Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2015 00:40 - Свръхестествено и паранормално или напълно нормално! Кой изключи гравитацията на кръстовището в Пекин,когато Бойко Борисов бе там?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2491 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.11.2015 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съобщихме в извънредно редакционно допълнение от последния ни пост,че, сценаристите и режисьорите Отгоре от служба "феномени и свръхестествени явления",отдел "гравитация",ни казаха,че понеже са доволни от правилно разшифрованите послания от Китай,и затова ни награждават с демонстрация на изумително и удивително за непосветените паранормално явление и инцидент,който ви показваме в този ни пост!  
 
 

Неизвестна сила вдига коли неколкократно във въздуха и ги тръшка в асфалта,който странен и необясним инцидент запечата камера от улично наблюдение

За инцидента научихме от
Video Mobil Terbang ini Bikin Gempar Tiongkok,Ilmuwan Tak Bisa Jelaskan Penyebabny
suryamalang.tribunnews.com/2015/11/27/video-mobil-terbang-ini-bikin-gempar-tiongkok-ilmuwan-tak-bisa-jelaskan-penyebabnya ,

и с помощта на новина "между другото" в информационния блок на БЛИЦ :

Неизвестна сила вдига коли във въздуха и ги удря в асфалта 
Камера от улично наблюдение запечата странния и необясним инцидент
 
www.blitz.bg/news/article/377697   

В Нета се разпостранява горното видео,в което се вижда как нормално движещи се коли на кръстовище в Пекин изведнъж не "като че ли",а наистина излизат извън обичайното гравитационно притегляне и политат нагоре и след това се стоварват няколко пъти с цялата сила на гравитационното притегляне на асфалта,като се разхвърчават чарковите им от удара.
Свидетелите издивяват и не вярват на очите си сън ли е било или действителност...
Обаче камерата е безпристрастна и неманипулирана и показва,че всичко е реално!
Реално,доколкото за непосветените паранормалните явления са реални,но необясними,а за посветените паранормалните свръхестествени явления и процеси са абсолютно и нормални,и напълно обясними,бидейки нищожна частичка от феноменния невидим паралелен свят и измерения на Боговете ни,в които е вместен видимият свят на човешкото измерение и свят!

НЕВИДИМ СВЯТ на=на Бог Иса и Богиня Мат Диана

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ на=на
Бог Изуж и Мария

Божието измерение и свят,за чието съществуване и действие Операторите на световете от време на време ни уведомяват,подготвяйки ни за окончателното събиране на световете,като ни показват кратки сеанси като този и като сеансът с отварянето на пространствата в Русия,за което ви посветихме с постинга ни 

Чудото в древната Българска страна Башкирия и Урал

bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-v-drevnata-bylgarska-strana-bashkiriia-i-ural.1221170

 

В Бурзянском районе жители деревни увидели город-призрак в небе

В същия постинг нашите Ръководители ни заведоха да ни покажат задължително най–забележителното и грандиозно феноменно свръхестествено и напълно естествено и реално рационално истинско космическо събитие на съвременната човешка цивилизация–свалянето на Слънцето от Богородица,Богиня Мария Магдалена на 13 октомври 1917 година в португалското селце Фатима пред апокалиптично ужасените и експлозийно катарзисно трансформирани 90 000 присъстващи на събитието, уведомени предварително от Богинята чрез децата–контактьори,че Тя ще покаже на хората в този ден та това место чудо невиждано! 
 
ЧУДО НЕВИЖДАНО на=ЧУДО на Богиня Диана и Ежуа

ЧУДО НЕВИЖДАНО=НЕВИЖДАНИ
Ешуа и Диана

Та една нищожна частица от феноменения свят и свръхестествените параметри и чудеса на Божието измерение и свойства ни демонстрираха на кръстовището в Пекин нашите Оператори на пулта на управление на световете и на Земята,като награда за последния ни постинг за китайците и за цялостнанта ни съвместна работа,както и за поредното категорично предупреждение на хората за реалността и всемогъщието на невидимият Божи свят и превенция за скорошното им Явяване и стартиране на задължителните процедури по Съдния Ден!  
 
СЪДНИЯ ДЕН=СЪ ДНИЯ ДЕН=ИС ДЪЯН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана  

image

сн 1

В този кадър всичко си е напълно нормално и в рамките на закона и правилата за земното притегляне,действащи на Земята от време оно и до сега,или поне в рамките на законите,които познаваме ние и действат за нас,приковаващи ни към земята,за да не полетим,както все сънуваме,че някога сме летяли...,което означава,че наистина сме летяли,и пак ще летим!

ПРИКОВАНИ КЪМ ЗЕМЯТА от=от Бокиня Мат Мария и Бок Иза


image

сн 2

И изведнъж реално и без монтаж на видеотехниката и манипулиране на филма,първата кола полетя със задницата нагоре на повече от три метра височина като буен кон–мустанг,който се мъчи да хвърли ездача си,и почна да хвърля къчове...
Колата след нея и тя почна да се джаска и полита нагоре без да се съобразява въобще със земното привличане и вдигна крака и копита–предница и колела нагоре в характерните хватки на конете с ездач на гърба.
 
image 

сн 3 

image

сн 4

Заритаха се разлудялите се бусове без да базарят въобще земното привличане и земните физични закони и правилата на движение и поведение на пътя на МПС на пук на катаджиите,и си шибнаха по няколко яки чифтета,поради което...
 
image 

сн 5

...поради което първият осмелил се да не спазва законите на гравитацията автомобил–беглец от земното притегляне и триене и решил да се прави на птичка или на самолет,
се обърна и просна на калъч на асфалта

image
 
сн 6

Минаващата край ритащите се бусове кола и тя почна да прави опити да хвръкне,защото и тя попадна в зоната на това специално место.

Специално и особено место,защото операторите в командната планетарна зала,които управляваха земните закони,бяха насочили за няколко секунди в зоната на кръстовището гравитационните лъчи,които произвежда земният гравитационен генератор,монтиран в центъра на изкуствено построения планетарен комплекс Земя,в променлив работен режим на "гравитация" и "антигравитация",поради което трите коли попаднали на това место в този момент на демострация на господството на Властелините на световете над земните закони,имаха това необяснимо за непосветените поведение и движение нагоре–надолу!
 
Операторите на гравитационния генератор и гравитачните процеси на Земята можеха да проведат демонстрацията примерно с автобусът на Българската правителствена делегация в Китай,с който ги разкарваха домакините на онзи деншната среща на източно–европейските правителстени глави с китайския президент Си Дзинпин,и който автобус полицаите бяха блокирали за три часа в Шанхай заради запалката на премиера Бойко Борисов и ножицата на доктора,но от няколко дена Русия си беше затворила пространството за НЛО–та заради конфликта с Ердоган и можеха да го опукат като нищо... 

 
Lionel Richie - Dancing On The Ceiling    Танц на тавана
 
И тъкмо почнахме да разсекретяваме толкова простата и елементарна формула за индивидуално безмоторно преодоляване на земната гравитация,и Отгоре ни спряха със забележката,че много сме се били увлекли да им разкриваме тайните на земното устройство и планетарната механика и енергетика,защото все още били за тяхно и наше вътрешно–ведомствено ползване и конфиденциална информация,затова да си гледаме нашата работа и разсекретим засега само основната формула и дефиниция,в които е указано кои са Господарите на гравитацията и земното привличане,което правим по върховно задължение и свръхудоволствие! 
 
ГРАВИТАЦИЯ=ГРАВИТАТСИЯ=Богиня Диана и Иса Трага
Българските Богове от Тракия 

ЗЕМНО ПРИТЕГЛЯНЕ=МаТ и Иза Българина=Мама Диана и Иза Българина
Богинята Майка Диана и Бог Исус Българина,Всемогъщите Властелини и Господарите на измеренията и световете,на пространството и на времето!


КОНФИДЕНЦИАЛНА  ИНФОРМАЦИЯ само за=
КОНФИДЕНТСИАЛНА ИНФОРМАТСИЯ само за=
само за
Кан(Жреци) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара Диана 
 
 
Ето и кои крипто–Български феноменни жреци Отгоре подготвят и натоварват със задачата да формулират и облекат с математически формули и правила земната гравитация–Isaac Newton и Einstein,на които тургат и първоразрядни херметични именни индекси:

ISAAK NEWTON=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Диана–сега светия

Баща му носи същото име,баба му се казва Марджъри Ейскоф,а майка му–Хана Ейскоф,която засекретява неговия свещен Български жречески произход в кодираното послание,че той се родил като "халба от една кварта"!

МЪРДЖЪРИ ЕЙСКОФ=Кан (Жрица) на Жар(Цар) Иса и Богиня Мадара

ХАНА ЕЙСКОФ=
Хан (Кан,Жрица) на Бок Иса

Ето каква сакрална информация съдържа и халбата от една кварта:

ХАЛБА ОТ ЕДНА КВАРТА=Дете на Бокиня Диана Балхария
големият Нювтон е генетичен феноменен потомък на Българската Богиня Диана, Българин и той по наследствено право и свещени Божии гени и кръв!
 
ХАЛБА ОТ ЕДНА КВАРТА=Бълхарин,Дете на Бокиня Диана 

EINSTEIN=ISI TIENE=
Иса и Диана
светия,качествена и великолепна генно–инженерна ашладиска на свещеният Български Божи жречески феноменен интелектуален ген върху израелтяните,които са читавата част на тракийското племе евреи,за разлика от изродената и непоправима досега част на еврейското племе,които са данаи=юдеите!
Затова и Айнщайн провъзгласи култовото признание,че светът се прикланя пред него,а той се прекланя пред Беинса Дуно,Петър Дънов,който е синът на Васил Левски! 

екип на bezistena и светии–служители от служба "феномени и свръхестествени явления",отдел "гравитация",водени от Свети Петър Дънов,Свети Нювтон и Свети Айнщайн 


 
ИСД с Любов! 
Гласувай:
8
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
29.11.2015 00:44
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5316427
Постинги: 1568
Коментари: 2924
Гласове: 31789
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!