Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 19:35 - От щаба на заговорниците срещу Българите,французите и човечеството.Премиер министърът на Франция Manuel Carlos Valls Galfetti
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2249 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 17.11.2015 19:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Продължаваме да публикуваме статистическият списък–справочник с данни за българо–юдейския генезис на политическите и държавните лидери на основните Европейски и други държави, участващи в чудовищния заговор като посветени съзаклятници срещу Българите и човечеството,който провеждат сега. 
Продължаваме да разсекретяваме имената и досиетата на поредните юдо–българи от изродените кланове на династията Дуло,и след като ги разконспирираме,че са от главните заговорници срещу Българите,да ги обезвредим като транформираме смъртоносната им черна енергетика в положителен заряд за нашия арсенал,и ги завербуваме да служат на святото дело на святите Българи от Всемирното Бяло Братство и на Българския народ за спасяването на човечеството и света!  
 
С тия кратки статистически справки ви демонстрираме техния общ произход и генезис от изродените кланови разклонения на Българската свещена потомствена рептилска династия Дуло,която е съставена задължително и безкомпромисно само от генетични кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната новоепохална родова генерация.

По този начин ви провеждаме и поредното просветителско упражнение за силата и неотменимостта на кръстническия закон на всички хора от всички раси и племена,и конкретно на тия династи от Дуло,по Божиите имена и титули от Тяхната именна матрица чрез технологията на Свещения шифър,който ви просвещаваме с помощта на

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други 350 постинга от блога ни

Защото,както все по–осезаемо вече всички усещате,че няма много време до идващото време,ние продължаваме с ускорени темпове да разсекретяваме сакралната етимология и семантика и на важните възлови думи от Българския разговорен речник,за да видите и проумеете с помощта на инструментариумът на Свещеният шифър,задължителното участие в тях на Българските Богове,и така да проумеете,че наистина няма никак време до края на старото време и началото на Новото време,за да можете вие–истинските Българи,чрез тия свещени пароли и позивни към Боговете в оставащото време до идването на Идващото време,да се подготвите за идването на Новото време!

С тия наши разконспирационни актове и осветяване на тъмните планове на заговорниците срещу Българите,като разсекретяваме секретните им документи и планове,ние ви показваме както техния Божествен произход от Българската династия Дуло,така и на читавите потомци на Исус и Мария Магдалена,от които са половината Българи в България и по света,за да се познаете и потърсите Боговете и Светиите им,които ще активират във вас генетично онаследените ви от Тях феноменни способности и умения,за да се включите и вие в индивидуалното ви и на света спасяване от юдовия заговор на започналите вече третата световна война тъмни адови сили!

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу 
Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война срещу Българите,праведното потомство на жреците–друиди

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=между Братята от Бог Иса и Богиня Диана
започналата вече война между различно нацапаните и изродени родственици от черното братство  
 
Продължаваме "оня списък",който казахме че публикуваме в началото на поста.

ОНЯ СПИСЪК е на=е на Пок Исъс=е на Бок Исус
ОНЯ СПИСЪК е на=е на
Кан(Жреци) на Бог Исус  
 

 
Юдо–българският изроден генно–инженерен продукт,сегашният министър–председател на Франция–Manuel Carlos Valls Galfetti на Франция,е друга основна фигура от щаба на заговорниците и дясна ръка на зловещия тандем от главните терористи № 2 (след САЩ)–Франсоа Джордж Оланд и Ангела Меркел,от заговор срещу Българите, Европейците и човечеството,който след кървавите събития в Париж декларира,че той щял да поведе безмилостна война срещу терористите!


Manuel Carlos Valls Galfetti:

"Трябва да се подготвим за нови атентати и не го казвам,за да ви плаша,а го казвам,за да накарам французите да осъзнаят тази опасност,защото дълго време ще живеем с нея!"–заяви френският премиер и продължи,че французите трябва да са готови за нови атентати в близките дни и седмици,които може да бъдат извършени и в други европейски страни,

„Казвам това не за да ви сплаша,а за да накарам французите да осъзнаят тази опасност,защото дълго време ще живеем с нея“–нагло манипулираше французите и света един от посветените в съзаклятието главен организатор на терористичните зверства в Париж,бившата изконна Българска имперска територия и народ.

„Ние знаем много добре,че има операции, които се подготвяха и които още се подготвят, не само срещу Франция,но и срещу други европейски страни“,посочи престъпникът министър–председател,без да дава повече подробности–изтъкват медиите,без да отговорят на въпроса,като е знаел мнага добре,откъде е знаел това,и защо не ги е предотвратил,на което ние даваме категоричен логически обоснован отговор,че той е знаел "много добре" за терористичните акции,защото сам ги е организирал със щаба на заговорниците срещу Българите,французите и всички Българи и тракийски Български племена по света!

Валс изтъкна,че атентатите в Париж са били организирани,обмислени и планирани от територията на Сирия.като главен организатор,мозък и спонсор на атентатите е бил Абделхамид Абауд,

"Ще използваме правните рамки на режима на извънредно полицейски и военно положение, за да разпитваме хората,участващи в радикалното ислямистко движение и всички онези, които проповядват ненавист към републиката“, декларира Манюел Валс. 

Ще действаме по всички фронтове, за да унищожим ИД“,
рецитираше мерзавецът,и нагло и безсрамно каза,че
ИД не може да спечели войната срещу нас!"–
безумно дори като предположение прорицание,за славната и могъща иначе Франция без тия свои сегашни водачи–главатари,криптоглаворези на собствения си зомбиран от тях народ!

"Това е състояние на война,тази неконвенционална война ни кара да запазим хладнокръвие,да бъдем предпазливи“–каза още Валс още куп такива кухи лицемерни и прозрачно манипулативни шаблони и клишета и на изпечен,и на гузен манипулатор и престъпник !

 
Нашият разобличителен отговор в коментарните блокове на новинарските агенции бе:
 
Атаките не са планирани в Сирия,а в тайния щаб на заговорниците срещу Българите и човечеството,чийто висш посветен член си ти,мерзавецо,заедно с изчадията адови и юдови Франсоа Оланд,генетичната "инвитро" дъщеря на Хитлер Меркел,Юнкер,Ердоган, Ципрас,Обама и всички управници на държавите,предали народите си,и чийто заговор разкриваме и за слепите и за глухите вече в нашите повече от 380 монографични 
статии в блога ни!  

image

Абделхамид Абауд с боиното име Абу Омар ал Суси.

АБДЕЛХАМИД АБАУД=Дуло от Бох и Бгиня Мад Диана

ОМАР СУСИ=МАРО ИСУС=Мария и Исус
абу и ал са пояснителни части наречта за родова принадлежност

Форумецът Conspirator пише:
–Този на снимката,ако е ""мозъкът""на атентатите в Париж,аз съм Архангел Михаил/Джибраил/.Този,дето е шепнал на ушенце на Мохамед....!

image

Абделхамид Абауд с още един висш мозък и блестящ стратег и организатор,който може да брои само до осем,и с който били организирали цялата блестяща терористична акция,като предварително провели тотална кибер атака на полицейските електронни комуникации и системи,като нацелили с пушкалата оперативната пограма на комуникационния сателит,разположен на 20 000 километра в орбита около Земятя,по подобие на акцията по време на "самовзривяването" на кулите–близнаци в Ню Йорк !!!

Въобще не се хващайте на въдицата на лъжите на заговорниците срещу човечеството,че такива примати са организирали огромния юдов заговор и операции във Франция,Европа и по света!

Ето извадка от професионалният анализ на 

ubredebre1974

Не е много по темата, но повдига доста въпроси относно помоща, която се оказва на ИДИЛ.
Пол Крейг Робъртс
:
Според европейски служби за сигурност е имало масивна кибератака срещу френските системи 48 часа до и по време на парижките атаки. Освен останалото, атаката е изключила френските мобилни мрежи за предаване на данни и е ослепила полицейският системи за наблюдение. Това нападение не е било проста DDOS-атака, а сложна атака, нацелена срещу слабите места в инфраструктурата на хардуера.
Такава атака излиза извън рамките на възможностите на болшинството организации и изисква възможности, които едва ли ще са в арсенала на ИДИЛ. Атака от такъв мащаб е много трудно да се осъществи без съдействие на властите.

Координацията обезателно предполага
участие на държавата !!!


Обичайно е за хора без опит в правителствените дела да считат, че атаки под лъжлив флаг са невъзможни, доколкото според тях цялото правителство трябва да е въвлечено и не, тогава не е възможно единодушие. Някой ще проговори и заговорът ще бъде разкрит. Въпреки това, ако отчетът, който получих е коректен, едва ли е било необходимо всички да са въвлечени, просто силите за безопасност са били изключени.
Помните ли съобщенията, че по време на събитията 9/11 са се провеждали учения, моделиращи точно същите събития, които така са въвели оговорните лица в заблуждение за реалността на случващото се.
Не мога да разкрия друга допълнителна информация. Ако експертите по безопасност намерят информацията за достоверна, те трябва да насочат своите въпроси към френските власти.



Ето отново и нашите коментари във форумните блокове:

Българи,ние сме най–интелигентният народ на света,не се оставяйте да ви лъжат и преспиват с тия абсурдни наивни елементарни измислици!
Прозрете вече истината,че причината сме ние–Българите,Духовният и интелектуалният разсад и елит на всички човешки племена и будният бунтарски елемент на тия народи,последната и единствена преграда срещу чудовищният план за поробването на всички народи и целия свят от шепа изродени изверги,който план отдавна е задействан от главните идеолози Джордж Фрийдман и Джордж Сорос и техните агенти и главни организатори и изпълнители–изчадията адови и юдови Франсоа Оланд,генетичната дъщеря на Хитлер, Меркел,Юнкер,Ердоган,Ципрас,Обама и всички управници на държавите,като настоящият субект и обект на тази статия,предали народите си,и чийто заговор разкриваме и за слепите и за глухите вече в нашите повече от 380 монографични статии в блога ни!

Българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд
bezistena.blog.bg/history/2015/11/17/bylgaro-iudeiskite- glavatari-na-evropeiskite-trakiiski-pleme.1407663

Само за аромат и настроение заради патакламата в Париж,която правят,за да върнат нашествениците в България...
bezistena.blog.bg/history/2015/11/14/samo-za-aromat-i- nastroenie-zaradi-pataklamata-v-parij-koiat.1406898#last_comment

Влезте в нашия блог с 380 статии за скритата Българска и световна история,за да проумеете тия събития,които са брънка от големия заговор срещу Българите,и че квалификации от рода на" службите проспаха...", "САЩ проспаха...", "Ръководителите на европейските държави са неадекватни...","Управниците на европейските държави не
разбират какво се случва...",и други такива извъртания и дефиниции,са неприложими към действителността,защото всички действия на страните от "двете страни на барикадата", са юдово–адова конспирация и организиран детайлно перфиден заговор с хиляди подробно и детайлно разработени точки и стратегия от световната реакция на заговорниците срещу Българите,които са духовният,интелектуалният и бунтарският елит на европейските и всички племена по света!
Само че крайната им цел №1 да затрият Българите и Българският свещен народ няма да се получи,защото ще се случи пророкуваното трансепохално събитие и процеси на възстановяване и установяване на световното господство на Царството на Любовта,Братството и Мира по Божиите закони на Българите от Всемирното Бяло Братство над всички народи!

Елате в блога ни,за да намерите в нашите 380 пространни статии отговорите за случващото се и единствения изход и спасение,като ви посочваме представителна ориентировъчна просветителска извадка от тях: 
 
Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

Как във вещаяният зловещ ноември и ислямското нашествие,ни идва на помощ Праотец ни Зиези! ЗИЕЗИИЗЕИЗ,или Зиези,от когото са Българите,е Изеиз,Исус.
bezistena.blog.bg/history/2015/11/07/kak-vyv-veshtaianiiat-zlovesht-noemvri-i-isliamskoto-nashest.1405213

"Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка".+Разследване и прорицателски анализ на Христина Христова и bezistena
bezistena.blog.bg/history/2015/10/21/quot-evropa-e-prevzeta-ot-besove-bylgariia-pyrva-natisna-spu.1401052

Разкритият коварен опит за превземане и поробване на Европа!Само Българите можем да осуетим и провалим злодейския планетарен преврат!Ще го направим!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/razkritiiat-kovaren-opit-za-prevzemane-i-porobvane-na-evropa.1401594

Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България,Ердоган.Част1
bezistena.blog.bg/history/2015/10/24/razsekreten-spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evrope.1401866

Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Ципрас,Столтенберг.Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/25/spisyk-na-bylgaro-iudeiskite-glavatari-na-evropeiskite-traki.1402225 
 


image 

Ето и разсекретеното лично досие на българо–юдеина Мануел Валс,Manuel Carlos Valls Galfetti,Prime Minister на Франция,каквото и да значи надписа под него QUAND MEME 

PRIME MINISTER на=на Иса и Богиня Матара Мария

MANUEL CARLOS VALLS GALLFETTI=

балгарин,кан (жрец) ламя от Дуло на Исус Ел(Змей) и Богиня Диана
изроден генетичен потомък на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена, парадиращ с династичния Божи хералдически календарен рептилски титул Ламя,от клана на черните магове–изродените жреци,злите и човекоядящи огнено дишащи зверове–рептили с много глави 

Язък,голям язък за тебе,и най–вече за зомбираният и разстрелян Български френски тракийски народ,че си от Свещения Божи род на Майка ни Богиня Диана,Мария Магдалена,видно и от надписа под снимката ти с еврейската шапчица!

QUAND MEME=КВАНД МЕМЕ=
Бокиня Диана МаМа=Бокиня Диана,Мария Магдалена

Повече не заслужава този престъпник,освен тази негова разсекретена визитка–Кабала хороскоп,която може да му послужи и ще му послужи,или за заведението наречено Пъкъл,Ад или Чистилище с индивидуални и колективни джакузита и казани с вряща лечебна смес марка "чист катран" за ударен екстремален катарзис и процеси на регенерационни клетъчно–молекулярни ядрени преустройства,или за екстренно освестяване и спасяване чрез познание на Българските Богове и влизане в правия път на покаянието и преклонението пред Тях и техните пълномощници и посредници на Земята–праведните святи Българите от Всемирното Бяло Братство! 

ЧИСТ КАТРАН от=от Диана и Исуш от Тракия=от Диана и Кристос

ЧИСТИЛИЩЕ за=ЧИСТИЛИШТЕ за=за син (потомък) от Дуло на Ишуш и Диана

за "преработка" на браковата продукция на изродените Божии генетични потомци и експериментални продукти от Дуло 

ДЖАКУЗИ за=за кан(жреци) на Диана и Изуж
нова марка казан за индивидулна или групова катарзисно–оздравителна процедура на горните субекти и увредени души

КАЗАН С КАТРАН за=за кан(жреци) на Исус от Тракия=за кан(жреци) на Кристос–остаряла,но стабилна и доказала се марка казани за горните субекти и процедури 
 
КАТАРЗИС от=от Исуз от Тракия=от Кристоз=от Христос

ЕКСТРЕННО ОСВЕСТЯВАНЕ на=
на
син(потомци) на Богиня Диана и Бог Исус от Тракия=
на син(потомци) на Богиня Диана и Бог Кристос 
 
 
Демонстрирахме породното влизане в гнездото на престъпниците,осите и на змиите,за да ги осветим,обезоражим и неутрализираме,и присъединим черната им смъртоносна енергетика,трансформирана в положителни заряди,към нашия мощен животоспасяващ и живототворящ арсенал

ПРЕСТЪПНИЦИ=ПРЕСТЪПНИТСИ=Братя от Богиня Диана и Исус
злокачествени български династични ашладиски сред тракийските племена,най–често сред юдо=данаи–те 
 
ПРЕСТЪПНИЦИ=ПРЕСТЪПНИТСИ=Братя от ПЕСИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА–изродени потомци от жреческите колегии от Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол,от които тръгват всички династични разклонения на Божието феноменно династично родово дърво на Дуло,от което е целият световен Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи и страни.  
 
ФЕНОМЕННО ДИНАСТИЧНО РОДОВО ДЪРВО от=
от Братя от Рода на Богиня Мат Диана и Бог Исуш

ГНЕЗДО НА ОСИ от=от Гена на Исуз и Диана

новоепохалната династична генерация на Дуло от Исус и Мария Магдалена

ГНЕЗДО НА ЗМИИТЕ от=от Гена на Изуз и Мат Диана
потомците на Исус и Мария Магдалена от тяхната рептилска династия Дуло  

И отново и постоянно ще пи пускаме и разясняваме с песните–прорицания и шифровани послания на Българската жрица Индила,какво ви казват Боговете ни за драматичните събития на Последните времена преди Съдния ден! 
Всички вие,поробени и тотално зомбирани Братя и Сестри Българи,жертвени Божии потомци сред тракийското племе франки,и вие френски тракийци,вижте и проумейте песенното послание,което ви изпратиха преди време Боговете ни чрез посланичката си Индил,за предстоящите адови събития,които ви готвиха и вече провеждат анти–човеците и анти–Българите в странат ви и конкретно в Париж,водени от адовото изчадие Оланд,когото визира с името си Индил като главен организатор,терорист, инквизитор и екзекутор и кохортата и ескорта от изродени Божии династи край него,един от които е и назначеният от него министър председател!

ИНДИЛ=Дуло=Оланд
 

КОХОРТА на=на
Хан(Жрец) от Тракия 

ЕСКОРТ на=на
ТРОК СЕ=на Тракия Иса=на Иса от Тракия

 

Indila - Derniеre Danse
Indila - S.O.S

С втората песен S.O.S жрицата Индил изпраща зов за помощ към Исус,Чието име е имплантирано в култовия зов за помощ SOS,чрез Света Богородица–Майка Мария Магдалена,чиято статуя виждаме в морето още в началото на клипа:
 
SOS=ЕСОЕС=ЕСЕОС=ЕСОС=Исус

МАРИЯ В МОРЕТО=Богиня Матара Мария

СТАТУЯ НА МАРИЯ В МОРЕТО=
Тати Иса и Богиня Матара Мария
 
Чуете ли да се говори и пее S.O.S,знайте par excellence,че става въпрос за Исус Българина,който всички викат и очакват за помощ и спасение в невидение Кой Е !
 
S.O.S=Исус  

S.O.S  е  Исус паракселанс,и то Исус Българина!

Паракселанс Исус е Българин!

100 % паракселанс Исус е Българин! 


Която истина научаваме от безбройните засекретени документи,един от който е този:


ПАРАКСЕЛАНС=
Исус Пълкарина=
Исус Бълкарина=
Исус е Бълкарин!
 



Разсъждавайте какво ли искат да ни кажат БУТИЛКАТА С ПИСМО В МОРЕТО и ЧЕРВЕНОТО СЪРЦЕ,в правия екзотеричен смисъл на визуалните послания и съответно в езотеричния спектър на просвещението,кодирано чрез Свещения шифър,като само леко ще открехнем завесата на прикритите  Български Богове:

БУТИЛКА С ПИСМО В МОРЕТО=
Булки Бог Исус и Богиня Матара Диана=
Бог Исус и Богиня Матара Диана са Булки=
Бог Исус и Богиня Матара Диана са Българи=
Булки (Българи) на Бог Исус и Богиня Матара Диана
 

 
ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ=ТШЕРВЕНО СЪРЦЕ=Братя от Цар Исуш

Обобщеното послание от екзотеричния и от езотеричния прочит гласи,че при французите пристига послание,изпратено от Българските Богове,както и че по призива на хората за помощ,Българските Богове идват за тяхното спасение с посредничеството на Българите от Всемирното Бяло Братство!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара 


Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи,които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,
вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането,просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете,Българските Богове–Демиурзи,ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и и познати,към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултиплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански,испански,чешки,полски,турски,арабски, индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация, която вие сте длъжни да им я дадете!

Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината,пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на скорошни Учители и Господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Великомъченическите ни Предци през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в компресирани темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

Бъдете благословени! 

АМИН!

екип на bezistena и екип от вече постоянно пребиваващи сред нас небесни Божии пълномощници–Светии,под ръководството на Шефът и Надзорникът на небесния сектор АРАБИ и ИСЛЯМ–нашият любим и обичан красив синеок родственик Свети пророк Мохамед, който пожела да ви дадем няколко линка с инфо за него: 
 
image

Решението на Софийския апелативен съд за вакъфските имоти в България и истинският портрет на Пророк Мохамед 
bezistena.blog.bg/history/2015/05/16/reshenieto-na-sofiiskiia-apelativen-syd-za-vakyfskite-imoti-.1361978 ,
 
и още много информация за саможертвения Български потомък на Исус и Мария Магдалена,която ще намерите в блога н икато въведете в търсачката на Гугъл "безистена и Пророк Мохамед","безистена и Свети Мохамед"  


ИСД с Любов 





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.11.2015 19:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677278
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!