Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 22:54 - На лов със zahariada за Древните извънземни рептилоиди от остров Нуку Хива–бивша провинция на Свещената Българска империя в Marquesas Islands,Полинезия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3000 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 10.11.2015 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Извънземните рептилоиди от остров Нуку Хива свалиха противогазите от главите си да поемат глътка въздух,докато си мислиха,че не ги гледаме,и ние в това време успяхме да заснемем всичките им антропологични характеристики и да вземем от дистанция материал за ДНК–проба от тях.

Всички данни,заедно с целия пост   Древните рептилоиди от остров Нуку Хива
zahariada.blog.bg/history/2015/11/06/drevnite-reptiloidi-ot-ostrov-nuku-hiva.1405005 ,

въведохме без да се бавим въобще в нашата универсална

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни

За броени минути Програмата дешифрира цялата засекретена информация,като върху подложката на постинга на zahariada,която оцвети в син шрифт,въведе разшифрованите документи,които както задължителната пътешественическа максима ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА РИМ,води всички до Рим и до скритите субекти на сентенцията–Българските Богове,така и този уникален частен интердисциплинарен херметичен информационен файл пак ни доведе право в обятията на Българските Вездесъщи Богове! 
 
ЗА БРОЕНИ МИНУТИ=Иза и Богиня Матара

ЗАСЕКРЕТЕНА ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Исуз Трака
ЗАСЕКРЕТЕНА ИНФОРМАЦИЯ от=от Кан (Жреци) на Цар Бог Исуз и Мария 


РАЗШИФРОВАНИ ДОКУМЕНТИ от=
от Кан(Жреци) на Зар Бог Ешуа и Богиня Матара Диана

МАКСИМАот=от
Кан(Жреци) на Иса и МаМа(Мария Магдалена)  
 
СЕНТЕНЦИЯ=Исус и Диана=Дионисиус

ВСИЧКИТЕ ПЪТИЩА ВОДЯТ ЗА РИМ=ПЪТИЩАТА ВОДЯТ за Бок Исуш и Мария 


 

Предварително ви уведомяваме да знаете,че както населението от туземните маори е древен тракийски експериментален синтетичен генно–инженерен продукт,така и цялата величава феноменна инженерно–строителна материална база и духовна култура и местна уникална цивилизация,са дело на Българските Жреци–култиватори и цивилизатори,за което ще свидетелстват категорично и безапелационно всички разсекретени докуементи! 
 
МАОРИ=Мария

ТУЗЕМНИ МАОРИ на=на Иза и Мат Мария

заселена по тия места експериментална племенна група синтетични генно–инженерни изделия от Тракия от вида по глава 2 от Битие на Светото писание,за което ви просветихме в постовете ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

и

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965
 
и които племена са доведени и присадени към местните условия от Българските експериментални екипи на жреците на Българските Богове,които херметизират производственият им регистрационен номер по имената на Боговете си.





                      Древните рептилоиди от остров Нуку Хива 

                                                   www.zahariada.com/ 


image

На много места из нашата планета археолозите откриват необичайни артефакти, които не разкриват загадките на историята, а само увеличават тяхното количество. Един от тези артефакти са чудните статуи от остров Нуку Хива, които нямат аналог на Земята.

НЕОБИЧАЙНИ АРТЕФАКТИ=НЕОБИТШАЙНИ АРТЕФАКТИ=
АРТЕФАКТИ от Богиня Диана и Ешуа

ЧУДНИ СТАТУИ на=СТАТУИ на Ечуа и Диана=СТАТУИ на
Ешуа и Диана

Когато ги видиш,неволно размишляваш каква ли фантазия е могла да създаде тези загадъчни същества. Или може би модели за древните скулптури са били извънземни, посещавали някога този остров.

ФАНТАЗИЯ от=от Богиня Диана и Иза

ЗАГАДЪЧНИ СЪЩЕСТВА направени от=
направени СЪЩЕСТВА от Ган(Кан,Жреци) на Изуш и Диана

Ето още информация,кои са създали тия загадъчни същества,която информация открихме като си свалиха противогазите от главите,както ви казахме в началото,за да си поемат въздух свободно!

image

"Извънземните" са ни оставили послание–материализиран видеофайл,като са се изобразили като същества,подобни на хора с противогази на главите.
Разсекретено описателно–обяснителното писмо ни съобщава:

image
+
image

image
 
Едни от първите конструкции на съвременните противогази,чиито прототипи пророчески са издялани от Българските жреци на по–горната скулптура,за да ни съобщят в долното описание кои са те:

ИМАТ ПРОТИВОГАЗИ НА ГЛАВИТЕ СИ=Балги,Братя от Исуз и Богиня Мат Диана–Българските цивилизатори–жреци от рода на Исус и Мария Магдалена,водени от синът им Павел,Цар Авитохол–Първожрец и основател и Император на Свещената Българска империя,установена от него върху цялата Земя и всички народи и племена от края на 1 век сл.Хр.,начиная от Ямбол (Олямб,Олимб,Олимп) и България, Балканите,Европа,Азия... и установена до края на 2 век върху целият свят!

След 518 година,когато византийците организират кървавият преврат и убийството на последният Български Първожрец и Император на Свещената Българска империя–Анастасий I,извършено на 9/10 юли 518 г.от братовчед му и началник на охраната му Юстин(впоследствие самопровъзгласил се за първия византийски император Юстин I),
и Свещената Българска империя остава без централно ръководство и надзор от Метрополията България,Първосвещеният град Ямбол и Първосвещеното светилище и Команден център Безистена,започва т.нар. "разпадане на Римската империя",която Римска империя е Свещената Българска империя,фалшифицирана с повече от 1500 години геноцид връз Българите и тотална цензура на Българската история !

Съществуването на Свещената Българска империя в отделни нейни провинции по целия свят,останали без централно ръководство и методически надзор,контрол, помощ и съдействие,продължава с различна продължителност и различни самостоятелно развиващи се самобитни форми,в зависимост от времето до което до тях достигне псевдо–Исусовата инквизиционна анти–Българска юдо–византийска адова институция,наречена Християнство,която започва изтреблението и тоталният геноцид и поробване на тия народи и племена–чудовищни престъпления,скрити за поколенията и историята от фалшификаторите хронисти–историци,зад благовидната благородна юдова маска на "покръстване на народите" в християнска вяра и религия!   

В най–отдалечените и затънтени кътчета на планетата,до които най–късно достигат Християнството,инквизицията и нейните ударни отряди–тайните служби на Черното братство от Дуло,които са заговорниците срещу Святите Българи от Всемирното Бяло Братство и Българския народ,в тия места се запазват най–до късно самобитни феноменни екзотични форми на съхранени общества и провинции от Свещената Българска империя!

САМОБИТНИ ФОРМИ на=на Бог Иса и Богиня Мат Мария

Все още в недостъпни високопланински места в Хималаите,в Андите в Южна Америка и в джунглите на Амазония,на Южния полюс,както и на скрити над и подземни места по света,има съхранени малки групи общества,живеещи в местна легална форма по феноменалистиката,чудесата и правилата,завещани им от Свещената Българска империя чрез имплантираният сред тях феноменен Български жречески ген,и неоткрити и неунищожени още от командосите на Черното братство, които полагат всички усилия да ги открият и затрият.
Сещате се,че до скоро се появяваха данни,как "учени" случайно се натъквали и откривали сред непроучените джунгли на Америка,Африка и Австралия малки племенни групи и общности,живеещи още в "каменната ера",и които изведнъж при досега с откривателите им–европейски и американски "цивилизатори и благодетели", странно започвали да се "саимоизбиват и самоизяждат" помежду си,та когато след няколко дни или месеци благодетелите им дошли пак да ги видят и им донесат "даровете и цяровете" на цивилизацията,ги намерили всички "самоизклали се и самоизяли се"–също като стотиците хиляди и милиони жители на островите в Полинезия,също като стотиците милиони "изчезнали лоши" индианци,също като стотиците милиони "примитивни" чернокожи в Африка и аборигените в Австралия, също като стотиците тракийски племена на Българските шамани в азатската част на Руската и на Съветската юдо–византийска анти–Български империи – всички живяли в мир и сговор помежду си и във феноменни свръхестествени отношения с природата по Божиите закони до идването на "миролюбивите и човеко–любиви хрисими" европейски християнски колонизатори и поробители,носещи двустранно заострени мечове под формата на кръстове,и изведнъж за нула време под "грижите" на европейците и белите американци започнали да измират "сами" като мухи!

ЖИВЕЯТ В КАМЕННАТА ЕРА на=на Кан(Жреци) на Богиня Матара Диана и Бог Ежуа–хората,живеещи по правилата на Божието учение за Любовта,Братството и Мира,по Божиите заповеди и духовното и материалното изобилие на свръхестественото  снабдяване и задоволяване,което организират и реализират феноменното Българско жреческо съсловие на тия племена и народи

ПЛЕМЕНА И НАРОДИ от=
НАРОДИ от ЕМПЕАЛ=НАРОДИ от АЛЕМП=
НАРОДИ от Олимп=НАРОДИ от Импол=НАРОДИ от Ямбол

всички тракийски племена,създадени по технологията на глава 2 от Битие

Като им свалихме противогазите и маските от главите на странните мистериозни извънземни,за които всички са съгласни категорично,че те са
създали тази чудна полинезийска култура и цивилация и въобще всички феноменни необясними (или скривани умишлено) чудеса и цивилизации на Земята,те веднага си признаха с готовност и без назландисване,дори с голям кеф от възторжената ни и спонтанна радост,както и от изненадата на непосветените–признаха си,че са Българи,нашите феноменни Деди,Божията свещеническа каста,Жреците построили и развили всички култури и цивилизации на Земята и за доказателство и засвидетелстване на авторството си са оставили неизброими засекретени документи в топонимията и всички имена,термини и понятия на всички всички езици на тия народи и култури!

Ето още един документ от тях,който са съставили и засекретили в странните нечовешки статуйни образи:

ИМАТ МАСКИ НА ГЛАВИТЕ СИ=
Балги,Кан(Жреци) на Тати Исус и МаМа=
Балги,Кан(Жреци) на Тати Исус и Мария Магдалена



Четириъгълният остров Нуку Хива представлява атол с площ 330 квадратни километра, дължината му е 30 километра, а ширината – 15 км. Това е най-големият остров от Маркизкия архипелаг на Френска Полинезия.
Нуку Хива в превод означава „Величественият остров“ и това е напълно оправдано. Тук природата е невероятно красива. Буйната зеленина съжителства с планински възвишения, а невероятният подводен свят вълнува въображението дори на най-претенциозния пътешественик.


Ето истинското значение на името на острова,което задължително трябва да има сакрално Божествено значение,а не някаква лирическа художествено–литературна безстойностна и травиална дефиниция!

НУКУ ХИВА< ––– >АВИХ УКУН=ВУУХ КАИН=Бух Кан=Бох Кан=Кан(Жрец) на Бох
Българските Божии жреци,култивирали хората и острова

ВЕЛИЧЕСТВЕН ОСТРОВ=ВЕЛИТШЕСТВЕН ОСТРОВ=
ОСТРОВ на
Дуло от Богиня Диана и Бог Исуш
остров заселен от траки,доведени от Българите–Жреците от Божия род Дуло,които застрояват острова с мегалитни енергетични светилищни съоръжения и комуникации, които ще ви покажем след този формат на постинга от zahariada,и които култивират и цивилизоват маорите 

Цялото име на английски на островният архипелаг– Marquesas Islands,е съставено по вълшебните формули и правила на Свещеният шифър така,че да документира безапелационно основните имена на Българските Богове,от които са жреците,уредили острова и населението му.

MARQUESAS ОСТРОВ на=МАРКВЕСАС ОСТРОВ на=ОСТРОВ на Мария и Бок Исус  

MARQUESAS ОСТРОВ на=МАРКВЕСАС ОСТРОВ на=
ОСТРОВ на
Кан(Жреци) на Мария и Бог Исус 

Тази природна картина се допълва от два угаснали вулкана в прегръдката на остри скали.Кратерът на единия е запълнен с вода, а такава гледка може да се види на малко места.Към това се прибавя и липсата на природни катаклизми.
С други думи, Нуку Хива е нещо като
Рай на Земята

image

РАЙ на ЗЕМЯТА=РАЙ на Иза и Мат
РАЙ на ЗЕМЯТА=на Иза и Матара
ЗЕМЕН РАЙ=
Иза и Мария

Може да се каже, че това е слабо населен остров, тук живеят постоянно малко повече от 2000 души.
В средата на миналия век американски археолози провеждали разкопки на острова.
Въз основа на тях било установено, че първите жители са се появили тук около 100 г. пр.н.е. Те пристигнали от остров Самоа, след това постепенно били колонизирани Нова Зеландия, остров Кук, Таити и Хаваите.
Населението се занимавало основно с обработка на камъни. Именно затова на острова още през 1100 г. имало каменни къщи, прочутите скулптури тики и други съоръжения
.

Множество от Полинезийските богове са изобразяване чрез тики.
Името тики може да се отнася за множество различни видове изображения,използвани из цяла Полинезия,от изображения,използвани по време на церемонии от племената маори в Нова Зеландия,до резбарството моа на Великденските острови и до съвременни изображения на Хавайските острови.
Най- разпространените статуи тики са ниски и набити правоъгълни тела,носещи украшения на главата.
В Полинезийската митология,тики често представлява първия човек на земята


Ето и засекретената информация,съдържаща се в това обяснително описателно послание от древността,написано от Дедите ни – цивилизатори и кодировчици:

ТИКИ=Кан (Жреци) на Диана

РЕЗБАРСТВО МОА=Зар Бог Иса и Богиня Матара

НИСКИ И НАБИТИ ПРАВОЪГЪЛНИ ТЕЛА
=
Кан(Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Бог Иса Българина
захерметизираната визитна картичка на Българските жреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Богиня Диана,цивилизатори на острова и на маорите

ОСТРОВ НА МАОРИТЕ=на Братя от Иса и Матара–на Българските цивилизатори

НОСИ УКРАШЕНИЯ НА ГЛАВАТА=Кан(Жреци) на Диана и Исуш Българина

ПЪРВИ ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА от=ЧОВЕК от Бог Иза и Богиня Матара 


Изминали векове, населението на острова нараствало с бързи темпове. Когато на Нуку Пива се появили първите европейци, това малко късче земя насред океана било обитавано от около 100 000 жители. За времето на съществуване на Нуку Хива са се опитвали да го завладеят американците, но не постигнали успех.

Можете ли да си представите,какво означава на това на това мижаво парче островна суша да живеят 100 000 и повече души,и то са живяли наистина като в рая,с всички комфортни условия и екстри на живот!

ЕКСТРИ НА ЖИВОТ от=от Исуж Трака и Богиня Диана=от Кристож и Богиня Диана

Как са живяли и от какво,и по кои супермаркети са се снабдявали и по кои заведения за обществено хранене,макдоналдси и шнек–барове са се хранили,ще ви покажем след края на подложния постинг!

През 1842 островът станал владение на Франция,тогава започнало строителството на католическа катедрала.Но независимо от постоянните визити на мисионери християнството тук оцелявало с усилия.Освен това населението на острова постепенно започнало да намалява.Междуплеменните войни отнели живота на мнозина,а и европейците донесли тук болести,към които аборигените нямали имунитет.

Мисионерите строяли катедрали и налагали с меч и кръст и чрез убийствата на десетки хиляди невинни и чисти Божии деца,фалшивата псевдо–Исусова византийска инквизационна религиозна фалшафикация Християнство,за да изкоренят истинското Българско езическо познание на местните,на което са ги научили Българските Жреци,
и доста успешно са се справили с мисията си на инквизиция и геноцидатори,като успели да редуцират населението на острова от 100 000 до 600 души през 1934 година,обаче въобще не са си и помисляли да разрушат езическите им енергийни резервоари и източници на сила–гигантските мегалитни изкуствено построени скални светилища,защото нищата им фантазия и непосветеност въобще не са им позволили да видят тия поднебесни Божии Български храмове,които ще ви покажем по–нататък! 
Пък и да бяха ги научили какво представляват,въобще не им е било по силите да ги разрушат и спрат действието им

МИСИОНЕРИ за/срещу=за /срещу Мария и Иса

През 1863 г. в резултат на епидемия от едра шарка починали около 1000 души. Перуанците робовладелци попълвали тук запасите си от роби, а през 1883 г. донесеният от китайците опиум окончателно „решил“ демографския проблем. И през 1934 г. на острова останали около 600 души.


Както всеки друг народ, местното население има легенда за произхода на Нуку Хива. Според нея бог Оно се похвалил пред жена си, че ще построи дом само за един ден. За тази цел той събрал цялата земя, от нея сътворил острови, всеки от които съответствал на определена част от този дом. Нуку Хива бил покривът на този дом. Остатъците от земята Оно събрал на купчина – по такъв начин се образувал остров Ва Хука, който сега се намира източно от Нуку Хива.

СТРОИ ДОМ=Иса и Матара Диана

СТРОИ ДОМ САМО ЗА ЕДИН ДЕН на=СТРОИ ДОМ на
Исуз и Мад Диана
островът е уникална светилищна енергийна база,застроена с гигантски мегалитни пирамидални скални комплекси

БОГ СЪБРАЛ ЗЕМЯ НА КУПЧИНА=БОГ СЪБРАЛ ЗЕМЯ НА КУПТШИНА=
ЗЕМЯ на
Богиня Диана и Бог Исуш Българина
светилищна експериментална земя и база на Българските Богове 

И сега следва най–мерзката и цинична адова част на фалшификацията на историята, етно–психологията и човешкия облик на това тракийско полинезийско племе,каквато перфидна манипулационна практика прилагат антибългарите–поробители на всички екзотични племена и земи от Древната Свещена Българска империя,за да прикрият и оправдаят убийството и геноцида на милиони поробени хора по света!

                                     
                                          Човекоядците от Нуку Хива

 ––Това е официален исторически документ за историята на островното население––

Тъй като това малко парче земя било гъстонаселено, проблемът с прехранването бил основен.Аборигените употребявали главно растителна храна – плодовете на хлебното дърво,банани,маниока и др.Ясно е,че белтъчините винаги са били дефицитни.Дори рибата,която можела да се лови в океанските води,не стигала,за да нахранят толкова гърла.

Вероятно затова,според учените
,

много местни племена са практикували канибализъм! 


–––Насладете се на висшата академична доказателствена фактология,изобилстваща от неоспорими аргументи и документи,доказващи "категорично",че местните хора са били канибали:основният аргумент е абсолютно уклончивото и условно–манипулативно вероятно!

По-често за добавяне на белтъчини в менюто, отколкото за ритуални церемонии. Но последните също не бива да се пренебрегват.Обитателите на острова се прекланяли пред морското божество Ика,като му принасяли човешки жертви.
Нещастникът,подобно на риба,бил улавян с кука,а след това го завързвали и увесвали на дърво над олтара.Известно време не докосвали жертвата,а след това започвали да я удрят по главата, докато не избият мозъка ѝ.

А някои изследователи смятат,че само за жените и децата изяждането на себеподобни е било необходимо за оцеляване, докато мъжете от племето по този начин придобивали силата на врага. Със същата цел те колекционирали черепите на изядените от тях хора.


Дефинирането на мозъците на авторите и изобретателите на тия мерзки съчинения като болни,извратени,чудовищни,цинични,гнусни,перфидни,гноясали,развалени...,и други подобни категории,е най–ниската и безобидна форма на формулиране и характеризиране на тия анти–човешки твари и на чудовищната фалшификация и манипулация на историята,етно–психологията и човешкия облик на това тракийско полинезийско племе,каквато перфидна манипулационна практика прилагат анти–българите от изродениия клан на Дуло,които са поробители на всички екзотични племена и земи от Древната Свещена Българска империя,за да прикрият и оправдаят убийството и геноцида на милиони поробени хора по света,които са били култивирани и цивилизовани,просветени и покръстени в началото на Новата ера от 2 век насам от Святите Български цивилизатори от Всемирното Бяло Братство,водени от Първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,познат ни от наши предишни статии (справка : търсачка на Гугъл с тагове "безистена и Павел","безистена и Свети Павел","безистена и цар Авитохол","безистена и Диоклециан","безистена и Тит Флавий Веспасиан") като Цар Авитохол–основател и Първожрец и Император на Свещената Българска световна империя,в познанието на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Техните закони на живот по правилата на Любовта,Братството и Мира,като ползват чрез имплантирата сред тях Българска жреческа институция феноменните дарове и екстри на светилищата–мултифункционални свръхтехнологични съоръжения за трансформиране на безкрайната енергия на Святият Дух в духовни и материални блага,която светилищна база им изграждат Българските цивилизатори под ръководството на Божият син Павел,Цар Авитохол (33 г сл.Хр.–333 г сл.Хр.) ! 

С геноцид и унищожаване на жреческото съсловие на островитяните,в които е родовата памет на туземците,и тотална цензура и фалшиви "научни"исторически"изследвания и трудове като горния,на невинните и чисти деца на Българските жреци и на природата–маорите,се съставя,налага и внушава за истинна тази гнусна фалшива уродлива история на потомци на канибали,като се вменява на поколения местни хора животинска наследствена практика на човекоядци,каквото дяние и престъпление никога не се е било състояло,и същевременно се прикриват по този начин както истинските причини за изчезването на десетки и стотици хилядите техни предци,така се прикрива и истинския статут на острова като феноменна експериментална база,застроена с гигантски мегалитни светилищни съоръжения–мултифункционални инсталации за творене на тях на чудеса и производство на материални и духовни блага за задоволяване на материалните и духовни потребности на хората,включая и универсалните хранителни нужди на хората,за които учените толкова се тюхкат,че нямало как да да си доставят необходимите "белтъчини за менюто"– сиреч месото,та затова като няма от къде,те са се самоизяждали и самозадоволявали гастрономически помежду си като върли канибали! 
Как така туземните маори хиляди години преди да дойдат белите траки при тях и ги поробят и подпукат за изтребление,не са се самоизяли и живеели нагъсто на острова без проблеми и без "недостиг на белтъчини",и изведнъж като дошли колонизаторите, започнали да се ръфат и ядат помежду си докато се самоизядат!?

Гнусни и извратени фалшификации,присъщи на манипулационния стил на юдо–византийската псевдо–Исусова инквизационна институция християнство при прикриване на собствените ѝ чудовищни престъпления срещу Българите и техните цивилизовани и покръстени племена и народи по целия свят!

                                              Пришълците

image

Изглежда, в Нуку Хива няма нищо особено – красива природа, екзотични местни обичаи: с други думи, нищо по-различно от другите полинезийски острови.
(бедна ви е фантазията,какви неща има на острова,които ще ви покажем след малко!) 
Но на този остров се намира селището Темехеа Тохва, до което се намират няколко уникални скулптури без аналог в света.

ТЕМЕХЕА ТОХВА=Хан(Кан,Жрец,Жрица) на Бохиня Мат Диана
 
Смята се, че това са каменни божества на древни полинезицийци, датирани от XI–XIV век. Идолите тики, както са известни, се различават от всички останали, които могат да се видят по света. Всички те имат странна външност.

image

Създава се впечатлението, че върху древните скулптори са изсичани от камък явно неземни жители. Съществата, увековечени в камък, са имали тела с изпъкнали кореми, големи удължени глави,върху които се открояват огромни очи. При някои от тях фалосът е ясно изразен. 

Нека разберем какво послание са ни написали Дедите ни с тия стряскащи статуи! 

ТЕЛА С ИЗПЪКНАЛИ КОРЕМИ=Кан(Жреци) от Дуло на Мария и Исуз Балк–
триизмерна материална визитка на Българските жреци,култивирали хората и острова, построили и обслужвали величествената мегалитна светилищна база на острова

УДЪЛЖЕНИ ГЛАВИ=Балги от Дуло на Ежуа–Българи,жреци на Исус от рода Дуло 

ОТКРОЯВАТ СЕ ОГРОМНИ ОЧИ=Кан(Жреци) на Богиня Матара и Исуш Трака

Също така те са изобразени в дрехи, които приличат на скафандри. Учените още не са успели да изяснят – дали това е плод на фантазията на безумен скулптор, или впечатления от среща с непознати същества. Но дори и най-скептично настроените изследователи са на мнение,че в тези статуи има малко човешки черти.

Абсолютно човешки са всички черти на статуите,и Божествени при това–непонятни са за непосветените,за които разсекеретяваме тайната на статуите!

СКАФАНДРИ=ФАК ИС ДРАК=Бок Иса Драк=Бог Иса от Тракия 

Ето и на кои са "безумните скулптури" и кои са "безумните скулптори" :

БЕЗУМНИ СКУЛПТУРИ на=на Богиня Мат и Исуз Булкарина

БЕЗУМНИ СКУЛПТОРИ от=от Булкари на Исуз и Богиня Мат
жреците на Исус и Мария

И наистина, тиките напомнят описанията на гости от далечни светове. Възможно ли е жителите на Нуку Хива наистина да са ги виждали и дори да са им се прекланяли?

Ето откъде са и гостите от далечните светове и на кои са тия митични далечни светове–на извънземни ли,на земни хора от познати земи и познат род,ли...

ГОСТИ от ДАЛЕЧНИ СВЕТОВЕ=ГОСТИ от Дуло на Бог Исуш и Богиня Диана–Българите,жреците от Дуло,строителите на феноменната мегалитна скална светилищна система,която ще ви покажем след малко! 

image

Най-голямата скулптура е висока 2,5 метра. Нито един от идолите не повтаря друг, всеки изобразява определено божество.
Местните и до днес смятат, че тиките носят силата на изобразеното божество. Един от боговете помага във военните дела, друг спасява от нещастия, трети допринася за богатата реколта и т.н.


Сега ще разберем,какво ни казват с този габарит майсторите на скулптурите:

СКУЛПТУРИ ВИСОКИ ДВА И ПОЛОВИНА МЕТРА=
СКУЛПТУРИ от Балки,Братя от Бог Иса и Богиня Мат

визитката на строителите на скулптурите,които са Българите,Братя от Бялото Братство на Бог Исус и Богинята Майка Диана

Ето и кои са тия анонимни Божества,които са избразени на статуите и на които се кланят местните маори :

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

Ето и на кои са местните маори:

МЕСТНИТЕ МАОРИ са на=са на Иса и Диана Мат Мария

Тези, които се придържат към версията за извънземни, смятат, че модели за тиките са били различни пришълци. Едни скулптури приличат на рептилоиди – най-древните и злобни същества във Вселената според уфолози

                                  

image
 
Друга група скулптури,смятат уфолозите,изобразява сивите“.
Те отдалече напомнят на човек с крехко тяло, тънки ръце и огромна глава. Само непропорционално големите очи и усти издават извънземните същества в тях
.  
 
Едни ги смятат за такива,другите за онакива–вижте как нашата Дешифрираща програма ги превежда под един и същ общ знаменател!

РЕПТИЛОИДИ=Братя от Дуло
Българите от жреческата каста на Дуло,на който род херметичният зверински хералдически символ по Древно–Българският календар е Змей,Змия,Ламя,Дракон..., общо 12 синонима на змей. 
Братята от Дуло са в класифицирани в две категории братства на святите и изродените потомци на Българските Богове според предварително раздадените роли  :
Всемирното Бяло Братство и Черното Братство

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара

ЧЕРНО БРАТСТВО=Черни Братя от
Богиня Диана и Иса

СИВИТЕ са=са Иса и Богиня Диана

ТЪНКИ РЪЦЕ И ОГРОМНА ГЛАВА=Балги,Кан(Жреци) на Иса Трага и Мария

НЕПРОПОРЦИОНАЛНО ГОЛЕМИ ОЧИ И УСТИ=
Българи от Дуло на Цар Исуш и Богиня Мат 
 
ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ=Дуло от Богиня Диана и Бог Изуш
програмата въведе всички тия странни "извънземни" и извънстандарта същества,в категорията на Българските цивилизатори от Божията жреческа династия Дуло


Почеркът и стилът на видео–файловете и на посланията,както и на производственият фирмен печат върху тях,които ни изпращат Дедите ни,са абсолютно различни на пръв поглед–PRIMA VISTA–във всяка самобитна Българска култура и цивилизация по различните кътчета на света,но подложени на въздействие с Дешифриращата програма на Свещения шифър,ни съобщавата винаги едно и също–винаги ни информират за Българските Богове и Тяхната жреческа гилдия–феноменните Българи от Дуло, изградила всички култури и цивилизации по света! 

Ето кои виждаме от пръв поглед и в кои се влюбваме от пръв поглед,както казват италианските траки Аmore а prima vistaЛюбов от пръв поглед!

PRIMA VISTA=
Богиня Матара и Бог Иса=Богиня Диана Мария и Бог Иса

АMORE A PRIMA VISTA=Богиня Матара Мария и Бог Иса


ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД=Павел от Богиня Диана и Бога Българин

Тази конспиративна техника за различен почерк и стил на видео–файловете и на посланията,както и на производственият фирмен печат върху тях,се прилага за да се избегне многовековната универсална перманентна цензура върху сакралната Българска информация,налагана ревностно и последователно с всички геноцидни средства от ударният отряд на инквизицията и заговорниците срещу Българите по целия свят : официалната юдо–византийска световна анти–Българска историческа школа,защото ако по външен вид материалната културата на различните народи и цивилизации бе една и съща по оригиналният Български тракийски тертип и стандарт,и на всички бе поставен един и същ авторски печат на цивилизаторите и строителите на материалната култура,то от тази материална култура нямаше да е останало съхранено и късче,както в България на Балканите цялото древно архитектурно–инженерно материално строителство и произведения на изкуството,са окрадени и изнесени или превърнати на вар и натрошени на дребно строителни материали!
Освен това това уникално самобитно разнообразие на материалното културно наследство на различните народи,е основната идея и цел на трансепохалният проект "Българите и човешката цивилизация" на Българските Богове–Демиурзи,провеждащи  и ръководещи лично изпълнението на проекта !




По време на обследването на статията от подложния постинг на няколко пъти ви подхвърлихме,че накрая ще ви покажем истинското материално богатство на острова,построено от Българските феноменни енерго–строители и инженери,за което нито в тази статия,нито където и да е другаде,няма казана и думичка дори,а бегло се 
споменаво за природни геоложки формирования и феномеми
Вие си потърсете сами в нашите просветителски статии какво представляват тия "геоложки природни феномени", като заложите в търсачката на Гугъл  таговите пароли 
"безистена и природни феномени" ,"безистена и скални светилища",а ние разкриваме пред вас и пред света поредният светилищен комплекс от единната световна светилищна мегалитна мрежа на планетарната енергийна система на Българските Богове,управляваща всички процеси на Земята  

image
  
Мощен пирамидален светилищен енергиен комплекс   
 
image  

image 

   
ВЕЛИЧЕСТВЕН ОСТРОВ=ВЕЛИТШЕСТВЕН ОСТРОВ=
ОСТРОВ на Дуло от Богиня Диана и Бог Исуш

остров заселен от траки,доведени от Българите–Жреците от Божия род Дуло,които застрояват острова с мегалитни енергетични светилищни съоръжения и комуникации, чрез които култивират и цивилизоват тракийското племе маори,кръстени по името на Майка Мария 

image 

Taiohae Bay

TAIOHAE BAY=Бохиня Диана

Величествен енергиен кмплекс
image

Можете ли да си представите,какво означава това на такова мижаво парче островна суша да живеят 100 000 и повече души,и то са живяли наистина като в рая,с всички комфортни условия и екстри на живот!

ЕКСТРИ НА ЖИВОТ от=от
Исуж Трака и Богиня Диана=от Кристож и Богиня Диана

Как са живяли и от какво,и от кои супермаркети и рогове на изобилие са се снабдявали и по кои заведения за обществено хранене,макдоналдси,KFC и шнек–барове са се хранили,ви показваме сега 

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгария

СУПЕРМАРКЕТ=Бог Иса Трака и Мария

ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ХРАНЕНЕ=Бог Изуз Драх=Бог Хриздоз=Бог Христос

ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ от=ХРАНЕНЕ от Бог Исуш и Богиня Диана

МАКДОНАЛДС=Дуло от Иса и Майка Диана

KFC=Бок Иса

ШНЕК БАР=БАР на
Кан(Жрец) на Ешуа

Мисионерите строяли катедрали и налагали с меч и кръст и чрез убийствата на десетки хиляди невинни и чисти Божии деца,фалшивата псевдо–Исусова византийска инквизационна религиозна фалшафикация Християнство,за да изкоренят истинското Българско езическо познание на местните,на което са ги научили Българските Жреци,
и доста успешно са се справили с мисията си на инквизиция и геноцидатори,като успели да редуцират населението на острова от 100 000 до 600 души през 1934 година,обаче въобще не са си и помисляли да разрушат езическите им енергийни резервоари и стожери източници на сила–гигантските мегалитни изкуствено построени скални светилища, защото нищата им фантазия и непосветеност въобще не са им позволили да видят тия поднебесни Божии Български храмове,които ви показваме! 

image

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса

Пък и да бяха ги научили какво представляват,въобще не им е било по силите да ги разрушат и спрат действието им
 
image

Древната митология на островитяните ни донася информация,че Бок е събрал Земя на упчина и е построил дом за един ден,а нашата дешифровка и видеоинформация показват какво е това Божествено строителство:


СТРОИ ДОМ САМО ЗА ЕДИН ДЕН на=СТРОИ ДОМ на Исуз и Мад Диана
островът е уникална светилищна енергийна база,застроена с гигантски мегалитни пирамидални скални комплекси

БОГ СЪБРАЛ ЗЕМЯ НА КУПЧИНА=БОГ СЪБРАЛ ЗЕМЯ НА КУПТШИНА=
ЗЕМЯ на Богиня Диана и Бог Исуш Българина

светилищна експериментална земя и база на Българските Богове  
 
Как ще се скрие истинският статут на острова,който е феноменна експериментална база,застроена с гигантски мегалитни светилищни съоръжения–мултифункционални инсталации за творене на тях на чудеса и производство на материални и духовни блага за задоволяване на материалните и духовни потребности на хората,включая и универсалните хранителни нужди на хората,за които учените толкова се тюхкат,че нямало как да да си доставят необходимите "белтъчини за менюто"– сиреч месото,та затова като няма от къде,те са се самоизяждали и самозадоволявали помежду си като върли канибали!   

image

А скрийте тези строежи на Божиите строители!
И тези изкуствено построени пирамиди не са от най–едрогабаритното строителство на Българските феноменни енерго–строителни инженери,а са от среден тип съоръжения!

image

И ето кои са поднебесните храмове на маорите!

ME-AE MOARI TEMPLE=Дуло на Богиня Мама Марияхрамове на жреци от Дуло
    
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

image

Изкуствено построена от Българските феноменни строители скална пирамида в океана,мултифункционален енергиен комплекс за производство на блага 

СКАЛНА ПИРАМИДА=Ка
я(скала,скално светилище) на Иса Ел(Змей) и Богиня Мадара

Ето и поднебесните храмове на маорите!

ME-AE MOARI TEMPLE=Дуло на Богиня Мама Мария
    
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 


image
 
И ето кои са поднебесните храмове на маорите!

ME-AE MOARI TEMPLE=Дуло на Богиня Мама Мария
    
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 


image

И ето кои са поднебесните храмове на маорите!

ME-AE MOARI TEMPLE=Дуло на Богиня Мама Мария–храмове на жреци от Дуло
    
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса  
 
Пристигнаха и резултатите от ДНК–пробите,които бяхме взели от разконспирираните извънземни рептилоиди,строители на феноменните чудеса на островите,които проби потвърдиха по поредният интердисциплинарен канал това,което вече знаехме,преди още да свалим противогазите и маските им и вземем ДНК–пробите,а именно,че те са:

ДНК=КНД=Кан(Жреци) на Диана  
 
Ето още един автентичен уникален документ и видео–информация в подкрепа на разсекретената  генетична принадлежност на вождовете на едно от племената,който виждаме начело на ритуалната танцова група в един от музикалните ни видео–клипове:

image 

ВОЖД КОЙТО НОСИ ДЕТЕ НА РАМОТО СИ=
ВОЖД,КОЙТО Е ДЕТЕ от Исус и Матара–генетичен династичен потомък на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,генно–инженерна ашладиска на Сеячът на Божието семе по света–Цар Авитохол,Павел– първородният син на  Исус и Мария Магдалена,върху туземна майка

 
Екип на bezistena и екип от строителите и операторите на скалните пирамиди на острова,водени от Първожрецът им Цар Авитохол,Павел,сега Свети Павел,построил през 2 век сл.Хр. тия поднебестни храмове,с който заедно извършихме генерален ремонт на пусковото оперативно устройство на мегалитния светилищен комплекс на острова и го подготвихме за скорошният му рестарт на ръчен режим,и посял свещеното феноменно Божие семе на Дуло по тия места 

 
ИСД с Любов!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
09.11.2015 22:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725422
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!