Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2016 19:33 - Безкрайната омраза и ненавист и черната кармична орис между евреи и палестинци,пренесена върху Българска земя.Ние ще ги оправим!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4687 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 26.01.2016 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Демонстрираме ви поредната ярка демонстрация (дори и чрез умишлената стилистика на тафталогията) на всеприложението,вседействието,всемогъщието и всевластието на Свещения шифър на Свещения Български език,който е основният инструментариум на Божието Слово,чрез което всичко на този свят стана,както ще ви припомним и Кръстническия закон,с който ви просветихме в постингите ни

Новите биометрични кръщелни свидетелства на Българите.Къде ще се вгражда чипа?
bezistena.blog.bg/history/2014/01/21/novite-biometrichni-kryshtelni-svidetelstva-na-bylgarite-kyd.1230296 ,

и

Обезвреждане на смъртоносната свръхмощна бомба,която изровиха от центъра на Ямбол и заради която спряха ремонтните работи на Безистена!
bezistena.blog.bg/history/2015/05/29/obezvrejdane-na-smyrtonosnata-svryhmoshtna-bomba-koiato-izro.1365132

чрез които сме извели основния набор документи от Божията кръстническа наредба – 
Божия административна 


                                                     ЗАПОВЕД №1

Всички човеци на Земята от всички родове,етноси, раси,цветове,племена и народи,
трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят никому!

                                                     ЗАПОВЕД №2

Всички населени места и обекти по света–паланки,села,градове,държави,царства и империи,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!

                                                     
ЗАПОВЕД №3

Всички природни географски обекти на Земята от най–малкият до най–големият:
извор,поток,рекичка,река,водопад,езеро,море,океан,долчинка,местност,долина,низина,
равнина,хълм,гора,пустиня,планина,връх,...,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой обект!


                                                      ЗАПОВЕД №4

Всички живи същества от най–малкото едноклетъчно до най–голямото,трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никое!

                                                      ЗАПОВЕД №5

Всички материални предмети и обекти в света трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят за никой!


                                                       ЗАПОВЕД №6

Всички процеси,явления,действия и събития в света,
трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят на никои!

                                                       ЗАПОВЕД №7

Всички думи на всички езици на света трябва да се съставят и са съставени,по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключение на Земята,Слънчевата система и Всемира не се прави за никоя дума!

Горните шест заповеди се изпълняват задължително и неотменимо,дори и без знанието и съгласието на непосветени кръстници,поради което всичко и навсякъде на Земята,Слънчевата система и Всемира,е кръстено и носи Божиите имена чрез всемогъщието и господството на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни


Субект и обект на нашето демонстративно обследване ще бъде палестинският гражданин Омар Зайед,чиято история ви представаме с репортажа от статията 

Против екстрадицията на Омар Зайед (интервю с д-р Догмуш)
klasovosaznanie.blog.bg/politika/2016/01/21/protiv-ekstradiciiata-na-omar-zaied-interviu-s-d-r-dogmush.1424051



               ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ДЕМОНСТРАЦИЯТА:





ДЕМОНСТРАЦИЯ на=на Диана Матара и Исуц=на Диана Матара и Исус

КРЪСТНИЧЕСКИ ЗАКОН=КРЪСТНИТШЕСКИ ЗАКОН=
ЗАКОН на Кан(Жрец) Син (потомък) на Диана и Исуш от Тракия

на Жреците–потомци на Мария Матдалена и Исус–Българските Богове от Тракия


Демонстрацията провеждаме директно върху подложката на оригиналния текст




               
                      Против екстрадицията на Омар Зайед (интервю с д–р Догмуш)

Случаят „Омар Зайед“ може да се превърне в едно много лошо и опасно начало,смята един от лидерите на палестинската общност у нас

В началото на месец декември към българските власти бе изпратено искане от Израел да бъде предаден палестинският гражданин Омар Наиф Хасан Зайед за доизлежаване на присъда доживотен затвор, наложена му от израелските правораз­давателни органи за убийство,извършено през 1986 г. 


ОМАР НАИФ ХАСАН ЗАЙЕД=Исуз и Бохиня Мадара

ОМАР ТАИФ ХАСАН ЗАЙЕД=
Хан (Кан,Жрец) на Исуз и Богиня Мадара

потомък на жреци на Исус и Богинята Мадара,която е Мария Магдалена

УБИЙСТВО на=на Бог Иса и Богиня Диана
вижте и проумейте всички вие,които извършвате убийства на човеци,че посягате на Господарите и Властелините на Света!

Омар Зайед е на 51 години и живее в България вече 22 години, има и три деца. Преди да дойде у нас Омар е бил член на Народния фронт за освобождение на Палестина и именно като такъв той заедно с брат си Хамза е арестуван, осъден и хвърлен в затвор.


Демонстрираме кои са организаторите и участниците в Народния фронт за освобождение на Палестина и въобще на всички Народни фронтове за освобождение на всички народи и държави от дълговековното робство и гнет на техните управници, които всички до един! са изродените потомци на Исус и Мария Магдалена от разклонените кланове на техния свещен Български династичен род Дуло,имплантирани за духовен,интелектуален и управленчески елит на всички тракийски племена,с които е заселен целия свят:

НАРОДЕН ФРОНТ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ=ЗА Братя от Рода на Бог Исуж и Богиня Диана–
жертвени организации на Българите–Братята от Всемирното Бяло Братство от рода на Исус и Мария Магдалена
 
Точно в момента на разшифроване на този фундументален израз и етносна родолюбива саможертвена институция,в 13:57 часа на 25 януари по Радио 1 спуснаха Отгоре култовата песен The Final Countdown на Europe,която ви предоставяме с посланието на Българските Богове в постинга ни  

По двете следи на Българските жреци от Тракия: Богомили–Катари–Мускетари чрез свръхсекретният музикален жречески трезор и Кивота 
bezistena.blog.bg/history/2015/04/23/po-dvete-sledi-na-bylgarskite-jreci-ot-trakiia-bogomili-kata.1356254  ,

във връзка с техните жречески потомци,които съставят и организират и песните,и Народните фронтове за Освобождение на всички народи,която песен включихме на второ место в плейлистата на нашия песен музикален фон. 

На първо место в плейлистата на музикалния ни фон ви предлагаме култовата песен на Ищар – Horchat Hai Caliptus,общо родова за всички тракийски семитски племена,в която в лека иносказателна форма се пее за времето,когато тракийските семитски племена,от които са общите предци на евреите и на палестинци,са доведени от Българските им Духовни водачи и настойници край река Йордан,и тракийските семити са обучавани от тях в познанието и законите на живот на ранното учение (не "религия") на "младата" им Майка–Великата Богиня Майка,Българската Богиня Диана,а Баща им–Татко Исус,Бог Отец Исус,им построи светилище–мултифункционален високотехнологичен комплекс за феноменно производство на духовни,здравни и материални блага чрез реализиране на Дарбите на Святият Божи Дух,управляван от Българските феноменни жреци на Българските Богове,което светилище е зашифровано и засекретено като "къща на хълм"–което е традиционното разговорно наименование за езическите светилища на Българите в древността,и които места по–късно юдеите подлагат на тотално разрушаване и унищожение и преследване на Българските им жреци–оператори,които исторически мерзки деяния са регистрирани в Старият завет :

Книга на Царете, 23 глава
Подновяване на Завета. 
Духовни реформи на цар Йосия (вижте кои са им "духовните реформи" на юдеите!) :

23:13
Царят оскверни и високите места, които бяха пред Йерусалим, които бяха отдясно на хълма на разврата,които Израилевият цар Соломон беше построил за Астарта, мерзостта на сидонците,и за Хамос,мерзостта на моавците,и за Мелхом,мерзостта на амонците.

23:14
Също така разруши истуканите,съсече ашерите и напълни местата им с човешки кости. 

23:19
Йосия премахна и всички капища на високите места, които се намираха в сирийските градове и които Израилевите царе бяха направили и бяха разгневили Господа, и постъпи с тях точно според делата, които беше извършил във Ветил.

23:20
След като изкла на жертвениците всички жреци от високите места, които бяха там, и изгори върху тях човешки кости, той се върна в Йерусалим. 

 
Сега вижте какво представляват всъщност "духовните реформи" на цар Йосия–унищожение на Българското Учение за Любовта,Братството и Мира и спазването на Божиите закони,заедно със светилищата и избиването на Българските им феноменни святи жреци,е наречено "духовни реформи",защото всички тия описани преследвани езически "високи места",ритуали и приносителите им,са първичната Българска свещена езическа вяра,познание,институция и практика на живот по законите на Боговете–Демиурзи,които юдейският цар Йосия (изроден династ от Дуло,видно по името му ЙОСИЯ=Иса,и по неотменимата световна династична традиция всички управници на всички племена да са от Дуло) разрушава злодейски и вероломно–деяния,прикрити нескопосано като Богоудобна реформа!

Ето какво са високите места:

ВИСОКИ МЕСТА=МЕСТА на ВОК ИСИ=МЕСТА на Бок Иса
мегалитни светилища на Бог Исус,Рогове на духовни и материални блага и изобилие

ВИСОКИ МЕСТА=Кая (скално светилище) на Исус и Богиня Мат
ВИСОКИ МЕСТА на=на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мат 

 
На тия светилища–високи места,юдеите разрушават и статуите на Българските Богове, изработени от жреците им и наречени от тях ИСТУКАНИ:

ИСТУКАНИ=ИС ТУ КАНИ=Кани (Жреци) на Иса и Диана 
 
ОТДЯСНО НА ХЪЛМА НА РАЗВРАТА=
Хан (Кан,Жрец) от Дуло,Братя от Исуз и Матара Диана

Високи места(светилища) ОТДЯСНО НА ХЪЛМА НА РАЗВРАТА=
Високи места (светилища) на  Хан (Кан,Жрец) от Дуло,Братя от Исуз и Матара Диана  
 
Ето и кои са АСТАРТА–обслужващите Хълма на разврата:

ХЪЛМ НА РАЗВРАТА=Матара и Иза Бълхарина
светилищата на Богинята Майка и на Бог Исус Бълхарина

ХЪЛМ НА РАЗВРАТА=Бълхари на Матара и Иза
Българските жреци и жрици,опериращи на светилищата  

АСТАРТА=АС ТАРТА=АС ТРААТА=
Иса Друиди=Друиди на Иса–Жреците на Исус 
 
Сега разбираме и каква мерзост е преследвал и осквернил българо–юдео=данайският изроден юрод цар Йосия:

ОСКВЕРНИ МЕРЗОСТТА=ОСКВЕРНИ Исуз и Матара Диана
самите Богове–Демиурзи е осквернил мерзавецът Йосия,осквернявайки (разбирай "избивайки") техните жреци–Българите,което се потвърждава от продължението на тоя ужасяващ документ за геноцида срещу Българските жреци,обгрижвали това тракийско неблагодарно синтетично племе,завладяно и управлявано от векове от най–реакционните анти–Българи.

Ето и какво представляват най–злокобните пасажи в Стария завет,ужасяващ документ свидетелстващ за престъпленията на юдеите към Българите–Свещеническата свята каста на Боговете,с който акт и постоянна практика се гордеят и до сега юдеите,че са го вменили за родова гордост и на читавата част на еврейското племе–израелтяните: 

"...съсече ашерите и напълни местата им с човешки кости" 

"...след като изкла на жертвениците всички жреци от високите места,които бяха там,и изгори върху тях човешки кости,той се върна в Йерусалим."


Ашура или Асират (още Асирту, Асирату, хетска Ашерту, аморейска Ашрату, преминала на иврит в Аше́ра) е ханаанска върховна богиня,почитана като Богиня–Майка, съпруга на върховния бог Ел

Изобразявана е като стъбло на дърво (т.е. като дърво на живота),което е неин символ. Ашерата е разпостранена под формата на култови дървени фигурки–терафим,в което име веднага откриваме след деанаграмиране Българската Велика (Балка) Богиня Майка

ТЕРАФИМ=Ф МАТЕРИ=Богиня Матара
която е закодирана и в горните имена:

А информацията,че Асирта,Терафим или Богинята Матера,е съпруга на върховния Бог Ел е най–древният документ за рептилския животински херметичен хералдически символ на Българският Бог Демиург–Господ Бог Отец Исус,защото Ел е първата най–древна синонимна форма на 12–те синонима на Змей,Змия,Ламя,Дракон,Вер,Хала,Кала,Гала,Селен,Слав,Хидра.

АСИРАТ=АСИРТУ=АСИРАТУ=АШЕРТУ=АШРАТУ=Шар Диана=Цар Диана=Царица Диана,
и съответно Царе/Царици на Диана–върховният административен управленчески титул на Българските Канове–Жреци/Жрици,на тракийските семитски племена по тия места

Съсичането на ашерите означава освен разрушаването на статуите на Богинята Майка Диана,още и избиването на жреците Ѝ–гилдията и родословието на Българския жречески владетелски елит,които са фараоните,с чиито кости изродът цар Йосия напълнил светилищата и документирал гордо престъпленията си! 
 
Това са духовните реформи на юдейските царе,за които ни разказа плачещата Душа и треперещият глас на оцелялата от геноцида Българска жреческа потомка на Богинята Майка,Царица Диана,и нейна кръщелница–Ищар,в тази обща култова родова песен на евреи и палестинци!  

ИЩАР=ИШТАР=АШЕРТУ=Шар Диана
Жрица на Царица Диана,Посветена Българка в свещения си Божи феноменен произход и статут,което тя прокламира и демонстрира при посещението си в България през 2011 година,където във всичките и концерти гвоздеят на програмата ѝ бе потресаващото и завладяващо изпълнение на култовата "Облаче ле бяло",показателна изпитна песен, легитимираща изпълнителите като Българи,феноменни жреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и която ви представяме в третото изпълнение на нашата плейлиста.

ДА СЕ ВЪРНА МАЙКА ДА ПРЕГЪРНА=ДА ПРЕГЪРНА Сар Богиня Майка Диана
ДА СЕ ВЪРНА МАЙКА ДА ПРЕГЪРНА=ДА ПРЕГЪРНА
Бокиня Мадара и Иса

В култовата песен Евкалиптовата гора отчаяната Ищар ни казва,че от ония времена по тия места на река Йордан,до сега нищо "Велико не стана,пак е тишина и ги няма евкалиптовата гора,мостът,лодката и соленият мирис от водата". 
В тия метафорични анаграмни зашифровки посветеният текстописец под диктовката Отгоре на същите тия Български жреци,чиито кости юдеите са насякли и осквернили с тях светилищата,и от тогава до сега те са действащи Светии,които скоро ще бъдат Съдебните заседатели на процеса на Съдният Ден,е скрил сакралната информация за Българските Богове,Техните жреци и вълшебното време на изобилието,когато всички семити–евреи,палестинци,аморейци,сидонците и моавци,са живяли заедно и щастливи по Божиите закони,управлявани от свещените святи Български управници–жреци! 

ВЕЛИКИ=ВЕЛКИ=Балки–Българи

НИЩО ВЕЛИКО НЕ СТАНА=Балки Диана и Исуш=Диаан и Исуш Балки (Българи) 

ТИШИНА=
Диана и Ешуа


ЕВКАЛИПТОВА ГОРА=Богиня Диана и Бог Бълкария 

МОСТ И ЛОДКА=
Кан (Жреци) от Дуло на Ида и Мат
обгрижващите ги жреци,жертви на юдейските царе 

СОЛЕН МИРИС НА ВОДАТА=Исус Ел (Змей) и Богиня Матара Диана

Това пее  и ни говори жрицата Ищар,а чрез нея ни говорят жертвените Български Жреци–Светии,и най–много говорят на вас–евреи и палестинци и другите съседни арабски семитски племена,избиващи се във взаимна смъртна хватка,да се опомните, познаете и осъзнаете с тази песенна превенция,прорицние и последно предупреждение в общия ни транспространствен импресиен постинг,че вече идват и лошо ви се пише на всички,ако не се спрете! 
 
Ето и емблематичната песен на Българските жречески потомци от  EUROPE с която  се легитимират и те като субектите на Народните фронтове за Освобождение на племената
 
image

Това песенно послание ни разкрива,че Бардите от всички народи,и конкретно в случая ангело–гласните и ангело–образните певци от EUROPE,са жертвените жречески потомци на Исус и Мария Магдалена,и като такива са инструменти и оръдия на посланията Им към хората,и че са колективно посветени в произхода и мисията им на транспространствени посредници между Боговете и хората,на песенни Барди и на организатори и участници в Народните фронтове за Освобождение на всички народи,с която цел предприемат и пътуването към Исус,и завръщането отново при хората за тяхното Освобождаване,за което пеят в тази песен!


 
1.Ishtar Horchat Hai Caliptus BG ПРЕВОД
2.EUROPE     Последнот отброяване
3.Ishtar - Облаче ле бяло (Oblache le bialo) Live in Plovdiv

Последното отброяване

Ние си тръгваме                                                               
и това е сбогуване                                                         
И може би ние ще се върнем
на Земята,кой знае?

Аз мисля,че не сме виновни,
че напускаме Земята.
Нещата ще бъдат ли някога същите отново ?
Това е последното отброяване,
последното отброяване...

Издигаме се към Венера(Venus)     Издигаме се към VENUS=издигаме се към Бог Иса
и се извисяваме!
Може би Те ни виждат 
и ни приветстват!

Толкова много светлинни години          
и ще ги намерим!
Аз съм сигурен,че ние
всички ще ви липсваме!.
Това е последното отброяване,
последното отброяване,
последното отброяване,
последното отброяване...

Това е последното отброяване 
и ние сме заедно,
аз съм сигурен,че ние
всички ще ви липсваме.

Това е последното отброяване...
Това е последното отброяване... 

image

 
 
продължаваме с превода по основната тема за омразата и войната между евреи и палестнинци и демонстрацията ни кои са организаторите и участниците в Народния фронт за освобождение на Палестина  



ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара

ОСВОБОЖДЕНИЕ=
Бог Исуж и Богиня Диана 

Ето и какво означава оригиналното име на истинската Библейска Палестина,която е в земите на България на Балканите,а Балканите до преди 600–700 години са били целите на Българското царство!

ПАЛЕСТИНА=Дуло на Бог Иса
територия и народ на Българските Жреци–Канове и Царе от Дуло от рода на Бог Исус

БИБЛЕЙСКИ ЗЕМИ и НАРОДИ на=ЗЕМИ и НАРОДИ на Бог Иса Балк (Българин) 

БИБЛЕЙСКИ ЗЕМИ и НАРОДИ на=ЗЕМИ и НАРОДИ на Кан(Жреци) на Иса от Павел

Жреци на Исус от родословието на Неговия Първороден син Павел от Мария Магдалена,който е Цар Авитохол (33–333 г.сл.Хр.),който е император Тит Флафий Веспасиан–Родоначалникът на Флавиите,който е всички римски (Български императори) на римската империя (Свещената Българска империя–33 г.сл.Хр.–518 г.сл.Хр.) от Веспасиан до Диоклециан включително,от 333 година сл.Хр.до сега реален и действащ Първосветец и Шеф на небесното светейшество и Министър–Председател на транспространственото правителство на абсолютните монарси Исус и Мария,познат като Свети Павел,чието име е анаграмата от свещения Сътворенчески статут и дефиниция на Майка му Мария и Баща му Исус:

Бог е Любов–

Боговите Татко Исус и Майка Мария са Любов! 
 

ЛЮБОВ=БОВЮЛ=Повюл=Павел

ПАВЕЛ=Пабел=Бабел=Бибел=Библия

Свещената кодирана със Свещения шифър Българска книга със свещената Българска история от Сътворението на света до наши дни и Свещеното Божие Българско феноменно жреческо потомствено родословие Дуло,чиято сакрална семантика е Любов!

ЛЮБОВ=Павел=Библия

Затова и херметичната кодировка на официалния фалшифициран геаграфски роднен град на Исус и Богородица (Мария Магдалена)–Витлеем,е първоразрядна анаграмна комбинация от името на града на Богиня Диана –Ямбол,както ще видите в следващия документ от хронологията на събитията,описани в статията:

След като обявява гладна стачка Омар е преместен в болница във Витлеем, от където бяга в Сирия.


ВИТЛЕЕМ=
ТИ ЕЛЕМБ=ТИ ОЛИМБ=ТИ ЕМБЕЛ=Диана от Ямбол=Ямбол на Диана

Вестник „Земя“ потърси за коментар по случая един от лидерите на палестинската общност у нас — д-р Ибрахим Дугмуш.

ИБРАХИМ ДУГМУШ=Хан (Кан,Жрец) на Богиня Мад Мария и Ешуа

ВЕСТНИК=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса
основно информационно средство за информиране на хората от Българските Жреци 

- Д-р Догмуш, в последните дни случаят „Омар Наиф Хасан Зайед“ предизвика сериозно напрежение сред палестинската общност в България. Кой е Омар Зайед, с какво се занимава и какво иска израелската страна? 

- Първо бих желал да благодаря от името на Палестинската асоциация в Република България, за проявената солидарност и внимание към случая на нашия сънародник Омар Зайед. Позволете ми да ви поправя и уверя, че няма създало се напрежение, а солидарност към един много голям, не само личен, а и международен казус. В по-долните редове ще разберете защо казуса „Омар“ е важен както за нас, така и за бъдещите политически и дипломатически отношения между държавите.


ПРОЯВА на СОЛИДАРНОСТ=ПРОЯВА на Дуло от Сар Иса и Диана  

СЪНАРОДНИК=КАН РОД ИСЪ=Кан (Жреци) от Рода на Иса=Род от Кан(Жрици) от Иса

КАЗУС=Кан (Жреци) на Исуз

МЕЖДУНАРОДЕН КАЗУС на/от=КАЗУС на/от Ежуа и Мадара Диана

МЕЖДУНАРОДЕН КАЗУС от=от 
Кан(Жрец),Син на Исуж и Мадара Диана 

Сега разчупваме восъчния печат и разсекретяваме и следващия документ от дипломатическа поща,с който ще установим,че всички дипломати по света са от изродената генеалогия на Дуло,които завихрят всички световни конфликти и войни в света,за да се поддържа враждата и разединението на Българите и народите по света,за да могат в режим на тотална и перманентна полицейщина,военщина и диктат и терор да се изтребват в постоянен геноцид Българите–духовният и бунтарският  революционен елит на всички племена,(по неосъзната за анти–Българите поръчка от Боговете за попълване на Тяхната небесна армия от светии) за да могат да ги владеят управниците им в при тия извънредни екстремални режими

ВОСЪЧЕН ПЕЧАТ=ВОСЪТШЕН ПЕЧАТ=ПЕЧАТ на Богиня Диана и Исуш

ВОСЪЧЕН ПЕЧАТ=ВОСЪТШЕН ПЕЧАТ=ПЕЧАТ на ВЕШИСТЕНА=ПЕЧАТ на
БЕЗИСТЕНА–
печатът на Първосвещения Бож храм в Първосвещения Божи град Ямбол,на който печат пише БОГИНЯ ДИАНА И ИСУС

ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ между=
ОТНОШЕНИЯ между
Кан(Жреци) от Дуло от Исуш и Богиня Мат Диана


- Какви са обвиненията срещу него? 

- Преди всичко нека не забравяме така познатия близко-източен проблем, който се води от десетилетия насам между народите на Израел и Палестина. Действието, както вече бе упоменато, се развива в далечната 1986 година, когато напрежението в този регион ескалира и е пред избухването на първата Интифада през 1987 година. През този период се водят военни действия от израелската армия с цел окупиране на палестинските територии.
Предвид обстоятелствата и обстановката в която всеки се бори за опазването на семействата си и родината си,Омар попада в ситуация,в която бива ранен,и в знак на самозащита причинява по-късната смърт на израелски гражданин,който го е нападнал. 

- На какъв етап е случаят в момента и какви действия смята да предприеме палес­тинската общност в защита на Омар Зайед?

- Случаят в момента е в начален стадий, а именно изчакване на решение от българ­ския съд. Действията, които ще предприеме Палестинската асоциация в Република България в защита на съгражданина ни Омар Зайед, ще бъдат базирани на резул­татите от разследването на Българските съдебни органи. Най-важното, за което се борим, е не само отказ за екстрадацията на Омар, а също така и предпазване от бъдещи своеволия от страна на израелските власти и манипулирането на Българс­ката система.


ИЗЧАКВАНЕ на=ИЗТШАКВАНЕ на=на Бокиня Диана и Изуш

ЩЕ СЕ БАЗИРАТ=Зар Исуш и Богиня Диана

ЩЕ СЕ БОРИМ заедно с=ШТЕ СЕ БОРИМ заедно с=зааедно с Исуш и Богиня Матара

ЕКСТРАДАЦИЯ на=на Кан (Жрец) от Рода на Исус и Диана

СЪДЕБНИ ОРГАНИ на=ОРГАНИ на Иса и Богиня Диана

СИСТЕМА на=на Исус и Мат

ДЪРЖАВНА СИСТЕМА на=на
Жар Исус и Богиня Матара Диана

Това е много деликатен момент, тъй като е прецедент. По меж­дународните закони за правата на човека е забранено една държава да предаде който и да било гражданин на друга такава, която в законодателството си раз­решава малтретирането на затворниците и няма еднакво правосъдие с другите дър­жави, както е в Израел. Израелската съдебна система разрешава малтретирането на палестинските граждани, намиращи се в техните затвори. Те пренебрегват човешките права, които са за всеки индивид в света. Палестинската асоциация в България нееднократно e оказвала помощ в случаи като този, в който бяха задър­жани петима Български граждани в затвор в Емирствата. 

ЗАТВОР за=за Братя от Иза

ЕМИРИ=МИЕРИ=Мария

династ от Българската династия Дуло на Мария

ЕМИРСТВА=Иса и Богиня Матара
владения на Български династи от Дуло от жреческата посявка и имплант сред арабите



Ние многократно изп­ращахме наш представител до тяхното освобождаване. Също така оказахме голяма помощ за освобождаването на медицинските сестри в Либия. Именно чрез нас един от ръководителите на Палестинската държава проведе среща със сина на Муамар Кадафи в защита на Българските медицински сестри. Помагахме и в опитите да бъдат освободени Български шофьори в Ирак. Това са само част от случаите, в които Палестинската асоциация в България помага за разрешаване на Български въпроси. Ние сме част от Българското общество,запазили сме и палес­тинския корен в себе си. 

ОБЩЕСТВО на=на Бог Исуш и Богиня Диана

Ние представляваме истински мост и добър посредник между България и арабските страни. Ние, заедно с нашите братя в арабските асоциации, сме добър действащ фактор в България.

ИСТИНСКИ МОСТ са=са Кан (Жреци) Син (потомци) на Исус и Мат Диана–
Българите,транспространствените посредници между Боговете и хората

Именно затова провеждаме срещи на високо равнище с политически парти, неправителствени организации и организации за правата на човека в целия свят. Също така сме провеждали раз­говори с асоциации на завършили в България араби, които сега живеят навсякъде по света. Ще се провеждат многобройни митинги пред Българските посолства и сградите на „Червения кръст“ навсякъде по света,с цел предотвратяването на евен­туална грешка от страна на България и екстрадацията на Омар,тъй като това е незаконно и нехуманно. 

НАВСЯКЪДЕ СА=Бокиня Диана и Исус 

НАВСЯКЪДЕ СА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

ПО СВЕТА СА=Бог Исус и Богиня Диана

МИТИНГИ на=на Ган (Кан,Жрец) на Мат

МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ на=на Ган (Кан,Жреци),Братя от Иса и Мат Диана

Българският прогресивен борческо–революционен елит на всички народи,за унищожението на който се организират всички войни и диктатури по света,както и последният решителен кръстоносно–ислямистки поход срещу Българите и европейските християнски тракийски народи,който ще доведе до явяването на Българските Богове и Съдният Ден на всички врагове на Българите–Свещеният Божи народ !!!

- Г-н Зайед вече 22 години живее в България. Защо,според вас,чак сега се иска неговата екстрадация за излежаване на доживотна присъда в Израел и как ще отговорите на обвиненията,че досега е бил издирван,но се е укривал? 

- Наскоро Палестинската държава подписа споразумение с Международния наказателен съд,въпреки натиска от страна на САЩ и Израел. Причината за натиска е страхът на Израел, че могат да бъдат осъждани техни политици, военни и ръководители от държавна сигурност за извършените от тях военни престъп­ления срещу палестинци.


НАКАЗАТЕЛЕН СЪД срещу=срещу Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Диана–
всички скълъпени съдебни процеси и наказателни дела срещу потомците на Българските жреци в България и по целия свят за тяхното перманентно преследване  

НАКАЗАТЕЛЕН СЪД срещу враговете на =срещу враговете на Кан (Жреци) от Дуло на Исуз и Диана
процесите на Съдния ден,които съвсем скоро предстоят! 



Затова Израел отвори архив със стари преписки. Повечето от тях са фалшификации, защото няма независими комисии, тъй като Израел отказва каквато и да е комисия освен израелската. За издирването всички знаем, че Израел оказва силно влияние в България и други държави чрез американ­ско — израелски натиск. Също така има споразумение на високо ниво в областта на сигурността, което е в интерес на Израел. Многократно България е искала от Израел да предаде хора, които са извършвали престъпления в България, а сега живеят в Израел. Нито едно от тези искания не са приети от страна на Израел. Това са реални случаи. Не е възможно Израел да не знае къде е Омар.Той никога не се е опитвал да смени името си.

СМЕНЯ ИМЕТО СИ дадено от=дадено от Исус и Диана МаМа=от Исус и Диана Мария Магдалена
непростимо нарушаване на   Божията кръстническа наредба в частта ѝ на  

 
                   
 Божията административна ЗАПОВЕД №1  

Всички човеци на Земята от всички родове,етноси, раси,цветове,племена и народи,
трябва да се кръщават с Божиите имена по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица от Свещения Български език!
Изключения на Земята,Слънчевата система и Всемира не се правят никому!


Децата му също носят неговото име. Наскоро те заминаха за Палестина, преминавайки през израелските пунктове. Омар работи в центъра на София и живее с постоянно местожителство от 22 години в България. Омар е познат сред всички араби в България с активността си в социалните мероп­риятия.

- Като изключим частния случай, ако г-н Зайед бъде екстрадиран, какви опасности крие това в бъдеще за палестинската общност в България?

- Нямаме желание тази екстрадация да бъде осъществена.Работим с всички методи, с цел да защитим България от голяма грешка,тъй като това дело е незаконно и може да бъде много лошо и опасно начало.По този начин България подронва суверенитета си, показвайки слабост.Изпълнява израелски заповеди,пренебрегвайки своята законодателна система и съобразявайки се с израелската такава,която от своя страна отрича всички други законодателни системи.


ВСИЧКИ МЕТОДИ=Исуш и Бокиня Мат Диана

ЗАКОНОДАТЕЛНИ СИСТЕМИ на/от=
на/от
Кан (Жреци ) от Дуло,Син (потомци) на Исус и Мат Диана–
изработените от Българските жреци законодателни правила и принципи по Десетте Божии заповеди,които управниците на народите погазват най–брутално в свой интерес и в ущърб на народите си

ЗАПОВЕДИ на=на Иза Бог и Богиня Диана=на Бог Иза и Богиня Диана
ДЕСЕТТЕ ЗАПОВЕДИ за=ДЕТСЕТЕ ЗАПОВЕДИ за=за
Децата на Бог Иза и Богиня Диана

Това ще бъде превърнато в тенденция и всеки месец ще искат по един от нас. Тъй като Израел се водят само по собствените си законни, в които арабите нямат никакви хуманитарни права.Затова ще има активни законови и многократни публични действия­вия.Също така повторно ще помислим за бъдещите ни взаимоотношения с Българ­ските власти.



Ето поредният разсекретен документ,пристигнал с днешната небесна интернет поща, който документ като всички други разсекретени документи,изпращани ни от Канцеларията на Исус и Мария Магдалена,имат както пророческо–проницателен характер,така са и задължителни за реализиране,защото са точки от Божия проект,който се изпълнява стриктно и педантично по график,като в конкретния случай посочва,че скоро време на цялата Земя ще бъде установена тоталната и безприкословена диктатура на Българските власти,които ще бъдат съставени само от святи и праведни Канове–Жреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Богиня Диана

ВЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ на=на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исус Българина

Диктатурата на Кановете от Всемирното Бяло Братство ще бъде въведена безмилостно и безприкословно,без никакви референдуми и допитвания до който и да е,без никакви санкции от евро–гейски съдове за псевдо–правата на хората,разни соросодоиски извратеняци анти–Българи от хелзински анти–Български комитети и амнести интернационални заговорници и бандити,и всякаква анти–българска измет и мерзавци,които ще седнат доброволно и безапелационно сами на подсъдимата скамейка,заедно с всички човеци на Земята,за да им прочетат личните досиета, престъпления и заслуги срещу и към хората,да изслушат присъдата си и изживеят личният си катарзис,да придобият всеобщата,но последна!!! амнистия от безкрайната Божия Любов и милост,и заживеят ако пожелаят,по безприкословните закони на Царството на  Любовта,Братството и Мира под управлението на Българите–Канове от Всемирното Бяло Братство!
Ето пак кои сме ние!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара


КАТАРЗИС=Исуз от Тракия=Кристоз=Христоз




Култовият палестински водач Ясер Арафат Хуссайни има натрупани куп Български династични имена и титули,от които ще разсекеретим основните:Мухаммад ’Абд ар-Рахман ’Абд ар-Ра‘ӯф ‘Ара̄фат ал-Кхидуа ал-Хус̣с̣айнӣ,известен още и с партизанския псевдоним Абу Амар.

ЯСЕР АРАФАТ ХУССАЙНИ=Хан (Кан,Жрец) от Диана и Исус Вер (Змей)


АБУ АМАР=
Богиня Мария


Арафат е президент на Палестинската автономия (неин водач става през 1993 г.,а през 1996 г. е избран за петгодишен мандат); водач на Фатах и ръководител на Организацията за освобождение на Палестина (ООП) от 1969 г.,и един от тримата нобелови лауреати за мир за 1994 година заедно със Шимон Перес и Ицхак Рабин.

ФАТАХ=ФАХ ТА=Бохиня Диана 
 
ШИМОН ПЕРЕС=Бог Исуш и Мария

ИЦКАХ РАБИН=ИТСКАХ РАБИН=
Кан (Жрец ) от Бог Иса от Тракия


Съпругата му е Суха Тавил,а дъщеря им се казва Захва,по името на майка му,която е от Български жречески корен 

СУХА ТАВИЛ=Хан (Кан,Жрица) от Дуло на Бог Иса

Партизански водач, Арафат е смятан от палестинците и техните поддръжници за борец за свобода, а от САЩ,Израел и техните поддръжници — за терорист.

По същия начин се дефинират помежду си и се кълната и избиват взаимно и двата народа от тракийските сродни племена евреи (израелтяни и юдеи) и палестнинци,които получават Отгоре засега жълт картон с последно предупреждение за постоянно дисквалифициране!

ДИСКВАЛИФИЦИРАНЕ от=от Богиня Диана и Бог Исус Бълкарина 

 
И вземете и се просвещавайте от нашите лекции,и евреи и палестинци–тракийски синтетични племена от био–роботи от глава 1 на Битие на Светото Писание,с които сме ви запознавали в предните ни постове,дето нашите Пресвяти Деди с толкова Любов и грижи ви култивираха и се мъчиха толкова време да ви направят хора,пък вие ги избивахте навремето си,и сега помежду си се избивате и като отровни смърни змии и зверове сте се уплели в кълбото от спиралите на взаимно изгарящата и унищожаваща ви от омраза и отмъщение,подклаждани от вождовете си и все по–дълбоко проникваща в кръвта и гените ви родово–племенна черна карма от непростителност и жажда за мъст,че иначе да не ви развъртят бушоните Шефовете и  Ръководителите на проекта,че язък Им за дълговековните усилия! 
 
 
И бъдете абсолютно сигурни,че никакво покаяние,разкаяние и примирие няма да можете да постигнете с досегашните методи,фалшиви псевдо–Божии религии и традиционни конвенционални и нетрадиционни методи,докато не примете и се кръстите с истинското Познание и езическо Учение на Българските Богове за Всемирната Любов,Братство и Мир и Святият Им Дух!

Интервюто взе Иван Гайдаров,
Вторник, 29 Декември 2015година,
 
а днес екипът на bezistena  и Свети Павел,Свети Мойсей и Свети Мохамед преведохме и ви задължихме с тия Божии документи за изпълнение! 

 
ИСД с Любов! 
 
 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. indiram - Здравейте, Безистена!
25.01.2016 21:16
Всичко се обяснява с Българския език!
Живи и здрави!
Поздрави!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
25.01.2016 21:45
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
3. bezistena - С благодарност за поздравитие, ...
25.01.2016 22:07
С благодарност за поздравитие, indiram !

Всичко се обеснява със Свещеният шифър на Свещения Български език и не само се обеснява,но и всички феноменални духовни,медицински и материални чудеса и свръхестествени процеси се извършват чрез вълшебството на Словото,което е Божият Сътворенчески език,чрез който стана всичко и ще става всичко занапред!
цитирай
4. indiram - Здравейте, Безистена!
25.01.2016 22:27
Ищар и EUROPE !
А, в Пълнолунието има колко цветове!
Щото, по навик, гледам небето и звездите.
У Фейсбука имало - Манев и Танев от БАН, открили нещо за Българските букви.
...
Поздрави!
цитирай
5. indiram - ...
26.01.2016 02:24
Мисля си, че ако не знаех френски, английски, латински... думи
Щях да разбера по-ясно за какво пее Ищар!
Същото е и с EUROPE и Победата,

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674529
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!