Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2015 19:06 - Как с Българина Стойчо Керев направихме така,че адът,който има едно име–ноември,да не се случи!Помагайте и вие!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5986 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 23.11.2015 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретяваме поредното уникално послание на Извънземните,които знаете кои са,написано и изпратено чрез реални страховити действия и събития,които те инсценират и разиграват в сърцето на Европа–люлката на съвременната модерна човешка цивилизация

Че Извънземните са Българските Богове Исус и Богинята Майка Диана,позната и като Богородица,която е Мария Магдалена,и тяхното вселенско войнство,ние ви просвещаваме във всички наши постинги,и не е въпрос дали се съмнявате в това,а целта ни е да ги опознавате все повече и по–дълбоко и се насърчавате от това познание,познали се,че сте Техни генетични феноменни потомци!
Имахме желанието да реагираме веднага още при излизането на видео–посланието на Керев и разсекретим основното послание в него,но динамичните времена и събития, които бурно се завихриха в Европа,ни ангажираха да се включим на първия етап самостоятелно в неутрализирането на мрачните прогнози и прокоби,и след това да просветиме и вас в нашата анти–терористична про–Българска операция,което правим още с тия първи разсекретени послания по правилата и инструментариума на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да ги усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания! 

ДИНАМИЧНО ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Диана Мад Мария

ДИНАМИЧНИ СЪБИТИЯ=
Исуш и Богиня Мат Диана

С този постинг и злокобно пророчество и прозрение,спуснато на феномена Стойчо Керев–чист генетичен потомък на Васил Левски през генеалогията му на единствения негов син Петър Дънов,ние ще продължим да ви просвещаваме и учим как да трансформирате черната смъртоносна енергетика,с която ни атакуват и бомбардират постоянно заговорниците срещу Българите,в живототворяща енергетика,и да извличате спасителните положителни послания и напътствия от Боговете към хората,вложени във всяко пророчество и кодирани с една от най–висшите форми и нива на зашифровка на посланието–превенция чрез Свещеният шифър:
екстремално–апокалиптичната форма и ниво на глобални страховити събития. 




На 29 септември т.г. журналистът Стойчо Керев публикува в страницата на предаването си „Въпрос на гледна точка“ прогнозата си за развитието на т.нар. "бежанска криза" в Европа. Текстът набра голяма популярност в интернет.

След престрелката на 15 срещу 16 октомври на Българо-турската граница, Керев е публикувал своята прогноза и в You Tube* на български и английски език със следното пояснение:

„Това е предположение и вероятен сценарий за началото на конфликт в сърцето на Европа. Днес, 15.10.2015 г., на границата с Турция стана факт първият конфликт с въоръжени бойци, определяни от ЕС като „бежанци“.

Предоставяме материала без изменения.



Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.

Никой не си представяше самолета като бомба, но това стана факт през 2001 година. Тази война роди най-безжалостната тактическа атака на Ислямска държава.

Децата и жените се използват като жив щит за безпроблемното преминаване на обучени джихадистки бойци на европейска територия. Връщането на тези маси обратно не е опция. Всеки един от тях е получил сериозна сума, за да изпълни задачата. Ислямисткият проект за превземане на Европа е в ход.

Не напразно тази армия от жени, деца и радикални бойци не признава национални граници и суверенните права на живеещите в собствените си страни мирни граждани. Те окупират, вилнеят и безцеремонно използват думите – “деца, жени и права”. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновниците. Слаби и жалки президенти и зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията.

Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината.

До месец истинската бройка на бойците с деца и жени, проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, ще достигне половин милион. Само Хърватска докладва за десетократно увеличаване на пристигащите “мигранти”. Разселването на армията мъже, жени и деца е целенасочено. То се направлява от внедрени във всяка група военизирани джихадисти с опит.

Лагерите са организирани на военен принцип и спазват стриктна дисциплина. Изследването на придвижването на групите (наричани от експерти в засекретени доклади – взводове до 15-20 човека и роти до 400 човека) демонстрира отличното спазване на тактиката, позната като “марш на скок”. Сборните пунктове са определяни в движение и масите се придвижват целенасочено по зададени маршрути. Те използват мобилните оператори като свои официални канали. На кадри, излъчвани в световните телевизионни медии, е видно кои са взводните и ротните командири.

Представете си картата и лъчите на ислямистката армия – Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Франция – това са страните с най-големи природни ресурси. Разположените там бойци приближават 250 000 и нарастват. В подстъпите към тях – Хърватска, Унгария, Сърбия, Чехия, Словакия, Италия има вече разположени приблизително 100 000 войници и нарастват. В България се говори за около 15 000 бойци. Във Великобритания службите засичат над 3 000 радикализирани елементи според британската полиция, цитирана от авторитетния “Таймс”. Справка в интернет показва, че 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Така обръчът около богатите на ресурси страни е затворен и подстъпите към тях са отрязани. Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг, използващ без погнуса деца-камикадзета.

Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете”, убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”.

План “В”. Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия, е възможно да има смъртен случай. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници.

Адът има едно име. Ноември.
 


 
Няма да коментираме прогнозите на Стойчо Керев,само ще разсекретим и трансформираме съсипващата и поразяваща смъртоностна енергетика на основното възлово послание и ключовият момент,съдържащи се в страховитото прорицание 

АДЪТ ИМА ЕДНО ИМЕ.НОЕМВРИ ,

подкрепено от събитията в Париж в ноща на 13 ноември .


АД=ДА=ДА +Н
(кодировъчен пълнежен назал) =ДАН=ДАНА=Диана
Властелинът и Ръководителят на Ада–чистилищната институция и служба за катарзисни душевни екстремални мероприятия 
 

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ–НОЕМВРИ=Диана ИМА ЕДНО ИМЕ–Богиня Мария

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ НОЕМВРИ=Диана е Богиня Диана Мама Мария

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ НОЕМВРИ=
Диана е Богиня Мадара Ма.Ма.=
Диана е Богиня Мадара Мария Магдалена

 
С тия лингва уравнения и трансформации ние преубразувахме основното кодирано послание,вложено в прогнозното предвиждане на Керев,още при самото му публикуване, като обезвредихме черната негативна енергетика на правият му текст,и я трансформирахме в положителна,като открихме Българските Богове в него и получихме достъп до Техните служби,които спряха реализирането на страшната мрачна прогноза и юдов план,в глобални мащаби и най–вече върху България и Българите!



Известяваме ви:

Всички пророчества се съобщават на пророците от Горе в закодирана форма,а те от своя страна ги ретранслират за общо ползване от хората в същия режим на зашифровка.
Когато пророчеството се отнася за глобални и важни проблеми и събития,касаещи голям брой хора,характерен похват при зашифроването на посланието много често е правият текст да вещае страховити и апокалиптични събития,чрез описанието и обяснението на които са зашифровани с помощта на Свещеният шифър истинските предстоящи събития,които

ВИНАГИ СА ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА!

Непознаването на Кода на Свещените зашифровки води до невъзможността да се разтълкува истинския смисъл на посланието и то се възприема в правият му буквален отрицателен и негативен смисъл,като психическата нагласа на властовите фактори в тази посока предизвиква негативни обществено-политически събития и конфликти.


Приятели,всички прорицания,ясновидства,всички сънища и прогнози,които се спускат Отгоре на човеците,са послания за хората на предстоящи епохални събития,свързани с Българските Богове,които задължително са засекретени чрез кода на Свещения шифър и най–често са поставени в апокалиптична форма и обвивка,гарантираща интереса на хората чрез силата на страховата фаза.

СТРАХОВАТА ФАЗА на=на Богиня Диана и Бог Исуз Трах=на Богиня Диана и Бог Христоз

Тия предстоящи събития ще се случат по този начин и вид,под който си ги представят и пожелаят предупреждаваните с тях.

Пак ви казваме да знаете,че всички пророчества,които са послания от Боговете към хората,са само за добро на хората,а невежието на непосветените и първосигналното им разчитане и тълкуване основно към страховитата първосигнална страховита посока на правия текст и смисъл на посланията,принуждава драматурзите и режисьорите на Божиите екипи,да ги реализират в тази негативна посока и дадат на всекиго според заслуженото и постигнатото ниво на чистота и посветеност!

В Божествената категория на Дарбите на Святият Дух,дарбата за тълкуване на пророчествата е на по-високо йерархично посвещенческо ниво от пророческата дарба,и по тази причина много пророци (проводници и глашатаи на Божиите съобщения до хората),непритежаващи тайната на Свещения шифър,което означава,че не притежават тълкувателната дарба на пророчествата си,вменяват на масите абсолютно погрешно негативния прав смисъл на поверените им Божи послания,и така насочват в погрешната посока колективната психо–енергетика,и стават непоправимите бели в по-малка или в голяма степен!
Емблематичен пример за това е дълго време пророкуваният край на света,който в правия си черен и зловещ смисъл не се случи,защото Посветените Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство разшифровахме негативното послание на зловещанието и го трансформирахме до верното епохално прорицание:

КРАЯТ НА СВЕТА НАСТЪПВА=НАСТЪПВА Богиня Диана и Иса от Тракия  

По-кратко казано,без познаването на Свещения шифър,Божиите съобщения достигат изкривени и изопачени до хората и нанасят поражения и вреди вместо ползи! 

С трансформирането на прогнозните прорицания,обобщени в култовия израз на Керев в заглавната и финалната част на импресивното прогнозно обръщение,ние демонстрираме разсекретяване на истинския позитивен смисъл и съдържание на такива послания, вложени в пророчествата и прогнозите,което правим още веднъж:

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ–НОЕМВРИ=Диана ИМА ЕДНО ИМЕ–Богиня Мария

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ НОЕМВРИ=Диана е Богиня Диана Мама Мария

АДА ИМА ЕДНО ИМЕ НОЕМВРИ=
Диана е Богиня Мадара Ма.Ма.=
Диана е Богиня Мадара Мария Магдалена

 

Това е поредната категорична демонстрация на всепречистващата сила и мощ на магията на лингва алхимията и метафиката на Свещеният Български Божи език и неговият Свещен шифър!
С този христоматиен пример ви поощряваме и насърчаваме да филтрирате и пречиствате цялата лавина от черна негативна информация и енергетика,с която заговорниците срещу Българите и народите ни заливат денощно отвсякъде и е предназначена за нашето психическо сриване и взривяване,и я трансформирате в животоворяща положителна енергетика,като откривате в нея Българските Богове и търсите Тяхното съдействие–операции и упражнения,проектирани и заложени от Тях!





Тази актуална тема,както и всички теми от предаването
ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА
на Българинът Стойчо Керев,разкриват духовните двери и тайни на България и на невидимия свят за просвещение на загиващия Български етнос!
Предаване,за което нашият генетичен и духовен родственик академик Христо Маджаров, истински Българин с Божия мисия сред хората,казва в поредицата срещи с двамата Големи Българи,които ви представихме в постовете ни 

Родолюбивото предаване ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на Стойчо Керев,разкриващо истинската история на България,е причина за атаката срещу Тв 7.Акад. Христо Маджаров
bezistena.blog.bg/history/2015/05/21/rodoliubivoto-predavane-vypros-na-gledna-tochka-na-stoicho-k.1363030
 
Предаването ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на Стойчо Керев,разкриващо истинската история на България,е причина за атаката срещу Тв 7.Акад.Христо Маджаров–част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/05/21/predavaneto-vypros-na-gledna-tochka-na-stoicho-kerev-razkriv.1363181

Бре този Стойчо Керев,все отявлени русо–американо–гръко–турко–фоби,чуждофоби и Българофили подбира в предаването си!Кой ти дърпа конците,бе Керев!
bezistena.blog.bg/history/2015/05/24/bre-tozi-stoicho-kerev-vse-otiavleni-ruso-amerikano-gryko-tu.1363755

че:

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!


И да не каже тази квалификация академикът,присъхналите и зажаднели Души и осезания на геноцидираните и отчаяни истински Българи за глътка истина,надежда и възкресителна жива вода,безпогрешно откриват във всички серии и теми от предаването на феноменният любороден Българин Керев наследствената ни сакралия и дълбоко имплантираната в генетичната ни памет свещена феноменна съкровеност!

Всички теми в предаването на феноменът и Българинът Керев,който е генетичен потомък,или казано в прав текст за бавнозагряващите,е пра–правнук на Апостол Васил Левски!!!,и родственик на Хрсто Маджаров,казват скрити истини за древното величие на Българите,разкриват генезисът на геноцида срещу Българите,разкриват феноменният интелект и Божествени наследствени заложби и параметри на Българите,и отварят и активират екстрасенсните потенциални свойства на Българите,подготвяйки ни за великата ни мисия за Спасението на свещения Български Род,за освобождението на Българите от тоталното робство и геноцид връз нас,режисирано провеждани от обединената анти–Българска клика и реакция,за освобождението на всички народи от тъмните анти–човешки сили,които осъществяват последният етап на юдовия си план за поробване на целия свят,организирайки ислямисткият терор .

Тази епохална мисия,с която ни натовариха Родителите ни Богове,и която ни повели и Свети Васил Левски,е и за поемане от Всемирното Бяло Братство на Българите на лидерството и управлението на всички народи като техни Духовни водачи,интелектуален и праведен и справедлив управленчески елит,и за установяването на Божието Царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя! 
 

 

Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи,които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането, просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете,Българските Богове–Демиурзи,ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и и познати,към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултиплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански,испански,чешки,полски,турски,арабски, индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация, която вие сте длъжни да им я дадете!

Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината,пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на скорошни Учители и Господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Предците ни  Великомъченици през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в компресирани темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Бъдете благословени!

АМИН!



екип на bezistena и синергитичната подкрепа на родственикът ни Стойчо Керев
 

ИСД с Любов!




 



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
22.11.2015 20:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677129
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!