Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2015 06:48 - Каква секретна информация и колко дявола и ангели извадихме от сейфа на трако–келтската тиква Хеловин!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1881 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 01.11.2015 14:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Да се хванем на бас пред двама свидетели и куп съдебни заседатели,че скоро всички американци ще носят мартеници,а православните Българи ще празнуваме по Свещените Божии храмове Хеловин с див възторг!
И не само американците,ами всички седем и кусур отгоре милиарда човеци ще носят мартеници и ще празнуват с нас Българския празник Хелувин!

За целта ще ни помогне статията 
"Хиляди Българи са против Хеловин!",
на Vesti.bg 
www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/hiliadi-bylgari-protiv-helouin-6044642

която вярна,но скромна цифра,ние корегираме на стотици хиляди,а може би и хиляди хиляди,което значи,че милиони Българи са против Хеловин,и допълва,че най-често заканата е,че Българинът би празнувал Хеловин,ако американците си сложат мартеници!

И двете положения–че Българите ще празнуват Хеловин,и че американците ще сложат мартеници на ръцете и на дрехите си,са абсурдни и невъзможни да се случат,но ние ви декларираме,че съвсем скоро ще се случат,и то без тази условна взаимовръзка помежду им,затова и правим този на пръв поглед губещ за нас бас!
Ние винаги ви декларираме,прорицаваме и доказваме абсурдни неща и събития от гледна точка на непросветената логика и официално възприетите положения и история в света във връзка с Българите,и ви оставяме да се уверявате в тяхната правота и верност,въпреки привидната им начална абсурдност и невъзможност,защото вижте пак какви хватки умеем за да виждаме в невидимото,в миналото и в бъдещето и да печелим всички абсурдни и на пръвпоглед губещи басове!

ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС пред=пред Бог Исус и Бохиня Мад

ДВАМА СВИДЕТЕЛИ=
Богиня Мат Диана и Бог Иса Дуло
Българските Богове,Родоначалници на Българската Божия планетарна династия Дуло

ДВАМА СВИДЕТЕЛИ от=от Дуло на Богиня Мад Диана и Бог Иса

СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ=
Син на Бог Тати Исуз от Дуло
свят потомък на Бог Отец Исус от Неговата династия Дуло,със статут на Светец,от която транспространствена гилдия ще бъдат съставени екипите на съдебните заседатели на Върховните съдии в Съдния ден!

ВЪРХОВНИ СЪДИИ=Бърх Бог Иса и Диана–Българинът Исус и Богиня Диана

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана

Хванахме се на бас,нали!

В този случай за нашето мотивиране ще ни помогне форумен коментатор,върху чийто коментар ние ще направим отново нашите разшифровки на изнесената информация с помощта на  

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,който шифър и инструментариум трябва да го усвоите,за да можете да разберете и проумеете Божиите послания!  

Vesti.bg=VESTI.BG=Бог Иса и Диана Богиня=Бог Иса и Богиня Диана–
информационен сайт,създаден от Българските Богове за информиране и просвещаване на Българите за Тях и за превенцията ни за Тяхното скорошно Явяване!


Форумецът–Българин казва,че Хеловин е поредната тиквена родоотстъпничестка поквара на целия Български народ. Това е лигаво копиране на чужди за епохата и географията ни празници, натресено от жидоевропейците и жидоянките след Еволюцията от 1989 г. Българският народ и БПЦърква спят и приемат безпринципно всичко,което днешните господари на света натрисат на своите колонии и бананови територии. 
Само че България и Българският народ, е крайно време някой да прогърми света, че не са бананова територия,а последен,колкото и жалък да е вече благодарение на куп родотстъпници, остатък от най-великата и древна държава на света,люлката на световната цивилизация–Велика България, основана от Карт Джам Кавес Зияджи в 14953 г.пр.н.е. 


КАРТ ДЖАМ КАВЕС=
Трак Исуж и Богиня Мад=Кристож и Богиня Мад=Христос и Богиня Мад

ЗИЯДЖИ=Диана и Изуж=Дионизиуж=Дионисиус

КАРТ ДЖАМ КАВЕС ЗИЯДЖИ=
Исус Трака и Богиня Мад,които са Дионисиус 

И ще корегираме съвсем леко нашият форумен съекипник,че Велика България,която наистина и безапелационно е люлката на световната цивилизация,не е създадена през 14953 г.пр.н.е.,а е създадена веднага след Сътворението,което е дело на същите Богове,които разсекретихме в името на  Карт Джам Кавес Зияджи !

Ако днес нас ни управляват тиквеници,това не е гордост за Българския народ,а карикатурна подигравка,този тиквен празник не е наш автентичен! 
Нека спрат да ни го натрапват.Като иска маски,Българският народ си има своите най-древни празници с маски,–Кукерските празници в края на зимата. Тогава нашите така се дегизират и играят, че би трябвало да бъдат пример на света със своето многообразие, автентичност и дълбочина. На малките чуждопоклонници трябва да им се налее в главите, че ние си имаме много по-хубави и пищни традиции от тези, които жидомасонската банда, качена на власт в България ни натрапва беспирно.

Трява някой да заяви, че т.н. келти, са Древни Българи, само че първо са били техните роби, наричани от Българите калти–обикновени хора, равнозначно на подвластни,на роби.
А себе си Българите са наричали за разлика от тях ас-калти, т.е. велики хорагосподари.

 
 
И понеже друг любопитен форумец–Българин възкликна,че някой трябва да ни даде повече достоверна информация,че келтите са Българи,ние сега правим само тези разшифровки,а накрая ви даваме справочната литература какви са келтите,натъпкана с такава информация,взета и пречистена направо от извора със Живата вода,за де пиете и се пречистите и преосветите и вие!

КЕЛТИ=Кан(Жреци) от Дуло
Български жреци от Божия род Дуло,които са Духовните водачи и племенни вождове на елитното тракийско племе келти,индексирано с този херметичен жречески титул

АС КАЛТИ=Калти на Иса=Кан(Жреци) от Дуло на Иса
Български Жреци от рода Дуло на Бог Исус

Този "келтски" празник си е заимстван от древните Български тържества.
През м. септември (Сомор ай) празнували Сомор или Тъйшгири ботаксъ ("миша каша", празник на реколтата), когато юношите гощавали девойките, преоблекли се като тъйшгири (деви от Подземния свят или Нор), т.е. мишки, норки, при което започвала гощавка и запознанство с девойките кущани (гостенки).


Нали знаете вече със сигурност,че всички празници нашите посветени Деди са съставяли,за да имплантират в езическия народен празничен календар и в тяхната ритуалност и терминатика,преследваната и тотално цензурирана и унищожавана Българска Божествена родова информация и документалистика,за да може да се съхрани и гарантира нейният автентичен пренос до нас до наши дни и види сега бял свят!

Ето:

СОМОР АЙ=СО МОРАЙ=СО МОРЙА=Иса и Мария

ТЪЙШГИРИ БОТАКСЪ=
Трака Исуш и Богиня Диана=Исус Трака и Богиня Диана=Кристос и Богиня Диана
тука ви се изеснява,защо основната част от съхранените древно–Български херметични възлови важни термини и изрази имат ориенталско–азиатско звучене–защото това са анаграмни фонетични кодирани комбинации на истинските сакрални имена,титули и характеристики на Българските Богове,които в правия текст са най–прекрасните и благозвучни благородни аристократични свещени думи и изрази!

Нека видим сега и кои са тия гостенки деви–кущани от подземния,сиреч от невидимия Божи свят

КУЩАНИ=КУШТАНИ=КУН ТА ИШ=Кан(Жрици) на Диана и Ешуа

Ето и на кои са кръстили месец септември нашите Деди–гениални лингва–майстори и зашифровчици !

СЕПТЕМВРИ=Иса Бог и Богиня Матара=Бог Иса и Богиня Матара 
 
Разбира се,че няма да пропуснем да съобщим и разсекретим документа,че и всички месеци са кръстени по същата Божествена лингва абрака–дабра технология,обобщени с думата месец : 
 
МЕСЕЦ=МЕСЕТС=Исус и МаТ=Исус и Ма (Майка) Диана


През м. октомври (Къйргар ай) празнували Къйргар, като хората разпалвали голяма клада, заставали наоколо, пеели и играели. Самият Хеловин, автентичният Сауин, е точно това име, копие на древния Български празник.

ОКТОМВРИ=ВОК МОТИР=Бокиня Матара

КЪЙРГАР=КЪРГ РАЙ=Каргуна е Рая=Кукери от Рая

поредният секретен документ–прокламация,че Българският Ямболски борчески жречески квартал Каргуна,в който никога е нямало и няма и сега нито един циганин и турчин,е ареалът на Сътворенческият Рай,облъчван и освещаван от Свещената Българска тракийска река Тунджа (сега превърната в тази ѝ част в отходен мръсен нежизнетворящ канал),и че в него се съхранява и от него тръгва след падането на Ямбол под турско робство свещената Българска Божия жреческа гилдия ,за което ви даваме подробна информация в статията ни

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672 ,

и във всички наши постове,които можете да извадите като заложите в търсачката на Гугъл таговите входящи пароли безистена и Каргуна

Каргуна е и изходящата лигва комбинация,от която е образувано и името на култовите мистични Ямболски кукери,които произлизат от Каргуна и са легализираната конспиративна трансформация на Ямболската жреческа гилдия,от които кукери и техните ритуали са производни всички езически маскировъчни ритуали и традиции по целия свят,както и бледото им копие Хелувин!

И когато нашите медии искат мнението на някой си доцент от Нов БУ,нека са наясно, че тоя нов университет е една люпилня на предатели на България,създадена и плащана от най-големия враг на България,жабочовека,циганина от Унгария, жидомасона и агента на ЦРУ,Сорош!Ето пак кой е Сорос!
Виж се ти,Джордж Сорос,още веднъж кой си,и че няма мърдане от нашата хватка,от Божията хватка,и че е време вече да се покаеш и преклониш пред нас–Българите,Божият свещенически народ!!

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173

George Soros=ДЖОРДЖ СОРОС=Джордж от Сар Иса–Джордж от Цар Исус

ДЖОРДЖ ШВАРТЦ=ДЖОРДЖ ЧЕРНИЯ=ЧЕРЕН Друид на Ежуж 


В тоя "университет" се прокарват антибългарски тези, учат младежта да са чуждопоклонници, да скъсват със своя род и родина, да почитат чуждото! ! Срам и позор държавата ни да позволява тая антибългарска доктрина, което да лее антиБългарски тези и уроци, това НПО, да се развява свободно, даже с подкрепата на държавния апарат. Естественият извод, че тоя апарат не е Български, а чужд! Срам и позор за нашата история и култура! 

Абсолютно съгласни сме с Българският форумец и се присъединяваме към неговите гневни и истински разобличителни и громящи квалификации и изводи,и като разкриваме за Кои е срам и позор този човек,

СРАМ И ПОЗОР за=за Бог Зар Иса и Мария ,

разсекретяваме името на ректора на Нов БУ,за да трансформираме излъчваната от него черна анти–Българска смъртоносеща енергетика в положителна,и я вложим в нашия свръхмощен арсенал за нашето всепобеждаващо свръхоръжие Любовта! 
 
ПЛАМЕН БОЧКОВ=ПЛАМЕН БОТШКОВ=
Кан(Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа от Ямбол
израждаща се генетична издънка от Българската жреческа гилдия на Бог Исус и Богиня Диана от Ямбол,което е видно и от сакралната етимология на името му Пламен!

ПЛАМЕН=АМПЕЛ=Ампол=Ямбол=Олямб=Олимб=Олимп
и още много сакрални производни от името на Първосвещения Божи град Ямбол,една от които е обобщаващото име на всички човешки племена,които са тракийските племена, генетичен производствен продукт на Ямболските жреци–феноменни генни инженери и алхимици,и подкарани от тях в качеството им на Духовни водачи и племенни вождове,на пост–Сътворенческо разселение по целия свят :

ЯМБОЛ=БЛЯМО=БЛЕМЕ=Племе 
 
Няма да пропуснем да разсекретим и името на тиквено–кратунковия празник Хелувин,за да разберем поредната оригинална жреческа анаграмна комбинация–родови документ за произход на Българското тракийско племе келти!

ХЕЛУВИН ––> обратен прочит и анихилиране на кодировъчния назал Н ––>=
ВУЛЕХ=ВУЛХЕ=Вулхи=Булхи=Булги–Българи

Разбира се,че келтите не са Българи,те са тракийско племе,което е произведено по пост–сътворенческата технология на глава 2 от книгата Битие на Светото писание,и за които процеси ви запознахме в нашите постове : 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.

bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965  
 

Българският сакрален етносен етноним ХЕЛУВИН=Булхи,Българи,е секретен документ,който Българските жреци–Духовните водачи на келтите при разселението им на острова Британия,им връчват да пазят и съхраняват през вековете и изпитанията, за да документират с него чий генетичен и културно–цивилизационен продукт са.

Сред тракийското келтско племе има голям процент Български жречески феноменен генетичен имплант в различно количество и чистота,от който е духовният, интелектуалният и управленческият елит на британските тракийски племена и конкретно в случая на Ирландците,на които отдавна сме разкрили,че сме им дали освен феноменните си гени и цялата им сегашна култура и цивилизация,но и свещеното ни столично име на Ямбол–Дъбилин,Дъблин!

справка :
–въведете в търсачката на Гугъл паролите :
безистена и Дъбилин,безистена и Дъблин


  
Статията ни съобщава,че сред най-търсените костюми за празника в един от специализираните магазини в София са тези на Супермен,Батман,Спайдърмен, както и на някои герои от „Междузвездни войни”,а пък ние разконспирираме за пореден път тия наши Български илюминатски жречески агенти–свръхчовеци,които сме пуснали между хората да имплантират в тях тия свещени Божии именни анаграмни комбинации,за да можете да ги познаете от раз сега,когато ви дадем шифъра и секрета за тях!

СПАЙДЪРМЕН=Иса и Богиня Мадара=Иса и Богиня Диана Мария

СУПЕРМЕН=Иса Бог и Мария=Бог Иса и Мария

БАТМАН=Богиня Мат

МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ за=за Безиздена на Богиня Мад и Ежуа

войни за Безистена–Първосвещеният Божи храм в Ямбол,заради който се води не само вече започналата трета световнавойна,но и и всички досегашни войни на Земята, водени пряко или косвено за Първосвещения Божи храм в Ямбол–Храмът на Иса Ламя, кодиран като Храмът на Соломон

За Българите,които декларират категорично,че биха празнували Хелоуин,ако американците си сложат мартеници,им гарантираме,че скороще празнуват задължително Хеловин според туреният облог и залог–мартеницата,защото американците задължително ще си сложат мартеници и те съвсем скоро! 

image

Гарантирано от титулярите на прекрасната анаграмна комбинация от имената им–Българските Богове! 

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Матара Диана и Иса
това е вещаяният страшен апокалиптичен белег на звяра,който не само всички Българи,не само всички американци,ами всички хора от всички племена ще носят съвсем доброволно и възторжено на ръцете и гърдите си до сърцето,както всички от нашият екип носим постоянно,за да могат Боговете ни да ги разпознават!  

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА=Богиня Диана и Иза Българина

Ето Българи,и траки–американци без корени и родова памет и от кол и въже събрани, и всички други траки,по света разпиляни,да четете и се просветете,защо ще носите мартениците,че хич време не остана вече !

МАРТЕНИЦАТА–СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ ОТ АКАШИ ЗА СВЕТОВНОТО ЦИВИЛИЗАЦИОННО ВЕЛИЧИЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗВРЪЩАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НИ ИМПЕРСКО ГОСПОДСТВО !
bezistena.blog.bg/history/2015/03/01/martenicata-sekreten-dokument-ot-akashi-za-svetovnoto-civili.1342440

БЕЗ КОРЕНИ И РОДОВА ПАМЕТ=Траки на Бог Иза и Богиня Мадара

ТРАКИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ СЪБРАНИ=ТРАКИ на
Богиня Диана и Исуж Бълкарина

Ето накрая и нашата справочна литература,която ви обещахме в началото да ви дадем за келтите,че са траки на Българите,която е натъпкана с такава информация и е взета и пречистена направо от извора със Живата вода,за де пиете и се пречистите и преосветите и вие! 
 
Светият граал и Joy to the World 
bezistena.blog.bg/history/2014/12/17/svetiiat-graal-i-joy-to-the-world.1323245
 
YUO RAISE ME UP или защо на древните карти древната столица на келтите в Тракия е ТИЛЕ С ПИТАНКА?
bezistena.blog.bg/history/2014/12/31/yuo-raise-me-up-ili-zashto-na-drevnite-karti-drevnata-stolic.1326980

и още 28 удивителни постингови импресийни статии с автентични документи за келтите,че са тракийско племе–информация,дошла по различн иинтердисциплинарни канали до нас,и които постинги и информация можете да намерите,като заложите в търсачката на Гугъл паролата безистена и келти 
 
 
 
Задължително ще публикуваме и тревожното предупреждение на Българският блогер zaprehoda в неговия импулсивно–импресиен пост от миналата година по същия повод:
 
САТАНАТА ДОЙДЕ, ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ
zaprehoda.blog.bg/biznes/2014/11/02/satanata-doide-jalna-ni-maika-bylgariia.1309999 

като ще добавим и последвалите коментари и нашият коментар в поста му:


Въпреки предупрежденията,че Хелуин е чужд и вреден празник,децата си го отпразнуваха. 
Маскираха се, играха, смяха се, снимаха се...
Въпреки предупрежденията на дядо Николай и други народни пастири, че това е празник на сатаната и демоните.
Децата обаче се маскират като сатани, демони, вещици, зомбита и какво ли още не и се хилят.
Може би защото не учат вероучение и не знаят, че сатаната и демоните съществуват.
А може би трябва да им се обясни, че те идват от Запад и са продукт на католицизма и разните други секти.
Сатаната веднъж идва на Хелуин, после на Свети Валентин, скоро ще се пръкне и на самата Св.Богородица.
Както върви, ще се настани трайно тук.
Обаче не е ли по-добре католически сатана, отколкото някакъв източен Джин, изповядащ радикален ислям?
Интересно ,че от Изток не идва нищо. Едно време в Пловдив имахме фестивал на Руската и Съветска песен, но ето- 25 години го няма. А той можеше да бъде контрапункт на западните демони.
Между другото едно време като деца си правихме подобен празник. На Сирни заговезни. Преобличахме се, маскирахме се, веселяхме се.
Всяка култура си има своите карнавали. Някой обаче унищожи Сирни заговезни като карнавал – партията ли беше, самата църква ли не го припозна?
И сега на празното място идват чужди празници.
Намеренията са ясни – да унищожат заветите на отец Паисий и неговите съвременни следовници.
А дали Жозеф Дол също не е част от сатанинския план. Как точно преди Хелуин дойде и каза, че патриотите не трябвало да влизат в правителството?
На трябваше ли да му изкараме насреща една чудотворна икона и да му спретнем едно литийно шествие?
И все пак има едно утешение – по-добре да растат поклонници на сатаната, отколкото педерасти.
Не „гейове”, това също е западна дума, ние си имаме наша.
Само че тези гейпаради не са ли част от същия заговор за унищожението на българщината? 
 
shtaparov
02.11.2014 10:58

"Хелоуин" днес е чужд празник,но някога е бил наш,понеже дедите ни го занесли на Британските острови преди около 3 000 години чрез "Fir Bolg" и го празнували на Коледа. Затова "Хелоуин" на древен Български означава "Хелодин" (Келодин,Коледин,Коледен)- ден на Слънчевия бог. Празникът е езически разбира се- преди 3 000 години християнство не е имало. Та ако ще го празнуват децата ни,те трябва да знаят древния му Български произход и да го прославят,а не да го забравят! Повече по въпроса ще напиша в отделна статия.
цитирай

nick195 -  
03.11.2014 01:44

Абе началник,ти ми се виждаш да си македонец ? И дедите ни като как го занесоха това на Британските острови ? В ролята на какви ? На завоеватели ? Кое е това балканско преселение към Британските острови, за което аз не съм чувал ? Чувал съм за монголоидна раса, пръкнала се по целия свят под формата на ескимоси, индианци, мургави жители из тихия Океан, но за балканци населили Британските острови не съм чувал. 

Доброто в случая е, че поне българинът излиза със собствено произношение на думата.
http://www.howjsay.com/index.php?word=halloween&submit=Submit


И тука се намеси отявленият антибългарин с долния аватар,който ще срещнете навсякъде по блоговете да мърсува срещу Българите и нашето цивилизационно величие,защото е българин с малко "б" според дадената му мерзка роля!

apostapostoloff 
03.11.2014 05:41

Ние сме измислили всичко–и Хелоуин, и компютъра, и ебането... Голяма работа сме, еееееей!


bezistena - 
03.11.2014 21:30

Поздравления за автора на импресийния изблик!
Направеният интуитивен и логичен паралел между ХЕЛОВИН и СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ обаче не е изключване на тъждественост между двата празника,а за почуда на непосветените и най-вече на сквернителите-нихилисти и мерзавци-антибългари,е акт на тяхното уеднаквяване!
Защото shtaparov е абсолютно прав-а при него,както и при нас,всичко е категорично документирано с автентични документи и интердисциплинарни аргументи и доказателства-че толкова стряскащият измислилите дяволите и сатаните гузни души празник ХЕЛОВИН е автентично Българско жреческо изобретение като всички езически празници,в което е вложена и имплантирана секретна сакрална информация за Боговете на Тракийските племена,заселили цяла Европа,водени от Духовните си водачи-Българите,които са Свещеническата Жреческа каста на Бог Исус и Богинята Майка,Мария Магдалена.
В обредната ритуалност на този езически празник,както и на всички други,Българските жреци са закодирали с помощта на Свещения шифър,за който ви просвещаваме в нашия блог,информация за върховенството на Българските Богове и цивилизационната роля на тяхното потомство-Българската жреческат каста.
 
Декодиращата програма на Свещения шифър,е категорична какво прокламира името на този страшен езически празник ХЕЛОВИН:

ХЕЛОВИН=БОЛХИ=Българи
Духовните водачи на поредното тракийско племе,заселило и основало културата и цивилизацията на Острова!

В анаграмната жреческа индикация на Предводителя на Траките на Острова – Fir Bolg, е заложена прокламацията на епохалната тайна Бог Е Българин!,другият изказ на Господ Е Българин!,за който кой ли не ни иронизира в жалък и мерзък подигравателен нихилизим и Българо-мразие,въобще и не подозирайки,че това е святата епохална тайна и истина на човечеството,която сега ни разкриват Исус и Мария чрез всеобхватни интердисциплинарни процеси и разкрития!

FIR BOLG=F BOLGIR=Бог Българ=Бог Е Болгарин
където F,Ф-е "Бог" по речника на Свещения шифър,и още:

FIR BOLG=Фер Болг=Вер Болг–Змея Българин
където ВЕР е Змей-един от 12-те змейски животински символа в древноБългарския календар на Българската династия Дуло,съставена само от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!
Затова и британската хералдика е натряскана с всякакви дракони и змейове–защото цялата тяхна управляваща върхушка и аристокрация е потомствена Българска от Исус чрез династията Дуло,от която са те и която тайна правеха досега всичко възможно да не излезе на бял свят!

А какво правят Исус и Мария Магдалена хиляда години преди Новата ера ли?
Ами нали затова Те Са Богове–да си ходят както си искат във времето и измеренията,а освен това Те Са и Демиурговата двойка,сътворила или построила световете!
За което ви информираме във всички наши статии на блога ни!

bezistena -  
03.11.2014 22:04

А маскарадният Хеловин е другото херметично наименование на същия Български огнео–маскировъчен мистичен езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ,в който чрез тази уникална анаграмна комбинация е вложена същата информация,указваща този път конкретно кой е този ДревноБългарски свещен езически идол:

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=Сар Бог Изез=Цар Бог Исус – Царят Бог Исус 

голямата работа са били нашите Святи Деди–Жреците на Исус,а,
Приятели zaprehoda и shtaparov!

И не е точно да казваме БИЛИ СА,защото те сега са действащи транспространствени Светци и наши закрилници и обгрижвачи,подготвящи Съдния ден–сиреч Деня на Исус и Мария:

СЪДЕН ДЕН=ДЕН на Иса и Диана,
Които Са Съдниците на всички ни скоро,заедно със съдебните заседатели–Чистите и Святи Българи,Техните деца!

СЪДНИЦИ=Деца на Иса

ЗАСЕДАТЕЛИ=
Исуз и Диана Дуло=Дуло на Исус и Диана (Която е Богородица,Мария Магдалена)–святите потомци от Дуло на Исус и Мария

От съшата потомствена група е и авторът с неговия внушен(заприходен) свише аватар

ЗАПРЕХОДА=Иза Барх и Диана=Исус Българина и Диана,която е Мария Магдалена

Бъдете благословени,Българи,и не обръщайте внимание на присмехулнците и нисшите сквернители–те са тъмния мътен и нечитав фон,на който нашето интелектуално превъзходство и величие изпъкват още по-ясно!
Скоро и те ще се преклонят на Българския Божи народ чрез ударно катарзисно екстремално осъзнаване!

 
 
Изпълняваме молбата на транспространственият ни късно–ранен гост–Свети Бон Скот–фронтменът на AC/DC,да ви поздравим по случай изконния Български празник ХЕЛУВИН,с постингът и песенният блог към него,който правихме заедно с него за култовата му група,обвинявана от псевдо–Исусовата религия Християнство,че са фундаменталистите на сатанинските рок–течения,заразени от Хелувин !

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси! 
bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304 

 
AC/DC - Rock N Roll Train
 екип на bezistena и гости транспространствените ни гости–Светиите,които били Жреците,съставили тоя "дяволски неБългарски празник",и които са от отбора на  Вси Светиите,които Българите според статията обвинявали за неБългари и в конспиративизъм,което последното обвинение е абсолютно верно,защото Всите Светии движат целият свят и цялата дългохилядолетна драматизация Българите и човешката цивилизация! 
 
КОНСПИРАТИВИЗЪМ=Кан(Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара
ВСИ СВЕТИИ от/на=от/на
Бог Исус и Богиня Матара ИСД с Любов!Гласувай:
7
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.11.2015 06:50
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
01.11.2016 20:55
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5139733
Постинги: 1549
Коментари: 2888
Гласове: 30962
Календар
«  Април, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!