Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2016 16:50 - Откриха истинските идеолози и организатори и участниците в колективното секс–мероприятие Тахаруш не само в Кьолн.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3585 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 15.01.2016 16:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За превенция и назидание на изродите–скотове,практикуващи в анонимност тахаруш, както и за предупреждение към техните земни господари и организатори на ислямистката инвазия и поробването на бялата Християнска Европа с крайна висша цел №1 България и Българите,ги поздравяваме с един здрав освестяващ поздрав!
 
BNews.bg
www.bnews.bg/article-146293
След Кьолн възелът се разплита
Тахаруш - груповото изнасилване завладява Европа

За груповото изнасилване на жени си има специална дума в арабския език Taharrush (Тахаруш). Думата означава действие, при което група мъже обграждат в кръг една жена и всеки започва да я пипа и често се стига и до изнасилване, обяснява в. „Дейли мейл“.
Изданието квалифицира случилото се в Кьолн именно като тахаруш. Както стана ясно подобни актове на насилие, но в по-малък мащаб е имало и в Цюрих и Залцбург около Нова година.

Атаки от този тип меко казано колективно задяване са много удобни за участващите в тях,защото действията им често остават ненаказани.Обикновено е невъзможно да бъдат идентифицирани всички участници.Тахаруш винаги се осъществява когато на едно място има скупчване на много хора.Често нападателите също обират жертвите си.

Терминът Taharrush стана световно известен през 2011 г., когато на площад Тахрир в Кайро,Египет,тълпа мъже обградиха южноафриканската журналистка Лара Лоугън.Те я откъснаха от оператора и я изнасилиха направо на площада.Няколко месеца по-късно 44-годишната жена разказа за преживяното мъчение,което продължило 40 минути. Десетки ръце я опипвали навсякъде.
След началото на Арабската пролет подобни нападения станаха всекидневие в Египет, което накара много наблюдатели да смятат,че това е целенасочена политика спрямо по-слабия пол.
  
 
коментар на Скарамуш -
10:21, 13 яну

Тахаруш има в РъБъ от 1989г. до наши дни!
240 пандити* са наобиколили овчедушния ни народец и му опипват джобовете нагло, но вече играят „en gros“, т.e. крадат му парите ведно с банката, а после го харадисват с тлъсти сметки, което си е парекселанс ИЗНАСИЛВАНЕ... 
 

Защо се занимаваме с тази животинска стадна мерзост на същества,наричани хора ли?

За да можем с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни, 
 
да ви демонстрираме универсалното му приложение при лингва конструирането на думи и термини и в този случай,да ви покажем поредното оригинално послание на Сценаристите и Режисьорите Отгоре,че и това мероприятие е тяхно дело в организираната драматизация Човешка цивилизация,както и да ни покажат израждането и липсата на културно и цивилизационно развитие и еволюционен напредък когато липсват условия за това,при тракийски синтетични племена от биороботи,произведени от работната суровина кал,земна пръст и глина по алхимичните формули и рецепти и метафизичните правила на генното инженерство от глава 2 на Битие на Светото писание,за които Сътворенчески и пост–Сътворенчески процеси ви просвещаваме в нашите фундаментални академични трудове,спуснати ни Отгоре:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1. 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 
  
  
Ето кои са участниците в груповото изнасилване,наричано тахаруш:
 
ТАХАРУШ=ТРАХ УША=Трахи на Ешуа
нисш клас от израждащи се същества–биороботи от експерименталната генно–инженерна продукция,в която преобладават животинските инстинкти поради липса на подходящо възпитание в тази област,което е заложено в тяхната програма за развитие 
 
ВЪЗПИТАНИЕ=Бог Иза и Богиня Диана
процес на обучение на човешки същества от провеждащите експеримента с тях Български Богове.
При липса на възпитание по Учението и познанието на Българските Богове и спазване на Техните закони,се достига до животинските израждания и бракова продукция както при горните насилия и зверствата на джахадистките убийци 

ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ от=ПРОГРАМА от Зар Иза и Богиня Диана

Обекти на груповото изнасилване в исторически план,които са прототипите на деянието и участват в етимологическата формула при съставяне на израза,са Българите от жертвения народ на Българските Богове,подлагани на комплексния геноциден екстремален режим на изпитания и закалка през вековете: 
 
ИЗНАСИЛВАНЕ ОТ ГРУПА на=на Българи на Богиня Диана и Исуз

ИЗНАСИЛВАНЕ ОТ ГРУПА на=на
Българи на ВЕЗИСТЕНА=на Българи на БЕЗИСТЕНА–
акт на изнасилване на Българи в Първосвещения Божи храм в Ямбол при периодичните поробвания на България и Ямбол през 6 в.пр.Хр от юдео–данаи(гърци),първото византийско робство (518–681),злодейският кървав преврат и избиването на святия династичен жречески елит от Дуло на потомците на Исус и Мария Магдалена,извършен от изрода Борис I в съзаклятие с византийците (пъклен акт прикрит като "покръстване" на Българите),второто византийско робство (1018–1185),турско–фанариотското робство (14–19 век),при които злодейски деяния Българските жрици и деца са били изнасилвани и избивани в поругания и осквернен Божи храм Безистен с последващи опожарявания и разрушавания до основи. 
 
ИЗНАСИЛВАНЕ на народа на=НАСИЛВАНЕ на народа на Иза
насилване на Българите–народа на Исус,подложени на перманентен геноцид хиляди години от злодеите–душмани на Божия жертвен народ
 
ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД срещу=срещу Гена на Иса и Богиня Матара Диана

ЗЛОДЕИ=Дуло от Иза
изродените династи от Дуло,получили тия роли по сценария Отгоре


ЗЛОДЕЙСТВА=Дуло от Богиня Диана и Исуз

ЗЛОДЕЙСТВА=Дуло от ВЕЗИСТЕНА=Дуло от БЕЗИСТЕНА

изродените династи от Дуло,чието родословие е заченото и отгледано на Безистена,и от които са всички управници и владетели–100 %,на всички съвременни племена и държави по света
 
ИЗНАСИЛВАНЕ на=на Славяни на Иза–
изнасилване на славяни,което толкова дебатирано и непознато досега име,смятано за етноним,означава Слав–Змей,Слави–Змейове,което е един от 12–те синонима на херметичния животински календарен хералдически символ на потомствената династия Дуло на Българските Богове–Демиурзи,и с него Българските жреци–кръстници са индексирали група тракийски племена
За секралната семантика на СЛАВЯНИ може да научите повече като въведете в таговата търсачка на Гугъл паролата "безистена и славяни"  
 
Ще дадем сакралната етимология и на Българската дума за прекрасния акт и взаимно желано двустранно чувствено преживяване при интимните отношения на Българите и нормалните цивилизовани човеци–задяване:

ЗАДЯВАНЕ=Иза и Диана Богиня=Иза и Богиня Диана  

 

Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero

Holding Out For A Heroан (Кан,Жрица) на Диана Булгария от Трахия

За назидание на изродите–скотове,практикуващи в анонимност тахаруш,както и за предупреждение към техните земни господари и организатори на ислямистката инвазия и поробването на бяла Християнска Европа с крайна висша цел №1 порбването на България и затриването на Българите,които организатори са заговорниците срещу Българите и са изродените династи от Дуло,сега управници на всички народи и държави,всички ги поздравяваме с един здрав освестяващ поздрав на Българската жрица Бони Тейлър и Белият Жрец–Тракийски конник!

ЗА НАЗИДАНИЕ от=от Диана и Изуз=от Дионизиуз 
 
image 

Опит за тахаруш и групово насилие върху Българската Жрица 

image

Кадър от опит за тахаруш и групово насилие върху Българската Жрица    
 
image
 
Ето и Жрицата,която свещенодейства на олтарната площадка–командния пункт на огромния скален мегалитен светилищен комплекс,изкуствено построен категорично и професионално видно от инженерно–строителното конструктивно правилно геометрично подреждане на огромните енергийни панели. 
 
image

 Кадър от процеса на свещенодействие от Жрицата на Исус и Мария Магдалена на олтарната площадка–командния пункт на огромния скален мегалитен светилищен комплекс,изкуствено построен категорично и професионално видно от инженерно–строителното конструктивно правилно геометрично подреждане на огромните енергийни панели.  

image 
Процесът на свещенодействие е процес на връзка и общение на Жрицата с Исус и Мария Магдалена и Тяхната светейша администрация и служители–Светците

image 

 Общ план и изглед отгоре на Централния команден пункт на светилищния комплекс, състоящ се от сфинксови конструкции и съоръжения

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус

СФИНКС=К Ф СИС=
Кая (скала,скално светилище) на Бог Исус


КОНСТРУКЦИЯ от=КОН СТРУК ТСИЯ от=КОН СУС ТРАК ТИНА от=
от Кан (Жреци) на Исус от Тракия и Диана 


Ако нападателите на Жрицата не се освестят и не спрат– остава си за тяхна сметка, защото ще бъдат освестени от титулярите на думата и действието и от Техният пълномощник–Жрец:

Тракийският конник–Жрец! 
 
ОСВЕСТЯВАНЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана 
 
image 

Жрицата се помоли с популярната позната в Тракия и по целия свят икона на Тракийския конник

ТРАКИЙСКИ КОННИК=КОННИК Кан(Жрец) на Иса от Тракия  
от опит за тахаруш и групова носилие върху Българската Жрица    

image
 
Комиксовото послание от този кадър в 4:24 минута,в който Жрицата хвърля връз нападателите пясък,ни съобщава с образно–описателният език следното послание:

ХВЪРЛЯ ПЯСЪК=ВЪЛХАРЯ ПЪК СЯ=Бълхария Бок Иса=Бок Иса Бълхария
Жрицата вика на помощ Бог Исус Българина 
 
ХВЪРЛЯ ПЯСЪК С ДВЕ РЪЦЕ=
ВЪЛХАРЯ ПЪК ИСЕС ДВЕ ЦАР=Цар Бог Исус и Богиня Диана Бълхария –
влиза във връзка с Исус и Богиня Диана 

image

ТРАКИЙСКИ КОННИК=КОННИК Кан(Жрец) на Иса от Тракия

Какво се случи по–нататък в песента и клипа и ще се случва по–нататък скоро със заговорниците срещу Българите и с насилниците на Божия Български народ,вижте сами в клипа и ще почнете да виждате подобни развръзки и санкции в глобален план!
 
РАЗВРЪЗКА от=от Зар Иза Барк

САНКЦИИ от=САНКТСИИ от=от
Кан (Жреци) на Диана и Исус=от Кан (Жреци) на Дионисиус–
ще започнат санкциите от Жреците на Исус и Мария Магдалена,познати и представящи се за едни като милосърдните Ангели–хранители и Светци,а за други–като страшните Извънземни! 


 
екип на bezistena и Жрицата Бони Тейлър


ИСД с Любов!



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
14.01.2016 16:53
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. goro6 - Решението
23.01.2016 16:10
"този тип меко казано колективно задяване са много удобни за участващите в тях,защото действията им често остават ненаказани.Обикновено е невъзможно да бъдат идентифицирани всички участници". Идентификация не е нужна. Екип от психолози отделят от всеки 100 човека 10 с най нахални погледи, натоварват ги цивилизовано и ги пращат в страните от където уж са избягали. Вместо да се подмазва на Ердоган, неадекватната Меркел да отдели средства за транспортиране на изродите. Към останалата част се прилага законът на Линч. По този начин бързо ще се цивилизоват.
цитирай
3. bezistena - Меркел въобще не е неадекватна–...
23.01.2016 17:37
Меркел въобще не е неадекватна–напротив,абсолютно е адекватна,и върши всичко съзнателно и перфидно планирано и режисирано,защото тя е един от главните изпълнители и черно–психотронници в заговора за окончателно унищожение на Българите–духовният, интелектуалният и прогресивен буден и революционен елит на Европейските и всички други народи,и най–вече срещу Българите в България!
Екипи на заговорниците в кръстоносно–ислямисткият поход срещу Българите и бялата християнска раса правят точно обратно на предложението ти–от 100 елитни главорези сред идилците подбират 10 с най–нахални погледи и изродени животински навици,и ги изпращат чрез главните диспечери Ердоган и Ципрас в Европа,където ги очакват управниците на европейските народи и ги организират и подготвят за поробването и избиването на народите си!

Законът на Линч нищо не помага в цялата тази работа,която са замислили и провеждат заговорниците срещу Българите,защото само завихря спиралата на отмъщението и насилието,което е и замисъла на заговорниците!
В скоро време ще се уверите,че само покръстването и на псевдо–Исусовите последователи,наричащи се християни,и на псевдо–Мохамедовите последователи, наричащи се мюсюлмани,в новото познание и учение на истинските Български Богове Исус и Мария Магдалена,което сега ни спускат и подготвят Огоре чрез нашия блок,ще спре подпалената и подклаждана трета последна война!

Това са и пророчествата и на всички големи пророци по света,които всички са Българи!
Това прорицаха и пророците и сега действащи светии Дънов и Ванга,че съвсем скоро ще се сринат всички земни религии и на Земята ще се установи първичното Божие познание и учение–познанието на Българските Богове и феноменен живот на човечеството по законите на Любовта,Братството и Мира!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675381
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!