи към поведението и езика, доминиращи в онова време, и допринася за когнитивната революция в психологията. Неговият натуралистичен подход към изучаването на езика е повлиян от философия на езика и ума.

Бихейвиоризъм (от английското behaviour — поведение) е метод в психологията, основаващ се на предпоставката, че поведението може да бъде изследвано и обяснено научно без да се познават вътрешните умствени състояния.  
 
Разшифровката на този научен термин вече познахте къде ще ни заведе пак,нали?

БИХЕЙВИОРИЗЪМ (behaviourism)=Бох Иза и Богиня Мария

При Българските Богове и техните жреци–Българите,ще ни заведат и другите термини за другия метод–че разумът е „когнитивен“, т. е. де факто съдържа ментални състояния,вярвания,съмнения и т.н.,и че много от сегашните концепции за това как действа разумът/психиката заимстват директно от идеи,чийто пръв модерен и убедителен автор е Чомски.

МЕНТАЛНИ СЪСТОЯНИЯ от=от Исус Ел (Змей) и Мат Диана

ВЯРВАНИЯ И СЪМНЕНИЯ за=за Бог Иса и Богиня Мария

КОНЦЕПЦИЯ от=КОНТСЕПЦИЯ от=Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуц
Жреци на Богиня Диана и Исус

КОНЦЕПЦИЯ от=КОНТСЕПЦИЯ от=
Кан (Жреци) от ПЕЦИСТЕНА=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА
документ указващ,че всички концепции се съставят и дават на хората от Българските Богове и се спускат от Техните транспространствени свръзки с хората–Светиите,за реализиране от Българите на Земята–техните жречески феноменни потомци,каквато е технологията и реда за производство и на научните хипотези и всички нови научни идеи

НАУЧНА ХИПОТЕЗА от=от Бохиня Диана и Изуш
НАУЧНА ХИПОТЕЗА от=от Хан (Кан,Жрец) на Богиня Диана

НАУЧНА ХИПОТЕЗА от=от Хан (Жрец) от ПЕЧИЗТЕНА=от Хан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА

НАУЧНА ИДЕЯ от=от Ешуа и Диана

ИДЕЯ=Диана
НОВА ИДЕЯ=Богиня Диана
ВСИЧКИ ИДЕИ от=от Исуш и Бокиня Диана
ВСИЧКИ ИДЕИ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш
ВСИЧКИ ИДЕИ от=от
Кан (Жреци) от ВЕЧИСДЕНА=от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА


ЗАИМСТВА ДИРЕКТНО от=от Богиня Мат Диана и Исуз Трака=от Богиня Диана и Кристоз

ВСИЧКИ МОДЕРНИ АВТОРИ са=са Братя от Богиня Мадара и Исуш–
документ свидетелстващ,че всички автори,новатори,инициатори,откриватели, изобретатели...,са от Българите от Всемирното Бяло Братство,които са жреческият интелектуален духовен елит на всички народи,чрез които се транслират и реализират спусканите от Горе нови Божествени технологии за човечеството 

Ето трите основни идеи на метода на Чомски:

Първо,
че разумът е „когнитивен“, т. е. де факто съдържа ментални състояния, вярвания, съмнения и т.н. Предишните възгледи отричат дори това, твърдейки че съществуват взаимоотношения само по схемата „стимул-реакция“ като например
„Ако ме питаш дали искам А, аз ще отговоря да“. За разлика от това, Чомски показва, че обичайното тълкуване на разума, като притежаващ вярвания и дори подсъзнателни ментални състояния няма начин да е невярно.

КОГНИТИВЕН РАЗУМ на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана Мария и Иза
защото словото РАЗУМ и висшата човешка категория РАЗУМ не могат да бъдат съставени по никакъв друг начин,освен чрез  единственото участие на Исус и Мария!

РАЗУМ=Мария и Иза   
 
ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано Богиня Диана и Исуз
ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано от БЕЗИСДЕНА–
от Първосвещеното Божие светилище Безистена в Ямбол,Централен команден пси–регулатор на планетата


Второ,
той привежда доводи за това, че значителна част от способностите на разума на възрастния човек са вродени. Въпреки че новородените деца не са в състояние автоматично да проговорят на даден език, всички те се раждат с изключителна способност за изучаване на езици, която им позволява много бързо да „попиват“ по няколко езика през ранните си години. Впоследствие психолозите разширяват тази теза отвъд езика; разумът на новороденото вече не се смята за „празна дъска“.

ВРОДЕН РАЗУМ в=в Братя от Мария и Иза
наследственият разум на генетичните феноменни потомци на Боговете–Демиурзи от глава 1 на Битие от Светото писание,които по генно–инженерен път имплантират Божествените феноменни генни и разум у синтетичните био–роботи,които са всички тракийски племена,произведени по технологията на глава 2 от Битие,и с които е заселен целия свят,с които пост–Сътворенчески процеси ви запознахме в статиите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965


Ето и откъде идва и наследственият разум на хората :

НАСЛЕДСТВЕН РАЗУМ=РАЗУМ на Дуло от Исус и Богиня Диана

НАСЛЕДСТВЕН РАЗУМ=РАЗУМ на Дуло от ВЕСИСТЕНА=РАЗУМ на
Дуло от БЕЗИСТЕНА


Трето,
Чомски създава концепта за „модулност“, ключов признак на когнитивната архитектура на разума. Разумът се състои от множество взаимодействащи, специализирани подсистеми с ограничени интеркомуникационни потоци. Този модел се различава значително от старата идея, че всяка информация в разума може да бъде достъпна от всеки друг когнитивен процес (оптичните илюзии например не могат да се изключват, дори когато се осъзнават като такива).

МОДУЛНОСТ от=от Иса Ел и Мад Диана

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ на=на Бог Исуз и Богиня Мат Диана

ПОДСИСТЕМИ от=от Исус и Богиня Мат Диана

ИНТЕРКОМУНИКАЦИОННИ ПОТОЦИ от=от
Кан (Жреци) на Богиня Мат Диана и Исус от Тракия–
някой да не е разбрал от тези категорични ясни документи,кои създават интеркомуникационните информационни потоци,с които общуват и се развиват хората и цялата човешка цивилизация?

Те създават и всички оптични илюзии,с които около Земята и човеците е създадена видимата реалност,прикриваща временно истинския невидим свят!
Примерно,че звездите и Слънцето са на милиони километра от нас,а те са съвсем близко като изкуствено построена околоземна космическа инфраструктура на Земята,документирана в глава 1 на Битие–Сътворение=Построение.

ОПТИЧНИ ИЛЮЗИИ от=от Богиня Диана и Изуш Ел(Змей)–Боговете Демиурзи

БОГОВЕ ДЕМИУРЗИ=Богиня Мадара и Бог Иза

СЪТВОРЕНИЕ=ВОСТРОЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ

ПОСТСЪТВОРЕНИЕ от=от
Братя от Богиня Диана и Исус
Българите,жреческата Божия феноменна каста,извършила всички пост–Сътворенчески процеси и мероприятия на Земята 
 
ПОСТСЪТВОРЕНИЕ=Братя от ПЕСИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА
Божите деца,родени на Безистена и управлявани от Безистена в другото засега невидимо измерение

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ на=на
Богиня Мад Мария и Иза

И още веднъж :

РАЗУМ=Мария и Иза  

ОЩЕ ВЕДНЪЖ=Богиня Диана и Ежуш

ОЩЕ ВЕДНЪЖ=
ВЕЖИЩДЕН=БЕЖИЩДЕН=БЕЗИСТЕН
 

Йерархията на Чомски

Чомски е известен с изследването си на формални езици през 1956 г. В опита си да определи дали те могат да изразят ключови свойства на човешките езици, той разпределя формалните граматики в класове с нарастваща йерархическа изразителна мощ. Чомски заключва,че моделирането на различни аспекти на даден език изисква различни класове граматики. 

ФОРМАЛНИ ЕЗИЦИ от=ФОРМАЛНИ ЕЗИТСИ от=Богиня Матара и Исуз Ел (Змей)

ФОРМАЛНА ГРАМАТИКА от=от
Българи,Кан (Жреци) на Мат Мария

Освен в лингвистиката,йерархията на Чомски намира широко приложение и в информатиката; йерархията има важни връзки и изоморфизми с теорията на автоматите.

ИНФОРМАТИКА=Кан (Жреци) на Богиня Матара
ИЗОМОРФИЗМИ=Богиня Ма Мария и Изуз

Богиня Майка Мария и Исус

ТЕОРИЯ НА АВТОМАТИТЕ=Андроиди на Богиня Мат Диана
където андроид означава робот,изкуствен интелект,които са синтетичните роботи, създадени в сътворенческата лаборатория Безистена в Олимп=Ямбол,в сърцето на същинския Земен рай–Тракия,по метафизичните технологии и алхимични формули и рецепти от горните два поста за Сътворонческите процеси на Земята

Лауреатът на Нобеловата награда за медицина и физиология от 1984 г., Нилс К. Йерне, използва генеративния модел на Чомски, за да обясни човешката имунна система, уравнявайки компонентите на генеративната граматика с различни белези на протеиновите структури. 

Ето,братовчеде Авраме,кои създават и поддържат имунната система на човеците:

ИМУННА СИСТЕМА=Исус и Диана МаМа=Исус и Диана,Мария Магдалена

Чомски пише силни опровержения на деконструкционистки и постмодерни критики към науката.

ДЕКОНСТРУКЦИЯ=КОН ДЕ ИСЕЦ ТРУК=Кан (Жреци) на Диана и Исус от Тракия

ПОСТМОДЕРНИЗЪМ=
Исуз и Богиня Диана Мат Мария


Уверявате ли се с всеки нов научен термин и израз на не само фундаменталните такива, но и на всички термини и изрази в научния свят от всички области на науката,как всички те са построени върху Свещената Божия именна и титулна Матрица по абсолютно прецизните математически правила,формули и кода на Свещения шифър!

МАТРИЦА=МАТРИТСА=Иса и Матара Диана

Уверявайте се и проумявайте това просвещение,и се обръщайте към Боговете ни докато има още време,защото времето е малко,щом Те ни разкриват такива Техни фундаментални сътворенчески и постсътворенчески оперативни тайни и технологии в такива интензивни темпове!


Политически възгледи на Аврам

Чомски е сред най-известните фигури в американската левица. Сам се определя в традицията на анархизма,политическа философия,която той резюмира като издирваща всякакви форми на йерархия и опитваща се да ги елиминира, в случай, че те не са оправдани. По-специално се идентифицира с анархо-синдикалистичното течение на анархизма.

АНАРХИЗЪМ=Хан (Жрец) на Иза и Мария

СИНДИКАЛИСТ=
Кан (Жрец) от Дуло на Исус и Мат
най–самопожертвователните истински безкористи защитници на огнетените трудещи се и поробените народи,за разлика от поробващите ги политици и партии,припомняме ви емблематичният случай в световната практика за такъв саможертвен безстрашен синдикалист,най–младият в тази най–опасна обществено–политическа дейност,само на 23 години години ръководил най–страшната през началото на 20 век анти–капиталистическа стачка в света в условията на тотална полицейщина и военщина в страната–пернишката стачка на повече от хилядата  миньори със семействата им, ръководена в кръгова отбрана в обкръжението на полиция и войска от най–младият синдикалист в света–първородният син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски–Георги Димитров,голям Български дух,Великомъченик и праведник през целият му метежно–бурен живот,убит мъченически от изрода от Дуло–Сталин,и преминал оттогава до сега в качеството си на Светец като Ръководител на небесния отдел "Профсъюзи и синдикати" и защитник на хищнически експлоатираните Българи от мафиотите–капиталисти през последните 25 години! 

image
 
Същият праведник и Светец,на когото през 1991 година аз в качеството си на един от изявените лидери и най–радикален активист на СДС и синдиката Подкрепа в Ямбол и член на ВрИК (Временен изпълнителен комитет) на община Ямбол,по време на кампанията за преименуване на улиците и премахване на тоталитарните символи на комунизма,организирах и проведох свалянето на огромната му 12 метрова скулптура пред партийния дом в центъра на Ямбол,в качеството ми на по–късно осъзнал се като един от милионите манипулирани Българи срещу сакралиите на старата система,която бе умишлено сатанизирана от заговорниците срещу Българите,та сега екипът ми и аз лично правя всичко възможно да изкупя вината и греховете си в това отношение,като възстановяваме парче по парче скритата истинска история и свещен генезис на Димитров и Божието му първородно родословие,в което се роди и израсна и Спасителят! 

За разлика от много анархисти, Чомски невинаги се противопоставя на електоралната политика, той дори е подкрепял кандидати. Описвал се е като „спътник“ на анархистичната традиция, за разлика от „чистия анархист“, за да обясни защо понякога е готов да се ангажира с държавата. Чомски също е заявявал, че се смята за консервативен, най-вероятно в класическо-либерален смисъл
Дефинирал се е и като ционист,макар че както сам отбелязва неговата дефиниция на ционизъм в днешно време се смята от повечето хора за антиционизъм (резултат от постепенната промяна на значението на ционизъм

Независимо как дефинира нашият израелски братовчед ционизма,антиционицма, антисемитизма и другите категории и понатия около евреите,единствено нашата дефиниция за скритата същност на ционизма е вярна: 
 
НАЦИСТИ=ЦИАНИСТИ=ЦИОНИСТИ=Исус и Диана
изродени български династи от Божията династия Дуло,
управленческият елит на тракийските племена джермани и евреи.

Декодиращата програма на Свещения шифър документира 100 % – ва единтичност на ционизъм с нацизъм и в лингва отношение,и в генезисния фундамент и същност,и в характеристиките и параметрите им!

ЦИОНИСТИ=НАЦИСТИ–абсолютно тъждествени анаграмни комбинации!
ЦИОНИЦЪМ=НАЦИЗЪМ–абсолютно тъждествени анаграмни комбинации!

Пъкленото адово юдо–ционисткво лоби,управляващо САЩ,Израел...,и целия свят,е българо–юдо ционистко,защото както посочихме по–горе,основният генетичен материал на този най–некачествен Божи експериментален продукт,е отново и задължително от Българският род Дуло,съставен 100% само от генетични потомци на Българските Богове–Демиурзи,и по–конкретно от новоепохалната им генетична генерация,създадена от Исус Христос и Мария Магдалена,Които са последното аватарно проявление на Бог Отец Исус и Богиня Диана,която е Великата Богиня Майка.  
 
Като цяло, професор Чомски не е почитател на традиционните политически заглавия и категории, а предпочита неговите възгледи да говорят сами за себе си. Главните му методи на действие включват писане на статии и книги, и изнасянето на речи. Той има значителен брой последователи по света,като е особено популярен сред много университетски студентски групи в Щатите и Канада.
Той има и голяма група критици–както консервативни,така и либерални

Чомски е последователен и прям критик на правителството на САЩ.
В книгата си 9-11,представляваща серия от интервюта за атаките на 11 септември 2001,той твърди — както е правил и преди,

че САЩ са водещата терористична държава в днешно време.

Той е критикувал щатското правителство за участието му във виетнамската война и по-общо за индокитайския конфликт; намесването му в страни от Централна и Южна Америка и военната му подкрепа към Израел, Саудитска Арабия и Турция.
Чомски фокусира най-интензивната си критика към официалните приятели на американското правителство,докато критиката му към Съветския Съюз и Северната Виетнамска Армия е по-ограничена.
Критиките му към Съветския Съюз и Китайската народна република обаче явно оказват някакъв ефект,тъй като и двете страни забраняват публикуването на трудовете му.
Чомски смята, че политиката на студена война на американското правителство не е единствено резултат от антисъветска параноя, ами е била насочена да запази американското идеологично и военно господство над света.

Чомски е дълбоко против системата на „корпоративно-държавен капитализъм“, практикувана от Съединените Щати и техните съюзници,описва съветския социализъм като подобен (от гледна точка на тоталитарния контрол) на американския капитализъм — и двете системи се основават на видове и нива контрол, вместо на организация и ефикасност.

Чомски смята,че вместо с капиталистическа система,в която хората са „платени роби“ или авторитарна система, в която решения се взимат от централен комитет, едно общество може да функционира без платен труд. 
Той привежда доводи,че народът на една страна трябва да бъде свободен да упражнява професии по свой избор.Хората ще бъдат свободни да правят каквото искат и работата, която те доброволно ще изберат, ще бъде както възнаграждаваща сама по себе си, така и социално потребна. Обществото ще съществува в една система на мирен анархизъм, без държавни или правителствени институции.

Друг фокус на политическата работа на Чомски е анализът на мейнстрийм медиите (особено в САЩ), техните структури и ограничения, както и тяхната роля в поддръжка на големия бизнес и правителствените интереси.
За разлика от тоталитарни системи,където физическа сила може лесно да се използва за принуждаване на населението,демократични режими като САЩ могат да използват само ненасилствени средства за контрол (въпреки отделни случаи на държавно насилие).
В едно често цитирано изказване Чомски заявява, че „пропагандата се отнася към демократичната държава така, както тоягата към тоталитарната“

Мейнстрийм (от английски: mainstream) e доминиращото възприятие и разбиране в дадена област или по отношение на конкретен обект, които много често са също така и модерни, текущи или най-нови в областта
Чрез термина се обозначава най-широко разпространената мисъл, към която се придържа мнозинството9твърдят официалните формулировки,а ние разкриваме кои са субектите и обектите на термина црез сакралната му етемология:

MAINSTREAM=IS MAT MARE=Иса и Мат Мария–Исус и Майка Мария Магдалена


Чомски и Близкият изток

Чомски израства в еврейско-ционистката културна традиция.Баща му е един от водещите учени хебраисти и преподава в религиозно училище. Чомски от дълго време се занимава с лява ционистка политика,както сам описва:както сам описва:

"Изключително силно се интересувах от ционистките въпроси и дейности — или от това, което тогава се наричаше "ционистко", макар че същите идеи и възгледи сега се наричат "антиционистки".
Интересувах се от социалистическата, от двунационалната опция за Палестина, и от идеята за кибуците, както и от цялата система на кооперативен труд, която беше развита в еврейските селища там .
Смътните идеи, които имах по онова време [1947] се състояха в това да отида в Палестина,може би в кибуц, да се опитам да се включа в усилията за арабско-еврейско сътрудничество в социалистическа рамка, в противоположност на дълбоко антидемократичната концепция за еврейска държава (позиция, която беше възприета от мнозинството, споделящи идеите на ционизма). 

Кибуц ( квуца — група) е селскостопанска комуна в Израел, с общо имущество и равенство в труда и потреблението.
Сакралната етимология указва категорично кой и кои са кръстниците на комуната:

КИБУЦ=БУК ИЦ=Бок Иса
КИБУЦ=КИБУТС=Бокиня Диана и Иса
КИБУЦ=КИБУТС=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 


Той е крайно критичен към израелската политика спрямо палестинците и еврейските етнически малцинства в Израел. От многобройните му статии и книги, книгата „Съдбоносният триъгълник“ се смята за един от главните източници измежду противопоставящите се на израелското отношение към палестинците и американската подкрепа към Израел.
Чомски също осъжда Израелската роля в „ръководството на държавния тероризъм“, по-точно продажбата на оръжие на страни от Латинска Америка,които той характеризира като марионетни държави на САЩ, напр. Гватемала през 1970-те
Също така, той многократно и яростно е осъждал Щатите за тяхната военна и дипломатическа помощ към Израел, както и сектори на американската еврейска общност за тяхната роля в спечелването на тази помощ.


За Антиклеветническата лига (АКЛ) той казва:
Водещият официален контрольор на антисемитизма, Антиклеветническата лига на Б"най Б"рит, тълкува антисемитизма като нежелание да се спазват нейните изисквания по отношение подкрепата за израелските власти… Логиката е недвусмислена: антисемитизмът е противопоставяне на интересите на Израел (такива, каквито ги вижда АКЛ).
АКЛ фактически изостави предишната си роля на организация за защита на гражданските права, ставайки „един от главните стълбове“ на израелската пропаганда в САЩ, както случайно я описа израелският печат, занимаваща се със следене, съставяне на черни списъци, компилация на досиета в стил ФБР, пускани в обращение сред привържениците ѝ с цел оклеветяване, гневно публично заклеймяване на критиката срещу действията на Израел и т.н. Тези усилия, подкрепяни от инсинуации за антисемитизъм или директни обвинения, са насочени към осуетяване или отслабване на противопоставянето срещу политиката на Израел, включително отказа на Израел, с подкрепата на САЩ,да направи крачка към общо политическо уреждане на конфликта с Палестина и другите арабски страни.

Отчасти заради горните изказвания, Чомски често е обвиняван в антисемитизъм. Сред най-откритите му критици са писателят Дейвид Хоровиц, 
Чомски подкрепя Израел Шашак, автор на книгата "Еврейска история, еврейска религия: тежестта на три хилядолетия", в която се твърди, че юдаизмът в основата си е шовинистична религия, предизвиква още обвинения в антисемитизъм.

Чомски отхвърля обвиненията в антисемитизъм, казвайки че самата дефиниция, давана от апологети на Израел е расистка и етноцентрична. Като често изказващ се срещу прекалена набожност от всякакъв вид, той отхвърля обвиненията като „атаки ад хоминем“ и „типична пропаганда“.

Всички тия обществено–политически убеждения и изяви на Аврам Чомски ви показваме за да подчертаем,че той е истински емблематичен пример на Българският духовен интелектуален и буден граждански и бунтарски прогресивен имплант и елит сред тракийскота еврейско племе и по–конкретно от неговата читава израелтянска част,както и обстоятелството,че често ви занимаваме с евреите,е затова,че евреите са едно от тракийските синтетични племена,към които Българските жреци са проявявали най–големи грижи за тяхното генно–инженерно очовековечаване, култивиране и цивилизоване,като в замяна на това са получили от тях за благодарност забит нож в гърба...

ЗАБИТ НОЖ В ГЪРБА на=на Барги (Българи) на Богиня Диана и Бог Исзуж

Няма да пропуснем да изтъкнем за пореден път разобличителния ни материал от 

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ФЕНОМЕННИ ИЗВИСЕНИ ХОРА НА СВЕТА!НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИСТОРИЯТА НИ
bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590

пасаж от който ви предлагаме,както и на нашия братовчед Аврам Чомски за неговото просвещаване:


Българите в пъти природно и наследствено
по-интелигентни от всички други народи!

Класацията и статистиката,в която се посочва че нашите 15 годишни ученици след изпитване заели 43-то място от 44 държави,е абсолютно нагла фалшификация и манипулация,поредната психо-атака срещу най-интелигентния народ на света –Българския,с цел внушаване на ниско култура,изграждане на чувство на малоценност у Българите и режисирано смачкване на самочувствието ѝм и най-вече на подрастващото поколение!

Преди 17-18 години голям екип от ЮНЕСКО проведе широко рекламирани комплексни изследвания на различни възрастови групи от Българите за интелигентност.
Забавиха доста обещаваните обобщени резултати.След необяснимо дълго мълчание обявиха гузно:
–Брависимо!Втори сте по интелигентност след евреите с еди колко си процента!

БРАВИСИМО=Бог Иса и Богиня Мария
поздравление от Тяхно име!

ЮНЕСКО=КОН ЮС=Кан (Жрец) на Иса

След няколко години обаче хора от този екип ни издадоха,че резултатите от изследването са били тотално подменени и манипулирани!

Евреите не са били първи,а трети след японци или канадци–вече забравихме кои бяха вторите,но по-важното бе,че първи сме били Българите-и то във всички възрастови групи!
Но най-важното бе,че Българите не сме били с проценти по-интелигентни от вторите и третите,а в ПЪТИ по-интелигентни от тях!

Което е хвърлило в паника и ужас експертите от екипа,преобладаващо крипто-евреи!
Всички опити за констатиране на грешка в методиката на изследването и легална промяна на резултатите довеждали постоянно до още по-големи разлики в пъти между Българите и всички останали племена!
Методиката за изследване на интелигентността се основавала на природна феноменна интелигентност на изследваните.
Веднага по всички такива изследователски институции е била спусната абсолютно друга методика за изследване,която да елиминира природната интелигентност!

За последните 20 години нищо апокалиптично в генетично-наследствен план за Българите не се е случило,за да се промени генерално природната интелигентност на Българите,за да отидем ние от първо место на предпоследното от 44 държави!

Изследванята са били проведени с единствената тайна задача,да изкарат Българските ученици пълни тапанари и да лансират тази фалшификация в общественото и медийното пространств,и налагайки я манипулативно за безспорна академично доказана истина,да повлияят върху крехката психика ня Българските деца(не на циганските,не на турските деца),да ѝм смачкат за пореден път самочувствието и свръх богатата природна (Божествена) надареност,и така още от тия години психически да ѝм пречупят мечтите, да им спрат амбициите и полета към живот,и когато вземат дипломи за няколко висши образования,да ги прокудят немили-недраги презрени в унижение и гавра из чужди страни като черноработници и миячи на чинии и насрани гъзове на безподобно ограничени бездуховни гърци и западняци,които Светите ни посветени и саможертвени Деди преди време направиха с Любов човеци!

Вземали са умишлено данните на паралелки с преобладаващо циганско присъствие в тях и селективно подбрани нискоразрядни училища.
Що не дойдат да правят своите "обективни"изследвания в математическа гимназия "Атанас Радев" в Ямбол,в която учат децата още от пети клас?Не идват,защото нашите деца ще ѝм скрият топката,ще ѝм вземат акъла и разкажат играта,и каквито и фалшификации да правят анкетьорите,няма да могат да ги класират по-назад от призовото първо место!
Направете си труда и се разровете малко из сайта на гимназията–пълен е с информация за първи и призови места от Балкански,Европейски и Световни международни олимпиади и форуми по най-висшите научно-приложни дисциплини-математика,физика, информатика,астрономия,биология!
Голяма работа са нашите деца,и това е така,защото са потомци на Посветения Божи Жречески елит на Българския народ и като такива са наследили феноменните гени и характеристики на Боговете Исус и Мария Магдалена!
Такива са децата ни и в цяла България,поради причината която постоянно ви изтъкваме и натякваме – че Българският народ е феноменният жречески потомствен народ на Боговете Исус и Мария Магдалена и техните верни последователи!Критиците на Чомски често го обвиняват в неподатливост към други виждания в неговите анализи на факти и история. Те го обвиняват, че винаги пише с предетерминираната теза, че американското правителство е порочно и потисническо и че неговите постъпки в чужди страни са винаги и напълно неоправдани. Те казват, че Чомски е прекалено суров към американските външни политици и рядко предлага контекста на „жестокостите“, които описва. Критиците твърдят, че той не критикува или дискутира често противниците на Америка в неговите творби, което те смятат води до едностранен поглед към историята. С други думи,те казват,че Чомски често е избирателен в привеждането на цитати и факти,с цел да представи действията на САЩ в най-лоша светлина.

ВИЖДАНИЯ за=за Богиня Диана

ТЕЗА=Диана и Иза

ПОТИСНИЦИ
на народа на=на народа на Богиня Диана и Исуц
ПОТИСНИЦИ на потомците на жреците от=на потомците на жреците на БЕЗИСТЕНА

ЦИТАТИ И ФАКТИ за=за
Тати Иса и Бокиня Диана

Също така Чомски често бива критикуван, че е конспирационен теоретик заради често комплексните му обяснения за скритите намерения на американското правителство.

КОНСПИРАЦИЯ срещу=срещу Кан (Жреци) и Царе на Бог Иса–
срещу Българите,праведните династи от Дуло 

Ние разширяваме обхвата на конспираторите,които са заговорниците срещу Българите–управниците на всички велики и невелики страни и сили,които всички до един са от изроденоното котило на изродените кланове на Българската Божия свещена династия Дуло,документи за които и за която им дейност вадим постоянно и разсекретяваме–за ваше просвещение и познаване,че сте Божии феноменни непобедими и неунищожими потомци и народ,както и за тяхното освестяване, озаптяване и спасение,ако пожелаят,защото така само препотвърждават смъртната си присъда,която сами са си написали!

НЕ/ВЕЛИКИ СТРАНИ от=СТРАНИ от Балки
страни,изградени от Балките,Българите,нашите феноменни предци,които ни представят този нотариален документ за наша наследствена собственост,указващ,че всички велики и невелики страни са били и пак ще бъдат скоро на Свещената Българска империя на Исус и Диана,Мария Магдалена 

НЕ/ВЕЛИКИ СТРАНИ на=на Диана и Иса Бълкарина
НЕ/ВЕЛИКИ СТРАНИ на=на
Бълкари на Диана и Иса

НЕПОБЕДИМИ СМЕ народа на=народа на Бог Иса и Богиня Диана МаМа(Мария Магдалена)

НЕУНИЩОЖИМ НАРОД на=на Ежуш и Диана Матара

ОЗАПТЯВАНЕ от=от
Бог Иза и Богиня Диана

СМЪРТНА ПРИСЪДА за/от=за/от Братя от Исус и Матара
за/от изродените потомци на Исус и Мария Магдалена,издали са си я сами

СМЪРТНА ПРИСЪДА от=ПРИСЪДА от Иса и Матара–безпристрастните Съдии

СЪДИИ=Иса и Диана

БЕЗПРИСТРАСТНИ СЪДИИ=СЪДИИ,
Братя от Зар Исус и Богиня Диана

 
За да балансираме тази едностранчивост в критиките на блатовчед Чомски ни към САЩ,които са толкова крайни,защото той казва дори само малка част от същността на мракобесническата политика на управниците на САЩ (не за американския народ) и за  истината за САЩ,ние добавяме,че Евро–гейско–пейският съюз е достоен партньор на САЩ и негов прилежен слуга и подражател в скритата му анти–Българска и атнти–демократическа поробваща политика в цял свят,като допълваме,че и СССР бе не по–малко мракобесничеснически режим и система,на който сега вярващият православен Християнин,Българинът Владимир Путин полага големи усилия да откупи прегрешенията и да не повтаря грешките и престъпленията на общите комунистическо–фашистки–ционистки–нацистки–псевдодемократически поробители на света!Накрая ще повторим и потвърдим пак заглавието на статията за Аврам Чомски:


ЗАПАДА Е ПРЕСТЪПЕН=
Братя от Богиня Диана и Бог Исуз
западът е престъпен,защото е управляван от жертветните генетични потомци на Исус и Мария Магдалена,които са раздали тия роли на децата си от Дуло според драматизацията,разигравана по Техния проект и сценарий!

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Изуц
ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от
Деца на Матара и Иса

Ето това е драматизацията,Братовчеде,в която участваме преплетени в съскащото кълбо от змийските ни династични гени,страсти,грехове и святост,които сега заедно разплитаме с помощта на лингва–магията на Свещения шифър на Българския ти татьов език,в която област ти неслучайно си най–голям признат авторитет! 

А относно препоръката ти да членуваме в ЕС–такова животно скоро няма да има!
И не ние в Европа,а Европа ще влезе и членува в Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира!
И Израел!
И Америка,и целият свят!
Задължително!La Grotte de Lourdes en direct (live)

Пещерата–светилище на Богородица–Мария Магдалена,която е постоянно действащ храм за всички вероизповедания и религии по света

Търси и чрез това светилище при нужда Боговете ни,братовчеде Авраме,които те очакват с нетърпение да ги познаеш! eкип на bezistena със синергитичната подкрепа и основа на братовчед ни Аврам и Свети Георги Димитров,първороден син на Петър Дънов и внук на Васил Левски,батко на Михаел Айванков,на Петър Димков,на Димитър Димитров–Факира Мити,и бати на сестрите си Преподобна Стойна и Ванга


ИСД с ЛюбовГласувай:
11
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
30.01.2016 01:19
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. morskipesni - Аз не съм анонимен, но не ме публикувайте словоблудецо страхлив.
30.01.2016 11:34
Вашите "сакрални" глупости отвращават. Гадаенето по символи, инсинуативното усложняване на човешки, достъпни и ясни неща- това е САТАНИЗЪМ. Добре се справяте и зловещият Ви шеф ще е особено доволен!
цитирай
3. mihala - Интересни писания публикуваш, но ...
30.01.2016 12:02
Интересни писания публикуваш,но не трябва да забравяме,че в една градина има не само цветя разни,но и плевели. Насоченото за кои се отнася ,за цветята или за определен род кореноплодни , или за плевелите.Бог да ви благослови в желанието за полза роду.
цитирай
4. bezistena - АНТОАНЕТА ARDASHES=Друид на Диана и Ешуш
30.01.2016 12:49
mihala -
"Интересни писания публикуваш,но не трябва да забравяме,че в една градина има не само цветя разни,но и плевели. Насоченото за кои се отнася ,за цветята или за определен род кореноплодни , или за плевелите.Бог да ви благослови в желанието за полза роду."

Писанията ни ги изпращат Отгоре за абсолютно всички като превенция за добри,лоши, чисти,нечисти,святи или изродени човешки същества,както за търсещи Истината чисти и огнетени Души,отворили сетивата си за скрития Божи свят,така и за фанатизирани ограничени души с капаци на сетивата като morskipesni от горния коментар, съскащи с пяна на устата и отрова в нещастните им синтетични душици,и за разни други разни мерзавци най–често анти–Българи,за всички които Боговете ни са планирали да бъдат на 100 % спасени и да няма бракова продукция от този трансепохален цивилизационен експеримент–разбира се,ако самите предстоящи за претопяване бракови некачествени изделия пожелаят спасението си!
Те са ни натоварили с тази мисия–да просвещаваме и предупреждваме всички за предстоящите вече всеки следващ миг епични събития по Явяването на Боговете ни!

ИЗДЕЛИЯ на=на Иза Ел (Звей) и Диана

ИЗДЕЛИЯ от=от Дуло на Иза

НЕ/КАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ на=ПРОДУКЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш

Благодарим за благословението,Антоанета ARDASHES- mihala!
Бъди благословена и ти,Тони,и знай,че Исус и Мария Магдалена те обичат и бдят над теб и любимите ти,защото и ти си от Техния свещен род Дуло,щом си във висшата жреческа област и проявление–поезията,и си регистрирана в сакралния Божи родословен архив с този Кабала–хороскопичен документ:

АНТОАНЕТА ARDASHES=Друид на Диана и Ешуш–
Жрица от рода на Диана,Мария Магдалена и Исус,досега в невидение за Божествения си феноменен произход и статут!
Сега вече си просветена и активирана по Тяхна воля д аработиш на свещената им нива!

ТОНИ=ТИОН=Диана
цитирай
5. bezistena - САТАНА=СА ТАНА=Иса и Диана
30.01.2016 13:17
И за да не вземе да реши да изтегли гнусния си пасквил morskipesni,който пуснахме нарочно с превантивна учебна цел за лабораторно упражнение на обучаваните подрастващи Български жречета в часа по "фанатици–коне с капаци и дрънчащи на кухо и празно души и глави",ще го копнем в резерв,докато остане време да му отговорим,както ви учим никога да не си оставяте магарето в калта и да ги поставяте на местата им такива като него,мърсуващи в нашата и вашата неприкосновена сакралия !

morskipesni

"Аз не съм анонимен, но не ме публикувайте словоблудецо страхлив.
Вашите "сакрални" глупости отвращават. Гадаенето по символи, инсинуативното усложняване на човешки, достъпни и ясни неща- това е САТАНИЗЪМ. Добре се справяте и зловещият Ви шеф ще е особено доволен!"

И за да му извадим жилото с отровата и го обезвредим да не хапе и трови собствената си бедна душа,и за да трансформираме отровата му и смъртоносната му черна разрушителна енергия в животворяща енергия за вас,за нас и ако нещастника пожелае да спаси душата си–ето неговата сакрална етимология на аватара и спасителен пояс ако го хване!

morskipesni=МОРСКИ ПЕСНИ=Кан (жрец) от Бог Исус и Мария–
непосветен и изроден имплант от черноенергетичната Божия жреческа продукция,ивдуктиран и активиран Отгоре за изцепката и мърсуването си.

И докато чака този черно пси–работник,ще му изпратим много поздрави от нашия Шеф,че дори и два Шефа–Сатана,да вземе да се запознае с Тях,че иначе кофти му е работата,похулил ги,разбира се че за сега невиновен в непосветеността си!

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Диана–
Исус и Богиня Диана,които са Господ Бог Исус Христос и Богородица,която е Мария Магдалена,които са последните аватарни проявление на Българските Богове–Демиурзи!

Сега чети кои са Сатана и се дръж да не паднеш в ада на фанатизираната си злощастна душа,дето те чакат Сатана да те спасят,за да престоиш колкото може по–малко време там,че много парело!

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!
http://bezistena/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304

И когато друг път влизаш във финния крехъх и нежен,но и много страшен и огненопояждащ свят на Боговете и пси–енергетиката,не мародерствай,защото сам ще се повредиш и изгориш!
цитирай
6. indiram - Здравейте, Безистена!
30.01.2016 22:24
...
За да се премахне отровното жило, всички да знаят, че Сатана е Безсмъртният Бог и повече да мислят разумно, вместо да квичат като прасета след среща с Кирка...
...
Поздрави!

И, да се знае, че Моя Страна е България!
цитирай
7. bezistena - Много бойна си, Приятелко, ама т...
30.01.2016 23:51
Много бойна си,Приятелко,ама такива трябва да бъдем Божиите деца–благи и святи с благите и святите,твърди и безкомпромисни с нечестивците!

Ето и коя е моята страна България:

МОЯ СТРАНА БЪЛГАРИЯ=мМатара и Иса Българина
МОЯ СТРАНА БЪЛГАРИЯ=БЪЛГАРИЯ на Матара и Иса


Кажи ни тази хватка каква е за прасето и Кирката с главната буква–дето трепят прасета евентуално с кирка ли?

И сега,уважаема indiram,с благодарност за прекрасния категориен израз–сакрална анаграмна комбинация с имената на Боговете ни–БЕЗСМЪРТНИЯТ БОГ!

БЕЗСМЪРТНИЯТ БОГ=Бог Исуз и Богиня Матара Диана

Видя ли,скъпа,как Отгоре те употребиха за чист ретранслатор за това Божие послание с прекрасни Божии херметични кодировки и категорийна характеристика БЕЗСМЪРТНИ!
цитирай
8. indiram - Здравейте, Безистена!
31.01.2016 00:31
Вероятно, щото съм бойна, много бой отнесох, ама и аз боядисвах..
Защо ме наричате Бойна, а не, примерно, Илайза... - друг въпрос е...
Хубаво озвучаване - след Ленард... и с Моя България, с Емил Димитров - Да плачат други...
...
Относно хватката, за която ме питате - за Кирката - е от четенето на бивалици и небивалици, воли и неволи... и, изхода от лабиринта...
А, за Сатана - аватар (думата внушавана даже с филм, обаче, ... имам и други предположения) на нашия Безсмъртен Бог - Българския Чист Дух...
И, Богинята Атина Палада е с нас!
Защото, Е МАКТУБ!
Поздрави!
Моя, Прекрасна България!
цитирай
9. bezistena - Ако след стартиране на видеото на ...
15.02.2016 11:13
Ако след стартиране на видеото на пещерата светилище на Богородица от Лурд картината на екрана е замазана и не се вижда, придвижете с няколко минути надясно със стрелката времето на червената времева линия под екрана и предаването ще тръгне
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5510226
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!