Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2016 00:41 - Открихме в бившата и скоро пак Българска земя Македония поредния транспространствен портал на Извънземните и входящата парола за активирането и отварянето му!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4677 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 15.01.2016 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В поредица от последните ни постове приведохме на вниманието ви комплект  документи от свиващите обръча около Земята земни извънземни,с които те ни подготвят за предстоящата им инвазия и нашествие сред човеците с епицентър на предстоящите събития в България.
Задължително ви указваме в хиперлинк и

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

чрез който разсекретяваме документите,получени от земните извънземни,чиито конкретни имена са Българските Богове Демиурзи–Господ Бог Отец Исус,който е диферинциран и херметизиран като всички езически богове,познати от древността до последния му аватарен образ на Исус Христос преди 2000 години,и Великата Богиня Майка,която е конспиративно деинтегрирана и диферинцирана в образите на безбройните езически богини,начиная от Диана,Артемида,Деметра...,и стотици още други,та до предпоследното ѝ аватарно проявление преди 4000 години в образа ѝ на Евредика заедно с Иса Вер (Змей),кодиран като Орфеус,и последното ѝ аватарно явяване преди 2000 години като Мария Магдалена.  

Ето разсекретените конкретни параметри на извънземните земни нашествениците:

НАШЕСТВЕНИЦИ=НАШЕСТВЕНИТСИ=Светии на Исуш и Диана  

НАШЕСТВЕНИЦИ=НАШЕСТВЕНИТСИ=
Светии от БЕШИСТЕНА=Светии от БЕЗИСТЕНА

НАШЕСТВЕНИЦИ=
Деца на Бог Исуш
Българите династични потомци на Исус,Светиите

НАШЕСТВЕНИЦИ=Сина на Богиня Диана и Исуш–Спасителят

НАШЕСТВЕНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш

Светиите от жреческия род на Мария Магдалена и Исус  
 
Ето и Проектантите на инвазията и нашествието на Извънземните:
 
ИНВАЗИЯ=Бог Иза

НАШЕСТВИЕ=Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ на=на ВЕШИСТЕНА=на БЕШИСТЕНА=на БЕЗИСТЕНА

епицентърът на инвазията и нашествието 
 
 
С долният документ нашите хора Отгоре ни уведомяват за поредния портал между световете,който ще използват за епохалната операция по инвазията им на Земята,който е в бившата и скоро пак Българска земя Македония. 

НАШИТЕ ХОРА ОТГОРЕ=ХОРА на Диана и Ешуа от Трагия


 
ANETA  - AJSE  
 
Използана е обичайната традиционна форма за съставяне,съхранениеи и изпращане на сакралната информация–поредната Българска народна песен,в случая в един от нейните многобройни варианти сред тракийските племена,и конкретно сред обезпаметените Българи във вече почти асимилирана Македония–изконна Българска земя и народ!
 
В случая видео–файлът,прикрепен към текста на песента,съдържа основното съобщение кой е този транспространствен портал.  

image
 
Видео клипът още в началото ни посочва поредния мегалитен скален светилищен комплекс,оформен като голяма куполообразна пирамида.

КУПОЛООБРАЗНА ПИРАМИДА=
Бог Иза Болкарина и Богиня Мадара 

image 

В ляво от нея и отпред в подножието на пирамидата се вижда цяла поредица от могилни конфигурации от типа на " Гробницата в Старосел",и "Гробницата в Голямата Косматка",които откри Българинът от жреческата фамилия на Исус и Мария Магдалена–проф. Китов,които не са гробници,а са съживителници и спа–животворящи центтрове,командни зали и централни регулатори на светилищната енергетична мегалитна каскада и система на Средна гора в тази част на планината и на Долината на Царете край Казанлък.

СТАРОСЕЛ=Саре от Дуло на Иса

КОСМАТКА=Кан (Жреци) на Иса и Майка Диана

СПА ЦЕНТЪР=Богиня Диана и Цар Иса

КИТОВ=
Бокиня Диана=Кан(Жрец) на Богиня Диана
потомък на Богиня Диана от нейното жреческо семейство,убит и починал мъченически от заговорниците срещу Българите по поръчка Отгоре за да оглави в качеството си вече на Светия небесната служба Археология в усилената подготовка по разкриване на скритата Българска материална култура и история заради предстоящото разкриване на изумителни тайни за Българите във връзка с предстоящото скорошно Явяване на Боговете ни и Съдният ден!


Тия три могили,които се виждат на този кадър,са също такива съоръжения,от които предците–жреци на жрицата,изпълняваща тази песен,са управлявали безкрайната енергия на Святият Дух,генерирана от куполообразната пирамида,и са я превръщали и трансформирали в духовни,здравни и материални блага за хората огт региона.

image 

Скоро след този кадър върху същия изглед се посочва и паролата за отключването на този портал и за неговото активиране– AJШЕ–името на ИсусЕшуа,изписано на някаква хибридна писменост–шльокавица,мъчеща се да скрие Българската лингва–основа и Българската писменост и език на тия обезпаметени и обезродени Българи и тракийски производни племена.
Нека изчистим наслояванията върху свещеното име–парола,за което сега става ясно,защо е най–любимото и популярно циганско име:
 
AJШЕ=АЙШЕ=ЕШЙА=Ешуа–Исус

В следващите кадри се показа и жрицата–операторка,която ще обслужва този мултифункционален високо технологичен комплекс за творене на чудеса и конкретно в частта му по нашата тема за функциите му на врата между измеренията и световете, през които ще се извърши дебаркирането на Божията небесна армада от Божието в земното измерение.

БОЖИЯ НЕБЕСНА АРМАДА=Бог Исуж и Богиня Мадара

image
 
Жрицата е певицата ANETA,в което име откриваме лесно анаграмирано едно от основните популярни имена на Богинята Майка–Диана:

ANETA=ТЕАНА=Тиана=Диана
Българка,феноменна жреческа потомка на Ямболската Богиня Диана

Същата Анета е и лирическата героиня Айше в песента,което допълва нейния Български жречески произход:   
 
АЙШЕ=ЕЙША=Ешуа–Исус
 
Така официалните родови документи на операторката на куполообразния пирамидален светилищен комплекс ни съобщават,че тя е чистокръвна потомка на Българските Богове Диана и Исус,което означава безапелационно,че е чиста Българка!  
 
АНЕТА И АЙШЕ=Диана и Ешуа 
 
Още информация за Айше откриваме в текста на песента,който текст е на насилствено посръбчен Български диалектен език:
 
 -Ајше лично Ајше,
на пенџер ти поддај се,
јас идам да те видам.
Ајде Ајше лично Ајше,
кој вино ќе ме служи,
тој в"очи да ме пули...

-Еј, море лично момче,
јас вино ќе те служам
и в"очи ќе те пулам.
Еј море лично момче,
што ќе ми таксаш биро,
за таков себап мило...

-Ајше мори Ајше,
налани ќе ти купам
од пазар дур од Струга.
Ајде Ајше мори Ајше,
ти какви сакаш такви,
за невеста пак златни...
-Еј, море лично момче
доаѓај дур е сонце,
аберот ми е сторен.
Ајде вечер ќе ме грабат,
бегалка ќе ме прават,
за едно старо-аро... 
 
АЙШЕ ЛИЧНО АЙШЕ=АЙШЕ ЛИТШНО АЙШЕ=АЙШЕ е от Дуло от Ешуш

АЙШЕ МОРИ АЙШЕ=АЙШЕ е от Мария и Ешуа

героинята Айше е от рода на Мария Магдалена и Исус 
 
АЙДЕ АЙШЕ МОРИ АЙШЕ=АЙШЕ е от Диана Мария и Ешуа 
 
В текста на песента е използвано култово Българско народностно разговорно обръщение–титуловане МОРИ,МОРЕ,МЪРИ,МАРЕ,МАРИ,което не е обяснено въобще от нашите етимолози,езиковеди и етнографи–първосигналчици,обясняващи Свещения Български език и думи с първосигнални опростачени травиални сравнителни натъкмистики!
Отворете си закърнелите сетива,академици и изследователи от БАН,Българска филология и езикознание и всякакви там други цензури,турени да криете истината за Божествеността на Българския Сътворенчески език и на Българите!
Криехте,ама досега!
А да видим,как ще скриете и изтриете Великата Богиня Майка,Мария Магдалена от езика,песните,битието,духа,кръвта и гените на Българите!
Ще изтриете,ама умря Марко вече,Духът Български на познанието и Възкресението е изтърван от бутилката и никой не може вече да го върне обратно!
Гледайте!

МОРИ=МОРЕ=МЪРИ=МАРЕ=МАРИ=Мария

Ето и кой е този прословут Марко,дето бил умрял вече,пък той от жив по–жив и вечен и само шета между Боговете и световете! 
 
УМРЯ МАРКО ВЕЧЕ=УМРЯ МАРКО ВЕТШЕ=Кан (Жрец) на Богиня Матара Мария и Ешуа – 
този Марко дето е бил уж умрял вече,пък той от жив по–жив,е същият този Крали Марко,защитникът на Българите от византийците и юдо–турците,когото досега Българските душмани и врагове се мъчеха как ли не да неглижират и скрият кой е–бил сърбин,бил се бил за турците против християните!
Лъжи,нагли лъжи–какви ли не мекерета има с името на Жреца на Мария–Марко,които фалшификаторите на Българската история представят за култовия сборен образ–герой на Българите Марко!
 
МАРКО=Кан (Жрец) на Мария

МАРКО КРАЛЕВИЧИ=Кан (Жрец) на Мария и Ешуа Бълкария

КРАЛИ МАРКО=КРАЛ и
Кан(Жрец) на Мария
Български династ,Жрец и крал от рода на Мария,Мария Магдалена
 
ШЕТА=Ешуа и Диана

ШЕТА МЕЖДУ=
Ешуж и Мат Диана


Ще разкрием и Българския жречески произход на убавеца,който я задява момата Айше,който е кодиран под индекса на анаграмната комбинация "море лично момче"

МОРЕ ЛИЧНО МОМЧЕ=МОРЕ ЛИТШНО МОМТШЕ=Дуло от Диана Мама Мария и Ешуш–
разбира се,че и момчето,което задява и иска за невеста Айшето,задължително ще трябва да е,и е,от свещения Български Божи род Дуло на Исус и Мария Магдалена!
Това и пише в разсекретеното му досие! 

МОМЧЕ от=МОМТШЕ от=Мама Диана и Ешуа

ХУБАВЕЦ=ХУБАВЕТС=Бох Иса и Богиня Диана

МОМА=МаМа=Мария Магдалена

ЗАДЯВА=
Иза и Диана Богиня=Иза и Богиня Диана
прекрасно възвишено чувствено действие и дума,производни от Българските Богове

НЕВЕСТА=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса=Богиня Диана на Иса

Ей тия работи,и още колкото искате и търсите има и ще намерите в разсекретените досиета на Айше,на личното момче,на Крали Марки и на всички герои и персонажи на Свещените Български народни песни,мултиплицирани из всички песни на всички по–близки и най–далечни племена по целия свят,все тракийски племена,разселени и по всички кътчета на Земята и направени хора от Българите,та сега да ни се зверят и псуват и хулят като македонците и сърбите,като им показваме автентичните документи,че всички тия песни са Български! 
И не само песните,ами и всичкото ви е наше и го дължите на Българите,изродени безродници и неблагодарници такива!
Скоро ще ги научите,разберете и проумеете тия истини в екстремални условия!
Тия екстремални условия могат да бъдат и в плюсовата,и в минусовата полоса на преживяванията–кой както си постеле и пожелае!

РАЗСЕКРЕТЕНО ДОСИЕ от=от Зар Исус от Тракия и Диана=от Цар Кристос и Диана 

Да не пропуснем да заведем в деловодството на небесната канцелария и молбата на Българския град Струга за кандидатстване за възвръщане към Свещената Българска Божия империя!

СТРУГА=С ТРУГА=Иса от Трагия=Траки на Иса  
 
 
Струга се намира в югозападната част на Република Македония–вижте къде е на картата в западния край на сегашна Македония– 

image

Ей тази цялата Македония от Струга до България е Българска,за което сведетелства още през 1591 година венецианският посланик Лоренцо Бернардо,който пътува за Цариград през Македония и оставя любопитно описание на Струга:

" Струга, град в България на границата с Албания... Макар и да наричат Струга град, всъщност е по-скоро село и е първото селище в България след като се напусне Албания.През града тече малка река,която изтича от Охридското езеро,и която е извор на реката на Леш. След като се премине моста, отделящ Албания и България, се навлиза в Стружкото поле,което е почти изцяло обработвано и е много плодородно. Българите говорят славянски език и следват гръцки обред."

СЛАВЯНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на Исус Балк(Българин)=ЕЗИК на Балки на Исус

СЛАВЯНСКИ ЕЗИК на=ЕЗИК на
Кан (Жреци) на Иса Слав (Змей) 
 
Според Българският географ Васил Кънчов („Македония. Етнография и статистика“) в началото на 20 век Струга има 4 570 жители, както следва: 
3 000 Българи християни, 1 000 турци, 350 арнаути мохамедани и 220 цигани.

Тоталното мнозинство на християнските жители на града е под върховенството на Екзархията. Според статистиката на секретаря на Екзархията Димитър Мишев („La Macйdoine et sa Population Chrйtienne“) в 1905 година християнското население на Струга се състои от 3 528 Българи екзархисти и 56 Българи патриаршисти гъркомани. В града има 1 прогимназиално и 2 основни Български училища и 1 основно гръцко. 
 
Струга е родно място на големия Български род Миладинови, от който произхождат братята фолклористи Константин и Димитър Миладинов, просветната деятелка Царевна Миладинова и юристът Владислав Алексиев.
Българи стружани са и видните дейци на ВМОРО Александър Чакъров и братята Христо и Милан Матов.


Въпреки че Българската история вече е тотално изтрита и фалшифицирана и мозъците на българите и тракийците в Македония са промити,всичко в Македония е нафрашкано със зашифрована информация за Българските Богове и Българската принадлежност и собственост на тия народи и земи!
Вижте още!

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ за=ПРОМИТИ МОЗЪТСИ за=за
Богиня Диана Мат Мария и Исуз 
 
Какво казва македонската Википедија за Струга.

Струга лежи во рамнината на Струшкото Поле на двата брега на реката Црн Дрим и на северниот брег на Охридското Езеро.
Од Скопје е оддалечена 171 км, а од Охрид 15 км. 

 
СТРУШКО ПОЛЕ=Диана и Исуш Болкарина  

ЦРН ДРИМ=Цар Мадара–Царица Мадара

ОХРИДСКО ЕЗЕРО=Кан (Жреци) на Зар Иса от Драхия

ОХРИД=
Драхия=Тракия=Траки 
 
Документи,които потвърждават,че всичко е Българско по тия изстрадали Български земи и народи!
Кой ли ще е основал и по какви правила ще е кръстил и Скопие,въпреки че знаем отлично и безспорно,че Скопие е чисто Български град и че е кръстен на Бог Исус!
Да проверим!  

СКОПИЕ=ПОК ИСЕ=Бок Иса
 
 
Енхалон староантички град и претходник на денешна Струга. Според некои археолошки наоди, се смета дека градот најверојатно е основан од припадниците на Македонското племе Десарети. 
 

Откъде ли се е взело това племе и кой ли го е довел по тия места едно време,на кой ли е кръстено и то?
Усущате ни,че се правим че не знаем,а пък знаем отлично отговорите на тия въпроси!
И сте прави!Когато търсиш нещо,и знаеш,какво е това нещо,и знаеш,че там където го търсиш,то е винаги там–тогава търсенето е свръхудоволствие и винаги намираш търсеното нещо,дори и преди да си почнал да го търсиш някъде!
Ето пак кое е това нещо,което винаги го намираш!

НЕЩО=НЕШТО=ЕШ ТОН=Ешуа и Диана
от абсолютно анонимно и безлично,това толкова често употребявано нещо се трансформира в Господарите и Властелините на световете–Българските Богове!

ВИНАГИ НАМИРАШ=Бог Ешуа и Мария
 
Ето и откъде се е взело това племе и кой го е довел по тия места 

ДЕСАРЕТИ=Друиди на Иса

жреците на Исус,водачи и обгрижвачи на това тракийско племе

Да видим откъде е доведено и това тракийско племе от своите Духовни водачи–Друидите на Исус.
Ние пак знаем предварително много добре,че всички племена идват от производствената Сътворенческа експериментална и развойна База на Исус и Богиня Диана,която е в сърцето на Земния Рай,което сърце е Царството и земята на Одрисите,на пъпа на Тракия.

ДЕСАРЕТИ=Отриси на Диана

В този документ имаме точните координати и указания,за да локализираме производствената база на това тракийско племе–това е Царството на Одрисите,чиято столица е Ямбол,което се допълва и от присъствието на Богиня Диана,чийто град е отново Ямбол!

Затова записваме пак:

ДЕСАРЕТИ=Одриси на Диана
тракийско племе,произведено в столицата на Одриското царство,която е Ямбол,който град е Първосвещения Сътворенчески град на Богинята Демиург Диана,кръстила града на името си.

Името на племето Десарети документира още и типа и технологията на производство на това тракийско племе,и те са както на всички тракийски синтетични племена от биороботи,произведени от работната суровина кал,земна пръст и глина по алхимичните формули и рецепти и метафизичните правила на генното инженерство от глава 2 на Битие от Светото писание,за които Сътворенчески и пост–Сътворенчески процеси ви просветихме в нашите фундаментални академични трудове,спуснати ни Отгоре:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965


Ето производствената характеристика и фирмената тайна know-how на това племе:


ДЕСАРЕТИ=Адроди + Н (кодировъчен назал) на Иса=Андроиди на Иса 

Википедия дефинира какво е андроид :

"Андроидът представлява робот или синтетичен организъм,който е направен да наподобява човешки образ.
Думата дроид,робот от Междузвездни войни,е производна на тази дума.
Андроидите присъстват широко в областта на научната фантастика, често са срещани в киното и телевизията. Съвременната роботика позволява създаването на най-разнообразни релистично изглеждащи хуманоидни роботи" 

 
Значи съвременната роботика на нисшата човешка технология може да създава роботи–андроиди на такова високо реалистично ниво,а представяте ли си,какви възможности имат Боговете и какви роботи са произвеждали,произвеждат и сега?
Ако не можете да си ги представите тия роботи андроиди,то вижте повечето от хората по Земята,които са роботи,много от тях с генно–инженерни истински Божии човешки ашладиски и примеси в различно количество и качество! 
 
Истинските и чисти Божии феноменни потомци по глава 1 от Битие са Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство. 
 
Ще разсекретим за пореден път местоположението на експерименталната база на Боговете – Демиурзи за серийното производство на андроидите,изкуственити био–роботи,от които са всички тракийски племена,с които е заселена цялата планета.
 
БАЗА НА ДИАНА И ИСА=БАЗИСДАН=БЕЗИСТЕН

БЕЗИСТЕН
=
БЕЗ ИС ТЕН=База на Иса и Диана


От тези документи естествено преминаваме и към разяснителната документация, обеснявяща защо думата за термина,означаващ висшето обществено понятие и формирование ПЛЕМЕПЛЕМЕ,а не някоя друга дума от милионите възможни от човешките езици? 
 
Ами защото базата за производство на био–роботите,от които са всички племена, която база се казва Безистен,се намира баш в центъра на Одриското царство,което е същинският Земен Рай,чието друго име е Тракия,и чиято столица на Одриското царство и  Първопрестолен град на Боговете–Демиурзи,е Ямбол.
Името на Ямбол е свещената анаграмна основа,от която е съставено типовото име "племе" на група от производствените изделия био–роботи!

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=ОЛИМП=ПЛИМО=ПЛЕМЕ

ПЛЕМЕ=
ЕЛЕМП=ОЛИМП=ИМПОЛ=ЯМБОЛ


Задължително ще разсекретим елементарната кодировка на Земния рай,в която веднага ще познаете Строителите и Уредниците на Земния Рай и на цялата планета!

ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария

Това бе кратката производстена характеристика и история на Българското тракийско македонско племе Десарети,основали селището Струга



И сега се насладете,по Ямболски тарикатски жаргон– се накефете – на жалките и травиални вулгарни първосигнални опростачени напъни на македонските етимолози–фалшификатори,да обеснят странното име на града,което толкова лесно разсекретихме–какво ти "разсекретяване",като името е дадено направо в прав текст! 
 
НАКЕФЕТЕ СЕ на=на Бокиня Диана и Иса  


"Името на Струга произлегува од чист и карактеристичен словенски збор.
Народот од Струшко и Охридско дава две свои објаснувања за потеклото на ова име.

Според првото народно толкување, името Струга доаѓа од отворената географска положба на градот: место каде што постојано струже (дува) ветер.


Разбрахте ли сега,по каква извратена смехотворна логика турят името на града!

Че тогава поне 95 % и повече дори от населените места на Земята следва да се наричат така,а купата по "дуване на ветерот" да бъде връчена на Сливен!
 
– Нема страшно,братя македонци,иде вече ветерот,дето ще ви издува лъжите от мозъците на сръбско–гречките потурнаци–дръжте се,да не ви издува и вазе! 
 
НЕМА СТРАШНО с=с Исуш и Мат Мария 

Второто е сосем поинакво : Одамна некогаш македонските Словени (Брсјаци и Мијаци) во Струшко се занимавале со сточарство и во точно определено време ги дотерувале многубројните овци на стриг (стрижење волна) во близина на истекот (Устата) на Црн Дрим од Охридското Езеро. Меѓутоа, тоа може многу пологично да се поврзе со преминот низ ограда за молзење овци, наречен струга (страга, стронга).

–Ега си висококултурните и извисените ви деди велико–македонски,дето се мъчите да се изкарате от тях,които ще си кръстят така по това овче–бръснарско име селището, ами няма да му турят някое име на Богот си! 

Ние ви бъзикаме вас и ви се смеем и гневим за просташките безсъкрални първосигнални обяснения на топонимията в Македония,обаче в България е същата перверзия и словобудстване със свещените имена на селата и градовете ни!
Сега обаче ги прекръщаваме и преосвещаваме едно по–едно засега лека–полека,но скоро време ще правим масови колективни кръщавки на селата и градовете,на местностите и на реките и планините,както и на хората,с които ритули ще възстановим сакралната им етимология и семантика и ще ги върнем в Свещената Българска империя на Царството на Любовта,Братството и Мира на Българските Богове!

ЦАРСТВО на ЛЮБОВТА,БРАТСТВОТО И МИРА=
ЦАРСТВО на
Братя от Павел,Дете на Иса и Богиня Диана Мария (Магдалена)



Ей го пак,отродени българи,Богот ви Бугарски,на който Българските жреци кръстиха града си,на който сега скверните и хулите Божието свещено име! 
 
 
СТРУГА=С ТРУГА=Иса Трага=Иса от Трагия=Траки на Иса
много бой и страдания понесоха и отнесоха Българските ви многострадални предци,за да ви сахранят уж,ама сега вие и без бой сте жалки сръбомански дупедавци и мекерета анти–българи,живи,ама мъртви в духа и в живота,както казва Ямболският поет и революционер Васил Карагьозов,жрец от жреческия род на Исус!

ВАСИЛ КАРАГЬОЗОВ=Кан (Жрец) от Бог Исуз Българина

чиито огнени слова
По–добре жив в смъртта,отколкото мъртъв в живота! 
изчезнаха от всякакви архиви и документи по време на настъпилата след 1989 година и настъпваща сега страшно с пълчища диви ислямистки нашественици,псевдо–демокрация от западен американо–евро–гейски византийски опедерасчен изроден тип!

Тая прокламация–символ верую на Ямболския Исусов жречески потомък,е приложение в живота на саможертвената доктрина и технология за придобиване на безсмъртие и реален вечен живот на Божиите генетични потомци,която Исус дефинира в Евангелските документи с указанието,
че ако някой иска да спаси живота си без Него,ще умре и ще загуби живота си,а който умре и загуби живота си за Него и в Неговото име,ще се спаси и ще живее вечно!  
 

ПО ДОБРЕ ЖИВ В СМЪРТТА,ОТКОЛКОТО МЪРТЪВ В ЖИВОТА!



СМЪРТ=Иса и Матара

ЩЕ УМРЕ без=без
Ешуа и Мария

ЖИВОТ от=от Ежуа и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана

ЗАГУБИ ЖИВОТА без=без бог Изуж и Богиня Диана

ЖИВЕЕ ВЕЧНО с=ЖИВЕЕ ВЕТШНО с=с
Бог Ежуш и Богиня Диана

ЖИВ В СМЪРТТА при=при
Бог Исуж и Богиня Матара Диана


Ние ще пуснем в коментарния блок на клипа нашия постинг,и гледайте какво псуване ще падне по нас от посръбчените изродени македонци,само че ще им напомним,какво пише над входа във всички православни сръбски (бивши Български) храмове:

– Не псувайте Бога! 

image 
 
Не псувай бога! 
 
На което предупруждение ще възкликнем  Ба си мамата!–да псуват Бог и да псуват в Божия храм!,защото Титулярите на израза са ни разрешили да ползваме с просветителски цели целия богат трезор на свещените ! мръсни думи в Българския,и в сръбския,и във всички езици,защото в тях Българските цивилизатори и съставители на всички човешки езици,са имплантирани свещените Божии словесни комбинации, както в този израз:

БА СИ МАМАТА=
Бог Иса и Мама Диана=Иса и Богиня Мама Диана
Българските Богове,от чиято здрава прегръдка няма бягство и мърдане на никъде! 

МРЪСНИ ДУМИ за=за Иса и Мад Мария 


И ние ще турим предупредителната табела :
 
Не псувай просветителския ни блог,защота е на Бога,
и дори на двата ни Бога,в чиито ръце и благоволение сте! 



image
 
Сега ще ви разкрием защо задължително традиционно правило на всички Български фамилии и домове по народни календарни езически и християнски празници,е да изкарват и поставят на видно место и на показ пред всички шарено тъканите черги,както е направила нашата съродничка Анета–Диана,която иска да ни съобщи нещо,написано на чергата.

На чергата са написани със змиеобразните орнаменти имената на Българските Богове.

Ето вижте уникалното древно писмо,написано и преекспонирано в безброй екземпляри по Българските домове и надиплено чинно,положено в скринове за чеиз и като най–ценното и съкровено богатство на Българите!
 
ЗМИЕОБРАЗНИ ОРНАМЕНТИ=Изуз и Богиня Матара Мария 

Ето и посланието на типовата формулировка на тия документи,указващо кои са потомците на Боговете и авторите на тия писма:

ШАРЕНО ТЪКАНИ ЧЕРГИ=ШАРЕНО ТЪКАНИ ТШЕРГИ=
Кан (Жреци) на Диана и Шар Ешуа от Трагия   

 
 
 
Ето и защо най–ценните дарове на Българката се наричат чеиз:

ЧЕИЗ=ТШЕИЗ=Диана и Ешуз
защото Диана и Исус са най–ценното наследствено непреходно имане и богатство на Бълкарките и на Българите,имплантирано в кръвта и гените за постоянно! 


В клипа има още едно кодирано послание–надписът Zati Productions,съобщаващ ни,че песенното послание е продукция на Българските Богове:

Zati Productions – Продукция на  Zati  

ПРОДУКЦИЯ НА  Zati=ПРОДУКЦИЯ НА Иза и Диана   
 
 
Засега не представяме точните координати на пирамидата на Айше и Анета и  транспространствен портал,защото още не са ни ги съобщили,но това е без значение,защото важното е,че открихме жрицата на куполообразната пирамида,и знаем,че се намира в Македония,а пък Македония по всички документи,както и по долните документи е видно категорично,че е Българска земя,територия и население–за тия македонци,които искат това,а съвсем скоро всички те не само ще искат,ами ще се натискат ревностно и всячески да ги признаем за наши и ги вземем под егидата си и чрез нас под егидата на Боговете ни,чийто народ–сиреч нас,Българите,отродените посръбчени македонци сега ни псуват и хулят на поразия по примера на сръбските си идеолози,идоли и подстрекатели,и на които в последно време висшата им обида да ни наранят и засегнат е да ни титуловат като ТАТАРИ,без да си имат и на понятие, каква е сакралната етимология на думата и какво означава всъщност,както и че самото тракийско племе десарети,от което са и те,носи това име! 
 
ТАТАРИ=ТРААТИ=Труити=Друди
другото наименование на Българските жреци,за което сме ви представяли документи, че означава ДРУИД=Народ на Диана 


Ето част от документите,които са безбройни в прав и в кодиран текст,че Македония е Българска!
 
МАКЕДОНИЯ=Майка Диана

ARYM (Македония)=Мария 

БЮРМ=Богиня Мария

FYROM=Богиня Мария 

МАКЕДОНЦИ=Майка Диана и Иса


И ще разшифроваме посланието на съпроводителния израз намират се в Македония, като на въпроса кои се намират в Македония?, отговорът е в дешифрирания въпрос:

НАМИРАТ СЕ В МАКЕДОНИЯ=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана Мат Мария 


Намират се още и  :

ДЕСАРЕТИ=Друиди на Иса–   
 
ДЕСАРЕТИ=Отриси на Диана  
 
ДЕСАРЕТИ=Андроиди на Иса–синтетичните био–роботи 

На всички десарети,от които са Българските тракийски племена в Македония задаваме въпроса:

–Вие от коя производствена Божия продукция стеот глава 1 или глава 2 на Битие
и независимо от коя технологична родова линия сте,бихте ли желали да ползвате промоциите и екстрите на Божиите потомци от Тяхното Българско феноменно жреческо родословие?





 


екип на bezistena и екипи от Друидите заедно със Свети Васил Карагьозов, подготвящи и в изконната Българска земя Македония=Майка Диана, транспространствените космодруми за скорошната инвазия на Божията небесна армада,която не се знае отгоре ли,отдолу ли и въобще откъде ще дойде,защото е навсякъде около нас в абсолютно взаимна пространствена съвместимост!  
 
БОЖИЯ НЕБЕСНА АРМАДА=Бог Исуж и Богиня Мадара 
 
КОСМОДРУМ за=за Кан(Жреци) на Иса и Мадара 

ИСД с Любов!




Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
14.01.2016 00:53
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
15.01.2016 00:43
Правотата е скрита в песните на народа!
По отношение на името (думата) Айше, Айша (и подобни), струва ми се, че има послание и връзка с Азия...
Думичката МОРЕ също съдържа дълбоко древно послание...
Изобщо, автентичното, както се изразяват днес учени (и недоучени) е на Светлинни години от повечето тях.
Добрата новина е, че още има запазени извори...
А, помните ли, че имаше един радио-касетофон, наричан АЙША (или АЙВА)?
За Македония (различно е от Армагедония) - каквото е писано! Аз ги приемам хората-македонци като братя и сестри (побратими и посестрими) и близки по род нам.
Хубава песен!
Поздрави!
цитирай
3. bezistena - "По отношение на името (думата) Айше, Айша (и подобни), струва ми се, че има послание и връзка с Азия... Думичката МОРЕ също съдържа дълбоко древно посла
15.01.2016 15:02
Името Айше има абсолютно верно връзка с името на континента Азия,Асия,защото и континентът Азия е кръстен от Българите на името на Исус,както и името Айше е от името на Исус!

АЗИЯ=АСИЯ=Исая=Иса–Исус

А дълбокото древно послание на думичката МОРЕ,е наистина най–дълбокото и най–древното послание на света,защото светът е основан от титулярът и прототипът на думата МОРЕ :

МОРЕ=МАРЕ=МАРЕА=Мария–
Великата Богиня Майка Мария,Демиург и Съ–Творец

И всички други континети носят имената на Българските Богове,което ще разгледаме друг път.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678672
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!