Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2015 00:20 - Къде ни закара пак БМВ–то на машината на времето!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2083 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 31.12.2015 16:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Точно по времето на Коледните и Новогодишни празненства,БМВ–то на времето ни отвя по ръба на бръснача и на пропастта на Българските страдания и изпитания на перманентния геноцид,и по актуалните епични глобални събития,свързани все с Великомъченическия и Многострадален Български народ, 
И вижте откъде ни прекара БМВ–то,за да ни закара уж на балет в Балшой балет...
 
БМВ=Безмоторна Машина на Времето  

БМВ=БЕЗМОТОРНА МАШИНА НА ВРЕМЕТО=МАШИНА на Бог Иза и Богиня Диана
Матара Мария


 
Bolshoi Ballet- Coppelia:     Waltz of the Hours     Валс на часовете –– Remastered


Коппелия на френски Coppйlia или Красавицата със сините очи,е комичен френски балет на Българския композитор от племето на френските траки Лео Делиб. 

Clйment Philibert Lйo Delibes е роден 21.02.1836 в Сен Жермен дю Вал,преминал в другото измерение в транспространствено светейшо служение на 16.01.1891 в Париж, е френски композитор,създател на балети,опери и оперети.
 
Със санкцията на небесната служба ЕСГРАОНН (Единна система за гражданска регистрация и административно обслужване на небесното население),разсекретяваме 
родовата документация и личното досие на Българския жречески потомък на служба при тракийското племе французи,което извършваме с помощта на инструментариумът 

на Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!  
 

Clйment Philibert Lйo Delibes=Кан(Жрец) от Дуло на Павел от Мат Диана и Иса Ел (Змей) Бълкарина
Българин от рептилския род Дуло от феноменната жреческа потомствена родова линия на Павел–синът на Исус и Мария Магдалена,оцеляла след многовековния геноцид срещу Катарите във Франция,които Катари са Богомилите 
 
Легализираната конспиративна жреческа професия композитор е висшата форма на легална изява на Българската жреческа гилдия сред племената,която е унифицирана за производство на кодирани в музика и песни шифровани послания за Българите, послания диктувани и изпращани от небесната дирекция "Музика".
Дешифровката и разсекретяването на конспиративния жречески титул композитор показва категорично и безспорно какви са всички композитори:
 
КОМПОЗИТОР=Кан (Жрец) на Иза и Богиня Матара


Ето и истинското значение на разсекретеното име на родното место на Българина: 
 
СЕН ЖЕРМЕН ДЮ ВАЛ=СЕН (светец) от Дуло на Бог Ежуа и Мария
селище по името на Светец,Българин,от Българския династичен род Дуло от потомците на Исус и Мария Магдалена 
 
Вижте и на кои е родно место изразът,дефиниращ родното место,разбираем единствено на Свещения Български език! 
 
РОДНО МЕСТО на=на Иса и Матара Диана
щом родното место на Боговете–Демиурзи е разбираемо единствено на Български,то значи това место е в България,пък Боговете родени в България не могат да бъдат нито китайски,нито,америкнски,нито гръцки или юдейски,или каквито и други племена да имат претенции за това,освен да са Български Богове–сиреч са Българи!  
 
Ето и истинското значение на името на Париж,Paris–столицата на бившата (и скоро пак настояща),изконна Българска имперска провинция France или позната с древно–Българското херметично име FRANCORUM,дадено ѝ по време на присъединяването на провинцията към Свещената Българска империя преди 1900 години скоро след като Павел–синът на Исус и Мария Магдалена встъпва в длъжността на Първожрец и Император на Свещената Българска империя през 79 година под името Тит Флавий Веспасиан,или като познатият от Именника на Българските Канове Цар Авитохол : 
 
PARIS=PAR IS=ПАР ИС=Вер Ис=Вер Иса=Иса Вер(Змей)

PARIS=ARPIS=АРПИС=Орфис=Орфеус=Фер Иса=Иса Вер
Исус Змей,името на Бог Отец Исус–Демиургът,с което се проявява при предпоследното му аватарно явяване на Земята преди 4000 години,умишлено редуцирано до Орфей при транслирането му от Древно–Българския херметичен лингва трезор "древно–гръцки" език,за да се премахне издайническия фундаментален опознавателен Исусов съскащ звук С 
 
Името на Франция– France,е от същата сакрална комбинация: 
 
FRANCE=Фер Ас=Вер Иса=Орфеус=Иса Вер(Змей)

FRANCORUM=
Фарк Муро=Барк Мария=Мария Барк(България)=Барки (Българи) на Мария–
Българите,жреците на Мария,заселили това тракийско племе по тия земи
 
Този изконен Български град,населяван сега от обезпаметени с дълговековен геноциден режим и тотална цензура Българи и траки,подпукани през последната година отново от заговорниците срещу Българите и човечеството–нечистивите им българо–юдейски управници от изродените кланове на Дуло,е родният град и на нашият зет Марк. 

image

Разсекретяването на тия френски и парижки потайности са нашият новогодишен подарък за върлият френски патриот и националист Марк,който защото въобще не е в час с езотериката и не ни вярва за тия работи,пък и много ни уважава заради дъщеря ни Лада,затова още не е организирал референдум във Франция за нов кръстоносен поход срещу България за накърняване на честта на докачливите френски Българи на тая тема!

МАРК=Кан (Жрец) на Мария
производно име от нашия култов родови защитник Крал–Кан на Мария,Крали Марко

image

–Изтънчените и галантни чаровни французи,баш европейци и голямата работа–били Българи и били учени от Българите на култура ! Айде,бе!

–Айде,айде,ама натам върви работата,и не само като история,но и като скорошно бъдеще и отново завръщане под юрисдикцията на Свещената Българска империя, възстановеното Божие Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята!  
 
Докато се освестят френските Българи,та да освестят и френските траки (което ще стане експлозийно бързо),дотогава Оланд,Меркел,Столтенберг,Ердоган и Обама и всички други мерзавци,от нашата недовършена поредица

Българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд
bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/razsekreteniiat-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-ev.1407663 

и от всички други наши статии,които можете да отворите от търсачката на Гугъл под таговата парола безистена и заговорниците,които мерзавци организират заговора срещу Българите и провеждат последния кръстоносен поход срещу Божия Български свещен народ–операция кодирана като Трета световна война,ще им разкатават още малко мамицата на франсетата! 
 
КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=
срещу Кристос и Бохиня Диана=срещу Тракия на Бохиня Диана и Исус 


ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=срещу Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
срещу духовния буден борчески и революционен елит на европейските и всички други народи,който елит са Българските жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, имплантирани от 2000 години сред всички племена за тяхна жертвена служба  

Де отивате,бе изродени наши роднини от Дуло,управляващи в безчестие (с малки,но важни изключения!) всички народи и държави,срещу святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство и цялото Божие войнство и небесна армия,де посягате срещу Всемогъщите ни Богове,които са и ваши кръвни Родители?!!!

БОЖИЕ ВОЙНСТВО=ВОЙНСТВО на Бог Ежуа

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на
Бог Иса и Мария

Докато е време залягайте над този учебник и Божия Библия,и се освестявайте,че много работа ще ни отворите да ви вадим от врящия катран !

РАЗКАТА ИМ МАМИЦАТА на=на Кан(Жреци),Деца на Иза и Диана,Мама Мария –
на Българите,жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена сред народите 

РАЗКАТА ИМ МАМИЦАТА на=
на Траки на Изус и Диана Ма.Ма.Ма.=на Траки на Исус и Диана,Майка Мария Магдалена  
 

Уж новогодишни подаръци за зетя и франсетата,пък те станаха доста зловещи,но пък такъв е действителния живот и глобалните световни процеси,които вече заговорниците дори и не ги крият от хората–толкова са сигурни в крайния си успех,ама да не им мине черна котка път,изпратена от Авторите на израза,и ще им мине със сигурност! 

ЩЕ ИМ МИНЕ ЧЕРНА КОТКА ПЪТ,изпратена от=
КОТКА изпратена от
Ешуш и Богиня Диана Мат Мария 

СИГУРНОСТ=Гристос=Христос=Исус от Трагия=Исус от Трахия=Исус от Тракия

с/със СИГУРНОСТ знаем...=с Исус от Трагия знаем.
..–знаем всичко!

Ние пък с основание сме сигурни в крайния си успех,защото познаваме и котката,и знаем кой ни носи този успех! 

НОСИ НИ УСПЕХ=ИСУС ПОХ=Исус Бох=Бох Исус– 
потърсете и вие успеха с Българският Бог Исус–истинският Бог Исус 

ТЪРСИМ УСПЕХА с=с Бохиня Матара и Исус 
 
Все пак подаръкът си е подарък,че и новогодишен,затова ще му вържем една червена панделка,като ще добавим към подаръците за зетя и франсетата и другия Български кръстнически печат и белег на фреската столица–свещената комбинация от името на река Сена и меандъра,на който нашите жреци са основали града:

СЕНА е на МЕАНДЪР=е на Иса и Мадара=е на Иса и Диана Мария
това са ни написали с това образно описание Боговете ни,и веднага допълват,че не само Сена и мендъра са Техни,но и всичко друго във Франция е Тяхно!
И целият свят!

СЕНА Е РАЗПОЛОЖЕНА ВЪРХУ МЕАНДЪР от=от Бълхари на Богиня Мадара и Зар Исуж  
 
Развързваме и завързаната червена панделка: 
 
ЗАВЪРЗАНА ЧЕРВЕНА ПАНДЕЛКА=Богиня Диана и Зар Бог Изуш Бълкарина  
 
И още един безценен лингва–новогодишен подарък за нашия френски крипто–Български зет,и за всички други зетьове,за да попаднат в категорията "зет като мед"!  
 
ЗЕТ=Иза и Диана
ЗЕТ от=от Иза и Диана

зет ви да бъде от феноменната Българска жреческа рода на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена,от категорията "зет като мед"!
 
ЗЕТ КАТО МЕД=
Кан(Жрец) от Тати Иза и Мат 

И както винаги става,примерно турим въдиците в багажника на БМВ–то (Безмоторна Машина на Времето) и тръгнем за риба по свещената Тунджа,пък Отгоре сменят курса на БМВ–то и хоп!–вместо до кръста в топлите води на реката край последните ямболски гранични села Княжево,Срем и Устрем,се изтапанчим примерно на последния етаж на Айфеловата кула или на първия ред на Балшой балет в Масква,както днес стана!
 
Или по–точно тръгнахме днес на балет в Балшой балет в таз прекрасна Масква,дето не си признаваше досега Българския произход на културата и сакралното Божие име,
(и от където се издаваха заповедите и присъдите за избиването на близо 100 000 000 Българи на тази поробена Българска земя и народи,пък ний пак ги обичаме по братски горещо и любящо тия пусти Български руснаци или руски Българи,защото по–големия брат–ние,Българите,така обичаме по–малките си братя навсякъде,на които сме давали културата и цивилизацията си с Душата и Лююбовта си,и които сме правили  човеци! Уточняваме,че тия чувства народът Български храни към тракийския народ руснаци,както и към всички други племена,докато омерзнението на Българите е към управниците на многострадалния руски народ и към всички други управници!),
а БМВ–то ни заведе първо в древно–Българската имперска провинция Франция!

Тъй ще бъде,защото машината на времето ни е на автопилот по програма Отгоре! 
 
МАШИНА НА ВРЕМЕТО на=на Ешуа и Богиня Мат Мария
 
Вот тебя,Масква,кой ти тури туй красно име!
 
МОСКВА=МАСКВА=В МАК СА=Богиня Майка и Иса 

И ето сега на вас,свещени странджанско–сакарски Български села,кои ви туриха тез красиви и мистични имена,че сега да бъдете като рекламна витрина на универсалното приложение на Свещения шифър и на Кръстническия закон по цялата Българска топонимия,населена с все по–оредяващи феноменни потомци на Божиите жреци!  
 
КНЯЖЕВО=Кан(Жреци) на Бог Ежуа

СРЕМ=Иса и Мария

УСТРЕМ=Иса и Матара 


КРАСИВИ ИМЕНА от=от Кан(Жреци) на Бог Иса и Мария

МИСТИЧНИ ИМЕНА от=от Исуш и Мама Диана 

ЕТО И НА ВАС от=от Богиня Диана и Иса 
 

И сега стига вече лирически и географски отклонения и да се връщаме на прекрасната сцена на Болшой балет и разсекретим поредното послание от там, защото и Дядо Мраз с червените ботушки чака нетърпеливо и капризно да му разпечатаме Българските документи и билет за пътуване с деветте елена и червената шейна,и Снежанка току виж драснала на автостоп по облаците с някой НЛО–мераклия,че си загуби реномето...
Те седемте джуджета и те отдавна са ѝ вдигнали мерника,че им зарязва винаги тайфата по тия празници.
 
ЗАГУБИ СИ РЕНОМЕТО от=от Исуз и Богиня Матара

Само за да не се разсърди небесният посланик и да трае и мирува още малко и да не вземе да вдигне стачка,ще почнем да обработваме в програмата името му,че да не останат децата без подаръци под елхата... 
 
ДЯДО МРАЗ=Иза и Диана Мадара 

МРАЗ=МРА З=
МАР З=Мария и Иза
и по–нататък с досието на Дядо Мраз в  другите постинги.  
 
 
В Балшой балет ни чакат на палци финните крехки балеринки,за да разсекретим и тяхното клективно послание от балета Coppйlia или Красавицата със сините очи.
Тази красавица със сини очи и това странно име задължително има да ни каже нещо важно на ухо,и ни го каза,пък ние веднага го съобщаваме на всички ви,за да знаете,че тя ни каза,че е знаела от баба си,пък тя знаела от нейната си баба,че рода им бил от оцелелите от кладите Катари,които били Посветените висши чисти Богомили от България,и тази тайна била скрита в името ѝ:

COPPELLIA=КОПЕЛИЯ=ПОЛКИ=Болки=Балки=...= Българи,Българка 
 
Ето и по–пълна информация в поетично–артистичното ѝ име:
 
КРАСАВИЦАТА С СИНИТЕ ОЧИ=КРАСАВИЦАТА С ОЧИ от
Иса и Диана

КРАСАВИЦАТА С СИНИТЕ ОЧИ=КРАСАВИЦАТА от Сина на Исуш и Диана
потомка на Исус и Диана,Мария Магдалена,от Техния първороден син Павел. 


Премиерата на балета се е състоял в Парижката Опера на 25 май 1870 година,в присъствието на Наполеон III и империатрица Евгения.

Първа изпълнителка на главната роля на Сванхилда е Джозефина Боцакки–един пълен новогодишен поздравителен адрес и подарък за Посветените и просвещаваните Българи от Посветените ни Предци,сега действащи Светии. 
 
СВАНХИЛДА=Балх от Иса и Диана
указание за династичния произход на героинята–Жрица,която е Българка от рода на Исус и Диана,Мария Магдалена 
 
ДЖОЗЕФИНА=
Богиня Диана и Изуж
става ясно защо това име е от категорията на имперския регистър.
И ще ви стане още по–ясно: 

ДЖОЗЕФИНА=
ФЕЗИЖДЕН=БЕЗИЖДЕН=БЕЗИСТЕН
документ за произход и принадлежност на Джозефина и това име към жреческите колегии,тръгнали от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол 

Веднага и нетърпеливо още няколко съпроводителни израза от тази висша категория се подредиха на опашка пред декодера–и ето ги и тях: 
 
СТАВА ЯСНО=Богиня Диана и Исус

СТАВА ЯСНО=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ЩЕ ВИ СТАНЕ=Богиня Диана и Исуш

ЩЕ ВИ СТАНЕ=ВЕЩИСТЕН=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
 
ОЩЕ ПО–ЯСНО=ОШТЕ ПО–ЯСНО=Богиня Диана и Исуш

ОЩЕ ПО–ЯСНО=ОШТЕ ПО–ЯСНО=
ПЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

 Все по–силна и по–явна,все по–настойчива и агресивна става атаката от храма Безистен към всички Българи,която Небесните оператори на Централното планетарно светилище,Команден център на световете и инфо–център Акаши,предприемат методически и неотменно последователно за разсекретяване тайната на Първосвещения Божи храм и светилище и просвещаването и освестяването на феноменните Българи от Божия род,подготвяйки ги за Явяването на Боговете ни!!



Разсекретяваме и освобождаваме от здравата хватка на словесната магия и фамилията на балерината.

БОЦАККИ=БОТСАККИ=Кан (Жрица) на Бокиня Диана и Иса 
 
 
Изпълнението от видеоклипа ни предлага  Waltz of the Hours,което означава Валс на часовете в прав текст,но в нашия сакрален превод ни съобщава за  

Waltz of the Hours=Хан (Кан,Кан,Жрец,Жрица) от Дуло на Цар Бог Иса и Богиня Диана

 
ВАЛС на ЧАСОВЕТЕ (Waltz of the Hours)=ВАЛС на Богиня Диана и Исуш

ВАЛС на ЧАСОВЕТЕ=ВАЛС на
ВЕЧИСТЕНА=ВАЛС на БЕЧИСТЕНА=ВАЛС на БЕЗИСТЕНА–
валсът,който са съчинили Българите,Жреците от Безистена,на служба сред тракийстото племе австрийци,и който валс ще играят отново поклонниците от цял свят,които ще идват на поклонение в Свещената Майка България и на освещение на Първосвещения Божи храм Безистен в Ямбол и по всички безброй светилища на България 
Техническият термин Remastered към клипа означава висока технологична дигитална обработка на видеоклипа,а разшифровката му указва кои са изобретателите и майсторите на тази техника:

REMASTERED=REMA S TERED=MAR ES TREED=Мария Иса Друиди=Друиди на Мария и Иса
Българските жреци–светии и техните потомци,които са интелектуалният и високо  интелектуалният технически елит на всички племена,чрез които Отгоре от отдел Иновации спускат на човеците всички нови висши Божествени технологии,чрез които се подготвя в компресирани ускорени темпове и срокове Явяването на Боговете ни. 
 
 
Изкушаваме се да кажем няколко по–силни думи на франсетата,и конкретно за балета,минуета и мин...,и които няма да ни разберат още,но посланието ни е за просвещаването първо на Българите.
 
Докато нашите Предци–Великомъченици,феноменните жречески Божии потомци и народ,бяха под робство 500 страшни години,и съюзените юдо–българи от Дуло,които са византийците,гърците и османските поробители и продажните български чорбаджии (чиито потомци още са на власт)–съюзени колеха като добитък тях–водачите на народа,набиваха на колове,разчекваха с коне,изнасилваха,вадеха неродените от майчините утроби и им разбиваха главичките в земята,още не поели глътка въздух и миг от живота,закачаха на ченгели да мрат в агония с дни,разпъваха на кръстове и на дървета,бесеха с главите надолу,деряха живи,заравяха живи,давеха,изгаряха ги в храмовете заедно със свещениците,непредали Исус и Богородица и паството си за разлика от повечето от сегашните попове псевдо–Исусови чиновници и търбуси–курбанджии,докато жреческите потомци от Дуло в поробена България дигаха бунт след бунт и въстания срещу дивите османлии,водеха хайдушки дружини и чети по планините,мряха и агонизираха по бесилките и по занданите в заточение,или играеха голи кървави хора на срама и заколението,докато им кълцаха месата като на родителите на бащата на изобретателя на компютъра Джон Атанасов през кървавата 1876 г на десетина километра от Ямбол в село Бояджик–на които перманентни 500 години зверства и злодейства сега гнусни изроди–продажни родопредатели и мерзавци историци и политици манипулатори,викат,че е било мирен обмен на култура и съжителство между поробителите и робите на заколение–Българите,под грижовното крило на султана и падишаха–все уроди изродени от Дуло,–––––––––––––––––  

БОЯДЖИК=Бокиня Диана и Ежуа
БОЯДЖИК=
Кан(Жреци) на Богиня Диана и Ежуа
селище на елитна жреческа колегия от разпръснатите в конспиративна легалност по цяла България и по цял свят Ямболски жреци,от потомството на първожреца на която е Джон Атанасов и родственикът му Бил Гейтс. 

СУЛТАН=Дуло от Иса

ПАДИШАХ=Бохиня Диана и Ешуа

ПАДИШАХ=
Хан(Кан,Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

 ––––––––––––––––––––––– докато петстотин години с цената на живота си и робските страдания Българите и духовните им водачи от Дуло възпираха саможертвено дивите османски нашественици да не завладеят цяла Европа,както сега пак са тръгнали да я завладяват по пъкления заговор на заговорниците срещу Българите и Християните, същите техни родственици от Дуло из Европа разделяха,насъскваха и сбиваха сродните тракийски племена,за да могат да ги владеят,тънеха в охолство,леност и разгулен разврат и родоубийство помежду си по разкошните си замъци и дворци,преследваха и забраняваха да се играят бащините Български хора и ритуали със скритата Българска езическа Исусово–Мариина информация,и за да изтрият от паметта на Българите и на траките спомена за свещените Български традиции,им измисляха и налагаха винаги през дворцовите правила изчанчени танци като мюзет,минует,мазурка,сарабанда,куранта,екозес,галоп,гавот и др.,като върхът на израждането и опедерасчването е бил чисто дворцовият балет за изродения управленчески елит с перуките,да ни простят сегашните любители на съвременния балет,трансформиран вече в прекрасно изкуство за широката публика,към който и ние имаме уважение,видно и от сегашния ни постинг.

Пак ни отвя БМВ–то по ръба на бръснача на Българските страдания и изпитания на перманентния геноцид и по актуалните епични глобални събития,свързани все с Божия Български народ,обаче казваме баста! и спираме,че приготвянето вна традиционната новогодишна баклава ще артиса,барабар с Новогодишното настроение! 

БАСТА И СПИРАМЕ,казаха=казаха Бог Исус и Богиня Матара

И добре,че чак след час видяхме покъртителния разказ за епичните трагични събития в Бояджик,публикуван в постинга  

Хоро върху острието на ятагана
didanov.blog.bg/history/2015/12/27/horo-vyrhu-ostrieto-na-iatagana.1417856

че щяхме съвсем да задълбаем в тази посока и тематика и тогава отиде ни празничното настроение!



Българските посветени кръстници са превзели и този информационен носител–танцовото изкуство и балета,и са го напълнили и него със сакралната информация още в наименованията на танците: 
 
МЮЗЕТ=Иза и Мат
МИНУЕТ=Мат
МАЗУРКА=Кан(Жреци) на Мария и Иза
САРАБАНДА=Сар Богиня Диана=Братя от Иса
КУРАНТА=Тракия
ГАЛОП=ПОЛГА=Болги
ГАВОТ=Богиня Диана
ЕКОЗЕС=
Кан (Жрец) на Исуз


Тука ще разсекретим и пародийния жанр бурлеска,за да покажем,че авторите ѝ са същите Посветени Българи,жреците на Исус:
 
БУРЛЕСКА=
Иса Бълкария=Бълкари на Иса


Ето и семантичният генезис на балета:

Балет произхожда от Баллето,която дума идва чрез латинския простонароден език Sermo vulgaris,(който вече сме разсекретили като език на Българите на Исус и Мария) от думите и понятията Ballatio,pantomimus,saltatio

SERMO VULGARIS=Мария и Исус Българина=Българи на Мария и Исус

BALLATIO=Бог Ел Иса=Бог Иса Ел(Змей)

SALTATIO=Дуло от Исус

PANTOMIMUS=Богиня Мама Диана и Иса

БАЛЛЕТ=Дуло от Бог Ел (Змей)
дворцов танц за изродените династи–рептили от Българскиата рептилска династия Дуло от Бог Исус Змея

За да си оправим настроението и реабилитираме баллета въобще като танц и изкуствао,ето още едно прекрасно изпълнение от този балет,в което феноменните танцьори от свитата на Дионисиус,които знаете вече отдавна,че са Диана и Исус,първо гордо ни посочват,че те са Жреците на Исус и Мария
 
image
 
–Ето,ние сме потомците на Кановете на Исус и Мария!–гордо и наперено ни сочи в конспиративен шифър табелата на кръчмата първожрецът на Дионисиусовия балетен състав,и ни намига съзаклятнически,че ние трябва да преведем какво пише на нея! 
 
KORZMА=Кан (Жреци) на Иза и Мария 

 

Bolshoi Ballet- Coppelia: Mazurka 

MAZURKA=Кан (Жреци) на Мария и Иза 


Coppelia: Swanhilda and her Friends- Natalia Osipova

SWANHILDA=Диана и Иса Балх–
Диана и Исус са Българи!

SWANHILDA=Балх от Иса и Диана
Българка,Жрица от рода на Исус и Диана

Разбрахте ли сега,защо Отгоре създадоха и използваха,използват и досега страшната Инквизиция,която да гони в задъхана ярост векове и вече 1500 години Българите–Божията феноменна жреческа династия и потомците на Исус и Мария Магдалена и Българският народ–верните им последователи?
За да бъде Инквизицията постоянният инструментариум,чрез който Боговете ни създават експерименталните екстремални тежки на ръба на издръжливостта реални условия за живот на Българите в постоянни геноцидни гонения,изпитания и тегоби и жестока цензура,чрез които епични драматични процеси се извършва нашето отсяване и закаляване и подготовката ни за Духовен,интелектуален и праведен управленчески елит на всички народи при скорошното установяване на Земята на Божието Царство на Любовта,Братството и Мира,Царството на Всемирното Бяло Братство и Сестринство на Българите–праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена! 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=КАНИ ВТ ИСИЗ=Кан(Жреци) на Богиня Диана и Исуз
най–мракобесническата анти–Българска институция създадена по Божия транепохален проект,състояща се само от потомци на Исус и Мария Магдалена от изродените кланове на Дуло 

ИНКВИЦИЗИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Кан(Жреци) от ВЕЗИСТЕНА=Кан(Жреци) от
БЕЗИСТЕНА
най–мракобесническата анти–Българска институция създадена по Божия транепохален проект,създадена по Божия проект,състояща се само от потомци на Исус и Мария Магдалена от изродените кланове на Дуло,произлизащи от жреческото съсловие от Първосвещения Божи храм Безистен в Ямбол  

ПОСТОЯНЕН ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Тати Исус и Богиня Матара Мария

Затова и Инквизицията забраняваше и преследваше Българските жречески обрядни хора и танцови ритуали в Европа и по света–за да могат Българските жреци в този режим да създадат всички танци на народите,всички те производни и по музикалната технология,и по хореографската постройка,и по лингвистичната и терминологичната им уредба,от Българските жречески танци и от Свещения Български език!  
 
За да създадат това прекрасно Българско танцово изкуство баллета!
За да създадат вълшебната комбинация от музика и хореография като тази мазурка!
 
За да създадат цялото това разнообразие на племена,народи и раси,на езици,песни и танци,на култури и цивилизации,наричано по Божия проект

Българите и човешката цивилизация!


 
екип на bezistena и свети Delibes


 
ИСД с Любов 




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
31.12.2015 01:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735339
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44419
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!