Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2015 17:46 - Списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България.Ципрас,Столтенберг.Част 2
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4944 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.10.2015 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Правим кратък статистически списък–справочник с данни за българо–юдейския генезис на политическите и държавните лидери на основните Европейски държави,участващи в чудовищния заговор като посветени съзаклятници срещу Българите и човечеството,който провеждат сега.

С тия кратки статистически справки ви демонстрираме техния общ произход и генезис от изродените кланови разклонения на Българската свещена потомствена рептилска династия Дуло,която е съставена задължително и безкомпромисно само от генетични кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната новоепохална родова генерация.

По този начин ви провеждаме и поредното просветителско упражнение за силата и неотменимостта на кръстническия закон на всички хора от всички раси и племена,и конкретно на тия династи от Дуло,по Божиите имена и титули от Тяхната именна матрица чрез технологията на Свещения шифър,който ви просвещаваме с помощта на

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други 350 постинга от блога ни

С тия наши разконспирационни актове и осветяване на тъмните планове на заговорниците срещу Българите,като разсекретяваме секретните им документи и планове,ние ви показваме както техния Божествен произход от Българската династия дуло,така и на читавите потомци на Исус и Мария Магдалена,от които са половината Българи в България и по света,за да се познаете и потърсите Боговете и Светиите им,които ще активират във вас генетично онаследените ви от Тях феноменни способности и умения,за да се включите и вие в индивидуалното ви и на света спасяване от юдовия заговор на започналите вече третата световна война тъмни адови сили!

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу 
Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война срещу Българите,праведното потомство на жреците–друиди

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=между Братята от Бог Иса и Богиня Дианазапочналата вече война между различно нацапаните и изродени родственици от черното братство 



War of the worlds Война на световете 

Култов момент и пасаж от песента,е прорицателството в нея,че очакваме помощ от Марс,и че въпреки шансът за това е 1:1 000 000,те ще дойдат!
Ето кои идват и кои са господарите на Марс!

МАРС=МАР С=
Мария и Иса–Мария и Исус

С тия наши актове и документи даваме спасителен пояс и възможност за спасяване и на самите заговорници и душмани на Българите и на човечеството,като им разкриваме и техният Божествен произход и им посочваме единственият път за спасението им–покаянието и подчинявате им на Българските Богове,на Техните закони и на Българите!   

image

Борисов след срещата си с румънския и сръбския премиер вчера заяви : 

"Няма да оставим нашите народи да станат буферна зона!Имаме три варианта:
Сценарий А - затваряне на границите.
Сценарий Б - подпомагаме Труция, Ливан да държат мигрантите там.
Трети план - предаваме се.

А сега вървим по най-глупавия сценарий. Унгария гради ограда, проблемът остава за Румъния, след това - за Сърбия и за България, поясни Борисов"


"Много е важно да се знае, че европейската солидарност и ние всички България, Румъния и Сърбия, независимо, че Сърбия не е, но се държи като държава-членка с цялата отговорност, която има, показва, че е много по-добре подготвена от други държави от ЕС", заяви Борисов. "България и Румъния са далеч по-добри от охраняването на шенгенските граници, поне на половината от тях. Фактите не ме опровергаха, за съжаление. През Гърция, Македония огромни вълни от бежанци отиват при нашите съседи в Сърбия. Проблемът с оградите при Унгария правят едни буфери", каза още Борисов. "Няма да изложим страните си на опустошителния натиск от бежанските вълни. Да се подкрепят договореностите с Турция, да се задържат милионите там на турска територия", добави той.

И сега внимание:чуйте и вижте какво казва много проницателно и точно Борисов, нацелвайки много проницателно и точно точка 2 на тайният пъклен план на заговорниците срещу България,за който план ние ви представихме копие от оперативните карти на щаба на заговорниците още на 9 октомври в  поста ни

Джордж Сорос,поредният български изроден династ от Дуло,който родната реч омайна сладка разконспирира!
bezistena.blog.bg/history/2015/10/09/djordj-soros-poredniiat-bylgarski-izroden-dinast-ot-dulo-koi.1398173
и всички следващи постинги след това,и които карти и планове ще ви ги покажем пак след цитата на Борисов. 

"Ако вземете картата на Европа (точно нашата карта,която сме ви показвали!) ще се получи, че България,Румъния,Сърбия и Гърция ще останат буферната зона между Турция и ЕС. Усиленото строене на огради в Европа ни притеснява. Заявяваме, че имат пълната ни европейска солидарност, но не сме слепи и ако отидат на този експеримент да затворят още държави и да оставят бежанците при нас няма да сме съгласни. Не става дума за пари", каза още премиерът. 

„Опитвахме се да си обясним докъде ще се стигне всъщност. Какъв е планът – дали можем да предотвратим тази катастрофа. Не само, че не виждаме светлина в тунела, а все повече бежанци идват. Всички сме в Европа – тези хора къде ще живеят и какво ще работят, какви граждани ще са децата, които ще се раждат? Как ще бъде разпределена тази тежест? Затвори ли ще изградим в България и Сърбия, за да ги държим при нас, ако искат да идат в Швеция например?”, попита Борисов. Той изрази надежда утре да имат отговори на тези въпроси."
 

И ето картите,които свихме от щаба на мерзавците юдо–българи и анти–Българи,и нашите последващи от 9 октомври насам постингови коментари:

"Пак публикуваме няколко карти от генщаба на заговорниците срещу Българите,по които те вече водят агресията и войната срещу християнска Европа и християнския свят,със скрита краайна цел изтреблението на Божия народ–Българите и България,която война ще доведе до отварянето на световете и явяването на Боговете ни и установяване на заплануваното от Тях Царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя! 

image
 
Нашите проникващи във всички секретни щабове и сейфове транспространствени шпиони и разведчици ни преснеха копие от тази работна оперативна карта от генщаба на заговорниците срещу Българите,в който висш мозъчен тръст и генералитет са тия извратени юдейо–българи с необяснимото досега име Джордж,и сега ние ви я предлагаме на вниманието с откъси от основните оперативни моменти на операцията срещу Българите и Европа


легенда:

1.жълта стрелка
 
Втори етап на операцията под кодовото наименование:

Няма място за вас–връщайте се обратно,откъдето сте влезнали в Европейския юдо–български анти–Български съюз!

командващ втората част на операцията под общото кодово наименование "Битката за Армекедон и Обетованата Земя"–същият тандем от юдо–българина от Дуло Оланд и изтрещялата мерзавка Мерксел,правеща се на бавно развиващ се полуидиот,а всъщност е отличен оперативен тактик и дисциплиниран хладнокръвен войн в дългоподготвения и стартиран вече адов анти–Български перфиден план и послушно оръдие в ръцете на заговорниците срещу Българите,в чийто генщаб висши стратегически и командващи фигури са адашите юдео–българи Джордж Фрийдман, Джордж Сорос,Джордж Волкър Буш,Франсоа Джордж Оланд,юдео–българите Морган, Рокфелер,Ротшилд... 

БИТКА за АРМАКЕДОН=БИТКА за Рая на Майка Диана

БИТКА за  ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=БИТКА за
Богиня Мат Диана и Бог Иза

БИТКА ЗА ЗЕМНИЯ РАЙ=БИТКА за Иза и Мария–
битка за/срещу Българските Богове 

БИТКА ЗА ЗЕМНИЯ РАЙ МЕЖДУ ДЕЦАТА на=БИТКА МЕЖДУ ДЕЦАТА на 
Изуз и Мария

По правилата на ЕС,създадени от тези всички юдо–български адови изчадия,когато почнат да връщат обратно тълпите нашественици,те трябва да се завърнат откъдето са влезнали–сиреч Балканите,към които ще бъдат насочени,както и извън всякакви правила,а както се вижда в центъра на Балканите сме ние–България!

Турция ще затвори отдолна страна чувала,за да не могат да се върнат на нейна територия от Европа подготвените по–рано на нейна територия и оттам преминали в Европа органидизирани ислямски бойци,отгоре с координирани действия юдо–българските лидери на Франция,Германия и на другите западни държави–съзаклятници в заговора срещу Българите,също започват да затварят чувала и ще връщат назад към Балканите пълчищата нашественици,които са на тяхно тайно върховно подчинение!

ВЪРХОВНО ПОДЧИНЕНИЕ на=
на
Бърх Бог Ешуа и Богиня Диана=на Българина Бог Ешуа и Богиня Диана 

ВЪРХОВНО ПОДЧИНЕНИЕ на=на
Бърхи на Бог Ешуа и Богиня Диана
на върховно подчинение на Българите на Българските Богове Исус и
Богиня Диана,коята е Мария Магдалена


Както показахме в предния пост на оперативната карта на заговорниците, показваме отново и сега,по правилата на надувания балон се получава концентрация на псевдо–бежанците на Балканите и ситуацията,посочена на картата–окупиране на България от нашественици. 

Има и още тайни точки в пъкления план срещу Българите и създадената от Европейска цивилизация,в която е концентриран духовният елит на Българската феноменна жреческа каста,като точка № 3 от плана е дислоцирането по план и схема на бойните подразделения на ислямистите сред невралгични и сратегически точки и места в Европа,където ще изчакват започването на общата атака.

Това е пъкленият план на заговорниците срещу Българите и тракийските племена в Европа,за който ние обаче вече знаем,и имаме уверенията на Боговете ни,че Те трансформират всички зли планове срещу нас да бъдат в наша полза,по принципа и технологията "Всяко зло–за добро!"
 
ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО=ЗА Болкари на Бокиня Диана и Исуз

Към картата и тайния план добавяме и още две карти от генералния щаб на заговорниците,които карти и прогнози ние ви представихме преди повече от година и които са актуални и в пълна сила за сега! 
 
 
image

Посланието на символиката е категорично ясна,обаче конкретизираните мръсни хищни рептилски драконовски лапи на САЩ,ИЗРАЕЛ,ЕВРО СЪЮЗА И ТУРЦИЯ са само част от видимата над водата част на АЙСБЕРГА–България на Исус :

АЙСБЕРГ=Иса Берг–Исус Българина

ПОСЯГА С МРЪСНИ ЛАПИ върху=върху Балги на Бог Исус и Мария

посягат с мръсните си лапи върху Българите на Исус и Мария Магдалена


РЕПТИЛСКИ ЛАПИ на=на Дуло от Бог Иса Бълкария
изродените династични потомци на Исус

РЕПТИЛИ=Братя Ел(Змейове)–Братя Българи от змейската Божия династия Дуло

РЕПТИЛИ=Пер Тили=Вер(Змей) Дуло
изродени династични потомци на Българската владетелска династия Дуло,създадена от Исус и Мария Магдалена,и чийто животински хералзически календарен херметичен символ е Ел,Змей,Змия,Ламя,Дракон,Слав,Хала,Кала,Гала,Селен,Хидра,Вер.

Представителите от тази Исусова рептилска=змейска династия са управленческият елит на всички племена и държави по света!

РЕПТИЛИ=Вер Дуло=Змейове,Лами,Дракони ...от Дуло––––––––––––––––––

Всички тези земно–водни рептили–змейове,дракони,хидри,змии...,пазят родствения спомен за сътворенческия инкубатор,змиярник,леговище,терариум,вирариум, аквариум... все по Божиите змейски имена кръстени комфортни Райски съоръжения за Божието им родителско раждане,отглеждане и развъждане.


Ние ще допълним страховитата илюстрация,за да стане пълна действителната картина на трансепохалната тайна доктрина на всички племена за всичките времена на съществуване на човешката цивилизация–завръщането ѝм в сътворенческата люпилня и инкубатор и Райска оранжерия и градина на Дедите ѝм–Обетованата земя България!
 


ТРАНСЕПОХАЛНА ТАЙНА ДОКТРИНА за превземане на=
ТАЙНА ДОКТРИНА за превземане на Балхария на Диана  и Иса

 
image

Каква стана тя сега?
България се напълни с племената от цял свят,за Българите място не остана



Знаехме и се радваме,че нашите (сиреч–Техните!) прогнози–прорицания,стигнаха до министър–председетеля Бойко Борисов,за който сме ви казвали,че щом вече веднъж е вдигнал очи и молба към Господ Бог Исус Христос,Когото той нарича с цялото уважение на обръщението и на титула НАЧАЛНИКА,и влиза в Храма Господен и пали свещ и целува иконите Му и на Богородица,то вече връщана назад няма и той е в Тяхна осъзната служба!
Давай,Бойко,много тежка и трудна ти е играта по ръба на бръснача,но ще се получи! 

В ОСЪЗНАТА СЛУЖБА на=В СЛУЖБА на Исуз и Диана

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Брат от Дуло на Исус и Матара Диана

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ=
БОЙКО от Богиня Мат Диана и Вер(Змей) Иса Бог=
Бойко от
рода на Богиня Мат Диана и Бог Иса Вер

Змейският синоним Вер,който е Българската жреческа рептилска хералдическа щампа за етнонима на еврейското племе–ВЕР=ЕВЕР=ЕВРЕИ,и който е основен корен на името
БОРИС=Бер Иса=Вер Иса–Исус Змей,
в случая с нашия Бойко Борисов декларира първо,че Бойко е от Българския династичен змейски род Дуло,а дали е и от Българската династична ашладиска върху еврейското племе,ще говорим друг път,а и неговите действия за или против Българите ще говорят красноречиво дали е от чистия Български свещен корен или е примес!

ПРИМЕС от=от Бог Иса и Мария


Продължаваме "оня списък",който казахме че публикуваме в началото на поста.

ОНЯ СПИСЪК е на=е на Пок Исъс=е на Бок Исус
ОНЯ СПИСЪК е на=е на
Кан(Жреци) на Бог Исус

Казахме в предния пост,че основно оръдие на заговорниците срещу Българите,е нашият родственик и съ–династ Ерджеп Таип Ердоган,който е организаторът на тренировъчния лагер в Турция за сортиране и обучение на ислямистите,и е главният диспечер и координатор на пропускателния пункт на нашествениците–бойци към България и Европа

ГЛАВЕН ДИСПЕЧЕР=Богиня Диана и Исуш Българина

ГЛАВЕН ДИСПЕЧЕР=
БЕЧИСТЕНА в България=БЕЗИСТЕНА в България–Първосвещеният Божи храм и Централен команден компютър Безистена в Ямбол

На челно место в списъка е и другият главен диспечер на ислямския нашественически потоп,тарторът на баш юдо=данайо–византийците и първи Българо–мразци, симпатичният грък дето все пита народа си искат ли да плащат на другите траки от Европа откраднатите от тях милиарди,и изядени нагло от гърците,или не искат–Ципрас,наследил Антонис Самарас,лидер на партия Синаспизмос и коалиция СИРИЗА,
Вижте с каква неизтриваема и непонятна за непосветените гърци словесна жига са го белязали нашите Отгоре,за да бъде просто една жива мобилна рекламна витрина на кръстническите закони и практика на универсалното приложение на Свещения шифър на Българския език!

ЖИВА РЕКЛАМНА ВИТРИНА на=на Богиня Матара и Ежуа Бълкарина

ЦИПРАС=Цар Бог Исус

ЦИПРАС=ТСИПРАС=Син на Диана и Иса Вер(Змей)

ЦИПРАС=ТСИПРАС=Вер(Змей) от Исус и Диана=Еврей от Исус и Диана

династ от змейската Българска династия на Исус и Мария Магдалена,ашладиска върху юдейския клон на еврейско племе.Пряк генетичен потомък на юдо=данайо–византийските адови изчадия,които в началото на 14 век наеха дивите тракийски азиатски османски племена и ги вкараха на Балканите за да превземат и разорят и поробят България
Сега е основна фигура по замитане на следите на чудовищната епохална кражба на един трилион евро от крадливата евро=еврео–бюрократична пасмина и целокупният гръцки народ,и основен играч в зловещият план на заговорниците срещу Българите и човечествотовкарващи пълчищата подбрани ислямски орди!

АНТОНИС=СА ТИОН=Иса и Диана

САМАРАС=Исус и Мария

АНТОНИС САМАРАС=Син на Исус и Диана Мария

няма грешка и изтриване Българската жреческа кръстническа жига,ударена баш на най–видното место на челото на жигосания кръщелник!

И употребявайте по–често прекрасната Българска тип "турцизъм" дума БАШ,защото е елементарната кодировка на баш,на най–,на баш най–Великия и баш най–Всемогъщия баш най–Български Бог–Бог Исус,Бог Ешуа!

БАШ=Бог Ешуа
затова БАШ има това висше категорийно върховно значение във Българския език и във производния от него турски език,затова и Баша води войнската куда на Ямболските коледари от почетната охранителна гвардейска рота на Исус и Мария Магдалена

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=
Исуз и Матара Диана–Българска жреческа херметична категория думи и изрази,съставени от свещената Българска Божия именна матрица с инструментариума на Свещения шифър,с ориенталско звучение

СИНАСПИЗМОС=Син на Бог Исус Змея
партия на потомци на Българския Бог Исус Змея сред данайското племе

СИРИЗА=Зар Иса–Цар Исус
поредната прокламация за Цар Бог Исус,бореща се срещу Неговия народ


Ципрас е роден в Атина,съпругата му се казва Батциана
 
Коя е Богинята Атина ние отдавна сме разкрили,но никога не пропускаме възможността да я показваме отново и отново!

БОГИНЯ АТИНА=БОГИНЯ ТИАНА=БОГИНЯ Диана

Сега ще издадем и новото кръщелно свидетелство на жена му на Ципрас,за да знае на кой е това красиво име и да се преклони пред кръстниците си!

БАТЦИАНА=Богиня Диана и Иса 

В кратката справка ще запишем и кому дължат името на страната си гърците,за да отдават почит и слава на истинският му адрес!

ГЪРЦИЯ=ГЪРТСИЯ–обратен прочит–ЯИСТРЪГ=Иса Траг=Иса Трак–Исус от Тракия  
 

Я да видим и тази Елада на кои е?

ЕЛАДА=ДАЕЛА=Дуло
Елада е на Бългрите,които сме Дуло,рода на Българските Богове




Председателят на Европейската комисия, Жан-Клод Юнкер,през 1989 година е сериозно ранен при пътна катастрофа и прекарва 2 седмици в кома,след което му се отварят активират феноменните екстрасесни жречески способности,но ги прилага в негативна посока за кражба и облагодетелстване с милиарди евро,поради което е и избран да оглавява цялата евро=еврео–крадлива пасмина на Европейската комисия на ЕС,която е в съзаклятническия отбор на заговорниците срещу Българите в Европа и в България!

ЖАН КЛОД ЮНКЕР=Ежуа Кала Драк=Ежуа Кала(Змей) Тракия–Исус Змея от Тракия



Нека сега видим кой е,къде е,и какви ги върши Йенс Столтенберг (на норвежки: Jens Stoltenberg),който е генерален секретар на НАТО от 1 октомври 2014 г,сменил датчанина Расмусен,и в качеството си на такъв и на шеф на колективната и индивидуалната отбрана на европейските народи и блока НАТО,би следвало да е на първата линия за защита на европейските народи и държави,членки на НАТО,от всякакво посегателство,започвайки от не опитите за посегателство,а на чудовищно разрушаване на неприкосновените граници на тия държави и нахлуване в тях,за защитата на които уж НАТО съществува.

Някой да е чул и видял къде е този главнокомандващ на блока и войските на НАТО,който трябва да ни защити от откритото ислямистко нашествие?

Къде си бе,красавец? 
 
image

Я,какъв красавец тъмносинеок си,голям пич си,бе,пич! 

Идеално генетично антропологично копие на братовчед си Джордж Буш,чиято явна и скрита юдова политика продължаваш!
 
Къде си обаче сега да ни защитиш с цялата мощ на могъщия НАТО,бе мерзавец!

КРАСАВЕЦ=КРАСАВЕТС=Бог Исус Трака=Бог Кристос=С/син на Бог Иса Трака
изроден във висша степен династичен потомък от Българската Божия династия Дуло

ТЪМНОСИНЕОК=Майка Диана и Иса
изроден потомък на Майка Диана,Мария Магдалена и Исус,носещ техните вътрешни феноменни наследствени белези и външните им характерни черти

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Богиня Матара и Исуз
династични потомци на Исус и Мария Магдалена,на които Те са раздали лошите роли 

Къде е колективната отбранителна система,за която народите ни плащат трилиони,къде е противо–ядреният щит,къде е противоядреният чадър,къде е мистериозният ХАРП,къде е всемогъщата US ARMY и американското НАТО,щом европейското НАТО няма собствени войски?

Сега нашият всепроникващ Свещен шифър ще проникне в свръхсекретните ви трезори и планове и ще направи на пух и прах секретите ви,за да покажем на цял свят,че всичките ви отбранителни и нападателни оръжия,системи и планове,са единствено срещу Свещщения Божи народ на Българите и поробването на тракийските племена и народи по света!

ОТБРАНИТЕЛНА СИСТЕМА на=на братя от Дуло на Исус и Мат
фалшивата защитна система за народите,която е само защита на изродените династи–братя  от Дуло–господарите и поробителите на народите,и оръдие за поробването на народите и света

А ето я и нашата истинска несъкрушима отбранителна система:

ОТБРАНИТЕЛНА СИСТЕМА на=на
Богиня Матара Диана и Исус Дуло
самите Български Богове,Родоначалници на Дуло,които са най–мощната и несъкрушима индивидуална и колективна отбранителна система

НЕСЪКРУШИМИ=Кан(Жреци) на Исуш и Мария
нашите всемогъщи предци–Жреци и Светии,служители на Боговете ни и властелини на световете

ПРОТИВОЯДРЕН ЩИТ срещу=срещу Рода на Братя от Богиня Диана и Ешуа

ЧАДЪР СРЕЩУ=ТШАДЪР СРЕЩУ=СРЕЩУ Рода на Диана и Ешуа

МИСТЕРИОЗЕН ХАРП
срещу=срещу Парх (Бархи,Българите) на Исуз и Матара

US ARMY срещу=срещу Иса и Мария

US ARMY срещу потомците и народа на=срещу потомците и народа на Иса и Мария–армия създадена с тайната и върховна задача и цел №1 за борба с и за унищожение на Българите–Духовният прогресивен буден и бунтарски елит на всички племена и народи 

Защо самолетите на НАТО с пълно бойно въоръжение летят само по северните граници на европейското държави от НАТО,питат будните Българи,живееще в скандинавските страни,сякаш пазят да не влезнат белите мечки и косатките от полюса,а пълчищата от 100% радикални ислямисти нахлуват и превземат необезпокоявани от никой Европа и НАТО от юг?

Защото пълчищата от ислямисти не са само необезпокоявани от НАТО,но и са вербувани,обучени и организирани от тайните служби на НАТО и насъскани срещу християните и Европа и вкарани в Европа за да я унищожат с християните!

Що се криеш,бе мерзавецо с българо–юдейски корен,и че не само срамиш и петниш свещения Божи ген,който носиш и ти,ами работиш ден и нощ злодейски да унищожиш свещения Божи род заедно с твоите европейски и презокеански юдейски господари!

СРАМИ И ПЕТНИ името и рода на=името и рода на Иса и Богиня Диана Мария

Столтенберг е председател на Работническата партия (Arbeidernes Ungdomsfylking, AUF),която обучаваше в тероризъм в неин лагер на остров в Норвегия интернационални ислямски младежи,от които Андерс Брайвик застреля изтрещял 77 човека на 22 юли 2011 година по време на управлението на Столтенберг като министър–председател–правите ли връзка между това трагично престъпление,с дейността на Столтенберг за подготовката на ислямската инвазия в Европа,и назначаването му за ген.секретар на НАТО точно във времето,когато се реализира вече юдовия адов план на заговорниците срещу Българите и Европейските тракийски племена и народи!

Разшифроваме и разсекретяваме и твоя херметичен кръстнически индекс в Българския жречески регистър,и пречистили и преосветили името ти и трансформирали черната ти енергетика,те зачисляваме безусловно без въобще да те питаме,за безприкословна вярна служба в редиците на нашия арсенал и Народо–освободителна свещена армия! 

НАРОДО–ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ от=от РОДА Дуло на Бог Иса и Богиня Диана Мария

НАРОДО–ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ на=на Народи на Дуло на Бог Иса и Богиня Матара

image

JENS STOLTENBERG от рода=от рода Дуло на Диана и Исус Берга(Българина)

Организацията на Северноатлантическия договор, НАТО (англ. North Atlantic Treaty Organization, NATO) е международна организация за военно сътрудничество, основана с подписването на Северноатлантическия договор на 4 април 1949 г. Седалището на организацията е в Брюксел.

НАТО=ТОНА=Тиана=Диана

БРЮКСЕЛ=
Иса Бюлкер=Иса Бълкария–Исус Българина=Българи на Исус
град,основан от тракийско племе,водено и ръководено от Българските жреци на Исус,дали името на града на Българският Бог

Основополагащ е член 5 от Вашингтонския договор, който гласи:
Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се разглежда като нападение срещу всички тях и всяка страна се съгласява, че при такова нападение, в силата на правото за индивидуална или колективна самозащита, признато от чл. 51 на Устава на ООН,ще окаже помощ на нападнатата страна или нападнатите страни, предприемайки незабавни действия, каквито смята за необходими, индивидуално или съвместно с други страни, включително използването на въоръжени сили, за възстановяване и поддържане на северноатлантическата област.

Та,братовчеде юдео–български,изродена българска Дулова ашладиска върху юдейското племе,тази инвазия,нашествие и нахлуване в суверенните европейски държави,нападение ли е или е туристически воаяж на ловци на християнски скалпове,та не задейства ти и господарите ти всички механизми на алиянса за универсална защита, ами се пенявите и правите всичко възможно да помагате на главорезите от ИДИЛ и да пречите на руснаците да се справят с вашите адови изчадия от ИДИЛ!
 
ИНВАЗИЯ срещу=срещу Бог Иза

НАШЕСТВИЕ
срещу народи на=срещу народи на Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ
срещу=срещу ВЕШИСТЕНА=срещу БЕЗИСТЕНА
срещу Първосвещения Божи храм в Ямбол,завоевателен блян и мечта и стратегическа цел №1 на всички тайни служби,разузнавания и ген.щабове на всички армии и държави за всички времена,защото е религиозно–херметично закодираният Храм на Соломон!

ХРАМ на СОЛОМОН=ХРАМ на СО ЛОМОН =ХРАМ на Иса Ламя
Първосвещеният храм на Исус със змейската рептилска хералдическа животинска календарна символика,която е хералдическата родово–династична индексация на Българския род Дуло,съставен само от генетични потомци на Българските Богове–Демиурзи,чиито последни новоепохални аватарни проявления са в образите на Исус Христос и Мария Магдалена 



И накрая подборка от коментари и мнения на Българите във форумите

 
24.10.2015 16:21
ДАДАДА

Докато се мотате ТУРЦИЯ СИ ПЛЕТЕ КОШНИЦАТА !!!!

Турция с БЕЖАНЦИТЕ ---Не е Решение БЕ ТИКВАР -Пожарникар......

Виж какво Иска ТУРЦИЯ В ЗАМЯНА ! Влизане в ЕС ! И Тогава ще ДАДЕ Турси паспорти на Цялата Насъбрана Джихадитска Армия !!!!!

Грешка Е --ДА ЧАКАТЕ НА ТУРЦИЯ !!!! Така и давате КЛЮЧ ЗА ЕВРОПА !


koppito

Хубаво беше и Македония и Гърция да се включат в тази група.
Точно така се прави. Меките китки от западна Европа съвсем за балами ни взеха. Регистрирайте ги при вас, пък ние после ще ви ги връщаме като ги изловим в Австрия, Германя и Швеция. Да бе, да.
Както ги виждам нещата много страни в момента си предоставят териториите за тразитно преминаващите диви орди. А защо крайна цел им е Германия? Ами много просто - Меркел сама ги покани и каза, че ще в Германия ще се приемат неограничен брой чалми.
Или Меркел да излезе и да каже, че поканата не важи и е казала огромна глупост тогава, или да си трае и да си ги посреща. Но да не ни ги натрапва на нас. Ние да им вземаме пръстови отпечатъци и ние да мислим как да се оправяме с тях.
След Вишеградската четворка се оформи и втори лагер на интереси - на балканските страни, свързан с прииждащите скакалци от Близкия изток.
Веднага да се довърши оградата и който си позволи да я повреди - бой по каската.


препарата

Няма такова животинче, като"сириец избрал да остане в Турция !
Просто още не са му платили и чака реда си да участва в ислямската инвазия срещу АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср !
А "хуманитарната помощ" е фактически ПРЯКА ПОДКРЕПА за ИДИЛ и терористите от ИСЛЯМСКИЯ БАШИБОЗУК, защото в Турция са основните им тилови бази, и от тези лагери се набира БАШИБОЗУКА, извършващ УЖАСЯВАЩИ КЛАНЕТА и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Сирия и Ирак !!!

ДАДАДА

Дуган събира дезертиралите Джирадисти в Армия а ЕС ---ги Храни ! Саудитска Арабия Имат ПЛАН ЗА Европа !!

ЩЕ ПЛАШАТ С ----Бежанска инванзия.....ЗА ДА ВЛЕЗНАТ В ЕС -----После ще дадат по Един ТУРСКИ ПАСПОРТ ЗА Европа на всеки джихадист и ЕТО ТИ МИНАРЕ НА РАЙХСТАГА 
 
lidislidis


В момента шведите са разтворили угоднически и смешно ръце за мигрантите. Относно изхвърлянето на християнските символи, то Лютер ги е изхвърлил отдавна. В църквите им няма икони и ритуалите им са съвсем други, не виждам защо им пречат кръстовете, които ги има само на няколко места в лютеранските църкви? Явно е някакъв политически натиск . От вън и от вътре в страната. Швеция е заприличала на гето с мигранти от 5,6 години насам... Бойно поле е между мигрантите, месните жители и полицията им. 
 
cralich1

"Над 2,5 милиона са бежанците в Турция, бягащи от войната в Близкия изток. " И най-простите разбраха, че това не са бежанци от войната. Коя война? От Афганистан, Кения, Сирия, Йемен и от къдели не?
ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ - Това не са бежанци, а мюсюлмански нашественици. Това и децата го разбраха.
Вие малоумни ли сте или ви платиха. Родоотстъпници, чакащи да ги погалят по главицата от Брюксел и САЩ. 
 
 
cralich1

Тия дето пишат минуси на коментара ми - да си ги вземат в къщи и да си отглеждат и хранят!
Аз не ги искам. Били бежанци от войната - ами да се борят за държавата си. Мързели, чакат друг да им поднесе на тепсия уредена държава. Вместо да харчат пари за дълги пътешествия, с тези пари да си купят оръжие и да се борят за родината си!
 
яяяяя

Лютераните вярват в Отец, Син и Свети Дух. Според религията им старите лютерани са използвали знаците да се кръстят с дясната си ръка. Значи, кръста го е имало не само като метален символ по свещници и други църковни предмети, но и като християнско действие. Кръстенето с ръце отдавна е премахнато, а сега и металните символични кръстове искат да премахнат... То тогава тази лютеранска църква губи предназначението си, става музей едва ли не, но не и църква...
На нейно място идва някаква смесица европейска каша от закъснял солидаритаризъм, който е смешен. Политиката на ЕС убива християнската религия показно с европейските си ценности и заради печалбарството от тези мигрантски вълни. ЕС убива християнството и християнската вяра, а защо не и християните, като следствие??? Не вярвам до там да се стигне! Но знае, ли човек?

 
aip55 -

Хора побъркани и не знаят какво правят. Боже в какъв шантав свят живеем.
Религиите объркаха света и го направиха жесток за нормалните хора. Не виждам кой може да сложи ред в тази тотална вече бъркотия...


djani -

Господи, какво извратено религиозно чувство!?
Затова Аллах шества победоносно из Европа. И както казва Оринела Фалачи, съвсем скоро континента ще се превърне в Еврабия. Наистина в Швеция толерастията е безпределна. Горките викинги съвсем са се побъркали. Ако не се освестят, ще бъдат асимилирни скоропостижно... 
 
 
lidislidis -

Да, света в истоприята си не помни такова ненормално
По всички нива. Световен ред го наричат, правен от малоумни и алчни хора. Горко на следващите поколения. Ние видяхме и нормален ред в живота ни, но както е тръгнало, заради няколко световни откачени лидери...всичко се завърта на 180 градуса с цел да се погуби, а не да се създава нормален ред и начин на живот..   
 
 
 



Всички лица,организации и институции,на които сме разсекретили сакралната етимология,Отгоре ги зачисляват и задължават в наше подчинение,и направляват така анти–българските им действия,че да работят с всички свои постъпки и действия в полза и защита на Българския Божи народ и възстановяване на Българското Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята,което Царство е Божието Царство!!

Който приеме и проумее свещената словесна енергийна трансформация,която извършваме,се ползва от нашата индивидуална и обща Божествена протекция и защита! 
 
 А вие Българи и зомбирани тракийски европейски племена,примесени със свещения Български Божи духовен интелектуален елит,които нали виждате какви мерзавци и изчадия адови ви управляват,и които въобще не са "меки китки,неразбиращи какво се случва",ами са организирани хладнокръвни хищни убийци,които както византийските си предци през 14 век,вкарват пълчищата ислямски главорези в Европа и умишлено с тайния юдов план ни водят към изтребление и погибел,вие не чакайте покорно овчедушно да ви водят към скотобойната кланница,ами се

вдигайте на мирни протестни шествия и молитвено–песенни верижни бдения и походи и общи национални генерални стачки и мирни граждански неподчинения,докато свалите предаващата ви на заколение анти–човешка политическа каста,


както ние направихме на два пъти в България,и сменявайте властниците и управниците си по мирен начин с чисти и святи хора измежду вас,които са кръстени невъзвратимо със Святият Дух,и притежават истинските Исусово–Богородични гени и добродетели за живот по Божиите закони и закона за Любов,Братство и Мир между хората! 

ПО МИРЕН НАЧИН с=ПО МИРЕН НАТШИН с=с Богиня Матара и Ешуа
когато ще имаме и имаме тоталната подкрепа и водителство на Българските Богове

image
+
image
 
Скоро ще тръгнете на всеобщ Европейски поход към Свещената България,както принцът–жрец Сихибер,спасилият се при кървавия преврат през 679 г.син на убития от византийците меровингов крал на франкското кралство–Дакобер,вдигна Българите и траките от цяла Европа на мирен поход към Балканите и освободи през 681 година България от първото старателно скривано досега византийско робство!

ДАКОБЕР=КОБРАД=Кубрад–Кан(Жрец) Кубрат,
убитият от юдо–византийците Първожрец и крал на франките,който е потомък на спасения в политическо изгнание след 518 г.Български Първожречески род Дуло,от който е толкова дълбоко криеният мистериозен свещен кралски род Меровинги на Франките от Франкорум–изконна Българска имперска провинциа   

МЕРОВИНГИ=МЕРО ВИНГИ=МЕРИ ВОГИН=Богиня Мария–Мария Магдалена 

СИХИБЕР=ИСБЕРИХ=Исперих=Аспарух–спасилият се от килърите на баща му меровингов принц на франките,който е Кан(Жрец) Аспарух,освободителят на поробена България,дошъл не от изток с диви азиатски безкултурни пълчища,ами от запад от Българската имперска висококултурна провинция Франкорум

FRANCORUM=
Франк Мура=Фарки на Мария=Барки на Мария=Мария България–Мария Магдалена
 

Скоро ще тръгнете към България и вие,Българи от цял свят,защото това е Божият план и замисъл,пророкувани чрез най–големите Български пророци–Нострадамус,Дънов, Ванга !

Не посягайте на зомбираните пришълци,докато те не ви посягат,но рекът ли да ви навредят,прилагайте цялата строгост,сила и мощ на закона и самозащитата,както постъпи Българският полицай Вълкан Хамбърлиев край Средец,не робувайте на псевдо–Исусовото фалшиво овчедушно внушение на псевдо–Исусовата християнска църква и инквизиция,да бъдете стадо послушно и покорно и да давате и другата страна,когато някой ви удари по едната–сиреч когато рекат да ви колят,вие да си подлагате сами главите!

Я вижте какво ги направи Отец ни Господ Бог Исус когато влезе в осквернения храм и ги подпука с бич през лицата и им разката мамицата на търговците и управниците,на сквернителите и мерзавците,поробили и управляващи в безчестие от там уж  от Негово име народите и света! 
И както ще постъпи пак отново скоро време!   
Вижте автентичните окултно–внушени видео–файлове на този новозаветен култов момент,който обаче е прорицателство,пратено ни лично от Исус и се отнася не за минали събития,а за проектираните от Него драматични епохални събития по скорошното Им Явяване с Мария Магдалена пред хората и провеждане на процесите по Съдния ден на всички до един човеци.
Сюжетът с влизането на Исус в Храма и изгонването на търговците от него,е метафоричната капсула на предстоящото Явяване на Боговете ни на Земята,по–конкретно в България и най–точно в Божия град с Първосвещения Храм Безистена, който ние ви показваме във всеки наш пост,и представлява събитията по изземването на властта и световното господство от изродените династи от Дуло,и провеждане на Съдебния процес,описан във всички Библейски документи и най–вече в Апокалипсис!

image 
а
image 
+
image
 +
image
+

image
+

image
+

image
+

image
 
+
image
 
+ image

+
image
 +
image
+
image
+
image
 + 
image
 +
image
а
image
 +
image
 +
image

Бил нашият Господ Бог Исус Христос благ,кротък,хрисим,давал си и другата буза да му ударят!
Я Го вижте!
Благ,кротък и добър е към благите,кротките и добрите!
–Търпял обидите,хулите и побоят,покорно се качил на разпятието на кръста ли?
–Да,ама защото този саможертвен страдалчески акт той сам го инсценира и режисира,за да покаже на потомците си и на Българите,че ще Възкръсне,защото е Възкръстващият и Безсмъртен Господ Бог!,Властелинът и Господарят на световете!

Затова още веднъж ви казваме,негодяи и изверги,защото сте от Божия род и сценарий, и Боговете ни искат и вие да се спасите,че с тия наши актове и документи даваме спасителен пояс и възможност за спасяване и на самите заговорници и душмани на Българите и на човечеството,като ви разкриваме и вашия Божествен произход и ви посочваме единственият път за спасението ви–покаянието и подчинявате ви на Българските Богове,на Техните закони на Любовта,Братството и Мира,и на Българите! 
 
Бъдете благословени,Българи,Боговете ни и Тяхното безбройно всемогъщо войнство, са с нас и до нас постоянно! 
екип на bezistena и вече  с личното участие на Исус и Мария Магдалена !


ИСД 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧ
25.10.2015 17:46
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657721
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!