Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2015 22:49 - Тне Shedows и вождът на апачите Джеронимо в армията на Дионисиус срещу ислямската инвазия в Европа
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3226 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 30.11.2015 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колкото по–напечено става по бойните полета на Европа и Евразия на набиращата скорост никога не прекъсвала трета световна война,която е перманентният кръстоносен поход на заговорниците срещу Българите и човешката цивилизация, толкова по–често и настоятелно ни се разкрива всемогъщата и непобедима Небесно–земна армия и армада на Българските Богове–Армията на Дионисиус,които вече подготвят отварянето на междупространствените заграждения и прегради и Явяването Си на Земята с цялото си величие и мощ!

Ето поредният отряд от Армията на Дионисиус,който ви разкриваме с помощта на инструментариумът на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете посланията на Извънземните,които са Боговете ни Български!   
 

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на ДИОН ИСИУС=АРМИЯ на
Диана и Исус
Apache - The Shadows

Шадовс (на английски: The Shadows) е британска инструментална рок група, както и групата на Клиф Ричард.
Разполага с 69 сингъла в британските класации,от 1950-те до първите 10 години на 21 век.35 от тях са приписвани на Шадовс,а 34 - на Клиф Ричард и Шадовс.
Групата,която е в основата на британския растеж на бийт музиката,е една от първите бек банди,които изгряват на небосклона.

image

Като новатори във четири-членния формат,те са съставени от соло китара,ритъм китара,бас китара и тимпани.
В диапазона им се откриват влияния от попа,рока,сърф рока и баладите с джаз нотки. 
 
Ето разсекретените основни документи от досието на поредният култов Български Дионисиусов отряд,съставен от генетични потомци на Българските Жреци–Духовните водачи на тракийските племена,заселени от тях по тия места и оставили жертвеното си потомство за техен духовен,интелектуален и управленчески елит  
image


SHEDOWS=Богиня Диана и Исуш
Мария Магдалена и Исус,Боговете на Жреците,дедите на музикантите,по Чиито имена е кръстена първата инструментална китарна група в света,и които Жреци са тръгнали от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол,който е кодиран в името на групата по долната формула:
 
SHEDOW=
SHEDOWS+ Н(
кодировъчен назал)=ВЕШИСДЕН=БЕЗИСТЕН 


На английски  SHEDOWS  означава СЕНКИТЕ,в което странно име откриваме  поредното кръщелно родово свидетелство на Българските феномени:

СЕНКИТЕ=Кан(Жреци) на Иса и Диана

image

Ето и кой е култовият певец Клиф Ричард,солист на групата 

КЛИФ РИЧАРД=Чар Диана Филкара=Цар Диана Бълкария=Бълкарин от Цар Диана 

КЛИФ РИЧАРД=КЛИФ РИТШАРД=Бълкарин Друид на Ешуа 
 
СОЛИСТ ФРОНТМЕН НА ГРУПА=
Исус и Богиня Матара Диана Булгария

image

BRUSE WELCH=Дуло от Бог Исуш Вер(Змей)
JET HARRIS=Диана и Исуж Трахия=Диана и Христож
BRIAN BENNET=Вер (Змей) от Богиня Диана
CLIF RICHARD=Бълкарин Друид на Ешуа
HANK MARVIN=
Кан(Жрец) на Бохиня Мария

Ето и още документи,вложени на съхранение в музикалния инструментариум и основният боен инвентар и въоръжение на Дионисиусовият отряд 
 
СОЛО КИТАРА=Иса Ел (Змей) от Тракия
СОЛО КИТАРА=Катари от Иса Ел (Змей)

потомци на Катарите,другото име на Богомилите,чистите и святи феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена

РИТЪМ КИТАРА=Матара от Тракия

РИТЪМ КИТАРА=Катари на Матара=Катари на Диана Мария

БАС КИТАРА=Бог Иса от Тракия
БАС КИТАРА=Катари на Бог Иса

ТИМПАНИ=
Богиня Мат=Богиня Ма (Мама) Диана
 
 
Ето и кодираното послание,вложено в култовото инструментално изпълнение–емблема на групата,което е и нашият музикален фон на поста,с което Българските жречески  Дионисиусови потомци идват с нас на барикадите срещу пълчищата,вкарвани от заговорниците срещу Българите и християните в Европа:

APACHE=АПАЧЕ=АПАТШЕ=Богиня Диана и Ешуа
култово многострадално индианско племе,чист многовековен културен и цивилизационен продукт на Българските цивилизатори,водени през началото на 2 в.сл.Хр.от Първожрецът и Император на Свещената Българска империя–Цар Авитохол (33–333 г.сл.Хр.),Първородният син на Исус и Мария Магдалена и
оригиналът и прототипът на всички римски (Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително.

ИНДИАНСКО ПЛЕМЕ=ПЛЕМЕ на Кан(Жреци) на Диана и Иса
ИНДИАНСКО ПЛЕМЕ на=на Кан(Жреци) на Диана и Иса от Ямбол,

защото думата и терминът ПЛЕМЕ е първоразрядна анаграмна производна от името на същинският Божи град–Олимп,който е Омпил,Импол,сиреч Ямбол–Божият град,който е експерименталната Сътворенческа лаборатория и производствена база на всички човешки племена,произведени по технологията на глава 2 от Битие на Светото Писание,с които сътворенчески процеси ви запознахме в статиите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  

и разселени по цялата планета от Българите–жреци.

ИНДИАНА=НА ДИАНА=на Диана–тракийско племе на Българската Богиня Диана

ИНДИАНЦИ от=от ДИАНИ ИЦ=от Диана и Иса

Племе,живеещо по Божиите закони на Българското феноменно езическо познание и феноменни практики,и поробено и геноцидирано заради Българската му истинска вяра и познание в Исус,от псевдо–Исусовата инквизиционна институция и мракобестническа религия "Християнство".

image

Последен Първожрец и саможертвен водач на индианците апачи е Джеронимо,което име на езика чириква в превод е прикрито и обяснено като „Прозяващият се“, (16 юни 1829 г. - 17 февруари 1909 г.),а за посветените и вече и за вас,е документ,съхраняващ неговият феноменен Български жречески генезис:

ДЖЕРОНИМО=
Ежуа и Мадара=Ежуа и Диана Мария

image

Нали не вярвате,че първожрец на индианците,прекланящи се най–дълбоко и почитащи боговете си (дори и да не знаехте още,че са Българските Всемогъщи Богове),както прави в случая на огромното изкуствено построено от Българите скално светилище,няма да се нарече на някое основно име на боговете си,ами ще си туря това не само смешно и безлично,но и позорящо го име–Прозяващ се !!!,както ни будалкат историците и етимолозите,напротив безмерната гордост и честолюбие на индианските вождове!

ПРОЗЯВАЩ СЕ=ПРОЗЯВАШТ СЕ=Зар Бог Исуш и Богиня Диана

Разсекретяваме и проекто–сметната документация и техническият строителен паспорт на скалното светилище,построено от Българските феноменни енерго–строители, водени от Цар Авитохол в началото на 2 век сл.ХР.,на което Първожрецът Джеронимо е свещенодействал,и което е изобразено за фон на горната композиция.
 
Официалните документи ни казват,че Дяволската кула (на английски: Devils Tower) е скално образувание от категорията на геоложките феномени,подобно на обелиск, в Североизточен Уайоминг, САЩ.

То е първият национален паметник в САЩ, обявен на 24 септември 1906 г. от президента Теодор Рузвелт.
Представлява група от некове с височина 386 m. Диаметърът на основата им е около 300 m, а на върха — приблизително 85 m 

Дяволската кула се вижда от 160 km. Тя служи за ориентир на първите европейски заселници. През 1875 г. полковник Ричард Додж нарича върха на кулата „недостъпен за безкрили същества“. Той води научна експедиция за геоложки изследвания и дава името на кулата, узнавайки, че шайените я наричат „Кулата на лошия Бог“ заради злия бог на върха ѝ, който бие барабани и хвърля гръмотевици.

РИЧАРД ДОДЖ=Друид на Чар Ежуа и Диана

Първият изкачил се е местният фермер Уилям Роджърс. Той се изкачва с пълзене, използвайки стълба от клинове, забита във вертикални пукнатини и свързани помежду си. Някои от тези дървени клинове все още стоят по скалата и могат да бъдат видени.
Парашутист се приземява на върха през 1940-те години. Изгубвайки въжето си, той остава там 6 дни, преди да го спасят.
Днес Дяволската кула е посещавана от близо 400 000 туристи годишно, като 1 % от тях изкачват кулата. От върха ѝ се виждат 5 щата: Уайоминг, Монтана, Северна Дакота, Южна Дакота и Небраска.

И сега идва времето на истината,за да узнаем какво представлявя кулата. 

Енциклопедиите казват,че е любопитно да се знае,че кулата е свещено място за над 20 индиански племена,сред които са лакота,сиукс,шайени,киова.
Някои от тези племена и до днес практикуват своите свещени ритуали край нея. 

Защо това "природно творение",както ни убеждават учените че е кулата,и ние с нищите си познания и непосветеност им вярваме,че е природно творение,защо то привлича като с магнит всички индиански племена от близки и по–далечни места,както нашите древни светилища привличат по традиция Българите по празниците от Народния езически календар?
Защото тази кула и тя е светилище на индианците,които пазят родовия си спомен,че е била построена от дошлите от далече високи брадати бели хора,а не както ни будалкаха до сега учените–атеисти и фалшификатори на Българската и човешката история,че това чудо го е направила "вълшебната ръка на недостижимия творец–природата" и редиха смешни теории и хипотези по познатата ни вече псевдо–научна технология като долните примери за обяснение на произхода на кулата: 
 
Според учените кулата започва да се формира преди 50 милиона години, когато извираща магма се излива през пукнатините на повърхността. В течение на много години меките скали около втвърдената магма се разрушават и откриват група от многостенни некове, наподобяващи колони.
Според други теории Дяволската кула е отдавна изгаснал огромен вулкан.

 

Гледайте сега,как като тази информация стигне до полицейските служби–цензори на заговорниците срещу Българите,а това става веднага след нашите публикации,в скоро време тази много "скромна" цифра от 50 милиона години в Българската Вики,която са измислили като време за образуване на уж "природния геоложки феномен", незабелязано ще бъде променена на примерно от 195 до 225 милиона години,както пише пък в руската редакция на Викито (ама как точно са сметнали годините,а?),и за най–голяма достоверност може и на 500 милиона да ги направят навсякъде–за учените–фалшификатори на гео–историята на Земята няма никакъв проблем и пречки да жонглират с тия цифри,само и само недай си Боже да вземем да търсим произходът им от човеци,че стигнем до истинските им строители–Българите!

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=
БЕЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН

Ние пък това го знаем отлично,защото знаем да четем документите,оставени от нашите Деди–феноменните строители и оператори на тия изкуствени мултифункционални енергийни съоръжения за творене на тях на духовни и материални блага чрез реализиране на безкрайната енергия на Святият Дух от жреците на светилищата!
Ето какво пише за истинските строители на това светилище от по–ниска категория от средната по сложност и изпълнение:

ДЯВОЛСКА КУЛА=Балк,Кан (Жрец) от Дуло на Иса
Българи,жреци на Исус от неговия род Дуло

и още местни резервни допълващи се индиански наименования на светилищното съоръжение:

Devils Tower=Братя от Дуло на Бог Иса  

Matȟу Thнpila=Дуло от Богиня Мат Диана и Ешуа  

Ptehй Ǧн=Бохиня Диана и Ежуа

Wox Niiinon=ФОКС НИИИНОН=
ФОК ИСА=Бок Иса  
 
Ето и документите от имената на индианските племена,носещи и съхранили саможертвено с цената на изтреблението си свещените имена на Българските Богове,с които ги жигосаха Жреците им–Българските Жреци–шифровчици и кръстници от армията на Цар Авитохол,Първородният син на Исус и Мария Магдалена  
 
ЛАКОТА=Кан(Жреци) от Дуло 

СИУКСИ=Кан(Жреци) на Исус

ШАЙЕНИ=
Ешуа

 
Поклон и хвала ви,индианци–Братя и Сестри наши жертвени,които с името и цената на милиони животи съхранихте и ни донесохте през страданията и вековете свещените имена на Българските Богове!

Поклон! 
 
Ето и какво съдържа документът,който всички индиански племена от двете Америки, кръстени по името на Жреците на Мария – АМЕРИКА=Кан(Жреци) на Мария,постоянно ни тикат упорито пред очите,докато разберем какво означава:

ВИСОКИ БРАДАТИ БЕЛИ ХОРА=Кан(Жреци) Братя от Богиня Диана и Иса Бълхария
 Поклон!

Покланяме се и свеждаме глави пред милионите индианци,жертви на белите изродени хора,и пред многострадалните потомци на оцелелите индианци,за да вдигнем гордо главите си след това,защото знаем,че ние Българите сме феноменните потомци на феноменните строители на поредното строително достижение на строителният и техническият гений на нашите Деди,тогава святи Жреци,сега Светии,управляващи световете!

image +

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=Богиня Мадара и Иза от Тракия
 
image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия 

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия  
 
Колкото повече човек се приближава към кулата,толкова повече разумът и логическата функция и анализаторска способност на ума отказват да приемат официалната версия на учените–геолози,че това удивително съоръжение е направено от природата!

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия 
–Природата е била сътворила този "геоложки феномен" ли?
–Нищо подобно–глупости на търкалета! 
 Природата само е разрушила нищожна частица от великолепното гигантско строително съоръжение,построено от феноменните Български строители! 
 
НИЩО ПОДОБНО=Ешуа Бог и Богиня Диана=Бог Ешуа и Богиня Диана

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА=
Балги от Дуло на Диана и Иса от Тракия

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия
 
image 
+
image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

Вижте показно и демонстративно подреждане на ясно личимите отделни строителни скални голямо–габаритни панели,монтирани с прецизни сглобки във вертикални плътно допрени колонади и скални снопове  

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия  
 
Показно и демонстративно подреждане на ясно личимите отделни строителни скални голямо–габаритни панели,монтирани с прецизни сглобки във вертикални плътно допрени колонади и скални снопове 

image

ПИРАМИДА ЗИКУРАТ=
Богиня Мадара и Иза от Тракия

Показно и демонстративно подреждане на ясно личимите отделни строителни скални голямо–габаритни панели,монтирани с прецизни сглобки във вертикални плътно допрени колонади и скални снопове 
 
В долните клипове ви правим показна демонстрация на инженерно–строителният характер на мегалитната конструкция Devils Tower,за да можете вие,които напълно разбираемо се съмнявате в това,в което ви посвещаваме,и нямате възможност да се покатерите по нея,да се убедите с помощта на камерата с очите,ръцете,тялото,разума и Душата си,че кулата е изкуствено построено мегалитно светилищно съоръжение от отделни акуратно и прецизно монтирани с точни допуски и сглобки огромни строителни елементи и панели!
 
 

Catherine Destivelle 

Вгледайте се в подредбата на отделните елементи на конструкцията–никаква ръка на природата не може да направи това,каквито и дефиниции като "вълшебна" и други подобни да ѝ слагаме,защото само феноменният ум и вълшебната ръка на Българите може да построи такива строителни чудеса!  

Ето коя Българка проведе практическото упражнение по просвещаването ви в изкуствения строеж на мегалитното съоръжение : 
 
CATHERINE DESTIVELLE=Дуло от Богиня Диана и Иса от Тракия
генетична жреческа потомка на Българските Богове от Техния род Дуло,в чиито гени е кодиран неутолимия и непреодолим афинитет и привличане на свещените скали,по които навремето си са ходили пряко гравитацията и са летели нейните предци–Българските жреци от отряда на Дионисиус!
  
 

Заедно с инспекторите от областната служба по строителния и технически надзор и контрол проверихме надеждността и стабилността на изкуствената мегалитна скална конструкция.
В протокола от проверката те записаха,че въпреки тежките атмосферни и сеизмични условия конструкцията е надеждна и без никакви увреждания и експлоатационният ѝ срок е практически вечен!

image
 
Зикуратната пирамида и още три върха–изкуствено построени пирамидални енергийни  светилищни  съоръжения към този този мега–комплекс,огрени от залезните лъчи на Слънцето,езическият макро–космически символ на Богът на Българите–Богът Слънце,Господ Бог Отец Исус
 
Ето защо всички индиански племена почитат този светилищен комплекс като свещен и му се покланят като на обелиск,защото е точно обелиск,светилище на Исус Българина!

ОБЕЛИСК=БОЛКИ ЕС=Иса Болк–Исус Болк,Исус Българина  
 
Разсекретяваме и информацията,с която ни съобщават индианците,че на върха има зъл бог,който хвърля гръмотевици–хем да ни донесе долната засекретена документация,хем да плаши душите гузни и лоши!

ЗЪЛ БОГ НА ВЪРХА=Бог Иза Бълхарина 
 
БОГ ХВЪРЛЯ ГРЪМОТЕВИЦИ=
Богиня Матара и Бог Иса Бълхария

image

Зикуратната пирамида–светилище,построена от Цар Авитохол преди 1900 години, маркирана с двойната дъга като символ на Новият завет,сключен от Бог Исус с Българите–Неговите генетични деца,заради хората,че след 2000 години ще се яви отново с Богинята Майка,Мария Магдалена,за да отчетат резултатите от дългосрочния експеримент с Българите и човешката цивилизация и стартират новата епоха на Любовта,Братството и Мира за постоянно на Земята!   

НОВ ЗАВЕТ=Бог Иза и Богиня Дианаimage

Джеронимо и един от най-известните индиански вождове,който като предводител на апачите чириква,се бори за запазване на техните земи в продължение на 25 години.

ЧИРИКВА=ТШИРИКВА=
Бог Ешуа Трака=Траки на Бог Ешуа

Още през 1872 г. апачите чирикауа са настанени в резерват в Югоизточна Аризона. Само 4 групи от тях остават свободни,обитавайки Южна Аризона и Ню Мексико, но постепенно и те са унищожени. През 1876 г. американското правителство се опитва да премести чирикауа в резервата Сан Карлос при останалите апачи. При това преселване Джеронимо успява да избяга с още 700 души, които не желаят да се откажат от свободата си.

image

През 1877 г. американците при провеждането на преговори пленяват Джеронимо, държат го 2 месеца в окови, но след това го освобождават. През 1881 г.,племената сиу и шайени, които в битката при Литъл Биг Хорн унищожават армията на генерал Кастър, вече са разбити и настанени в резервати.

СИУ=Иса

ШАЙЕНИ=Ешуа

ЛИТЪЛ БИГ ХОРН=Българин,Хан(Жрец) от Дуло 

КАСТЪР=Иса Трака=Иса от Тракия

българин,изроден клон от Исусовото родословие


През май 1883 г.генерал Крук с 327 души предприема решителната и най–жестоката във военната история на САЩ кампания против апачите в Сиера Мадре.

image

През 1884 г. Джеронимо се настанява в местността Търки крик (Пуешки поток) в резервата Белите планини,където чирикауа и белопланинските апачи се опитват да се научат на земеделие.

СИЕРА МАДРЕ=Сар Мадара=Сар Диана Мария–
Царицата Майка,Богиня Диана Мария Магдалена

ТЪРКИ КРИК=Кукери от Тракия
конспиративно прозвище и легализиране на маскираните потомци на Ямболските жреци

ПУЕШКИ ПОТОК=ПАК ЕШУ И ПОК ТО=Бок Ешуа и Бокиня Диана
алиби и легенда за пред невежите и цензурата на белите инквизитори–уж християни,за да се легализира и съхрани свещената анаграмна комбинация с имената на Българските Богове

Между индианците обаче има стари вражди,подклаждани от белите завоеватели,и след една година Джеронимо с 145 души избягва от резервата. Това са неговите последни 15 свободни месеца.  

image

След продължителните битки накрая неговата група остава с 16 войни, 12 жени и 6 деца. Против тях са изпратени 5000 войника от армията на САЩ и 3000 от мексиканската армия. Според изказване на губернатора на мексиканския щат Сонора, само за 5 месеца през 1886 г. групата на Джеронимо успява да унищожи 500-600 мексиканци.  

image

General Crook and Geronimo meet in Mexico’s Sierra Madre Mountains in 1886  

SIERRA MADRE MOINTAINS=
Сар Иса и Диана Матара Мария

На 4 септември 1886 г. Джеронимо се предава в Каньона на скелетите, като се надява, че ще бъде събран с останалата част от племето си.
 
image

В знак на отмъщение срещу неговата съпротива, групата му е обявена за военнопленници за почти 30 години, държани затворени във Флорида и Алабама, след това във форт Сил в Оклахома.

image

Едва през 1913 г. чирикауа са отведени на определено за тях място в резервата на апачите мескалеро в южно Ню Мексико. Двадесет и трима от останалите живи се смесват с мескалеро, а другите останали около форт Сил.В тези две места днес живеят техните потомци.От 1200 души чирикауа,при настаняването им в резервати остават 265.

image

През 1905 г. Джеронимо моли американския президент Теодор Рузвелт да го върне обратно при племето му в Аризона, но получава отказ. В една зимна вечер на 1909 г. 79-годишният Джеронимо пада от коня си и лежи на земята до сутринта; три дни по-късно той умира от пневмония.
Това бе официалната версия за смъртният край на Българският духовен саможертвен вожд на народа си.

Ето и другата версия,която е действителната истинска,съхраняваща информация за преминаването на Българският Първожрец през портал на измеренията,времето и пространствата в Божието реално време,пространство и свят на Безсмъртието и Вечният живот със статут на Светец:

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ=
Бог Ежуш и Богиня Диана


Има легенда,според която Джеронимо се скрива в пещера,преследван от американските войници.Чакали го отвън,но той и така и не излязал.
По - късно войниците чули,че той е някъде наоколо!
Все още не е открит вторият изход на пещерата.
Затова тя се казва — пещерата на Джеронимо.
Пещерата на Ежуа и Мадара–сиреч светилищен комплекс на Българските Богове,през който Първожрецът е преминал в Божието измерение 

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Изуж и Мария

image

Ето още веднъж кой е Вождът на апачите,за който ни говорят китарите на Катарите, които са Богомилите:

DEMOCRACY=
Кан(Жрец) на Иса и Мадара–
истински Божи Жрец,от феноменен Български ген,а не като фалшивата псевдо–демокрация,която сегашните господари на света тръгнаха с коварни юдови планове да превръщат в световно робство на народите
 
 
Свети Джеронимо ни казва на нас,християните,закърмени с овчедушието и геноцидната търпимост на псевдо–Исусовата анти–Исусова полицейска доктрина Християнство,че неговите деди също така като сегашните християни в Европа,някога посрещнаха наивно,добродушно със състрадание и с открити сърца първите бели пришълци от Европа,голямата част от тях бягащи от преследванията на инквицзицията и робството на господарите си в Европа и беднотията,както малка част от сегашните емигранти в Европа,а те после за кратко време ги изтрепаха и от стотици милиони индианци с геноцид ги затриха до сегашните няколко десетки хиляди!
 
Затова ни казва сега Светецът:
за тия които дирят наистина временна закрила и идват с добро,да ги посрещаме по християнски с добро,но за тия повечето,които идват с нечисти намерения и диви животински инстинкти в Европа и в святата земя на България,да не проявяваме никаква толерантност и излишни скруполи и внушавани християнски овчедушни принципи и анти–Исусови ценности на толерастия,педерастия и подлагане на главите на дръвника доброволно пред дивите пълчища,а да прилагаме най–строго и безмилостно законите на нормалната човешка цивилизация,като защищаваме земите и живота си с всички възможни средства,но задължително предали се в ръцете и властта на Българските Богове и извикали ги за наши Спасители и Господари! 
 
Това ни казва Свети Джеронимо и проникващия глас на китарите на Българските жреци от The Shadows!

Ние добавяме нашият дежурен традиционен просветителски и будителски призив и апел към Българите у нас и разпръснати по света :

Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи,които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането, просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете,Българските Богове–Демиурзи,ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и познати,и към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултиплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански,испански,чешки,полски,турски,арабски, индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация,която вие сте длъжни да им я дадете!

Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината–пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на бъдещи скорошни Учители и Господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Предците ни Великомъченици през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в компресирани темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Бъдете благословени!

АМИН!

екип на bezistena и Свети Джеронимо 
 

ИСД с Любов!
 
 Гласувай:
8
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.11.2015 22:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5316454
Постинги: 1568
Коментари: 2924
Гласове: 31789
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!