Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 02:25 - Българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България. Изчадието юдово Франсоа Оланд
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5704 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 17.11.2015 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Правим кратък статистически списък–справочник с данни за българо–юдейския генезис на политическите и държавните лидери на основните Европейски и други държави, участващи в чудовищния заговор като посветени съзаклятници срещу Българите и човечеството,който провеждат сега.
Продължаваме да разсекретяваме имената и досиетата на поредните юдо–българи от изродените кланове на династията Дуло,и след като ги разконспирираме,че са от главните заговорници срещу Българите,да ги обезвредим като транформираме смъртоносната им черна енергетика в положителен заряд за нашия арсенал,и ги завербуваме да служат на святото дело на святите Българи от Всемирното Бяло Братство и на Българския народ за спасяването на човечеството и света!  
 
С тия кратки статистически справки ви демонстрираме техния общ произход и генезис от изродените кланови разклонения на Българската свещена потомствена рептилска династия Дуло,която е съставена задължително и безкомпромисно само от генетични кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната новоепохална родова генерация.

По този начин ви провеждаме и поредното просветителско упражнение за силата и неотменимостта на кръстническия закон на всички хора от всички раси и племена,и конкретно на тия династи от Дуло,по Божиите имена и титули от Тяхната именна матрица чрез технологията на Свещения шифър,който ви просвещаваме с помощта на

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други 350 постинга от блога ни

Защото,както все по–осезаемо вече всички усещате,че няма много време до идващото време,ние продължаваме с ускорени темпове да разсекретяваме сакралната етимология и семантика и на важните възлови думи от Българския разговорен речник,за да видите и проумеете с помощта на инструментариумът на Свещеният шифър,задължителното участие в тях на Българските Богове,и така да проумеете,че наистина няма никак време до края на старото време и началото на Новото време,за да можете вие–истинските Българи,чрез тия свещени пароли и позивни към Боговете в оставащото време до идването на Идващото време,да се подготвите за идването на Новото време!

С тия наши разконспирационни актове и осветяване на тъмните планове на заговорниците срещу Българите,като разсекретяваме секретните им документи и планове,ние ви показваме както техния Божествен произход от Българската династия Дуло,така и на читавите потомци на Исус и Мария Магдалена,от които са половината Българи в България и по света,за да се познаете и потърсите Боговете и Светиите им,които ще активират във вас генетично онаследените ви от Тях феноменни способности и умения,за да се включите и вие в индивидуалното ви и на света спасяване от юдовия заговор на започналите вече третата световна война тъмни адови сили!

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу 
Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война срещу Българите,праведното потомство на жреците–друиди

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=между Братята от Бог Иса и Богиня Диана
започналата вече война между различно нацапаните и изродени родственици от черното братство  
 
Продължаваме "оня списък",който казахме че публикуваме в началото на поста.

ОНЯ СПИСЪК е на=е на Пок Исъс=е на Бок Исус
ОНЯ СПИСЪК е на=е на
Кан(Жреци) на Бог Исус  
 

 
Юдо–българският изроден генно–инженерен продукт,сегашният президент на Франция–Франсоа Джордж Оланд–другата основна фигура от тандема с Меркел от заговор срещу Българите,Европейците и човечеството,след кървавите събития в Париж декларира,че той щял да поведе безмилостна война срещу терористите!

Пред журналисти в официално изявление Оланд заяви:
„На всички, които видяха тези ужасни неща,искам да кажа,че ще поведем война,която ще бъде безмилостна.След като терористите са способни да извършат такива зверства, те трябва да бъдат сигурни,че ще се изправят пред една решителна Франция, обединена Франция,Франция,която не може да бъде разклатена,дори днес да изпитваме безкрайна печал“.  
 

Вижте само част от унищожителните отговори на изхвърлянето му и разобличителните и громящи го коментари по негов адрес,с които са пълни нашите новинарски сайтове:
 

Българин 1

Срещу кого ще воюваш,бе? Срещу изчадието ИДИЛ създадено от САЩ ли?
Нали сте съюзници със САЩ, как така ще воювате с тяхното протеже.
Никаква война, разрешавайте проблема дипломатично, нали така говорите. 
Стотици невинни хор загинаха заради тъпи кратуни като теб и тепърва още ще загиват. 
 
Българин 2

САЩ им е господарят, не може срещу САЩ да скачут. Ще ходят да си пускат бомби в безлюдната пустиня и ще се хвалят колко много уж воюват.Аз със средно образования си мозък проумявам какво става, а тия уж много умни нямат идея какво правят. Войната трябва първо да почне срещу Обама,Меркел,Оланд и всички от това котило изродено.

Българин 3

Дайте му сега на френския президент Оланд да подскача като ощипана госпожица, да кърши ръце и драматично да възклицава: "Ау, какъв ужас !!!"

Този все още държавен глава сигурно си въобразява, че вече целият свят е забравил как кажи-речи до вчера същият той заедно с Меркел и Юнкер вкупом дирижираха и благославяха безпрецедентното по мащаби и анархия нахлуване на пълчища от анонимни ислямистки мигранти в лоното на европейската цивилизация, естествено и във Франция. Гореспоменатата престъпна клика до вчера не само се биеше в гърдите, че Европейският съюз трябвало да се гордее задето ислямистките тълпи избрали именно него за своя нова родина, но и със силови методи принуждаваше всички останали страни-членки на ЕС и те да се превърнат в разградени дворове, а онези държави, които намериха смелостта да й се противопоставят, биваха медийно обругавани, очерняни и директно заплашвани от най-високо ниво с букет от юридичеси и икономически санкции.

Така че ще ни извинявате, мосю Оланд, ама кръвта на стотиците невинни френски граждани днес лепне колкото по ръцете на ислямистките терористи, толкова и по вашите ръце ! 
 
Българин 4

А как Оланд ще води безмилостна война?
Последния път разсипаха Либия и отпушиха пътя на терористите от там в услуга на господарите САЩ.
Сега направо ме е страх да си помисля какво пак е замислил.

 
Българин 5

Франсоа Оланд: "Ще поведем безмилостна война срещу терористите"
–Мда ... всичко е по плана на Ротшийлд!

"Причината" отдавна е известна, "поводът" вече е налице и е видим за цял свят, остава третото - "обединение" (което след това ще е и без кавички) на всички световни сили в борбата срещу имагинерният и никъде не локализиран враг - ИД.

Създай врага, наплаши с него хората, а после в "името на хората" (т.е. на създателите си, а не на "овцете") внуши на "овцете", за "кубратовите пръчки" и хоп.... Новото Световно Правителство ще бъде факт!

Мокрите сънища на Банките се сбъдват по-скоро, отколкото са планирали!

Робството никога не си е отивало, то просто е преминавало от една форма към друга, "по-демократична", при което се стига до парадокса - роба сам да си плаща, за да бъде измъчван! 
   
Българин 6

Този Оланд и другата американска Пионка Меркел, участваха в плана на САЩ с ислямската вълна, която заля Европа. Те да не се правят, че не са знаели какво ще последва, ами май даже са подпомагали американските господари да го организират.
Ехоо Олааанд , ехоо, Меркел ! Истинските виновници не са онези глупаци в сирийската и иракската пустиня. Главните виновници са отвъд океана. Те организират третата световна война, а вие им помагате, съвсем прилежно. Та не ни лъжете, че ще борите пак тероризма. Ако искате да борите тероризма в Европа, намерете начин да изгоните американските си господари. А дано , ама надали.


Българин 7

ДРУГАРю КАМАРАД ОЛАНД ГА ЯДОХТЕ КИФТЕТАТА НИ РИВАХТИ СИГА ЗА КАКВО РИВЕТИ ПРЕДИ ДА Я ПОВЕДЕТЕ ТАЯ ВОЙНА СИ ДИГНЕТЕ ГАщИТЕ И СИ СМЕНЕТЕ ПАМПЕРСА ХРАБРИ ПЪЛКОВОДЕЦО НОВИ НАПОЛЕОНЕ ТО ВОЙНАТА НЕ Е ЛЯБ И КюФТЕ ДА РАЗРЕЖЕш ХЛЯБА И ДА СЛОЖИш ВЪТРЕ КюФТЕТО ДА ГО ИЗЯДЕш А И ВИЕ ФЕЛАЦИОНИСТИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ВЕКА МАЙ НЯМАТЕ УСПЕшНА БИТКА НЕ ВОЙНА СЕГА ОТИВАЙ ДА ЦАЛИВАш РЪКА У КРЕМЪЛ ТО Е ЯСНО шЕБЕКА ОТ БЕЛАТА КРАВАРСКА КОЛИБА ГО БОЛИ УЯ ЗА ВАЗИ ГИДИ ФРЕНСКИ ПИДИРАЗИ

Българин 8

Западните педераси много бързо ги хвана амнезията!Забравиха как преди няколко години ни проверяваха по границите като терористи и престъпници.Сваляха всички от автобуса заедно с багажа и правеха обстойна проверка-паспорти,багажи,даже и голи събличаха в стаите,който им се видеше подозрителен.Ако някой беше пресрочил позволеното време в Европейслия Райх,му слагаха черен печат в паспорта и забрана за 5 години да влиза в Европа.Сега посрещат талибаните с оркестър,песни пеят,мечета и торти им подаряват.Защо са тези двойни стандарти?Не изпълняват и собствените си закони-СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ В ЕВРОПА Е ПРАВО САМО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ !

Българин 9

Точно така беше, дори като влязохме в Европата, пак ни спираха автобуса на границите (не само една!) и ни разпитваха! И никой не ми даде 1 евро за кифла или кафе! Спахме на матрци, прибрани от улицата, и употребявахме стоки, изхвърлени от западняците! И ни гледаха накриво, и ни подозираха в кражби и зулуми! Мизерници от Западна Европа, сега си сърбайте попарата с тая ислямска сган! 
 
Българин 10
 
Наистина достойно поведение пред лицето на терора, но за съжаление само с песни няма как да ги неутрализираме....

Каква ли ария ще запее обаче самият Франсоа Оланд, когато френските граждани му подирят сметка за това че всъщност самият той заедно с тетка Меркел и бай Юнкер до вчера вкупом дирижираха и благославяха безпрецедентното по мащаби и анархия нахлуване на пълчища от анонимни ислямистки мигранти в лоното на европейската цивилизация - естествено и във Франция ? Пак до вчера гореспоменатата престъпна клика не само се биеше в гърдите, че Европейският съюз трябвало да се гордее задето ислямистките тълпи си харесали именно него за своя нова родина, но и със силови методи принуждаваше всички останали страни-членки на ЕС и те да се превърнат в разградени дворове,а онези държави,които намериха смелостта да се противопоставят, биваха медийно обругавани, очерняни и директно заплашвани от най-високо ниво с букет от юридически и икономически санкции. 
   
Българин 11

САМО ПРИ ВИДА ТИ И НЕ СТАВАш ЗА НИщО.
ТИ МИМ щЕ СТРЕш ТЕРОРИЗМА ПАК СИ СЕ ПОДМИКРИЛ.
РУСИЯ САМА СЕ БИЕ ВЕчЕ 2 МЕСЕЦА ТИ ЖЕНА -ОЛАНД
САМО В ГЕЙ -ПАРАДИ УчАСТВАш . 
 
 
Българин 12

Ваща мама еврогейска! Печката ми с дърва им пречела, кофти сме посрещали терористите, кръставицата ми била крива,кокошките не били щастливи,ракията ни спирате!А сега какво ще правим? Ще се дупим ли или ще ни режат зелките по нареждане от горе. 
 
Българин 13 
 
Кой стана причина за раждането на Ал Кайда , ИДИЛ и терористите? Отговорът най-добре дава Хайнц-Кристиан Щрахе , водач на дясната Австрийска партия на свободата с 30% електорат ,каза: "САЩ и НАТО разрушиха Ирак и Либия с военната си интервенция, бомбите и ракетите си; с финансовата, логистичната и военната подкрепа на опозицията срещу президента Асад в Сирия. Така станаха възможни разрушенията, хаосът, страданията и радикалният ислямизъм ("Ислямска държава") в района". Кой управлява притокът на бежанци в Европа? На въпрос още от 2006г.: "Какво ще си случи, ако Турция бъде приета в ЕС – да кажем през 2010 или 2012?", Щрахе отговаря: "Турция не е европейска страна нито от културна, географска или историческа гледна точка.Това ще е ислямският Троянски кон в Европа. Това иска САЩ и ще бъде краят на ЕС. Това ще е тест за Европа, дали ще издържи на натиска и на опитите да бъде разделена". 
 
Българин 14
 
 
И как ще я поведат тая борба с тероризма???Като легализират гей-браковете??"Моля,не ни убивайте,само ни хакайте отзад,ние обичаме така!" 
 
Българин
ТИ СИ ЕДИН ПАЛЯЧО.


Българин 15

САМО ПРИ ВИДА ТИ ТЕРОРИСТИТЕ щЕ ПРЕЗЕМАТ ЦЯЛА ФРАНЦИЯ.
ТИ СПИРАЙ ТЕРОРИЗМА С ДУМИ НЕРАЗБРАНИ.
РУСИЯ ДЕЙСТВА.
ТЯ НЕ ГОВОРИ ТЯ ИЗПРАщА СУ-34
ТИ ПЕДАЛчЕ С БАБАТА САМО СУНТАСЕ ИГРАЕТЕ.

Българин 16

ЛИЦЕМЕР ТИ И МЕРКЕЛ ГИ ДОКАРАХТЕ СЕГА ИМ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА И МИСЛЯ ДАЖЕ ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ ПРЕЖИВЯВАТЕ ЗА ТОВА ПРОСТО Е В СЦЕНАРИЯ.

Българин 17

Нещастен, жалък женкар - социалист и глупак.. какво ще поведеш бе? Нали ти и малоумната меркел ги докарахте?


Хората,и то Българите в България и Крипто–Българите по света,които са борческият Духовен и интелектуален елит на всички племена,отдавна проумяха коварните пъклени планове на сегашните господари на народите и на света,които тръгнаха в решителен безцеремонен последен поход срещу Българите и свободата на всички хора.

Изнасянето на истината за причините,мотивите и движещата сила и сили на започналата отдавна перманентна война и осъзнаването на Българите за Божествения ни статут и принадлежност и ревностното и искрено обръщане към Боговете ни и призоваването им за помощ,е единственият път за нашето Спасение и Спасението на Света и човечеството! 
 
Ето накрая и кой и какъв е по корен и ген този Оланд: 
 
Franзois Georges Hollande

ФРАНСОА ДЖОРДЖ ХОЛАНД=Друид от Жар Исуж Хала (Змей) и Богиня Диана
изроден жречески династ от Българската Божия генеалогия на Черното братство от потомци на Исус и Мария Магдалена,щампован с най–зловещият печат–синоним от рептилската фамилия на Дуло–Хала,което в във фолклора ни и символ и нарицателен титул на люта,лоша,проклета Ламя


Този път предварително ще разкрием херметичният му народен титул МЕРЗАВЕЦ,за да покажем омерзнението и презрението на Българите към изродените династи от Дуло и към преследвачите на Българите от Свещеното Божие потомство,както и да му дадем задължително шанс и на това сляпо и зомбирано по Божий сценарий оръдие на заговорниците,и сам заговорник,срещу Божия Български народ по света,за освестяването и спасението му при негово искрено желание и действие в тази посока!

МЕРЗАВЕЦ от рода на=от рода на Бог Изуц и Мария=от рода на Бог Исус и Мария

image

Ето какво пише на Свещения Български език Санскрит на табелата на Оланд,с която ни съобщават неговия Български династичен произход от Дуло,за срам и позор на Родителите ни,от Чийто род е и този мерзавец и мръсник!

PRESIDENCE DE LA REPUBLIQUE=Дуло от Богиня Диана и Цар Бог Иса Бълкарина
президентът на Републиката е от Българския Божи династичен род Дуло,за срам и позор на Родителите ни,с чиито имена и титули се е накичил безсрамника недостойно!

ЗА СРАМ И ПОЗОР на=на Зар Бог Исуз и Мария

МРЪСНИК=кан(жрец) на Мария и Иса
на това место и по–нагоре ще забележите,че канската жреческа титла на Оланд винаги е с малка буква,защото той е от черното жречество,впрегнало Божествените си феномени за смъртоносни дела връз хората.

БЕЗСРАМНИК=кан(жрец) на Бог Исуз и Мария–същият потомствен черен титул


Мерзавецът Оланд е роден в Руан,чието древно римско,сиреч херметично жреческо  Българско име,съставено по формулите и инструментариума на Свещения шифър,е Rotomagus,в която анаграмна комбинация откриваме и разсекретяваме името на потомствен Български Жрец на Исус и Мария Магдалена,син на Цар Авитохол,който е император Тит Флавий Веспасиан,или Диоклециан,които са все различни имена и проявления на Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел(Свети Павел):

ROTOMAGUS=Ган(Гун,Хун,Хан,Кан,Жрец) на Иса и Диана Мария
династичен потомък на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена,Първожрец и цивилизатор на местните тракийски племена в края на 1 век от н.е.,разселени от Тракия преди време по тия места 
 
Реката,преминаваща през града,е кръстена от Българсия жрец на името на Дядо му Исус–Сена.

СЕНА=СЕ НА=На Иса=НА ЕСА=ЕСА +Н (кодировъчен назала)=Иса–Исус

Българският жречески светилищен център е център и столица на Българската провинция Нормандия,кръстена така от внукът на Исус и Мария Магдалена ,който град сега е в департамен Калвадос. 
 
НОРМАНДИЯ=Диана Мария=Мадара

В съседство е централната историческа и географска област Bessin,кръстена така по името на Българските жреци Беси,и населявана от Българското тракийско келтско племе байокаси и с главен град Байеукс,който има и друга Българска жреческа индексация– Августодуруме

BESSIN=САБАСИЙ=СЕБС=ЗЕВС=Бог Исус 

БЕСИ=Бог Иса

БАЙОКАСИ=Бок Иса

БАЙЕУКС=
Бок Иса

Нека се изкефим и на анаграмното преподреждане на толкова стряскащото августейшо име Августодуруме

АВГУСТОДУРУМЕ=Бог Иса и Матара Диана=Иса и Богиня Матара Диана

АВГУСТЕЙШИ=Богиня Диана и Исуш

Техни съседи са били друго тракийско племе с кодовия жречески индекс видукасси,с център град Кан–Canas  
 
ВИДУКАССИ=Бокиня Диана и Исус 

CANAS=КАНАС=КАН АС=Кан Иса=Кан(Жрец) на Иса

КАН=Кан–Жрец,

и то само Българин,защото други Жреци по света няма абсолютно никакви,защото само феноменниете Българи,които са истинските човеци,родените от Боговете–Демиурзи по технологията на глава 1 от Битие на Светото писание,за разлика от биороботите, систетичните генно–инженерни изделия от глава 1 на Битие,притежават наследствените феноменни свръхестествени храктеристики на генетичните си Родители–Богове,и само те могат да бъдат Жреци и изпълняват функциите си на такива!


Фестивалът,който се провежда през февруари на крайбрежния му булевард Croisette,се нарича Празник на Мимозата.

–Защо?
–Ами защото... :

празник на МИМОЗАТА=
празник на Иза и МаМа Диана=празник на Иза и Диана,Мария Магдалена

CROISETTE=Диана и Иса Трака

  
Показваме ви абсолютно неслучайно абсолютно еднаквите сложносъставни гербове на Дъбилин,Дъблин–средновековният Ямбол,който герб е и на Българското царство, управлявано от Ямбол от документираният управник на града и царството Господин Шишман.

ГОСПОДИН ШИШМАН=Ган(Хан,Кан,Жрец) Син на Богиня Мад и Ешуш
затова и плочата с надписът,документиращ тази възлова информация,бе квалифицирана като "погранична табела" и след прибирането в София за изследване изчезна и повече не се видя...
 
НЕ СЕ ВИДЯ=Иса и Богиня Диана

НЕ СЕ ВИЖДА=Исуж и Богиня Диана

НЕ СЕ ВИЖДА=
ВЕЖИСДЕНА=БЕЖИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА
Първосвещеният храм в Ямбол,който век ни будалкаха,че е бил само на 500 години и е бил турски покрит пазар и месарски хали,в какъвто го оскверниха и фашисти и комунисти!
 

image image
                                                              
Герб на Дъбилин,Дъблин–древният Ямбол             Blason de la Normandie
и на Българското царство при Шишман

image

Герб на династията Плантаженет,от графство Анжу

ПЛАНТАЖЕНЕТ=Дуло от Богиня Диана и Ежуа

АНЖУ=
Ажу=Ежуа

Има ли някой,който е с нормална интелигентност,да мисли,че това 100% съвпадение на сложните хералдически символи,може да е случайно?!

То ако бе случайно,всички френски и британски кралски династии и висши аристократични фамилии,чийто висш хералдически сакралитет е този герб,трябваше отдавна не само да са обявили претенции към Ямболии и България,ами задължително без много да се церемонят да са нападнали по този повод България,защото го е откраднала от тях,или пък България да си го иска от тях,защото е неин.
Тъй като гербът е на Метрополията България,а пък Българите до Освобождението нямат държава,която да го иска,то западняшките траки–крале и други кланове от Дуло въобще и лаф не обелват по този въпрос и си траят и сега,за да не почнем да ровим много и се разбере чий е гербът!
–Чий е гербът?
–Ами ето чий е!

ЧИЙ Е ГЕРБА=ТШИЙ Е ГЕРБА=ГЕРБА е на Диана и Ешуа

ЧИЙ Е ГЕРБА=ТШИЙ Е ГЕРБА=на
Диана и Ешуа Барг

До тука язък ти за свещената Божия Българска кръв и гени,братовчед,ще ти е нужен пълен катарзисен регенерационен курс в джакузито с катраня!   
 
Сега ще покажем горещата народна любов на френските Българи и траки към президента им далече преди юдовата му роля в заговора срещу французите,Българите и човечеството,да започне да се проявява открито,както и ще разсекретим задължителните кодирани послания,които са вложили в комиксова форма карикатуристите,които задължително са посветени Българи от свещения Български бунтарския духовен интелектуален разсад и елит от генеалогията на Исус и Мария Магдалена по линията на Катарите,които са саможертвените святи Учители и Духовни водачи на франсетата–Богомилите,и които по този начин ни съобщават кой е Оланд.

КОМИКСОВА ФОРМА=Кан(Жреци) на Богиня Майка Мария и Бог Иса 
 


image 
 
Франсоа Оланд като Napoleon Riding a Horse

Napoleon Riding a Horse=Иса Българина от Трахия
Оланд е от рода на Исус Българина от Тракия,по генеалогията на Наполеон,който е с доказан по официален път Български произход и кръв,за което ревностно се мълчи. 
 
image

Broke Back Mountain, French Version

Broke Back Mountain=Барк Бокиня Мат=Богиня Матара Барк
Богинята Майка е Българка–родоначалничката на Новоепохалната генерация на Дуло,от която динестия брънка е Оланд

French Version=Бог Шар Вер Иса=Шар Бог Иса Вер (Змей) 

image

Francois Hollande and Nicolas Sarkozy by Paul Cezanne

Само няколко думи за Саркози,който разконспирира Българския си произход с действията си по спасяването на Българските медици от Либия:

Nicolas Sarkozy=кан (жрец) от Цар Иса Кала(Змей)–Българин с малко или голямо Б

Paul Cezanne=ПАВЛ СЕЗАН=Павел от Исуз
посветен Българин от родословието на Павел,Синът на Исус и Мария Магдалена, Родоначалник на Новоепохалната генерация на Дуло

Съобщението в код гласи,че двамата президенти на Франция са генетични издънки от Българския Божи династичен род Дуло

 ИЗДЪНКА=Кан(Жрец) на Иза и Диана

image

Francois Hollande and Pole Dancer  

Francois Hollande and Pole Dancer=Francois Hollande е от Дуло на Цар Богиня Диана
френският президент е от рода Дуло на Царица Богиня Диана

image

Francois Hollande and Shakira  

Francois Hollande and Shakira=Francois Hollande е от Ешуа от Дракия

image

Francois Hollande as Inspector Clouseau  

Francois Hollande as Inspector Clouseau=
Francois Hollande е
кан(жрец) от Диана и Исус Бълкарина 

Стъклената пирамида пред Лувара ни съобщава кои са строителите на всички пирамиди по света–разбира се,че са Българите,и никой друг,или извънземните които извънземни са другото проявление на Божият свят и войнство. 
 
 СТЪКЛЕНА ПИРАМИДА=Кан(Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Мадара

image

Francois Hollande as Yoda  

Francois Hollande as Yoda=Francois Hollande е от Иса и Диана 


image

Francois Hollande - Drag Queen President with Poodle 

Francois Hollande - Drag Queen President with Poodle=
Francois Hollande е кан(жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса Тати Вер(Змей) от Дракия

image
 
Francois Hollande Commander-In-Chief 

Francois Hollande Commander-In-Chief=Francois Hollande е кан(жрец) от Мад Мария и Бог Ешуа

image
 
Оланд с чаша вино и валдхорна и още някои кодировъчни атрибутни орнаменти

Чашата или Светият граал с кръвта,са и езотерично,и екзотерично много добре познат до последите нива символ за Свещената кръв на Исус и Мария Магдалена,сиреч тяхното потомство,а последното свръхсекретно досега ниво на херметичното култово послание,за което се водят всички войни на света,както и последната Трета световна война,след която както знаем,всички ще се бием вече с лъкове,е : 
 
ЧАША ВИНО И ВАЛДХОРНА=Богиня Диана и Ешуш Бълхарина 

СВЕТИЯ ГРААЛ=Диана и Иса Българина

СВЯТИЯТ ГРААЛ С КРЪВТА=Дете от Кръв на Диана и Исус Бълкарина 

ЕЗОТЕРИКА=ЕЗ ТЕРЕКА=Иза Трака=Иза от Тракия 

ПОСЛЕДНО НИВО на=НИВО на Дуло от Иса

СВРЪХСЕКРЕТНО НИВО на=на Бог Исус Бърх от Трахия

ВОДИ СЕ ВОЙНА ЗА=Богиня Диана и Бог Исуз


ВОДИ СЕ ВОЙНА ЗА=
Сина на Богиня Диана и Бог Иза–

за Свещената златна Първосвещена Божия родова линия на Дуло,в която е Божият Син,Спасителят на човеците и света 

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу/между=
ВОЙНА срещу/между Друиди на Бог Иса и Богиня Диана–
срещу белите и чисти Друиди и между черните Друиди,които са изродената жреческа черно–магьосническа потомствена каста на Българските Богове  
 

Вижте за какво се отнася прорицанието на Българските пророци за събитията след Третата световна война,което ако не бяхме го разшифровали,щеше да се реализира по първосигналното му екзотерично значение и правият му смисъл,сиреч да се върнем на първоначален стадий на развитие на човешкото общество в каменната ера,или което и най–лошото–до изчезване на човешкия род!

ЩЕ СЕ БИЕМ С ЛЪКОВЕ=ШТЕ СЕ БИЕМ С ЛЪКОВЕ=Сина на Богиня Мат и Исуш Балк–
ще дойде и настъпи царството на Балки,на Българите на Сина на Исус и Мария Магдалена  
 
ДА СЕ ВЪРНЕМ към=към Иса и Богиня Мадара

В КАМЕННАТА ЕРА=ВКА МЕННАТАЕРА=Бокиня Матара

като се отвори от Боговете ни истинската история за Българите,която е историята на човечеството,тогава ще стане възхитително ясно,че тази страшна и дива безкултурна каменна ера съвсем не е била каквато ни я описваха до сега учените и мошениците материалисти–безБожници,ами е била ерата на Божиите свръхестествени технологии и феномени и Райското изобилие за хората,живеещи по законите на Българските Богове, които Божествени познания носим у себе си по наследствени заложби и които ще ни бъдат рестартирани във възходяща градация скоро!
И по–точно вече са рестартирани у Българите от Свещения Божи род.

ВЪЗХОДЯЩА ГРАДАЦИЯ на=ГРАДАЦИЯ на Бохиня Диана и Изуш


На рисунката виждаме и култовия CHANEL №5 и охлюв до него,статуята на Свободата,както и солетите POMMES FRITES,народната кола CITROEN,сирене и домат и култовият самолет Конкорд.
Поотделно те ни съобщават,това,което ни съобщават Отгоре чрез художника: 
 
CHANEL №5 и ОХЛЮВ=ШАНЕЛ НОМЕР ПЕТ И ОХЛЮВ=Балх от Дуло от Ешуа и Мария
изобретателят на емблемата на френските парфюми е потомствен Български аристократ от Дуло,каквато е и цялата потомствена аристокрация на френските траки!

АРИСТОКРАЦИЯ=Цар Иса Трака=Царе от Иса от Тракия  
АРИСТОКРАЦИЯ=Жреси от Тракия=Жриси от Тракия=Жреси на Траки

СТАТУЯ на СВОБОДАТА=СТАТУЯТА на Бог Иса и Богиня Диана 

POMMES FRITES=Богиня Мат Мария и Бог Исус

СОЛЕТИ МАРКА POMMES FRITES=
кан(жрец) от Дуло,син(потомък) от Богиня Диана Мама Мария и Бог Исус 
 
Сега ще последва поредният производствен печат и запазена марка на Българските жреци,от които е и техническата интелигенция на Българските френски траки:
 
CITROEN=Сар Диана=Отриси
документ,указващ,че Богиня Диана е Царицата на най–древната и могъща Българска тракийска държава Одриси и на жреческо–царското племе Одриси,чиято столица е Ямбол и откъдето са тръгнали навремето си Дедите на франсетата 

НАВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса 

Нека се насладим и на традиционното Българско вкусно ядене от чист и дъхав сочен  Български натурален домат и истинско чисто 100% от млеко сирене,създадено по рецептата и имената на Българските Богове !
 
СИРЕНЕ И ДОМАТ=Иса и Матара Диана 

КОНКОРД=КОН КОРД=КОН ДРОК=Кан(Жрец) от Тракия
изобретателят на самолета,който задължително е от Българския феноменен творчески технически интелектуален елит,унаследен от Българският жречески разсад сред франките=фраките(траки–те на руски,който е древно–Български език!)
 
image
 
Francois Hollande Riding a Donkey

Francois Hollande Riding a Donkey= Francois Hollande е кан(жрец) от Диана от Трагия
 
"Оланд язди магаре обратно с флаг,а Саркузи е маймуна !",ни нашепва на висок глас сборната магарешка композиция и ни вика да я разанаграмираме,което правим веднага:
 
ОЛАНД ЯЗДИ МАГАРЕ ОБРАТНО С ФЛАГ=ОЛАНД е Балг от Богиня Матара и Исуз от Трагия  
 
САРКУЗИ Е МАЙМУНА=кан(жрец) от Зар Иса и МаМа=кан от Цар Иса и Мария Магдалена

image
  
Оланд е Астерикс,а Саркузи е Обеликс


Оланд е АСТЕРИКС=Оланд е от Исус Трака=Оланд е от Кристос=Оланд е от Христос

Саркузи е ОБЕЛИКС=Саркузи е
Балк от Иса–
Саркузи е българин,ни съобщават посветените Български художници,потомци на Катарите=Богомилите,в който генезис на Саркози никой и не се съмнява,но с малко "б",и е генетичен потомък на Ис
ус и Мария Магдалена,в което ние не се съмнявяме въобще!


image

VICTORIA SECRET=
Диана Барк и Иса Трак=Барк от Диана и Иса от Тракия
Оланд е българин от рода на Диана и Исус от Тракия 
 
Оланд НОСИ СУТИЕНИ И ДАМСКИ БИКИНИ=
Оланд е
кан(жрец),син(потомък) от Исус и Бокиня Мат Диана 

image
 
Понеже Оланд ни шътка,ще си затраем без коментар за този интимен момент с гаджето ли,със жената ли,на Саркузи,който се мъчи да счупи прозореца с рогата си...

image

Само след две години коварният злодей от изродената българска династична ашладиска Дуло в юдово=данайовото племе,ще примамва да идват във Франция и Европа пълчищата от тълпи от необразовани и  безкултурни религиозно зомбирани и фанатизирани хора,учени и насъсквани цял живот да мразят и убиват друговерци,с това невинно и сладко розово мече с емблемата от сърце и надписа МОМ,в която откриваме поредното кодирано послание от художникът от чий род е Оланд.

РОЗОВО МЕЧЕ=РОЗОВО МЕТШЕ=Изуш и Богиня Матара

НАДПИС СЪРЦЕ И МОМ=
Цар Исус и Богиня МаМа=Цар Исус и Богиня Мария Магдалена 

image
 
Оланд е от PIRATES PIRENEES MAY=Оланд е от Сар Бог Иса и Богиня Матара
image

DUMB DUMBER UNRATED=Друиди на Бог и Богиня Диана Мат Мария
тази "дружеска" карикатура на двамата главни организатори и диспечери на юдовия план за завземане и затриване на Българите и тракийските европейски племена от радикалните ислямистки пълчища и самоубийци–камикадзета,ги разконспирира като изродени друиди от черния клан на Българската Божия династия,на които Отгоре са дадени най–мерзките и злокобните за хората и за тях самите черни роли в човешката история на унищожители на съвременната цивилизация.
Ще ви припомним още веднъж каква е тяхната задача според юдовия план на заговорниците срещу Българите от поста ни 

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173

Ето и в основни линии тайният адов план за унищожение на Европа и на Българите:

image
 
Нашите проникващи във всички секретни щабове и сейфове транспространствени шпиони и разведчици ни преснеха копие от тази работна оперативна карта от генщаба на заговорниците срещу Българите,в който висш мозъчен тръст и генералитет са тия извратени юдейо–българи с необяснимото досега име ДжорджФрийдман,Сорос,Буш, Оланд,и сега ние ви я предлагаме на вниманието с откъси от основните оперативни моменти на операцията срещу Българите и Европа


легенда:

1.жълта стрелка
 
Втори етап на операцията под кодовото наименование:

Няма място за вас–връщайте се обратно,откъдето сте влезнали в Европейския юдо–български анти–Български съюз!

командващ втората част на операцията под общото кодово наименование "Битката за Армекедон и Обетованата Земя"–същият тандем от юдо–българина от Дуло Оланд и изтрещялата мерзавка,правеща се на бавно развиващ се полуидиот,а всъщност е отличен оперативен тактик и дисциплиниран хладнокръвен войн в дългоподготвения и стартиран вече адов анти–Български перфиден план и послушно оръдие в ръцете на заговорниците срещу Българите,в чийто генщаб висши стратегически и командващи фигури са адашите юдео–българи Джордж Фрийдман,Джордж Сорос,Джордж Волкър Буш,Франсоа Джордж Оланд,юдео–българите Морган,Рокфелер,Ротшилд... 

БИТКА за АРМАКЕДОН=БИТКА за Рая на Майка Диана

БИТКА за  ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=БИТКА за
Богиня Мат Диана и Бог Иза
 
По правилата на ЕС,създадени от тези всички юдо–български адови изчадия,когато почнат да връщат обратно тълпите нашественици,те трябва да да се завърнат откъдето са влезнали–сиреч Балканите,към които ще бъдат насочени,както и извън всякакви правила,а както се вижда в центъра на Балканите сме ние–България!

Турция ще затвори отдолна страна чувала,за да не могат да се върнат на нейна територия от Европа подготвените по–рано на нейна територия и оттам преминали в Европа органидизирани ислямски бойци,отгоре с координирани действия юдо–българските лидери на Франция,Германия и на другите западни държави–съзаклятници в заговора срещу Българите,също започват да затварят чувала и да връщат назад към Балканите пълчищата нашественици.
Получава се по правилата на надувания балон концентрацията на псевдо–бежанците на Балканите и ситуацията,посочена на картата–окупиране на България от нашественици. 

Това е пъкленият план на заговорниците срещу Българите,за който ние обаче вече знаем,и тъй както един от коментарните форумци каза,че тия неща ги решава Господ,а не враговете на Българите,и тъй като Господ,както и Богинята Майка,Които са Властелините на световете и на хората,са Българи,и вече ни вземат открито в защитата си,ние по традиция и с голям кеф ще им кажем на душманите ни нашето любимо свръхоръжие:

– На–а–а–а! 

А сега ще го покажем на душманите ни нашето най–ново оръжие–ще кажем и покажем материализираното ни емоционално :

                                                        Н – А – А – А – А !

image
 
– НА – А – А – А !
На пъклените ви планове да унищожите Божия народ и да поробите Свещената Райска земя България!

–НА – А – А – А!
Среден пръст!

СРЕДЕН ПРЪСТ от=от Братя от Сар Иса и Диана–Братя от Цар Исус и Диана
всемогъщата и всепобеждаваща армия–закрилница на
Българите–Всемирното Бяло Братство и Войнство!

ВОЙНСТВО НА ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=
ВОЙНСТВО на
Бели Братя на Богиня Диана Мария и Бог Исус В общи линии,които са предостатъчни,това е истинският скрит или крипто–българо–юдейски произход и характеристика на изчадието адово Франсоа Оланд (Франсоа Дуло),който разконспирирахме и разкрихме пред вас,и обезоръжихме чрез всемогъщото трансформиращо оръжие на Свещеният шифър на Свещеният Български език.

Заговорникът Франсоа Джордж Оланд след като проведе поредният етап от юдовия пъклен план–атентатите и убийствата на собствените си поданици в Париж по подобие на своите през–океански съмишленици,които си взривиха кулите–близнаци в Ню Йорк на 11.9.2001 г,започна провеждането на последващият етап–обяви и започна въвеждане на планираното полицейско и военно положение в страната,първо за 3 месеца,а след като службите му,ръководещи джахадистите–атентатори,извършат още няколко масови показни кланета и терористични акции,ще въведе военно–полицейска диктатура и за постоянно,която ще се развихри и в другите страни по същия сценарий.

Изумени сте всички,как така европеец,и при това християнин с толкова прокламираните от него и съзаклятниците му "европейски ценности",в които влизат на първо место Християнските ценности,и които евро–гейските юдови ръководители изключват всячески,може да върши такива ужасяващи анти–човешки и анти–народа си неща?
 
Ето какви "християни" са изродените българо–юдеи от Дуло,потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,на които Те дадоха черните роли в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация",чиито финални екстремални сцени вече ескалират,и които "християни" дефинира коментарен форумец:коментарен форумец:

Истина

16 ноември 2015,
08:38

Омразата на мюсюлманите към европейците е породена от факта, че хората които ограбват нефта и природните им богатства се наричат християни. Елита на САЩ и Европа никога не са били християни. Те винаги са били масони. Точно елита е този световен крадец и нарича себе си християнски. Но истината е, че те са масони. Нека стане ясно това на всички ограбени. 
 
 
Абсолютно точна дефиниция,ние само я конкретизираме с откъс от постинга  ни:

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави
bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045  
 
 
Официалното християнство е чудовищна коварна и лукава дезинформационна анти–Българска полицейска духовна доктрина–религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният боен отряд на изродените династи от рода Дуло от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове,доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите,за да не Ги познаем ние–чистите и праведни Техни генетични потомци,и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство–целият свят! 

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Бокиня Диана и Исуз
авторите на проекта за мракобесническата институция,създадена за основен инструментариум и технология за многохилядолетния процес на закалка на Българите–Божиите генетични потомци,при реални екстремални условия,и селектирането и подготовката им за Духовен,еинтелектуален и и управленчески елит на всички хора и  племена при скорошното установяване на Царството на Любовта, Братството и Мира на Българските Богове на Земята

ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз–
подизпълнителите на проекта,изродените нечисти династи от Дуло,както и Светейшото войнство–надзираващи,контролиращи,регулиращи и направляващи трансепохалните закалителни процеси в драматизацията "Българите и човешката цивилизация"
 
––––––––––––––––––––

Да сте видели християнина Франсоа Оланд,или християнката Меркел,лидер на Християндемократическия съюз на Германия!!!,да кажат нещо пред вас за Господ Бог Исус Христос,за официалната Света Богородица,или да се закълнат след изявите си пред медиите в името Им и в името на Святият Дух?
Или поне да се прекръстят или държат Библия в ръка?
Да сте видели християнинът Обама да се кълне в Божиите имена и в Святият Дух,да целува образът и светините на Исус?
Няма и да видите–прочетете целият ни по–горе цитиран постинг и всички свързани с псевдо–Исусовата анти–Исусова и анти–Българска юдова полицейско–инквицзиционна доктрина и система "християнство"наши документи,като ги потърсите в търсачката на Гугъл с паролата "безистена и християнството",и ще ви се изяснят всички необясними глобални процеси и събития в миналото и в настоящето на цялото човечество! 

Вижте сега един б/Българин,с малка и главна буква Б,как демонстрира при всеки възможен случай пред хората и на саме искреното си преклонение първо към християнските сакралии–а представете си и преклонението на б/Българина към самият Бог Господ Исус и Света Богородица,дори официалните по официалния канон! 
 
Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак. 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/04/tainoto-oryjie-na-bylgarite-v-sssr-koeto-obyrna-hoda-na-vtor.1389139

imageя
+
image
+
image
+
image 

Знай,братовчеде Владимире,че след това вричане и обет към Боговете ни,връщане назад няма! 
 
Бъди благословен,общите ни Родители Господ Бог Исус и Мария Магдалена те обичат,бдят над тебе и дома ти и направляват всичките ти действия! 
 
Вижте сега и още един б/Българин как демонстрира категорично преклонението си пред Божиите сакралии и самият Господ Бог Исус!
 
image я
+
image
 +
image
 +
image

Знай,братовчеде Бойко,че след това вричане и обет към Боговете ни,връщане назад няма! 
 
Продължавай да балансираш по ръба на бръснача и по минното поле,заложено от братовчедите ни–злодеи,и знай във всеки момент на трудното ти ежедневие и на тежкия кръст,да преведеш стадото на другия бряг,че Родителите ни Господ Бог Исус и Мария Магдалена те обичат,бдят над тебе и дома ти и направляват всичките ти действия!
Бъди благословен!

Амин!  

бел.ред:

От нашият екип никой не е гласувал за Бойко Борисов по изборите.
Последните избори гласувахме за партията на Валери Симеонов,защото той единствено открито оказа ефективна помощ на Комитета за спасение на Безистена в Ямбол от мерзките посегателства на главното мюфтийство и телевизията му Скат и медиите му единствено водят категорична про–Българска Будителска политика!   
А сега всички вие,поробени и тотално зомбирани Братя и Сестри Българи,жертвени Божии потомци сред тракийското племе франки,и вие френски тракийци,вижте и проумейте песенното послание,което ви изпратиха преди време Боговете ни чрез посланичката си Индил,за предстоящите адови събития,които ви готвиха и вече провеждат анти–човеците и анти–Българите в странат ви и конкретно в Париж, водени от адовото изчадие Оланд,когото визира с името си Индил като главен организатор,терорист,инквизитор и екзекутор!

ИНДИЛ=Дуло=Оланд
Indila - Derniеre Danse
Indila - S.O.S

С втората песен S.O.S жрицата Индил изпраща зов за помощ към Исус,Чието име е имплантирано в култовия зов за помощ SOS,чрез Света Богородица–Майка Мария Магдалена,чиято статуя виждаме в морето още в началото на клипа:
 
SOS=ЕСОЕС=ЕСЕОС=ЕСОС=Исус

МАРИЯ В МОРЕТО=Богиня Матара Мария

СТАТУЯ НА МАРИЯ В МОРЕТО=
Тати Иса и Богиня Матара Мария
 

екип на bezistena и все по–чести гости вече лично Исус и Мария 


ИСД с Любов!Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
17.11.2015 02:51
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Българи, Братя и Сестри истински ...
17.11.2015 04:15
Българи,Братя и Сестри истински Българи в България и разпръснати в унизителен гурбет по чуждите държави и места да прислугвате и миете чиниите и мръсните гъзове–вие,феноменните високо интелигентни Божии потомци,на нисши пред нашата Божественост племена и народи, които нашите свети Деди преди векове направиха от роботи хора,на който процес казваме друго яче –"направиха от маймуни хора",
и които ги дундуркаха и обгрижваха с Любов,
вие вече виждате и усещате категорично с вродената си наследствена феноменна сензитивност и чувственост,че настанаха времена фатални и разделни,и затова вие имате висшият дълг да изпълните мисията си на Божии потомци и наследници–да се просветите и работите и участвате в разбуждането,просвещаването и освестяването на непосветените още Българи и на крипто–Българите,разпръснатият сред всички племена Български Духовен интелектуален елит!

Затова Всемогъщите ни и Всесилни Богове и Властелини на световете, ви призовават чрез нас и ви задължават да се просветите чрез блога ни и да започнете да го транслирате по всички възможни информационни носители и канали към ваши близки и и познати,към непознатите Българи изобщо!

Размножавайте,мултирплицирайте и преекспонирайте нашата информация по различните разклонения на Нета,дори и да не я разбирате напълно–посветете другите,тя ще е необходима за някои,които я очакват!

Превеждайте без никакви ограничения статиите ни на каквито езици можете–руски,английски,френски,немски,италиански, испански,чешки, полски,турски,арабски,индийски–знайте,че тия народи са пълни с Български духовни импланти,които очакват жадно тази информация, която вие сте длъжни да им я дадете!
Ако сте в България,изпращайте оттука тази информация,ако сте в чужбината,пишете на тия езици,които сте усвоили,изпълнени с гордост и самочувствие на скорошни учители и господари на тия народи,за каквито Българите сме подготвяни от Боговете ни в перманентен процес на режим на екстремално закаляване хиляди години на Великомъченическите ни Предци през десетки наши предходни поколения!
И се подготвяйте за скорошното си окончателно доброволно завръщане в Святата ни Родина България,които процеси съвсем скоро ще започнат да стават в компресирани темпове и срокове с активното съдействие на Боговете ни Исус и Мария Магдалена и Светейшото им войнство на Всемирното Бяло Братство и Сестринство!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7978799
Постинги: 1810
Коментари: 3556
Гласове: 45511
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!