Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 23:31 - Секретните послания на леденото мъжко хора в Калофер и какви скрити извънземни на хорото излови камерата!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4414 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 15.02.2016 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


 
Никъде другаде по света няма по–масово,по–тържествено и жертвено–всеотдайно  празнуване на Боговявление–явяването на Господ Бог Исус пред хората,отколкото в България!

Знаете ли защо?
Защото по–долу ще ви се проясни защо!

На никоя друга река и никъде другаде в България,няма такова епично ритуално честване на Богоявленските обряди,както на свещената тракийска река Тунджа, Тонзос,чиито най–величави и мистични меандри опасват Първосвещения Божи град Ямбол и на която цялата красота,вълшебство и омайно величие са събрани около Ямбол

ТОНЗОС=Диана и Исуз

ТОНЗОС=Дионисиуз

Божеството–синкретизиран херметичен образ на Българските Богове Исус и Диана 

ТУНДЖА=ДТ НА ЖУ=Дете на Ежуа

по поречието на свещената тракийска река е родословието на Божието Дете,Божият Син,Човешкият Син,Спасителят

МИСТИЧНИ МЕАНДРИ=
Исуш и Диана Мат Мария

–Ах,нямат свършване тия вълшебни и омайни думи и изрази,с които е съставен Свещения Български Сътворенчески език! 
 
НЯМАТ СВЪРШВАНЕ=Бог Исуш и Богиня Матара

Освещаването на реката след като тя е набрала вече сила,става в свещения град Калофер,основан от разселвани по време на периодичните поробвания и гонения жречески фамилии от Първосвещения Божи град Ямбол,(по подобие на Панагюрище,за които разселнически процеси ви запознаваме в статиите ни,които ще откриете с търсачката на Гугъл с парола безистена и Панагюрище) които го бележат в херметичния жречески регистър с това име–Калофер,което е анаграма от едно от многото древни имена на Ямбол–Гренбоел (Гренобел) или Гревоел

ГРЕНБОЕЛ=ГРЕБОЕЛ=ГРЕВОЕЛ=ГЕЛОВЕР=Галовер=Каловер=Калофер

Жреците от Ямбол,заселили новото свещено место,съставят още един шифрован документ,съхраняващ информацията,че селището е основано и обитавано от жреци от рода Дуло от Ямбол (Гренбоел),като му турят още и определението "златен" (алтън) Калофер,на който документ сега заедно с тях,вече Светии,разчупваме печата:

АЛТЪН КАЛОФЕР=Дуло от КРАФОЕЛ=Дуло от Кребоел=Дуло от Гренбоел–– Дуло от Ямбол

АЛТЪН КАЛОФЕР=Болкари от Дуло–Българи,жреци от Дуло

ЗЛАТЕН КАЛОФЕР=Дуло от Иза Фолкаре=Дуло от Иза Болкария

ЗЛАТЕН КАЛОФЕР=
Болкари от Дуло на Иза
Българи,Жреци от рода Дуло на Исус


Крайната "дестинация" на анаграмната въртележка Гребоел ––– Калофер,е основният и сегашен етноним на Българите и на държавата ни България:

ГРЕБОЕЛ=Болгери=Болгари=КАЛОФЕР=ФОЛКЕРА=Болкера=Болкери=Българи=България

Никъде в древността нямало документирано и регистрирано името Българи и България,злорадстват анти–българите и гаснат търсещите Души Българските ни корени в далечината на вековете и епохалната фалшификация на Българската история.
Че как ще има явни документи и в прав текст,като десетки векове и хиляди години унищожаването и заличаването на тия документи с перманентен геноцид и тотална цензура и фалшификация,е основна и първа грижа и смисъл на живота на враговете на Българите!
 
Няма на яве и в прав текст,но в код и шифър и на скрити места нашите пресвяти Деди–гениални шифровчици и конспиратори,са оставили изобилна информация,която сега те вече ни разсекретяват в нашия блог по план–графика на Божия проект за приключване на трансепохалната драматизация Българите и човешката цивилизация !  

От ямболските жречески фамилии са и основните възрожденски и борчески фамилии на Калофер,както и рода на Христо Ботев,който в днешния ден навърши 168 години и днес бе в челото на леденото хора,без да демонстрира за непосветените феноменния си статут и свойства на действащ Светец,шеф на небесния отдел "Революционна поезия"!

image 

ХРИСТО БОТЕВ=Богиня Диана и Бог Иса от Тракия 


Братовчед му от същата жреческа фамилия,преминаваща през генеалогията на Паисий Хилендарски–Свети Васил Левски,също бе с него на хорото в ледената вода! 

След обработката и анализа на филма от леденото хоро в редакционна добавка ви посочваме двамата Светии,прегърнати и щастливи на хорото
.

image
 
image


Ето Свети Христо Ботев и Свети Васил Левски,които се разкриха само на нашата камера  

От Ямболската жреческа гилдия е и кметът на Калофер–Румен Стоянов,които винаги води официално хорото:

image

РУМЕН=МУРЕ=МЕРУ=Мария

РУМЕН СТОЯНОВ=
Мария Иса Богиня Диана=Богиня Диана Мария и Иса

Вижте какво се случи с кмета Румен Стоянов на 14 юли 2015 година:

btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/kmetat-na-kalofer-s-razkaz-ot-parvo-lice-za-uzhasa-ot-katastrofata-pri-kojato-postrada.html
 

btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/kmetat-na-kalofer-progovarja-sled-tezhkata-katastrofa.html
 
 
14 юли 2015 година :

...изведнъж камионът се появи,нямаше други участници в движението освен ние и камионът.Когато наближихме на около 40-50 метра,изведнъж камионът кривна и се настани трайно в нашето платно и продължаваше да си кара. 
Ударих спирачка и започнах да мисля накъде да тръгвам, защото си личеше,че той няма да спре.Ако бях завил рязко,щях да направя по-голяма беля,може би щеше да ни удари встрани и да ни премята,затова се опитах да избягам вляво,но нямаше време и той ни удари.


Вие преценете по виодерепортажа и по думите на Българинът Румен случайна ли е катастрофата или е покушение над него.


Ето и още нещо интересно за Кмета Румен Стоянов,за да направите връзка между случайностите и направите изводите си искат ли анти–българите Българите в Калофер да ги води такъв Българин за кмет и такъв истински Българин да води леденото хоро в ледените води на Тунджа!

Калофер на бунт, брани кмета Румен Стоянов 
www.marica.bg/калофер-на-бунт-брани-кмета-румен-стоянов-news80713.html  
 

Представяме ви и прекрасният импресиен репортаж на Канал 3 TV, съпреживян от местото на истинските обредни ритуали и в присъствието на Духът на истинските Българи – Святият Дух,водени от кметът Румен Стоянов!

 

Мъжкото богоявленско хоро в Калофер 

БОГОЯВЛЕНСКОТО ХОРО на=на Кан(Жреци) на Богиня Диана и Иса Болхарина 
 
Сега ще документираме и основните причини,поради които заговорниците срещу Българите и душманите срещу свещения Божи Български народ ненавиждат Българския народен езическо–църковен обряд и ритуали на леденото хора във водите на свещената тракийска река Тунджа и поради което организират горните активни мероприятия и наказателни акции срещу Българина и Божи генетичен потомък Румен Стоянов: 

image 

Защото Румен Стоянов като Кмет на Калофер вместо да си гледа работата като другите кметове от цяла България,българи–родоизменници от всички цветове на анти–Българските партии и продаващите Родината си турци от ДПС,и да усвоява (да краде) народни пари и пари на тракийските народи от цяла Европа и си върти далаверките с приближените роднини и съпартийци,и работи усилено за досъсипването на България и затриването на Българския етнос според тайната и вече явна доктрина и директива на евро–гейския анти–Български ЕС,ООН,НАТО,САЩ,ЦРУ,(КГБ?) и всички други мерзавци–анти–Българи,той се хванал да възкресява и утвърждава сакралните древни Български традиции,в които е съхранена тайната информация за свещената история на Българския народ и чрез които традиции пази и събужда Българската памет и въздига и укрепва Духа на подтиснатите и геноцидирани Българи!

Защото от високото место на институционалното си положение Кметът не само организира мероприятието,ами събира основния жречески състав на Калоферци–участници в обряда,в къщата си,и ги черпи и подгрява и вдъхновява с вино и средства от неговия си джоб в собствената си къща!
И им дава личен пример какъв трябва да бъде Българският управник,милеещ и родеещ се с народа си!

Браво,Румене!
Браво,Кмете!

image

Вижте,Калоферци и Българи,защо мерзавците–анти–Българи мразят Български кмет и Българина Румен Стоянов: 

Защото поведе като знаменосец със знамето начело цялата здрава мъжка жреческа куда с тъпана и гайдата с песни и хора първо право в православния Божи храм в преклонение и поздрав към Българските Богове Господ Бог Исус и Света Богородица, която е Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,и Им отдаде почит и уважение...

image

Защото от това свещено место със жреческите песни и прорицания благословиха целия Калофер в този свещен ден и цяла България!

image

Мразят те мерзавците,Румене,защото сведе знамето в знак на почит пред Българския православен свещеник от твоя жречески Божи род–поп Мирчо,и после го развя гордо в прослава на Българската езическо–православна християнска вяра,в която е скрита епохалната тайна и истината за Свещения Български Божи народ,заради което всички анти–Българи толкова неистово я мразят!И тебе!

image

– И о,ужас!
Румен Стоянов,който е Кмет,че и подкрепян от БСП !!!,целува ръка на поп Мирчо пред цяла България и отдава почит и слава на Християнската институция и нейните Идоли Исус и Богородица!
 
Че и благодари и търси помощ от Господа Бога Исус Христос,който го спаси в зверската катастрофа!

И всички Българи–социалисти и бивши комунисти идеалисти и неидеалисти,дето в Божия храм не смеят още да влезнат,нещастните и горките,щото няма кой да им каже и покаже Божията сила и мощ,милост и помощ,да вземат да видят от него,че да посмеят и те в храма да влезнат,и свещ да запалят,кръст да направят и името Божие и Богородично да промълвят непохватно и плахо като поруменели от претиснение гимназисти на първа любовна среща...

Затуй те мразят и ненавиждат душманите Български,Румене!

Затуй пък те обичат и бранят и следват Българите–Калоферци,и ние,Кмете!

Защото те обичат и пазят отвсякъде с всесилното си войнство Боговете Български, Румене–тъй като си от техния свещен жречески Род,кръв и ген,затова страх да нямаш от нищо и да бъдеш верен на Божиите закони и на народа си Български!

image
 
Чуват се по форуми и разни медии мерзки подхвърляния на мерзки мерзавци и отродени мекерета–родопредатели и отстъпници,че участниците сте били пиянствали и пияни влизали във водата на Тунджа.
Пиенето на червеното тракийско вино–свещеният елексир на Бог Дионисиус,който е сдвоеният синкретичен херметичен конспиративен образ на Мария Магдалена и Исус в Техния анаграмен вариант Диана и Исус,и пеенето на свещените ритуални песни,е неотменна част от обрядната практика на жреческите екипи и отряди на Дионисиус,след което участниците с пълно съзнание и уважение към традицията влизат в ледените води на Тунджа и я освещават със жертвения си ритуален акт,

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус

Калоферските жречески потомци на Дионисиус пият свещеното ритуално вино и освещават Тунджа,за да дойде тя осветена в Първосвещения Божи град Ямбол,за разлика от изчанчените алкохолни и секс–туристи пияндета от Острова и изпедерасчена Европа,които се напиват в несвяст на Слънчев бряг и скачат и се размазват от балконите на последните високи етажи на бетонните чудовища–хотели,или се давят до колени вода в осквернените осрани води на горкото ни Черно море!  
 
И защото виждаме и знаем какъв заговор провеждат управниците на тия тракийски европейски народи за окупирането,поробването и унищожаването на бялата тракийска християнска раса чрез дивите африкански и арабски нашественици,за тия управници, които всички до един са от изродените български кланове на Божия род Дуло,Те са подготвили екстремално освестяване в скоро време с най–разнообразни екстремални преживявания,като накрая ще ти ги доведат всички разкаяни,покаяни и смирени да ги вкараш в ледените води на свещената Тунджа за измиване на греховете им с леденото хоро!

Първо ще ги начерпиш цялата нощ у дома си,после за ръка при отец Мирчо за благословение и право в Тунджа!
Най–здравите ти и лични момци ще държат яко и ще черпят Владимир,Порошенко,
Ердоган,Башар Асад,Барак,Оланд,Орбан,Бойко и Камарън да не се сбият в началото,а после като пийнат и се познаят с наша помощ,че една кръв и едни свещени Божии гени носят и позорят,и се опростят оревани и осополени–сами кротко ще вървят подире ти към леденото хоро!  

Както винаги ти,Кмете,ще поведеш хорото и ще командваш момците калоферци и гостите–блудните синове,да се държат така здраво братски прегърнати и никога повече да не се пускат–както на долния кадър!
Ние с вече явените ни гости от Божия свят ще бъдем също на хорото! 

image
 
Ти Кмете ще поведеш хорото и ще командваш момците калоферци и гостите–блудните синове,да се държат така здраво братски прегърнати и никога повече да не се пускат за лоши дела,а само за добри–както на този кадър!   

БЛУДНИТЕ СИНОВЕ от=от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса 

И защото искате да патентовате с пълно авторско основание и право този леден Богоявленски ритул,ще добавим към него и продължение на ритуала:
Цялата куда и тайфа от всички гости от целия свят и калоферци и колкото желаят Българи–и праведни,и изкупващи грехове,тръгваме със стоте каба–гайди и още стотици,по течението на реката към Свещения Божи град Ямбол на Воден зимен леден маратон!

ЛЕДЕН ЗИМЕН ВОДЕН МАРАТОН на=на Дуло от Иза и Богиня Диана Мат Мария
на Българите от жреческата Божия династия Дуло

Няма страшно от студа и ледените води–толкова високоенергийни грехове имаме насъбрани и да изкупуваме всички,преминаващи през адовата високотемпературна пречиствателна станция с казаните с врящия катран,че реката ще заври! 

НЯМА СТРАШНО с=с Исуш и Матара

В Ямбол ще загреем и ще се преосветим и на Свещеното пречистващо огнено нестинарско хоро около Първосвещения храм Безистена!
И знай и бъди сигурен,Кмете–Българин,че каквото кажат Светиите,от чийто род си и ти,чрез нашия блог и екип,то става! 
 


Тази година хорото в реката поведоха Българите Кметът на Румен Стоянов и областният управител Здравко Димитров.Местния свещеник отец Мирчо хвърли кръста в ледените води

ЗДРАВКО ДИМИТРОВ=Бог Иза Трака и Богиня Матара Диана
браво,Здравко,браво Българино!

МИРЧО=МИР ЧО=Мария и Ешуа

ОТЕЦ=Диана и Иса
генетичен потомък на Диана,Мария Магдалена и на Исус

Основният обряден ритуал на Богоявление е хвърлянето на кръста в ледените води на реката,за да може с неговото описателно обяснение да се напишат посланията:

ХВЪРЛЯНЕ НА КРЪСТ В ЛЕДЕНИ ВОДИ НА ТУНДЖА=
Богиня Диана и Бог Тати Исуж са Българи от Тракия Дуло

Богиня Диана и Бог Отец Исус са Българи от Тракия и са Родоначалници на Дуло

ХВЪРЛЯНЕ НА КРЪСТ В ЛЕДЕНИ ВОДИ НА ТУНДЖА=
Бълхари  от Дуло на Богиня Диана и Бог Тати Исуж от Тракия
участниците в ритуала са Българи,жреци от Дуло


Вижте какво ни казва и наименованието на епохалното Богоявление преди 2000 години, което въобще не се е състояло там,където официално ни пращат за зелен хайвер да търсим Господ  Бог Исус

БОГОЯВЛЕНИЕ НА РЕКА ЙОРДАН=Рода на Бога Бълкарин

БОГОЯВЛЕНИЕ НА РЕКА ЙОРДАН=
Балкария е Раяд на Бог=Раят на Бог е Бълкария 
 
Когато знаем тайната Българска история и тайната на Свещения шифър,нашият Бог можем да го откриеме и там,където ни пращат да не го откриеме!
 
ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=
Изуз Валхарина=Исус Бълхарина

Ще го открием нашият Бог Исус и по тия места,където не е провеждал евангелските мероприятия,защото и техните имена са съставяни от Българските жреци–покръстители и кръстители по правилата на Свещения шифър от матрицата на Божиите имена :

Река Йордан събира водите си от трите реки Хасбея,Баниаси и Лиддани,а най–големият приток на реката е Йеромакс

Вижте по отделно какво ни казват тия имена: 
 
ХАСБЕЯ=БАХ ЕСЯ=Бох Иса

БАНИАСИ=Бог Иса

ЛИДДАНИ=Диана Дуло

Родоначалничката на Дуло

Ето и колективното им послание: 
 
ХАСБЕЯ БАНИАСИ ЛИДДАНИ=Бох Исус и Богиня Диана Дуло
Родоначалниците на Дуло

ХАСБЕЯ БАНИАСИ ЛИДДАНИ=Хан(Кан,Жреци) от Дуло на Бох Исус и Богиня Диана–
документи,указващи,че тия места са кръщавани,цивилизовани и управлявани от Българските жреци от Божия род Дуло 
 
ЙЕРОМАКС=Кан (Жрец) на Мария и Иса

Канона казва,че на Богоявление Господ Бог Исус Христос се е явил на хората на реката Йордан,така както се е явил във Витлеем при раждането си

Кратка справка в жреческите регистри от Първосвещения жрам Безистен в Ямбол указва категорично къде е и кой е истинският Витлеем,където не се е родил Исус,ами се е явил преди 2000 години и където се родиха неговите три деца–дъщеря му Синтия и близнаците му Павел и Петър :
 
ВИТЛЕЕМ=
ТИЕМБЕЛ=Тиампол=Диампол=Ди Амбол=Ди Ямбол
едно от основните древни имена на Ямбол,което означава Диана от Ямбол

И досега учените нямат единно мнение (сиреч въобще не знаят) откъде произхожда и какво означава името на реката,затова ето и за тяхното просвещение,ако желаят да се ползват от нашето ходатайство за Божията егида и благосклонност за тях!

РЕКАТА ЙОРДАН=Тракеа Райод=Тракеа е Райод=Тракия е Раяд=Раят е Тракия
локализиране на географския регион където се явява Богът Демиург преди 2000 години в аватарния си образ на Исус Христос


Че тука е Раят и в свещената река Тунджа,Тонзос,са се извършвали всички сакрални водни кръщения и обряди и ритуали от Исус и Мария Магдалена преди 2000 години,ни съобщава и секретният документ–химнът на Калофер,който ни изпратипха и разкриха днес двамата светии–братовчеди Васил Левски и Христо Ботев по личното нареждане на Исус и Мария Магдалена 
 
Химн на Калофер

Кога ме мама родила леле,
кога ме мама родила леле.
В Калофер се е случило.
Затуй обичам Балкана леле,
затуй обичам Балкана.
Балкана и Юмрук чала леле,
Рая и още Копена.
Долини тъмни дълбоки,
горите стройни високи.
Водоскоци игриви и
водопади пенливи.
Там, където,Стражата извива леле,
там където, Стражата извива
И за Калофер отива.
Обичам и предпочитам в
Калофер аз да живея
и тази песен да пея. 
 
В песента изречно е посочено без код и заобикалки,че край Калофер е Раят или че Калофер е в Раят:

Затуй обичам Балкана,леле,
затуй обичам Балкана.
Балкана и Юмрук чала,леле,
Рая и още Копена. 

 
А дето е Раят,там е и Реката на Раят,кодирани като Реката Йордан,сиреч Тракия е Раят! 
 
РЕКАТА ЙОРДАН=Тракия е Раяд=Раят е Тракия  
 
 
Вижте и коя мама и къде ги е родила жреческите предци на юнаците от леденото хоро!
 
Кога ме мама родила леле.
В Калофер се е случило.
Затуй обичам Балкана леле!
 
 
МАМА МЕ Е РОДИЛА=РОДИЛА МЕ Е МаМа=РОДИЛА МЕ Е Мария Магдалена

В КАЛОФЕР МЕ Е РОДИЛА=В Гренбоел МЕ Е РОДИЛА
в Ямбол са родени жреците–предци и Светии на Калоферските юнаци,и на Кмета Румен!
  
ЮНАЦИ=ЮНАТСИ=Диана и Иса

КАЛОФЕРСКИ ЮНАЦИ от=от Кан (Жреци) на Диана и Исус Бълкарина

КАЛОФЕРСКИ ЮНАЦИ=Бълкари от Кан (Жреци) на Диана и Исус 

 


Ето и Любовта към кои крие Любовта към Балкана:
 
ЗАТУЙ ОБИЧАМ БАЛКАНА=ОБИЧАМ Иза и Диана Балки (Българи) 

ЗАТУЙ ОБИЧТШАМ БАЛКАНА=
Богиня Мат Диана и Изуш Балки
декларация и признание в Любов към Българските Богове! 
 
Ето и личното послание на Исус и Мария,което ни донесоха в тази декларация братовчедите–Светии Христо и Васил :  
 
ЗАТУЙ ОБИЧАМЕ БАЛКАНА=Иза и Диана ОБИЧАМЕ Балки
обичаме Българите,ни декларират за пореден път Боговете ни

И ние декларираме на Богоявление,Йорданов ден,че обичаме Боговете ни и наши Родители Исус и Диана,Мария Магдалена ! 
 
ОБИЧАМЕ ВИ!

ОБИЧАМЕ ВИ=ОБИТШАМЕ ВИ=Бог Ешуа и Богиня Мат
!  

Исус и Мария Магдалена ни декларираха същите извечни чувства: 
 

ОБИЧАМЕ ВИ!

ОБИЧАМЕ ВИ=ОБИТШАМЕ ВИ=Бог Ешуа и Богиня Мат
!




И защото Те много харесаха и уникалния натуралистичен репортаж от леденото хоро, поръчан от Тях и заснет от Антон Башев и приятелите му,ни заръчаха да въведем в редакционен режим и този удивителен филм и му разкрием и неговия свещен жречески род и тайната на името му,съставено от Оракулите–Кръстници по христоматийна анаграмна комбинация и подбрано специално за реклама и демонстрация на безапелационното задължително вседействие на Свещеният шифър и Кръстническият именен закон на всички Българи и хора по света!



АНТОН БАШЕВ=Диана Богиня и Бог Ешуа=Богиня Диана и Бог Ешуа 
 
Браво,Антоне!
Браво,Българино!




Дешифровките на секретните документи и послания проведохме по правилата на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни  


Свещеният воден жертвен ритуал се проведе под егидата на Богородица,която е Богиня Диана,Мария Магдалена,чрез посредничеството на нейното светилище във френския град Лурд,построено от Богомилите,жреците на Исус и Мария Магдалена,от които са калоферските юнаци от хорото и техните гости от цяла България! 
 
 
 
La Grotte de Lourdes en direct (live)
Пещерата–светилище на Мария Магдалена в Лурд        директно на живо   

Ако след стартиране на видеото картината на екрана е замазана и не се вижда, придвижете с няколко минути е надясно със стрелката времето на червената времева линия под екрана и предаването ще тръгне



Търсете с Душата и Духа си по окултен път мощта и посредническата ретранслаторска сила на светилището за връзка с Богородица,която е Богиня Диана,Мария Магдалена,всеки път когато имате нужда и потребност и прошение до Нея! 



екип на bezistena и Свети Васил Левски и Свети Христо Ботев
 
 
ИСД с Любов!



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
06.01.2016 23:32
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. indiram - Здравейте, Безистена!
07.01.2016 02:28
...
В мелодиите, свирнята на гайдите, разпознавам мотиви от песните "Адерлези-Гергьовден" на Горан Брегович и "Девойко мари хубава" - Родопска народна песен...
Живи и здрави Калоферци! - ледената вода е (ли) закалка, а не шега! -
Потръпвам при мисълта за ледени води (и "Титаник" филма на Камерън ли беше, го свързвам с ужаса от ледени води, може би и защото в Планината няма ТЕЦ, и сутрин ледената вода ме изнервя - май съм се изнежила)
...
Поздрави!

ПС: Песните на Богдана, Мими и Йорданка - трите споменати в последните статии, които видях, от многото - защото има много БГ-гласове - характерни, символни, запомнящи се гласове Български! - Живи и здрави да са момичетата и песните им!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723099
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!