Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2015 02:48 - Разсекретен списък на българо–юдейските главатари на европейските тракийски племена,участващи в заговора против Християнството,Европа и България,Ердоган.Част1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3536 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 02.10.2016 17:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви дадем само кратки справки за българо–юдейския генезис на политическите и държавните лидери на основните Европейски държави,участващи като посветени съзаклятници в чудовищния заговор срещу Българите и човечеството,който провеждат сега.

С тия кратки статистически справки ви демонстрираме техния общ произход и генезис от изродените кланови разклонения на Българската свещена потомствена рептилска династия Дуло,която е съставена задължително и безкомпромисно само от генетични кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена от Тяхната новоепохална родова генерация.

По този начин ви провеждаме и поредното просветителско упражнение за силата и неотменимостта на кръстническия закон на всички хора от всички раси и племена,и конкретно на тия династи от Дуло,по Божиите имена и титули от Тяхната именна матрица чрез технологията на Свещения шифър,който ви просвещаваме с помощта на

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други 350 постинга от блога ни

С тия наши разконспирационни актове и осветяване на тъмните планове на заговорниците срещу Българите,като разсекретяваме секретните им документи и планове,ние ви показваме както техния Божествен произход от Българската династия дуло,така и на читавите потомци на Исус и Мария Магдалена,от които са половината Българи в България и по света,за да се познаете и потърсите Боговете и Светиите им,които ще активират във вас генетично онаследените ви от Тях феноменни способности и умения,за да се включите и вие в индивидуалното ви и на света спасяване от юдовия заговор на започналите вече третата световна война тъмни адови сили!

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу 
Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
война срещу Българите,праведното потомство на жреците–друиди

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА между=между Братята от Бог Иса и Богиня Дианазапочналата вече война между различно нацапаните и изродени родственици от черното братство 

С тия наши актове и документи даваме спасителен пояс и възможност за спасяване и на самите заговорници и душмани на Българите и на човечеството,като им разкриваме и техният Божествен произход и им посочваме единственият път за спасението им–покаянието и подчинявате им на Българските Богове,на Техните закони и на Българите!

За коментар и анализ на действията на заговорниците срещу Българите и тракийските племена в Европа и по света,ще ни помогне Българският форумец   фортинбрас




фортинбрас

В съобщението на ЕС за насилственото разпределение на нашествениците в Европа и в заглавието му има фрапираща и манипулативна неточност.

Вместо: 
"Страните от ЕС гласуваха с мнозинство за разпределянето на 120 000 бежанци”, 
да се чете:
„Ционизмът дестабилизира ЕС с нови 120 000 ислямисти”, понеже ЕС няма обща граница нито със Сирия, нито с Ирак… нито с Афганистан,за да бъдат нашествениците "бежанци"

В дописката има и друга фрапираща и манипулативна неточност:
„Министрите на вътрешните работи на ЕС” взели „единодушното решение” за ислямизацията – не са ЕС, чието легитимно решение може да бъде само това на Европейския парламент, подкрепено (ратифицирано) от решенията на Националните парламенти на държавите членки. Това е основната политическа доктрина на ЕС посочена като „субсидиарност” – като поредната красива лъжа на мозъчния контрол на Робокрацията, наричана и налагана не само в Европа като „демокрация”
.

Субсидиарността е основна политическа доктрина. Тя гласи, че решенията по създаване на политики трябва да се вземат на възможно най-децентрализирано ниво, в което централното управляващо тяло да не взема участие, освен ако това не е по-ефикасно от действията, предприети от долните нива

Сакралната етимология на термина ни указва категорично,че тази политическа доктрина и демократична управленческа практика е изобретена и въведена от Одрисите–жреческата каста на Българските Богове и е упражнявана на Първосвещения Боже храм Безистена в Ямбол

ОДРИСИ=Сар Диана=Царица Диана

ОДРИСИ=
Саре на Диана=Царе на Диана
Жреческо–Царската каста на Богиня Диана,Мария Магдалена

СУБСИДИАРНОСТ=Одриси на Богиня Диана и Исус

СУБСИДИАРНОСТ=
Одриси от БЕСИСТЕНА=Одриси от БЕЗИСТЕНА

Стандартната процедура за вземане на решения в ЕС се нарича „обикновена законодателна процедура” осъществявана от пряко избраният Европейски парламент и когато „ченгетата” (вътрешните министри), изземат функциите на Европарламента това е полицейщина,а не субсидиарност.

ЗАКОНОДАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА=ПРОЦЕДУРА на
Кан(Жреци) от Дуло на Иза и Диана

Добре е,че в дописката новата вълна на „ислямска зараза и миграционен примитивизъм” се признава като „сделка”, в която с решението на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи ще се лекува насрочената за днес „среща на върха на ционистките марионетки,пардон–на европейските лидери”, които заедно с цялата евробюрокрация и тази в страните членки на ЕС са ПРЕСТЪПНИЦИ съгласно чл. 5, чл. 169б. и чл. 169в. от действащият Наказателен кодекс на Република България, във връзка с неоколонизацията й в ЕС без Национален референдум – инкриминирано деяние представляващо престъпление против политическите права на българските граждани, в което „българското еврочленство” освен престъпно е и правно нищожно като противоречащо на чл.1, ал.2 и ал.3 от Конституцията на България
 
Цинизмът на ислямизацията с полицейщина е, че решението за разполагането на „незабавните нови 852 ислямисти в България” се наложи на Националният й празник, доказващ „Независимостта на България”, като поредната красива и ци(о)нична лъжа на „демократичното” заробване и на евронацистката колонизация на България след 10-ти ноември 1989 г. – доказали, че по-престъпен от „Комунизма на СССР” може да бъде само Еврокомунизма на ЕСССР като прикритието на Евронацизма на Берлин и неговия Четвърти райх ЕС превърнали заедно с Ционизма на САЩ и Израел България в Геноцидна държава, а българите в обречена на изчезване нация подлежаща на асимилация с предизвикани: емиграция, циганизация, ислямизация, арабизация... и ИДИЛизация, за които отдалите живота си за Независимостта на България и за Свободата на Българския народ никога няма да ни простят.

Друг е въпросът, че „Съветският комунизъм” е инженерство на Ционизма грижливо скривано в последните 26-години на яростен и невъзможен „Антикомунизъм”, в което Централния комитет на Комунистическата партия на СССР през 1936 г. състоящ се от 56 членове 53 са евреи и трима са женени за еврейки, а „Светата Еврейска Троица” на Маркс, Енгелс и Ленин(Ленин е 100 % чист Волжски Българин–бел.bezistena) създала Марксизма-ленинизма е финансирана от Ротшилд и определена от ционисти като:

Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество.
Райнхолд Нибур
-реч пред Еврейския институт по религия, New York, October 3, 1934 


Някои го наричат марксизъм. Аз го наричам юдеизъм.
Равин Стефан С. Вайс, The American Bulletin, New York, May 15, 1935


Ако развитието на човешката история не тръгне по посока на комунистическия интернационализъм, еврейският народ е обречен на гибел. Джордж Меирлен, Stalin, Trotsky, or Lenin, p. 414. New York, 1937
   
За най-забранената и най-забрадена историческа истина на Максизма-ленинизма (идеологическият комунизъм) като Ционизъм разкрита в „Тайните протоколи” от Българският имигрант в САЩ Никола М. Николов той заплаща с живота си, а професор Шибаняков (по-известен като Божидар Димитров определил българите като „Шибан народ!” имайки предвид себе си и немуподобните национални предатели и герберасти от мозъчната група „ББ+”), няма никакво желание да разкрива и да коментира в противоконституционното унищожаване на 8 декември 1991 г. на ционисткия СССР от агента на Рокфелер Михаил Горбачов, за да може на негово място само три месеца по-късно (на 7 февруари 1992 г.) да бъде създаден мегационисткият евр(оп)ейски съюз ЕСССР.

Екипът ни разсекретява вложеното от Сценаристите Отгоре в скандалната дефиниция на посветения професор послание,с което Те ни съобщават по поредната оригнална форма и инфо–линия,че Българите сме народът на Бог Исус:

БЪЛГАРИТЕ са ШИБАН НАРОД=БЪЛГАРИТЕ са НАРОД на Бог Ешуа

Съвременният Ислямизъм е новата „спасителна” форма за Световния Ционизъм и Еврейския интернационал,заменила Марксизма-ленинизма, в която Ислямизмът, чиито традиционни врагове през последните 60 г. са Израел и САЩ, чрез създадената от САЩ, Израел, Саудитска Арабия, Катар и Турция „ИДИЛ - Ислямска държава” беше преориентиран и поставен в услуга на Новия световен ред като ОМП за целите на започната от САЩ Хибридна войната срещу „европейските му партньори” от НАТО.

СПАСИТЕЛНА ФОРМА=Дуло на Бог Исус и Богиня Мария
чистите и святи Божии потомци от династията Дуло

Последната е поредната „мръсна американска война” доказала, че в Имперската си колониална, робовладелска, милитаристична и геноцидна история САЩ никога не са имали „партньори” а само ИНТЕРЕСИ, чиято жертва рано или късно стават всички „ПАРтньорИ” на САЩ, каквито бяха почетният гражданин на Детройт Саддам Хюсеин… и талибаните в Афганистан.

МРЪСНА АМЕРИКАНСКА ВОЙНА срещу народа на=
АМЕРИКАНСКА ВОЙНА срещу народа на Мария и Иса 
 
В ЕС-калиращата Ислямизация на ЕС, Пещерният ислямизъм на салафизма, джихадизма, фундаментализма, тероризма и канибализма създали ИДИЛ се използват срещу ЕС, за да може ЕС дрогирана и дерогирана с параноята за „руската заплаха” да се УПОТРЕБИ и ПОЖЕРТВА за втори път след ВСВ във Вековната война на Ционизма срещу най-големия му враг – Русия, която дори еврейският марксизъм-ленинизъм, еврейският болшевизъм, Втората световна война, Студената война, гробарската перестройка, престъпната руска олигархия, превратаджийският елцинов алкохолизъм… и петоколонният НПО-майданизъм не успяха да унищожат.

Те ти Булка – ЕС, (сата)НАТО и 107 г. Независимост на България – за да няма после в Народния съд и в новия „Нюрнбергски процес” (глу)пак „невинно” да се мига на европарцали и евронацистки и ци(о)нично да се дебилничи: „Не знам!”, „Не чух!”, „Не видях!”, „Не разбрах!”, „Не бях!”.

фортинбрас




В предишни наши постинги разкрихме българо–юдейския династичен произход от Дуло на двама от мерзавците от генералния щаб на заговорниците срещу Българите–правещата се на улава Хитлерова дъщеря Меркел и френският президент и българо–юдеин Оланд.

Сега ще изтипосаме на стената на срама и останалите основни династични българо–юдейски глави на европейските тракийски племена,срам и позор за свещения им Български  произход и синя Божия кръв,провеждащи последният решителен кръстоносен поход според плановете им срещу Българите и Земния Рай–България! 

СТЕНАТА НА СРАМА=Исус и Диана Матара

СРАМ И ПОЗОР=Зар Бог Иса и Мария

СИНЯ БОЖИЯ КРЪВ на=КРЪВ на Бог Исуж

КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Исус Трака и Бохиня Диана
КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу=срещу Тракия на Исус и Бохиня Диана

ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА на=Кан(Жреци) на Траки на Иса от Ямбол  
 
ЗЕМЕН РАЙ=
Иза и Мария  
 
Пак публикуваме няколко карти от генщаба на заговорниците срещу Българите,по които те вече водят агресията и войната срещу християнска Европа и християнския свят,със скрита краайна цел изтреблението на Божия народ–Българите и България,която война ще доведе до отварянето на световете и явяването на Боговете ни и установяване на заплануваното от Тях Царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя! 

image
 
Нашите проникващи във всички секретни щабове и сейфове транспространствени шпиони и разведчици ни преснеха копие от тази работна оперативна карта от генщаба на заговорниците срещу Българите,в който висш мозъчен тръст и генералитет са тия извратени юдейо–българи с необяснимото досега име Джордж,и сега ние ви я предлагаме на вниманието с откъси от основните оперативни моменти на операцията срещу Българите и Европа


легенда:

1.жълта стрелка
 
Втори етап на операцията под кодовото наименование:

Няма място за вас–връщайте се обратно,откъдето сте влезнали в Европейския юдо–български анти–Български съюз!

командващ втората част на операцията под общото кодово наименование "Битката за Армекедон и Обетованата Земя"–същият тандем от юдо–българина от Дуло Оланд и изтрещялата мерзавка,правеща се на бавно развиващ се полуидиот,а всъщност е отличен оперативен тактик и дисциплиниран хладнокръвен войн в дългоподготвения и стартиран вече адов анти–Български перфиден план и послушно оръдие в ръцете на заговорниците срещу Българите,в чийто генщаб висши стратегически и командващи фигури са адашите юдео–българи Джордж Фрийдман,Джордж Сорос,Джордж Волкър Буш,Франсоа Джордж Оланд,юдео–българите Морган,Рокфелер,Ротшилд... 

БИТКА за АРМАКЕДОН=БИТКА за Рая на Майка Диана

БИТКА за  ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=БИТКА за
Богиня Мат Диана и Бог Иза
 
По правилата на ЕС,създадени от тези всички юдо–български адови изчадия,когато почнат да връщат обратно тълпите нашественици,те трябва да се завърнат откъдето са влезнали–сиреч Балканите,към които ще бъдат насочени,както и извън всякакви правила,а както се вижда в центъра на Балканите сме ние–България!

Турция ще затвори отдолна страна чувала,за да не могат да се върнат на нейна територия от Европа подготвените по–рано на нейна територия и оттам преминали в Европа органидизирани ислямски бойци,като ще продължава да ги изпраща в България, отгоре с координирани действия юдо–българските лидери на Франция,Германия и на другите западни държави–съзаклятници в заговора срещу Българите,също започват да затварят чувала и ще връщат назад към Балканите пълчищата нашественици,които са на тяхно тайно върховно подчинение!

ВЪРХОВНО ПОДЧИНЕНИЕ на=
на
Бърх Бог Ешуа и Богиня Диана=на Българина Бог Ешуа и Богиня Диана 

ВЪРХОВНО ПОДЧИНЕНИЕ на=на
Бърхи на Бог Ешуа и Богиня Диана
на върховно подчинение на Българите на Българските Богове Исус и
Богиня Диана,коята е Мария Магдалена


Тия дни нашата будна и борческа приятелка от Финландия– lidislidis.blog.bg,която води непримирима борба срещу ислямските нашественици във Финландия,пише възторжени репортажи,как благодарение на масовите протести на финландците, неканените гости започвали масово да напускат Финландия,като една част от тях щели да бъдат директно екстрадирани за Ирак:
"От вътрешното министерство на Фенландия съобщиха,че 700 иракчани ще ги извозят директно за Ирак,като още около 20 000 иракчани не са получили документ за бежанци от финските власти и също трябва да си отидат тези дни, въпреки, че не искат да си ходят и се тръшкат, правят се на болни и ронят сълзи да останат. Някои и нови протести вече спретват.
Тези 700 менте бежанци, ще бъдат откарани директно в Ирак, а за останалите 20 000 още не е решено в Турция, или Ирак. Иракският консул е поел ангажимента до дни да им се подсигурат документи и се върнат в Ирак, въпреки, че те имат силното желание да се пробват отново за "бежанци" в някоя друга европейска страна, но никога вече във Финландия.
От сутринта течат документални предавания на телевизията ни, където не искащите да си ходят, които не са одобрени за бежанци и трябва да си ходят, нервничат и се тръшкат и леят крокодилски сълзи да останат и станат европейци- шефове, богаташи, футболисти, политици, а не да се върнат и да си решат конфликта с другите мюсюлмани и тюрките...
Няма смисъл от такива мигранти, които си пренасят конфликтите по света.

"Te не мислят да спасяват Родината си и близките си, ние дезертьори и ислямисти не спасяваме."- казват северняците

Според народното допитване 81% от фините не ги искат, 6% нямат мнение и едва 13% ги искат. Много от хората не ги искат заради вярата, културата и неграмотността им, които са в разрез с финските стандарти и живот.
Oсвен тях, като неподходящи за бежанци си тръгват и 400 албанци, 200 африкански сомалийци и 18 руснаци. Според мигрантският институт до края на годината ще си тръгнат 67% от кандидатите за бежанци подали молби за закрила през тази година. Очаква се да се дадат бежански визи само на 35% от желаещите подали молби, които отговарят на условията за бежанци от военни конфликти." 

Поздравяваме финландците и Лидия за проявения дух и воля да защищават Родината си от нашествениците с лоши намерения,но скъпа Лидия,тия тумби от нежеланите във Финландия натрапници,организаторите на заговора ще започнат да насочват в обратна посока към Балканите,накъдето ще насочват и нежеланите от другите европейски страни,и така твоята радост,че любимата ти с основание втора Родина Финландия,се освобождава от организираните нашественици–бойци на исляма,ще бъде помрачена от още по–страшното нашествие в толкова обичаната ти истинска Родина–България!
Защото както показахме в предния пост на оперативната карта на заговорниците, показваме отново и сега,по правилата на надувания балон се получава концентрация на псевдо–бежанците на Балканите и ситуацията,посочена на картата–окупиране на България от нашественици. 

Има и още тайни точки в пъкления план срещу Българите и създадената от Европейска цивилизация,в която е концентриран духовният елит на Българската феноменна жреческа каста,като точка № 3 от плана е дислоцирането по план и схема на бойните подразделения на ислямистите сред невралгични и сратегически точки и места в Европа,където ще изчакват започването на общата атака.

Това е пъкленият план на заговорниците срещу Българите и тракийските племена в Европа,за който ние обаче вече знаем,и имаме уверенията на Боговете ни,че Те трансформират всички зли планове срещу нас да бъдат в наша полза,по принципа и технологията "Всяко зло–за добро!"
 
ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО=ЗА Болкари на Бокиня Диана и Исуз

Към картата и тайния план добавяме и още две карти от генералния щаб на заговорниците,които карти и прогнози ние ви представихме преди повече от година,и които са актуални и в пълна сила за сега! 
 
 
image

Посланието на символиката е категорично ясна,обаче конкретизираните мръсни хищни рептилски драконовски лапи на САЩ,ИЗРАЕЛ,ЕВРО СЪЮЗА И ТУРЦИЯ са само част от видимата над водата част на АЙСБЕРГА–България на Исус :

АЙСБЕРГ=Иса Берг–Исус Българина

ПОСЯГА С МРЪСНИ ЛАПИ върху=върху Балги на Бог Исус и Мария

посягат с мръсните си лапи върху Българите на Исус и Мария Магдалена


РЕПТИЛСКИ ЛАПИ на=на Дуло от Бог Иса Бълкария
изродените династични потомци на Исус

РЕПТИЛИ=Братя Ел(Змейове)–Братя Българи от змейската Божия династия Дуло

РЕПТИЛИ=Пер Тили=Вер(Змей) Дуло
изродени династични потомци на Българската владетелска династия Дуло,създадена от Исус и Мария Магдалена,и чийто животински хералзически календарен херметичен символ е Ел,Змей,Змия,Ламя,Дракон,Слав,Хала,Кала,Гала,Селен,Хидра,Вер.

Представителите от тази Исусова рептилска=змейска династия са управленческият елит на всички племена и държави по света!

РЕПТИЛИ=Вер Дуло=Змейове,Лами,Дракони ...от Дуло––––––––––––––––––

Всички тези земно–водни рептили–змейове,дракони,хидри,змии...,пазят родствения спомен за сътворенческия инкубатор,змиярник,леговище,терариум,вирариум, аквариум... все по Божиите змейски имена кръстени комфортни Райски съоръжения за Божието им родителско раждане,отглеждане и развъждане.


Ние ще допълним страховитата илюстрация,за да стане пълна действителната картина на трансепохалната тайна доктрина на всички племена за всичките времена на съществуване на човешката цивилизация–завръщането ѝм в сътворенческата люпилня и инкубатор и Райска оранжерия и градина на Дедите ѝм–Обетованата земя България!
 


ТРАНСЕПОХАЛНА ТАЙНА ДОКТРИНА за превземане на=
ТАЙНА ДОКТРИНА за превземане на Балхария на Диана  и Иса

 
image

Каква стана тя сега?
България се напълни с племената от цял свят,за Българите място не остана!



War of the worlds   Война на световете 

Разсекретяваме досието и обръщаме повече внимание на основния силов инструмент на заговорниците срещу Българите и организаторите на последния решителен кръстоносен поход срещу Божия народ и Обетованата земя–Българите и България,юдо–тюрко–българина и неоосманист 

РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН ,

за който казахме в предния ни постинг,че той съответно коварния си подробен перфиден план построи предварително турските лагери за "бежанци",които са всъщност тренировъчни лагери,създадени точно преди да започнат нападението срещу Сирия,лагери за селектиране,обучение и отпращане на отрядите ислямски нашественици към Европа съответно адовия план на Ердоган за ислямизация на цяла Европа и възстановяване на нео–османската империя,този път в Европейски и световни мащаби,който план е част от планът на световната анти–Българска реакция и заговорниците срещу Българите,чийто генезис ви разсекретяваме с всички наши документи!

Зетя на ЕРДОГАН е албански сефарид с двойноно гражданство–Албанско иТурско,и се казва БЕРАТ АЛБАЙРАК,като носи името на свещената планина в централна Албания-БЕРРАТ.

АЛБАЙРАК=балкар–българин,с Български династичен ген


Имено в Берат–Албания,Македония и Северна Гьрция–Солун,са се изселили френските евреи–сефариди в началото на14-век след изгонването им от Испанските и Португалски крале с кораби и флотилии сьс червени знамена с полумесеци.
3000 рода сефариди се приютяват от Турския султан и стават негови пьрви везири, лекари,лихвари,астрономи и банкери.
 
БЕРАТ АЛБАЙРАК е висш офицер–полковник от МИТ,турски фримасон и криптоевреин от сектата Дьонме,и заедно с РИФАТ САЙД–друг албански сефарид с турско поданство,ръководят двете най–антихристиянски служби в Турция–ТИКА и МИТ .
ТИКА е служба,която отговаря за врьзките и сплотяването на ислямските дьги от Китай до Адриатика работещи за бьдещ световен халифат с центьр ИСТАНБУЛ.
Фримасона албански сефарид Рифат Сайд е сьщо е шеф на отдела по псиопс– операци кьм МИТ.

СЕФАРИДИ=Ефреи на Иса и Диана=Евреи на Иса и Диана
бивше тракийско племе с жреческите кодирани индекси на Българските Богове,които с този акт на разсекретяване на племенните им документи въвеждаме отново под юрисдикцията на Свещената Българска империя,която възстановяват сега Отгоре със зашеметяващи темпове

В негови приоритети са сьздаването на турските сериали и филми,както и честването на странни турски празници в страни като Бьлгария,Македония,Косово,Албания, Туркменистан и Узбекистан,които са пропаганда на турските ислямски цености,както и всяването на страх сред християните.

ТУРКМЕНИСТАН=Кан (Жреци) на Матара Диана и Иса
засекретен административен документ в наименованието на страната,указващ,че Българите–жреците на Исус и Мария Магдалена,са били Духовните водачи на това тракийско племе,разселено по тия места и обгрижвано и култивирано от тях с Любов

УЗБЕКИСТАН=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз
поредният разсекретен автентичен документ,доказващ чий народ и култура са узбеките

УЗБЕКИ=УЗ БЕК=Иза Бок=Бок Иза

УЗБЕКИСТАН=Кан(Жреци) от
БЕЗИСТЕНА
документ,свидетелстващ,че жреците са от Първосвещената Българска жреческа колегия от Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол

Друг виден албански сефарид висш служител на турския генерален щаб,е генерал Илкер Башбуг,син на емигрирали криптоевреи от Македония и Албания в Афионкарахисар–центьр на турско-сефаридското масонство.
От Афионкарахисар е бившият турски премиер Сюлейман–Соломон Демирел.

ИЛКЕР БАШБУГ=Бог Ешуа Балкерие–Бог Исус Българина

СЮЛЕЙМАН ДЕМИРЕЛ=
ИСА ЛАМЯ ДУЛО МАРИЕ=Дуло от Иса Ламя и Мария
династ от Дуло 

Реджеп Тайп Ердоган не е чист турчин.Баща му е грузински горски евреин от Батуми, приел исляма,а майка му е с кюрдско семитски корени от южния град СИРТ.
С грузински абхазки корени на горски евреи приели исляма е и бившата турска политичка от Тансу Чилер.

РАДЖЕП ТАЙП ЕРДОГАН=Брат от Ежуа Траг  и Богиня Диана–
изроден династ от клана на черното братство на Бог Исус от Тракия и Богиня Диана, Мария Магдалена

В Турция се води кланова борба на враждуващи криптоеврейски кланове–от една страна старите дьонмета с корени от Македония и Албания и Солун–роднини на Кемал Ататюрк ,и от друга страна клана на горските еврей-джохарари с лидер Ердоган. 

Горските евреи джехуда харари са преселници от централен Ирак–Вавилон,в днешните земи на Грузия,Армения,Азербайджан и Дагестан,като най много са ситуирани в Баку, в Поти и Батуми.
Наследници на Горските евреи са още Сталин–Джугхаршвили,Юлия Тимошенко, вьншният министьр на Русия-Сергей Лавров,шефът на Росатом-Сергей Якобвлевич Израельтель-Кириенко,бившият вьншен министьр на Бьлгария Кристиян Вигенин   
 
Самообявил се халиф плаши Ердоган със смърт
http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart
Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf Проправителственият турски всекидневник „Сабах” припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ. - See more at: http://novinite.bg/articles/76166/Samoobyavil-se-halif-plashi-Erdogan-sas-smart#sthash.dCymoSH2.dpuf
От тази статия ще цитираме долният пасаж,за да се покаже юдо–българския генезис на още основни фигури от заговора срещу Българите,както и основната ни посветителска мисия и операция–демонстрацията на универсалното приложение и господство на Българската именна кръстническа практика сред всички племена чрез инструментариумът на Свещеният шифър!

"Проправителственият турски всекидневник Сабах припомня, че от документите разкрити от бившия шпионин на американските служби Едуард Сноудън - потърсил след това политическо убежище в Москва - се изяснявала истинската самоличност на лидера на радикалната ислямистка организация Ислямска държава в Дамаск и Леванта. Абу Бекир Ал Багдади всъщност не е арабин, както се предполага, а евреин по потекло, който се казва Шимон Елиот – пише изданието, от което се подразбира, че е специално обучен агент на МОСАД и ЦРУ.  
 
САБАХ=СА БАХ=Иса Бох=Бох Иса 

ЕДУАРД СНОВДАН=
Друид на Иса и Богиня Диана

Ибрахим Али ал Бадри или още познат като Абу Бакр ал Багдади,е главатарят на групировката „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ (ИДИЛ).

АБУ БЕКИР АЛ БАГДАДИ=Барк(българин) от Дуло на Бог и Богиня Диана 

ИБРАХИМ АЛИ АЛ БАДРИ=Бълхарин от Дуло на Богиня Мария
изроден династ от Дуло от нейния най–извратен клан на юдо–българите
 
ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В ИРАК И ЛЕВАНТЕ=
ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА е
на бълкари на Богиня Диана

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В ИРАК И ЛЕВАНТЕ=
ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА на Богиня Диана Балкарина
Ислямската държава на висше ниво е проект на Българската Богиня Диана за екстремизиране на събитията от драматизацията на Последните дни от апокалиптичните пророкувани Последни времена преди Съдния Ден

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА преди=преди
Бог Иса Ел(Змей) и Богиня Диана Мария
преди идването(явяването) на Бог Исус Змея и Богиня Диана,Майка Мария Магделена

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА за=за Дуло на Бог Иса и Богиня Мария

последните експериментални времена според Божият проект,за управление и властване над света със зло от изродените нечестиви династи от Дуло,

НЕЧИСТИВИ ДИНАСТИ от=ДИНАСТИ от Исуш и Богиня Диана

НЕЧИСТИВИ ДИНАСТИ от=ДИНАСТИ от ВЕЧИСТЕНА=ДИНАСТИ от
БЕЗИСТЕНА–изроден клан на династи от Дуло,лицензирани на БЕЗИСТЕНА в Ямбол,Олямб,Олимп

ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВРЕМЕНА на=на Богиня Мат Мария и Иса Балкерина

ПОСЛЕДНИ ДНИ на=ДНИ на Дуло от Бог Иса

последните дни на управление на нечистивите династи от Дуло от Черното Братство на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,които запалиха третата световна война срещу Българите и света  

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана–денят на Върховните Съдии

ВЪРХОВНИ СЪДИИ=Бърх Бог Иса и Диана=Българите Бог Иса и Диана


Много ни е чудно,като четете тия безапелационни точни и ясни документи,които ви разсекретяват Боговете за Себе си,има ли хора с елементарно интелектуално ниво и ум и разум,които да не зацепват за какво става дума и какво става въобще!


ИДИЛ=Дуло
организация на династи от Дуло от нейния най–извратен клан на юдо–българите
 
 
Ще приключим дотука с разсекретеното досие на турския президент Ердоган–вече разконспириран като възлова брънка от изродената рептилска българска династия Дуло,като ви даваме още информация за неговия юдо–български генезис в долните ни статии: 

БАВНО И МЕТОДИЧЕСКИ СБЪДВАНЕ НА ПРЕДСКАЗАНИЯТА В УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ! Фатих Терим и Реджеп Ердоган
bezistena.blog.bg/history/2015/10/23/.1367670

Сбъдване на пророчествата!Турските тайни служби МИТ и българинът РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
bezistena.blog.bg/history/2015/06/11/sbydvane-na-prorochestvata-turskite-taini-slujbi-mit-i-bylga.1368235
 
 
Всички лица,организации и институции,на които сме разсекретили сакралната етимология,Отгоре ги зачисляват и задължават в наше подчинение,и направляват така анти–българските им действия,че да работят с всички свои постъпки и действия в полза и защита на Българския Божи народ и възстановяване на Българското Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята,което Царство е Божието Царство!!

Който приеме и проумее свещената словесна енергийна трансформация,която извършваме,се ползва от нашата Божествена протекция и защита! 
 

екип на bezistena и Свети пророк Мохамет


ИСД



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧ
24.10.2015 03:12
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657980
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43973
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!